Új privát üzeneted érkezett!

Tlidi!
Sajnálom, hogy nálad is így alakult.
De bízzunk az átjárhatóságiban!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia Lányok!
Régen írtam, olvastam, mert nagytakarítottam Anyukámnál, majd magamnál és még vasárnap elmentünk a budaörsi IKEA-ba is.
Felületesen olvastam csak vissza a termést.
Tontica!
Lujzinak is volt 3 napos láza kb 1 éves korban. 3 napig igen magas láza volt, minden más tünet nélkül, majd megjelentek a pöttyök és 2 nap múlva semmi. Vírusfertőzés okozza.Általában az a "veszélye" itt MagyarországonKép, hogy a 40 fokos lázas gyerekkel rohannak az orvoshoz, aki felírja az antibiotikumot, majd 3 nap múlva, amikor megjelennek a kiütések mindenki azt hiszi, hogy allergiás a gyógyszerre és rásütik egy életre, hogy mondjuk penicillin érzékeny.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Túléltem a költözést, nagyon klassz a ház, és nagyon boldogok vagyunk. Állandóan kint eszünk a kertben, és literszámra isszuk a sört. Kép Hihetetlen káosz van egyenlőre mindenütt, fogalmam sincs hová tüntetem el a sok limlomot, ugyanis, kisebb a ház, mint ahonnan jöttünk. Ma már be kellett jönnöm az irodába sajnos. Kép

Csak egy napot olvastam visssza, de talán nincs új zebrásunk. Vagy mi a helyzet itt a topikban?

Zsazsó!

Sajnálom. De irigyellek is, hogy te már a HSG-nél tartasz. ÉN ma veszem be az utolsó szemet, és pénteken kéne mennem UH-ra, de semmi kedvem az egészhez.

Kamilla!
Kitartást a kivizsgáláshoz.

j.
Vendég

Sziasztok!

Tildi

lehet,hogy nem vigasztal a dolog,de szt az is NAGY eredmény,hogy beállt a ciklusod!!!!KépA többihez drukkKép!

Tontica

Visszatérve a szülésre...A doki szt nehéz volt(az első),szt nem Kép.Szt nekem sem volt több 5 nyomásnál,mégis 1 óra volt.Ezt onnan tudom,hogy 5 kor mentem át az apásba,aztán 18.07-kor megszületett BUlcsú.
Az intenzívebb pontosan azt jelentiKép.Gyorsabb és fájdalmasabbKép.És nekem még gyorsabb lett volna,ha nem fektetnek.A végén(amikor már elaludtam két fájás közt,le is lassultak),én mondtam,hogy vegyék le rólam a kütyüket,sétálni akarok.És lám,20 perc múlva magától megrepedt a burok(amit azért nem repesztett a doki,mert nem voltak elég jók akkor a fájásokKép),aztán rá kb fél órára már jött a csajKép!
Sikosítót lehet gyógyszertárban kapni,asszem talán nagyobb bevásárlóközpontokban is van(Tesco,ilyenek).
Apa:hajózik,a Dunán,Passau és Pest között,így minden héten Pesten vannak.Mi meg megyünk 1-fél napra látogatni,nyáron 1-2 hétre hajókázni.Mindezt március végétől november elejéig csinálja,aztán 5 hónapot itthon van(a nyakunkonKép)...Neki is rossz,hogy kevset látja a törpéket,nekem csak azért rossz,mert nem vagyok egy helyben ülő típus,hiányzik a nyüzsi,munka.Na meg hogy néha értelmes szót tudjak váltani vkivelKép!

Junko

Gratula a költözéshez,érezzétek jól magatokat ott isKép!Hátha hoz vmi változástKép!

