Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Megjottunk a dokitol.Doki neni szavai:Nincs drama anyuka,csak most kezd hatni a gyogyszer.Latszik hogy nincs szokva a betegsegekhezKépA torka mar nem is piros,es hetfon mehet oviba ha semmi nem jon kozbeKép

Mano
Hat az akaratero csodakra kepes anyosodnal is, az biztos.

Sasha
Szerintem is jo hogy igy beszelunk itt meg a politikarol is,mert hat mmasok vagyunk sok mindenben,ebben is de attol meg osszzetrato a csapatKép
Csernobil siman lehet a hibas,sot anno az onokologus nekem mondta hogy sok fiatal lanynak lett csomoja akkor mikor nekem,es ez talan ennekaz utohatasaKépA noveremnek is volt ugyanolyan csak par honappal kesobb.

Beszti
Mi szelektiven gyujtunk mar 2 eve,bar csak 1 eve van itt a haz mellett gyujto,de elotte autoval elhordtuk messzebbre is.En nagyon fontosnak tartom ezt is,es erre tanitjuk Alexet is,siman viszi a muanyag uvegeket+papirt a helyere.Mi a speizban tartjuk kulon szatyrokban,van papir+muanyag+uveg+fem es hetente uritjuk oket.
nagyon kulturaltan gyujtik oket az emberek es uritik is a kukakat rendszereen,de en ugy tudm a ami keruletunkben sokkal tobb az ilyen sziget mint mashol Pesten.

Gumicukor
JajKép Sajnalom, ezek nem jo hirek.Es miota lehettek otta cisztak?Mit csinalnak vele?Gyogyszer?
Meg Visegradon nem voltunk,csak hallotuk hogy joKépTudod anyuek a szomszedban laknak es valahogy tul kozeli nyaralasnakKépCSerkeszollon+Hajduszoboszlon voltunk eddig wellnesselni,de mindketto szuper volt,es nem tul draga.

Na pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Bea

Kép
Mit szeretnel? AMugy be van kapcsolva a telcsim, kuldhetsz sms-t is....
Gyorsan atfutottam az irasokat, volt egy kis nyugis ido 4 gyerek mellett...Kép Meg pihenek egy kicsit, delelott foztem egy nagy fazek husi levest...Kép

Lanyok

nem vette fel valaki a |VITAT???olyan kivancsi vagyok... anyu elmeselte, de szeretnem megnezni. Az elobb atbongesztem az indexet is, jo hosszu cikk van rajta rola. Mar csak azert is mert egyetertek Manoval en sem birtam Orbant sosem, es most ugy tunik emberere akadt. A multkor sajnaltam Medgyesyt, mert o jo szakember, de nem jo szonok, konnyu vitaban egy jogasznak lenyomnia...

szavazas

en lelkiismeret furdalst erzek, hogy nem megyek, de amugy en is szegfu parti vagyok-voltam.

majd jovunk

puszi
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor,
Egy barátnőmnek is azt mondták, hogy totál nincs peteérése, és hamarosan mégis beugrott a baba... Nekem pedig világéletemben borzalmasan rendetlen ciklusaim voltak, Solymi előtt nem sokkal pl. 3/4 évig nem menstruáltam.

Zit
parazita

Szal 1994-ben dolgztam a választásoban, hiszen 1995 óta vagyok a mostani melóhelyemen. Kép Persze lehet, hogy átugrottátok, nekem sem tünt fel.Kép

Magdi
Kép
Láttam csúnya dolgokat...
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Olvasgatok, olvasgatok!

Szelektív gyűjtés a téma látom. Nekünk is csak 1 kukánk van és csak hetente 1x ürítik... Ez azért is rossz, mert nálunk például nem számít, hogy két pelenkás gyerek van. Igaz, a Gabi már csak éjjelre pelusos, de hát az is egy nagy csomag. A Dani meg változóan tojik-pisil és bizony, van, hogy 1 nap 6-7 csomagja is a kukába kerül és az már mennyiség...
Plusz az a sok szórólap amit kapunk, napi szinten vagy 20 oldal, heti szinten meg még több, hsizen, jönnek az Auchan, Obi, Tesco...stb
Szóval nekünk is muszály volt szelektív gyűjteni. Én helyhiány és lustaság miatt egybe gyűjtöm. Az egyik szekrénybe beraktam egy kartondobozt és abba megy minden vegyesen. Konzerv, üveg, műanyag és a papír. Amit lehet tömörítek, na meg még a tejes dobozt is öblítem a fránya hangyák miatt, hát még a konzerveketKép Mi autóval visszük egy ilyen hulladékgyűjtő szigetre. Láttam hogyan ürítik és itt nem egybe megy minden, hanem jön az üveges autó és az akkor csak az üvegeseket járja körbe és így tovább...

Jelentem, hangyák tegnap óta nincsenek a konyhában, éljen a Mortein.
Viszont ma a pulmonológusnál voltunk a Danival és persze reggelre neki is megjelent egy pötty az arcán. Dokinéni egyből rávágta, hogy ez bizony csípés... Elmondtam a Gabi pöttyeit és a hangyákat. NAgyon valószínű, hogy a hangyák támadták be éjjel a gyerekeket{angry}. Ma vettem az Intersparban hangyamérget, amit a bojba szállítanak. Ki is raktam és az ágyakat is körbefújtam Morteinnel... Az eszem megáll komolyan! Belegondolni is félelmetes, hogy éjjel a gyerekek arcán mászkálnak azok a dögök!!!

Gumicukor!
REmélem minden rendben lesz veled! Azért ez a PCO nem valami jó dolog!

Kataa!
Örülök, hogy Alex javul!Kép

Puszi!
sasha

Kép
sasha

Kataa,
Remélem, Alex nemsokára teljesen meggyógyul!

Bea,
1995 óta? Az nem semmi... Majd egyszer mesélj!

Nemhivatalos tipp: szerintem a szekfűsök fognak győzni.
parazita

Gumicukor!
Köszi a delfines linkeket, már le is töltöttem öket Kép.
Ciklus Kép. Azért remélem, mihamarab rendbe jössz Kép, és lesz kistesó!

Szavazás
Sajna, nálunk nagyon bonyolult. Halásztelken lakunk (nem vagyunk még ideiglenesre sem bejelentve), de a férjem Csepelen és meg Szigetszentmiklóson szavazok. Tudom, kérhettük volna, hogy itt voksolhassunk, de mindig így csináltuk Kép. 4 éve volt a legjobb. Én 37 hetehs terhes voltam Ádámmal, autónk nem volt. Úgyhogy reggel felkerekedtem, áttömegközlekedtem anyukámhoz szavazni, aztán be Csepelre, ott találkoztunk a buszmegállóban a férjemmel meg Noémivel (ök külön jöttek, hogy ne kelljen szerencsétlen gyereknek korán kelnie, aztán órákaz buszoznia). Aztán spuri anyósékhoz, hogy a férjem is szavazhasson Kép.
Most is megyünk, de azért autóval sokkal egyszerübb lesz Kép.

Sasha!
Azért csak sikerült valahogy úrrá lenni a hangyainvázión Kép! Nem korai egy picit a vasárnapi szülés? mikorra is várható kb. a bébi? Tudom, már írtad, de annyi a kismama mostanság Kép...

Nyuszi!
De jó, hogy bekukkantottál Kép!

Kataa!
Esetleg Sopronon gondolkodtatok? Mi tavaly voltunk 1 hétvégét, nagyon klassz a wellness-szálló.

Szelektív hulladékgyüjtés
Nálunk ugyanaz a cég van, mint Besztiéknél Kép. Ígérték ápr. 1-töl a gyüjtö konténereket, de én még nem láttam. Az ovink mellé is csak ma tették ki (szintén ua. cég), valószínüleg hozzánk csak késöbb érnek el.
Én fogom válogatni, már rég elhatároztam. Eddig is tettem volna, de a legközelebbi szelektív-bázis Csepelen van, addig meg nem viszem a szemetemet Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Panda!

Nálunk már régebb óta van sziget vagy 10-15 helyen, én azóta önszorgalomból úgy gyűjtöm. Bár eddig pl. a tejfölös poharakat nem lehetett, most meg majd igen (persze kimosva), direkt rákérdeztem az önkormányzat fórumában.
De az pl. tényleg nagyon érdekel, hogy mi lesz a plusz kitett szeméttel. Nem viszik el? És tájékoztatja majd valaki újra az embereket, hogy miért?

Gumicukor!

És a további? Kezelés?

Sasha!

Többnyire este kézimunkázom (ilyenkor), hetente többször is későn jön a párom, és ha a gyerekek elaludtak, akkor úgyis megvárom, tudom csinálni. Néha Hanna is hagy napközben.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Nem is tudtam, hogy nálatok eddig is voltak szelektív-szigetek. Én úgy tudom, hogy nem fogják elvinni a plusz szemetet, csak akkor, ha Arieses zsákba teszed. Azt hiszem, 350 Ft/db áron lehet kapni. Az oviban már kiveséztük a témát, mindenki így tudja. Szóval, vagy veszel zsákokat, ha sok a szemeted, vagy mégegy kukát veszel, felmatricázod és fizeted a többletköltséget a szemétszállításért, mert ugye kukánként fizet az ember, nem háztartásonként Kép. Pedig már egy kukárt is jó sokat kérnek. Talán ez a szelektív gyüjtés csökkenti valamelyest a kuka tartalmát.
Dunavarsányban is az Aries a kukás cég?

