Szóval ezen a héten inkább délután leszek aktívabb!
Zsani,
szóval be vagy zsongva egy babára? Én is...
Hiába, tavasz van, vagy mifene...
És akkor most komolyan el is gondolkodtok rajt??
Amica,
igen, napok vannak. 10.
Lehetne kevesebb is. Én azt mondom, talán e hétvége, de aztán... Passz... Csak remélem...
Gabi,
most már baromira érdekelnek a képek, küldd el nekem a freemailre, ha gondolod, megpróbálom feltenni. Az easymailem valami miatt nem jó, nem tudok levelet küldeni senkinek, és gyanítom, hogy hozzám sem jutnak el, mert már 4 napja egy darabot sem kapok, és ilyen soha nem volt még... Vagy csak nem szeretnek már az emberek??
Segítség!!
Szóval, ha akarod:
ggviol@freemail.hu Amúgy nincs semmi előjel, azon kívül, amit tegnap Veronak is írtam, hogy nyomnak odalentről...
De ez mindenkinek van így a végefelé, hisz ott egy baba!
Ja és talán még annyi, hogy már háton fekve sem jó aludni. Ez korábban a nehéz levegővétel miatt volt (úgy éreztem, mintha egy kb. 10 kg-os szív dobogna a torkomban...), de most ez már nincs, hanem, amikor háton alszom (próbálok...
), akkor fáj a pocak. Vagy oldalt, nem is tudom. Olyan mint, amikor sokat fut az ember, és szúr az oldala... De abban a pillanatban, hogy elfordulok oldalra, már semmi. És ha visszafordulok, akkor megint azonnal. Aranyos... De ezen kívül semmi...
Erika,
jól esik, hogy izgulsz te is, köszönöm!
Írok majd neked is, ha esemény van, vagy ha már megtörtént...
Tényleg, kinek írhatok, aki viszonylag sokat van itt fent és ráér majd felírni, hogy lebabáztam?
Vagy lehet, hogy bekapcsolom a gépet... Nemtom. Meglátom. Lehet, hogy indulás előtt felírok ide, az esemény megtörténte után meg üzenek valakinek... Asszem így lesz.
Fülbevalóhoz annyit szólnék, hogy mi is szeretnénk, és hamarabb, mint fél éves kor. Szomszédom (három lány anyukája...) 1-2 hónapos (vagy korábban?) korukban lövette bele kozmetikussal a gyógyfülbevalót, mert hogy akkor még állítólag nem nagyon tudják piszkálni a saját fülüket és nem tudnak odanyúlkálni, birizgálni, kikapni, stb... Ezt nem tudom. És ha letelt a gyógyfülbevaló ideje, akkor tették bele az aranyat.
De ez ugye mindenkinél másképp van, lehet, hogy tök mindegy mennyi idős a baba, ha kidobja a füle a cuccost, akkor nincs mit tenni...
Azt hiszem Amica írta, hogy Jankával sokat szenvedtek emiatt, és azóta sincs neki.
És talán Eszti, ti is? Rémlik valami... Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem...