Új privát üzeneted érkezett!

Na jóóóóó! Mi az én reggelim a többihez képest?Kép Nem semmi a töpörtyűkrém fokhagymával kókuszkockával és tejjel!
Coolasa,
küld fény postKép (ha láttad anno a Mézga Gézát, akkor tudod) egy kis töpörtyűkrémet!

Vvolga,
mennék én, de a gyekrőc nem akarja. Hátha a reggeli csilisbab megteszi a hatását... Azt mondja bent a pocakomban Peti, hogy "kimegyek má' megnézni, ki ez az állat, aki ilyeneket töm belém!"Kép

Ilba,
fokhagymás baguette... Régen imádtam, lehet kapni ilyen fagyasztottat, csak fel kell melegíteni a sütőben, és kész! Sajna a terhesség elején megundorodtam tőle, és még nem merem megkockáztatni. De ami késik, nem múlik... Fodri után kérünk képet!Kép

Kép
mancs

mancs, létezik egyáltalán olyan elvetemült étel, amire ne kiáltanád azonnal lelkesen, hogy "küld fény-post"????

Kép Kép
coolasa

Na helló!

Hát a séta gyors volt, mert biza én nagyon fáztam. A Nap persze most süt ki újra.

Tegnap esti üzim eltűnt. Pedig elég hosszú volt. Dicsértem csini Livit, meg Jucus buláj képeit, meg én is megjegyeztem, hogy látom fiúk is voltak, meg megkérdeztem Gabit, hogy az könyv, vagy DVD?
És leírtam, hogy mégis az étteremben lesz az esküvő!!!!! Most megnéztük, kb. 20 centivel kisebb a víz, de ugyan úgy néz ki. Állítólag holnapra lesz egy híd, amin be lehet menni. Mindenesetre izgi lesz, majd fotózok.

Mancs,
nagy ínnyenc lesz ez a Peti baba, hozzászokik ezekhez a jó falatokhoz! Kép
Igen, ez is olyan volt, amit csak bedobok a sütőbe. Olyankor szoktam ezt enni, ha nincsen itthon semmi. Mint most. Kép Nem is tudom, mit egyek ebédre. Kép

Sajtine,
motorcsónakozás KépKépKép
Mi, vagyis én megyek szavazni. Andrást nem tudom.
Nehogy má' az én szavazatom hiányozzon! Kép

Dia,
jó ez az integető kuki! Kép Még jó, hogy András nem látja. Hi-hi! Kép
Domika huncutkodik éjjel? Nana! De hát egy ilyen szőke hercegre nem nagyonb lehet haragudni, nem? Kép

Gabi,
jobbulást!!!!

A korosztályos topikban az egyik lány volt gyerek gasztroizénél és a hozzátápiról leírta, hogy miket mondott. Tök jó. Kinek kell?

Kép
Kép
Kép
ilba

ilba: nekeeeeem (gasztroizé), plíz

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Bocsánat , hogy eltüntem de nagyon sok minden történt..
Zsófinak lágyék sérve volt amit meg is műtöttek. Mostmár jól vagyunk!
Sajan két perc szabad időm sincs a csaj mellett! Alig tudom lerakni..

Drukkolok a pocakosoknak! :-)

Ez a mérleg téma nálunk is káosz! Utálom...De sajna úgy néz ki nagyon híg a tejcsi így Tápszert kap kiegészítésnek a lelkem! Volt ezzel így valaki?
Képek változatlanul a képtáron: www.kep.tar.hu/itutoni

Puszi:Icu
czuli

Lldicsi!

Meg tudnád adni Újvári doki elérhetőségét? Telefonszám vagy rendelőcím? Köszi szépen!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ilba,
ÉN ÉSZRE SEM VETTEM AZ INTEGETÕ KUKIT A KÉPEN!!!!!
Engem is érdekel a hozzátápis! Köszike!!!!

