Új privát üzeneted érkezett!

Erika,
mi ortopédián még babakorában voltunk, de később nem mentünk vissza, mivel egyrészt jártunk gyógytornászhoz, másrészt mentünk kontrollra neurológushoz, harmadrészt pedig - nem a Salusban, hanem - ortopédcipésznél vettünk cipőt Dávidnak Õrmezőn, aki látta a lábait, és mivel mindenhol rendben találták a lábait és a járását, ezért mi nem mentünk ortopédiára 4 hónapos kora óta - mellesleg nem is mondták az ortopédián akkor, hogy még menni kellene.

Magi, köszönjük a képet!
Irj pár sort Zolcsiról is!

Kép

Kép
liv

Liv
Köszi. Megírnád, hol van pontosan az az ortopédcipész, és hogy be kell-e jelentkezni hozzá? Egyébként szerintem semmi probléma nincs Zsombi lábával, csak szeretnék neki igazán jó cipő(ke)t venni, hogy ne legyen lúdtalpas. 4hós korában minket is láttak az ortopédián, és azt mondták, hogy nem kell többet mennünk.

Köszi
Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok!

Magi és Erika,
köszi a válaszokat súly témában! Dokink kitalálta (mindig valami hülyeséggel jön elő), hogy mivel Márk csak 9 kg, így lehet, hogy élelmiszerallergiás, azért nem gyarapszik jobban és vigyem el gasztroenterológiára kivizsgáltatni. Az nem érdekelte, hogy férjem és én sem vagyunk nagy termetűek, sőt a férjem kimondottan vékony típus és kiskorában mindig nagyon picike és vékony volt a kortársaihoz képest. Amúgy semmi panaszunk nincs, Márk tök szépen eszik és folyamatosan gyarapszik is, csak keveseket. Nem szeretem ezt a túlparát és fölösleges kivizsgálásokat, de rossz, hogy beleülteti a bogarat a fülembe.

Gyászmise: biztos a család is rendez egyet, általában temetések után mindig szokott lenni, de persze lehet külön is kérni egyet vagy akár többet is.

Dinó,
remélem Bernát most már ténylegleg megerősödik és a nyavalyák végleg eltűnnek!

Nikk,
nektek is jobbulást!

Virgike,
megy a drukk, hogy hamar túllegyél a műtéteken komplikációk nélkül!

Viola,
gyorsan gyógyúlj meg, vevőért drukk! Mikor jöttök megint Bp. felé?

Reditke,
hajmeresztő, amin most át kell mennetek, remélem nem tart sokáig!

Maccs,
jól vagytok? Nagyon eltűntél..

Liv,
milyen az új bútor?

Moszi,
majd esetleg le tudod fotózni a kész koszorút és feltenni ide, mint emlék és megemlékezés?

Most hirtelen ennyit.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Liv! Már kétszer megírtam mi van a gyerekekkel, de folyton elszállt.
SZóval már a kicsik is másfél évesek és jó rosszak.Kép Lora szépen beszél, Ruben meg nagyon ügyes, de összességében mind a ketten okosak és szépek. Alig vagyok elfogult.Kép Mindy suliba megy szeptemberben Kori meg már középsős lesz. Gyorsan megy az idő.
Visszaolvastam tegnap elég sokat és pont egy olyan részt is, ahol Lau hiányolta az ikreseket név szerint engem. Õszintén sajnálom, hogy nem jártam korábban erre, hogy válaszolhattam volna neki.
A profilba tettem fel képet az ikrekről és a linknél a blogom címe van, ahol szinte minden megtalálható ami történt velünk az elmúlt évben.
Nem tudom mikor jutok el a bankba, de igyekszem én is mielőbb utalni.
linato

