Új privát üzeneted érkezett!

Viol!
A kengurut a pulóverem alá a trikó fölé szoktam venni és ha mentem pl boltba vagy a városba ott volt rajtam.Persze gyerek nélkül.Buliba nem hordtam mert nem volt hozzá való nadrágom.Kép
Ez vicc volt!Kép
Nyáron vittem benne sokszor Szonját pl ha a városban akadt elintéznivalóm vagy vásároltam.Sétához ritkábban vettem fel.
Egyszer aludt ott de az 1 éve történt és a mamával aludt el mert nem volt ki vigyázzon rá.

KépKép
eszti76

Eszti,
Kép

nadine81

Vero, fogalmam sincs miért ébred annyit Noel. Soha nem volt jó alvó, de mostanában meg borzasztó. Én már tippeltem mindenre, fogzás, éhség, anyahiány...de nem jöttem rá. Tegnap is olyan 6-7-szer kikellett vennem, ebböl 3-szor szopizott. Mindig nem akaram cicire rakni, ez a 3 is sok. Mira ennyi idösen egyszer kelt, este 8 körül leraktam, 4-kor kelt, szopi és alvás 9-ig. Noelt fél 9 fele lerakom és ennyiszer kel, 6 után meg végleg. Nagyon kivagyok ettöl a nem alvástól. Ha cicire rakom hamarabb megnyugszik, 5 perc szopi és kész. Most meg még itt van pluszban ez a takony is! Nemsokára féléves lesz, addig kihúzom a csak szopit, remélem a hozzátápival javul vmi. Lehet ha este tele pocival feküdne le, ritkábban kelne.

KépKép
KépKép
mirama

Eszti, különösebben semmit nem kapnak. Isszák az Aloe natur gélt. Meg ilyen náthás idöszakban adok hoemos bogyókat.
Te adsz vmit Szonjának?
Majd ovi elött azért én is felakarom turbózni Mirát.

KépKép
KépKép
mirama

Hello!

Pityu!

Ha gondolod nekem, van hozzá való nadrágom, ha mész buliba kölcsön adom!

Kép

katus78

Mirama!

Én lassan 8 hónapja nem aludtam át egy éjszakát sem, és voltak olyan durva éjszakák, hogy a 20-dik felkelés után már nem számoltuk a férjemmel.
Mi először a hasfájástól, azóta meg a fogai miatt szenvedünk, most kb. egy hete jó a helyzet, tegnap csak 3szor voltam fent.Kép

katus78

Micsoda?? Ne keseríts el. Azt hittem ez csak jobb lehet. És akkor végülis rájöttél mi a baj, mi kelti fel ennyiszer? A hasfájás? Azt mondják a fiúk hajlamosabbak rá. Én már alig eszem tejterméket, úgy vettem észre attól fáj a pocija.

KépKép
KépKép
mirama

Katus!
Látom emlékszel a munkahelyi nevemre.Kép
Szép nem?
Szerdán felugrom a gatyóért.Biztosan bombajól fogok kinézni felül a kenguru alul a te nacid amit be sem fogok tudni gombolni és a bokám felett figyel a szára.Kicsit félek is,hogy rögtön bepasizom így.Kép

Kriszti!
Én Béres cseppet és Cebiont(folyékony C vitamin) adok naponta a Szonjának.10-10 cseppet az üdítőjébe.
Az Alloenak utálta az ízét de van Alloés rágótablettánk is amit szintén nem eszik meg.

KépKép
eszti76

Esztinek!

Találtam egy nagyon jó keretet nektek , sikolyból az álarc, de nem mertem bele tenni az esküvői képeteket.Kép
Előkeresem a gatyot, jó lesz neked!Kép

Kép

Kép

katus78

Lelépek mert álmos vagyok!Kép

Jó éjt mindenkinek!Kép

Ágiéknak szép tavaszi napot!Kép

KépKép
eszti76

Katus!
Kép

KépKép
eszti76

Mirama!