Czuli,
enyém gyerök volt anyatejes és tápis egyszerre. Ha tudok segíteni, kérdezz nyugodtan!Kép
Hogy vizselte Zsófika a műtétet? Puszi a bibire!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Ma voltunk bölcsizni(Gabi,Timi nem jöttetek pedig vittem fényképezőtKép ).Domikám a csuzda csuzda részénél mászott felfelé,amikor előre esett,elharapta az ajkát és ömlött a vére.KépHazafelé végig ordított,igaz ebben már fáradtság is volt,de már kutya baja.Délután mentünk volna műtermi fotózásra,erre a fotós az utolsó pillanatban lemondta.KépMajd jövőhéten......Jaaa,volt ma még egy bosszúságom.Képzeljétek neten keresztül rendeltem a rossmannból képeket(Gabi,Timi már meséltem Nektek),ma mentem értük.1200ft lenne az egész éééés személyi nélkül nem adják ide.Azt hittem felrobbanok.Még a bankkártyám se volt jó Nekik,személyi meg nem volt nálam.Nooormálisak?Mondtam is Nekik,hogy azt leshetik,hogy mikor fogok visszamenni a képekért,dugják fel maguknak!KépA poén még,hogy a keresztlányom a múlthéten 5600ft os képet minden igazolvány nélkül elhozott ugyan onnan.No comment!Kép
Na,most jól kidühöngtem magam,bocsika.Kép

Örülök,hogy tetszett a himbilimbis bácsi.KépKép

Mancs!
Vasárnap jön a meleg front.Hááát ha.......KépSzorítok!
Ne is írd a chilisbabot!Amikor terhes voltam többször volt,hogy betoltam 1 dobozzal de kifli nélkül.Kép
Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ilba,
Engem is érdekelne. Köszi!Kép
Te végülis mire jutottál? Elkezdtétek a hozzátápit?

Gabuska,
Jobbulást! Ezek a fránya vírusok csak nem akarnak kipusztulni. Nálunk most a Viki és a párom göthös meg szotykos. A fél suli is beteg.

Wolga,
Oké. Majd még értekezünk.Kép

Czuli,
műtét:Kép
De jó, hogy szerencsésen túl vagytok rajta.
Az öcsémnek is volt sérvműtétje, de csak úgy kétéves kora körül. Addig nem volt szabad sírni hagyni, nehogy kizáródjon. Egyfolytában ölben volt.
Azt honnan lehet tudni, hogy híg a tejcsi?

Dia,
csúzda, fényképek:Kép
Milyen lett az új frizkód? Most, hogy Gabiék nem voltak bölcsizni, nincs róla kép.

Sajtine,
Bogesz ül a járókában. A csajok ültették úgy oda, hogy kilógott a lába.Kép

Én még mindig nem tudom, kire szavazzak. Csak azt, hogy kire ne... Kép

Jucus
jucus73

Gabi:a műtétet nagyon jól tűrte! Utánna sem volt semmi csak amíg nem kaphatott enni (műtét után két óra..) aztán mintha meg sem műtötték volna!Neked miért volt tábszer is? Azért mert kevés volt vagy mert híg a tejcsi?

Jucus: szoktam fejni is a tejcsit és az üveg alján a tej majdnem átlátszó:-( és a tetjén is csak nagyon kevés zsír van, ráadásul nem lakik jól 150 g-mal sem.nagyon hamar kajcsit kér utána.
czuli

Ja, Ilba, dvd.

Dia,
hát, akkor jó is, hogy nem voltunk ott és nem kellett végignézni ezt a szörnyűséget Domival! Mondd meg neki lécci, de feltétlenül, hogy pusziljuk mind2-en, sőt mind3-an!
Rossmann:Kép

Jucus,
viszont kívánom a jobbulást a család betegeinek!

Most egy kis "meglepi" GERGÕNEK!!!!
ZÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕLD AZ ISTEN!!!!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Újra itt.Húú de aktív vagyok ma.Kép
Jucus!
Na jó a kedvedért holnap teszek fel képet a frizumról.KépAmúgy nem egy nagy szám,rövid és vörös.

Ilba!
Deeeee,azért van olyan szitu amikor már egy ilyen szőke hercegre is lehet haragudni.Majd megtudod pár hónap múlva amikor jön a hiszti korszak.Kép

Gabi!
Jobbulást!Puszkó átadva köszi szépen.Kép

Rokica!
Bocsesz de én nem tom a doki telcsiszámát.De szerintem van itt páciense.