SosiKép

Szt eléggé ismerik az orvosok a három napos lázat,pláne ha nincs más tünet,akkor gyanítható,hogy az.Én legalább is a közvetlen környezetemben még nem hallottam ilyet,amiről írtál.
Az AB-t max azért adják,mert ilyenkor (vírusos-magas lázas állapotban) legyengül a szervezet és előfordulhat bakteriális felülfertőződés.Ezt általában csak egészen kicsiknél alkalmazzák,mert ott pláne veszélyes lehet.
Azért én remélem,hogy az azonnal AB-t írok fel korszak már elmúlt.Egyébként sokszor a szülő igényli,éppen egy orvossal vitattam meg ezt egyzser.Mert sokak szt nem is jó orvos az,aki nem ír gyógyszert,pláne ha nem ír AB-tKépKép...És tényleg van ilyen....
No,bocs az eszmefuttatásértKép...

Itten van pöttyöske elgyötört feje behintőporozvaKép:

Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Ma reggelre a hőm leesett, ami eléggé kiábrándító. Pedig azt hittem hogy most végre sikerül. Megfogadtam, ha most sem jön össze, keresek egy dokit és elkezdem a kivizsgálást.
Kép

Kép
ancsa34

Ancsa

Hány naposak a ciklusaid?Mert nagyon korainak tűnik a leesés.KépOlyan,mintha progihiány lenne...

Anyapoc

anyapoc

Skacok... mi volt ma? Újhold? Ez szörnyűKép Na majd a jövő hónapban...

Ja... én meg itt tartok:
Kép
Nem unalmas egy kicsit ? Kép

Viszont tegnap elhoztuk azautót... nagyon gáz a futóműve, nem tudjuk mikor állították be utoljára... úgyhogy az embernek 40-nél halálfélelme van Kép Viszont eszméletlenül jó állípotban van így első ránézésre.. a motor pöccre indul stb. stb. szóval tök jóóóóKép Első körben úgy tűnik, elég olcsón meg fogjuk úszni a helyrepofozást...
csakegysokadnick

Sziasztok lányok!

Nagyon sajnálom akiknek megjött, és lehet, hogy utálni fogtok, de én nem mondok (írok), olyat, hogy nem kell elkeseredni, majd legközelebb sikerül, mert én is nagyon a padlón lennék, és ez nem vígasztalna.
Hát...nekem még hála Istennek semmi és ma vagyok a 32. napon, de nagyon rettegek, hogy mi van ha csak a szervezetem szórakozik velem és csak kitolta a ciklusomat. Remélem nem így van. Holnap reggel szeretnék tesztelni.
Felrakom a görbémet, mert érdekel, hogy mit szóltok hozzá. Kicsit csökkenőben van, ami elkeserít. Kép

Kép
sivi

sziasztok.

hogy lehet a gobebol kivagni egy reszt,vagy lekicsinyiteni es ugy felrakni.Az en gorbem mar tul nagy es nem teszi fel.

Kép
monyoka

Monyoka: én simán painttel csináltam (az szerintem minden gépen van...)... azzal ki tudod vágni és ha még mindig túl nagy a nyújtás-döntés pontnál át tudod méretezni...

Sivi: Az a 37 szerintem nagyon bíztatóKép örökké nem mehet felfelé Kép
csakegysokadnick

Csakegy!
Nem kell hogy fölfelé menjen, csak lefelé ne, pedig most a vége úgy néz ki! Kép
sivi

Sisi... várd ki a holnapot... akkor kiderül... sajna ma nem hiszem, hogy okosabbak leszünk ettől... (hacsak nem csinálsz egy újabb terhességi tesztet... vagy el nem mész egy dokihoz...)
csakegysokadnick

Kép

hat ez a gorbem

Kép
monyoka

EZ TÖK JÓÓÓÓKép Hajtá Kép
csakegysokadnick

Sziasztok lányok!