Macsek!
Nem emlekszel, hogy LAu azt irta anno, hogy Akossal minden vizsgalatra elkuldtek oket, mert vekony es soha nem talaltak semmit es Bazsinal mar nem fog idegeskedni. Ezert lepodtem meg amikor januarban lattam a foton, hogy Bazsi baba milyen jo borben vanKép Irta, hogy talan vasat vagy ilyesmit kapott. Vitacolant adhatsz a gyereknek, attol lehet etvagya. HA enelkul van etvagya, akkor meg ne idegeskedj. Lehet hogy leugralja a az ennivalot...

csengo 21
Vendég

Sziasztok,

Kihagytak 2 napot es alig tudom bepotolni az olvasast mar 3 napja csak olvasok amikor csak van egy kis idom de csak most jutottam a vegere.
Lattam a szamlaszamot es en is szeretnek utalni, csak meg utanna kell neznem, hogy innen hogyan is kell.
Most latszik igazan, hogy milyen osszetarto ez a tarsasag es nagyon buszke vagyok ra, hogy egy ilyen topikba tartozhatom.
Most sajnos nem tudok masra reagalni de igyekszem bepotolni.

Udv az ujaknak.

Puszi mindenkinek.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Kata,
Ribomunyl-t kap Bernát. Ez olyan, mint egy oltás, a leggyakoribb felső légúti kórokozók vannak benne legyengített formában, így szoktatva hozzá a szervezetet a bacikhoz, ami ellen ellenanyagot kellene termelnie stb. Mellete adok neki C vitamint, és Vitacolant. A Ribomunylt szakaszosan kell szednie, 3 hétig heti 4 nap, majd 3 nap szünet, utána 2 hónapig, havonta 4 napot. Utána nyáron szünet és ősszel újra. Mellette nem merek semmi homeopátiás bogyeszt adni, ki tudja a kettő mennyire fér össze egymással, így homeopátia egy időre hanyagolva. Arról, hogy ezt kinövi-e, el is felejtettem érdeklődni, de majd legközelebb megkérdezem. Egyébként Ti hogy vagytok? Gyerekekről nem írtál mostanában.

Erika,
mi a Tömő u-ban a Klinikán voltunk szemészeten, fél évente járnunk kell kontrollra. Az első vizsgálatnál csináltan pupillatágítást is, az annyiból áll, hogy csepegtetnek a gyerek szemébe, majd kb. 20 perc múlva megnézik újra valami ketyerével. A többi pedig, amit már a lányok leírtak. Ortopédiára pedig mi is mostanában készülünk, arról nem tudok semmit.

Macsek,
Márk hogy áll a menéssel, szaladgál már rendesen?
Kilókhoz nem tudok hozzászólni, mert mindkét gyerekem kis vasgyúró, Bernát annak ellenére is úgy néz ki mint egy hörcsög, hogy alig eszik.

Kiscica,
Tami nagyon helyes kisbaba.

Eszti,
lehet ha türelmesebb lettem volna, Bernátnál is rendeződtek volna a dolgok, de mivel h.... eü. dolgozó vagyok, könnyebben elkezdek aggódni és mindenben a legrosszabbat látom. Így nyugodt vagyok, hogy nincsen nagy baj, csak a nagytesó hordozza az oviból haza a dolgokat, amit az én kisebbik csemetém meg jól elkap, a kicsit gyengébb immunrendszerével. Orsi mennyi idős? És mióta nem betegeskedik? Van nálatok nagyobb tesó?

Ideírom a számlaszámot, aki még nem látta annak ne kelljen keresgélni.

Számlaszám: 10700660-54703140-51100005
CIB bank, Illésné Orosz Gyöngyi

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Lányok!
Szándékomban áll holnap felhívni Tonyót, hogy mit szólna hozzá, ha tényleg kérnék egy gyászmisét Lauért (igaz a "lavinát" már elindítottam azzal, hogy délután beszéltem Balázs atyával).

Lenne aki eljönne?

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata, jo ha megkerdezed, hogy volt e vallasa. Persze attol fuggetlenul is lehet erte ezer helyen imadkozni. En magam reszerol romai katolikus vagyok, de mas vallasu templomba is szivesen elmegyek. (talan az egyIsten hit az feltetelem...)