Felhívás!!!!!
Aki tudja Ujvári doki telcsiszámát legyen olyan kedves és írja le Rokicának!!!Köszike.Kép

Bebebe én holnap megyek a barátnőmmel csajos délutánt tartani.KépSe gyerek,se apa ,csak mi a pletyi és vásárolgatás.Juj de jó lesz annyira várom!Kép
Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

na megvolt a nagy sétaKép
Tücsimami, Bubek köszi mégegyszerKép

Képek:

3 babakocsi
Kép

Zsófi rögtön meg is ebédelt Tücsimamiéknál
Kép

Aztán teli pocival Zsófi lecsap Gergőre
Kép

Marcus el is szontyolodott
Kép

akkor is Gergőőőő
Kép

naaa Zsófi inkább velem játszál, ne azzal a játékkal (húzhatod a fülem is Kép)
Kép

Bubek abszolút nem volt túlterhelveKép
Kép

hazafelé
Kép

Én is szeretnék kérni hozzátápis infót.

Kép

Kép
sajtine

Mancs, nemtudom, hogy kell kórházban szavazniKép

Gabuska, jobbulást
Dominak is Dia.

Na megyek összerogyni, mert úúúúúgy elfáradtam, hogy csak na.

Kép

Kép
sajtine

Kép

Czuli,
megnéztem Zsófit, nagyon aranyos, nagyon szép család vagytok!
Tök jó, hogy ilyen jól viselte a műtétet, nagyon jó egészséget Nektek!!! A Heim Pálban csinálták?

Gabi,
Integető kuki: KépKépKép

Dia,
szegény Domi! Puszika neki! Kép
Rossmann: Kép Hülyék.
Holnapi programért: irigy Kép, bár talán a lagzi is jó lesz. Kép

Jucus,
nem, még mindig nem. Most azon vagyok, hogy megpróbálom kihúzni a 6 hónapot. Csak a türelmemen fog múlni azt hiszem. Bár mikor egy egész varieté programot lenyomok kanalazás közben, akkor utána mindig elgondolkodom ... Kép
Jobbulást a betegeknek!!! Kép

Gabi,
ez marha jó Liviről. Pont jó, hogy még a cumi is a szájában van! Kép

Hű csajok, nem is tudtam, hogy lesz minitali! Szuperek a képek! Kép Most már én is akarok menni!!!!!

Eszti,
mizu? Rég voltál!

Mamacka,
ha nincsen időd, csak egy képet lécci! KépKépKép

Sajtine,
jobban hízik Zsófi most már?
Egyébként most Beni 1 hét alatt 11 dekát hízott. Tücsökmami, látod? Nem aggódni!!!

Mindenki megkapta, aki kérte a doksit?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Gabuska!
Boldog szülinapot? Mikor van??? Csak nem egy nap van a szülinapunk?Kép

Mancs!
Remélem szavazás után már a kórházba mentek!Kép Így a probléma megoldódnaKép

legutóbbi CTG-n a fiatalúr a pocimban végig aludt. Így persze ráhúztunk még egy kicsit, de aztán felpiszkáltam, mert már untam, igaz ülve csinálták, de már akkor is kényelmetlen volt fél óra után... Szóval felpiszkáltam, utána meg úgy ugrabugrált, hogy azt hittem szétszakadok. Fent nyomta kifelé a lábait, amitől a fejecskéje meg odalent feszített. Utána meg az UH sem sikerült. 10 percig vadásztott a doki valami nagyobb eret, hogy a vérkeringését megnézhesse... Annyira nyüzsgött, hogy nem lehetett befogni. Hehe, kellett felébreszteniKép Meg megmutatta a doki az előző babócáról készült UH felvétel egy részletét, mert neki nagyon tetszett és ritkán látni ilyet. A baba, aki kisfiú éppen akkor pisilt bele a magzatvízve és szabályosan lehetett látni az egészet. Tényleg nagyon érdekes volt.Kép

