Sziasztok,
mostanában nem akar bejönni a babanet, ha meg igen, akkor nem bírok már írni
Most is, Zsiga itt van, segít, hogy a helyesírással is rendben menjen minden
Ditke,
gratulálok én is a nyereményhez
De én ezt a szemétgyűjteményt nem értem
A nyereményedet a férjedre költötted, nagyon rendes kis feleség vagy, meg az a dzseki is szuper lehet 70ért
Pancsika,
készülődj nyugodtan, majd meglátod te is, hogy gyerek mellett már milyen dolgok is fontosak
De mondhatom, a függyőny az nagyon hátul kullog
Illetve, a kicsit is, a függöny csak akkor fogja érdekelni, amikor már le tudja szakítani.
Neked még van időd, ajánlom elolvasásra Szilky László kis könyvét, ami igazi "szakirodalom" ami a gyerekek fejlődésének megismerését illeti.
Krisz,
szegény Dorkalány
amikor olvastam, akkor is, elég rémísztő volt a dolog, meg a kicsit még duzzadt ínye is, de jobb, mintha letört volna. Viszont, a frizuja már megint nagyon csinos a csajnak, és a képről is látszik, hogy nem viselték meg a történetk nagyon, szerencsére
A babamentes taliban én is benne lennék, viszont nekem az este semmikép sem jó, esetleg délután?
Nálunk most sajnos, betegséghegyek vannak, hétfőtől Imi volt, pénteken már csak adtam neki ABt, szerencsére, azóta nagyon szépen rendbejött, ma reggel már egyáltalán nem is köhögött
Most Zsiga olyan, mintha Dark Veder (nem tom, hogy kell írni) köhögne a sisakjából
.
Nekem így 10 hónaposan sikerült beszereznem egy kis mellgyuszit, 1 napig 39 fokos lázban leledztem, de mostmár biztos, hogy megmaradok
Húsvétra kicsit el akartaunk menni, de emiatt inkább lemondtam, meg ez az idő is, olyan tavaszias
Így, én nem is készültem semmivel még, most gondolkozok, hogy van egy szép tulipános terítőm, megkeresem legalább azt
Era,
itthon vagytok az ünnepek alatt, vagy netán Tokaj?
fejfájás elmúlt? Nekem melegfrontkor szokott, de akkor rosszidő jön
az összefüggést nem értem, de így van
Sansa,
nagyon jó képet festettél magadról a nagypocihoz
de sztem nem kell aggódnod, majd meglátod, ugyanolyan arányos kismama leszel, mint annó én voltam a 180 cmmel
Orsi,
olyan jó, hogy írtál, Imi mindig emlegeti Bercit,jó lenne már újra találkozni, hátha, végre össze lehet újra hozni
Pancsi,
a képtáras oldalt sikerült megcsinálni?
Enci,
remélem, ti is jól vagytok, rendben minden
Ovi témában végül mindenki dűlőre jutott, beirítkoztatok?
Gondolom, a lányos házakban nagyban folyik a tojásfestés
Hajrá mindenkinek, és Boldog Ünnepet kívánok
Mennem kell, a fiúk már szétszedték a szobát, apa meg, még pihen, mert ő, ugye, dolgozok