Máténak a hasfájás két és fél hónapig tartott, de nagyon durván, napközben csak kézben aludt, de úgy hogy tízpercenként kifeszült, mint egy íj, és ordított a fájdalomtól, akkor rázni kellett szó szerint és így el tudott aludni, estére mire jött haza a Jocó tisztára ki voltam, szinte oda "dobtam "neki a gyereket, és onnantól az övé volt.
Az igazi "buli" 6 kor kezdődött, mint az óramű, üvöltött, 11-ig, bármit tettünk vele, aztán egyik nap a Jocó rájött, hogy polkázni kell vele, azt nagyon szerette, a rázást, és a zenét, és így nem üvöltött, de végig táncolni kellett este 11-ig.
Mai napig meg lehet így nyugtatni, néha elég, ha csak bekapcsolom a polkát.
Férjem népi táncol, és megunta, hogy zene nélkül sétál a gyerekkel le föl a lakásban, és így jött neki, hogy bekapcsolta a zenét és csodák csodája a Máté elhallgatottKép.
Ez a hasfájás két és fél hónapos korában múlott el, egyik délelőtt még szokásos nap volt este viszont elaludt a gyerek és szinte nem mozdult ALUDT mi meg csak néztük, hogy úr isten mi baja a gyereknek, figyeltük a légzését él-e?
Azóta nem fáj neki.Kép
Nem sokkal utána elkezdtek nőni a fogai, már nyolc van neki, szegénykém nem bírja a fájdalmat, tipikus férfi!KépKépKép

katus78

Jó éjt!

Kép

katus78

Jó reggelt!Tegnap voltunk megnézni a sogornőék kisbabáját.Nagyon édes volt .Virágnak nagyon tetszett ,simogatta meg kedveskedett neki.Este meg Apától kérdezte,hogy nekünk mikor lesz kisbabánk itthon.Apa azt mondta neki,majd jövőre.Mondtam neki ,hogy Virág nem fogja elfelejteni az igéreted.Én is teljessen bezsongtam,hogy nekem is legyen újra kisbabám.
Viol!Drukkolok neked,hogy húsvétra meglegyen a kisbabád!

KépKép
kola2

Viol, még nagyon csini voltál a képenKép Talán pár nap...

Mirama! Én már 4,5 éve nem alszom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyerekek persze folyton váltásban jókedvűek, hisztisek és persze evésben, alvásban, semmiben sem egyformák...Kép
Csak kihúzzam most a 38hetet, az nagyon kéne!!!!!!!!
Utána meg kezdődik a harmadik műszakKép!

Eszti! Üdv, szép álmokat Szonjának! Még nem izzítottam ám be az MSN-t...

Kép
Kép
Kép
amica

Nadine!Nagyon szépek vagytok a képen.Szép kismama vagy.Van már valami előjel?Bár nálam nem volt semmi.Nekünk is ilyen kis mezei kengurunk van,mert csak ezt találtam ami 15kilóig jó.Lett volna másik is amiben volt merevítő és ki is vehető,de mikor megvettük a Levi már akkor volt 8,65kg.Mondjuk mi elég későn vettük meg asszem 7v.8-hós volt,de ezt is csak azért ha télen be kellett volna sürgősen mennem a városba akkor legyen valami mivel télen babakocsi kilőve idefent.

Eszti!Akkor jó volt a buli.Kikkel voltál?Lehet ám,hogy írtad,de nem emlékszem.És miért kell a Katus gatyója?Megint mész valahova?Lehet,hogy ezt is írtad,de eddig tart az agyam főleg így reggel tájt.

Ahogy így olvasgattam vissza hát nekünk nagy szerencsénk van Levivel.Közel 4-hós kora óta átalussza az éjszakát nem volt hasfájós a fogát sem vesszük észer csak ha már kibújt.Nem irigyellek benneteket,de csak javul majd a helyzet.Na megint megpróbálkozom a kép felrakással csak meg ne ijedjetek némelyik brutális.
Vendég

Na nekem még most sem engedi se ide se az albumba.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szia Mirama, mi még nem is "taliztunk"! Olyan klassz neveket választottatok a gyerkőcöknek! Kinek az ötlete volt? kívánom, hogy Noel hamar rájöjjön milyen jó is aludni.

