Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Krisz!
Egy kis családi segítséggel(anyósom, dédi), sikerült legyőznünk a sütiketKépKép
Én benne vagyok egy gyerekmentesbenKép

Zsuzsa!
Jázminnak jobbulsát!
Még nem vérzett soha Annának az orra, nem tudom mitől lehet, de nem hangzik jól.

Ditke!
4 segítő kézKépKép
Nyertél??
Még 1x Boldog Szülinapot!

Manóka!
MosogatásKépKép
Nálunk Anna még a garázst imádja felmosni...nekem alig van dolgomKépKép

Képzeljétek, megszületett az unokatesóm kilánya!!!
Olllyan szépségesKépKép
A Kenézyben szült, háááát eddig sem szerettem azt a helyet, de most még jobban nem tetszikKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Suzy,hogy vagytok?Jázmin letudja,nyelni a gyógyszert vagy összetöröd neki?
Mi is betegek vagyunk,pénteken Sári belázasodott,de szombat délután már egész jól volt.Szerdától mehet Oviba ,igy holnap is itthon leszünk,de olyan jó itthon lenni vele ,szuper idő van.Már megpucultuk az ablakokat is,most fektettem le Sárit, csak főzni kellene még valamit.
Era ,Anna nagyon édes a képen,de jó neked
Sári fél a háztartási gépektől, főleg ha bekapcsolom.
Lányok a hétvégén olvastam , a 2004őszi topicot,
és ott meghalt egy anyuka két kisfiút hagyott maga után.Nem ismertem az anyukát ,de szinte nincs olyan óra hogy ne jutna eszembe,olyan kegyetlen a sors.Sokszor olyan apróságokon felhúzom magam,pedig a legfontosabb ,az egészség,és hogy együtt vagyunk.Bocsi hogy rontom a topic hangulatát.
Kata
jázmin

Sziasztok!

Én Farkas Bogi vagyok Győrből és a győri topicból.

Hamarosan beíndítom új vállalkozásomat. Pelenkafutár és csomagküldő céget alapítok.

Ha érdekel benneteket, akkor a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu oldalon megnézhetitek a pelenkákat.

Ha mint munkalehetőség érdekel benneteket, akkor keresek pl. területi képviselőket is.
Jutalékos rendszerben (nem ügynöki, nem mlm munka) működne.
A munka a következő lenne:
Küldök szórólapokat annak aki foglalkozna vele, és mondjuk a terhesgondozóban, vagy forgalmasabb helyeken kiteszitek a szórólapot, amin a Ti adataitok lenne.
Aztán csak várni kellene a megrendeléseket, amit aztán Nekem adnátok le. A pelenkát én küldöm a megrendelőnek, Ti pedig jutalékot kapnátok a pelenka darabja után.
Õszintén megmondom, hogy nem egy nagy összeget lehet vele keresni, eleinte havonta csak pár ezer Ft-ot, de ebbe nem kell pénzt befektetni. Vagy esetleg a jutalékot vissza tudjátok forgatni a pelenkákba, így egy idő után akár a saját pelenkáitokat ingyen kapnátok.

Üdvözlettel: Farkas Boglárka, Győr

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Csak most sikerült elküldeni az előző hozzászólást ,pedig délbe akartam.
Krissz, szólók ha hozunk cipőtKép
A Siestába ,nem volt választék,vagy drágák voltak?
Kata
jázmin

Sziasztok!

Siestában az árakig nem jutottam el, mert nem volt olyan ami annyira tetszett volna hogy meg is nézzem. Egy Pabloszky szandi azért megfogott de 12e-ért nem kap szandit a csajKép

Era,
gratula az uncsitesódnak és a babánakKépKép

nézegettem a megáradt Dunáról a képeket az indexen, hihetetlen...
Erről eszembe jutott, hogy Anyukádékat nem öntötte el a víz? Tokajban nem árad a Tisza?

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Debrecenben élő, debreceni kötődés nélküli 17. hetes kismama vagyok. Ismerőseim között sincsenek kismamák, ezért elég nehezen tudom összeszedni a szükséges infókat. Legyetek szívesek és osszátok meg velem a tapasztalataitokat.
Hol érdemes szülni? A Kenézyben vagy a Klinikán?
Melyik orvost illetve szülésznőt ajánlanátok jószívvel (név, elérhetőség)?
Ti milyen idősen kerestétek meg először őket?

Hálás lennék a legapróbb infókért is.

Anikó
sancsa

Sziasztok!
Hú, de régen írtam már!Nagyon szalad az idő!Már a vizsgaidőszak közepén járok,nagyon várom a május végét, lesz 2,5-3 hónap pihi!
Remélem mindenki jól van!
Mi jól vagyunk,Ágota egyre huncutabb,és hajmeresztő dolgokat csinál.
Képzeljétek!A múlt héten kipakolta az apja fiókját, és beleült.De nem a legalsót, hanem a felette lévőt pakolta ki, és abba ült bele.Annyira jól érezte magát ott ki sem akart jönni onnan.Jó mi?

Sancsa!
Szívesen segítek infókkal,csak most rohannom kell.Ha gondolod írj emailt:kacicca@citromail.hu-ra.

