Sziasztok
Na, végre én is idejutottam, ami mostanság nem lesz általános, mert egész nap kint vagyunk, olyan szuper idő van!
És jó sokat is kellett olvasnom, aminek nagyon örültem!
Nanda
Tali: SZUPER!!!
Nekünk többnyire a délután jó, Gergő elég korán szokott aludni, dél körül és másfél-2 órát, így azért emberi időben oda tudunk érni. Ha a többieknek is jó, akkor igazándiból kedd, vagy csütörtök az igazi, mert akkor nem torázom, nem kell sietni haza.
Rita
Tali: SZUPER!!!
Jó a csütörtök, csak sajna mi jövő héten pont aznap utazunk el, így már csak az április 20 jön szóba. Remélem az mindenkinek jó! Nagyon szeretnénk ott lenn mind a hárman!
Párizs: már alig várom, hogy lássam a képeket!
Nagyon stramm csaj vagy, hogy így bírtad pocakkal!
Vera
Nem írtad, hogy van-e esélyem elkunyizni a mintát.
Légyszíííí!
Kiborulás: ne tedd, olyan szép tavasz van!
Most Gergő is néha hihetetlen! Nagyon nem fogad szót, ha rászólok, hogy álljon meg, akkor játéknak veszi és elkezd "menekülni".
Andi
Szemölcsök
Remélem tényleg kitalál már valami gyógymodot a dokitok! Különben szerintem a bőrgyógyászok a legbénább orvosok, csak próbálkoznak ezzel-azzal, aztán vagy sikerül, vagy nem. Kicsit idegesítő!
Nekem annó, amikor először kijött az ekcémám (akkor még nem tudtam, hogy ez az), akkor mindenfélével kísérleteztek, persze semmi nem használt. Már vagyont költöttem, de semmi.
Kínomban egyszer véletlenül elolvastam a Richtofit sportkrém összetevőit és mivel 7 féle gyógynövény van benne, gondoltam kipróbálom, ártani nem fog, és hátha esetleg az csinál valamit. És láss csodát, attól rendbejöttem! Aztán már, mikor csak éreztem, hogy kezd viszketni, csak bekentem és tök jól voltam. Sajnos most a kezemen van, ahol soha azelőtt és ezen a Richtofit sem segít, itt túl vékony a bőr.
Van egy szteroidos kenőcs, ami jó, de ugye babával nem lehet, így szenvedek. Meg csúnya is és most nyáron ennek nem örülök, mert mindenki látja majd.
Anikó és minden hiányzó
Sok puszika Nektek és azért csak 2 mondat erejéig ugorjatok be légyszi!
Mi jól vagyunk, kispocak egyre nagyobb, már most félek mekkorára akar még nőni, mert még elég sok időm van és már elég méretes!
És ugye Gergő sem volt piskóta, ha ez még nagyobb lesz, akkor egyszerűen kipukkadok!
Különben minden ok, tök jól érzem magam, még csak 2,5 kilót híztam (igaz lehet, hogy a hétvégi ünnepi kaja után már van az 3 is
), élvezem a tavaszt! IMÁDOM!
Gergő is és Karcsi is rendbejött, remélem egy darabig így is maradunk!
Most itt van a Hugicám 1 hétig, annyira jó! Ma elmentünk bevásárolni és annyira jópofa volt a két pocakos egymás mellett!
Õ is jól van, már csak másfél hónap és babázik. Tök jól néz ki, alig hízott, teljesen normális méretű a pocija, nagyon szép kismama!
Most ennyire futotta, azért kicsit elfáradtam a mai napban.
Puszi mindenkinek és azért próbálok majd jönni.
Orsi
14+6