Beteg babócáknak jobbulást!
Én Danimnak szerencsére nincs most baja!!! (Aki nem tudná 11 hónapos korától, novembertól márciusig folyamatosan gennyes középfül gyulladása és asztmás jellegű hörghurutja volt. A maximum tünetmentes időszak 2-4 nap az antibiotikum kúra után.) Két orvos is rábólintott, hogy megkaphatja a 15 hónapos oltást. Az 1 éves státuszvizsgálat is kimaradt, hiszen egészséges babák közé nem lehetett vinni, így majd jövő hét kedden kiderül, hogy hivatalosan is hány kg és hány cm.
Az az érdekes, hogy most semmi baja. Múlt nyáron még kicsi volt a homokózóhoz, játszóterezéshez. Ezért ő a babakocsiban volt többnyire, vagy ölben. Most, hogy kertesházban lakunk és sokat vagyunk az udvaron, a gyerek folyton szutykos! De tényleg, fekete a keze, és folyton kikotrok valamit a szájából, nem számít, hogy épp egy levél, bot, vagy homok, vagy föld. Sapka sincs rajta, csak ha nagyon erősen fúj a szél és mégsem esik vissza. Esküszöm, hogy jót tesz neki a kosz!Kép Tudom, hülyén hangzik, de amíg a panelban laktunk nem érte ennyi inger a gyereket, mert a hideg miatt nem jártunk játszótérre, meg amúgy is kicsi volt hozzá, a Gabi meg ugye oviban volt.
A Gábor, meg októberben született és nyáron már mászott, simán mentünk a játszótérre, körbemászta a homokozót, napi 1 kg homokot megevett, mert olyan gyorsan a szájához kapják, hogy lehetetlen megakadályozni és tényleg, még életében nem kapott egy csepp antibiotikumot sem.
Nem akarok semmit állítani, de olyan érdekes ez a dolog.

na megyek

Kép
sasha

Sziasztok!

Hááát, megvót a nagy séta...miegymás.

Ilba, csak azé nem tudtál rula, mert mi is csak tegnap du beszéltük meg, hogy akkor Sajtine is jön, és együtt megyünk majd Tücsökmamihoz.

De jó volt nagyon, Tücsökmami, nagyon köszi a meghívást, meg a vendéglátást, és mostmár tényleg elhozlak egyszer mostmár ide hozzánk, és akkor itt gyűlünk...Kép

A képek majd a végén...Kép

Mancs, Ilba, ti aztán tudtok enni!!!
EZ ISZONYÚÚÚÚÚÚ GÁZ!
Chilisbab nutellával????!!!!
Fokhagyma kókusszal?????!!!!

Ti tiszta "izék" vagytok.
Mancs neked meg mán szülni kéne, nem ilyen keverékekkel izgatni azt a szegény gyerököt odabenn. Milyen jó lesz neki már a tejci. Az legalább fincsi édes...(én megkóstoltam még az elején, és néha egy egy nyalást én is kapok még most is KépKépKép)

Gabi,
bár Marcin nem látszik, mi is inkább olyan lilásak vagyunk Kép
De azért a kéziben szeretjük a Fradit is... Kép
ÉS nagyon cuki a kép.

Ilba, Beni új sapija csúcs!!!! ÉS a kölek is csúcs! Nagyon kis édibébi még most is! Kép

ISTVÁN PARKI TALI

Eszti, Vuka, Ilba, Sajtine, és kispestiek:
nekem az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha hétfőn mennénk az István Parkba talizni, mert hétfőre napot és 20 fokot mond az időjárásjelentés. Mit szólnátok hozzá?
Tudnám vinni a csillagot, (Ilba, kell még ugye?) és Esztinek meg a pelust.
Na?
Majd írjatok.

Ja és Ilba, én is kérek szépen hozzátápis doksit.
Meg akkor írd már meg lécci a számodat is, mer' a nincsen meg.

Jucus,
ez tök jó kis buli volt. Biztos élvezték a csajok. Kép
Majd mostmár jó az idő, Wolga hazajön, és egy kicsivel később meg jól meglátogatunk. Okés?
Szerintem ápr. végén, május elején. Rendicsek?
(viszünk almátKépKépKép)

Dia,
Ezek a kisrácok, mindig a szájukat ütik meg. Emlékeztek, még Connie írta, hogy Ákos is a száját verte a széklábba...Szegény Domi! sok - sok gyógypuszi a szájára Kép

Sasha,
ez télleg elég érdekes. De ilyenről egyébként már máshol is hallottam. Meg nem csak az ingerek, hanem a jobb levegő, a stressznélküliség, és a nagyobb mozgástér is szerintem közrejátszik ebben.
CSAK MARADJON IS ÍGY!!!! És tök jó, hogy így van most!