Szép napot mindenkinek!
Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Mi most már sokkal jobban vagyunk!Kép És ma be tudtunk menni Katához is a boltba , és megismerkedtünk!!Kép

Sancsa!

Én a Klinikán szültem mindkét gyerköcömet, és nagyon jó volt!!! Mind a kétszer ugyanannál a szülésznőnél ( persze 2. már felkértem, hogy ő legyen velem), és nagyon - nagyon jó emlékeim vannak!!! A dokim is fogadott volt, bár ragaszkodtam volna a 2. nál is ugyanahhoz, de közben átment a Kenézybe dolgozni - és nekem az a hely nem tetszett - én örültem, hogy a lányok éjjel-nappal velem lehettek, nem volt vele gondom. Kép ( a Kenézybe éjjel elviszik a babákat, illetve a szülés után se kapod meg csak egy pár percre, mert inkubátorba teszik őket - én emiatt maradtam a Klinikánál.
De ha jól emlékszem, a lányok közül valaki szülésznő, szerintem ő biztos tud neked segíteni!

Egyébként ki mivel foglalkozik, amikor nincs gyeden, gyesen... szóval ha nem babázik!????

Én adótanácsadó és könyvelő vagyok, tehát ha valamilyen ilyen jellegű problémátok, gondotok , kérdésetek van , szívesen segítek benne!!! ;)

Most megyek vasalni Kép.
Mindenkinek további szép délutánt: Zsú
suzy27

Sziasztok!

Ancsa,
hú erről már írtunk sokat, de manoka-Móni hozzászólásait keresd meg, Õ sokat írt erről, végülis ez a szakmája (szülésznő)

Sapé,
tényleg régen jártál erre, bár suli és gyerkőc együtt nem egyszerűKép
a fiókba mászást elképzeltemKépKépKép, Dorka alatt biztos leszakadt volnaKép

Zsú,
hú most állok neki adóbevallani, majd írok ha elakadtamKép

én amúgy eü-i informatikus vagyok - jelenleg munka nélkülKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért! Egy üdülési ajánlatot szeretnék megosztani veletek, akit érdekel kukkantson be ide:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9258
Email címem a profilomban.

Dóri
diadora

Sziasztok!

Zsú, a harisnyanadrágok jók lettek?

Sancsa,én a Klinikát ismerem ,de csak pozitív tapasztalatom van.Az orvosom fogadott volt,de ő úgy tudom a átment Kenézybe.
Kata
jázmin

Sziasztok!

Kata, csak nem Bacskónál szültél? Mert nekem ő volt az első orvosom, és ő átment a Kenézybe, így Jázmint már nem nála szültem!

A harcsinyák szuperek, és ha jönne a kékből (apró virágos) kisebb, akkor szólj légyszi, mert akkor vennék Lillusnak, mert amit elhoztam az tényleg nagy - de majd belenő. Kép
Május vége fele is lesznek még szandijaid? - met azt még nem vettem - de jártam már úgy, hogy alig volt már készleten, mert későn kezdtünk el keressgélni!

Krisz!
Ha elakadsz, szólj nyugodtan!!;) Egyébként az eü-i informatikus mit csinál?

Olyan hülye idő van, tegnap még sütött a nap, és meleg volt, ma meg ... majd megfagytunk séta közben! Kép

Mindenkinek puszi: Zsú
suzy27

Sziasztok!

Sancsa,
én a Kenézyt és a klinikát is ismerem, de a Kenézyben szültemKép Nekem is volt dokim de nem fizettem neki semmit előre, soha nem is volt róla szó. Nálam ez fontos szempont mert alapból paraszolvencia-ellenes vagyok. A klinikán meg senki rád sem néz ha nem fizettélKép

Zsú,
kösziKép
az eü-informatikus amúgy sima informatikus egy kis eü-i specializációvalKépKép

tényleg Ti merre laktok? hol szoktatok sétáni?

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
Árvíz: Nem mondta Anyukám, hogy gáz lenne, én meg nem is kérdeztem, mert ott igazán nem szokták érezni. Nekünk nincs pincénk sem, és Tokajban inkább ez szokott rossz lenni, hogy a pincékben áll a vízKép
Nagyimék meg a "hegyen" laknak, oda lehet menekülniKépKép Na nem teljesen a hegyen, csak magasan...

Zsú!
Én szociálpolitikusként végeztem, de anyagi okok miattKép a Pannonnál dolgoztam, az Unióban.
Hogy ősztől mi lesz, az még nagyon kérdéses.

Krisz!
Majd együtt járunk a Munkanélküli KözpontbaKépKépKép

Sapé!
Tényleg ritkán jössz.
Aranyos lehetett ÁgotaKép

Mi amúgy jól vagyunkKép
Anna gondoskodik a szórakoztatásunkról:
Pl.
Ülünk a kocsiban....
"-Szétkenem a pofikámon...
-Mit?
-A taknyot..."KépKépKép

Pár napja nagy ciciket szeretett volna, hogy majd a kisbabáját tudja szoptatni...és még nincs 3 éves....mi lesz velem később....KépKép

Era

Era
Kép
era75

AnikóKép
Én a klinikán szültem. A fiam most 10 hetesKép Nagyon jó tapasztalataim vannak a klinikáról, ezért majd a kistesót is ott szeretném világra hozni.
A dokim fogadott volt, vele is meg voltam elégedve. Persze a terhességem és a szülésem teljesen SIMA volt, zökkenőmentes volt. Nem tudom, hogy alakult volna, ha próblémás lettem volna, ha komplikációk léptek volna fel. Ebben a felállásban minden szuper volt.
A szülésznőt nem kerestem. A sors segített Kép Egy kedves ismerős volt a szülésznőm, akiről nem tudtam hogy ez a foglalkozása! legközelebb biztos, hogy ragaszkodni fogom hozzá újra.