Ha megfelelo idopontban van elmegyek.

csengo
Vendég

Jó reggelt!

Felhívtam Tonyót, azt mondta, hogy ő nem tervezte, hogy kér gyászmiség, de ha mi megszervezzük, akkor mindenképpen eljön és nagyon örül, hogy gondoltunk rá.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

CsengoKép
Római katolikusok vagyunk mi is, úgyhogy ennek megfelelő szertartás lenne.

DinoKép
Köszi az érdeklődést, mi jól vagyunk. Írtam is, hogy olyan szerencsésnek érzem magam, mert egyik gyerekem sem egy beteges alkat, egész télen nem voltak betegek, csak most kb. 1 hónapja, akkor Hanna hazahozott egy nagyon makacs vírust (ami egyébként a 3/4 óvodát ledöntötte a lábáról, összevont csoportok voltak annyi volt a beteg), amit aztán Marcinak + nekünk is átadott. De ezen kívül tényleg semmi nem volt.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Csengo,
Márknak nagyon jó étvágya van, ez nem gond.

Dinó,
már nagyon sokat szaladgál, egész nap meg sem áll, szóval valószínűleg azt a keveset is lerohangálja, ami rárakódhatna. Amúgy január óta 600 gr-ot hízott, hivatalosan 1 éves kor felett 200 gr körül híznak havonta a gyerekek, tehát mi ezt csontra teljesítettük, ezért is tartom hülyeségnek az aggódást.

Kata,
ügyi vagy, hogy kezedbe vetted a gyászmise dolgot!

M.

Kép

Kép
macsek11

Erika, ortopéd cipész: ha akarod, hogy lássa az orvos, akkor be kell jelentkezni, mert ő nincs mindig ott.
Dr. Kmet Béla, Bp., XI., Rétköz u. 12.
246-8034

Macsek, még nem érkezett meg, úgy néz ki, csúszik egy hetet, majd teszek fel képet róla.
Maccsékkal minden oké, csak most a szakdolgozatán dolgozik.

Linato, remélem, most már gyakrabban jössz és adsz hírt magatokról. Kép
Nagyon édik a gyerkőcök, majd megnézem a blogot is.

Kata, mikor lenne a mise?

Kép

Kép
liv

CsengoKép
Macs írt egy emilt, hogy elvinne kocsival. Nem haragudnál, ha vele mennék?

LivKép
Balázs atya Sümegen már 1-2 napon belül felajánl egy misét Lauért.
Itt Pesten pedig kb. 1-1,5 hónap múlva lenne, amikor atya legközelebb itt jár. De azt mondta, hogy ő is megpróbálja úgy megoldani, hogy azért a közeljövőben legyen.
Az időpontról jó előre fog szólni, hogy mindenki úgy tudjon tervezni.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata,

köszönöm,én ott leszek!
Írd majd meg az időpontot!

nanda
nanda

Liv!

Koszi erdeklodesed. Mi jol vagyunk.
Zoli nagyon jo,de rettento akaratos.
Meg mindig sokat alszik, szeret egyedul jatszani, nem is szereti, ha odamegyunk, hogy mi is jatszunk vele. Nagyon maganak valo gyerek.
Ami aggaszt, hogy ha merges, mert nem az van amit O akar, akkor fogja magat es ami a kegkozelebb van hozza, abba beleharap es vagy 10-15 masodpercig harapja. Szerencsere nem elolenybe, hanem targyba.
Ha meg nincs ott semmi, akkor tepi a sajat ruhajat, kezet, vagy akar ajkait.
Ez egy kicsit aggaszt. Nem tudom masnal is van e ilyen.
Mar nagyon sok fogunk van. Elol megvan alulul 4 elso es ket hatso, felul u.a. Most nott ki mind a 4 db szemfog is, de azok meg kicsik.
9,5 kg, 80-86-os cuccokat hord es 22-es lab.