Rokica,
Dr. Ruttner Zoltán az én dokim. Jó orvos, nagyon rendes, és megbízható, és csak jót tudok róla mondani, és - míly meglepő - István kórházas. De magánrendelője is van, a cég neve EXAMED. A száma:
332-0718. A Kossuth térhez közel van.
Jól beszél angolul, fültanúja voltam, amikor egy betegével beszélt. Meg egyszer telefonban is hallottam angolul beszélni.

És akkor jöjjenek a képek:
Itt még csak szemeznek egymással....Kép
Kép
És itt már csurog a menyasszony nyála MArci után.KépKépKép
Kép
elindultunk...
Kép

Marci napozikKép
Kép
Zsofi itt még kuksizik....(és milyen cuki, ahogy ülKép)
Kép
Itt meg egy kicsit megvizsgálja a lábzsák alatt is a kocsit.....álmában.Kép
Kép
Gergő a kék herceg Kép
Kép
Itt már javában séta...
Kép

Zsófi az ebéddel, meg anyucival. (Szép ababa, szép az anyukája KépKépKép)
KépKépKép

Tücsökmaminak tényleg kircsi a haja! De ahogy Gergőt nézem, a póló se rossz! KépKépKép
Kép

Csajoznak a skacok! Kép
KépKép
Látjátok milyen kafa fényképezönk van nekünk. Ez tuti jobb mint a tiétek! Kép
Kép

Milyen színes az a valami, amivel Zsófi babrál...valahogy meg kéne szerezni...Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de fáj a szívem! Akarok én is MAXItalit! Nagyon jók a képek, meg a feliratok is!

Sasha, április 6. és Ilbáé is.

Most rohanok, ébredezik a csaj.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hűha, Sasha, most látom, Neked tegnap volt a szülinapod ISTENKE ÉLTESSEN SOKÁIG!!!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok lányok,

nagyon jók ezek a taliképek, nagyon irigy vagyok ám! Kép

Bubek, részemről rendben a hétfő, de a többi nap is! Kép De jó lenne!!!! Kép

Nekünk sűrű napjaink voltak, mindig mentünk valamerre, ma is megyünk, holnap pedig utazunk vidékre, először Bencével, megyünk nagyszülőzni, ahol szanaszét fogják gyömöszilni! Kép

Mennem kell, még jövök!
Puszi mindenkinek
Vendég

Én már meg is kérdeztem Apóskát, hogy elvinne-e minket a talira, aszonta, hogy persze, szívesen, csak amíg a Duna miatt le van zárva a nemtudommi, addig kocsival lehetetlen közlekedni, főleg innen a világ végéről a Jászai Mari környékére. Lehet, hogy másfél órát kocsikázunk, hogy ott legyünk fél órát. Szóval nemtom, lehet, hogy mi a hétfőit még kihagyjuk, de megszakad a szívem!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Bubek, fényképezős KépKépKépKépKépKép

Ilba, megint pont annyit hízott mint előző hónapban 280 gr Kép
nem is bánom, ne legyen UrsulaKép
köszi, én megkaptam a hozzátápis infót

Gabuska gyertekkkkkkkk ha tudtok

Jó hétvégét
ha lesz este erőm bekukkolok
most megyünk a Baby outlet-be

Kép

Kép
sajtine

még nem olvastam újra, csak egy gyors fotó kedvenc gyermekünkről...
Kép

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Most röviden,mert sok a dolgom!
A tegnapi bölcsi sajna elmaradt,mert a délelőtt máshogy alakult mint szerettem volnaKép

Ilba:
A hozzátápis infót légyszi küld el nekem is.KösziKép

Mi is mennénk a talira,de csak Gabusékkal,mert ők tudnak elvinni minket is!
Dia ti tudtok jönni?

A képek szuperek!Irigykedem a tali miatt!És még klassz idő is volt!

