Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok skacokKép RepkedekKép Megnéztük a kocsit és beleszerettünk Kép Néhol kopott és ütött meg karcos, de a 28 évéhez képest szerintem kifejezetten jó állapotban van.. a férjem jól megjáratta a picikét és elégedett volt vele... az egyetlen bibi, hogy törött az egyik hátsó lámpa (nem vészes tétel) és, hogy min a két féltengelyt ki kell cseréltetni vagy fel kell újíttatni... na ezen múlik most, hogy megvesszük-e... ha 50e alatt van a javítás, megvesszük... (30e-t sikerült lealkudni, így 220e-ért elvihetnénk...) viszont kiderült, hogy minimális lenne az éves kötelezője (9e Ft!!!) ami igencsak vonzóvá tette... Szóval szurkoljatok léééégysziKép (Mondjuk iszonyú kemény meló lesz helyrepofozni a kocsit de látok benne fantáziát.... ja... és az enyém leszKép)

Ja... itt van róla egy képKép

Kép

(Ui: tök gáz... mai hőm 36,0 és reggel egyértelműen tojásfehérjéztem...már hetek óta tojásfehérjézek... mondjuk az 1. cn. óta cickafarkozok és én arra tippelek, hogy azért...)
csakegysokadnick

Hát ez tök édi kicsi kocsi Kép !
Aranyos!
Köszönöm a bíztatást lányok, ma még mindíg semmi, hő fent.Meglátjuk.
Tontica Kép , milyen praktikákra készülsz a továbbiakban Kép ? Miért nem akar még a férjed babát?

Kép
katica_75

Csakegysokadnick!
Jópofa kis kocsi,kívánom,hogy összejöjjön.

Katica!
ez a hő fent csak jót jelenthet.

Anyapoc!
Nagyon szépek ezek a tavaszi virágos képek.

Nancy!
Ha megjön,akkor kipróbálom azt a főzetet(vagy minek nevezzem)amit irtál.

Tontica!
Remélem mielöbb eltünnek a pöttyök.Én gyerekkoromban így néztem ki,ha epret ettem(Nancy juttatta eszembe)

KépKép
takido

Csoda tötrént a ferty átírta a görbém! Áttette a pé.t a 11.napról a 18.napra!Na így már nem is tűnik magasnak a mostani hőm,mert a vízszintes vonalnál alig van magasabban.Ez valamiféle átlag hő egyébként? Mennyivel kellene ezt felülmúlni terhesség esetén?Szerintetek van még esély rá? Sajnálom hogy ennyit kérdezek ezzel kapcs. és ígérem igyekszem belejönni!Köszönöm Kép

Kép
katica_75

Sziasztok!

Hát nekem ma van 3 cn. Elég szomorú voltam a hétvégén, de asszem mára túl lettem rajta.
Ma voltam 3.napi vérvételen, két hét múlva eredmény, de szerintem nem a hormonokkal van a gond.
A pénteki dokilátogatás nagyon jól sikerült. Csak pozitívan tudok nyilatkozni az új orvosomról. Remélem a gyümölcse is hamarasan meg lesz.
Sajnos azt mondta elég HSG gyanús a dolog. Szerinte akinek 13 ciklus alatt egy sem nyerő, ott már azért valami gond kell, hogy legyen. (Persze ez nem 100%, de tapasztalatai szerint így van.) Azt mondta, hogy átlagosan 5 ciklus alatt jön össze, ha mind a két fél egészséges.

Katica, szerintem nincs igaza a fertilitynek. Én inkább a 11 cn környékét mondanám.

Kép

Kép
kamilla306

Helló Lányok!

Tényleg vizihulla lennék? Lehet, hogy azért ilyen alacsony, mert minden reggel fél 6-kor mérem a hőmérsékletemet.
Egyébként nem bírtam tovább várni és vasárnap csináltam egy tesztet és halványan megjelent a második csík!! Ez a 33. napon volt nekem pedig 35. napos a ciklusom. Szerintetek mikor csináljak másik tesztet, hogy teljes bizonyosságot szerezzek?
beács

Kamilla,
még egyszer sajnálom Kép
De örülök, hogy jó kezekbe kerültél!

Igen, az én magánvéleményem és környezetem tapasztalatai alapján, ahol nincs semmi gond, ott fél éven belül összejön.

angel37

Sziasztok!