Most kezdte el a mesekonyvek utani erdeklodest.
En angolul beszelek hozza, igy eleg jol ert angolul is.
Integetni csak a bye-bye-ra hajlando. Gondolom a tabik miatt is. Minden reggel BBC meset nezunk 7-8 ora kozott angolul.
Szoktan neki betu kartyakat is mutogatni, mikor eszembe jut es igy mar mondja, hogy A es brrr.
Nagyon cukor. Megismeri a nevet a szavak kozott. De csak a nagybetuvel irtat.

Ennyi van velunk.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Kiscica! Christiensen vagy hasonló a neve az üzletnek. A zebrától jobbra az 1. üzlet. Melyik tetszett? Mert akkor megírom melyiket hol láttam.

A koszorúról akarok képet majd feltenni.

Megrendeltük Edittel a koszorút.
12e lesz. A rózsaszínűek: orchidea és liliom, fehér: rózsa, és margerett-krizantém.

Mi még nem voltunk sem szemészeten és ortopédián is csak 4 hónaposan.
Szerintetek ha nem látok semmi panaszt, akkor is menni kell vizsgálatokra?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Dino: Orsi most 16 hónapos, pont tegnap volt. Kb. 8 hónapos kora óta egyfolytában beteg volt egy hónappal ezelőttig, egyik légúti betegségből a másikba zuhant, és mindegy volt, mit kap. Akkor kezdett gyanakodni a doki, hogy az immunrendszerrel valami nem teljesen oké, pedig jól táplálkozik, sokfélét, vitaminokat is eszik sok gyümiben és zöldségben, úgyhogy rejtély volt. Akart adni neki is valami immunerősítést, de én mondtam, hogy várjunk még. Túl picinek gondoltam őt ehhez. Kistesó nincsen, viszont anyumékkal, húgommal és bátyámmal, valamint dédimmel együtt lakunk még, így bárki bármikor hazahozhatott bármit, nem lehetett elszigetelni Orsit. És így a kis gyenguska mindent bekapdosott. De legalább kicsit edződött és végül csak kilábaltunk belőle.

Gyöngyi: ma utaltam, remélem mihamarabb odaér a számlára.

Magi: én hallottam ilyen viselkedésről más babáknál is, ismerősöknél, de nálunk nincs ilyen. Nehogy félreérts, nem szeretném: én foglalkoztam autista gyerekekkel, és náluk vltak nagyon gyakran ilyen reakciók, mert nekik az állandóság, és az, hogy minden úgy történjen, ahogy ők számítanak rá, nagyon fontos, és ha nem így van, akkor dühreakciót produkálnak. Persze ez nem azt jelenti, hogy a babódnak bármi baja lenne, sőt! Csak egyből beugrott nekem ez a kép. A párom kollégájának a kislánya is ilyen volt, de pár hónap alatt kinőtte ezt a reakciót, és persze nem autista.
Nagyon ügyesek vagytok a kártyákkal, meg az angollal. Én is terveztem, hogy majd olaszul fogok a babához beszélni, de eddig valahogy nem volt energiám hozzá. Talán a majd igazán elkezd ebszélni, akkor jobb lesz, és főleg, ha meglesz a külön lakásunk nyár végére a tetőtérben, akkor esetleg már senki nem is fog hülyének nézni. Olyan furcsának érzem, hogy a család előtt beszéljek vele idegen nyelven, holott nem mindenki érti az olaszt.

A méretek nagyjából stimmelnek nálunk is: Orsi 2004.dec.6-án született, és most 10,5 kg, 79 cm (ruhaméret 80-86), cipő 21-es.

Puszi, esztyKép

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

A fenti kép kicsit széthúzott lett, meg kellett változtatnom a méreteket, hogy felférjen a kép.

Még egy kép.

:-)

Pusz, esztiKép

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Eszti!

