Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Andi
köszi az Infot!

Vera,
jól sejted Miami a cél,nagyon várom már.
Most volt a Tomi,de nem találkozott a Mikiékkel.Õk ott laknak még?

Egcsi,
írni fogok mindenképpen!

Jó éjt,ill.reggelt Mindenkinek!
p.szilvi
nanda

Sziasztok lanyok! Kép

Megjottunk penteken Pariszbol. Kép Csak most jutottam gephez, mert Szombaton voltunk a Kika-ban, elhoztuk Lili gardrobszekrenyet. Vasarnap pedig egesz nap a kertet raktuk rendbe. Kép
Nagyon jo volt Parizsban. Szerencsenk volt az idovel. Csak csutortokon esett egesz nap, de szerencsere pont akkora terveztuk az aruhazlatogatast, igy egesz nap fedett helyen voltunk. Gyonyoru volt Parizs. Nagyon sok mindent megneztunk. Lili azert sokszor hisztizett. Tipikus kislanyos hiszti es a nap 70%-ban apja karjaiban volt. Borzasztoan apas. De Endret nem zavarta, azert tuleltuk. Kép A lakas ahol laktunk egeszen jo volt. Nem olyan nagy, de siman elfertunk. Kép Lili velunk aludt a nagy franciagyban, igy meg tart a visszaszoktatas itthon a sajat agyaba. Kép De mar egeszen jol haladunk. Kép
Kb. 200 fenykepunk van, ugyhogy azt mind nem teszem fel, de ha jottok hozzank, akkor megnezhetitek. Kép
Mikor legyen a tali? En aprilisra gondoltam. Talan Eszternek is sikerul idejutnia meg a szulese elott. Kép Nekem jovo hettol mar barmikor jo. Kép Szokasosan csutortoki napra gondoltam. Kép

Andi: Szemolcsoket sajnalom. Kép mikor lesz mar ennek vege? Kép

Vera: Koszi jol vagyunk. Nagyon jol birtam az egesz napos setat a nagy pocakommal is. Igaz estere mar hulla voltam a labaimmal egyutt, de masnap ujbol tele energiaval folytattam meg ugy is, hogy a cipom feltorte a labam. Kép
Atjohetnel hozzank barmikor. Nagyon szep ido van. Kép Meg a Duna-t is megnezheted, hogy milyen magasan van, bar mi meg azert feljebb vagyunk. Kép

Nanda: orulok, hogy irtal. Kép Kiskutyahoz gratulalok. Kép Remelem a szomszednak tenyleg nem lesz kifogasa ez ellen. Csak azt ne felejtse, hogy a kiskutya is barhol at tud szokni barhova, jobban mint a nagyok. Kép
Bar en inkabb nagtestu kutyaparti vagyok. Kép

Eszter: Mikor is szulsz? Kép

Huha, mennem kell. Felkelt a Lili.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Na, itt vagyok. Kép

Orsi: Hogy vagy(tok)? Kép

Mese: Es ti? Voltal UH-n? Tudni mar hogy kislany vagy kisfiu?

Vera: meg annyit, hogy en is olvastam Lau-t. Kép Borzaszto. Kép Nagyon sajnalom ot, foleg, hogy egyedul maradt a ferje a ket kis gyerekkel. Hogy oszinte legyek, meg bogtem is. Kép De nem tudom pontosan mi baja volt. Attetes rakos? Te ismerted?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

RitaKép
Azért tennél fel egy-két képet? Azok kedvéért akik nem jutnak el a talira. Biztosan szuper volt, örülök, hogy jóléreztétek magatokat.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,
Rita,Kép
Én is nagykutty párti vagyok,de ide sajnos azt nem lehet.Kép
LauKépKép Én is olvastam,bár nem ismertem személyesen,de annyian írtak róla máshol is,hogy elolvastam,és bevallom el is sírtam magam.Rettenetes lehet most a családnak.Nagyon megrázó,hogy ilyen hamar legyőzte Õt ez az iszonytos kór.Hihetetlen mennyien ismerték,és szerették,és most segíteni szeretnének.Tényleg döbbenetes.KépHa jól tudom méhtest és petefészek rákja volt.Ami sajnos nem derül ki egy egyszerű méhnyakrák szűréssel.Kép

p.szilva
nanda

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Jaj,amit akartam el is felejtettem....
Szeretnék végre én is egy talit szervezni ide hozzánk.
Kérlek írjátok meg kinek mikor jó,délelőtt,délután...stb...
Nagyon szeretném ha a babaváró kismamik is el tudnának jönni!!!!

szilva
nanda

Sziasztok,látom nem jött át az előző írásomKép

Rita Kép
Én is nagykuttyy párti vagyok,de sajna ide nem hozhatunk többet az biztosKép
LAUKépÉn nem ismerem/ismertem őt,de annyian írtak róla máshol is ,hogy elolvastam a tragédia történetét,és mélységesen megdöbbentett.Úgy tudom méhtest és petefészekrákja volt.Ami sajnos nem derül ki egy egyszerű rászűrés alkalmával.Kép

KépKépKépKépKépKépKépKép
Szeretnék nagytalit szervezni hozzánk,úgyhogy kérlek írjátok meg,hogy mikor lenne jó nektek.Szeretném,ha a pocakos anyukák is itt lehetnének még!!!
p.szilvi
nanda

vagy mégis? a
gépem teljesen meghülyültKépKép
Bocsi,kicsit sok voltamKép

nanda
nanda

SziasztokKép

Na, végre én is idejutottam, ami mostanság nem lesz általános, mert egész nap kint vagyunk, olyan szuper idő van!Kép És jó sokat is kellett olvasnom, aminek nagyon örültem!Kép

Nanda
Tali: SZUPER!!!Kép Nekünk többnyire a délután jó, Gergő elég korán szokott aludni, dél körül és másfél-2 órát, így azért emberi időben oda tudunk érni. Ha a többieknek is jó, akkor igazándiból kedd, vagy csütörtök az igazi, mert akkor nem torázom, nem kell sietni haza.Kép

Rita
Tali: SZUPER!!!Kép Jó a csütörtök, csak sajna mi jövő héten pont aznap utazunk el, így már csak az április 20 jön szóba. Remélem az mindenkinek jó! Nagyon szeretnénk ott lenn mind a hárman!Kép
Párizs: már alig várom, hogy lássam a képeket!Kép Nagyon stramm csaj vagy, hogy így bírtad pocakkal!Kép