Ezt muszálj vagyok feltenniKépKép
olik és ZozkóKép

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!
Zsú, én Harsányinál szültem,hozzá járok nőgyógyászatra az Ótemető utcára.
A héten lehet hogy megyek szandiért,április elejére igért az Asso új modelleket.
Era,visszamész a Pannonhoz?Kb 1 hónapja akartam
ott telefont venni ,de ki voltak pakolva ,most jut eszembe ,változott a Pannon logója gondolom
ezért volt az újítás.
Olik nagyon aranyos a pici fiadKép
Szuper idő van megyünk a csajokkal biciklizni.
Kata
jázmin

Szia Kata,
láttam ilyen fazonú asso szandit, 25-ös mérettől pink és rózsaszín is van belőle. Ez nagyon szupi lenne Dorkának, hoznál ilyet ha látsz?

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok,
olyan rég nem írtam már, de nekem mostanában rendszeresen nem jön be a babanetKép

Most mindkét fiú itthon van, de remélem, azért tudok írni nektek kicsitKép

Olik,
nagyon édes fiú a képen, megértem, hogy feltettedKép

Anikó,
én 1-2 oldallal ezelőtt is írtam egy kisregényt a Klinikáról, a szülésről, és még sztem több ehez kapcsolódó hosszabb- részletesebb írásom is van itt. ha van időd, keress utána, nekem sajnos, már nem nagyonKép És, ha van valami konkrét kérdésed, akkor nagyon szivesen válaszolokKép

Era,
a takony sz nálunk is használatos, de én igazából nem is bánom, nem bírom a becézéseiket semKép
Az meg, hogy Anna készül az anyaságra, és a szopira sztem nagyon aranyosKép Mostanában Imi is, nagyon sok szerepjátékot talál ki, és nagyon édesKépKép

Krissz,
munka ügyben van már valami lehetőség?

SAJNOS, TÉVEDTEM, HOGY TUDOK ÍRNIKép
Zsigmond mindenkép meg akarja szerezni a billentyűzetet, mennem kell,.....

manóka
manóka

Sziasztok!

Képzeljétek Dorka beütötte a száját és a fogát a szék szélébe és a jobb1-es felső foga becsúszott az innyébeKép megyünk a fogászatra ha felébredt. Úgy izgulok most, lehet kis csorbacsík marad? és csúfolják majd az ovibanKépKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Anikó!

én a kislányomat a klinikán szültem Major Tamásnál. én nagyon megvoltam elégedve vele igy most a kisfiamat is Gergőt(Pötyikét) akivel 22. hetes terhes vagyok szintén az ő segítségével szeretném világra hozni. én hozzá járok a magánrendelésére terhesgondozásra és meg vagyok elégedve vele.
ha még valamiben tudok segíteni szólj.

Krisz!

nagyon sajnálom szegény Dorkát. én is ebben a korban törtem le a két első fogambol egy-egydarabot. de engem nem csufoltak sose. remélem ez egy kicsit megnyugtat

Era!

Anna Kép
hogy döntöttetek?

Olik!

gyönyörű a kisfiad. olyan hihetetlen ha az én nagy csajomra nézek, hogy ilyen picibe kezdtük mi isKép

Megyek
bocs ha valakire nem válaszoltam, de mostmár nagyon korog a gyomrom. egy orára értünk haza egész délelőtt a városban csaviztunk villamossal meg bussszal a csaj nagyon élvezte . apának vettünk névnapi ajándékot. de a végén már egy kicsit nyügi volt, azaz a martonfalvit végig sirta hogy ő milyen fáradt, de azért még egy jo fél órán keresztül nemakart elaludni .nagy szinész lesz belőleKép

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!
Kedves másik Anikó!(Én is az vagyok). Én 30 hetes db-i vagyok, uez volt a gondom, én a klinika mellett döntöttem hosszú kínlódás után.
Nekem még nem sok hasznomat tudjátok venni, mert én magy-töri szakos tanár vagyok, dehát a ti törpéitek korrepetálása még nem aktuális.
Annyira édesek ezek a kicsik, kindig olvadozok egy sort rajtuk.
pancsika

Sziasztok!

Köszi szépen a hozzászólásokat és tanácsokat.
Tegnap már egyszer megírtam ezt az üzenetet, de úgy látszik nem sikerült elküldenem. Ebből is látszik, hogy a tegnapi nem az én napom volt.

Megfogadtam Krisszie tanácsait és visszaolvastam tavaly nyárig a fórumon. Így már van 6 orvosnevem és Sapénak köszönhetően már egy orvosnak megvan a telefonszáma és van már egy szülésznő nevem is. Így lassacskán gyűlnek az infók.
Ha valakinek van kedve még részletesebben megírni a tapasztalatait nekem azt a sassancsa@freemail címre megteheti.