Koszi, hogy irtad, hogy masoknal is van ilyen. Orsi tundi!

Nalunk a duhkitores attol is lehet, hogy nem engedem a furdokadba felallni, mert elcsuszik, vagy felmaszni az asztal tetejere, vagy indulunk haza a jatszorol stb...

Egyebkent nagyon bujos fiu letere. Bar ki jon, egy ido utan megszokja es aztan haver. Hozzabujik felkereckedik.
Ma jott a takaritono fel ev utan. Eloszor szegyenlos majd 5 perc utan feloldodik 10 perc es mar olelgeti a labat.

Mindig jon hozzank olelget mindet, mikor etetem, akkor a kezemet megfogja odahuz minket, hogy meg tudjon olelni.
Imadja a plusallatokat, babakat, van kedvenc is. Azokat is sokat olelgeti, belebujik.

Egyebkent egy teljsen atlagos kisfiu!

Voltunk a kutatointezetbe, 18 hos kutatasra, es minden feladatot tokeletesen megcsinalt. Csodalkoztak is rajta.

Lanyok!

Van olyan aki volt 18 hos kutatason a pszichologiai intezetbe???

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok
Nagyon sokat írtatok 2 nap alatt.

MosziKép Itt is köszi a sok intézést. én ma utalok.

CsengőKép
mailt visszadobta, címemet írtam, de nem sürgős a cd, majd lemásolom valakiről előbb-utóbb.

Magi, Boeszter, édesek a gyerekek.

MacsekKép Mi nem vagyunk méretben mérvadók, mert Bálint óriás. 3 hete volt 13,5 kiló és 90 centi. 92-es bodyból van, ami rövid neki.

Ébredt, kiabál. megyek

Edit
Kép

Kép
reditke

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 23:20-kor.
Vendég

Sziasztok

Csengő: Miről ismerlek meg ? Én előtte szeretném a CD-t. Kb 3/4 11 és 11 körül ott leszek a temetőnél.
Viszek cserét is.

Titanilla
titanilla

Sziasztok!

Magika: Húúú, nagyon szép kisfiú, össze fog törni jó pár szívet! :-)
Tényleg ritka kisfiúnál, hogy ilyen bújós.
Orsira csak néha jön rá a bújás, de akkor meg tudnám zabálni. Egyébként ő is nagyon hamar megbarátkozik, sőt. Minden gyerek után rohan, ha meglátja őket, de a legtöbben elszaladnak tőle. Orsi sok ember közt nőtt fel, megszokta, míg sok gyerek csak anyuval van otthon, és nagyon kötődik hozzá. Ezért szeretem volna, ha mehetett volna bölcsibe akár csak fél napra is, mert ott játszhatna gyerekekkel, de nem lehet, mert ha nem dolgozom, őt nem illeti meg a bölcsibejárás joga.

Reditke: hűha, óriásiak vagytok!

Csengő: Titanilla jó kérdést tett fel. Hogy ismerünk fel? És a többiekkl is hogy fogjuk megismerni egymást? Mindjárt megnézem, van-e fent kép rólad.

Puszi mindenkinek, és bátorság!
Lau büszke rátok nagyon, és biztosan látja fentről a sok jót, és az erőtöket!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Magika: hol lehet ilyen vizsgálatra jelentkezni? Vagy a doki válogat rá gyerekeket? Kíváncsi lennék én is, bár nekünk addig még van pont 2 hónap.

Csengő: nem találtam rólad képet. :-(

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Moszi:
A koszorúval minden rendben? Végül milyen virágot ajánlott a virágos?

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Boeszter: Rólam nincs kép.
De Csengőről jó lenne...vagy Tartson kezében egy CD-t. És egy pontos időpontot, mondjuk a bejáratnál.
Kb 3/4 11 lenne jó.

Titanilla
titanilla

azt persze ne a kezébe...csak beszéljük meg..Kép

Titanilla
titanilla

Eszti!