Vera
Nem írtad, hogy van-e esélyem elkunyizni a mintát.Kép Légyszíííí!Kép
Kiborulás: ne tedd, olyan szép tavasz van!Kép Most Gergő is néha hihetetlen! Nagyon nem fogad szót, ha rászólok, hogy álljon meg, akkor játéknak veszi és elkezd "menekülni".KépKép

Andi
SzemölcsökKép Remélem tényleg kitalál már valami gyógymodot a dokitok! Különben szerintem a bőrgyógyászok a legbénább orvosok, csak próbálkoznak ezzel-azzal, aztán vagy sikerül, vagy nem. Kicsit idegesítő!
Nekem annó, amikor először kijött az ekcémám (akkor még nem tudtam, hogy ez az), akkor mindenfélével kísérleteztek, persze semmi nem használt. Már vagyont költöttem, de semmi.Kép Kínomban egyszer véletlenül elolvastam a Richtofit sportkrém összetevőit és mivel 7 féle gyógynövény van benne, gondoltam kipróbálom, ártani nem fog, és hátha esetleg az csinál valamit. És láss csodát, attól rendbejöttem! Aztán már, mikor csak éreztem, hogy kezd viszketni, csak bekentem és tök jól voltam. Sajnos most a kezemen van, ahol soha azelőtt és ezen a Richtofit sem segít, itt túl vékony a bőr.Kép Van egy szteroidos kenőcs, ami jó, de ugye babával nem lehet, így szenvedek. Meg csúnya is és most nyáron ennek nem örülök, mert mindenki látja majd.Kép

Anikó és minden hiányzó
Sok puszika Nektek és azért csak 2 mondat erejéig ugorjatok be légyszi!Kép

Mi jól vagyunk, kispocak egyre nagyobb, már most félek mekkorára akar még nőni, mert még elég sok időm van és már elég méretes!Kép És ugye Gergő sem volt piskóta, ha ez még nagyobb lesz, akkor egyszerűen kipukkadok!Kép
Különben minden ok, tök jól érzem magam, még csak 2,5 kilót híztam (igaz lehet, hogy a hétvégi ünnepi kaja után már van az 3 isKép), élvezem a tavaszt! IMÁDOM!Kép Gergő is és Karcsi is rendbejött, remélem egy darabig így is maradunk!
Most itt van a Hugicám 1 hétig, annyira jó! Ma elmentünk bevásárolni és annyira jópofa volt a két pocakos egymás mellett!Kép
Õ is jól van, már csak másfél hónap és babázik. Tök jól néz ki, alig hízott, teljesen normális méretű a pocija, nagyon szép kismama!Kép

Most ennyire futotta, azért kicsit elfáradtam a mai napban.

Puszi mindenkinek és azért próbálok majd jönni.

Orsi
14+6

avocado

Sziasztok

Annyit írtatok erről a szomorú hírről, hogy én is megnéztem az őszi topikot és nagyon megrendültem!Kép Nem is bírtam túl sokáig olvasni, mert eléggé érzékeny kismamakorszakban vagyok, nem akartam nagyon kiborulni.Kép

Szegény Laut és a kis családját végtelenül sajnálom!Kép Ez az egész dolog annyira borzasztó, mert az ember rádöbben, hogy akármelyikünkkel megtörténhet!Kép

Nanda
Azt írtad, hogy a sima rákszűrés ki sem mutatja. És én is ezt hallottam a méhnyakrákról is, hogy csak nagyon nehezen veszik észre, és olyankor már késő.Kép Akkor mit lehet tenni? Elég ilyesztő!Kép

A Hugom ráadásul pont ma mesélte, hog Nyíregyházám (Õk ott laknak) most halt meg méhnyakrákban egy anyuka, 7 hónapos a kisfia. Nemrég szült! Akkor most havonta kéne dokihoz menni?

Na, befejezem, bocs hogy ilyeneket írtam, remélem nem haragszik meg rám senki, inkább nem is kellett volna elolvasnom!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi átküldöm a képet,én keresztszemes oldalon készítettem el a mintát ahol te tudod beállítani mekkorát szeretnél hímezni.Mikor alszik akkor küldömKép

Rita!
Nem ismertem Laut,olvasgattam az őszieketKépEszembe jutott anyukám szinte ugyanilyen "gyorsasággal" halt megKépÉn is megsírattam sőt még aludni is alig tudtam.
Küldök majd smst mikor talizzunk(persze ha nektek is jó)
puszi
vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Orsi átküldöm a képet,én keresztszemes oldalon készítettem el a mintát ahol te tudod beállítani mekkorát szeretnél hímezni.Mikor alszik akkor küldömKép

Rita!
Nem ismertem Laut,olvasgattam az őszieketKépEszembe jutott anyukám szinte ugyanilyen "gyorsasággal" halt megKépÉn is megsírattam sőt még aludni is alig tudtam.
Küldök majd smst mikor talizzunk(persze ha nektek is jó)
puszi
vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Mindenkinek legjobbakat!

Mi rendben vagyunk.
Igaz a múlthét péntek kicsit megviselte Olivérté a bölcsiben, de majd kiheverjük. Mivel aznap volt Emberem 35 éves, így szülinapi moziba citáltam. Csemete bölcsizett, de mivel pont délre nem értem volna oda, hogy ne zavarja többiek alvását, úgy gondoltam akkor megyek amikor ébrednek.
Így is lett, fél háromkor ott is voltam, ám már akapuban hallottam Olivér sírását! Nem is lehetett egykönnyen megvígasztalni... Mint kiderült az elalvással nem is volt gond, de fél kettőkor felkelt és azóta sírt. Bosszantott a dolog, mert simán rámtelefonálhattak volna és már ott is vagyok, ráadásul még csak azt sem mondták, hogy elsőre nem javasolják, hogy ilyen sokáig ott maradjon. Bármíly furcsa én ezt saját kútfőből nem tudtam. Kép
ma mentem vele újra. Kicsit nehézkes volt, hogy ott maradjon, hajlottam rá, hogy inkább hazahozom, de Apa azt mondta jobb az, ha szépen visszszokik. Nem rossz ez neki, csak "újra fel kell ülni a lóra". Hát remélem. Aludni most nem ott fog, bár a jövő hét keddi NST miatt jobb lenne, mert csak délre kaptam időpontot és hogy mikor végzek... Kép

Marci is jól van. Kicsit ugyan megrövidültem, de tudom, hogy az én hibám. Képtelen voltam otthagyni 7 zsák 50l-es virágföldet, és utáltam volna, ha idén is a csupasz kertecskémet kellene zézegetnem, ráadásul úgy, hogy itthon leszek egész nyáron!
De strammgyerekem van és kitűnően bírja strapát. Ha meg nem tetszik valami, olyan határozottan jelzi, hogy rögtön ül vagy fekszik van, mert ismeri az akupresszúrás fogásokat! Kép

tali...

