Új privát üzeneted érkezett!

Fanni, Kavicska

eszembe jutott még valami, Ti beszéltetek erről valamelyik nap: a megtermékenyülést követő 8-ik napon történik meg a beágyazódás.

Kép
zsuzsi73

Fanni, Kavicska

eszembe jutott még valami, Ti beszéltetek erről valamelyik nap: a megtermékenyülést követő 8-ik napon történik meg a beágyazódás.

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Tele a t...köm a babanettel.Írtam egy hosszú levelet és az egész elszállt.
Majd este írok újra mert most kezdek dolgozni 3-kor.

Zsuzsi!

Igazán nagyon sajnálom!

Van hírem mondom ha este sikerül!űKépKépKépKép
Addig csak izguljatokKépKépKépDe szenya vagyokKépKépKép
kavicska

Bezzeg ez elment!
kavicska

Zsuzsi
Kép Pedig úgy vágytam egy csodás hírre!
Köszönjük szépen, nagyon aranyos Tőled. Tudom, hogy nehéz ilyet leírni és gondolni, amikor az ember lányának nem sikerül... + az infot is köszi Kép
Nálatok nem kell kihagyni 2-3 ciklust?
Várj csak, ha pesti vagy, miért jársz a szegedi Kaáliba?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

A hosszú levél nemKépKépKépKép fúúúúj babanet!
kavicska

Na szóval újra próbálkozom,mert a naplómból kiderült,hogy 1/2 4 -re jönnek hozzám.

Szóval ma a postás jött és meghozta a jogerős határozatot,miszerint örökbefogadó szülők lettünk.
kavicska

Most sok kicsit írok,hogy ne egyszerre szálljon el a sok.KépKépKépKép

Vasárnap jön az ügyvéd és megírjuk a leendő házunkra az adásvételi szerződét.KépKépKépKép
kavicska

Fanni!

Nekem nem görcsöl a hasam,de mintha néha a petefészkeim fájdogálnának.
Tegnap este én is remegtem....ezt is egyszerre csináljukKépKépKépKép
Én csak annyit érzek,hogy valami nem olyan a hasamban mint szokott lenni,és esténként fájnak a ciciim.Ha felállok az alhasamon át távozni akar a szemérem csontom,de ez sem fáj nagyon csak fura érzés.KépKépKépKép
kavicska

Szóval ma határozat,vasárnap adásvételi,és remélem a 12. nem töri meg azt a sikerszériát!!!
KépKépKép
kavicska

Bocsi hogy teleírtam a topikot!KépKépKép
kavicska

Kavicska Kép
Szuper hírek! Igazán, mind a 3 az! Kép
Mondjuk szerintem inkább a méhed érezheted, mint a petefészked, mert tudod, oda ágyazódnak be a babócák Kép Kép
Miután 12-én is egyszerre megyünk vérvételre Kép, remélem, az is egyformán remekül remekül sikerül Kép
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Biztos jelent valamint, hogy véletlenül 2x írtam le, hogy remekül Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kavicska

ezek nagyon jó hírek, már csak a pozitív teszt hiányzik!
és mi van olyankor, ha sikerül, és örökbefogadó szülők vagytok? visszaléptek?
nekem is fájt a petefészkem, az állítólag a punkció miatt volt, és nekem azt mondta a doki akkor, hogy nagyon sokat igyak, csak ezzel tudok segíteni rajta.

Fanni

én nem pesti vagyok. én is épp tőletek akartam megkérdezni, hogy vajon miért mehetek már a következő vérzés után 2 héttel. lehet, hogy csak UH-n nézik a petefészkemet, de ennek meg mi értelme van még akkor? ugyis ki kell 3 hónapot hagyni.

Kép
zsuzsi73

Lányok,

aki jártas a hormonokban, kérem segítsen!
Létezik az, hogy a férfinak magas a prolactin szintje, és emiatt nem esik a nő teherbe? ha igen, ez hogyan lehetséges? vagyis mi a konkrét magyarázat?

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
Biztos ki akar vizsgáltatni a doki, azért hív be. Rengeteg tüsződből csak 2 petesejt lett. Talán ezért.
Prolactinban nem vagyok otthon, de reméljük, Norka Kép benéz majd ide és válaszol Neked!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzsi Kép

Én ezt találtam gyorsan:
"A stressz további hatása a fokozott prolaktin termelődés is. ez a hormon a nevét onnan kapta, hogy szülés előtt előkészíti, szülés után serkenti a tejelválasztást. A prolaktin az egyik leghatásosabb ""fogamzásgátló" hatású hormon a szervezetben, régen, ill. elmaradottabb országokban még mai is, az anya részben azért szoptatta sokáig gyermekét, hogy ezzel is védekezzen a teherbeesés ellen. A prolaktin többek közt gátolja a méhfal normális ciklikus fejlődését, így ha valami csoda folytán a fenti védelmi rendszer ellenére is megtermékenyülne egy petesejt, a méhfal nem fogadja be azt.
Teljesen hasonló mechanizmusok révén válhat a férfi is meddővé..."
A teljes cikk: http://www.behsci.sote.hu/nok/w_imed47.htm

