Lanyok,
engem Sunimum ertesitett mult heten arrol,h mi tortent Lauval.Nagyon megrazott a dolog,nem tudtam felfogni. Kesobb lementem a kavazoba netezni,mivel itthon nincs netunk,akkor olvastam,amit a ferje irt es Ti is.Akkor nem volt erom irni semmit,csak ultem egy csomo ember elott es sirtam.
Most vegigolvastam,amiket irtatok azota.Nem ismertem Laut szemelyesen sajnos,de nagyon jo volt neki itt irkalni es mindig orultem,amikor valaszolt.Meg most sem tudom elhinni,hogy ilyen igazsagtalan dolog megtortenhet egy anyaval es a csaladjaval.
:
Az viszont csodalatos,ahogy Ti itt ereztek,lanyok.Mindig szerettem ezt a topicot es Titeket is. Most mar teljesen biztos vagyok benne,bar eddig is tudtam,hogy nagyon-nagyon jo emberek vagytok mindnyajan.
Irtam,h vegilgolvastam,de valahogy elkerulte a figyelmemet a temetes idopontja. Nem tudom,el tudok-e menni. Penteken utazunk 2 hetre a szuleimhez. Kozben hazajovok par napra.Meg egyedul Sunimumot ismerem szemelyesen kozuletek,nem ilyen korulmenyek kozt szeretnek a tobbiekkel megismerkedni. Raadasul ma kaptam a hirt,h egy volt,12 eves tanitvanyom is meghalt balesetben.Szoval ugy elegge kivagyok most.tudom ,ez nem mentseg.
Szoval,legyszi irjatok meg az idopontot. Azt hiszem ,Monit is felhivom.
A szamlaszam megvan,holnap a ferjem utal at penzt. Meg egy kerdes: ide menjen a koszoruba valo is? Abba is beszallok ,termeszetesen. Bar ne kene...
Mas: Egyebkent eg a fejem,hogy ilyen sokaig nem irtam,de net nelkul nehez.
Jol vagyunk,bar mindket srac kohog,mar semmi otletem,mit csinaljak. A gyerekdoki csak mucoprontozik folyton,mar kezdem elveszteni a turelmem.
Megkerem a ferjem,tegyen fel egyik nap nektek kepet a fiukrol. Csongi kis kopirnyo lett,a homloka sajnos eleg csunya es marad is.
Csani az orrmandula-mutet ota mar volt beteg,de szerencsere nem ment ra a fulere,ugyhogy hasznos volt a mutet.
Most ennyi,kerlek valaszoljatok a kerdeseimre. Bocsanat,hogy nem irok nektek egyenkent,de igyekszem, elobb-utobb bekapcsolodom ujra talan.
Inimma