Õszintén szólva én már nem tervezek semmit, így ha azt mondjátok holnap itt vagy ott, akkor azt mondom jó, de nem ígérem meg, hogy oda is érünk.
Nálunk már bármi megtörténhet.. Kép

Amiről meg írtatok...
(még?) nem olvastam le a történetet, de ismerem a kórságot jól. Anyukámon keresztül. Nem válogat és nem kímél. És nem árulja el magát sokszor addig, amíg nem biztos a "győzelmében". Kép
Azt hiszem csak a hite (legyen az bárminemű) mentheti meg az embert, az is csak kivételes esetekben. De hinni kell!

Sziasztok!

Eszter 36+1

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

A 2004. ősziektől írok, azért merek Hozzátok fordulni, mert Benneteket is szoktalak olvasgatni és látom, hogy Lau halála Benneteket is eléggé megrendített.

Mi arra a döntésre jutottunk, hogy anyagilag is megpróbálunk segíteni Lau családjának. Arra szeretnélek kérni Benneteket, hogy egy jelképes utalással segítsetek. Nincs meghatározva konkrét összeg, mindenki annyit küld, amennyit megengedhet magának.

Még nem döntöttük el, hogy lesz egy nyílt számlaszám, ami majd a mi oldalunkra lesz feltéve, vagy e-mailben egy zárt láncon fogjuk küldeni, ez 1-2 napon belül kiderül. Ha marad az e-mailes megoldás, akkor Moszitól tudjátok majd elkérni a számlaszámot.

Segítségeteket előre is köszönöm,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Lili most megint alszik, igy van idom. Kép Egesz delelott kint voltunk a kertben es raktam rendbe a kertet. Sziklakertet rendberaktam haromnegyedeig, kiteptem a gazokat, osszeszedtem a lehullott leveleket, majd ultettem daliakat is. Sepertem a teraszt, visszavagtam a leandereket es mas viragokat. Kép Szoval jot dolgoztam kint. Lili ekozben kutyazott, vagy nekem segitett. Kép
Kaptam ajandekba egy gyonyoru tulipanfat. Hetvegen elultetjuk ferjemmel, mert azt egyedul nem merem. Kép Nagyon szep lila viragai vannak es most viragzik.

Egcsi: A kovetkezo uzenetemben csak par kepet teszek fel, csak neked. Kép

Nanda: Nekunk Orsiekkal ellentetben inkabb a delelott jo, mert Lili van hogy 3-3.30-ig alszik, igy mire felkel es elindulunk es Pestre erunk lesz 5 ora delutan. Az mar nagyon keso. De tudunk barmihez alkalmazkodni. Volt mar sokszor pelda, hogy kihagyta az ebed utani alvast es nem volt belole problema. Kép

Orsi: Nekunk jo az aprilis 20-a is. Ugyhogy ha mindenkinek ugy jo, akkor legyen azon a napon. Kép Biztosan szep ido lesz es a gyerekek is ki tudnak menni a kertbe. Kép

Vera: tenyleg az edesanyad. Kép Emlekszem, meseltel rola. Kép Nagyon sajnalom.
Akkor varom az sms-edet. Majd ird meg mikor jo neked. Kép

Eszter: Nem semmi ez a bolcsigond. Gondolom ezen mindenki atesik egyszer. Lilit en iden feliratom az ovis listara, hogy jovore mar tudjon menni, bar azt se surgetem.
En is olyan aktiv vagyok mint te, bar en meg nem rovidultem meg, de hat te "oregebb" is vagy mint en. Kép Huha! nemsokara szulsz!! 2-3 het?? Mikorra vagy kiirva pontosan?

Kata: Szivesen segitunk, ha majd aktualissa valik a szamlaszam, irjatok meg nekunk.

Sziasztok es irjatok mar! Kép
Mese hol van? Es sokan masok is eltuntek. Kép
Lehet, hogy a talira el se fog senki jonni?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Kepek:
Odafele a repulon:
Kép
A Louvre-ban:
Kép
A Montmartre-on a Sacre Coeur-nel:
Kép
A Trocadero-nal papaval egy korhintaban:
Kép
Az Eiffel torony a Diadaliv tetejerol fenykepezve:
Kép
Alvas a papa vallan a Notre Dame-ban:
Kép
Ebredes egy etteremben:
Kép
A Tour Eiffel alulrol fenykepezve:
Kép
Varakozas a metrora baratnommel es annak 10 eves kisfiaval:
Kép
Hiszti a lakasban:
Kép
Jatszoterezes a Mars parkban:
Kép
Kép
Hiszti a Pompidou centerben:
Kép
Vacsora a lakasban:
Kép
A Notre Dame:
Kép
Hiszti a Dome elott:
Kép
Alvas hazafele a repulon papa oleben:
Kép

Kép
Kép
trita

Es ime egy tegnapi kep.
A copfos Lili:
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Aki utalni akar Lau családjának erre a számlaszámra megteheti. (Erről kerül kifizetésre a koszorú is.)

Számlaszám: 10700660-54703140-51100005
CIB bank, Illésné Orosz Gyöngyi

Mindenki segítségét köszönjük,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Lányok !

Nyugtassatok meg, hogy nem az én hozzászólásom "fagyasztotta le" a topikot.

A "Friss kimamák" topikból is többen fejezték ki részvétüket Lau családjának, úgyhogy oda is feltettem a kérésünket. Azóta az a topik is teljesen kihalt, 1 valakin kívül senki sem reagáltKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

Először is:

Anyamanya
Nyugodj meg, nálunk ilyen elég gyakran előfordul, így nem Te vagy az oka!Kép
A számlaszámot köszönjük, biztos sokan fognak(unk) segíteni, még ha nem is nagy összeggel, de nem is az a lényeg!
Lau családjának pedig a nyári babák topik nevében is részvétem!Kép

Rita
Fantasztikusak a képek!Kép De az összes érdekel!Kép Mi tuti ott leszünk a talin (remélem nem szól közbe semmi!) és majd ott végignézegetem őket, ok?Kép

Eszter
Te is nagyon jól bírod ám! És eszméletlen, hogy így szalad az idő, mindjárt szülsz!!! Még hamarabb, mint a Hugicám! Õ most 34 hetes, még 6 hete van.
Bölcsi: ne aggódj, szerintem hamar túl fogja magát tenni Olivér ezen a dolgon. De azért tényleg felhívhattak volna!!!
Anyukádat nagyon sajnálom!Kép

Vera
Kaptam emilt, de nem volt benne semmi.Kép
Ritkán jössz!Kép Biztos kint ülsz a napon és hímezgetsz!Kép

Képzeljétek, tegnap és ma egyfolytában füvet szórtunk Karcsival, pontosabban tegnap du. és ma délelőtt, mert ma már ment tanítani. Rendesen elfáradtam, de a kert nagyobbik része megvan. Sajnos van ahol még kicsit igazítani kell a terep lejtésén, hogy rendesen lecsorogjon a víz, így azt majd csak utána füvesítjük, de most úgysincs jó idő hozzá. Viszont a kis magocskáknak szuper ez a szemerkélő eső! Már alig várom, hogy minden szép zöld legyen!!!Kép

Na, ki is fújtam.