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Jó sokat írtatok. Nem tudom de nekem semmire sincs időm egésznap pakolok és mégis mindig kupi van. Akarok olvasni de este már inkább lefekszem és napközben meg szinte egésznap kimegyünk ha az idő engedi. Csak fürdésre szoktunk bejönni.

Az Olivér hétvégén elkapott valami hasmenéses vírust mert folyamatosan fosizott. Õ mindig sokat iszik de most nem kellett neki és enni is vagy 4 napon keresztül nem evett. A smectat nem tudtam vele megitatni és adtam neki valami homeos bogyókat. Olyan kis vékony, ha mezítelenül van nincs combja és feneke sem. A lényeg az, hogy már túl vagyunk rajta és a Petra nem kapta el.

Na, meglett a gyerekek ágya 5 hét után, olyan kicsik benne. A rossz az, hogy azóta szinte minden éjjel átjönnek a takarójukkal együtt és én már egyáltalán nem férek el, úgy alszok mint valami hering, élire állítva. Reggel meg alig tudok felkelni mert mindenem fáj.

Képzeljétek tegnap hozom haza a Petrát az oviból és nálunk olyan szélvihar volt, hogy becsapta az előszoba ajtót és a benne lévő üveg szinte szétrobbant. Olyan kicsi darabokra tört, hogy az egész lakás tele lett vele, a ciők, a polc... MOndanom sem kell, hogy mindez porszívózás, felmosás után. Majdnem sírva fakadtam. Ma kihívtam az üvegest és eléggé meglepődtem. Azt mondta, hogy az üveg ára 19740Ft + áfa + munkadíj. Nem sok ez egy kicsit, mindegy van lakásbiztosításunk.

Rzsuzsa
Az Olivérne is van az első két foga között rés. Engem is nagyon zavart és elvittem orvoshoz és azt mondta, hogy az a jó ha van mert így férnek csak el a következő fogak.

Panda
Külön szobába teszed a Noémit meg az Ádámot?

Nyuszi
Találtál már könyvelőt? Miért nem gondoltál rám? Tudod nekem ez a vállalkozásom, gyűjtöm a cégeket.
Ha tényleg ilyen sok virághagymád van akkor én veszek tőled majd ősszel mert nekem csak az van amit én ültettemmert teljesen üres volt a kert.

ILke
Nekünk 5 szomszédunk van. Mind a két oldalon van kutya. Az egyik egy német juhász és a másik egy labrador. MI vagyunk középen és ezek folyton ugatják egymást. Nyáron felkeltették a gyerekeket mikor aludtak mivel, hogy nyitva volt az ablak. A Petra már annyira félt a németjuhásztól, hogy nem mert kimenni a kertbe. Állandóan ott ugrált a kerítés mellett és már nem sok kellett neki, hogy átugorjon. Én szóltam a szomszédoknak de nem történt semmi. A végén a férjem besokalt és ő is vett nádat. Teljesen jól működik, a Petra azóta nem fél és a kutya nem tudja szétrágni mert előtte van a drótkerítés.

Forti
Olvastam az írásodat és egyből mentem apának szólni, hogy jön a Levi kistestvére és csak utána láttam a képet.

Sasha
A hangyánál állítólag jó a sütőpor mert eszik belőle és felpuffad tőle és megdöglik.

Magdi,Ilke
Én is most gondolkodtam azon, hogy mi legyen a gyerekruhákkal mert egyenlőre most úgy gondolom, hogy elég a 2 gyerek. Pont most lesz nálunk börze szombaton és én kiviszem őket.

Ági
petra2

Sziasztok
Na most talán van egy kis időm, elvileg alszanak, de náluk ez egyáltalán nem egyértelmű.

Először nálunk a helyzet: bárányhimlő a köbön. Iszonyú. 39,1-es láz, mindene tele, szája belül, haja alatt, arca szörnyen néz ki, és ami nekem fura, hogy a testén viszont kevéske van. Szerintem nincs annyi, mint a fején-arcán. A fülében, orrában, ínyén, torkán, mindenütt. Szegénykém elég hősiesen viseli, tényleg ügyes, de nagyon nyűgös. És lassan Tomin is kijönnek a pöttyök. Minden reggel keresi, és mivel még nem talált, nagyon szomorú tőle. "pötötke elbutt"
3 hétig nem volt Szilcsi oviban, hétfőn bevittem, délután már sírva fogadott, és 4 pöttye volt. Nyakán-arcán. 6-an voltak oviban aznap, mindenki más barihimlős. Hétfőn délután Szilcsi volt a 3., akin voltak pöttyök.

Babaruhák
Én már voltam börzén, el is ment egy halom ruha, de még mindig sok van. Majd a legközelebbire megyünk megint. Nagyon olcsón adtam mindent, és 21 ezret árultam. Úgyhogy jó volt.

Sasha
Hangyák. Eddig minden évben volt, de idén még nem. Ne kérdezd miért, mert semmit nem csináltunk másként. Nekünk a lerakós, behordom a bolyba cucc vált be tavaly. Ja és nem feltétlen csípik meg, engem és sajnos a gyerkőket is, elég ha megmász akárhol is egy hangya (kezemen, vagy lábamon) azonnal kiütéses leszek tőle, ami bárhol kijöhet. Sajnos ugyanez van a pókkal, sőt az eper és uborka levéllel is. Elég hozzáérnem akármelyiknek a leveléhez, azonnal kiütéses vagyok.

Ilke
Nálunk is volt félsz a szomszéd kutyától. Azóta arra az oldalra tujákat kezdtünk el ültetni, már van 5. És átláthatóvá tettük az udvart. Mostmár nem félnek.

Ági
Azért ez az üvegtarifa elég húzós....... Ne is mondd a hering alvást, az elmúlt két éjjel apa aludt a Szilcsi ágyában Kép, mert már nem férünk el 4-en.

Szelektív gyűjtés
Mi külön gyüjtjük, és amikor időnk engedi, elvisszük. Ezért jó, ha van garázs, ami mindent benyel. És ezért fáj a derekam, mert tegnap raktam rendet a garázsban KépKép

Forti
Nagyon édes az új családtag. Én is ilyet akarok KépKép

Beszti
Nagyon ügyi van, hogy még kézimunkázol is. Enyim gyerek az előbb aludt el, jó, oké beteg, de akkor is most aludt el Kép

Gumicukor
Drukkolok, hogy minél előbb rendbe jöjjön minden, és jöhessen a kistesó.

Nálunk lassan indul a nagyfelújítás, csőtöréses rusztikus fürdőszobánk remélem nemsoká a múlté, és egy csúcsmodern új lesz helyette. Ezen kívül intézzük a szocpolt, terasz ugrik, helyette gyerekszoba készül remélem. Várjuk a jó időt, hogy ne kelljen fűteni, és kezdjük.

Megyek, mert ez kihagyhatatlan lehetőség, alszik végre mindkettő, talán én is tudok Kép
Szilcsike
szilcsike

Sziasztok,
Olvastam Lau történetét és nagyon megrendítettKép. A férje írásán el is bőgtem magam, nagyon nehéz lehet most nekik, azt hogy a gyerekek mit érezhetnek el sem merem képzelni. Igaz nem e miatt (már hetek óta tervezzük), de holnap szabin lesz apa és elmegyünk pár kivizsgálásra. Sajnos van egy dolog ami miatt aggódom magamon, de most már a végére akarok járni.

Gumicukor,
Drukk, hogy rendbe jöjjön nálad minden!
Meglestem én is a mintákat, nagyon szépekKép!
CD-t mikorra várhatomKép?
Aranyos vagy, hogy rám gondolszKép, hát szó mi szó, ha valaki végignézné egy napomat, hogy mit össze pepecselek, tutira kiakadnaKép. Ezt csak úgy lehet, hogy az ember imád főzni, no meg kertészkedni. A napokban beszélgettem a szomszéddal, hogy hogy várom már, hogy csinálgassam a kertet, erre azt mondja, hogy nem folyik egy kis paraszti vér az ereimbenKép? Más biztos vérig sértődött volna, persze tudom, hogy poénból mondta, de hát ez van, imádok kertészkedniKép. Sokszor eszembe jut, ha lenne pénzem, biztosan csinálnék egy biofarmot, mert ez pl. egy olyan dolog aminek van hosszú távon is értelme.

Sasha,
Nálunk bevált a késleltetett hatású dobozkaKép, azóta csönd van. Nagyon durva ez a hangyacsípés, remélem sikerül most már elriasztani őket.

Szavazás,
Mi is megyünk szavazni mindenképpKép. A vitát néztük, jókat derültem rajta, bírom ahogy beszél a Gy.