Pancsika!
Nem csak a keresztnevünk egyezik meg hanem a magasságunk is. Illetve én csak szeretném ha megegyezne, mert én még nálad is apróbb vagyok.
Sapéval pedig a vezetéknevem egyezik meg. Tök jó!

Képzeljétek el, hogy voltunk 17 hetesen 3D ultrahangon az Életfa Centrumban. Sajnos fényképet nem tudok küldeni, mert egy sem sikerült! Egyetlen egy sem! Csupán egy sima 2D ultrahangot kaptunk a pénzünkért cserébe. Gondolhatjátok hogy ki voltam akadva, még most is fáj ha rágodnolok. Annyira vártam, hogy végre megpillanthatom és talán már az is kiderül, hogy kislány vagy kisfiú lesz. Hát nem derült ki semmi.
Igazán nem akarom bemószerolni a dokit, de én biztosan nem megyek hozzá többé.

Anikó
sancsa

Sziasztok!
Krissz,hogy van Dorka ?
Csütörtökön megyek cipőért megnézzem.
Kata
jázmin

Sziasztok!

Kata, kösziKép

Dorkát elvittem a klinikára, Ditke közreműködésévelKépKép

szerencsésen csúszott be a fogacska és jó eséllyel pár hónap múlva visszanőKépKép
a klinikai fogászat milyen jó!!Kép nagyon kedves dokinénik voltak, ikeás váró, nem volt senki rajtunk kívülKép

Enci,
szinészkedés ismerősKép Dorka is mit tud művelniKép borzasztó hisztik, műbalhék, a tükör előtt mórikálja magát és pofákat vág nagyon viccesKépKép

Beiratkozatok végül?

Krisz
krisszie

Sziasztok,

száz és ezer éve nem írtam, de azért minden nap olvaslak ám benneteket...

Szegény Dorka!!! Rémisztő lehetett, de az nagyon jó hír, hogy visszanő majd Kép Marci is rengeteget esik, egy picike fogcsücsök tört már le nekünk is...
Hiszti ügyben már mi is egész profik vagyunk Kép) Nálunk akkor tör elő, ha éppen védtelen vagyok, azaz balesetveszélyes helyzetekben, vagy ha épp málhás csacsi vok, vagy mikor a legjobban figyelnek az emberek.... Mióta bölcsizünk, bővült az eszköztár a toporzékolással is... Azért olyan jó hallani, hogy nem csak nálunk van ez így...Kép

Enci,

nagyon szép név a Gergő... Nálunk is sokáig potenciális név voltKép

Era,
takony story: Kép) Még a családnak is elmeséltem Kép Vasárnap volt Marci szülinapja, és kapott porszívót. Mikor megkapta egyfolytában mondogatta, h "Annás", de mi már gondoltunk mindenre, mire rájöttünk, h a te Annádra gondol Kép)

Olik,
a kisfiad nagyon tündér.. Ilyenkor mindig kedvet kapok a kistesóhoz Kép

Sancsa,
Megkérdezhetem a magasságod? én ugyanis extra törpi méretű vagyok...Kép Sztem még nálad is kisebb ...
Kórház téma: én a Kenézyben szültem és soha többé nem szeretnék...Az én babám császáros volt, így biztosan más, de az biztos, végig úgy éreztem, h szerintük nem az enyém , hanem a kórházé...

ZSú,
én meg angoltanár vagyok Kép

Ditke,Orsi,

mi újság veletek?

Mi egyébként jól vagyunk. Szépen szokunk be a bölcsibe. Már 4 hete járunk. Reggelente még van kis nyafi, hogy anya is menjen, de mikor megyek érte mindig jókedvű, kiegyensúlyozott..
Az építkezés is szépen halad. Már állnak körbe a falak, jövő héten jön az ács és készülhet a tető. A január első hete óta tartó huzavona után végre a bank is közölte, h kapunk kölcsönt, így mostmár szépen haladunk előre Kép

Májustól szívesen járnánk megint talizni, és a babamentes taliban is benne lennékKép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Olik!
GyönyörűKép

Kata!
Nem megyek vissza a Pannonhoz. Sajnos az ottani munkaidő nem gyerekbarát.
Még nem tudom mi lesz, de majd csak később kezdek el aggódniKépKépKép
Ilyen cipőt én is úgy szeretnék Annának!!Miért csak 25-től van?Kép

Manóka!
Jó, hogy írtálKép

Krisz!
Hűűű, nagyon rossz volt olvasni, amit írtál, de örülök, hogy rendben leszKép

Pancsika!
Már 30. hét??Hogy rohan az idő.

Gabi!
Örülök, hogy jól haladtok a bölcsivel, meg az építkezéssel.
De jó, hogy örült a porszívónakKép
Hiszti: ahhh, az természetes, hogy vanKépKép
Nekem Anna most a választásokon találta ki, hogy vegyem ki az urnából a borítékotKépKép, persze mindenki rajtunk nevetett.

Ha valakit kihagytom, bocsi, de vár rám a sok mosott ruha....