Zsazsóka! Most beszéltem a rendelővel, az orvosom közvetlen számát sajna nem tudom. Nálam lehet, h késik egy kicsit az átjárhatósági. Sajnos, olyan rossz kevem lett tőle, hogy majdnem pityeregtem. Az asszisztens azt mondta, levegővel csinálják a vizsgálatot (ami sztm. tök elavult, tehát ez nem a Hsg) és ha infót akarok akkor jelentkezzek be az orvoshoz öt rugóért. Ez a levegős vizsgálat egyébként 25 ezer, amit egy kicsit én sokallok, így már 30 ban lenne és még nem is a hsg, hanem valami elavult! Kicsit mérges lettem erre. Ja pulusz az apavizsga ki tudja mennyiért. Sajna most ebben a hónapban nincs közel ötvenezrük a vizsgákra úgyhogy csúszni fog. A dokim egyébként csak magánban rendel. Nagyon el vagyok keseredve. Jó persze tudhattam volna, h pénzbe kerül, manapság minden abba, csak bíztam benne, hogy 20 körül cakk und pakk meglesz és hsg. Lehet, hogy nekem is váltani kéne olyan dokira aki sztk-ban is rendel mert ez nem fog menni anyagilag.

Anyapoc! és mindenki aki bízik! Igen én is így gonolom, hogy nagy dolog h beállt a ciklusom. Reméljük csak egyre jobb lesz.

Junkó! gratula a költözéshez! Én nem szeretem a sört, úgyhogy én ha kortyolgatok is akkor az bor! CSak az a probléma, hogy kinyitok egyet iszok egy kupicányit és a párom meg ráröppen a maradékra. Pedig lehetne azt hónapokig kortyolgatni.

Sosi! Én is kedvelem/kedveltem az Ikea-t olyan jó a légkör, barátságos meg minden. Csak azt veszem észre mostanában, h mindenki gyerekkel van. Az Ikea egyébként sztm direkt ilyen gyerekcentrikus.

Ancsa 34 sztm még nem volt pé. még csak most lesz! hány napos a ciklusod?

Csakegy! Látom nagyon örülsz a járgányodnak! Én is így lennék! A görbéd!! Hát?! Még akármi lehet belőle!! Kép

Sivi! Drukk a holnapi teszthez! Látom te is türelmetlen típus vagy! Nehezen bírom ám én is, de kénytelen vagyok hinni a köv. hónapban. Nem tehetek mást.

Monyesz! Pont tegnap gonolkodam, h megvolt már a pé. ugye?! Ha az utsó feltett görbe óta nem ment le a hő! Kíváncsian várom a görbét.
Vendég

Monyó! Ez szupi!!!! Neked még nem vol pé.-d ugye?!!!! Ilyen extra 50 cn. feletti ciklusaid voltak! Huha, akkor most baromira reménykedhetünk!! Tök jó a görbéd!!
Vendég

Anyapoc, Tlidi!

A ciklusom általában 28-30 napos. Lh növekedés a 14. naptól voltKép

Kép
ancsa34

Ancsa! Akkor valszeg volt pé. Egy adat nem adat. Leesés simán lehet, sőt ha holnap felmegy akkor azt mondjuk, hogy beágyazódás volt!
Vendég

SZiasztok!

Nancy, Kép

Katica,
neked is Kép
Sztem a bacinak és a barnázásnak semmi köze egymáshoz.

Tlidi,
a hőd pedig olyan szépen megy felfelé!
Levegős átjárhatósági??? Atyaúristen! Az valóban igen-igen kőkori módszer! Én nem vállalnám be. Állítólag van a kontrasztos-röntegenesnek is egy kíméletesebb változata, az UH-s. De erről semmi többet nem tudok.

Anyapoc,
ez a kép vmi tündéri! Kép Kép

Sivi,
hm...nem értem, miért megy lefelé a hő... Kép Lehetséges, hogy később volt pé-d?
Nem csináltál/csinálsz még egy tesztet?

Ancsa(34),
a görbéd alapján sztem se biztos, hogy volt már pé-d... Egyébként ha az LH teszt pé után jelezne, az nem jó! Kép

Monyó,
a görbéd jól alakul! Kép

Bocs, ha vkit kihagytam! Kép Kép

angel37

Ancsa

ezért is írtam,h szt korai lenne még a mensi miatti hőesés.Várjunk... Kép

Ildi

Én drukkolok,rajtam nem fog múlni Kép!