Beszti,
Hanna egy angyal hogy még napközben is hagy szemezgetniKép, nálunk az teljesen esélytelen. Főzést, házimunkát mikor csinálod? Én folyamatos tűzoltásban vagyok ilyen téren, nem is emlékszem mikor volt olyan, hogy az egész lakás egyszerre legyen rendbenKép. Este meg mostanában nem tudok, mert Lili megint rászokott, hogy később alszik el (mióta itthon van, mindig csúszik a napunk), örülök ha a kádban nem alszok elKép.
Nálunk nincs szelektív gyűjtés, pedig szívesen csinálnám. Az elégethető dolgokat azért mi szét szoktuk válogatni és néha el szoktuk égetni, mert van kazánunk is, így még fűtünk is veleKép. A komposztálható dolgok meg a kerti gyűjtőbe kerülnek, amit minden évben beásunk a földbe, ezért nem kell műtrágya a veteményesbe és mégis gyönyörű minden.

Nyuszi,
Mi felvettük mindkét vitát (mert hát akkor van nálunk a fürdés, alvás amikor adtákKép, így jóval később tudtuk csak megnézni), odaadom majd ha hazajöttetek.
4 gyerkőc és még főzöl is, ügyi vagyKép!

Ági,
Na akkor nektek is kijutott kutya ügyben, olyan rossz, mert totál el tudja rontani az ember nyugalmát ha mellette egész nap ugat egy kutya. Tegnap én is vettem nádat, hétvégén ha jó idő lesz fel is rakjuk, így legalább már nem kell őket nézni.
Legközelebb én is tervezem, hogy elviszek pár dolgot majd egy közeli börzére, de most a barátnőmnek ígértem meg, hogy szombaton elviszem egyre, így halasztódik a dologKép.
Ijesztő lehetett ez az üvegtörés, de a lényeg, hogy nem lett senkinek semmi baja. Nekem múltkor volt, hogy akartam beállni a garázsba, de a nagy szél átlendítette a nagy vaskaput a kitámasztáson és teljes erővel nekicsapódott volna a kocsinak, ha az utolsó pillanatban nem kapom el, a szívem majd ki ugrott.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Hali

Ilke
Ha jó a jövőhét, akkor átugrok a cd-vel a párodhoz. Jövőhétenjobban ki tudok jönni, kevesebb meeting van, meg most nincs itt a kocsi sem. Így jó lesz? Veled mi a gond, ha nem titok?

Kezelés
Következő menszit kell megvárni, és elvileg clostyt kapok.. Meg uh-n figyelik a tüszőket.
Tegnap olvastam:
a tüsző megérik, de nem reped meg, nem érlelődik a helyén sárgatesthormon. Ez az elváltozás féloldalas, és magukat a meg nem repedt tüszőket keverik össze a cisztákkal. Nem veleszületett, így a betegnek lehet gyermeke, nem úgy, mint PCO-val, melyet elsődleges meddőség kísér.
Mivel - mint az emlősállatok zöménél - a stressz (avagy szorongás) letiltja a szaporodást, emiatt az egyik (de csak az egyik – nekem csak a baloldali a másik teljesen ok) petefészek tele lesz meg nem repedt tüszőkkel, amelyek ciszta formájában "élnek tovább".ez utóbbit megfelelő ovulációindukciós kezeléssel gyógyítják, mely nem nélkülözheti a kiváltó stressz eredetének felismerését és hatékony lelki gyógyítását. Az érintettnek el kell fogadnia, hogy nem beteg, és teherbe is fog esni, ha nem is azonnal: a betegségtudat feloldása nagy lépés a stresszoldásban és ezzel a gyógyulásban is.

Szilcsi
Barihimlő – de legalább túl lesztek rajta egy életre, jobb, most, mint felnőtt fejjel. Emlékszem tesómmal mi is egyidőben voltunk pöttyösek, szegéynkém rémesen nézett ki, a kisebb tesóknál durvábban jön ki, neki is egymás hegyén-hátán voltak, 8 hónapos volt, kis zokni volt a kezén, nehogy elkaparja. Tomi cuki lehetett, ahogy kereste a pöttyöket Kép

Hangya – gondolom ilyenkor a megemelkedett vízállás, talajvizek miatt is feljönnek, kiönti őket a víz. Ayuéknál is ilyenkor tavasszal sokkal több van, sajna az ő pincéjükben is bokáig áll a víz, szerencsére a házba nem jött még fel eddig, de az egész Alföldön úszik és rohad a vetés a talajvíztengerek alatt.
Nem csak a vöröhangyák és a szárnyashangyák csípnek?
Engem a pók mindig megcsíp, és nagyon tud viszketni. de a szúnyog, bolha nem szeret. a szúnyog is köröz a böröm felett, leszáll, tapogat, aztán elszáll Kép a páromat meg imádják. de pont pár napja tettünk fel szúnyoghálókat a szobákra, úgyhogy már nyáron nem tudnak nyitott ablaknál sem bejönni.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Nyuszi
Udv odaatKépRemelem jol kijottok sogornoddelKép
A vitak fent vannak a Mtv honalpjan is,tegnap mondtak be.

Bea
Csunya dolgok minden partban vannak,sajnosKép Nekem SZDSZ-es ismerosok beszeltek nem kis penzekrol ide -oda vandorolni ...

Sasha
Na vegre Te nyertel a hangyak ellenKép Elso sikeres gyozelem a kertes hazbanKép
Mi volta pulmonologusnal?
Na ti akkor ha jon a kicsi,nagybani pelenka fogyasztok lesztekKép

Panda
Sopron nagyon jo otlet,en is gondoltam raKépTi melyik hotelban voltatok?

Agi
AjtoKép Meg jo, hogy semmi bajotok nem lett.
Erdekes nalukn is volt atjovok ejjel dolog,de par rossz ejszakam utan ,mindig turelmesen visszakisertuk es aztan megszut.PErsze ha beteg akkorengedem neki hogy akar keresztbe is aludjon az agyonKép
Nalunk mar a leeses gatlo is lekerult es ugyesen megszokta hogy meddig er az agyKépKép

Szilcsike
Jo hogy jelentkeztelKép
SzegenyekKépDe Szilcsi legalabb tul lesz rajta es kesobb (nociknek ugye veszelyesebb felnott korban)nem okoz mar gondot.

Ilke
Ne ijezgess,remelem semmi komoly nincs veled,de a kivizsgalas kell idokozonkent.En is tul vagyok egy hosszabb doki turan,de megerte a nyugalmatKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Manó
http://video.sanomabp.hu/alap.php?video_id=142
Itt megnézheted a vitákat, GY-O és a 4pártit is.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Kataa
Hát ez tök jó, hogy Nektek ez az első ab. sajna az enyémek már többet kaptak, mint én egész életemben.
Sopron szupi helyKépKép

Ilke
jaj, remélem nincs baj, majd írj, mi volt a vizsgálaton.

Ági
üvegajtóKép szerencse hogy nem lett baj. az enyémek is mindig csapkodják.

Gumicukor
akkor hajrá és le a stresszelKépbár tudom könnyű mondani.

Szilcsike
JobbulástKép

Bea
na ne csigázz légyszi. az én szívem jobbos. bár látom itt egyedül vagyok ezzel.

mi megvagyunk. vettem tornabérletet, olyat amit egy hónap alatt le kell járni, hogy motiváljonKépKép már hiányzott vmi mozgás és kikapcsolódás.

pusz
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy,
Dehogy vagy egyedulKépVagy ez eddig nem jott le?KépKép
Tenyleg en toled is kerdezhetek,mondj lecci valami jo kis hoteltKép
Hajra tornaKép

Gumicukor
Akkor ez most nem PCO?Mert arra Clostyt nem igen adnak.Nekem ket baratnomnek volt/van ilyan betegsege,azert tudom toluk.Viszontegyknek mar van babajaKépKép Ahogy olvasom a stressz az ami nalad is a baj lehetKép Ezen meg nehez valtoztatni,plane ha munkahelyi....

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Milyen hotelre gondolsz? wellnes a Hotel Fagus, ez nem rég nyílt és fent van a Lőverekben, az erdős részen. szintén wellnes, illetve, bio-sport a Hotel Lővér, szintén már az erdős részen.
a városban bent van a Pannonia hotel, a város szélén a Bécs felé vezető úthoz közel a Hotel Sopron. ezek a nagyobb szállodák, gondolom drágábbak is, 4 csillagosak.
de vannak kisebbek is a Panoráma hotel szintén a lőverekben. a belvárosban a Palatinus. még a lőverekben a régi szot üdülőkből lett a Solar Club, meg a Szieszta, ezek is nagyok. meg vannak kisebb panziók is, na szóval nagyon sok van, nézd meg itt www.reise.info.hu.

Panda
Ti hol voltatok?

Gumicukor
az egyik szomszédom mondta, hogy PCO-ja van, de 3 hónap alatt sikerült nekik spontán a bébi.

Lányok, a másik topik nevében köszi, aki támogatja Lauékat. biztosan jó helyre kerül, még régebben írta szegény Lau, hogy ha nem jött volna közbe a betegség menne vissza dolgozni az anyagiak miatt.

pusz
jó hétvégét
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy! Pont ma voltam a bankban, ennél többet nem tehetünk a családért, biztos jó helyre kerül a pénz. Sajnos manapság a legegyszerűbb temetés is közel 100.000 Ft. Remélem több is összegyűlik és a gyerekeknek is jut belőle. Arról tudsz valamit, hogy mi van a fiúkkal?

