Ánizs!
Ezt nem tudom másképp mondani, csak így egyszerűen: GYÖNYÖRÛ!
Rajtam 2x volt esküvői ruha: a szalagavatómon (keringőztünk), és amikor készültem férjhez menni és ruhát kerestünk... aztán sose többet
. Pedig úúúúúúúgy vágytam rá! És olyan gyönyörűűűű két ruhát sikerült próbálnom, hogy azóta is csak ... az egyik hagyományos fehér, a másik a legszebb, pedig egy arany színű uszályos.
Álomszép volt...
Mian!
Akkor jó utat hazafelé és gyere mesélj!
Nekem is meg kellene szabadulni egy pár, kb. 8 kilótól. Elhatározások vannak... Egyelőre idegállapotom nincs. Pedig azt hiszem a beteg lelkemnek jót is tenne.
Jubi!
Jó lett a hajad!
Nekem sem egészséges sajnos, hullik, bár most már annyira nem. Én csak vágatni járok fodrászhoz, a szinezést (szőke és vörös csíkokat) a hugom teszi bele. A fodrászom meg is dícsérte a profizmusát.
Sztigris!
Aranyosak, szépek, gyönyörűek a gyerekeid! Asszem kicsit irigykedek is. Bár én is tehetek arról, hogy nekem csak egy gyerek jutott. Pedig mindíg hármat szerettem volna. Először egyet, utána ikreket.
Nekem is van egy ici-pici részem a közös kertben. Ültettem bele ősszel krokuszkákat, nárciszokat, egy-két jácintot és tulit. Tuli és jácint nem lett, csak egy, krókuszka és nárcisz rengeteg. Most nyílnak. A lelkemet ápolják.
Puszi Kriszta