Most ennyi!Később még benézek!

Kép

Kép
novum

Szijjasztok!

Nagypeti és Kispeti elmentek az újonnan nyitott Kenguruba, remélem hoznak valami szépet, Gergő alszik, én meg mi más csinálhatnék, mint jövök hozzátokKépKép
Tegnap írtam is, meg fel is raktam a képeket, erre ez a hülye babanet lerohadtKép
úgyhogy ne haragudjatok,hogy most nem reagálok, de úgyis tudnátok hogy miket akarok írni, mindenki babája gyönyörű, de hát ez egyértelmű.
Csak annyit, hogy a tali+séta télleg jó volt, ezt máskor is megismételhetjük. Azt még nem is írtátok, hogy a gyerekek mellett az anyuk is jól bekajcsiztak (hála a mellettünk lévő "csirkésnek"Kép)
Zsófinak akkora szemei vannak, eszméletlen, egy törékeny kis tündérke, Marci hozta a szokásos sajtkukac formáját (egyfolytában teperneKép) Gergő meg persze megint kismedve volt, jókat brummogott.
Én már nyarat akarok, amikor mindenkivel találkozhatok. Gabuskát meg Diát, meg Novumot meg mindenkit szeretnék megismerni. És Ilbával is jó lenne újra talizni.
Wolga:
szupi a pelus, pont jó, köszike Kép

anya ugye jövünk máskor is?
Kép
kettővel is elbírok
Kép
egy kis kajcsi nekem is jár Kép
Kép
szóval Zsófi képzeld akkor az történt....
Kép
Hé, valaki mondja már meg ennek a Gergőnek, hogy én is szeretnék Zsófival beszélgetni!!
Kép
hason feküdni a legkirályabb
Kép
3-as traccsparti
Kép
Vendég

Sziasztok kismamik...

Tegnap jöttünk haza...
Megpróbálok visszaolvasni, de látom nem sok lehetőség van rá... babanet megint vacakol...

Addig is...

Parapapa a szülőszobán Kép ...nem izgulta túl a dolgot... Kép
Kép

szülés

Kép
Kép
Kép

első nap

Kép
Kép

második nap

Kép
Kép

harmadik nap

Kép

negyedik nap

KépKép

...a hazamenős ruci egy kicsit el lett méretezve Kép

Kép
Kép

otthon apával...
Kép

További képeket itt láthattok rólunk http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9273

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac: örülök, hogy jelentkeztél, és gyarapítottad a magad szerény eszközeivel a babanetes Tökéletes Gyerekek táborát! (A túlméretezett sapkás fotó észbontó).
Minden jót, és gyere mostanság gyakran, hisz úgysincs más dolgod, mint tudjuk...

Kép Kép
coolasa

Ilba, én is megkaptam az emailt, köszönöm!

Kép Kép
coolasa

Ja, ha senki nincs itt, megyek, és ebédbe fojtom a bánatom, és ti lesztek a hibásak, ha ez olyan jól sikerül, hogy ki kell szélesíteni a bejáratot a kedvemért.
uff

Kép Kép
coolasa

Mamacka,
de örülök nektek!
Áron gyönyörűűűűűűűűű, mint az összes istvános baba!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

reggeli ctg eredménye a doki szerint: "ez még semmi, menjenek holnap szavazni"Kép Mentünk vásárolni, és a Brendonban, sorbanállás közben nagyon úgy néz ki, hogy ELFOLYT A MAGZATVÍZ! Nem túl sok, de az volt. A szülésznő szerint is, mert felhívtam. Du. 3-4 körül menjünk be, ezt mondta. Meg hogy ne idegeskedjek. Be vagyok tojva ám, de rendesen! nem a fájdalmaktól félek, hanem úgy cuzámmen.

Drukkoljatok!!!!

Mamacka,
Isten hozta a friss családot, és Áron babát!!! Nagyon szépek vagytok!

Puszi,

Mancs (aki eredetileg mára volt kiírva)

Kép
mancs

Szóval úgy néz ki, hogy nem élhetek egyik alapvető állampolgári jogommalKép

Kép
mancs

Mancs!!!! KépKépKép
DRUKK!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
ilba

KösziKépKépKép

Kép
mancs

Mancs: szintén.........

