Sziasztok, ez most más, a Levegő Mcs egy új kiadványa civileknek vegyi anyagokról:
http://www.levego.hu/konyvtar/olvaso/forraspont.pdf .
Sőt, most jut eszembe, hogy Titeket is biztos érdekelhet a zöldirodalom levlista, a Védegylet csinálja - innen az értesülés-, persze lehet h éltek vele, de azért bemásolom, h mi is ez ,s hol lehet feliratkozni:
A mintegy 600 címzetthez eljutó
zoldirodalom@zpok.hu levelezőlistán olyan
kiadványokat (könyvek, folyóiratok, civil szervezetek anyagai)
ismertetünk, amelyek explicit módon foglalkoznak az ökológiai
fenntarthatóság témakörével. Megköszönjük, ha felhívja figyelmünket
ilyenekre (lehetséges beszerzési helyükkel együtt)! Örömmel vesszük azt
is, ha ajánlja ismerőseinek ezt a levelezőlistát. Feliratkozni a lista
szerkesztőjénél, Takács-Sánta Andrásnál lehet a
tsa@mail.datanet.hu címen.
No, Sunrider: én egy teájukat ittam, állítom,h az hozott ki a ronda, többéves sokizületi gyulladásos nyavajámból, amiről egyébként mindenféle gyógyszer lepattant. DE utáltam azt, h minden egyes filter külön müa zacsiba van csomagolva, s h nem lehet tudni, mi van benne. + sajnos az "amerikai(as) csodaszerekkel" szemben, talán az agresszív tálalás miatt: retorika, képi világ, nagyon erős bennem az ellenszenv. A nagyon kedves szomszédasszonyom ajánlotta, nem az ismert tukmálós, fojtós emvéj-stílusban!, hanem mint amikor valaki segíteni akar a másikon a saját jó tapasztalataival, példájával. De különben uaz a szisztem mint a fentebb emlegetett cégé!
Itthon van a Zöldköznapi, később beszámolok a fejezetekről...
Ja, meg ami még érdekes, az Sára játékos témája, engem is foglalkoztat a "gyerekbarát/ emberbarát játék" , -azt hiszem Julcsi ébred....- csináljunk egy körkérdést: Mivel játszik a gyermeked ? címmel. Majd én is beszámolok....
Szép napot, Anna