Puszi mindenkinek és azért gyertek néha!
Anikó!!!

PusssszKép

Orsi

avocado

sziasztok!

Itt vagyok ám, csak olvasó üzemmódban.
Aztán olvastam Lauról (már régebben is, hogy beteg lett, de nagyon bízott benne hogy túl lesz rajta.) Aztán hirtelen.. szóval írni se tudtam a döbbenettől. Olvasni is alig.
Ilyenkor gondolok arra, mit nekünk az a sok "kis" probléma, amin túl kell lennünk, a mindennapos gondok (építkezés, suli, pocak), ez mind semmi- sőt örülni kell neki, hogy csak ilyen gondjaink vannak..

Rita, jók a képek, majd én is végignézném ha lehet :-)
Lili így be tud hisztizni? Csak úgy? Én ilyennek még nem találkoztam, csak a csajok ilyenek, vagy az én kisfiam jó gyerek?! Hogy oldottad meg a földön fetrengést? Jött Apa?! :-)

Eszter,
szegény Olivér, de ugye ami nekünk evidens lenne (mobil hívás 1 db) az valahogy az ovónéniknek nem?! Bár végülis túléltétek, így is fel lehet fogni :-(
Ültetés nagy pocakkal :-) guggolva, hmm..
tényleg már a finisben vagy. én 37 hetesen szültem!

Rita, mi mennénk, jó is a 20. de. de most hova is? Nanda v Rita?!

Orsi, Vera, én kértem a weboldalt, ahonnan le lehet tölteni hímezgetni valót. Én Én Én...

Hír: voltunk pocaknézőben, Levinek is tetszett, látta hogy a pocaklakó babát nézi a doki, meg hogy néztük a képet, amiből ő nem sokat értett (2 dim, sima) de a lényeget fogta.
Kistesó megviccelt bennünket, 60-70%- ban mondta dokinéni, hogy lány, de a köldökzsinór ott lógott a lába között, nehogy lássunk v.mit. De semmi fiúsat nem látott.
Én meg érjem be ennyivel 1 hónapig?! Na nem, megyünk 4D- re. Árvíz miatt sztem a Váci úti Brendonba. Tud v.ki közelebbit Óbudához? Vagy oda egy nevet?
most ennyi,

Mese
19+ajajj ezt már nem tudom fejből, bezzeg Levinél

babafalva.hu vonalzó
meske

RitaKép
Köszi a képeket!Kép Hát igen, Eiffel torony csak egy van!Kép Igaz Vegasban is van egy kicsinyített kiadás a Paris Szálloda előtt, de az nem az igazi.
Lili nagyon tud hisztizni.Kép Mikor megtudtam, hogy fiam lesz azért is örültem többek között, mert gondoltam a fiúk nem hisztisek. Ki kellett ábránduljak, Berci teljesen megcáfolja eme nézetemet.Kép Földre veti magát és ordít! A legjobb a boltban, amikor nem adok neki valamit a polcról, rázendít, ezer ember körülöttünk, a múltkor kinyitottak nekünk egy pénztárt, csak mihamarabb menjünk már.Kép

MeseKép
Mi a lánynevetek a picurnak? A 4D-ről is kérünk beszámolót! Gondolom Levit oda is viszitek.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Koszonjuk a bokokat a fenykepek kapcsan. Kép

Kata: nem a te hozzaszolasod fagyasztotta le a forumot, ugy van, ahogy Orsi irta.

Orsi: okes. Kép varunk a talira. Akkor 20-an tartjuk meg. Kép

Mese: Nalunk lesz a tali. Nanda meg nem irt nekik mikor jo, de hozza is elmegyunk. Kép
Hiszti: a lanyok tenyleg hisztisebbek, de a dackorszak nehezebb a fiuknal. Majd meglatod. KépLili nem csak ugy hisztizik, mindig megvan ra az oka. De 90%-ban az apja az oka. Kép Annyira imadja apat, hogy ha apa csak pisilni megy, mar rohan utana es ha nem tud bemenni hozza mar uvolt. Kép De hisztitik attol is, hogy ha nem apa tolta a babakocsit, hanem pl. a nagyi. Kép
Ha hisztizik, en otthagyom. Nem veszem fel, nem adok neki semmit, megvarom mig magatol lecsillapszik. Csak az apja nem birja hallgatni. Kép Foleg ha emberek vannak korulotte. Kép Bezzeg engem nem zavar, csak kikapcsolom a hallokeszulekem es edes csend vesz korul. Kép
Bar en is lattam mar hisztis kisfiut, de mas mint a kislany. Kép
Mikor mesz 4D UH-ra? majd irjal, hogy mi volt. A Vaci uti Brendon jo, de van meg kozelebb is, ahol mi voltunk. A 4D Ultrahangrendelo. Nagyon jok. Ime a cimuk: http://www.4dultrahang.hu
Nagyon jok! Kép
Drukkolok, hogy kislany legyen. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Itt voltak Veraek. Kép Kuldok par kepet:
En es Lili (Vera sztarfotoi) Kép :
Kép
Kép
Lili es Mira (Mira csokis szajjal):
Kép
Lili gondolkodik:
Kép
Mira es Lili asztalnal:
Kép
Vera, Lili, Mira:
Kép0
Mira, Vera, Lili:
Kép
Mira sir, Lili csokis. Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Nanda kuldott kepeket roluk, hogy nem tudja feltenni, igy felrakom en. Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita, nem tudom megnyitni a linket, de már megtaláltam máshol is, ultrahang.lap.hu-n ,de onnan se tudom megnyitni!
Azt látom hogy Kárpát u. de nekem holnapr du.ra kellene időpont. tudsz tel.számot?

