Sziasztok!
Tildi
lehet,hogy nem vigasztal a dolog,de szt az is NAGY eredmény,hogy beállt a ciklusod!!!!
A többihez drukk
!
Tontica
Visszatérve a szülésre...A doki szt nehéz volt(az első),szt nem
.Szt nekem sem volt több 5 nyomásnál,mégis 1 óra volt.Ezt onnan tudom,hogy 5 kor mentem át az apásba,aztán 18.07-kor megszületett BUlcsú.
Az intenzívebb pontosan azt jelenti
.Gyorsabb és fájdalmasabb
.És nekem még gyorsabb lett volna,ha nem fektetnek.A végén(amikor már elaludtam két fájás közt,le is lassultak),én mondtam,hogy vegyék le rólam a kütyüket,sétálni akarok.És lám,20 perc múlva magától megrepedt a burok(amit azért nem repesztett a doki,mert nem voltak elég jók akkor a fájások
),aztán rá kb fél órára már jött a csaj
!
Sikosítót lehet gyógyszertárban kapni,asszem talán nagyobb bevásárlóközpontokban is van(Tesco,ilyenek).
Apa:hajózik,a Dunán,Passau és Pest között,így minden héten Pesten vannak.Mi meg megyünk 1-fél napra látogatni,nyáron 1-2 hétre hajókázni.Mindezt március végétől november elejéig csinálja,aztán 5 hónapot itthon van(a nyakunkon
)...Neki is rossz,hogy kevset látja a törpéket,nekem csak azért rossz,mert nem vagyok egy helyben ülő típus,hiányzik a nyüzsi,munka.Na meg hogy néha értelmes szót tudjak váltani vkivel
!
Junko
Gratula a költözéshez,érezzétek jól magatokat ott is
!Hátha hoz vmi változást
!
Sosi
Szt eléggé ismerik az orvosok a három napos lázat,pláne ha nincs más tünet,akkor gyanítható,hogy az.Én legalább is a közvetlen környezetemben még nem hallottam ilyet,amiről írtál.
Az AB-t max azért adják,mert ilyenkor (vírusos-magas lázas állapotban) legyengül a szervezet és előfordulhat bakteriális felülfertőződés.Ezt általában csak egészen kicsiknél alkalmazzák,mert ott pláne veszélyes lehet.
Azért én remélem,hogy az azonnal AB-t írok fel korszak már elmúlt.Egyébként sokszor a szülő igényli,éppen egy orvossal vitattam meg ezt egyzser.Mert sokak szt nem is jó orvos az,aki nem ír gyógyszert,pláne ha nem ír AB-t
...És tényleg van ilyen....
No,bocs az eszmefuttatásért
...
Itten van pöttyöske elgyötört feje behintőporozva
:
Pusz,Anyapoc