Gumicukor! Akkor NO STRESSZ!!!! Kép

Ilke! Remélem minden oké veled, egy alapos orvosi kivizsgálás nem árt néha, pláne,ha az ember úgy érzi, hogy valami gond lehet. Kép
Kertészkedésért én nagyon tisztellek, tényleg nagyon ügyes vagy!!! Biogazdaság: Azért, ha megvalósítod és lesz többlet én állandó vevőd lennék!!!Kép

Szilcsike! BárányhimlőKép Jobbulást!! Nálunk is van egy kislány az oviban, 3 hete beteg, nagyon nehezen múlnak a pöttyei, és neki is főleg az arcát lepték elKép Tomi pöttykeresésén jót rötyiztemKép Aranyos.

Ági! Képzeld nálunk 2 hétig tartott a vándorlás, mára Márk is megszokta a helyét, és szépen alszik a kiságyában. Nóri meg soha nem volt vándorló típus, ő első perctől szépen elalszik a kiságyában. Szerintem mindig kísérgesd vissza a gyerekekeket a helyükre, hamar meg fogják szokni, hogy hol kell szundizniKép.

Na, iszok egy KV-t.
Pussz:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Na ma sem volt jobb éjszakám. Nem tudom, hogy mi van az új ággyal mert megint átjöttek mind a ketten. Én a végén már annyira nem fértem el, hogy otthagytam apánál őket és befeküdtem az Olivér ágyába. Nagyon jó, olyan kényelmes. Ki érti ezt?

Ma a Petráéknál jött a nyuszi az oviba. Úgy sajnáltam az Olivér mert egyfolytában mondta, hogy neki is jöjjön a nyuszi.
Be kellett vinni egy félbetört tojás és kifestették, tettek bele vattát meg festettek bele kiscsibét. Nagyon aranyos mondjuk a csirke nem nagyon hasonlít a csibére inkább egy kis maszat de a lényeg, hogy olyan lelkesen hozta. Ja és a fiúk locsolkodtak is és megkellett szagolnom a haját.

Szörnyű amiket írtatok. Tegnap mikor este elolvastam csak feküdtem az ágyba és nem tudtam elaludni, folyton erre gondoltam. Be is jelentkeztem a nőgyógyihoz mert márciusba volt egy éve, hogy voltam. Különben nekem is annyiból áll, hogy kenet levétel 8000 Ft-ért és kész, ez kb 3mp. Uh-ni nem szokott és a mellemet sem nézték meg még soha. A nővérem most volt itt a misszióba ez olyan mint az sztk és mondta, hogy nagyon aranyos doki volt, rendesen megvizsgálta és meg is Uh-ta és mindezt teljesen ingyen.

A férjem unokatestvérének a felesége halt meg rákban, 30 éves volt és rendesen járt orvosi vizsgálatokra. Nála úgy derült ki, hogy játszott a kislányával és megrúgta a mellét és fájt neki és elment orvoshoz. Megműtötték és azt mondta az orvos, hogy fél éves van és még 2 évig élt. Szegény iszonyatosan sokat szenvedett. A nagyobbik lánya volt ovis és a kisebbik meg még pelusos. Nála is a második szülés után jött ki. Szerencsére a férjének van egy új felesége és van már egy közös gyerekük is. A csajszi nagyon rendes és egyformán tőrödik mind a három gyerekkel. A gyerekek nagyon szeretik és anyunak szólítják. Ez 5 éve volt.

Bea
Nekem a 14 héten derült ki, hogy kisfiú.

Magdi, Panda
A Petra előtt mikor az ikrekkel voltam terhes akkor én is úgy jártam, hogy csináltam egy tesztet, pozítiv lett és elmentem a dokihoz. Õ azt mondta, hogy nem vagyok terhes és nem is lehet gyerekem. Én bőgve jöttem ki mert magyarázatot ugye nem mondott. Elmentem egy másikhoz és ott meg kiderült, hogy kettő van.

Gumicukor
Mi az a PCO? Kaptál most gyógyszert vagy mit kell tenned?

Sasha
Hányadik héten is vagy? Nyitva van már a méhszáj? Mikor mész orvoshoz?

Na ezt gyorsan elküldöm mert még elszáll és nincs kedvem újra írni.

Ági
petra2

Sziasztok!

Politika még
Nemtom, hogy ki mit szól hozzá de nekem a tegnapi négypárti vitában nagyon tetszett a két kisebb párt. Különösen Ibolya. Ezzel nem azt mondom, hogy rájuk fogok szavazni hiszen egyedül nem hiszem, hogy Kormányt tudnának alakítani, de sokkal kulturáltabban beszélt és szvsz jókat is mondott mint a két kakas... Ja, és nőKép

Húsvét
Pancsiék csoportszobája is nagyon szépen fel van díszítve. Egész héten tyúkocskákat, tojásokat ragasztgattak, festegettek ők is. Anna rajzolás terén hihetetlen sokat fejlődött, fejlődik napról napra. Még akár a keresztapámra is hasonlíthat, aki festőművész volt és a pécsi Zsolnay porcelángyár tervezője.Kép Én azért messze estem tőle.Kép Legalábbis szvsz szemem nincs a rajzhoz. A varráshoz pedig türelmem.Kép

Ági
Én is reménykedtem, hogy a doki megmondja a nemét mivel Gumicukornak már 12 hetesen megmondta, hogy Dani van a pocakban de most nem sikerült. Uaz a dokink. Uh specialista. De most nem látszódott jól és nem akart hülyeséget mondani. Kép Igazából így izgisebb, csak ha fiúcska lakik bent akkor a lányrucikat eladogatnám a neten, mivel 3. gyerkőc tutira nem lesz nálunk. Mármint tervezett.

Judy
Tornabérlet.Kép Első lépést megtetted. Remélhetőleg le is járod és nem úgy mint én, aki 20 alkalmas bérletből kb. 6X mentem el, és a napokban találtam meg a bérletet az egyik táskám alján.Kép Szerencsére nem volt annyira drága a bérlet, itt Kistarcsán még megfizethetők ezek, no igaz nem fitness guruk a tulajok.

Kataa
Jó neked, hogy türlemes vagy még éjjel is. Én sajna néha ordiba anya vagyok/voltam. Főleg amikor badarságok miatt kelt fel. Pl. takarjam be, adjak neki inni. Ezeket már mind saját maga is meg tudja csinálni csak éjjel vmi köd borul rá és mindent elfelejt.Kép Amúgy így babásan az idegeim is kisímultak és még éjjel sem ordibálok.Kép Előre félek ketteske éjszakai programjaitól.Kép

Ilke
Remélem, feleslegesen aggódsz! De tényleg járj a végére, bármi legyen is az, jobb túllenni rajta.Kép

Szilcsike
Ha tudod, a himlő lezajlása után, kicsit még tartsd otthon Szilcsikét. Legyengül az immunredszere és rögtön elkaphatja az oviban a következő betegséget. Legalábbis Pancsi csoportjában is így volt. Az összes barin átesett gyerek ismét otthon van mert elkapták az éppen aktuális vírust. Nagyon örülök, hogy Anna tavaly átesett ezen a betegségen, hiszen akkor még apával volt itthon.

Magdi
Olvastam, hogy írtad a kv-t és bár pocisan nem szoktam de annyira megelevenedett előttem egy csésze kv, hogy azonnal csináltam egy tejes koffeinmenteset.Kép

Szép hétvégét nektek!
Én ablakot pucolok!

bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Beszti, nálunk van szelektiv, de nem háznál, hanem autóval szépen elviszem, kettő gyűjtőhely is van a közelben. A nagylányommal nagyon lelkes környezetvédők vagyunk, nagyon rég. Örültünk mikor úgy két éve kihelyezték ezeket a gyűjtőket. Üvegem nem sok van, de a műanyag flakon és papir rengeteg. Barbikám az elhasznált elemeket is elviszi, az iskolában van gyűjtő. Amúgy mig pelenkás volt a Betti, nem volt elég egy 110 l-es kuka, vettünk még egyet. Most elég, de csak azért, mert a szelektivet elviszem. Jó lenne itt is ilyen egyenzsák, de igy hogy elviszem, legalább oda kerül, ahova kell.

Hangya: Elképzeltem a sütőportól felpuffadt hangyákatKép Minden évben tavasszal megtámadják a nappalit, idén még nem jelentkeztek. Nekem a mortein jött be, aminek egy vékonyka csöve van és a habot be lehet a résekbe fújni.

Gumicuki, tudom hogy gyakorlatilag lehetetlen, de kellene neked 2-3 hét betegácsi. Persze gondolom olyan vagy mint én, akkor is a munka járna a fejedbenKép Drukkolok neked, hogy minden rendbe legyenKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Ági!
A gyerekeknek 2 szobájuk lesz, de az egyikben aludni fognak, a másik játszós lesz. Csak az egyiket fiúsra a másikat meg lányosra festettük Kép.