Egcsi, nekünk csak lánynevünk van, Tünde. Már régi a döntés :-) Ugyhogy legyen lány! :-) de ha kistökösüstökös- hát, őt is hazaviszem :-))) de akkor túlerő lesz pasik frontján!

puszi
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

RitaKépKépKép
Millió puszi,Köszi!!!!

Lányok,úgy gondoltam,ha mindenkinek jó,hogy május első hetére tenném a talit,kedd vagy csütörtök,írjátok meg kinek mi a jobb!És egész nap jöhettek!

Ez lesz az első és utolsó alkalom,hogy itt lehettek nálunk,mert úgy néz ki,hogy júniustól kiköltözünk Törökbálintra.De a Maxi szülinapi party-ját már ott tartjuk!!!Kép

Puszi,Szilvi-Nanda
nanda

Sziaztok!
Most találtam rá erre a topicra,és nekem is júniusi a csemetémKép Én az uzsoki kórházban szültem és most a 23.kerületben lakunk még egy darabig,aztán Pusztaszemesre költözünk,idővelKép
Nem haragszotok ha időnként benézek hozzátok,még itt vagyunk?
Szép napot!
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

mese: Bocs, hogy csak most valaszolok, de Lili csak most alszik. Kép Mar jo a honlapjuk. Tegnap tenyleg nem volt jo, de mar mukodik, de gondolom mar keso is neked. Sikerult mashova eljutnod?

Anita: Udvozollek a forumon. Kép Miert haragudnank? Ez egy nyilt forum barki idejohet. Kép Pontosan mikor szuletett a csemeted? Kislany vagy kisfiu? Egyetlen gyerek?

Nanda: Nekem tokeletes majus elso hete. Kép Csutortokre szavaznek, de tudok alkalmazkodni a keddhez is. Kép Mi olyan 10 korul mennenk ki es valoszinuleg ha Veraek is raernek, akkor veluk. Kép

Tobbiek hol vagytok?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!Rita!
Aranyos vagyKép
Igen egyetlen gyerekem van mégKépMost szeretnénk tesót neki kb 1,5 hónapja,Nimród június 23.-án született.
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok,
akkor a tali nálunk,május 5-én csütörtökön lesz.Egész nap lehet jönni,kinek mikor jó!Kép

AnitaKép
Nagyon szép neve van a kisfiadnak!
Írj többet magatokról!

Nanda
nanda

AnitaKép
Légy üdvözölve!Kép Nekem is nagyon tetszik a kisfiad neve! Gyere nyugodtan, amikor csak tudsz!

NandaKép
Nekünk is hasonló a bilink. A te fiad nem pisil ki belőle? Ugye még nem írtál e-mailt? Nehogy már véletlenül kitöröljem, egy nap legalább 1OO hülyeség érkezik a postaládámba, nagyon kell kuksizzam, hogy a lényegeseket megtaláljam.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsikém,
sajnos még nem nagyon volt időm írni,de igyekszem azzal a levéllel!
A bilkó még a Mayáé volt,egyszer sem használta,ő csak a wc-be volt hajlandó.Maxi annál inkább szeret rajta ü-csörögniKép

p.szilva
nanda

Ja!!!!
LÁNYOK!!!!!
van valakinek talis képe a régi szép pocakos időkből????
Kérem küldje már el nekem!
Thnx

nanda77@citromail.hu

szilviasoos@hotmail.com
nanda

Sziasztok!

Látom mindenki rendben! helyes helyes!

Azt hiszem én már nem fogok eljutni talikra (bár nem én döntök, de egyenlőre nagyon gyanus dolgokat művel Marci), de ti érezzétek jól magatokat majd! Kéopeket meg jó sokat tessenek készíteni!Kép

Szia Anita23!
Jó helyre kerültél, gyere gyakran!

Most megyek leteszem magunkat síkba, mert elég huncut dolgok vannak odalen!

Sziasztok!

Eszter 36+5

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Visszajöttünk mi is a tavaszolásból. Ugyan én délelöttönként dolgoztam de azért tudtam egy kicsit pihenni is. Első három nap manó nagyon rosszul aludt és egy óra hiszti előzte meg az elalvást. Viszont nagyon élvezte az állatsimogatót, minden délelött mentek apával megnézni a lovakat, volt még kutya, macska, kecske, kacsa. tyúkok, pulyka és nyuszik. Délutánonként mentünk sétálni Hévízen, mentünk a kisvasúttal. Úgy látom manó nagyon szeretne kertesházban lakni mert amint kinyitotta a szemét reggel már ment az erkélyajtóhoz, h ő megy ki sétálni Kép Egyik reggel olyan aranyos volt, hozta oda a pelenkát, a törlőkendőt meg a krémet h gyorsan pelenkázzam és menjünk a pacikhozKép

Anita,
Üdv köztünk, írjál többet Nimródról. Merre van az a Pusztaszemes?

Nanda,
Én Törökbálinton dolgoztam (dolgozom), melyik felére költöztök? Néztél cipőt?

Rita,
Szeretnénk menni mi is a talira, csak másnap és szombaton már vizsgázom de megpróbálom úgy szervezni h azért odaérjünk. A képek nagyon jók. Nálunk is megy ezerrel a hiszti és szintén csak az válik be h nem figyelek és kivárom amíg abbahagyja. De néha nagyon nehézKép

Eszter,
Mi folyik ott a pocakban? Bölcsi: ajaj szép kilátások. Holnap íratjuk be manót de valami bizottság dönti el h kit vesznek fel.

Mára ennyi mert fáradt vagyok, puszi a többieknek is akinek most nem tudtam írni.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Na írok magunkról többet.Pusztaszemes ahova költzözni fogunk a Balaton déli partján van közel Siófokhoz.Elvileg 2 hét múlva én meg Nimród már oda is költözünk.A férjem csak akkor jön utánnunk ha épp nm lesz munkája.
Olvasom ,hogy nálatok is megy a hiszti ezerrel.nálunk is,főleg most hogy beteg volt a csöppöm és most lábalt ki belőle.Minden évben beleesünk ebbe a rota vírusba,szerintem kérni fogom a védőoltást ellene.Tud valaki többet róla esetleg?
Nimród már dumál ezerrel akár 6-7 szavas mondatokat és mondókákat is elvétve/ha megakadok,akkor folytatjaKép /Valamelyik nap volt egy aanyköpése: Ül mellettem a mosogató pulton,háta mögött egy csokor virág,erre ő:Anya,szép virágok,Ba..a meg,most mondd meg!
Nem tudtam ,hogy sírjak vagy nevessek e rajta,aztán kb fél órát nevettem rajta,miközben a gyerekem tök komoly voltKép
Hát zajlik az élet nálunk is rendesenKép
szép napot,köszi ,hogy jöhetekKép
Anita

Kép

Kép
anita23

Anita23,

Off leszek, elnézést. A rota vírus elleni vakcináról én azt olvastam a weborvos.hu-n, hogy az EU döntött az alkalmazhatóságáról és jövő évtől 3 tagállamban kezdik meg a picik oltását ( Franciao, Németo., és Anglia). Magyarországról nem szóltak sajnos és információim szerint nincs még hazánkban oltás ellene, sajnos.Kép
Kika
kika

Sziasztok!