Viol, nagyon nagy már a pocid! Olyan helyesek vagytok a képeken! Annyit gondolok rátok, mindig mikor bekapcsolom a gépet, arra gondolok vár e valami fejlemény veletek kapcsolatban. A nyuszika már talán előcsalogatja Dorkát! Kép

Nicika, klassz a kenguru, jó hogy Szinti szereti.
Nem fárad el a hátatok tőle? Nekem nincs de erre kíváncsi lennék.

Nici, ti mikor szeretnétek Szintinek fülbevalót? Nekem azt mondta a háziorvos, fél éves koráig nem ajánlja. Szerintetek?

Zsani, hogy meghozza egy ilyen csöppség a kedvet mi? Tök jó hogy itt többen gondolkodtok már a második, harmadik babón! Kép Akkor még az elkövetkező pár évben lesz minn izgulni. Kép

Mi jól vagyunk, Alíz szépen nő. Már fél kilenctől fél hétig alszik éjjel. Igazán jó kislány. KOPP KOPP KOPP
Majd rakok pár képet!

Szép napot!

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Gabó!

Kár, hogy nem tudsz képeket feltenni, pedig úgy nézegetném.
Nálatok milyen idő van?
Pénteken jöttök Sopronba? Akkor pont elkerüljük egymást, mert mi akkor indulunk Pécsre.
Mi a Mátéval egy hetet ott is maradunk.
Ti mikor jöttök hosszabb időre?

katus78

Katus írtam mailt.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Katus!
Szombaton megyünk haza 9-körül indulunk hétfőn délelőtt meg már jövünk is haza,mert hivatalosak vagyunk a barátnőm anyósáékhoz.Hoszabb időre májusba megyünk akkor úgy tervezem 4-5napra,mert 24.-én lesz a husi szülinapja és azt otthon is meg kell ünnepelni.Itt jó az idő bár felhősödik és fúj a szél,de meleg van.Nem értem miért nem enged feltenni semmit.Apával este megnézetem.

Nercsi!Várjuk a képeket!
Vendég

Nercsi! Fél éves kora előtt én sem szeretnék Szintinek fülbevalót. Igazából neki kellene eldönteni hogy akar-e! Szóval mi nem is biztos hogy a közeljövőben kilövetjük.

KépKép
nicika

Nercsi! A kenguruban azért megérzem Szinti súlyát. De ennek a kengurunak olyan jó a súlyelosztása hogy nem fáj tőlesem a hátam sem a derekam. Bár izomlázam azért van a lábamban meg a fenekemben is. Szoval nekem nagyon bejött.

KépKép
nicika

Katus!
Kép
Szóval köszi az ötletet! Nagyon tetszik! Kép

KépKép
nicika

Nercsi!
Te már beléptél a DM bababónuszba?

KépKép
nicika

Nicika!Nagyon édesen alszik Szinti!
Mindha csak a te képmásod lenne.

Katus!Ezt hogyan csináljátok?
Vendég

Nadine még ma nem volt.Csak nincs valami?
Vendég

Gabó!
Ezzel a progival:
http://www.frameshow.com/download.htm

Egyébként mindenki azt mondja hogy Szinti egyre jobban hasonlít az apjára! Úgyhogy köszi a bókot! Kép

Ja és Nadinnak megy a drukk! Hátha... Kép

KépKép
nicika

Nagyon szívesen.

Ilyen még nem volt,hogy ne jelentkezett volna.Talán már a szülőszobán van?!De jó is lenne!4KépKépKépKép
Vendég

Kezdek izgulni Nadinért! Kép

KépKép
nicika

Kép Kép Kép Kép

Ez nagyon aranyos tőletek! Nem vagyok egy délelőtt és már hiányoltok, hogy szülök! Kép Ez tök jó érzés, tényleg. Kép Bár ott tartanánk.

Nici,
tegnap néztem Cory tábláját, ott láttam, hogy te is ilyenkor már anyuka voltál... Kép

Különben azért nem vagyok délelőtt, mert Apci délutános és ilyenkor nem itt züllök a gép előtt Kép, hanem TV-zünk, punnyadunk, várjuk Esztit, AKI BE SEM JÖTT!! Nahát...
No, és ilyenkor mászok fel ide, amikor már útra készen, indulás előtt. Délelőttöm az övé... A délután meg a neté! Kép

Na, ezt elküldöm, aztán írok még... Kép

nadine81

Szóval ezen a héten inkább délután leszek aktívabb! Kép
Kép

Zsani,
szóval be vagy zsongva egy babára? Én is... Kép
Hiába, tavasz van, vagy mifene... Kép
És akkor most komolyan el is gondolkodtok rajt?? Kép

Amica,
igen, napok vannak. 10. Kép Lehetne kevesebb is. Én azt mondom, talán e hétvége, de aztán... Passz... Csak remélem... Kép

Gabi,
most már baromira érdekelnek a képek, küldd el nekem a freemailre, ha gondolod, megpróbálom feltenni. Az easymailem valami miatt nem jó, nem tudok levelet küldeni senkinek, és gyanítom, hogy hozzám sem jutnak el, mert már 4 napja egy darabot sem kapok, és ilyen soha nem volt még... Vagy csak nem szeretnek már az emberek?? Kép Segítség!! Kép
Szóval, ha akarod: ggviol@freemail.hu

Amúgy nincs semmi előjel, azon kívül, amit tegnap Veronak is írtam, hogy nyomnak odalentről... Kép De ez mindenkinek van így a végefelé, hisz ott egy baba! Kép

Ja és talán még annyi, hogy már háton fekve sem jó aludni. Ez korábban a nehéz levegővétel miatt volt (úgy éreztem, mintha egy kb. 10 kg-os szív dobogna a torkomban...), de most ez már nincs, hanem, amikor háton alszom (próbálok... Kép), akkor fáj a pocak. Vagy oldalt, nem is tudom. Olyan mint, amikor sokat fut az ember, és szúr az oldala... De abban a pillanatban, hogy elfordulok oldalra, már semmi. És ha visszafordulok, akkor megint azonnal. Aranyos... De ezen kívül semmi...

Erika,
jól esik, hogy izgulsz te is, köszönöm! Kép Írok majd neked is, ha esemény van, vagy ha már megtörtént... Kép
Tényleg, kinek írhatok, aki viszonylag sokat van itt fent és ráér majd felírni, hogy lebabáztam? Kép
Vagy lehet, hogy bekapcsolom a gépet... Nemtom. Meglátom. Lehet, hogy indulás előtt felírok ide, az esemény megtörténte után meg üzenek valakinek... Asszem így lesz.

Fülbevalóhoz annyit szólnék, hogy mi is szeretnénk, és hamarabb, mint fél éves kor. Szomszédom (három lány anyukája...) 1-2 hónapos (vagy korábban?) korukban lövette bele kozmetikussal a gyógyfülbevalót, mert hogy akkor még állítólag nem nagyon tudják piszkálni a saját fülüket és nem tudnak odanyúlkálni, birizgálni, kikapni, stb... Ezt nem tudom. És ha letelt a gyógyfülbevaló ideje, akkor tették bele az aranyat.
De ez ugye mindenkinél másképp van, lehet, hogy tök mindegy mennyi idős a baba, ha kidobja a füle a cuccost, akkor nincs mit tenni...
Azt hiszem Amica írta, hogy Jankával sokat szenvedtek emiatt, és azóta sincs neki.
És talán Eszti, ti is? Rémlik valami... Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem...

nadine81

Nici és Katus,
hogyan csináljátok azokat a bigyókat? Én nem tudok angolul... Azt sem tudom, a főoldalról merre tovább, mit nyissak meg...

nadine81

Nadin ha megnyitod az oldalt akkor van ott egy SAFE TO INSTALL felirat! Alatta egy piros Photo Frame Show felirat. Katt a pirosra! Bejön egy másik oldal, ahol bal oldalt van egy zöld Downlode felirat. Katt arra és töltsd le a progit! Ha megvan akkor indul a képkeretező program! Ha kell segítség valszeg itt leszek!