A

anyapoc

Jo "reggelt"! Kép

Tlidi: most akkor tenyleg megjott? Kép Sajnalom, tenyleg nagyon draga, a fene!!! De azert ne legyel ennyire szomoru, anyukadek nem tudnanak segiteni, marmint anyagilag, vagy ok nem tudjak. Bocsi ha indiszkret vagyok.

Sosi: Kép
Koszi, tutti hogy 3 napos laz volt mert 3 nap laz, 2-3 nap kiutes es most ar bolcsiben van. Kép

Junko: Kép
De jo! Irigy, irigy a haz miatt, en is akarok!!! Kép
Talan jovore mi is tudunk venni egy telket ha hazat nem is.

Anyapoc: Kép
(Es Nancy most Te is figyuzz egy kicsit. Kép )
1 ora alatt 5 nyomas??? Hat nekem negyed ora volt kb. En vegig maszkaltam mert nekem az jobb volt es tenyleg a 2 ujjnyitol a baba kicsusszanasaig 3 ora telt el, szerintem ezert.
Szoval itt hagyjak az embert had csinaljon azt amit akar, ha akar maszkaljon es szerintem ez nagyon jo, a masik hogy itt nincs sajat orvos hanem annal a szulesznonel szulsz aki epp bennt van es nekem egy panaszon se lehet rajuk nagyon rendesek voltak, nincs halapenz, a terhesseg alatt es a szulesert semmit nem fizettunk.
A masik nagyon jo pedig hogy nem viszik el a babat egy percre sem, vegig velem volt, bar ennek van hatulutoje is mert alig aludtam. Kép

Apa hajozik?! De jo Neki! Bar a csalad miatt nem lehet konnyu de biztos jol keres. Kép Az en neveloapam meg sokaig kamionozott es az meg rosszabb volt mert 3 het munka 1 het otthon. A batyjam meg mindig ezt csinalja.
Olyan edi ez a baba, szegenykem sokat vakarodzik? Hat ezen is tul kell esni. Kép

Katica: Kép
Hat igen, ezek az orvosok ... de most mar csak helyrejossz es folytatodhat a babaprojekt. Kép
(Engem 17 evesen azert b@szott le a borgyogyasz hogy miert jarok a nyakukra amikor a pikkelysomorom ugysem fog meggyogyulni soha, es ezt azelott nem kozoltek velem, no comment Kép )

Az uram nem szamolja csak a kozepe tajan szokott rakerdezni hogy most hanyadik es a 10-20 cn. kozott gumit hasznal. Abban bizom hogy a 12. vagy a 13. napon lesz pe-m es akkor talan lesz eselyem. Hat, en is megszenvedek a babaert csak nem ugy mint Ti. Kép

Ancsa: Kép Remelem beagyazodas!!! Kép

Sivi: Kép Jaj, csak ne essen tovabb!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++

Monyoka: Kép PE hurra! Most akkor remenykedunk!!! Kép

Csakegy: Kép Meg nagyon az elejen vagy, tok jo hogy igy orulsz a kocsidnak! Kép

Na jo sokat irtam! Anyam mikor fogok vasalni??? Kép
De ennyi kijar Nekunk tiprodo babavaroknak, nem?! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

MelóhegyekKép

Angel! Hát valóban nem volt nekem se UH, se vérvétel a ciklusom második felében.Kép Fogalmam sincs mire alapozta, hogy nincs pé-m. Ez progi nekem gyanús (nálam).
Tudod, az még nem lenne baj, hogy az egyik doki ért ehhez a területhez, a másik meg máshoz. A gond az, hogy nem vállalja be, ha nem ért hozzád....

Bejutottam (elég kalandos volt) endrokinre, 26-án (!) mengyek. UH-ázni is megyek (13-án) - másik orvoshoz jelentkeztem be. Vajh mit fog hozzám szólni?Kép - Closti miatt muszáj...