Anita: Nagyon okos kisfiad lehet, hogy ennyit beszel. Kép Hihetetlen, hogy tanulnak ezek a gyerekek. Lili is mar mindent ismetel amellett, hogy sok mas mindent is tud, es meg is jegyzi. Kép
En se tudok tobbet errol a rota virusrol, de jo lenne, ha lenne valami vedooltas ellene.

Nanda: nekunk jo a majus 5-e. Mi olyan delelott 10 korul leszunk ott. Talan Veraek is velunk tartanak. Kép
Nekem nincsen kepem a pocakos idokbol, en egyebkent is kesobb csatlakoztam hozzatok.

Eszter: Orulok, hogy irtal. En mar nagyon izgulok erted. Kép Varjuk nagyon a fejlemenyeket, de mar en is az enyemet. Kép Bar az meg odebb van..

Aprilis 20-an jon ide valaki? Vagy mondjuk le a majus 5-e miatt?

Na, megyek.
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita,mi sajnos nem leszünk húsvét utánKép,elmegyünk kicsit tavaszolniKép
De a talira nagyon várunk!Kép

Mindenkit!!!KépKépKép

Andi,
a Tükörhegyre költözünkKép
Melyik bölcsibe iratod a Manót?
Mert én is megyek Maxival a héten a Törökbálintiba.Remélem felveszik,mert azt hallottam nagyon nagy a túljelentkezésKépMayának is megvan az ovija,szeptembertől ő is kezdKép
Hol dolgozol?Mit csinálsz?

Eszter,Kép
Sajnálom,hogy titeket nem láthatunk majd,de nyáron az új helyen szeretnék majd a Maxinak szülinapi bulit rendezniKép

Anita,Kép
Miért költöztök?
Munka miatt?

p.nanda
nanda

Hali,

Nanda,
Érdre próbálom beiratni de itt is nagy a túljelentkezés, majd meglátjuk hogy mit dönt a bizottság. Itt elvileg nagyobb az esélye mert h helyi lakos. Ha ide nem veszik fel akkor majd körülnézek h mi legyen. A Grundfosnál dolgozom mint beszerző. A cég a MaxCity mögötti ipari parkban van. Te be fogsz járni Pestre?

Ma találtam manónak egy újabb cipőt. Ez már félig nyitott, olyasmi mint egy szandi, ezt szántam nyárra is.

Részemről most még a május 5 is bizonytalan mert május 15-re kell leadni a szakdolit és nem tudom még a vizsgaidőpontjaimat sem.

Pusz
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Csak röviden jelentkezem,hogy megvagyunk.Mikor olvastam Lauról,napokig nem tértem magamhoz,nem volt kedvem semmihez,úgy írtam volna valamit,de valahogy nem ment.Kép
Egészségileg egyenlőre nagyjából rendben vagyunk,de nagyon sok a beteg a suliban.....Kép
Katának sajnos nőtt egy nagy szemölcs a talpán,amit altatásban akarnak megműteni,úgyhogy teljesen kivagyunk emiatt.Most még Anitabori tanácsára megpróbáljuk tapasszal kezelni,remélem használ.Kép
Éjszakák változatlanok,és mindne nap fél 5-fél 6 között kelünk.Kép
Egy jó hírem azért van,megvettük álmaim autóját,egy Picassot.KépNagyon jó tágas,és imádjuk.

Bocsi,hogy önző voltam,de bármennyire szeretném,nem tudok jönni gyakrabban.Most is csak becsületből jöttem írni,szalad a lakás,és még nem tudom,mit fogok ebédelni.A többieké már kész,de én azt nem szeretem.Kép

Rita,Nanda,Vera:gyerkőcök gyönyörűek! Kép

Anita:örülök Neked! Kép

Orsi nagyon régen volt,nem???minden ok?

Talikról nem tudok nyilatkozni,nem rajtam múlik,reménykedek.

Andi:szemölcsök?

Pocakosok:mindne jót kívánok nektek!!!!! Kép

Timi,Egcsi,Andrea,Mese,Eszter,Rita,és akit még kihagytam,sok-sok puszi:

Anikó
vakili

LÁNYOKKépKépKép

ROSSZ HÍREM VAN,ÚGY TÛNIK HAMARABB KÖLTÖZÜNK,1 HÓNAPON BELÜL,EZÉRT EL KELL HALASZTANOM A TALIT.ÉS AZ ÚJ HELYEN LENNE....DE....

RITAKép
MÉGIS JÓ A 20-A,TUDNÁNK MENNI,DE MEGKÉRDEZÉM TÕLED,MI LENNE,HA ELLOPNÁM A DÁTUMODAT,ÉS INKÁBB ITT NÁLUNK LENNE A TALI,ÉS AKKOR MÉG IDE IS EL TUDTOK JÖNNI.
PERSZE,HA NEM JÓ,AKKOR SINCS SEMMI BAJ,ÉN ODA IS SZÍVESEN ELMEGYEK,MAYA SZERINTEM EL SEM JÖNNE A KUTYÁK MELLÕL!!!Kép

ANDI,Kép
MINDENKÉPPEN ELÕBB A KÖRNYÉKEN SZERETNÉK MUNKÁT KERESNI,DE HA NEM MEGY AKKOR BEJÁROK.DE AKKOR SEM A VÁROS VÉGÉRE SZERETNÉK...

ANIKÓ,
KépSZIAAAA
MIÉRT KELL ALTATNI EGY SZEMÖLCS MIATT?NEM KERESTEK FEL MÁS ORVOST IS?
JÓ,HOGY ÍRTÁL MAGATOKRÓL!

PUSZI,SZILVI
nanda

AnikóKép
Korai kelésKép és még én fintorgokk a fél 7-re.
SzemölcsKép
Mi van Anitaborival? Nincs net, hogy nem ír?

