Új privát üzeneted érkezett!

Gabi:
Itt vannak a ruhás képek Szilviről.
A ruha egyszerű Ruti-butikosKépKépKép

Kép

Kép
novum

Novum, köszönöm (pironkodva, amiért én képtelen vagyok olyan figyelmes lenni, mint a ti)

Natasa: 100 g hízás, nem az a súly, amitől egy védőnő extázisban repked a rendelőjében "A" pontból "B" pontba, így kaptunk egy szobai mérleget, hogy nézzük meg 1 napját. De nekem nem tetszik, mert az evésekbe Noémi be szokott aludni, ami nekem határtalanul szimpatikus, mivel ilyenkor letehetem, viszont ha rakosgatom, méricskélem, akkor gyanút fog, hogy ő tkp még éhes, meg kicsi, meg minden, és jönne vissza hozzám. ráadásul nemtom, jól állítom-e be ezt az özönvíz előtti izét, mert az előbb is min 35 percet folyamatosan evett N., erre a mérleg 10 grammot mutatott. El sem tudom képzelni, hogy lesz ebből a nap végére kb. 450, amennyi állítólag illendő..

Kép Kép
coolasa

Ezidáig nem volt hajlandó feljönni a BnetKépKépKép

Gabi,
aha, gondoltam hogy az volt, de mindenhol azt írják, hogy a nyákdugó véres is. Nekem nem volt az. Valszeg a délelőtti méhszájvizsgálat okozhatta. Nem foglalkozom vele, amíg nem folyik el a víz, vagy nem fáj, addig semmit nem tehetekKép Vagyis kimegyek a konyhába, megcsinálom a napi málnalevélteámat, és megiszom. Meg lehet, hogy befekszem egy nagy kád vízbeKép Pedig a hűtőt kéne kitakarítanom, mert ezt eddig elsinkófáltam.

Coolasa,
és akartál Te mérleget egyáltalán? Vagy a védőnő erőltette Rád?

Én néztem tegnap a vitát, és nagyon jól szórakoztam. Kíváncsi lennék egy pártatlan politológus véleményére, hogy ki volt a jobb.

Tudjátok ki volt már itt rég? Szőkemelinda! Már vagy 2 hete... Vajon mi lehet vele? Mamackáék pedig már lehet, hogy otthon vannak? De jó nekiiiiii!

Kép
mancs

Natasa: ehe..ehe.... a 10 gramm evés az igazából 10 dkg volt, rá van írva a mérlegre, csak meg kellett volna nézni. Ebből is látszik, hogy szerencsére gyerekem még nekem is lehet, nem kizáró ok, hogy nem tudok olvasni...

Kép Kép
coolasa

Gabus, 29???????? Nem, én néztem volna a Gy-O vitát, de Szonja kikérte magának és túlkiabálta a TV-t.
Coolasa, én bezzeg röpködtem a 100 g-tól! Szonja sokáig csak heti ennyit hízott. Én egyszer mértem a szopit,...első 20 perc után 20 g, köv. 20 perc után 40 g. Aztán a 3. forduló után már nem mértem, mert Szonját is minden mérésnél felébresztettem. Persze szopni félálomban még hajlandó volt, de méricskézés után inkább morcos volt. Aztán a védőnő mondta, hogy ha van rendesen pisi, kaki akkor ne kíntassam. Így mi már max a védőnőnek mértünk pucéran vagy ruhában. (Ilyenkor a védőnő saccra levont valamennyit.) Annyi előnnyel, hogy nekünk digit. mérlegünk van (kölcsönzött).
Én csak annyit mondok, hogy még a férjem szülinapjában is bizonytalan vagyok (ezért van beleírva a telefonomba). Kép vagy inkább Kép

Kép Kép
natasa1975

Másik szülinaposunk, Ilba, vajon hol lehet?

Ilbaaaaaaa!
Ennyire nem gáz, hogy 3-assal kezdődik!!!Kép Azért még nem kell elbújnod a világ elől! Vagyis előlünk...KépKépKépKép

Kép
mancs

Natasa,
én a férjem névnapját nem tudomKép Vagy tényleg inkábbKép Képtelen vagyok megjegyezni. De most majd muszáj lesz, mert (remélem) napokon belül megérkezik a II. Péter a családbaKép

Kép
mancs

Mancs:
Pólus Hotelba járunk. Aki Észak Pesten lakik, annak ez ideális, de elég sok helyen van. Sőt most találtam egy helyet, ahol oktatás nélkül vasárnaponként lehet menni kisbabával csobbanni. Ez a 12. kerületben van, lehet hogy majd apát rábeszélem.
Nyákdugesz el? Itten már végérvényesen szülés lesz Kép

Novum:
amíg én öltözöm, addig van ott egy régi járóka (kissé kopott, vagy koszos?) abba bele lehet rakni. De a mamák 90%a kocsival van, és az autósülésben hagyják addig.
Az a sárga ruci olyan édes. Szilvi a nevetős képen meg tiszta olyan mint te KépKép

Coolasa:
ajánlom neked, hogy inkább béreljetek digitális mérleget, valahol itt a neten láttam, hogy már 1800 pénztől lehet per hó. Mi jó drágán béreltük, 4000-ért havonta, és már visszaadtam mert idegbajt kaptam tőle, de szerintem az első hónapban, amikor bizonytalan vagy, jó az önigazolás. nekem Gergő volt hogy 1 órákat szopott, és én folymatosan ébresztgettem, mert mindig bealudt. Azt mondják, hogy testsúlykg-ként kellene 150eket ennie naponta, azt oszd el annyival, ahányszor eszik. Egyébként meg néha agybajt kapok a védőnőktől, meg orvosoktól, bár szerencsére a miénk normális. De egy vékony filigrán anyukától ne várják már el, hogy a gyereke halálra zabálja magát. Na jó nem okoskodom többet.