Tildi! Házasság jó dolog, de én még ettől a szótól is fázomKép Sőt! Én esküvőre is úgy megyek, hogy kívül megvárom a többieketKép Csalódtam benne, ennyi. Nem hiszek a holtomiglanban. De javultam, mert már elbírom fogadni, hogyha mások hisznek ebben.Kép Tudom: hülye vagyokKép
Perpill van gyűrű az ujjamon, együttélünk párommal, és virágot kapok minden héten, de nem lesz nászinduló. 2 éve vagyunk együtt így!Kép

Tontica!KépBocsi!!! Oly cicás vagy nekemKép Otthon Bébinek (no meg ennek egyéb változatainak) hív az ágytársam, és ezért lettem itt is Bébi.Kép Csak tudod egy kicsit flancoskodtam, mert nem akartam ékezet legyen a nickembenKép
Te Tontica! Ha véletlenül (...Kép) becsúszna az a baba, és párod értetlenkedne, akkor kérdezd meg tőle, hogy nem hallott a kóbor petékről?Kép Barátnőm becsúszott egy kóbor peteérésbe.Kép Mondjuk ő nem nevetett rajta 45 évesen.

Junkó! Gratu a költözéshez! Majd alakul az a másik projekt is!Kép

Csakegy! Dobok egy görbét!Kép Én az első pár cn.-t a Norcolut hatásának hiszem. Napokba kezdem hozni a formámatKép 36 alatt. VAlahol olvastam, hogy ez pajzsmirigy alulműködésre utal. No majd kiderül. Lehet hogy sokat olvasok??

Még lenne mit írnom, de időm nincsKép

Oly jó lenne, ha tesztelne valaki több csíkosat.

Bee-------bye

Mindenkinek pusz!Kép
beebeey

Helló Lányok!
Elküldtem a görbémet a neten egy nőgyógyásznak és azt válaszolta vissza, hogy a sárgatestfázisom elégtelen? Szerintetek ezt miből lehet látni?
És ez ellen mit tudok tenni?

Kép
beács

Angel
Holnap reggel szeretnék csinálni egy újabb tesztet, ha addig nem jön meg.
Ha pedig megjön...hát...romokban fogok heverni. Kép
sivi

Remélem most már sikerül felrakni
Kép
beács

Pár mondat még bennem maradt:

Katica! itt nálunk három nődoki is elhajtott, hogy maga meddő.
Aztán 24 cn-on lettem babás. No erre köpni, nyelni nem tudtak. No de én sem. Ennyit róluk.

Tildi! Még jó hogy minden hónapban fizettünk egészségügyi hozzájárulást, meg a társait.Kép A francba!

Szép napot nektek!

Bee------bye
beebeey

Beács! No erre én is kiváncsi vagyok!

Sivi! Ne légy letört! Új hónap, új remény!
beebeey

Angyal! Na nekem is ez volt az első gonolatom, hogy kőkori, és sztm sokkal kevésbé hatékony mint a hsg. Kidobok egy halom pénzt és még nem is olyan hatékony. Hihietetlen, hogy ilyent még végeznek. Mindegy asszem leszámoltam ezzel a dokival. Drasztikus vagyok de, hogy ezt a vizsgálatot máshol fogom megcsináltatni és nem vetem alá magam a felesleges fájdalmaknak az tutti.

Tontica! Édi, vagy és nem indiszkrét! De tudják és várják is nagyon. Nem annyira a pénzzel van baj, mint azzal, hogy hülyeség és elavult ez a vizsgálat! Ha látnék benne rációt, hogy van értelme ennyi pénzt adni érte, akkor fizetnék is szívesen. De nem látom értelmét. Most amúgy kb. ugyanennyit fogok fizetni, mert új dokinál első konzultáció biztos drága, de legalább hsg lesz majd..Kép

Bee! Nem akarok sebeket feltépni, de akkor ezek szerint már volál házas. Hát akkor nem okoskodom tovább. Kép

Beács! Szerintem igen tudják! Simán. Egy jó nőgyogyi ránézésre megmondja, h mire gyanakszik, csak be kell igazolni laborral és indulhat is projekt. Jpg.-be rakd fel.
Vendég

Beács
Melyik oldalon küldted el a nőgyógyásznak, és mennyi idő múlva válaszolt?
Szerintem tök jó a görbéd...szerintem.
sivi

