Sziasztok!
Hááát, megvót a nagy séta...miegymás.
Ilba, csak azé nem tudtál rula, mert mi is csak tegnap du beszéltük meg, hogy akkor Sajtine is jön, és együtt megyünk majd Tücsökmamihoz.
De jó volt nagyon, Tücsökmami, nagyon köszi a meghívást, meg a vendéglátást, és mostmár tényleg elhozlak egyszer mostmár ide hozzánk, és akkor itt gyűlünk...
A képek majd a végén...
Mancs, Ilba, ti aztán tudtok enni!!!
EZ ISZONYÚÚÚÚÚÚ GÁZ!
Chilisbab nutellával????!!!!
Fokhagyma kókusszal?????!!!!
Ti tiszta "izék" vagytok.
Mancs neked meg mán szülni kéne, nem ilyen keverékekkel izgatni azt a szegény gyerököt odabenn. Milyen jó lesz neki már a tejci. Az legalább fincsi édes...(én megkóstoltam még az elején, és néha egy egy nyalást én is kapok még most is
)
Gabi,
bár Marcin nem látszik, mi is inkább olyan lilásak vagyunk
De azért a kéziben szeretjük a Fradit is...
ÉS nagyon cuki a kép.
Ilba, Beni új sapija csúcs!!!! ÉS a kölek is csúcs! Nagyon kis édibébi még most is!
ISTVÁN PARKI TALI
Eszti, Vuka, Ilba, Sajtine, és kispestiek:
nekem az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha hétfőn mennénk az István Parkba talizni, mert hétfőre napot és 20 fokot mond az időjárásjelentés. Mit szólnátok hozzá?
Tudnám vinni a csillagot, (Ilba, kell még ugye?) és Esztinek meg a pelust.
Na?
Majd írjatok.
Ja és Ilba, én is kérek szépen hozzátápis doksit.
Meg akkor írd már meg lécci a számodat is, mer' a nincsen meg.
Jucus,
ez tök jó kis buli volt. Biztos élvezték a csajok.
Majd mostmár jó az idő, Wolga hazajön, és egy kicsivel később meg jól meglátogatunk. Okés?
Szerintem ápr. végén, május elején. Rendicsek?
(viszünk almát
)
Dia,
Ezek a kisrácok, mindig a szájukat ütik meg. Emlékeztek, még Connie írta, hogy Ákos is a száját verte a széklábba...Szegény Domi! sok - sok gyógypuszi a szájára
Sasha,
ez télleg elég érdekes. De ilyenről egyébként már máshol is hallottam. Meg nem csak az ingerek, hanem a jobb levegő, a stressznélküliség, és a nagyobb mozgástér is szerintem közrejátszik ebben.
CSAK MARADJON IS ÍGY!!!! És tök jó, hogy így van most!
Rokica,
Dr. Ruttner Zoltán az én dokim. Jó orvos, nagyon rendes, és megbízható, és csak jót tudok róla mondani, és - míly meglepő - István kórházas. De magánrendelője is van, a cég neve EXAMED. A száma:
332-0718. A Kossuth térhez közel van.
Jól beszél angolul, fültanúja voltam, amikor egy betegével beszélt. Meg egyszer telefonban is hallottam angolul beszélni.
És akkor jöjjenek a képek:
Itt még csak szemeznek egymással....
És itt már csurog a menyasszony nyála MArci után.
elindultunk...
Marci napozik
Zsofi itt még kuksizik....(és milyen cuki, ahogy ül
)
Itt meg egy kicsit megvizsgálja a lábzsák alatt is a kocsit.....álmában.
Gergő a kék herceg
Itt már javában séta...
Zsófi az ebéddel, meg anyucival. (Szép ababa, szép az anyukája
)
Tücsökmaminak tényleg kircsi a haja! De ahogy Gergőt nézem, a póló se rossz!
Csajoznak a skacok!
Látjátok milyen kafa fényképezönk van nekünk. Ez tuti jobb mint a tiétek!
Milyen színes az a valami, amivel Zsófi babrál...valahogy meg kéne szerezni...