*!
Az egyszer biztos, hogy aki ezen az úton elindult abba rengeteg erő van és feladni szerintem nagyon kevés pár adja. Végig csinálom mert nincs más választásom és tudom hogy a világ legcsodálatosabb dolgérért harcolok.
Sajnos valóban úgy van hogy kapjuk ezeket a progi féle gyogyikat (utro, duphaston v. progiszuri) ezektől elvileg nem jön meg. Azért mert ugye normál ciklusban is úgy működik a dolog, hogy a szervzeet termel progit de mivel nem lettél terhes abba a ciklusba abbamarad a termelés (legalábbis részben) és megjön és indul előről a folyamat. Itt meg ezzel megpróbálják szinten tartani és nyilván ha ez sikerül akkor nem jön meg de előfordul hogy még igy is megjön. Én is így jártam a 2. lombiknál.
Borsi!
Meglesz a haramdik is ne izguljál, de ha nem akkor lehet hogy pont a kettes fogat lesz a befutó.
Fanni!
Én nem fogok ilyen hülyeségeket írni én azt írom hogy érzem hogy lakik ott valaki és ő "zavargat" téged, hogy tessék pihenni! Intő jel odafentről.
Niki!
Hogy a viharba ne emlékeznénk rád. A mások topikban (babás) láttam hogy írtál írtam is neked hogy mi van veletek de nem írtál. Nagyon örülök,hogy azért időnként adsz életjelet magadról.
A párodnak mielőbbi jobbulást. És tényleg ha van kis időd kedved gyere közénk.
Zsuzsi!
Nagyon sajnálom és tudom milyen rossz érzés ez, remélem hamar tudsz majd előre nézni és bízni a sikerben.
Tikonak a supre van a fogigátló helyett a lényeg az az egésznek, hogy le kell állítani a petefészek működését és azt vagy supre vagy fogigátlóval teszik.
A hormonhoz van táblázat az oviklub.hu-n is ott azt is leírják ha jól emlékszem hogy mit mihez néznek a lombik alatt.
Kavicska!
Nagyon remélem hogy a harmadik is sikerülni fog.
Gratulálok az örökbefogadós papírotokhoz.Már mikor íttad hogy lesz egy meglepi azt hittem tesztet csináltál, de az még korai lett volna. Tök jó.
Kavicska, FAnni!
Drukk hegyek mennek felétek. Zebrát akarok osztani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsebi