Sziasztok,
Olvastam Lau történetét és nagyon megrendített
. A férje írásán el is bőgtem magam, nagyon nehéz lehet most nekik, azt hogy a gyerekek mit érezhetnek el sem merem képzelni. Igaz nem e miatt (már hetek óta tervezzük), de holnap szabin lesz apa és elmegyünk pár kivizsgálásra. Sajnos van egy dolog ami miatt aggódom magamon, de most már a végére akarok járni.
Gumicukor,
Drukk, hogy rendbe jöjjön nálad minden!
Meglestem én is a mintákat, nagyon szépek
!
CD-t mikorra várhatom
?
Aranyos vagy, hogy rám gondolsz
, hát szó mi szó, ha valaki végignézné egy napomat, hogy mit össze pepecselek, tutira kiakadna
. Ezt csak úgy lehet, hogy az ember imád főzni, no meg kertészkedni. A napokban beszélgettem a szomszéddal, hogy hogy várom már, hogy csinálgassam a kertet, erre azt mondja, hogy nem folyik egy kis paraszti vér az ereimben
? Más biztos vérig sértődött volna, persze tudom, hogy poénból mondta, de hát ez van, imádok kertészkedni
. Sokszor eszembe jut, ha lenne pénzem, biztosan csinálnék egy biofarmot, mert ez pl. egy olyan dolog aminek van hosszú távon is értelme.
Sasha,
Nálunk bevált a késleltetett hatású dobozka
, azóta csönd van. Nagyon durva ez a hangyacsípés, remélem sikerül most már elriasztani őket.
Szavazás,
Mi is megyünk szavazni mindenképp
. A vitát néztük, jókat derültem rajta, bírom ahogy beszél a Gy.
Beszti,
Hanna egy angyal hogy még napközben is hagy szemezgetni
, nálunk az teljesen esélytelen. Főzést, házimunkát mikor csinálod? Én folyamatos tűzoltásban vagyok ilyen téren, nem is emlékszem mikor volt olyan, hogy az egész lakás egyszerre legyen rendben
. Este meg mostanában nem tudok, mert Lili megint rászokott, hogy később alszik el (mióta itthon van, mindig csúszik a napunk), örülök ha a kádban nem alszok el
.
Nálunk nincs szelektív gyűjtés, pedig szívesen csinálnám. Az elégethető dolgokat azért mi szét szoktuk válogatni és néha el szoktuk égetni, mert van kazánunk is, így még fűtünk is vele
. A komposztálható dolgok meg a kerti gyűjtőbe kerülnek, amit minden évben beásunk a földbe, ezért nem kell műtrágya a veteményesbe és mégis gyönyörű minden.
Nyuszi,
Mi felvettük mindkét vitát (mert hát akkor van nálunk a fürdés, alvás amikor adták
, így jóval később tudtuk csak megnézni), odaadom majd ha hazajöttetek.
4 gyerkőc és még főzöl is, ügyi vagy
!
Ági,
Na akkor nektek is kijutott kutya ügyben, olyan rossz, mert totál el tudja rontani az ember nyugalmát ha mellette egész nap ugat egy kutya. Tegnap én is vettem nádat, hétvégén ha jó idő lesz fel is rakjuk, így legalább már nem kell őket nézni.
Legközelebb én is tervezem, hogy elviszek pár dolgot majd egy közeli börzére, de most a barátnőmnek ígértem meg, hogy szombaton elviszem egyre, így halasztódik a dolog
.
Ijesztő lehetett ez az üvegtörés, de a lényeg, hogy nem lett senkinek semmi baja. Nekem múltkor volt, hogy akartam beállni a garázsba, de a nagy szél átlendítette a nagy vaskaput a kitámasztáson és teljes erővel nekicsapódott volna a kocsinak, ha az utolsó pillanatban nem kapom el, a szívem majd ki ugrott.
Pusz,
Ilke