KépKép
nicika

Nici,
köszi, haladok. Rákérdezett a gép, hogy futtatni akarom-e vagy menteni. Mentettem... Most várok, mneti....

nadine81

Na jó... Kép Feladom. Rajt lett a gépen, elindítottam, vagy valami hasonlót tettem, de továbbra is angolul szólt hozzám, szóval inkább töröltem. Volt ott mindenféle: setup, cancel, ok, no, yes, warning, stb... Párat értek ebből, de az egyik sem jelent jót... Nem akartam hülyeséget nyomni, inkább töröltem. Megvárom Aptyát! Kép

Látjátok?? Én is csak fényképet tudok kicsinyíteni! Kép

Megyek, nézek egy kis horrort, így a nagy nap előtti napokban! Köszi, Eszti!! Kép Igyekszem velük. Kép

nadine81

Sziasztok!
Szia Nercsi, még tényleg nem találkoztunk. A gyerköcök nevét közösen választottuk, Mirát nagyon nehezen, szinte csak a végén, Noelt már korán megtaláltuk. Utónévkönyböl nézegettünk rövid, nem túl becézhetö, nem túl gyakori neveket. Utólag is örülök mindegyik választásunknak. Pedig aztán gondolhatjátok, hogy nem volt túl nagy sikere se a családban se az ismeretségi körben. Ritka az aki azt mondta, hogy de jó nevük lesz. Kép

Milyen hülye szél lett!! Pedig sétálni akartam.

Az éjszaka olyan rossz volt! Nem is emlékszem hányszor keltem Noelhez. Most a taknyija zavarta, alig kapott levegöt, kétszer le is szívtam éjjel az orrát.

Mirának mi 3 hósan lövettük ki a fülét. Azt mondják annyiból jobb korán, hogy akkor még picik, nem kapkodják a fejüket.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!!

Vegre itt vagyok en is!! Kép
A hetvegen semmi idöm nem volt,szombaton buliztunk. En kb.2-ig birtam es akkor hazajöttem Laraval . Na ö nem a buliban volt, hanem Oma-nal aludt. Kép Dieter kihuzta 4.30-ig!
Tegnap meg megleptek a rokonok meg a csalad itthon. 14 vendegem volt!! Ma egesz idaig pakoltam es takaritottam .
Holnap jönnek a szüleim!! Kép Mar nagyon varom es kivancsi vagyok mi lesz az uton, mert Lara is jön velünk Stuttgartba a repülöterre. Kb. 1,5 ora tölünk.

GAbo!

A multkor kerdezted, hogy mennyi ideig fizetjük a kölcsönt. 30 EV!!!!!!!! Kép

Viol!

Nagyon helyes kismama vagy nagyon jok a kepek!
En is sokat gondodok ratok, tudom milyen izgi igy a terhesseg vegen. En minden nap ugy kelletem, hogy hat talan ma... Es egyszer csak eljött a nap!! Kép

Itt ma nalunk jo szar idö van,nem is mentem ki setalni csak Larat tettem ki a teraszra a kocsiba es aludt is 2 orat!
Tegnap meg az egesz vendegjarast vegigaludta a teraszon. 4 orat!! Kép

Hat nekem is szerencsem van alvas teren, ma pl. 7.30-ig aludt utanna megszoptattam es tisztaba tettem es aludt 11-ig!! Kép

Kép
Kép
reni76

Gabóca!
A sógornőmmel,férjem unokabátyjával és annak nejével voltunk Ausztriában a sógornőm munkahelyén.Király volt!
Én szombat késő délután ráérek,nem randizunk?Sopronban leszek,el tudok menni a Jerevánra.

Nercsi!
Mi Szonjának 3 hónaposan lövettük a fülcsit.Viol jól emlékszik mert nekünk selejtes volt a fülbevaló és úgy vágták ki a Szonja füléből de ettől függetlenül nyugodtan be lehet lövetni már 3 hónaposan is.

Viol!
Bocs,hogy nem mentem be.Majd szombat kora délelőtt odaugrunk a filmekért Szonjával.
A terhességem végén én csak a bal oldalamon tudtam aludni.
Ha gondolod és akció van nekem írhatsz mert továbbítom a csajoknak.Kép
A filmhez jó szórakozást!Kép

KépKép
eszti76

Mirama,
nálunk volt, aki a Dorkát is leszólta, mert hogy "kutyanév"... Kössz... Rokonok, kedvesek...

Reni,
akkor jól sikerült a buli, ha te is bírtad, kettőig! Kép
Meddig maradnak a szüleid?
30 év?? Jesszus, nekünk 20, de az is egy rémálom. Az ember azt sem tudja mi lesz 2-3 év múlva, nem hogy 20-30... Kép
Köszönöm, hogy te is izgulsz! Kép Igen, én is számolom a napokat... Épp ma mondtam, hogy van 10, ami lehet, hogy 3, lehet, hogy 14... Kép

Eszti,
na jó, megbocsájtok! Kép Bár sok mindent nem zavartál volna meg, és nem harap Gábor sem! Kép
Most végeztem az első résszel, hááát, izgi volt. Már azt hittem okosan rájöttem, hogy mizujs, aztán még jöttek a meglepik... Kép

Jujjujj, milyen akcióról írjak? Kép Arról, amelyik előfordulhat a napokban, vagy arról, amelyik tiltva van?? Kép Kép Kép
Ha az előbbi megtörténik, akkor írok neked is! Kép
(amúgy nem értettem ám félre, tudom mire gondoltál... Kép)

Épp most nyomtam be egy mákos kalácsot, most küldök rá pudingot!! Kép

Kép

nadine81

Viol!
Ugye jó a film?Sajna én az első rész elején megmondtam,hogy ki a gyilkos és,hogy aki fekszik az él.Utálom magam eme tulajdonságomért.A második rész első 10 percében megmondtam ki a gyilkos és akkor már a férjem is kezdett utálni.
Az akció mindegy milyen csak írd meg nyugodtan nem vagyok az a megbotránkozós fajta.Kép

Csajok,a mai ovi egy katasztrófa volt.KépKépKép
Fél 3-ra mentem a kicsikémért de még aludt.Mondtam a dadusnak had aludjon majd megvárom míg felébred.Erre az a kancsó felkeltette aminek következtében a Szonja 1 kerek órán át sírt.Vígasztalhatatlan volt.Beígértem neki minden tiltott dolgot és még bukfenceztem is(ne képzeljétek el lécci)de csak nem nyugodott.
Aztán elvittem egy picit Quadozni és akkor már jól érezte magátKép
Ezt a járgányt a 30.szülinapunkra vettük magunknak a férjemmel.Iszonyú élvezetes száguldani vele.Kép

KépKép
eszti76

Viol!
Amikor Szonját vártuk mi Lizát szerettünk volna de azt mondták az kutyanév.Kép

Akkor rosszul esett de aztán kiderült,hogy 2 kutyát is úgy hívnak a távoli környezetünkben és így már nem volt nehéz a választás.
Dorkáról viszont még soha nem hallottam mint kutyanév és szerintem nagyon szép csajszis ez a név.Tojjál arra aki butaságot beszél.Kép

KépKép
eszti76

Viol!Hát azt hittem már talán babázol!!!KépKépKépKépKép
De sebaj ami késik nem múlik.Jól írtam ezt??Nem tom!!KépKépKépKépMegpróbálok még egy kisérletet és ha most sem akkor elküldöm neked lehet,hogy nálunk van valami gond.

Reni!De jó akkor nemsokára a nagypapi is megláthaja az unokáját.Már biztos ők is be vannak zsongva.Akkor jól sikerült a buli ez szuper.30-év az nem "sok".a bátyám most vett fól 5milla kölcsönt havi 30-at fizet 20-évig.Nektek sokkal jobb helyzetetek van kint.Holnapra mindenjót kívánok nektek érezzétek nagyon jól magatokat a szüleiddel.

Eszti!aranyos vagy nagyon jó lenne ,de oszt. találkozóm lesz azért megyünk szombaton.Húú pedig,de jó lett volna.Na majd májusba bepótoljuk.Most volt a szülinapod?Elfelejtettem volna?Akkor bocsáss meg és boldog szülinapot.Szegény kis Szonja.Le kellett volna ütni a dadust.

Megpróbálom a képeket ismét.
Vendég

Gabóca!
Nem most volt,majd májusban lesz de most lehetett megvásárolni a járgányt mert különben csak szeptemberre hoztak volna újakat.Sajnálom,hogy nem tudunk most talizni de majd májusban összefutunk.

KépKép
eszti76

Eszti,
jó volt, tényleg. Én is gondoltam rá, hogy a pasi talán él, de aztán elhessegettem, mert nem történt vele kapcsolatban semmi... Én még nem vagyok ennyire tapasztalt gyilkossági ügyekben... Kép
Lehet, hogy ha nem hangosan közlöd férjednek, hogy ki a gyilkos, talán nem szerzel rossz pontokat! Kép Magadban kell elkönyvelni, aztán utána megveregetheted a válladat: "Jól van Eszti, megint ügyes voltál!" Kép

Szegény Szonja... Kép De annak a dadusnak miért fáj, ha a gyerek alszik, az anyuka meg vár? Nem mindegy neki?!
Te, amikor a múltkor írtad, azt hittem a motorját hívod így viccből! Kép És tényleg quad? Basszus, tök jó lehet! Kép

Én sem hallottam még korábban, hogy kutya lenne, csodálkoztam is, erre nekem is két ember mondta, hogy az ő kutyája márpedig Dorka. De akkor sem, és azóta sem foglalkoztam vele, mi már jóval teherbeesés előtt kiválasztottuk, mindkettőnknek tetszett, szóval bárki bármit mond, nem engedtünk belőle! Kép Punktum! Kép
Én a Liza kutyát sem hallottam még... Kép
Mondjuk anyám sem semmi! Szomszédunk lánya - és Amicáék tündérkéje is - Janka. Anyu anno, amikor megtudta, hogy a szomszéd ezt a nevet fogja adni a gyereknek, neki egyből egy tehénke jutott eszébe... Nem rosszindulatból, csak hát ő falun nőtt fel, akkor még ugye gyakrabban voltak háznál is bocik, és nekik történetesen volt egy Jankájuk... Szóval ő nem leszólta, hanem ez ugrott be neki...

Gabi,
ami késik, nem múlik. Kép Jól írtad! Olyasmit jelenthet, hogy ami később jön, még nem azt jelenti, hogy nem lesz, csak max később! Kép
Türelem rózsát terem! Kép
A kölcsön nekünk is detto, mint tesódéknál. 5 milla, 20 év, 34 ezer/hó. Plusz az a qrva biztosítás, 12 ezer/hó. Csesszék meg.
Itt Sopronban lesz netcsatlakozásod? Öcsédnek van?

nadine81

Feltettem a képeket,de most már a Kis husi/2-ben vannak,de ezek sem az igaziak pláne a brutál képek hajmosi után.
Most elköszönök lehet máe nem jövök.

Jó éjt!!!!
Vendég

Violnak!

Kép

katus78

Viol!

Nem tudom leirni, hogy kell csinálni, nekem is a férjem mutatta, én sem tudok külföldiülKépKépKép
Nekem is irhatsz ha akció van, olyan izgi vagyokKépKépKép!!!!
Most megyek a Tescoba!
Szép estét majd még felnézek!

Gabó!

Husiról is csinálhatok valamit, küld el a képet!
katus.t@freemail.hu

Sziasztok

katus78

Ki volt az a bunkó aki lekutyanevezte a Lizát? Kép
Kép Kép Kép
(Ja, asszem én OOOOOOPS! Kép Bocsi, de tényleg ismerek 2 Liza kutyust is)

Nekem a Dorkáról az Óz a nagy varázsló jut eszembe! Tök ari!
Amúgy minden névben lehet találni vmit. Le kell tojni, akinek nem tetszik szüljön magának más nevűt!
Vendég

Gabó!

Megnéztem az új albumodat. Király!! A brutál képek is jók nekem is van ilyen!! Kép
Az etetőszéked állítható háttámlás? Ugyanilyet néztem ki, de nem tudom hogy kényelmes-e. Ez az, igaz?

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?