Kataa, Judy!
Bio Sport Hotel Lövér. Nagyon jó, csendes helyen van, az egyik kapu a városba vezet (ki az útra), a másik az erdöbe Kép.

Szilcsike!
Himlö Kép. Igaz, durvának látszik, de a gyerekek könnyedebben veszik, mint ahogy mi elképzeljük. Az enyémek is voltak 2,5 éve, mikor nekem övsömöröm volt, lázuk is volt, meg sok pötty, de hamar átvészelték. Remélem, nektek is sikerül Kép!

Judy!
Tornabérlet, hurrá! Amikor tornázni jártam, én is ilyet vettem, és sikerült is "letornáznom2 az egészet. Bár akkor nem volt se férjem, se két gyerekem...

Nem tudom, emlékeztek-e, hogy milyen suli-mizériában voltam Noémivel. Természetesen a legjobb tanítót szerettem volna neki, de aki "messze földön híres", annál már szeptemberben betelt a lista. Amikor beszélgettem bárkivel, és megtudták, hogy Noémi hová megy iskolába, az elsö kérdés mindig az volt, hogy "Ugye az X. Y. tanító nénihez?" Én meg mindig sajnálkozva mondtam, hogy nem, mert már nincs hely nála. De annyi jót hallottam róla, és annyian ismerik és szeretik, nagyra tartják stb., hogy elhatároztam, bemegyek és beszélek vele, veszteni valóm nincs. Ma reggel be is mentem. Mondtam, hogy tudom, már késö jelentkezni stb., stb. Erre ö, hogy pont tegnap (vagy tegnap elött?) mondta vissza egy kislány, és beírta Noémit a helyére Kép! Ha hamarabb megyek, nem lett volna hely, de így az utolsó pillanatban mégiscsak lett, pont jókor mentem Kép! Vannak még csodák... Bár nem mondta 100%-ra, mert 35 jelentkezö van nála (ez a max. létszám), és van olyan osztály, ahová eddig kevesen jelentkeztek. A végleges osztálynévsor csak szeptemberben derül ki. Remélem, bent maradunk a kalapban, mert mégiscsak mi jelentkeztünk utolsónak, lehet, hogy Noémit szórják ki legelöször, ha osztálybontásra kerül a sor. Igaz, nekem a másik tanító néni is szimpi, úgyhogy annyira nagyon nem lenne rossz, de azért ö mégis jobb volna.

Holnap ünnepnap lesz, mert a férjem végre megkapja a diplomáját Kép!

Szép hétvégét

Panda

panda
Halásztelek

Panda,
Még egyszer hatalmas gratula a férjednek!!!! Kép És remélem, hogy Noémi bejut a tenítónénihez.

Bea,
Nem lesz semmi gond ketteskével, meglásd! Kép

Lővér Hotel: Mi is voltunk ott, nagyon szép helyen van...

Tegnap este kissé kirúgtunk a hámból apával, és elmentünk bulizni. Nagyon jó volt, de kissé nehezemre esett ma 1/4 7-kor felkelni. Most már jól vagyok, de szertem 10 óra körül megint jön majd a holtpont. Apa meg Solymi persze még alszanak, csak én kukorékolok fent Csongival.

Zit
parazita

Zit

Enyém gyerek elment nagyizni, így aludhatnék de nemtok. Hol van az igazság?Kép
Buli jó de felkelni car, ezért nem szeretek elmenni. Szilveszterkor is fent voltunk 2ig, Pancsi is de ő már korán riadót fújt. Persze egész nap fogtuk a fejünket és felváltva aludtunk.

Képzlejétek!

Ma lesz a 20 éves általános iskolai osztálytalink! Kis izgalommal készülök, vajon felismerek mindenkit?Kép

Várnak az ablakok, és még az idő is szuper!Kép

Jó reggelt!

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Panda

Gratulálok szívből! Nagy nap a mai!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Lányok, el vagyok úszva, és meló van. Szerencsére anyukám most vitte el a gyerkőcöket, de a kupit itthagyták... A létező összes játék szanaszét, a konyha romokban és csinálnák a fiúk a polcokat a szobába.

Szóval
Most a 38. hetet fogom kezdeni, méhszájat most nem vizsgált a doki.
Pulmonológia!
Dani gyógyult, és a dokinénik rábólintottak a 15 hós oltás beadására. Szóval kedden szuri.
Danin is megjelent 2 pötty, olyan mint ami a Gabin is van. Pulmonológust megkérdeztem, hogy az mi lehet. Egyértelműen csípés!!! Emondtam a Gabi pöttyeit, főleg, mert ugyanúgy néz ki. Az övé is csípés. Kérdeztem, hogy hangya lehet-e. Mindenféleképpen!!!!!!!!!!!!!!! Mivel pókunk nincs, csak millió hangya, csak az lehet! A kis dögök. Éjjel a saját kis ágyikójukban csípték meg őket! {angry} Fúj de mérges vagyok! Már vettem hangyacsapdát, ki is raktam, de most "felmosok" a Morteinnel, mert a konyhában azóta egy db sincs, mióta mindent befújtam. De hogy milyen mérges vagyok. Eddig csak zavart, hogy mindenhol hangya van, de hogy a gyerekeket megcsípkedték, most már esküdt ellenségeimmé fogadtam őket! Ha harc, hát legyen harc!

mennem kell
sasha

Kép
sasha

Conti
Hát most nagyon nemtudnék 2-3 hete itthon lenni. Nemrég voltam itthon Danival 2 hetet, most ment el egyik kollégám, épphogy belejöttem a feladataiba.szerencsére megy, csak sok. itthon szerencsére nem agyalok a benti dolgokon, épp elég bent. itthon a varrás, görkori elég jól kikapcsol.

Panda
Jól hangzik ez a suli! Jókor jó időbn!

Halacska
Azt ne feledd, hogy Dani a 12. héten csak körülbelülre mondta a dokink, hogy fiú. De a 18. héten már egyértelműen látszott.

PCO
Egyelőre várunk, megvárjuk a következő ciklus elejét, és utána lépünk. Most nyomatom a cickafark-palástfű teát, az mindenféle női bajra jó.

holnap szavazás, már várom nagyon, szerintem sokára fogunk lefeküdni.

megyek fonalnyilvántartást kell megcsinálnom, mert már összevissza vannak a madzagjaim. most a barátnőmnek készítek gyerekszobába képeket.

pusz
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sasha,
Hajrá!!!!!

Végre sikerült vennem 2 normális melltartót elhanyagolható méretű, ám annál petyhüdtebb kebleimre Kép, valamint Solyminak cipőt (Pablosky, "potom" 9 rugó...)

Zit
parazita

Sziasztok

Judy
Koszi a segitseget,apa is bene van Sopronban ugyhogy nyaron megcelozzukKép

Agi
Igaza van Magdinak,mindig vissza kell oket kiserni az agyukba,par nap es megszokjak,hidd elKép

Bea
Na milyen volt a tali??
Hat azert nem mindig olyan nagyon turelemes,de vele sosem kiabalok,inkabb csak magamban dormogokKépMivel nagyon jo alvo,ha O felkel annak oka van es akkor a megnyugtatas a legjobb modszerKép

Panda
Na akkor most kicsit megnyugodhatsz,bizti sikerul Noeminek jo osztalyba kerulniKép
Ferjednek nagy ngratula,gondolom buszke voltalKép

Gumicukor
Conti jol ervelt,egy kis kikapcsolodas biztos segitene a dolgonKépMert ahogy kivettem Te sem vagy gyogyszer parti,remelem a teak segitenek,ahogy nekem is annoKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Ági

Én nem tudom annyira szakszerűen megfoglmazni, de itt egy link a PCO-ról, illetve a túlélő tüszőkről.
http://www.hazipatika.com/articles/Cisztak_a_petefeszkekben?aid=20040122153204

Nem is írtam tegnap, Dani péntek este beterítette a nappalit, hányt. De olyan kis ügyes volt, mert felpattant a kanapéról és úgy. még jó, hogy nincs szőnyegünk, így a kőre és a parkettára ment.eddig életében csak 1x hányt, amikor elszőr mentünk együtt a Balcsira 2 hétre, akkor valszeg a mi izgatottságunk ragadt á rá,mert utána semmi más baja nem volt. de most még uazon az este még1x hányt, meg lázas is lett... mit mondjak,nem repesek, hogy megint van vmi, mert már úgy mentünk volna ki. viszont szombaton és ma reggel már nem hányt. WC-re is sokat megy, nem megy a hasa, csak egy kicsitkét nyálkásabb neki, meg inkább többször van inger, de kaki nem jön. szorulása tuti nincs, mert minden nap szokott termelni, nem is kicsit. pénteken a választások miat a nagycsoportban voltak, ott is aludtak, állítólag ott volt az elmúlt hetekben 4 skarlátos,meg vmi fosós-hányós beteg. remélem nem ott nyalta be. az is lehet, hogy csak egy kis gyomorrontás, bár vmi paradicsomos krumplit ettek aznap az oviban. nekünk apával nincs bajunk. most reggel nem volt láza. jó lenne már ezeken túllenni, mert nem vmi kellemes bentről nézni a jó időt.

ma választás Kép izgi. kíváncsi leszek Kép
Ibolya nekem is tetszett, egyrészt hogy ő az egyetlen magasra jutott politikusnőnk. nekem ő semleges,de azért nem semmi lehet neki is helytállni a sok pasi között. szerintem ott lesz a pártjával a következő 4 évben is, kell is, hogy kicsit rendre teremtse a kakaskákat Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Köszi a férjem nevében is a gratulációkat Kép.

