Szasztok!
Hu de sokat termeltetek a hétvégén! Nem semmi!
Nem is tudok követni mindent!
A negatívat tesztelőknek
.
A halványat tesztelőknek
. Hurrá! Lesz az még erősebb is.
Pozitív volt???
. Ha nem akkor
Tontica: Én először amikor felraktad az első képet asszem még pénteken nem olvastam csak néztem a képet, mondtam magamba milyen cuki és milyen jó ez a portrékép. Észre sem vettem pont azt amit látnom kellet volna! Remélem voltatok orvosnál.
Anyapoc! Köszönjük a virágokat gyönyörűek! kár, h ma már nem süt oly szépen a napocska mint tegnap.
Kamilla! Sajnálom. De örülök, h ráakadtál egy jó (úgy néz ki)dokira! Én teljesen egyetértek vele! Bizony ezt be kell látnunk nekünk is, hogy 8-10 hónap felett,ha nem jön össze bizony gond van! Szeritnem ez azért nem olyan negatív dolog, mert legalább elkezdenek komolyan kivizsgálni és fény derülhet dolgokra és minnél előbb kezdjük, annál hamarabb(remélhetőleg)kölözik baba!
Apa volt már vizsgálaton? Nem biztos ám,h nálad van a baj! Nézz be a Kaalis topicba. Én is baromira meglepődtem a táblán. Nézd csak meg, mennyi helyre van írva, hogy kiskatona miatt. Végig kell csinálni és ki fog derülni a bibi! Ha addig össze nem jön spontán!
Csakegy! Szép kocsikád lesz! A hődhöz nem tudok mit szólni! Én a helyedben kérnék hormonlabort! Valamit lépned kéne, hogy legalább rövidebb legyen a ciklusod (persze csak ha neked nem jó így)Így sok időd elfog menni a felesleges várakozásra! És a végén már tök türelmetlen leszel és az fog hátráltatni. Legalább clostit kérhetnél ,h előrejöjjön a pé. és rövid legyen a ciklus! Nem olyan kemény gyogyi ám. Nekem azt mondta a doki, ha jól vettem ki a szavaiból, h ezt addig kell szednem amíg babás nem leszek!
persze te tudod, h mennyire vagy türelemetlen.
Kamilla mégyegy: szerintem ha nem lennél átjárható akkor azt azért komolyabb gyulladásnak kellett megelőznie és azt észrevetted volna még ha régen is volt! legalábbis én így gonolom, azért is reménykedek benne, h átjárható vagyok. Vagy rosszul gonolom?
Kriszti! Szupi lehetett az állatkert! El tudom képzelni Adának hogy tetszett!
Szia Angel!