Mi megyunk bolcsibe szeptembertol. Kép Mar felvettek. En meg megyek vissza dolgozni 4 oraban. Kép
Az intezetet hivd fel telcsin, hogy szivesen resztvennel.

Mindjart dobok mailt, vagy telcsiszamot, hogy tudod oket elerni.

MTA Pszichológiai Kutató Intézet
Bp. Victor Hugo u. 18-22.
Tel: 239 46 83
e-mail: kerita@mtapi.hu

irj nekik mailt, vagy hivd fel oket.
Nagyon rendesek.

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok'
Gondoltam ra hogy rakok fel kepet, ugyhogy hetfon megteszem. Mivel nincs meg cd- telefonalok erte, remelem hetfon meglesz.

Most hetvegen utazgatunk, ugyhogy csak bekukkantok.
Kata nem baj, jo hogy elvisznekKép
Zolcsi nyakkendos kepei cukik (a karacsonyi is az volt)
csengo
Vendég

Reditke!
izsakbeatrixkukacyahoo.de lokte vissza?

Irjal nyugodtan cimet oda, feladom.

csengo
Vendég

Csengo!

Meg egy nyakkendo!

Kép

Magi
Vendég

Csengő: Nekem is visszapasszolta, de nem ez, hanem az ami a profilodban van. Kép

Titanilla
titanilla

CsengoKép
KösziKép

ReditkeKép
Meggyógyultatok teljesen?

Lányok!
Egyre inkább érlelődik bennem a gondolat, hogy át kellene menni az "izgi.hu"-ra. Több ismerősöm (másik topikokból) ott van, az izgi mindig tökéletesen működik, ugyanúgy lehet képeket feltenni, stb...

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata, egyszer már felmerült, hogy menjünk át másik fórumra, de al egtöbben akkor ragaszkoodtunk a babanethez.
Én a magam részéről továbbra is... Kép

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Magi: köszi szépen a teliszámot.
Reditke: köszi a szép szavakat Orsiról. :-)

Jól vagytok?

A fórumváltás szerintem sem annyira jó ötlet. A fiúk sokat dolgoznak rajta, hogy a szerverek jobbak legyenek, és kicsit Lau emlékének sem tesz jót, most kicsit mindenkinek ez a hely maradt egy kiindulási pont szerintem, ami őrzi az emlékét.

Már csak ár nap, és tényleg békében nyugdhat Lau. Nagyon nehéz napok lesznek ezek a családnak.

Koszorúval minden rendben?
Utalások lasan megrkeznek.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Moszi: ne haragudj, vak vagyok. Valamiért nem láttam a hozzászólásodat.
A koszorú gyönyörű lesz a leírás alapján! AZ orchidea a legek virága, és nagyon tiszta virág, nemes.

A vizsgálatokról: ha nem látsz semmi furcsát, biztosan jár, nem futnak össze a szemei, ha összpntosítva néz, akkor semi gond, és nem kell vinni. Viszont, ha bármi fura van, akár csak pici kételyed is felmerül, akkor vidd, mert 2 perc sincs a vizsgálat, és egy évre megnyugszol.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Rólam van kép a profilomban. Ha valakit érdekelKép Csak, hogy megismerjetek. Valaki jöjjön majd oda hozzám, jó?! Kép

Jó hétvégét mindenkinek!
Jaaaa, Magika! Ezek a fotók nagyon édesek!!!
Lányok...lehet, hogy már nem jövök, szurkoljatok nekem, hétfőn megyek műtétre!

Puszi, Virgi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
virgike

SziasztokKép

Jó rég írtam..., nem jutottam a géphez.

MosziKép
Gyönyörű lesz a koszorú, nagyon köszönöm én is az intézését, azt is, hogy nincs benne szegfű!, és a bankszámlát is!!!
Sajna én csak hétfőn tudok utalni, akkor jön úgy pénz, de az is ott lesz másnapra remélem.

VirgikeKép
Nagyon drukkolok én is a műtéthez!

ReditkeKép
Bálint tényleg hatalmas, de nem baj! Szeretjük a magas, mackó kispasikatKép Remélem meggyógyult teljesen!
Ügyes voltál, hogy kibírtad a félkarantént.

LivKép
Szekrényt mi is most vettünk, átérzem a takarítással, rendezgetéssel kapcsolatos macerákat, de Dávid biztos segít majd port törölniKép

Magika, BoeszterKép
Gyerkőcök nagyon szépekKép

Lányok!
Tudom, hogy Lau temetése nem a legjobb alkalom az ismerkedésre, de talán mégis kellene valahogy egymáshoz szólni, és vagyunk egy páran, akik nem ismerünk mindenkit személyesen. Mi lenne, ha mindenkin lenne egy kitűző, vagy valami, a felhasználói nevével?

KataKép
Szerintem se menjünk át máshova, hisz itt mostanában volt szó ennek a topicnak a bezárásáról, új nyitásáról, de Lau emléke, az, hogy ő is összeköt minket, a közös múlt azt mondatta többünkkel, hogy maradjunk. Én ezután is így gondolom.

Most megyek, mindenkinek jó pihenést, akinek nem írtam név szerint, ne haragudjon, nem felejtettem el...

Puszi:
Móni

Kép
sunimum

Cinedit,
nagyon édi a fiad! Miért kellett már most megoldani a fütyigondot? Úgy tudom 2 ill. más nézetek szerint inkább 3 éves korig szoktak várni vele.

Virgike,
hétfőn gondolunk rád, hogy minden ok legyen.

Most csak ennyit.

M.

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok
nem ajánlóm a sárga rózsát..bár Lau kedvence volt és én is viszek a kezemben is...de máshonnan is jönnek...Régi csetesek
Pedig a sárga rózsa, mindenkitől ..nagyon szép
Kérlek hozzatok azt...és 3/4 kor legyetek a kapunál

Titanilla
titanilla

de ismertetpnek nem oké

Titanilla
titanilla

csak ne ütnék örökké mellé...Kép Na mindegy...senki sem született írógépbajnok..vagy gépíróbajnok?

Titanilla
titanilla

Sziasztok!
Többen kérdezitek, hogyan fogjátok felismerni egymást: ha mindannyian feketében leszünk és mindenki hoz a kezében egy szál fehér virágot (amiről korábban amúgy is szó volt), akkor szerintem könnyen meg lehet majd ismerni egymást.

Topikváltás: ok, akkor maradjunk.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Az biztos, hogy mindenki feketében lesz.
A virág már kevésbé lesz annyira meghatározó, mert temetésre sokan jönnek így egy szál virággal.
3/4-kor a bejáratnál az is tuti.
A 3 együtt talán elég lesz, hgy felismerjük egymást! Egy csapat lány együtt pedig a később érkezőknek is felismerhető lesz már.

Virgi: megnéztelek, úgyhogy téged felismerlek, at hiszem. Drukk-drukk hétfőre!!!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!
Bár én még nem írtam ide,mert nekem nyári gyerkőcöm van.De nem bánnátok ha csatlakoznék hozzátok a temetésen?
Eszti!
Téged majd hívlak kedden.
Szép napot !
Anita

Kép

Kép
anita23

Anita.
Szerintem senki sem bánja..

Titanilla
titanilla

Virgi, remélem, minden rendben lesz a műtéttel, írj majd, ahogy tudsz!

Móni, Dávid tényleg sokat segített a felfordulásban. Néha ez persze hátráltatta a munkát Kép, de akkor is megdicsértem, mert azért nagyon ügyes volt, és annyira akart valami jót csinálni, segíteni. Kép

Lányok, ne haragudjatok, de én semmiféle kitűzőt nem fogok kitenni a nevemmel. Nem kezdek el magyarázkodni: egyszerűen utálom az ilyesmit, és kész. Kép A kitűzőket, meg a bilétákat, meg a névkirakást, meg mindent. Ebben nagyon következetes vagyok. Kép De azért tutira össze fogunk futni így is.