Gyors visszaolvasást hajtottam végre.Kép

Tesztelőknek: Kép viszont!: egy teszt nem teszt. Engem már szívatott meg egy db teszt.... Így aztán hajrá!!

Regina!Kép Mielőbbi felépülést kívánok neked, mind lelkileg, és mind testileg!

Csakegy! Cool a járgány!Kép

Angel! Köszi előre is a közjegyzős infót!Kép Csakhogy az az igazság, hogy én már egyszer futottam egy kört nagy lagzi keretében (Kép), és azóta elvi kérdést csinálok a dologból: soha többet! Kép Jó ez nekem így vadasan.Kép
Ja! Amúgy a dokim szerint nem volt pé-m... már egy szavát sem hiszem el.Kép

Viszont jó hír: pénteken beszéltem házidokimmal. Teljes egyetértésben kaptam egy beutalót Endrokin Ambulanciára. Ma kérek időpontot!

Legyen kb. olyan szép napotok, mint Tonicának Spanyolhonban!Kép - szokás szerint fázom...

Bee---------bye
beebeey

Beebey,
igen, fogtam, hogy már volt egy lagzi! Jó is az úgy vadasan! Kép

Miből is szűrte le a doki, hogy nem volt péd?

Én is fázom Kép

angel37

sziasztok.

tontika sajnalom a menzit.A franya dog.

baeacs.Gratula a halvany csikhoz.Kép

cskegy.Tok jo a jargany,biztos sok oromod lesz benneKép

beybee.sok sikert a dokihoz.

tontika,kuldok buksisimit a kis Rate nak,hogy hamar meggyogyuljon.

kriszti.gratula adanak a 20 honaphoz,nemsokara mar kesz no lesz beloleKép

sivi,ismeteld meg a tesztet.

Kép
monyoka

36,0 úgy, hogy előtte 5 percig csak magam elé néztem és elfelejtettem, hogy mérnem kéne.. szóval ez akár 35,9 is lehet... szóval 8.cn.

ja... és tegnap tele lettem ragyával de CSAK a mellkasomon és néha a hátamon... az arcomon csak egy növöget de az az orrom közepére (de még reménykedek, hogy meggondolja magát...) Szóval én ezt most nem értem...

Nem tetszik, hogy megint alacsony a hőm... pedig már kezdtem reménykedni, hogy ez a ciklus magasabban kezdődik...

Na majd kiderül...

(Viszont este 9-re beszéltük meg a túszcserét az autó tulajával Kép)
csakegysokadnick

Katica

Én sem értek egyet a fertyvel.Szt 12-13. napon lehetett a PÉ.Azért is nem okés a 18. nap,mert előtte nincs vmi nagy hőugrás.És a 37 körüli hő pont jó!Ha ennél magasabb lenne,akkor már beteg lennélKép!

Beács

A halvány csík is csík!!!KépSzl 2 nap múlva próbálkozz újra,mert kb 2 naponta duplázódik a HCG,akkor már erősebbnek kell a csíknak lennie!
És mivel a ciklusod még nem járt le,normális,hogy halvány,ami a teszt érzékenységétől is függ.

Kamilla

SajnálomKép.
Drukk megy aHCG-hez,hátha megoldódik minden probléma!

Csakegy

Kocsi tutiKép!De azért én maradok a megalomániámnálKép!

Anyapoc

anyapoc

Szasztok!

Hu de sokat termeltetek a hétvégén! Nem semmi!
Nem is tudok követni mindent!
A negatívat tesztelőknek Kép.
A halványat tesztelőknek Kép. Hurrá! Lesz az még erősebb is.
Pozitív volt??? Kép. Ha nem akkor Kép

Tontica: Én először amikor felraktad az első képet asszem még pénteken nem olvastam csak néztem a képet, mondtam magamba milyen cuki és milyen jó ez a portrékép. Észre sem vettem pont azt amit látnom kellet volna! Remélem voltatok orvosnál.

Anyapoc! Köszönjük a virágokat gyönyörűek! kár, h ma már nem süt oly szépen a napocska mint tegnap.