SZia Tontica,
Vasalók királynője! Kép

Pikkelysömör? Ismerős Kép

Beebey,
szerencsére nem mindegyik doki ilyen...
Nézesd meg a progidat! Két vérvétel a ciklus 2. felében!Kép
Én is aggódtam egy időben a progim miatt (mert mindig volt pecsételés m. előtt), aztán levették, és rúgta a felső határt! Kép

Beács,
sajnos nem tudom megnyitni a görbédet!
Ha rövid az emelkedett hős időszak, abból esetleg lehet látni... Ha nincs min. 12 nap a sárgatestfázis, akkor elégetelennek mondják Kép

Sivi,
nagyon drukkolok a tesztért! Kép
Nem lenne hiteles tőlem, ha azt mondanám, hogy ne heverj majd romokban, de reméljük nem is kerül sor semmiféle romokra! Kép

angel37

Izé... a sűrített levegős nem az amelyikkel a kisebb összenövéseket is szét lehet szedni? Lehet, hogy tévedek...
csakegysokadnick

Tlidi,
abszolút egyetértek leszámolás terén!
Ez már majdnem olyan, mintha a körzeti doki piócával jönne!
Olvastam erről a levegősről, és baromi szarul hangzott Kép A doki mindig úgy emlegette, hogy csinálunk majd petevezető-átfúvást, és sürgősen rá is kérdeztem, hogy ezalatt ugye a HSG-t érti???

angel37

Szerintem a 36.8 miatt mondta! Én csak számokat mondtam egy dokinak itt és azt monta hogy a pajzsom alulműkszik valszínűleg. Azért vagyok alacsonyan úgy általában. És nem lett igaza, mert olyan gyönyörű lett a pajzsom,hogy csak na.
Tehát a másik, ami miatt nekem is alacsony lehet, az a pogi. Még egy hét és meglátjuk, hogy van-e összefüggés.
Vendég

Beács,
ez a görbe teljesen jó! Kép
Gyönyörű bifázisos, fél fok különbség, és megvan a 14 dpo is...
Nem értem a dokit...

angel37

Beács!

De hisz ez egy szuper görbe!KépKép
Ugyan nem éri el a 37 fokot, de alapból igen alacsony hőid vannak.
Szerintem egyébként a gyógyszerek is emelik, pl. nekem Clostyval 36,5 alá nem ment és így 37 és fölötti is volt. Normálisan pedig 2 tized fokkal alacsonyabb, a lut. fázisban pedig 36,9 k. van.
Nekem is mondtak anno sárgatestfázis elégtelenséget (netdokiKép), méghozzá arra, hogy "lassan", 4 nap alatt érte csak el a magas hőt (pedig babás görbe voltKép), de ettől fügetlenül soha nem volt gondunk (még barnázás se terhesen).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Bebi: Kép

Cicas? Kép Az jo!!! Kép
Hule vagyok, mi az az endokrin? Kép
Mit vizsgalnak ott?
Koszi a koborpete infot, jo otlet. Kép De csunya vagyok!!! De akkor is nagyon boldog leszek a babanak ha egyszer eljon az az ido. Kép
Amugy a parom mar zseni ebben, az elso felesege is igy lett babas a masodikkal. Kép
Tanulhatott volna belolle. Kép
Neked van mar babad?

Beacs: Kép De okos ez a doki igy latatlanban. Kép Nagyon szep a gorbed, tesztelj egyet majd meglatod!!! Kép

Tlidi: Kép
Igazad van, keress egy masik dokit hisz nagyon sok mullik rajta. Jonak kell lennie es embersegesnek.

Angyal: Kép
Mit tegyek ha egyszer mindig egy hatalmas kosarravalo vasalnivali jon ossze, a fene egye meg, szeretek vasalni de azert ez mar tulzas!!! Jo lenne egy vasalono! Kép
Pikkelysomor Kép hat mar megtanultam vele elni es a parom is elfogad igy es allitolag szeret Kép inkabb ez mint valami durva betegseg!!!