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
köszönöm, elolvasom máris. egy ismerősömnél van, hogy kb 1,5 éve próbálkoznak, és ez most derült ki, hogy a férjének nagyon magas a prolactin szintje.
Ti szoktátok olvasni az Infertility.hu-n az orvos válaszol rovatot? én most kb 2 óra hosszája ezt olvasom, nem győzök csodálkozni, hogy hány féle betegség és akadályozó tényező van. lassan már azon csodálkozok, hogy egyáltalán természetes úton megfoganhat valaki.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsika Kép
Még sosem néztem és nekem nem is való! Én ilyen szempontból önsors-rontó vagyok, még a gyógyszereken a mellékhatásokat sem szabad elolvassam, mert azonnal produkálom Kép Kép

Megyek haza végre, mert jócskán elfáradtam ma!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

*!
Az egyszer biztos, hogy aki ezen az úton elindult abba rengeteg erő van és feladni szerintem nagyon kevés pár adja. Végig csinálom mert nincs más választásom és tudom hogy a világ legcsodálatosabb dolgérért harcolok. Kép
Sajnos valóban úgy van hogy kapjuk ezeket a progi féle gyogyikat (utro, duphaston v. progiszuri) ezektől elvileg nem jön meg. Azért mert ugye normál ciklusban is úgy működik a dolog, hogy a szervzeet termel progit de mivel nem lettél terhes abba a ciklusba abbamarad a termelés (legalábbis részben) és megjön és indul előről a folyamat. Itt meg ezzel megpróbálják szinten tartani és nyilván ha ez sikerül akkor nem jön meg de előfordul hogy még igy is megjön. Én is így jártam a 2. lombiknál.

Borsi!
Meglesz a haramdik is ne izguljál, de ha nem akkor lehet hogy pont a kettes fogat lesz a befutó. Kép

Fanni!
Én nem fogok ilyen hülyeségeket írni én azt írom hogy érzem hogy lakik ott valaki és ő "zavargat" téged, hogy tessék pihenni! Intő jel odafentről.

Niki!
Hogy a viharba ne emlékeznénk rád. A mások topikban (babás) láttam hogy írtál írtam is neked hogy mi van veletek de nem írtál. Nagyon örülök,hogy azért időnként adsz életjelet magadról.
A párodnak mielőbbi jobbulást. És tényleg ha van kis időd kedved gyere közénk.

Zsuzsi!
Kép
Nagyon sajnálom és tudom milyen rossz érzés ez, remélem hamar tudsz majd előre nézni és bízni a sikerben.
Tikonak a supre van a fogigátló helyett a lényeg az az egésznek, hogy le kell állítani a petefészek működését és azt vagy supre vagy fogigátlóval teszik.
A hormonhoz van táblázat az oviklub.hu-n is ott azt is leírják ha jól emlékszem hogy mit mihez néznek a lombik alatt.

Kavicska!
Nagyon remélem hogy a harmadik is sikerülni fog.
Gratulálok az örökbefogadós papírotokhoz.Már mikor íttad hogy lesz egy meglepi azt hittem tesztet csináltál, de az még korai lett volna. Tök jó. Kép

Kavicska, FAnni!
Drukk hegyek mennek felétek. Zebrát akarok osztani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsuzsi!

Kép Kép Nagyon sajnálom, én annyira bíztam benne, hogy sikerül! De majd legközelebb!!!

Kavicska!

Hogy te ma milyen bőbeszédűv vagy! Kép Csupa jó dolog történik veled, ez a sikerszéria folytatódni fog!!!
Babaragacs +++++++++++++++++++++++++++++++

Fanni!

Teljesen átérzem, amit érzel, próbálj megnyugodni (tudom, hogy nem lehet), minden rendben lesz!!! Biztonság kedvéért küldök még babaragacsot +++++++++++++++++++++++++++++++++

Tiko

tiko

Hahó!
Minenki elment nézni a mai vitát?

Tiko!
Benned bízom hogy itt vagy, ha vagy írjál. KépKonkrétan mikor is kapod az első szurit?

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Megjöttem.Kidolgoztam magam,mára elég is volt.
Kép
Köszi a gartulációkat az öribabás papírhoz!
Zsuzsi!
Ha most sikerül és egy babó lesz akkor a tesót örökbe fogadjuk.Ha ikrek lesznek,akkor nem hiszem hogy bevállaljuk az öribabát mellé.
De ez még a jövő kérdése.