Ditke!!!!!!!
Nyertél???Ne csigázzKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Bocs, nem értem rá írni, de azért olvaslak Titeket!

Era!

Sajna nem nyetem, hétvégén a többiek belehúztakKép De hogy mondjak jót is, nyertem 44 ezer forint értékű Fundango vásárlási utalványtKép Most persze a férjem sem morgott a "szemétgyűjteményem" miattKép)

Gabi!

Ez jó hír a bölcsirőlKép
Az építkezés ismerős, jó hogy megvan a bank is, az nálunk is elég macerás voltKép

Zsú!

Én dokinéni vagyok, belgyógyász leszek ha nagy leszekKép Most meg épp orvosi jogot tanulok. 22-én vizsgázom jogbölcseletbőlKép Még 20 oldalt olvastam csak, de szerintem már azt is elfelejtettemKép Lehet hogy nagy fába vágtam a fejszém?!

Krisz!

Szurkolok Dorkának fognövesztés ügybenKép

Most mennem kell, már megint felébredtekKép Ti is úgy érzitek néha hogy ezek a gyerekek soha nem alszanak?!!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Én is kicsit eltüntem, de hétfőn voltunk beiratkozni az oviba, két hét múlva derül ki, hogy felvették e Bercit. 13 helyre mi voltunk a 68-ikak hétfőn és még ott volt a kedd...Hááát nem tudom, de nagyon szeretnénk, ha sikerülne.

Tegnap meg dokinál voltunk, mert alig bírok menni úgy fáj a lábam...A szalagokkal van gond...na meg a túlsúllyal...Eddig 13kg-ot fogytam, de hát ez még kevés. Most jön a maradék 10Kép Berci olyan aranyos volt, azt se tudta, hogy kinek dobálja a puszikat, nekem, mert vizsgál a dokibácsi vagy a dokibácsinak, hogy már hagyja abba és mehessünkKépKép

Krisz!
Nagyon gondoltam Dorkára, mert olvastam, hogy mi történt, csak nem volt időm akkor írni. Bercinek mondtam és dobálta a gyógyítópuszikat Dorkának egy fél napigKép Azért az jó hír, hogy van esély a fog visszanövésére.

Ditke!
Kár, pedig én is küldtem a 10-est...A tanuláshoz meg kitartást kívánok! Nekem már az is olyan nehéz, hogy időt szakítsak az angolra.

Gabi!
Nagyon boldog szülinapot Marcinak!!! Volt nagy buli? Élvezte?
Hiszti az nálunk is megy. Legutóbb pl. az oviban a beiratkozásnál. Gondolhatod, hogy örültem, hogy bemutatkozott. Egyébként Berci is csak akkor csinálja, ha van nézőközönség, nekem már nem, mert tudja, hogy nem reagálok rá...Itthon már csak a lightosabb változatot adja elő, de aztán hamar abbahagyja.

Era!
TakonyKép Ilyenkor néha még eszembe jut, hogy talán jó is, hogy nem beszél még Berci.
A választás nálunk is jó volt, mert Berci összeszedte az összes tollat, amíg mi bent voltunk a fülkébenKép Így aztán nekünk is nagyon örültek ott.

Ja és lesz tali pénteken? Nálunk nagy szerelések lesznek falfúrással, nagy kosszal, zajjal, így valahol menedéket kell keresnünk,mert asszem mi nem fogunk itt hiányozniKép

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Mi sajnos nem tudunk menni a talira még ha lesz is, mert itt dolgoznak a mesterek, csináljuk az oldalsó kerítést. De ha gondoljátok, ide lehet jönniKép
Orsinak igazi menedékhelyKép
Mindig rohanok...Kép

Ditke
ditke62

SziasztokKép

köszönjük a gyógypuszikatKépKép

ajánlok egy klassz oldalt érdemes megnézni sztem, bár nagyrészt kinőttek belőle a gyerkőceinkKép

www.babanatura.hu

talira sztem nem tudunk menni, jönnek apósomék pénteken. Bár délelőtt még lehet nem érnek ide és akkor lehetne nálunk isKépKép

Dorka küld egy nem túl bizalomgerjesztő mosolytKép ilyen amikor csíz-elKépKép

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nekünk jó a péntek. De akkor most hol találkozunk?Kép
A legjobb az egészben, hogy én is fel akartam ajánlani, hogy jöhettek hozzánk isKépKépKép

Krisz!
Ez a csízKépKép
Legalább tudod, hoyg milyen lesz Dorka, amikor fogakat váltKép (bocsi)

Orsi!
Jobbulást neked!
BerciKép
Ovihoz drukk.

Ditke!
Gartulálok a Fundangóhoz! Azért van értelme a "szemétgyűjtésnek"
Már én is gyűjtöttem nekedKépKép

Ma egész nap fájdogál a fejemKép Remélem jó idő jön, akkor megériKép

Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Akkor szavazás a taliról: ha nálunk van akkor itt kint dolgoznak a mesterek, de ma nem nagyon zajoltak, nem tudom pénteken mit művelnek majd...
Persze lehet nyugodtan Eránál is, ott legalább nyugi vanKép Csak nekem muszáj itthon lennem a munkásokkal, mindig lehet valami nyűg velükKép

Era!

Köszi a szemétgyűjtést, majd meghálálomKép Kicserélhetjük a szemeteinketKép
Egyébként már 54 ezernél tartokKép

Krisz!
CsízKép
Gyógypuszi melküldveKép

Orsi!

Drukkolok az ovihoz. Nem is gondoltam hogy ez ilyen macera. Én naív azt hittem hogy odamegyek, mondom hogy itt van ez a két rosszcsont, mostantól neveljék kérem szépenKép

A hiszti nálunk még csak kezdeti stádiumban van, de azért nekem már ez is elég. Nem tudom mi lesz ha egyszerre ketten adják majd elő magukatKép
Bár Csenge még csak csendesen sztrájkol, egyszerűen leül a földre vagy lefekszik hasra és hátrateszi a kezétKép

Mostanában sokat sétálgattunk kézenfogva az utcában, egész jól ment, úgyhogy ma gondoltam egyet és bevállaltam a nehezített verziót: két gyerek+két dömper amit a csajok maguk után húztak. Egy ideig jól is ment, de egy idő után megunták, úgyhogy visszafele úgy nézett ki hogy anyuka húz maga után két gyereket meg két dömpertKép

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Mininyúl!
A kérdésedre a válasz 145, de általában megszoktam előlegezni magamnak +5-öt. Néha +10-et is. :-(
S ha olyan szép nagy pocakom lesz, mint általában a többi kismamának (márpedig valószínű, mert már most nagyon kikerekedtem), akkor szerintem a terhesség vége felé már egy tökéletes gömbre fogok hasonlítani.

A foglalkozásodat tekintve pár hónapig cserélnék veled, ugyanis júniusban lesz a nyelvvizsgám, nagyon remélem, hogy nem csak résztvevő leszek. Ráadásul most kellett új tanárt keresnem, mert a csoport már megint eltűnt és én a legkisebb ottmaradtam egyedül. Az új tanár egy srác lesz, a telefonban elég lezsernek tűnt.

Anikó
sancsa

Sziasztok!

A tali ügyben hogy legyen? Délután nem leszek, csak este, holnap meg már péntek...
Írjatok valamitKép
De nem akarom Erától elvenni a helyet, nyugodtan lehet ott is, csak azért írtam be mert addig azt hiszem nem volt rá jelentkezőKép

Ditke
ditke62

Ditke!

jaj, dehogy veszed el tőlem a helyet.Ha nem tudtok jönni, akkor megyünk miKépKép
Lesz még lehetőség itt is játszani.
Ha 1x az idő is úgy akarja, az udvaron is lehet garázdálkodni....

Era

Era
Kép
era75

OK, akkor 1 jelentkező már vanKép
Aki nem tudja a címet: tiedit@freemail.hu
Este válaszolokKép

Ditke
ditke62

Sziasztok!
Kedves lányos anyukák! Hát ilyen problémák várnak rám (hiszti, sztrájk,stb.)? Én már nagyon türelmetlen vagyok, alig várom, hogy megpillantsam a kis hercegnőmet, de egyelőre úgy képzelem, hogy imádnivaló, szófogadó, tökéletes, hisztimentes kislány lesz(hát persze...). Nyugtassatok meg, hogy azért nem olyan rossz lányos anyának lenni!!!!Én mindig erre vágytam, nagyon nehezen tudtam magam fiúval elképzelni, de azért most már azt mondom, később legyen egy kis kukacos is.
Sancsa!
Én a 31.héten vagyok, de kedves leendő apuka már régen csak Gömbinek és Totyinak hív(ugyanis borzasztó lassan lehet velem közlekedni, totyogva). De a múltkor közöltem vele, hogy majd rá is kötözök egy 10 kilós görögdinnyét, azzal próbáljon meg szaladni. Ha szól valamiért, az nálunk így hangzik: Hozd már ide egy kicsit a lányomat!
Másfél hete már nem dolgozom, úgyhogy élvezem egy kicsit az itthonlétet és a pihenést. Bár hetente 3 délután otthon tanítok, de az meg kell unalom ellen. folyton hülyeségeket álmodok, hogy nem lesz kimosva a függöny, mire Lucácskám először hazajön, meg nem lesz a kiságyába lepedő stb.(Biztos fogja érdekelni, hogy tiszta -e a függöny...)
Renci! Küldöm a levelet!
pancsika

Sziasztok!

Nem mentünk talira, na majd legközelebbKépKép
írjatok majd! milyen volt?

Ancsa,
hogy lenne már rossz lányos anyukának lenni?? egyáltalán anyukának lenni szuperKépKép

én nagyon kisfiút szerettem volna, de amikor kiderült, hogy terhes vagyok, majdnem biztosra tudtam, hogy kislány lesz. Most már nem is tudom másként elképzelniKépKép

hisztikről: a dackorszak pedig ilyenKép
A szép, okos, szófogadó lányunk leveti magát a földre bolt közepén és magából kikelve ordít és a vicces, hogy Te sem tudod, hogy voltaképp miértKép

Dorka az előbb azért ordított 20 percet evés közben mert a szék nem úgy volt az asztalhoz állítva ahogy Õ szereti és a terítő is jobban lelógott az asztalról. Mire rájöttem, hogy mi a baj egyáltalánKép, mert csak nagy krokodilkönnyekkel sírt és csak azt ordította, hogy Anya így nem jó!!!!
beállítottam mindent és angyali jókislány mosollyal eszik szépen, hát igen nem egyszerű gyereknek lenniKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Jó volt a tali, a csajok utána 2,5 (!) órát aludtakKép Szerintem lefáradtak rendesen, ilyen még nem volt, max. 1,5 óra egyhuzamban nappal.