Kép Kép
coolasa

Mancs:
Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Mamacka:
Gratulálok a gyönyörű Áron babához!
A morcos képen és az összes sapkáson irtó aranyos!
Látom az apukája is el van olvadva ha ránéz!Kép

Coolasa:
Noéminek mekkora haja van!!!KépNagyon figyelmesen nézi,hogy mit mondanak neki!Kép

Na megyünk sétálni!

Kép

Kép
novum

Helló!

Anyukám lenyúlta a gyerkőcöket, kb 24 órára.Kép De n ehogy azt higgyétek munka nélkül maradtam. A létező összes játék a lakás minden pontján szanaszéjjel hever, az ebéd maradéka a konyhában össze-vissza. És persze a párom főzött (tök jó, úgy örültem neki!), de a romokat én takarítom utána isKép

Bubek!
Igen, én is örülök, hogy most jól van, végre valahára!Kép
Nagyon jók a képek!!!

Gabuska, Ilba!
Boldog szülinapot kívánok!!!KépKépKép Hajrá kosok!Kép

MAMACKA!
Nagyon teccenek a képek és a babóca is egy tündér!!! Hát a hazamenős ruci tényleg kissé nagy lettKépKépKép Nem baj, majd belenő!Kép

MANCS!
Hatalmas drukk!!!!!!!! Nagyon izgulok! Az ember lánya nem pisil csak úgy be, hogy ne érezné, úgyhogy az biztos, hogy a magzatvíz. Nagyon szorítok a könnyű és gyors szülésért!

sasha

Kép
sasha

Köszi mindenkinek, nemsokára indulunk, mostmár nem jövök... Kép

Puszi-puszi

Kép
mancs

Mancs: Megy a drukk innen is!!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Petike nagyon szép időt választott (az Anyukája bezzeg nem fog majd választani...KépKépKép), ezt látjuk az ablakból:
Kép

Nagyi, meghúzhatom a Papa bajszát?
Kép

De kár, hogy Anya nincs így kipárnázva...
Kép

(Amint látjátok, Anyukám még mindig nem festette be a haját. Na, majd kézbe veszem a dolgot!Kép)

HAJRÁ PETIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blackrose,
mi újság Veled?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hahóóóóóó többiek!!!!
Mááááá megin' hun vagytok?Kép

Ha az átlag 8-10 órás elsőszüléssel számolok, akkor Mancs már Petikézik! (Ha minden igaz délelőtt folyt el a magzatvíz, ugyi?) Reggel írok neki egy sms-t, olyan izgatott vagyok! Kíváncs vagyok, vajon hány kiló lett végülis.Kép

Képzeljétek, van egy kiskutyánk!!!!! Mindenhova követ és levadássza a papucsokat. Úgy hívják: Lívia.Kép
Apukája fog venni neki egy strandpapucsot aszonta, hogy ne folyton a mieinket akarja megrágcsálni.Kép
Ma séta közben elszólta magát Azuram, hogy tök jó lenne kistesó, csak nem tugggya, lenne-e energiánk hozzá.

Itten van a mászás (bocs, hogy ilyen rossz a kép, de hirtelen készült):
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska:
kiskutya KépKép ja és Kispetinek mutattam Livit talpig zöldben. Mondtam neki, ezt ő indukálta, merthogy először ő tekerte a Gergőt lilába Kép

Mancs:
hajrá!!!!!!!

Coolasa:
arról a cuki lánykádról csinálhatnál több jó kis képet. mi egész nap kattingatunk Kép

Mamacka:
Áron baba naggyyooon szép. szüléstörténetet is kapunk majd? kíváncsiak vagyunk ám Kép

Képzeljétek, Dunakeszin nyílt a Kenguru mellett C & A is, és kapott a Gergő kafa kis rucikat. Apa most nagyon jól vásárolt.
Ja és kapott a Gergő egy babakocsit is, olyat amivel tudok közlekedni, egy kis semmi 5kg-osat, egyszerű sportkocsi, de most már el tudok bárhova menni. Szuper!!

ifj.KOJAK:
Kép

maffiózók:
Kép
Vendég

Tücsökmami!
Nem raktál fel képet a babakocsiról!!!!
HOGY TEHETTED EZT???????KépKépKép

Meg kell enni KojakGergőt!!! Nagyon jó húsban van!