Tiko!
Én általában szómanésben szenvedek....de tegnap már nem volt mit írni.KépKépKép
kavicska

Fanni!

Hányra mégy 12-én?
Én valószínű jó korán,de az eredményt már csak otthonról kérdezem meg.Hacsak nem tartok csavargós napot.
Ami a petefészkemet illeti :biztos nem a méhem fájt,mert mielőtt mentem a punkcióra akkor is mindkét petefészkem fájt minden wc-zésnél.És ez most újra kezdődött.Mellesleg a méhem is csinál szerintem valamit,mert olyan az alhasam,mintha fel lennék puffadva...pedig nem vagyok,és bár korai még de sokszor forog a gyomrom főleg délelőtt és evések után.
Majd 12-én meglátjuk a tutit.
kavicska

Zsebi!

Egyébként ami a tesztet illeti...ma majdnem lett egy.A Kaáliban most nem kaptam,de ma az anyunak gyógyszertárba kellett volna mennem,de kiderült hogy mégem kell.Már azon fantáziáltam,hogyveszek egy tesztet,és holnap reggel sunyiban megcsinálom,de rájöttem,ha véletlenül a gyogyik miatt pozitív lesz....és negatív lesz a vérvétel.....
kavicska

Zsebi!

Naná, hogy itt vagyok! Kép

Jövő szerdán, tiszta para vagyok, elszoktam tőle.

Kavicska!

A tesztek tudnak mókázni, én már csak tudom! Kép

Tiko

tiko

Kavicska!
Lebeszélnélek a tesztelésről nemcsak azért amit te írtál, hanem úgy egyáltalán annyira korán van még semmi értelme adott esetbe most egy negatívat megnézni és elkeseredni. Annyia sok energia árad a soraidból. Nincs már sok hátra hamar eljön az idő. Mi durkkolunk. de persz a te döntésed és ha a teszt mellett döntesz akkor is veled vagyok. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

KAvicska!

Még egy hét van a vérvételig, ugye? Ha jól emlékszem és igen, tényleg elég korai. Legalább egy pár napig bírd még ki, segítünk!!! Kép

Tiko

tiko

Zsebiiiiiiiiiii, merre vaaaaaagy????? Kép Kép Kép

tiko

Tiko!
Itt vagyok.Kép
Fúúúúú az már mindjárt itt van nagyon drukkolok neked. Eltűnésem oka az új tábla varázsolása. Ma rakok fel mindenképp. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Ilyenkor elmondasz vmi hókusz-pókuszt és hipp hopp itt a tábla? Kép

Hát már nagyon mindjárt, húúúú.

Tiko

tiko

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!
Igen látod már itt is a tábla?

Kép Itt a jótündér.Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!
Nem is mesélem mert már oly szokványos esemény az életemben ma ismét meglátogatott a miku. Hát mit tehetek ebbe a hónapban is nagyon jó kislány voltam. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Hogy te milyen kis ügyike vagy! Kép Látom átírtál a táblában, jaaaaaaaaaj Kép
Én is kérek vmi hókusz-pókuszt Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Rendben ezt figyeld...

Kép Ez a te kisanyalod. Nagyon fog vigyázni rád és intézkedik az égieknél hogy minden úgy alakuljon ahogy Te szeretnéd. ok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Ez nagyon aranyos és kedves tőled,köszönöm szépen!!! Én nem vagyok ilyen ügyes és angyalkát nem tudok neked küldeni, nincsenek jó képeim, de én is kívánom neked, hogy veled is minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!!!

Úgy látszik mostanában csak ketten vagyunk így estefelé

Tiko

tiko

Tiko!

Ne hidd hogy csak kettenKép
Én itt sunyizok,csak épp a msn-en csacsogok közben.
kavicska

KAvicska!

Igen? És nem velem? Kép

tiko

Kavicska!
Akkor tessék aktívabban csacsogni itt is. Kép
Neked is küldök egy varázsló tündért. Kép

Kép

Tiko!
Köszönöm szépen én is.

Van még az a babaesős képem, de a múltkor is feltettem hogy álljon alá mindenki és senkinek nem ikerült, úgyhogy most tiltóra tettem nem szeretem már azt a képet.Remélem az anyalkák nem hagynak cserben minket. Kép

Fanni!
Te sem maradhatsz ki az osztásoból neked egy ilyet küldök. Hozzon szerencsét. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Én most lelépek fürdeni, igyekszem ha még itt lesztek folytatjuk. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!

Már csak 6 nap a vérvételig.
Hat nagyon hosszú napKép
De remélem most hogy zajlik körülöttünk az élet meg .....a DunaKép...meg elkezdtem dolgozni elröppen az idő 12-ig.