Era!

Délután voltam beváltani a nyereményem, 70 ezerért vettünk a férjemnek egy dzsekit, egy nyári nadrágot meg egy inget, nekem meg 5 topot, egy melegítőalsót meg egy dzsekitKép Nagyon jókKép
A nő azt mondta hogy a héten már volt egy srác, több mint 200-at nyert összeKép
Szóval hajráKép
A férjem azt mondta reggelire is csak csokit eszik ezután. Ja, és már nem akarja mindenáron kidobni a "szemétgyűjteményem"Kép

Ancsa!

A férjem mindig lányos apa akart lenni, mindig azt mondta hogy így 15-20 év múlva is lesz mellette két jó nő állandóanKép Én erre mindig belerugtam, hogy 3Kép
Kimosva a függönyKép Én azon izgultam lesz-e fűtésKép De lettKép
hiszti: nálunk még csak kezdeti stádiumban van, de Csenge már nagyon tudja a "nem" jelentését, de szerencsére ált. csendesen sztrájkol, csak lefekszik vagy leül a földre. Persze azért volt már 1-2 ordítós jelenet is. De azért a kedvességük, a mosolyuk meg a sok aranyos "hülyeség" amit mondanak, csinálnak, mindenért kárpótolKép Mostanában pl. csak zokniban hajlandóak fürdeniKép Mosás letudvaKép
Kis kukacosat én is szeretnék, de ehhez a nagy kukacosat kellene meggyőznömKép

Ditke
ditke62

Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162

Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinekKép

Krisz,sajnos nem volt ,abból a modelből már félcipő.
Üdv:Kata
jázmin

Sziasztok,
mostanában nem akar bejönni a babanet, ha meg igen, akkor nem bírok már írniKép
Most is, Zsiga itt van, segít, hogy a helyesírással is rendben menjen mindenKép

Ditke,
gratulálok én is a nyereményhezKépKép
De én ezt a szemétgyűjteményt nem értemKép
A nyereményedet a férjedre költötted, nagyon rendes kis feleség vagy, meg az a dzseki is szuper lehet 70értKépKép

Pancsika,
készülődj nyugodtan, majd meglátod te is, hogy gyerek mellett már milyen dolgok is fontosakKép De mondhatom, a függyőny az nagyon hátul kullogKépIlletve, a kicsit is, a függöny csak akkor fogja érdekelni, amikor már le tudja szakítani.
Neked még van időd, ajánlom elolvasásra Szilky László kis könyvét, ami igazi "szakirodalom" ami a gyerekek fejlődésének megismerését illeti.

Krisz,
szegény DorkalányKép amikor olvastam, akkor is, elég rémísztő volt a dolog, meg a kicsit még duzzadt ínye is, de jobb, mintha letört volna. Viszont, a frizuja már megint nagyon csinos a csajnak, és a képről is látszik, hogy nem viselték meg a történetk nagyon, szerencséreKép
A babamentes taliban én is benne lennék, viszont nekem az este semmikép sem jó, esetleg délután?

Nálunk most sajnos, betegséghegyek vannak, hétfőtől Imi volt, pénteken már csak adtam neki ABt, szerencsére, azóta nagyon szépen rendbejött, ma reggel már egyáltalán nem is köhögöttKép
Most Zsiga olyan, mintha Dark Veder (nem tom, hogy kell írni) köhögne a sisakjábólKép.
Nekem így 10 hónaposan sikerült beszereznem egy kis mellgyuszit, 1 napig 39 fokos lázban leledztem, de mostmár biztos, hogy megmaradokKép
Húsvétra kicsit el akartaunk menni, de emiatt inkább lemondtam, meg ez az idő is, olyan tavasziasKép Így, én nem is készültem semmivel még, most gondolkozok, hogy van egy szép tulipános terítőm, megkeresem legalább aztKépKép

Era,
itthon vagytok az ünnepek alatt, vagy netán Tokaj?
fejfájás elmúlt? Nekem melegfrontkor szokott, de akkor rosszidő jönKép az összefüggést nem értem, de így vanKép

Sansa,
nagyon jó képet festettél magadról a nagypocihozKép de sztem nem kell aggódnod, majd meglátod, ugyanolyan arányos kismama leszel, mint annó én voltam a 180 cmmelKép

Orsi,
olyan jó, hogy írtál, Imi mindig emlegeti Bercit,jó lenne már újra találkozni, hátha, végre össze lehet újra hozniKép

Pancsi,
a képtáras oldalt sikerült megcsinálni?

Enci,
remélem, ti is jól vagytok, rendben mindenKép

Ovi témában végül mindenki dűlőre jutott, beirítkoztatok?