NandaKép

Költözés az nagyon "klassz". Minden költözés után megfogadom, hogy soha többet. Aztán mégis.Kép Mi is költözünk január végén, addig még felkészülök idegileg. Ráadásul remélhetőleg akkor már pocakosan költözünk. Egy élmény lesz!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Anikó,
Szemölcsök sajnos még mindig vannak, most kértem időpontot a Heim Pálba egy újabb bódításra. Jól letolt a doktornő h miért hagytam h megint ennyi legyen Kép Szerinte felesleges volt már módszert kipróbálni mert ezeknek az eltüntetése csak a folyamatos leszedéssel lehetséges. Így most visszamegyünk oda, leszedik a sokat és utána hetente leviszem Érden egy magán bőrgyógyászhoz aki leszedi az újakat addig amíg teljesen el nem múlik. Igaz fizetek heti 4000 Ft-ot de legalább nem kell várnom 3 órát a kórházban. Ez a bőrgyógyász ajánlott egy másik immunerősítőt h az segít a szervezetének "küzdeni" Korai kelést én is nagyon-nagyon utálomKépNektek milyen szemölcs lett Kata lábán? Arra nem használ a vérre hulló fecskefű? Gratulálok az autóhoz!

Nanda,
Robi ma beiratta manót a bölcsibe. Egyenlőre azt mondták h júlusban lesz döntés és ha nem jelentkeznek túl sokan akkor felveszik. Elmondták h lehet h nem rögtön szeptemberben mehet, mert hetente csak egy új gyerek mehet a csoportba. Azért jó lenne ha az ember tudná mert akkor tervezhetné a munkakezdést is. Mit dolgoztál régen?

Egcsi,
Miért költöztök? Ezek szerint szorgalmasan gyakoroljátok a pocakosodástKép

Orsi, hol vagy?

Eszter, mi van a kis mozgékony pocaklakóval?

Rita, hogy megy a visszaszoktatás?

Puszi mindenkinek

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Kicsi szomorú vagyok, hogy csak Anikónak hiányoztam, de sebaj, azért én csak idetolom a képem.Kép

Velünk minden ok, leszámítva az allergiámat, csak én sem jutok ide. Ráadásul csütörtökön elutazunk, de azért majd megpróbálok ott netközelbe kerülni!
Kisprüntyi a pociban már jelezte létezését, kb.1 héttel korábban éreztem Õt, mint annó Gergőt. Holnap hajnalban megyek AFP-re, szóval már mi is egyre közledünk, igaz még csak a félidőhöz.Kép

Eszter
Azért mondd meg picurkádnak, hogy kicsit még várjon odabent!Kép

Nanda
Klassz ez a költözés!Kép És hová költöztök? Mármint helyileg azt tudjuk, de most építettetek, vagy vettétek? És miért költöztök? Jobb lesz ott?
A Ti talitokra is szívesen megyünk, csak nem tudom, mennyi idő nekünk odajutni.Kép Félek, hogy mire Pesten átvergődök!

Rita
Hozzátok mi 20-án MINDENKÉPPEN megyünk! Úgyhogy ne halaszd el légyszi!!! Ráadásul úgy néz ki, hogy már az új kocsival!Kép

Tegnap Karcsit hívták a szalonból, hogy megjött az autó, de ugye, mivel mi hitelre vesszük, ezért először a papírok, bank és csak azután lehet átvenni, majd a jövő héten. De az mindjárt itt van!!!Kép

Egcsi
Gergő is 6-kor kel.KépKép

Anita
Isten hozott! Igaz, nem nagyon látszik mostanában, de azért én is elég aktív tag vagyok (voltam?Kép).Kép

Anikó
Annyira jól esett, hogy hiányoltál!Kép És tök szuper, hogy megvan a kocsi!!! Lehet, hogy mindjárt fel is hívlak!Kép

Na, ennyi voltam, majd próbálok jönni!

PusssszKép

Orsi
16Kép

avocado

OrsiKép
Nem mellre szívni a dolgokat, hiányzol,de úgyis tudjuk, hogy jössz, ha tudsz.KépAllergiám nekem is van, néha baromira idegesít, hogy tüsszögök és fújom az orrom, de a gyerekek jót mulatnal a nyomorúságomon, ugyanis az orrsövényferdülésem miatt csak hangosan tudom hatásosan kifújni az orrom. Olyankor trombitálás van és azt nagyon bírják.Kép
Drukk az AFP-hez!Kép
Milyen autótok van/lesz?

AndiKép
Még nem dolgozunk élesben az ügyön, mert itt biztosítás nélkül anyagi öngyilkosság szülni.Berci náthája 6OO dollár volt(!), mert nem volt biztosításunk. Szóval augusztustól próbálkozunk. Most már apa is benne van a dologban, tegnapelőtt megjegyezte, hogy na jó, akkor jövő hónapban csinálunk kistesót Bercinek.Kép Mondtam, hogy díjazom a lelkesedését, de várjunk már augusztusig.
Azért költözünk, mert házat akarunk venni és itt baromi drágák.Kép Egy másik városban 6O-8O ezer dollárral olcsóbban kapod ugyanazt a házat.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Rita!
Nagyon jók a képek!

Nanda!
Csak összejön majd egy tali! Bár valószínűbb, hogy mi csak jóval később és már az új fészketeket fojuk látni, no de sebaj! Alényeg a találkozás öröme lesz nem? Kép

Kostyika!
Hihetlen milyen egy makacs öszvér ez a szemölcs dolog!
Részben érthető, amit a dokinéni mond az időről, de abban is jó adag igazság van, hogy mindent kipróbál az ember, ha úgy gondolja, más hamarabb és könnyebben segíthet!
Kitartás, de már nem merem írni, hogy hamar rendbe jöttök! Az viszont biztos, hogy egyszer igen!

Orsi!
Mocorgás! Kép
Hiányolnálak én is, ha sűrűbben jönnék, így viszont csak magamban gondolok rád és a többiekre, és látszatja nincs! De igeni érdekel mi van veletek!!!
Drukk AFP-hez!
Szopi van még?

Vakili!
Altatás egy talpon lévő szemölcs miatt???
Amikor ennél komolyabb dolgoknál sem altatnak ma már?
Mi a fene?
Fogsz te még aludni eleget, és még hiányozni is fog, hony nem kellesz már reggel hatkor a legénynek! Kép
Most nem egy leányálom, de aztán...