Kozben husveti kepeslapokat gyartok: Kép
Kép

Van valakinek valami jo kis husveti sablonja amit el tudna kuldeni nekem?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
akarsz róla beszélni? Kép
Engem vagy 19 évesen jól elterített! Még épphogy szalonképes voltam rövidnadrágban és ujjatlanban! Főleg a fejem volt szörnyű!
Meg se tudnám számolni hányszor vettek vért, hányszor nézett fül-orr-gégész és hányszor röntgenezték a fogamat és persze sehol semmi!
Aztán különböző kezeléskombinációknak köszönhetően elmúlt. Sajnos tudom, hogy csak tünetileg kezelhető Kép Azóta egy db (tényleg szinte nem is látható) van rajtam, csak hogy ne felejtsem el! Kép

angel37

Köszönöm lányok a biztatást, remélem lesz valami eredmény. A hét végén fogok tesztet csinálni.

Sivi!
A doki akinak szoktam írni másnapra mindig válaszol a leveleimre.
Az oldal ahol őt le lehet érni: www.hazipatika.com/services/faq Ezután rákattintasz a nőgyógyászatra, majd ennek az oldalnak az alján lehet feltenni a kérdésedet
beács

Beács

Nem te teszteltél egy halvány pozitívat?????
Szt semmi baj a görbéddel,véleményem uaz,mint Besztié...de majd okosabbak leszünk pár nap múlva.Szt holnap ismételd meg a tesztet!

Tontica

Én komolyan nem emlékszem a kitolásraKép.De nem fájt az tuti...annál inkább a másodiknálKép!Igaz,ott kb negyed óra voltKép.
No,én olyan kórházban szültem,ahol immár 2 éve NEM LEHET orvost választani,kötelező az ügyeletesnél szülniKép.És szt is nagyon jó.Igaz,ennek az volt az előzménye,hogy egy doki,aki sokat dolgozott,meghalt infarktusban a Balaton átúszáson...KépDe lám,így is lehet és műkszik és nincs több panasz,mint előtte...
Villő:nem tud még vakarózni,ahhoz kicsi,ez szerencse.Persze jön másképp a probléma,mert egész nap mérgelődikKép...És sírdogál néha,ha nem az ölemben van...

Na lépel!

csók!

anyapoc

Angyal: Neked eltunt??? De jo Neked!!! Nekem immaron 9 eve van es nem mult el soha. Kép
Sot!!! Rovidujju, rovidnadrag ... de jo is lenne!!! Kép De le van tojva!!! Kép
Milyen kezeleseket kaptal, ha akarod priviben. Kép

Anyapoc: Kép Akkor most nem irigyellek, biztos egesz nap le vagy foglalva, borzalmas amikor betegek lelkileg, testileg.
Jo korhaz, nem is hallottam meg ilyet Mo-on. Kép Marmint hogy nincs fogadott orvos, szerintem sokkal jobb. Kép
Nekem egy "cseppet" Kép azert fajt a kitolas, sot valami misztikus kabulatba kerultem tole mintha be lettem volna love. Kép Bar nem tudom az milyen. Kép

Kepzeljetek eddig ha kerdeztem Ratetol valamit mindig bologatott hogy igen vagy nem es most kerdezem tole hogy: kersz hamit? erre o ravagja tok termeszetesen hibatlan magyarsaggal hogy: IGEN, es meg is ismetelte mert latta hogy mennyire tetszik. Ugy orulok!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak benneteket, de csak most szántam rá magam, hogy írjak. Rólam: 30 éves vagyok, a férjemmel fél éve próbálkozunk babaügyben. Novemberben derült ki hogy magas a prolaktin szintem, az ár azóta rendeződött Bromocriptinnel. A ciklusom azóta is rendszertelen. Ez az első Clsotis hónapom. 12. napi UH-n a mhnyálkahártyám 10,5 mm és volt két-két tüsző (15-18 mm). Ma van a 27. napom. Mérem a hőmet is. Megpróbálom felrakni ide, szerintetek van okunk reménykedni? Előre is köszi.Kép

Kép Kép
kokusz

Köszi mindenkinek a bíztatásokat. Nagyon várom a holnapot, hogy milyen lesz a hőm. Természetesen ahogy megvan, dobok is egy táblát.DrukkoljatokKép

Kép
ancsa34

Tontica,
megy privi!