Gondolom, a lányos házakban nagyban folyik a tojásfestésKép
Hajrá mindenkinek, és Boldog Ünnepet kívánokKépKép

Mennem kell, a fiúk már szétszedték a szobát, apa meg, még pihen, mert ő, ugye, dolgozokKépKépKépKépKép

manóka
manóka

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!KépKépKép

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Mi is szeretnénk Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni mindenkinek!

Orsi&Berci

Kép

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Nagyon boldog húsvétolást kívánunk minden kicsinek és nagynak egyaránt!

Kép

Era és családjaKép

Era
Kép
era75

Kép

Ditke és a csajokKép
ditke62

Manóka!

Köszi a gratulációtKép
Szemétgyűjtemény: a nyereményjátékokhoz szoktam vonalkódokat gyűjtögetni, ezt hívja a férjem "szemétgyűjteménynek", mivel semmit nem dobok ki amin vonalkód vanKép Van néhány nagy kartondobozom, abban gyűjtögetek mindenféle cimkét, levesporoszacsit, csokispapírt, ilyeneket.
Most az egyik csokival nyertem vásárlási utalványokat, abból voltunk vásárolni. Nem egy dzseki volt 70 ezer, hanem az összesKép Kapott a férjem is dolgokat, meg én isKép
Most az egész család csokit eszik, hogy nyerjek nekik isKép Még a férjem is kinézett magának egy-két cuccotKép

Mindenkinek jó ünneplést, aki sok locsolót szeretne annak sokat, aki meg keveset, annak keveset kívánokKép

Ja, és találtam a babaszobán egy cipővédő-félét, nézzetek be, nem tudom nálatok mennyire teszi tönkre a motorotzás a cipőket, én gondolkodom a dolgon hogy beszerzemKép
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=108744

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Az én párom is haragszik a sok vonalkódért, ezért igyekszem nem túlzásba vinni őket. Nekem még nem volt olyan sok szerencsém, csak egy gyermek CD-t nyertem a nőklapja cafén, de annak is nagyon örltem. Főleg, hogy akkor már nagyon-nagyon vágytam a babára, remélem majd neki azért fog tetszeni.

Pancsa!
Én már régóta Bálnácska vagyok és egyéb apróságok pl.: hengeres test, valamelyik nap már hóember voltam. :-)
Még én nem tudom, hogy ki lesz a kis jövevény, bár igazából lánynak készült. A nevét már nagyon-nagyon régen eldöntöttük és így Kittiként él a köztudatban.

Kellemes Családi Ünnepet Kívánok Mindenkinek!

Sancsa
sancsa

Ditke!
Nagyon gratulálok a nyereményedhez!KIsgyerekes családnál igazán jó helye van az ilyen nyereménynek!!!(Mi mindenre jó a szemét...)
Én is elég hülyének érzem magam az álmaimmal, de ez biztos a "fészekrakó" ösztön elferdült változata. Megvettük a babakocsit is(apuka kommentárja: hátha így már jól fogsz aludni, mert legközelebb biztos az lenne a rémálmod, hogy nincs a gyereknek járműve) Alig várom már, hogy lássam az én kis leendő hisztisemet. persze nem gondoltam komolyan, hogy ez egy kicsit is rossz lehet, jókat derülök a beszámolókon. Az éjszaka is azt álmodtam, hogy a kis hölgy csak apukával volt hajlandó oviba menni. Persze most újraolvasom a gyerekpszichológia-könyveimet,most már egész más szemmel, mint a főiskolán...
Ez a zokniban fürdés nagyon jó!!!!!!!! Tényleg szenzációsak tudnak lenni ezek a kölykök.Az unokaöcsém(3 éves, elég sokat van velem)azt hiszi, csak át akarjuk rázni a kisbabával. Bár a múltkor kifejtette, hogy neki is kellene kistestvér, és azt úgy kell, hogy anya egyen sokat, megnő a pocakja, és abból lesz a kisbaba.
Krisszie!
Nem semmi ez a Dorka. A leányzó saját gyerekkoromból mesélt sztorikat juttat eszembe, én voltam (dackorszakon kívül is) ilyen akaratos. Anyukám szokta mondani, hogy a gyerek csak ne az én természetemet örökölje..
Manóka!
Ahogy nézegetem a lakást(mit tehet benne tönkre egy gyerek), egyre inkább a sok virágomat látom veszélyben. Bár ő majd biztos talál ezen kívül is jó pár dolgot...

Mindenkinek jó pihenést, kellemes ünnepeket!!!
pancsika

Sziasztok!

Ditke!
Húúú, nagyon jókat vettetek!!!
Én is vetettem Andrással csokit, de Õ sem érti meg ennek a lényegétKépKép
FérfiakKépKép

Manóka!
Nem mentünk Tokajba, mert húsvétkor onnan nagyon nehéz kijutni. Annyi, de annyi kocsi van, és Annával ezt már nem vállalom be. Majd a hétvégén megy Anna egy kicsit (ha nem jön közbe semmi).De én már annyira várom!!!!Kép
Jobbulást a fiúknakKép
Fejfájás: az elmúlt héten elég sokat fájt, pedig nekem nem nagyon szokott. Remélem letudtam egy időre!

A héten nekünk nem jó a péntek.
Mit szólnátok nálunk egy szerdai talihoz?

Megyünk biciklizni......

Era

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?