Titanilla, nem biztos, hogy mindannyian már 3/4-re ott leszünk, de én nem hiszem, hogy ez probléma. Az pedig, hogy sárga rózsa vagy más: szerintem teljesen mindegy. Mindenki vigyen, amit gondol, amit a legszebbnek tart, és kész.
(Amúgy lehet, hogy én vagyok értetlen, de nem értem a hozzászólásodban, hogy akkor most szerinted sárga rózsát vigyünk - "kérlek, hozzatok azt" vagy ne: "nem ajánlom". De szerintem ez tényleg teljesen mindegy.)

Kép

Kép
liv

Lanyok,
engem Sunimum ertesitett mult heten arrol,h mi tortent Lauval.Nagyon megrazott a dolog,nem tudtam felfogni. Kesobb lementem a kavazoba netezni,mivel itthon nincs netunk,akkor olvastam,amit a ferje irt es Ti is.Akkor nem volt erom irni semmit,csak ultem egy csomo ember elott es sirtam.
Most vegigolvastam,amiket irtatok azota.Nem ismertem Laut szemelyesen sajnos,de nagyon jo volt neki itt irkalni es mindig orultem,amikor valaszolt.Meg most sem tudom elhinni,hogy ilyen igazsagtalan dolog megtortenhet egy anyaval es a csaladjaval.Kép Kép :Kép Kép
Az viszont csodalatos,ahogy Ti itt ereztek,lanyok.Mindig szerettem ezt a topicot es Titeket is. Most mar teljesen biztos vagyok benne,bar eddig is tudtam,hogy nagyon-nagyon jo emberek vagytok mindnyajan.
Irtam,h vegilgolvastam,de valahogy elkerulte a figyelmemet a temetes idopontja. Nem tudom,el tudok-e menni. Penteken utazunk 2 hetre a szuleimhez. Kozben hazajovok par napra.Meg egyedul Sunimumot ismerem szemelyesen kozuletek,nem ilyen korulmenyek kozt szeretnek a tobbiekkel megismerkedni. Raadasul ma kaptam a hirt,h egy volt,12 eves tanitvanyom is meghalt balesetben.Szoval ugy elegge kivagyok most.tudom ,ez nem mentseg. Kép Kép Kép
Szoval,legyszi irjatok meg az idopontot. Azt hiszem ,Monit is felhivom.
A szamlaszam megvan,holnap a ferjem utal at penzt. Meg egy kerdes: ide menjen a koszoruba valo is? Abba is beszallok ,termeszetesen. Bar ne kene...Kép Kép Kép Kép

Mas: Egyebkent eg a fejem,hogy ilyen sokaig nem irtam,de net nelkul nehez.
Jol vagyunk,bar mindket srac kohog,mar semmi otletem,mit csinaljak. A gyerekdoki csak mucoprontozik folyton,mar kezdem elveszteni a turelmem.
Megkerem a ferjem,tegyen fel egyik nap nektek kepet a fiukrol. Csongi kis kopirnyo lett,a homloka sajnos eleg csunya es marad is.Kép
Csani az orrmandula-mutet ota mar volt beteg,de szerencsere nem ment ra a fulere,ugyhogy hasznos volt a mutet.

Most ennyi,kerlek valaszoljatok a kerdeseimre. Bocsanat,hogy nem irok nektek egyenkent,de igyekszem, elobb-utobb bekapcsolodom ujra talan.

Inimma
inimma

Inimma, jó, hogy újra jelentkeztél.
Csütörtökön 11.15-kor lesz a temetés.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kaptál, meg hogy betegeskednek a gyerkőcök.
Jobbulást, és ha tudsz, gyere gyakrabban.

Liv

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?