Mi még nem voltunk választani, majd ebéd után kerekedünk fel. Elöbb Szigetszentmklósra megyünk, aztán Csepelre.

Gumicukor!
Hányás Kép. Remélem, semmi komoly!

Bea!
Tali??? Mondd már meg, nálatok milyen a helyzet család ügyben? Mármint a régi osztályodban. Náunk az ált. sulisok közül szinte mindenkinek van családja, 1-2-3 gyerekkel, de a gimisek közül a 25 emberböl csak 7-en vagyunk házasok, és ebböl csak 5-en rendelkezünk gyerekkel, pedig már az idén mindenki betölti a 30-at Kép.

Felrakok egy-egy képet a gyerekszobákról. Sajna, Ádié nem sikerült annyira jól, az alsó kék szín sötétebb, mint amit a kép mutat, de a csík azért jól látszik (Besztinek!Kép).

Kép

Kép

Jó szavazást mindenkinek,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Panda
Nagyon klasszak lettek a falak a bordűrökkel, igazán ügyik vagytok! A színküldönbség még jól is jöhet.Kép A fenti azért világosabb mert tágítja a teret!Kép Vagy ragyogó az égbolt. Szal sztem egyáltalán nem vészesKép

Tali: Csajok, szuper volt! Nem hittem volna. Tényleg voltak páran, akiket már 20 éve nem láttam. De mindenkit megismertem, írtó büszke vagyok magamra. Azért volt 3 ember, akik igencsak megváltoztatak. Az osztályunkból úgy láttam, hogy mindenki megtalálta a maga útját, boldognak tűntek. Bár az is igaz, hogy a kb. 2 perces bemutatkozó szövegben nem derült ki a negatívum, inkább a pozitivumokat mondta el mindenki. A legidősebb gyerkőc 13 éves, a legfiatalabb pedig az én hasamban van.Kép Gondolkodnom kell, de szvsz több mint a felének van már családja, gyerkőce felesége, két elváltunk van, és pár alakuló házasság. Nem rossz az összkép, főleg úgy, hogy van pár 3 gyerekes és egy 4 gyerekes is közöttünk. Éééés, osztálytársam, sőt a gimiben is a legjobb barátnőm volt a Somody mostani felesége. A lány most szülte neki a 2. kislányt. Ennyit a pletyikről. Ja, nem még van vki, akit megemlítek mert piszok jó fej csaj. Mindig is imádta a lovakat, együtt jártunk lovagolni és természetesen állatorvos lett. És lóspecialista, lószemész, 3. az országban.Kép És nő. Tényleg naon büszke vagyok rá. Ikrei és egy fia van amúgy.
Tényleg jó volt nosztalgiázni, a szerelmeket is felelevenítettük. Néha furi volt. Kár, hogy ennyire nem tartottuk a kapcsolatokat. De még a gimisekkel sem. Mostani barátaimat 25 év felett szereztem, így változik az ember. Bocs, ha sok voltam.

Gumicukor
Dani hányásKép Sajna, titeket is utólért a peches széria. Betegségekre gondolok. Drukk, hogy ne legyen semmi komolyabb!

Kata
Alex okés már?

Képzeljétek!
Lementem szavazni, még nem is reggeliztem mert túl akartam lenni rajta. Telót se vittem, minek alapon. Zoli a dédi kertjét ássa Mogyoródon, Pancsi Gödöllőn nagyizik. Hazaérvén nem tudtam bejönni a lakásba és sikeresen beletörtem a zárba a kulcsot. Egy nagy mázlim volt, hogy a lakó mindenese itt lakik a házunkban és nem volt ügyeletben a munkahelyén, így megszadizta az ajót, a zárat és már itt ütöm a klaviatúrát...
Élmény és hála, Isten felé már megvolt. Nyugis napot mindenkinek!Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea
Alex mar jol van csutortok ota,tegnap anyueknal volt,ma delben hoztuk haza. Ott is megnezte egy orvos,ugyanis Z is beteg lett...Azt mondta mar teljesen OK es holnap mehet ovibaKépMar ugy varja,remelem nem lesz neki csalodas.Csak delig lesz,az ovono szerint elsore eleg neki ennyi isKép
Mar mindent elkeszitettem,amig anyueknal volt.
Meg barinommel eskuvoi ruhat neztunk neki,este meg moziba mentunk baratokkal,ugyhogy kihasznaltuk a szabadsagot.

Panda
Nagyon szepek a szobak.Adame is,nem baj ha az alja sotetebb,nalunk is igy van hogy ket szinu a bordur ket oldalan es jol mutatKép

Gumicukor
Daninak jobbulast,ez virusnak tunikKép Nem baj legalabb otthon tudsz kicsit maradni Te is pihizniKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Panda
Nagyon jók ezek a bordűrök, nekem is tetszik 2fajta szín.

Halacska
Osztálytali- bizti jó lehetett, ahogy írtad. Érdekes, hogy mi a gimis osztályból 7en tartjuk a kapcsolatot, a többiekről néha néha tudunk vmit. az ált-isk-aiakkal sajnos csak 1-2 emberrel tartom a szálakat, köztük a fogorvos barátnőm is, de ha összejövünk, olyan, mintha sosem váltunk volna el, mintha nem lett volna 15 év. a gimissel viszont nincs így, uúgy megmaradtak a klikkek, 2 éve voltam a 10 évesen, de elég lagymatag volt. aki anno a gimiben, úgy az most is kiröhögte a másikat, hogy éppen mi a munkája stb... úgy látszik nem mindenki változik, vagy sokkal sokkal később.

Kataa
Úgy néz ki, hogy a párom marad itthon Danival, én uis most vettem át 1 hete egyik kollégámtól munkát, akit kirúgtak, és nem mehetek el úgy, hogy nem adom tovább a helyettesemnek. itthonról max. csak doksikat vagyok hajlandó írni, de azt is csak akkor, ha alszik Dani. online egész nap, ááá...

mi is voltunk szavazni, utána meg anyósoméknál ebédelni, most alig tudok mozdulni, brrr... Dani bekísért mindkettőnket a fülkébe Kép elég jól áll a részvételi arány. kíváncsi vagyok a végeredményre.

na, mennem kell.
cupp
g

na, pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor,
Ok, egész héten dolgozik a párom, jöhet a cd, de el is tud érte ugrani, csak szólj.
A vállamon vannak jókora piros puklik már jó ideje és azokat szeretném megnézetni, eltávolítani, ha lehet, vagy ha nem akkor legalább megtudni, hogy mi lehet. Még Lili előtt kezdődött ez az egész, aztán most már több is van, terhesség és aktív szopi alatt nem akartam semmit csinálni velük, de most már nagyon zavarnak. Sajnos elég felszínes dokit fogtam ki az SZTK-ban, azt mondta, hogy ezek hegek, keloidra vagyok hajlamos ezért vannak ezek ott, csak azt nem értette meg, hogy nekem ott semmilyen seb, még pattanás sem volt soha. Szóval most épp egy alapos bőrgyógyászt keresek.

Kataa,
Bocsi, nem akartam ijesztgetni, csak rossz ez a bizonytalanság.

Magdi,
Sajnos úgy érzem a biofarm csak álom marad.

Panda,
Nagyon szépek lettek a szobák!

Most mennem kell,
Puszi Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Ilke!

Na alapos bőrgyógyászt talán még nehezebb találni mint alapos nőgyógyásztKép De komolyan, nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak velük.
Én is még mindíg kiütéses lennék ha rajta múlna, mert állította hogy vírustól van (ősszel), és ezért csak kenőcsöt adott meg 600 l vért vettek tőlem, még aids tesztet is csináltatott, de semmit nem tudtak kimutatni, végül szipla fenistil tabletta megoldotta a problémátKép

Nálunk most biofarm lesz, mert nem volt időnk lemosó permetezniKép

Panda!

Nagyon szépek a szobák. Jól értem, hogy akkor egynlőre együtt fognak aludni?

Halacska!

Hogy hol nem dolgoztál te?Kép
Ki az a Somody? Biztos nagyon műveletlen vagyokKép

Gumicukor!

Jobbulást Daninak.
Meg neked is, ezek szerint. Elég rosszul hangzik ez a PCO.

Nekünk elég rossz hétvégénk volt, Emma iszonyú nyűgös volt egész szombaton, csetlett-botlott, keresztüleettaz egyik rózsatövön, ami jól megszúrta a lábát, motorral is elesett, ráadásul lejtőn felfelé, nem is értem hogy, lepattant egy pici darab a fogából és még sorolhatnám. Épp aznapra volt anyukámmal cirkuszjegye, egy sátrasab ott nálunk, de nem élvezte, pedig nagyon várta, állítólag végig nyafogott.