Kamilla! Sajnálom. De örülök, h ráakadtál egy jó (úgy néz ki)dokira! Én teljesen egyetértek vele! Bizony ezt be kell látnunk nekünk is, hogy 8-10 hónap felett,ha nem jön össze bizony gond van! Szeritnem ez azért nem olyan negatív dolog, mert legalább elkezdenek komolyan kivizsgálni és fény derülhet dolgokra és minnél előbb kezdjük, annál hamarabb(remélhetőleg)kölözik baba!
Apa volt már vizsgálaton? Nem biztos ám,h nálad van a baj! Nézz be a Kaalis topicba. Én is baromira meglepődtem a táblán. Nézd csak meg, mennyi helyre van írva, hogy kiskatona miatt. Végig kell csinálni és ki fog derülni a bibi! Ha addig össze nem jön spontán!

Csakegy! Szép kocsikád lesz! A hődhöz nem tudok mit szólni! Én a helyedben kérnék hormonlabort! Valamit lépned kéne, hogy legalább rövidebb legyen a ciklusod (persze csak ha neked nem jó így)Így sok időd elfog menni a felesleges várakozásra! És a végén már tök türelmetlen leszel és az fog hátráltatni. Legalább clostit kérhetnél ,h előrejöjjön a pé. és rövid legyen a ciklus! Nem olyan kemény gyogyi ám. Nekem azt mondta a doki, ha jól vettem ki a szavaiból, h ezt addig kell szednem amíg babás nem leszek!
persze te tudod, h mennyire vagy türelemetlen.

Kamilla mégyegy: szerintem ha nem lennél átjárható akkor azt azért komolyabb gyulladásnak kellett megelőznie és azt észrevetted volna még ha régen is volt! legalábbis én így gonolom, azért is reménykedek benne, h átjárható vagyok. Vagy rosszul gonolom?

Kriszti! Szupi lehetett az állatkert! El tudom képzelni Adának hogy tetszett!

Szia Angel!Kép
Vendég

Szia Mindenki!

Nancy: Kép
Na mizujs? Remelem menzi sehol!!! Tesztet mikor csinalsz?
(Kuldtem mail-t)

Mindenkinek aki aktivan reszt vett gyermekem kiuteseinek titkanak megfejteseben nagyon koszonom, jelentem mara mar szinte semmi sem latszik. Kép
Tutti 3 napos laz volt. Kép

Anyapoci: Kép
Gyonyoruek a viragok es Te nagyon jo fenykepesz lennel! Kép
Hogy van a kicsi Villo? Szegenykem! Te is rakhatnal kepet a kis pottyosrol! Kép

Csakegy: Kép
DURVAAAAAA a kocsi! Kép
A hod majd folmegy! Kép

Katica: Kép
Velemenyt inkabb nem mondok a gobedrol mert fogalmam sincs melyik datum lehet az igazi, en ket nap mulva csinalnek egy tesztet. Kép
Az en uram meg varni akar a masodikkal mert szerinte kicsi fiucskank meg onallotlan stb. stb. ferfiak ... Kép
En pedig makacs es marha turelmetlen vagyok ja es mellekallasban boszorkany Kép , gondoltam elvarazsolok par napot a ciklusom elejebol. Kép
csiroba-csiribu
(tegnap eszre se vette hogy megjott Kép )

Kamilla: Kép pedig nagyon szep volt a gorbed es annyira biztam benne!!! Mi az a HSG?
Igen, tapasztalat hogy alt. fel ev alatt ossze szokott jonni.

Beacs: Kép
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A koran keles miatt alacsony a hod. De most mar teljesen mindegy. Kép
Holnap vagy holnaputan csinalj megegyet.

Beebeey: Kép
Mi is vadasan elunk, nagy bunben, fertoben. Kép
Mar ketten vagyunk a "nagy" melegben, Nancy is itt lakik. Kép
Sok meleget otthonra Nektek!!! Kép

Angyal: Kép
Neked is dobok egy kis meleget! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tlidi: Hát én azért várok még mert átlag 6 hónappal szoktak számolni a Metforminnál... én meg kb. 3 hónapja szedem... szóval adok még neki 3 hónapot... ha 3 hónap múlva még semmi PÉ akkor visszamegyek a meddőségibe (hivatalosan még mindig oda járokKép) de így a 8. napon még nem mondhatnám, hogy aggódnék... de véges időn belül úgyis el kéne mennem rákszűrésre úgyhogy akkor majd kifaggatom a dokit... (és ha kell akkor persze megint Norcolut... szóval azt azért eldöntöttem, hogy most az 50. napnál meghúzom a határt... de fő az optimizmusKép)
csakegysokadnick

Tlidi: Kép Magarol nem is irsz? Mi van Veled? Menzinek se hire se hamva?
Gorbe?! Kép

KépKép
KépKép
tontica

CSakegy! persze, ahogy te gonolod akkor várd ki a 3 hónapot! Azért a praktikákat használd, ha az orvosod is rábolíntott! Vagy nem! Én ezeket csak utólag szoktam említeni. TE hova is jársz? Sote?

Tontica! Nem akartam nyilatkozni, de csak rákérdeztek! Kép. Holnap kell megjönnie, eddig semmi! De nincs baba! Hőmet nem tom, mert nem mérem. Semmi jel, úgyh tutti nincs baba! Apát piszkálom, hogy vegye már rá magát a kivizsgálásra, dehát ő olyan elfoglalt nincs ideje! De majd besúvasztja azt mondja. Hormoneredményem jövő hét közepén lesz. Ha megjön egyből telefonálok és bejelentkezek átjárhatóságira! Ennyi! (halkan mondom néha fáj a cicim, de nem vészes egyáltalán, meg a rokonság megjegyezte, h mekkora (de sztm ez csak a closti hatása), de egyáltalán nem a régi második feles feszülés)
Vendég

Tlidi: azert en remenykedek ha Te nem is. Kép
Holnap feltetlen ird meg mi van!

Na most megyek takaritani mert ebbol a lakasbol sosem lesz semmi. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tlidi!
"Apa" már volt vizsgálaton, és ő rendben van. A mostani dokimnak is mondtam pénteken az eredményét és ő is teljesen okésnak mondta.
Azért gondoltam, hogy nem vagyok átjárható, mert egyébként már találkozniuk kellett volna. (Pé-m az van.)Ha pedig találkoztak, csak nem maradt meg, akkor azt megéreztem volna vagy legalábbis azt gondolom, de lehet, hogy tévedek.
Egyébként nem emlékszem semmilyen komolyabb gyulladásra. Felfázásom volt párszor, szerintem az lehet.

Kép

Kép
kamilla306

Szia Tlidi! Kép
A nem jel is lehet jel! A cicfesz meg pláne! Kép

Nekem is kicsit feszül, de már semmi reményt nem fűzök hozzá, inkább idegesít! Kép

Tontica,
köszi rámfér! Kép Olyan a kezem, mint a béka lába!

Rate hogy van? Vakarózik még?

Nekünk is tök jó a fertőben, csak a Kaáli ilyen emberekkel nem foglalkozik! Kép

angel37

Tontica! Én közben takarítok! Már egy ablak pucolásán túl vagyok mára! Még kettő van meg fel kell mosnom és minden megvan a tavaszi nagytakarításból. Hétvégén nagyon sokat dolgoztam kint is bent is! Ja meg még főznöm kell mára, meg tanulni.

Kamill! Ja! Hormonlabor is volt már? Elég a progid? Mert még az jöhet ilyen lapoknál szóba? hogy megtermékenyül, csak a progi miatt nem tud beágyazódni! Ez a kettő lehet akkor! Hu ez tök jó, hamarosan ki fog derülni és orvosolva lesz!!!
Vendég

Kamilla,
igen ez az apaeredmény teljesen okés! Kép

Felfázás az sajnos lehet ludas! Kép

angel37

Tlidi: ja, ja... Sote... de nem járokKép Csak a hormonvizsgálatokat csináltattam meg ott (hozzám ez van a legközelebb...) meg talán a Clostyl is beleférne a Sote-ba... de semmi több... (ami nálunk még hiányzik, hogy a férjem elmenjen a 2. kiskatonavizsgálatra... az első az jó lett -40 misi- de nekik egy második is kell, hogy szóba álljanak az emberrel...)

Nálam egyébként bíztató, hogy szerintem egész jók a laborjaim (PCO-hoz képest) és legutóbb a belgyógyász is elégedett volt... na ezért tudok még 3 hónapig nyugodtan ücsörögni a fenekemen...

(+ ma 2 helye is beadom az önéletrajzom... elegem van a kivárásból...)
csakegysokadnick

Angel! Pont, hogy nem feszül, hanem néha fáj. Mindegy végülis én nem reménykedek, elegem van a koppanásból. Már várom a labort meg az átj. hátha kiderül a ludas.