És, mit szólt Kispeti? (Csak akkor írd ide, ha szalonképes.KépKépKép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Mancs drukkolok, vagy már késő?Kép

Mamacka, büszke lehetsz a kisfiadra gyönyörűűű
sapis kép nagyon cukiKép

Coolasa, Noémi is tündéri, kár, hogy nem sok képet raksz fel Róla

Tücsimami
Nagyon jók a maffiozókKép
Tök jó, hogy nyílt C&A mondtam is ma a férjemnekKép
Kenguru is nyílt?
Voltunk ma a Baby outletbe a soroksári úton.
Tiszta gagyesz...
Csomó leértékelt áru van ami nem is lenne baj.
Pl. vannak játékok amik nem forognak vagy már nem zenélnek szóval valami bajuk van. De csak 3-4 ezerrel vannak leértékelve.
Azért egy 20 ezer forintos játékot nem vennék meg mondjuk 16 ezerért és még nem is jó. 2 ezerért megvettem volnaKép
Voltunk a Brendonban, megnéztük a babakocsikat,
Peg peregot veszünk az már tutiKép
Aria nem volt most. Azt is meg akarom nézni élőben.
De volt egy másik ami nagyon tetszett még. Csak sajnos 45 e Ft. Megvárom a következő baba magazint hátha lesz benne kupon hozzá.
Holnap megyünk anyuhoz, de most nemsokáig leszünk, mert a férjemék vasárnaponként fociznak és végre a szabad levegőn fociznak holnap.
Mindenki hozza az utánfutókatKép babakocsi, gyerek, csattogós lepkékKép
Ha meglesz a babakocsink azzal már én is könnyebben mozgok majdKép
Vagy rafkósan kenguruban viszem és az összecsukott babakocsit könnyebben tudom a buszra föl-le hurcibálni.

Livi kis tündérkeKép de jó már, hogy mászik, tök cuki lehetKép

Na nézem tovább gésa mamáékatKép

Kép

Kép
sajtine

tényleg képet a babakocsiról!!!!

Kép

Kép
sajtine

Esküvőn vagyunk, huncut kölke nem aludt pont ma el cicin, várom, hogy elaludjon és megyek vissza.
Jövök holnap! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Ma (illetve már tegnap) 22:50-kor megszületett Petike, súlya 3880 gramm, hossza 58 cm. Igen, megcsináltuk! Kép
Mancs és Petike jól vannak, kicsit nehezen akart kibújni, de rásegítettek. Már megtörtént az első kajálás is, és egyáltalán nem látszik, hogy hiányolná a kis tavacskáját és a néma barátját (lepény urat)!
Elég késő van, úgyhogy egy kicsit megpróbálok pihenni én is, hogy reggel újult erővel mehessek a korházba!
Üdv mindenkinek: Mancsbá
KépKép

Kép
mancs

Mancs, Petike, és Mancsbá,

hát én még drukkolni sem tudtam neked, és már meg is született a mini!

Õrületes a kép, nagyon kafa, és annyira jó!!!
Gratulálok a friss Mancs családnak, fene egye a választást, ez sokkal klasszabb!! Kép Kép

Csajok, minden istvános gyereket ezen a mérlegen mérnek? Van ugyanilyen képünk, csak Bence van rajta. Kép

Mancs, szép napokat neked, és gyere majd, amilyen hamar tudsz! Kép Ügyi vagy, és mekkora baba!

Puszi
Vendég

GRATULÁLUNK MANCS!!!!!!!!!!
Nagyon szép a kis langaléta! Alig várom, hogy megszorongassam! (Hát, az sem holnap lesz.Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én is csak gratulálni tudok a Mancs családnak!! Igazán jól összerakott kisfiú ez a Peti gyerek Kép!!!
És minden jót és szépet kívánok!!!

Blackrose

ui.Kicsit irigy, irigy, irigy, hogy túl vagytok rajta!!! de csak kicsit!!! ;)

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?