Vasárnap már kicsit észhez tért, nem tudom mi baja volt, egész nap az udvaron játszott, de akkor is extra szófogadatlan volt, pl zokniban rohangált a földön, meg a homokozóban, lavor vizet magára öntött, bónuszként kora délután telefonált anyósom hogy trombózist kapottaz egyik lába...más se hiányzott. Ma megy kórházba, Karcagra, az egy mészárszék ráaádásul. Szóval van miért aggódni.

Közben azért haladgatunk, kirámoltuk a pincét, a férjem ki is festette, lehet átrámolni a padlásról.

Szavazni voltunk, de legnagyobb bánatomra új szavazás lesz a körzetünkben mert nem érte el az 50%-ot az egyéni jelölt. Pedig 74%-os volt a részvételi arány.

Szerintem Panda úgy értette hogy a kép nem lett jó, mert nem adja vissza hogy kétszínű a fal, nem? Vagy én értem rosszul? Mostanában ez a divat, hogy alul sötét, bordür felett világosabb vagy más színű.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Még azt akartam kérdezni, hogy nálatok is még mindíg nagyon gyorsan nőneka gyerekek? Főleg az érdekelne, akinek szintén magas a csemetéje. A pólókkal, pulcsikakl nincs is baj, mert azt fel lehet venni kicsit nagyobbnak is, kissebbnek is, direkt egy számmal nagyobbat veszek így viszonylag sokáig hordja.
De a nadrágokkal bajban vagyok, mert azt ha túl hosszú tapossa, ha kicsi a bokájáig ér. És háát, talán 3 hónapot kibír egy nadrág nála így. Most kb év elején vettem neki nacikat, amiket most nézek, hát a bokájáig érnek. A férjem pesrze veszekszik velem, hogy a gyerek hónaljáig húzoma nadrágot azértKép Na, gyorsan mértem, 106 cm ... szóval tényleg kinőtte a 104-es nacikat. A 110-es pont jó rá. De abból csak 2 db van. Még jó hogy jön hamarosan a rövidnacis időszak. De most komolyan, ti hogy csináljátok??? Ráadjátok a kinőttet is? (mert én így rá szoktam, de néha gondolkodom hogy ciki e, na nem otthon hanem pl oviban)

Manó

KépKép
manó

Hali

Panda
Szupik lettek a szobákKép

Manó
Én inkább hosszabban adom rá. persze ha taposná, akkor felhajtanám. mondjuk az is picit bután néz ki, de a rövid méginkább . meg amit kinőtt, az megy a kicsinek úgyis.
mondjuk nem tűnt fel, hogy extré gyorsan nőne, vannak gatyái még tavalyról is, de mondom, akkor olyan laza figura volt még bennükKépKép ő is 104, 110 méretű cuccokban van.
egyébként nagyon nehéz vele most a ruhákkal. a legrondábbakat akarja állandóan felvenni, van egy kedvenc farkasos pulcsija, mindig abban akar lenni, képes a szennyesből is kivenni, úgy kell lelopni róla, hogy ki tudjam mosni. tök égő, már az oviban is észrevették, hogy csak tornaórára hajlandó megválni tőleKépKép

mi megvagyunk. még nem is meséltem, hogy a múlt héten belekoccantak a kocsiba hátulról. apáéba, vitte a Gergőt ovibaKép ő meg tovább koccant az előtte lévőbeKép szerencsére nem lett bajuk, Gergő be volt kötve. a kocsit javítani kell, de a másik kötelezőjére.

Gergő péntek óta dadogKép nem tudom van-e összefüggés. mert ez pár nappal korábban volt. nem mindig, csak néha, hullámzóan, de nagyon idegesítő. utánaolvastam, lehet életkori is, ami elmúlik pár hét, vagy hónap alatt. remélem ez lesz. különben pszichológushoz, meg logopédushoz kell vinni.
van az oviban is logopédus, majd rákérdezek.

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Manó! én a hosszú gatyókat egyszerűen felhajtom, felvarromKép Szerintem az oviban játszógatyónak nem ciki, ha egy kicsit rövidebb a gatya.

Ja-jaKép Panda szerintem is a fotóra gondolt, amikor azt írta, hogy nem sikerültKép Egyébként tényleg nagyon klasszul néz ki, nagyon szép lett!!

Nekünk nagyon klasszul sikerült a hétvégénk. Szombaton úttörő-vasutaztunk. Letettük a kocsit Szépjuhászné állomásnál, felgyalogoltunk Normafáig és onnan vissza vonattal a kocsiig. Nóri nagyon jól bírta a túrázást, a János hegyi kilátóig szinte végig bírta (néha egy kicsit azért cipeltük őt), Márk elaludt a babakocsiban. A Libegőtől Nóri ült a babakocsiban, Márk meg elmotorozott Normafáig. A vonatozást mind2 baba nagyon élvezte, Márk hangosan rötyizettKép nagyon aranyos volt.
Vasárnap délelőtt megpucoltam az összes ablakot, délután lementünk a Dunapartra Gyurihoz,(horgászott). A gyerekek arca nagyon szép, gyönyörű pirospozsgásak, az étvágyuk is megnőtt, az alvással sincs gondKép Imádom ezt az időt!!!

Ma az oviban 6 gyerek volt, a többi mind bárányhimlős. A 6-ból 2 már átesett rajta, tehát 4-en még nem kapták el. Azt nem tudom, hogy van-e valaki beoltva ellene, de azért ámulatba ejt, hogy Nóri ilyen jól bírjaKép Most már azon drukkolok, hogy szerdáig bírja ki pöttyök nélkül, akkor lesz a Nyusziünnepség, majd 1 hét szünet lesz.

Ja és persze voltam szavazni is, de újra kell mennem, nálunk sem jött össze az 50%.

Gumicukor! Jobbulást Daninak!

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Juti!

KoccanásKép Hát simán lehet a dadaogás attól, bár olvastam valahol hogy ebben az életkorban előfordul, nem kell javítgatni, meg ilyesmi és akkor elmúlik magától. Ja, látom, olvastad te is.
Belénk is egyszer belénk koccantaka piros lámpánál úgy hoyg Emma bent ült, de csak egy kispolski és lepattant rólunkKép Cska a hang volt nagy, de a kocsi meg sem moccant. Így nem is értette Emma miért állunk meg és irogatunk papírokat.

Naci: Csak Emmának sima pamut nacijai vannak azt meg nem lehet felhajtaniKép A farmer meg ilynek eleve kilőve, amúgy sem vesz fel semmit ami gombos, ez fix mániája bölcsi óta.
Emmának felsőből már 116-ost veszek az épp jó rá (gondolom a súlya miatt kell nagyobb, 20 kg és így a 110-es necces neki), naciból 110-es.
Mostanában egyébként az is gond, hogy tönkreteszia ruhákat. Öszsefirkálja, kilyukasztja, stb. Ez alatt a rövid idő alatt. Rosszabb mint ksikorában. persze az összefirkáltat meg nem akarja felvenni, koszos felkiáltással.

Manó

KépKép
manó

Magdi!

És nem lukad ki a felhajtásnál? Én egyszer varratm fel Emmának de amikor kibontottam mert belenőtt a mosásnál a tű helyén szép lukak lettek. Igaz az elasztikus pamut volt, lehet csak azzal van ilyen. Túl macerás vagyokKépKépKép És kézzel varrod fel, vagy van géped?

manó

KépKép
manó

Magdi!

barihimlő nálunk is tombol az oviban, állítóülag majdnem mindnenki elkapta már vagy épp most van benne. Egy kisfiút tudok aki nem kapta el, illetve még egy kislányt de neki az ikertesója épp most van bebbe, szóval ő valószínű elkapja. na meg Emma, az oltott, de a szülőin olyan lenézően néztek rám az ovónénikmeg a többi szülő hogy beoltattam hogy csak na. Azt mondták úgyis elkapja azzal együtt is és hogy minek kell kidobni akkor 8000 Ft-ot oltásra. Nem értem miért nem lehet csak szimplán elfogani a másik vélemyényét nekemesés nélkül, főleg hogy nem is ismernek a kedves anyukák, legtöbben most láttak először. Az ovónők meg kiderült azért mondják hogy attól elkaphatja, mert egy másik kislány is be volt oltva a csoportban és elkapta. Aztán fél perce múlva kiderült hogy őt akkor oltották be mikor ők kiírták hogy a csoportban bárányhimlő van. Kép Én nem mondom hogy nem kaphatja el, hiszen egyik oltás sem 100%-os, hallottam már olyat is aki rózsahimlős lett, pedig az MMR-ban oltanak ellene, e azért meg lehet nézni hány rózsahimlős van.

manó

KépKép
manó

sziasztok, ezer éve nem voltam és nem is tudom mikor leszek megint Kép
Visszaolvasni is csak úgy kutyafuttában tudtam, bocsesz, de nincs sok időm és ezer a dolgom a neten. Mivel a kecó még mindíg sehol az elfogadhatótól így otthon továbbra sincs netünk, pedig én elvileg májusra már előirányoztam, de most az árvíz miatt késünk jó sokat. Apát ugyanis kiküldték a gátra védekezni, ott van még hétvégeken is Kép. Utána viszont szabin lesz és ezerrel csináljuk a kecót, remélem ténylegesen fogunk tudni haladni sokat.