MI
Tegnap voltunk NST-én, minden rendben, engedélyezve lett, hogy akár tegnap du-tól szülhetünk, hiszen csemete minegy de majdnem két héttel nagyobb a koránál. Én benne lennék, hogy 20-ig lerendezzük a dolgot! Kép Már fúrja az oldalam, hogy most hogy fog kezdődni!
Olivér már harmadik napja megy bölcsibe egyhuzamban. Tegnap doki miatt muszáj volt, de szerencsére semmi gond.
Reggelente, amikor odaérünk a bölcsihez rázza a fejét, és ANA-ANA van, de mint ahogy ma is megy előre befelé a babákhoz. Szóval kamuzik a lelkem megint, mint amikor kaka van. Az sincs sosem még akkor sem amikor lila a buksi az erölködéstől!Kép
MIndegy, nem sietek sehova a szobatisztasággal, hiszen tesó úgyis megborítja mi kis világunkat.
Szokásosan készülünk a legrosszabra, hogy minden apró eltérésnek kétszeresen örülhessünk!
Szóval lesz egy magából kifordult elsőszülött és egy hasfájós bömbis másodszülött no meg egy zombi anya enyhén leamortizálódott apával!
Ennél csak jobb lehet! Kép

Na megyek a leveemhez!

Sziasztok!

Eszter Marci 37+1

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Nanda: Nekem tokeletes, ha 20-an nalatok leszunk! Nagyon szivesen atadom az idopontot. Kép Amugy is nekem az a lenyeg, hogy talalkozhassak veletek. Kép Mi Veraval es Miraval olyan 10 korul ott leszunk. Kép

Andi: Szemolcsok. Kép Hat most mar nem tudok semmit mondani, csak annyit, hogy kitartas. Kép
remelem elobb-utobb elmulik. Visszaszoktatas: nagyon jol ment. A 3-ik naptol fogva nagyon jol alszik. Csak a tejert kel fel, abbol, ztan iszik 3 dl-t es alsuik tovabb 7.30-8-ig. Kép Ebed utan is nagyon jol alszik. Es most mar elvarja, hogy meseljek neki. leginkabb az esti meseknel. Mikor leteszem az agyba, mar mondja, hoyg mama mese. Kép
Neha ebed utan is kell. Mint ma is. Most a Grimm konyvenek lapjait koptatom. Kép

Lanyok: Lili hihetetlenul sokat enekel. Csak nem enekes lesz belole? Remelem nem. Van koze ennek a kesobbi enjehez? Ezt nem tudom. Hihetetlen, hogy a dalokat, milyen gyorsan megtanulja. A gyerekdalok jol mennek neki. Kép Most apa egy slagerdalra tanitja. Nagyon gyorsan tanul. 2-3 nap alatt megtanul egy dalt. Es miutan tobb dalt tud, o maga osszerak egy dalt. Kép
Ha megkerem enekelje el ezt meg azt, barkinek elenekli, persze ha az illeto tul szep neki, akkor kisse felenke valik. Kép Szerintem batyamba szerelmes is. Kép
A kutyaszeretete meg hihetetlen. Egesz allo nap kutyazik, mesel nekik, beszelget veluk, orulten jatszik veluk. Lovagol rajtuk, birkozik veluk es kozben oriasikat sikit, kacag. nagyon jol tudja mar mondani, hogy "George gyere ide", "George hagyd abba!", "George ulj", "George fekszik". stb. Kép Olyan edesen hivja a kutyakat. Lehajol odamutat a laba ele, megkopogtatja a foldet es mondja, hogy gyere ide. Kép
Mindenet odaadja a kutyaknak. Ropiat, cipojet, cumisuveget, poharat stb.. Kép
Ha elhozom a kutyaktol ebed vagy rossz ido miatt, akkor ektelen sirasba kezd. Es egesz nap csak a kutyakat hangoztatja. Kép Mos mar minden este probalja elmeselni a napjat, hogy mit csinalt. Sokszor megertjuk, de van amikor csak amulunk, hogy mit mesel. Kép

Orsi: nem nalunk lesz 20-an a talalkozo, hanem Nandaeknal. Kép Ott talakozunk. De ha delutan mentek, nem biztos. AFP-hez drukkolok, de biztosan jo lesz. Kép

Egcsi: Drukk a kistesohoz. Kép

Eszter: Oliver nem semmi kisfiu. Kép Mar nagyon varjuk a fejlemenyeket. Mindenkeppen ertesits minket. Kép Gondolom mar te is szivesen tullennel rajta. ha megszuletik a kisteso, akkor is bolcsibe fog menni Oliver? vagy veled lesz otthon?

Puszi nektek Rita
32+5

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Eszter, de jó, Neked is hamarosan lesz egy Marcid! Drukkolok hogy minden rendben legyen! Bölcsihez gratulálok!

Mi is nagyon paráztunk a második fiú születésekor hogy drága elsőszülöttünk érzékeny lelke hogy bírja majd. Apa nagyon sokat foglalkozott vele, addig is apás volt, na de utána! Szóval ő nem sínylette meg. Ugyanez volt két éve Balázssal is, az addig nagyon anyás Balázs röpke 5 nap alatt iszonyú apássá vált és ez azóta sem változott. Jóban vagyunk amúgy, de minden este kérdezi hogy ma ki altat, ha az apja akkor halleluja, ha én akkor csalódás.
Szóval nem lesz semmi baj!

Anikó, hol voltatok bőrgyágyásznál, a Jókau u-ban?
Remélem Kata jól fogja viselni a "műtétet".
Gratulálok a Picasso-hoz! Nem fogjátok megbánni! Én is örülök annak ha legalább 6-ig alszanak a kölykök.

Andi, hát ez nem hangzik valami jól! Drukkolok hogy lányod jól viselje az újabb kínzásokat.

Orsi, hová utaztok? Allergiád már ilyen korán elkezdődik? És meddig tart? Drukk az APF-hez! Babamozgás.:-)

Egcsi, és hová költöztök? Messze a mostani lakhelyetektől? Jó hogy párod is végre beleegyezett második csemetébe, emlékszem nem is olyan régen azt írtad hogy ő nem akar.

Nanda, költözés:-) Tükörhegyet és is kinéztem régebben magunknak, de horror árak voltak::-(
Ti hova utaztok? Csak hogy irigykedjek egy kicsit.:-)

Nálunk kitört a tavaszi szünet, oviban, suliban közölték hogy jó lenne ha ma már ebéd után elvinném a fiúkat.

Dávid imád kimenni a kertbe vagy sétálni az utcán. Már reggel közli hogy "sétálni, öltözni, cipő", ja és a nagy szerelem az "autó". Megőrül az autókért. Remélem azért lesz jó idő is a szünetben, tavalyi tojáskeresésünket elmosta az eső, jó lenne idén megtartani a kertben.

Mindenkinek minden jót!
Sziasztok
Andrea
tandrea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?