Csakegy: Na ezt most nem igazán értem. Én is a Sote-n voltam laboron (Klinikák) az nem tom hányas Sote! Állítólag jók a teherbeesési eredmények!
Drukkolok, hogy sikerüljön az új munkahely is!
Szerintetek a macskát hol találtam??? Hát a szekrényben aludt!!! Kép. Délelőtt bejött és nyitva volt az ajtaja és bement én meg rácsuktam és most találtam! Kép. A hörcsög is simán kijön éjszaka (átlag minden 2.)és itt kószál a nappaliban. Hétvégén meg ha későn kelünk, talál zsepit a földön és csinál magának kis fészket és reggel abban van! A kutyáról ne is beszéljünk!
Vendég

Csakegy!Kép
Miért kell második kiskatona-vizsgálat, ha jók az eredmények?

Kamilla!
Sajnálom!Kép
Az viszont jó, hogy sikerült jó orvost találni.

Tlidi!Kép
Én azért drukkolok neked!!

Én csütörtökön megyek HSG-re.
Remélem, addigra elmúlik és minden rendben lesz!

Kép
Kép
zsazsóka73

Angel! Hogy honnan veszi, hogy nem volt pé-m? Nem tudom. Meggyőződésem, hogy az a doki, aki profi a szülésnél, az nem biztos hogy vérzészavarokban, vagy hormonproblémákban otthon van. Na jó, nem általánosítok. Nekem még nem volt szerencsém "unisex" dokihoz. Ezért is léptem inkább endokrin felé.
Mert a Kaáliban nem állnak szóba akkor velem, ha nincs papírom arról, hogy én páros vagyok?? Most ez elgondolkodtatott.

Toncica! Kinek a pap, kinek a papnéKép Megértem én a házasságpártiakat is én!Kép Ideért a meleg!Kép

Tildi: én ebben a Clostis témában nem igazán vagyok otthon, de úgy tudom, hogy csak három hónapig lehet szedned. Aztán egy hónap szünet.

Csakegy! Sok sikert a kereséshez!Kép Ha nem érzed jól magad, akkor igenis változtatni kell!

Ja! hétvégén olvastam a Kiskegyedet. Volt benne egy cikk. Sárgatest elégtelenségről volt szó. Sikersztorik is voltak benne. Sok gyermekváró nő számos vetélés után már feladja a reményt, hogy neki gyermeke legyen, és ekkor elkerülnek ehhez a dokihoz. Tképpen vizsgálat és gyógyszer helyes adagolása mellett pár hónapon belül már terhes is lehet az illető csajszi. Szóval csajok! Nem feladni, van remény!Kép

Ma már nem jövök, így is olyan sokat írok mindig.

Bee----bye
beebeey

Zsazsóka! Drukk megy, hogy minél hamarabb és gyorsabban átvészeld!
beebeey

Beebey,
csak azért kérdeztem, mert a pé ciklus 2. felében vett progeszteronból v. UH-s tüszőnézéssel derül ki, és úgy rémlik neked ezek nem voltak!

Igen, ez igaz, a nőgyogyik is specializálódnak a szakterületen belül, és a meddőségi dolgok is egy külön terület...

Jaja, én is ezért fogok közjegyzőzni!

Régebben én is láttam egy ilyen cikket. Na ez derül ki a progeszteronszintnből! (Progi = sárgatesthormon.) Abban a cikkben úgy volt beállítva, mintha vmi nagy felfedezés lett volna, pedig sztem egy progiszintvizsgálat alap kéne, hogy legyen!

Zsazsó, Kép
drukk a HSG-hez!

angel37

Zsazsó! Drukk, hogy minden rendben menjen és várunk az eredménnyel!

Bee! Lemaradtam itt a témáról, hétvégén! Te nem hőmérőzöl? Az alapján tudni lehet a pé-t nem?
Abban igazad van, hogy nem minden orvos jártas a meddőségben. Kifejezetten olyant kell keresni! Nehéz!!
Mi volt a probléma a házassággal? Szerintem nagyon jó dolog! És tök nagy büszekség, hogy elvettek feleségül és megkérték a kezemet! A papír tényleg nem sokat számit, de miért ne házasodna az ember ha kérik, mégha külön is megyünk (amit nagyon nem hiszek,de sokmindent hozhat még az élet)akkor is jobb lesz x évesen elváltank lenni, mint hajadonnak. Hiszen volt aki már látott bennem annyit, h elvegyen. Viszont a férfiak egy picit azért elkanászodnak, hogy már az övé vagy és nincs olyan gyakran virág!