Kokusz, üdv itt! Kép
Hát, elvileg ha pé utáni 14. napon nem jött meg, akkor lehet reménykedni!
Closty témában sztem tudnak segíteni a clostys csajok!

angel37

Angel köszi szépen Kép

Kép Kép
kokusz

Sziasztok!
Én még új vagyok itt, s csak érdeklödőm..hőmérőzöm már egy jó ideje..szedtem egyszer Norculotot majd Clostilt.de 2 hónapja nem szedtem semmit..aránylag normális volt a ciklusom a doki szerint. Ebben a hónapban bejelölte mikor kezdjünk valamit egymással-szerinte a cél érdekében, azóta olyan érdekes a görbém. Szerintem csak megint leállt a motor ahogy ő fogalmaz, mert nem ment 37 fölé.Most olyan 36,8 és 9 között ingázik. Péntekre kaptam időpontot ..de addig lerágom a körmöm.
coolcaty

Sziasztok!Kép
Üdv az újonnan csatlakozóknak!

Junko!Kép
Gratulálok az új házhoz!
Én még drukkolok neked ennek a hónapnak a sikeréért.

Ancsa34!, Csakegy!Kép
Nektek is drukk, hogy késsen 9 hónapot!

Tlidi!Kép
Ha úgy érzed, válts dokit!
Mi a pasivizsgálatot magunktól csináltuk meg. Andrológiára menjetek!

Sivi!Kép
Drukk a holnapi teszthez!

Kép
Kép
zsazsóka73

sziasztok.

Koszonom mindenkinek a drukkokat.
Ma 4 re megyek dokihoz.Viszem a gorbem meg egy csomo kerdest.Kicsit izgulok.

ancsa.nagyon szoritok hogy felmenjen a hodKép

angel,tontika.Pikelysomor.Az milyen?lehet hogy nekem is van.A bokamon,de nem terjes,csak ott erzeketlen a borom,mar sulis korom ota.

tildi.Sajnalom a franya piritKép

udv ujakKép

a hom bealt 36.9 re.Mar harom napja ennyi.

ja van egy kerdesem.dontsetek,mert mar ugy erzem en vagyok a hulye.
anyuval ezen bitatkoztunk.
A paromnak van egy haverja,aki nogyogyasz.Egyutt jartunk parszor bulizni meg szilveszterezni.
Na marmost.En mondtam anyunak hogy szegyelnek elmenni hozza es kitarulkozni,mert megis a baratainkall jar sorozni.anya szerint tulkomplikalom a dolgot es o elmenne ilyen helyzetben.
Ti elmenetek a parotok haverjahoz?

Kép
monyoka

Jó reggelt mindenkinek!Szia Monyóka!A nődoki dolog attól függ,ki az illető.szerintem nem kell szégyenleni magadat,mert a rendelőbe kerülsz,ott megszünsz haver lenni és átmész betegbe...de mivel ismerős vagy,lehet,hogy becsületesebben megvizsgál és ha gond van,mindig a rendelkezésedre fog állni.
scali9

scali.Ma megyek dokihoz.Az egetohoz a medicba.
A kerdest csak azert tettem fel mert kivancsi voltam hogy ki vanm velem egy velemenyen.
en bizti nem megyek el hozza.az hogy haver persze beleszamit,de meg az is hogy 27 eves es fogtehnikusnak tanult.felk eve van a szakmaban.

Kép
monyoka

Jó reggelt lányok!

ZsazsókaKép
Köszi a drukkot, nagyon jól jön.

MonyókaKép
Én biztosan nem mennék el hozzá. Más ha mondjuk egy fogorvosról van szó, és más egy nődoki.

Dobok egy mai hőt, mit mondatok róla? Szerintetek ez most mit jelenthet?

Kép

Kép
ancsa34

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?