Velünk amúgy minden rendben, Kataanak és Zitnek küldtem pár képet, fel vagytok hatalmazva, hogy továbbküldjétek annak aki látni szeretné jelenlegi méreteimet - de ide nem szeretném felrakni, mert sajna olvas az is, akit szívem szerint mellőznék. (nem innen a topicból)

Betegeknek, pöttyösöknek javulást, Sashának ezer drukk!! - ezek szerint csak 2 hét van köztünk?!

Gumicukor
nekem is valami hasonlót mondtak anno, bár cisztám csak 1 volt. Felírták a clostyt is, de végülis utána olvastam egy csomót és úgy döntöttem, hogy azt inkább nem veszem be, elég durva cucc, én végül aviváztam - ezt szívesen elküldöm mailen ha érdekel (egyenlőre átpasszolom Kataanak, mert a te címedet nem tudom) és ki tudja mikor leszek megint netközelben.

Mindenkinek ezer üdvözlet és pusszancs, légyszi írjatok mailt, azt nagyjából követem de itt tényleg totálisan lehetetlen visszaolvasnom.

Ja, voltunk túrázni egy 10 km-est, Dodi majdnem az egészet végignyomta, pedig még egy várhoz is felcaplattunk közben. Csináltam róla albumot, itt látható:
http://community.webshots.com/album/549018994uybNFf

pusszancs
Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit köszi! Kép Bizakodó vagyok, olvasva a soraidat.

Kataa, megtennéd, hogy átpasszolod a gumicukor_26@citromail.hu címre?
Köszi!

Én is olvastam ezt a Clostyt, nekem se nagyon akaródzik bevenni, csak ha minden kötél szakad, de az még odébb van.

Ja, csajok! Hátizsákot szeretnék venni Daninak, uis ami van neki, nem találom sehol (pedig az annyira tuti volt), holnap uis kirándulni mennek. Hol érdemes nézelődnöm, ami azért praktikus, de nem egy vagyont kérnek el érte. az Auchan-ban is szétnézek ma, úgyis kell menni kajakörútra.
Holnapra elég pocsék időt mondtak, a szentendrei Skanzenba készülnek, ebédre már visszaérnek. nem tudom, hogy kelünk fel, mert 7kor már az oviban kell lenni, reggeliznek, aztán 3/4 8kor indulnak. tuti bőgök, amikor integetni kell a törpéknek a buszon. Kép
szerencsére nem volt láza már, totál jól van, vmi halas cuccot ettek, lehet az ütötte ki pénteken (????) ma ment oviba.

Kép találkoztam ominózus anyucival is, hozzám se szól, mintha ő lenne megsértve. csak köszönt, én meg nemkezdeményezek vele beszélgetést. csak a kislánya mondott érdekes dolgot az éppen ott elhaladó középsős fiúkról, miszerint ők mindig ráülnek a fejére.... és hogy ők milyen rosszak stb... élénk fantázia.

egyébként a héten volt Daninak egy akciója, egyik kisfiú szemen marta, Dani meg megharapta... Kép ezt ovónéni mesélte, de nem kerített neki véresen komoly feneket.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,

MEgjottunk az elso fel nap ovibolKépAlex reggel siman bement a csoportba,es az ovoneni szerintegesz nap nem is sirt!!!!Evett is,meg sepeneljatszott az udvaron.Bar szerinte latszik hogy bolcsis volt,mert hatarozott es baratkozo rogton+mindent egyedul csinal segitseg nelkulKépKép
Ugyhogy holnap amr ott alszik,de mos a tavaszi szunet miatt osszevont csopik vannak,ezert megkertek ha tudom jojjek mindig delben..Mondtam hogy nem igen szeretnem,mert hat ugye most kezdte es igy kell megszoknia hogy delutanig van es dolgozom is.Lattam hogy itt is az a divat hogy kistesos anyukak jonnek ertuk delben.

Gumicukkor
Elkuldom neked Rit Aviva tornas cikket most.Csak neztem hogy miert nekem kuldi,de most mar ertemKép
Es csak ugyegyseruen szabinnem is tudsz lenni?Dolgoznod kell otthonrol is?Hat az nem tul jo.En h aszabinvagyok akkor max napi ket telefon a helyettesito kollegatol akinek instrukciot adok es kesz,tobbet nem zavarnak.

Ilke
Hat remelem sikerrel jarsz es kiderul mitol vannak a valladon ezek az izek.Drukk nagyonKép

Mano
Biztos valami fura hold allas volt es Emmanak nem jott beKép
Nalunk annyira goyrsan nem no,magyarban nem tudom a meretet de most a 3 eveseknek valo nadragot hordja,de mar par 4 eves koru is jo nekiKépHa kicsi en mar nem adom ra,de nalunk nem igen van macko naci ugyhogya tobbit fel lehet hajtani ha meg nagy eppen kicsit.

Judy
A dadaogas lehet attol attol ami tortent,de siman lehet letkori dolog..Alexnal is volt es elmult par het alatt,de addig tudom hogy idegesitett rendesen.Megerdeklodtem es logopedus 5 eves kor alatt nem veszi oket kezelesbe.Talan pszichologus,de nem hinnem hogy Gergonel ekkora lenne a baj.
Majd megondod hogy mennyi penz gyult ossze a szamlan,erdekelni hogy mennyit tud a babanet segietin a Lau csaladjanak.

Szoljon ha valaki kivancsi Rit hatalmas pocakjara,kuldom as kepeketKép

Alex jo elfaradt ma az oviban mert most kelt fel fel 2 otaKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Én kérek szépen képeket! szecsenyi@fibermail.hu
Kata és többiek ezt mentsétek el, ez az új címem!

Rit irományáról jutott eszembe, hogy én is tudok read onlykról, akik miatt a jövőben vissza is fogom magam.Kép Nyitott topik átka.

Lépek mert fáj a fejem.Kép
de azért ilyen vagyokKépKép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Úgy látszik, félreérthetö voltam. Nem a szobák nem sikerültek jól, hanem a fénykép Kép, direkt sötétebb mindkét szoba alul, csak a képeken nem látszik annyira. Manónak van igaza Kép!

Manó!
Igen együtt fognak aludni egyelöre, majd ha nagyobbak lesznek, akkor külön. Így legalább csak egy szobában lesz nagyobb rendetlenség (a játszósban), az alvósban talán nem. De inkább csak reménykedek ebben...
Anyós Kép. Remélem, hamar jobban lesz.

Kataa!
Gratula az ovihoz Kép! Ügyes fiú Alex!
Jöhetenek a képek a hatalmas pocakról Kép!

Magasság
Ádám tök normál magasságú (102 cm), és most kezdi el hordani a 104-es nadrágokat, pulcsikat, de sok 98-as is jó rá. Nekem ez nagyon fura, megnéztem Noémi kiskönyvében, ö ilyen idösen 109 cm volt, és 110-es cuccokat hordott. Én igyekszem nem rájuk adni a rövid szárú nadrágokat, de megmondom öszintén, hogy mióta lekerült az overáll, még nem volt lehetöségem az egész ruhatárat feltölteni. Így Noéminek összesen 2 nadrágja van, ami nem nagyon rövid (az egyik azért igen Kép), Ádival nincs gond. De vastag harisnyával már lehet szoknyát is hordani, úgyhogy Noémi sokat szoknyázik.
Nekünk külön vannak játszós ruhák az oviban (kérték, hogy legyen), azok gyilkolhatók, így marad pár jó nadrág hétköznapra is.

Ilke!
Reméljük, azért nem komolyak azok az izék rajtad. Kétségbeejtö, hogy egy-két dokinak mennyire mindegy, hogy mi van az emberrel. Tényleg ritkaságszámba megy manapság egy alapos, figyelmes doki.

Holnaptól megint hideget mondanak KépKépKép! Pedig azt hittem, már jön a jó idö.

További szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Kataa,
Sejthető volt, hogy Alexnek nem lesz gondja az ovival a bölcsi után, meg amúgy is már nagyfiú Kép

Nálunk is lesz 2. forduló a szavazásban...

Csonginak is megvettem élete első cipőjét csillió dollárért, Siesta.

Zit
parazita

Kataa
Ügyes Alex az ovival isKépKépcsak így tovább.
hát, remélem nem lesz gond, ma nem hallottam dadogást, igaz, csak du-tól voltunk együtt. de apa se hallotta út közben. hát, igen, az oviban is csak a nagycsopiban foglalkozik velük a logopédus.
én is kérek szépen képet: fodroczy@axelero.hu
Lau férjének ma sikerült utalni 110e-et. azt hiszem ez nagyon jó Kép köszi még1*Kép

nálunk is lesz 2. kör.

miféle read onlykról van szó? még a végén titkosodnunk kell? mondjuk nem zavar ha kukkol valaki, csak ezek szerint másról is szó van?

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?