Closti! Én is 3 hónapot tudtam! És sztm. nekem simán elég is lenne, mert mostmár, remélem legalábbis, h annélkül is beálltam 31 napra! CSak egy kis lökés kellett a szervezetemnek. Dehogy akkor mi lehet, a probléma, ha így van az passz! Azt mondta, hogy még az átjárhatóságis hónapban is szednem kell! Keress rá prof. Siklósi György nevére és talán meglesz a megoldás, miért is szedhetem.
Vendég

Bee: én megnéztem a g9rbéd de azon március vége az ucsó időpont... nem dobnál fel egy újat? Abból talán okosabbak leszünk...

(izé... nekem is marha alacsonyak a hőim, de ha van PÉ akkor soha nem zuhan le 36,4 alá... még akkor sem, ha előtte 35,8 volt... és a marha nagy ugrálás is inkább anovulációs ciklusra utal..)
csakegysokadnick

Sziasztok!

Zsazsoka!
En is drukkolok a vizsagalthoz!!!!!

Nekem szerencsem van mert az orvosom szulesz-nogyogyasz endokrinologus!Mar az 5.adag Closty receptje van nalam!Szerintem doki fuggo hogy melyik meddig adja!

Tlidi!
KépKépKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csakegy!
Tok edi a kisauto!Kép

Angel!
Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most megyek!Meg kesobb benezek!

A gorbemKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:
<!--attachment: n_vtelen-404473.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*216.1**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (216.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
ancsa81

Nem láttam a görbét (vagyis most nem emlékszem rá), de ha fűrészfogas, az valóban anovulációs ciklusra utal...

Tlidi,
neked ez most hányadik clostys hónap?

angel37

Ancsa,
szia! Kép
nem tudom megnyitni Kép
Hány clostys hónap után léptek tovább? Már ha szükség lesz rá egyáltalán...Kép

angel37

Beebeey: Kép
Tontica; (a C-t K-nak kell ejteni)
Ez egy spanyol szo azt jelenti hogy: butacska. Kép
A Te neved mit jelent?

KépKép
KépKép
tontica

Na most megköveztek a gonolataimért! Én így gonolom, dehát különbözőek vagyunk!
Még azt akartam az előbb ehhez írni, hogy majd az álláskeresésnél lehet, h nagyot szívok majd ezzel a házassággal.Mert azt mondják majd magukba, h ha házas úgyis gyereket akarnak és inkább felveszünk egy hajadont.

Ancsa! Miért a szormorú fej! Szerintem jó a görbéd! Én is ilyen hőn, vagy még alacsonyabban mozgok szerintem.

Angel. Nekem a 2. clostis hónap. De sztm. alacsony lesz a progim, úgyhogy emelés lesz a 2*1-en vagy progipótlás!
Vendég

Ancsa gorbeje:

Kép
Ancsa! JPG-ben kell folrakni! Kép
Amugy mi a bajod a gorbeddel?

Hu Tlidi, meg vagy kovezve, Te is fertoben akarsz elni mint en? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ancsa,
tényleg, mi a baj ezzel? Kép Nem is rossz! Kép
Mondjuk a fertyt ismerve csodálom, hogy miért nem próbált még pé-t tenni...

angel37

szerintem ha a 22. napra bekerülne valami kamu hő akkor berakná a PÉ-t...
csakegysokadnick

Köszi Lányok a drukkokat!Kép
Aranyosak vagytok.
Kicsit félek a HSG-től....

Ancsa!
5. adag Closty nem sok picit?
Én három hónapig szedtem és most HSG..

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó Kép
Kicsit félni még illik is! Kép
Drukk, és nem lesz semmi gond!

angel37

sziasztok!

A csodás gorbém és a késés ellenére ma leesett a hom és ennek rendje s modja szerint megjott a fránya.
Ugyhogy kezdodik minden elorol.Pedig azt hittem okés lesz minden.
Most mérgemben befalok egy nagy pizzát!
nancy01

Helló lányok.
Sajna nekem is leesett a hőm, és kezd is megjönni Kép
Jó étvágyat Nancy, én csokit tömtem...
Voltam a dokimnál is, talált valami bacit a kenetben ami megoldás lehet a barnázásra, plusz a többi kellemetlenségekre ami időnként gyötör. Kép Azt mondja a gyógyszer miatt ebben a ciklusban ne próbálkozzunk Kép a babával.Vittem a görbémet is neki ő is a későbbi időpontra tette a pé-t.
És közölte hogy fél év után jelentkezzek ha addig semmi.Nem akartam vitába szállni vele,de már most tudom hogy júniusban ott a helyem hormonvizsgálaton!

Kép
katica_75

Katica,Nancy!
Nagyon sajnálom.

Én még bizakodom.
Csupán csak azt nem értem,hogy a ferty miért rakosgatja egyfolytában a pé.-et.Mindjárt felrakom a görbémet,légyszi mondjatok véleményt.

KépKép
takido

Ez a legfrissebb.De kb.2-3 napja még a 16.napot jelölte pé.-nek.Kép

KépKép
takido

Sziasztok!

Nancy: Nagyon, nagyon sajnalom de majd ebben a ciklusban, en most mar nem is igazan keseredek el amikor megjon mert mindig bizom a kovetkezo ciklusban. Kép
De jo lenne ha egyutt babasodnank, nyithatnank egy baba-mama klubbot itt. Kép
Amugy tenyleg ne keseredj el a gorbed szerint minden rendben, van pe-d, szep rendezett ciklusod ugyhogy biztos osszejon az a baba elobb-utobb (de inkabb legyen elobb, ugye?! Kép )

Katica: nalad is nagyon sajnalom pedig Te is nagy eselyes voltal! Kép Azert ennyire ne legy pesszimista, nem biztos hogy van valami baj. Hat most egy honap pihi, probalj meg kikapcsolodni! Persze tudom nem konnyu.

Takido: Akkor meg harom nap izgulas. Kép

Tobbiekkel mi van? Mindenki elment szabadsagra? Kép

En ma vagyok a 2 cn-nen de eldontottem hogy holnap kezdem csak a gorbet, tehat ha kerdezi a parom holnap vagyok az 1 cn-nen. Na most lehet ram is kovet hajigalni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Nancy, Katica!
Csatlakozom hozzátok asszem! Borzasztó! Amint megjön kapom is fel a telót és egyezetek átjárhatósági ügyben. Dobok azért görbét! A nyilat azért raktam oda, mert azon a napon vagyok csak nem mérek hőt már pár napja! A jó, hogy pontosan beállt a ciklusom! Csak eredmény nincs!

Kép
Vendég

Tlidi! Sajnálnám ha te is erre a sorsra jutnál!Olyan mini a görbéd hogy nem látom hányadik napon is vagy?De felfelé megy a görbéd, az jó nem?

Tontica!Te aztán tényleg nagy banya vagy ! Kép Sok sikert!Õ is így számolja a napjaidat?

Takidó. nekem is ezt csinálta az utolsó napokban.Gondolom a terhességhez valami nem stimmelt a görbémen ezért rakosgatta át a pé-t.A végén már az általa kijelölt tesztnapot is eltüntette, a kis szenya.(sajna igaza lett)

Én csak azért szomorkodom mert ez a kis baci amire most fény derült, 5 kerek éve jelentkezett először, és összeszámoltam 7!ismétlem hét orvos látott ez idő alatt!!!!Volt közöttük 3 magán, aztán mikor csóróbb voltam sztk-sok is! Csomó gyógyszer,kúp, hiába.Részletes kivizsgálás a 8.-nak jutott először eszébe. Bravó!Kép

Kép
katica_75

Katica!
Hát ez tényleg bosszantó.És nem csoda ha szomorkodsz.Már rég el kellett volna felejtened az egészet,ha normálisan kezelnek.

Akkor ezek szerint ne éljem bele magam tulzottan,hogy sikerült.

KépKép
takido

Katica!
Nem az utsó, hő már rég volt vagy 3 napja! Azóta nem mértem hőt! És nem is fogok! A nyil ahova mutat ott tartok 30. cn. aszsem! És elvieg is holnap kéne jönnie és fog is úgy érzem, meg látom.
Szomorú helyzetek uralkodnak sajna az eü.-ben. De remélem nálad most sikerül fényd deríteni a dolgokra! és megoldani! Lehet, hogy ez a hibás? Ezt nem kérdezted? mert a baci sztm megváltoztatja a flórát és lehet, h nem tudnak feljutni a srácok nem?
Vendég

Ez piri! Jól jelzett a hasfájásom! Holnap 1.cn. Bali, ha nem megy át barnába! És 3.clostis hónap+ átjárhatósági!

Jó éjt!
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?