Zsebi!
Ha nem jutok gyógyszertár közelbe akkor biztos nem tesztelekKépKépKépKép
Ha igen......akkor majd kiderül mennyire vagyok gyengeKépKépKépKép
kavicska

ZSebi, ma nagyon osztós kedvedben vagy! Kép Kép Kép

KAvicska!

Hát az utolsó napok a legrosszabbak, az biztos. Biztos gyorsabban telik az idő, bár ha magamból indulok ki, akkor a munka sem tudja elterelni a gondolatokat, nekem legalábbis nem volt jó terápia.
De ha elgyengülsz akkor feltétlenül írd meg az eredményt Kép

tiko

Tiko!

Hááááát !Szánom bánom....(msn)
Az egyik kolléganőmmel szoktam csacsogni...aki nem győzi kivárni hogy babás legyek(nincs vele egyedül),mindig érdeklődik hogy vagyokKép
És az egyik barátnőm kinn van New York -ban babázik...és vele szoktunk mostanság csacsogni.

Lassan viszont én is elmegyek pihizni,mert a hasamtól kezdek nem elférni.Nem tudom hogy tele a hólyagom,vagy csak feszeng valami odabent.Ugy ülök itt mint a cuca kihúzott háttal,és kezd kényelmetlen lenni.

Megyek és kinyúlok mint a gyalogbéka,és várom a párocskámat aki csak 11-kor jön haza a melóból.
kavicska

Kavicska!

Jó pihizést, én remélem vki bent csücsül és azt érzed! Kép

Én is megyek, még le kell vinnem a kutyát, holnap jövök!

Szép álmokat!

Zsebi,neked is és persze mindenkinek!

Tiko

tiko

Megígérem hogy minden teszt eredményről tudni fogtokKép

Az az igazság,hogy a másodállásomban minden vendégem tudja miért kell mellőzniük igen sűrűn mostanság....így mindenkinek el kell mesélnem az összes borzalmat és kezelést,és érzést....Hogy mi is zajlik ilyenkor...szóval próbáljak meg felejteni egy kicsit isKépKépKépKép
De aranyosak,mert a környék 3 faluja, és a mi falunk is drukkol.

Na tényleg elmegyek.

További kellemes estét!

Jó éjszakát nektek.
Holnap csak este jövök,mert dolgozom...
De este jövök!
Puszi mindenkinek!
kavicska

Tiko!
És még jövő héten mlyen osztás leszitt remélem csak úgy repülnek a zebrák a sorok elé. Kép Nagyon nagyon drukkolok, hogy Fanni és Kavicska célba érjen.

Kavicska!
Jó lehet hogy ennyi ember tiszta szívből izgul érted, ajánlom is a Jó Istennek odafent hogy hálálja is meg jövő héten.

Akkor mindenkinek jó éjszakát én is elteszem magam holnapra. Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsuzsi Kép
Sajnálom nagyon!! Kép Ez most nem a mi hónapunk volt, na de majd a következő!!! Kép

Kavicska Kép
Ezek szuper jó hírek!! Kép

Zsebi Kép
De ez akkor is tök furi, hogy nektek megjön még gyogyi mellett is, másnak meg még annélkül sem. Kép Kezdek ideges lenni! Kép

Tiko Kép
Neked hány napot késett a múltkor?? Gyogyi abbahagyása után mennyivel jött meg???

Fannika, Kavicska Kép
Mennek a babatapik!! +++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok nekem még mindig nem jött meg. Kép Küldjétek már erre a mikut lécci, hogy tudjak kezdeni!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Mniki Kép
Még neked akartam írni. Ugye veled kezdtem egyidőben az Adimetet szedni?? Az a lényeg, hogy egy másik fórumról ismerek egy lányt és ő is az Adimetet szedte, Pcos és spontán összejött nekik a baba, már 7 hetes terhes!! Tudom, hogy ez nem vigasztal (engem sem), de reményt ad, hogy sikerülhet!!! Én is nagyon csodálkoztam, de látod ilyen is van. Amúgy álítólag 3 hónap a hatóideje a gyogyinak. Nekem most lesz 2 hónapja, hogy szedem és nagyon reménykedem, hogy talán most már én is megérezhetem a jótékony hatását!!! Csak ezt akartam és jobbulást a férjednek, hamar menjenek el a felhők a fejetek fölül!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok Lányok Kép
Köszönöm szépen, hogy gondoltok rám, nagyon jól esik!
Én ma kicsit depisebb vagyok, semmi tünet, a cicifeszülésen kívül. Szerintem a múltkor is csak pár nappal későbbtől volt... de nem emlékszem pontosan. Még 5 nap. Én biztos, hogy nem tesztelek!
Szép napot mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?