Natasa:
remélem lesznek képek, csak én nem tudok egyszerre uszikázni is, meg fotózni Kép Reméljük egyszer apa is eljön velünk és akkor még videózni is fogunk.
Vendég

Mérlegbérlés
A Mini-Manóban (Nagy L. kir. u) a digit. mérleg 1500/hó! Miénk onnan van.
Mancs, Szonja névnapját én is tudom, pedig még nem is volt az idén :D

Kép Kép
natasa1975

Mancs: a védőnő eröltette a mérleg dolgot, mi meg nem ellenkeztünk, mert kocsival voltunk, a lakásban meg úgyis elfér.

Tücsökmami: jó az ötlet a digitálissal, de eszemben sincs bérelni, és pénzt adni ilyesmiért, mert nem én vagyok bizonytalan, hanem a szakemberek, tehát mérjék csak ők hetente a tanácsadáson. Igen, nekem is azt mondták, hogy kilónként 150 a korrekt, neki 450-et kellene befalnia/nap, amiből a délelőtti 3 evésből 250-et abszolvált, estig meg eszik még egy csomót, így nem vagyok hajlandó ezzel többet foglalkozni.

Üdv:
a Lelkiismeretlen Anyaszörny

Kép Kép
coolasa

Coolasa:
Nekünk is özönviz előtti mérlegünk volt az első 3 hónapban,de nagyon utáltam.Egyrészt ahogy rátettem Szilvit éktelen orditásba kezdett attól ahogy azt a nagy súlyizét vagy mit megmozditottam.Brutál hangja volt az bizos.KépMásrészt Szilvi se ette meg a napi adagját amit mondanak,igy hogy ne idegesitsem magam csak akkor raktam rá,ha egésznap nyügi volt hátha éhes.Most amint látod nem kicsi baba lett belőleKép
Ezt csak azért irtam,hogy ne érezd magad Lelkiismeretlen AnyaszörnynekKép

Kép

Kép
novum

Coolasa
igazad van, te egy egészséges lelkületű anya vagy, nem egy agyonparázós hisztérika mint énKép
Vendég

Asztaaaaaaa! Nagyon jól áll Szilvinek a ruha! Betojok!!!!!

Natasa,
a kérdőjel mit jelent a 29 után? Sok vagy kevés?Kép
Én egy kicsit ki vagyok azon akadva, hogy Apukám 13 éve képetelen megjegyezni, hogy mikor van Zoli névnapja. 13 éve minden évben, az összes naptárban lévő Zoltán napon megkérdez, hogy ma van? Pedig a nőnappal összekötve nem egy nagy kihívás megjegyezni. Ez persze csak apróság, de ha már így szóba hoztátok.Kép

Coolasa,
tök igazad van a mérleggel, én rémálmaimban sem szeretném viszontlátni!Kép

Barátnőm/exkolléganőm eljött LivihezKépKépKép
Kép

Na jó, csak 10 percet volt a gépnél.Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, Ilbáék megvannak, váltottunk e-mailt reggel. Biztosan nem győzi fogadni a felköszönteni érkező vendégeket!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Macsesz őrzi a Kisgazdit, amíg a gondos anyukája netezikKép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hűűű, hol is kezdjem ...
Ja igen, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést, képeslapot, jókívánságot! Kép
Nem vagyok magam alatt, mert hát én még mindig 20-nak érzem magam. Kép

Gabi! Kép Neked is boldog 29-diket, nekem ez volt eddig a legeslegjobb évem, hiszen terhes lettem, és megszületett Benedek. Kép
Aki az új sapijában sok puszit küld Neked:
Kép
Az én fiam picit félreértelmezte a "fürdessük a Mamát ma tejben, vajban" dolgot, mert reggel kaptam egy hatalmas adag kakát, aztán meg azóta a kanalazásokkor a brrrrrrr tudományát mutizza, ami tök ari meg minden, csak tényleg úszunk a tejben. Kép

Most meg voltak itt Anyósék kaptam gyönyörű csokrot, meg tortát.
Beni végre elaludt, ma csak fél órát aludt eddig délelőtt, akkor akartam már jönni, de nekem nem jött be Bnet. Kép

Timi,
Az esküvő itt lesz nálunk a Kolosy téri templomban és utána a lagzi pedig az SZDSZ székházában, ami szintén itt van a közelben. Az étterem tulaja működteti ezt is. Beni a templomba jön velünk (ha nem alszik éppen) és a lagziba is. Anyu és a Húgom jön ide, hazahozom fürdésre, megfürdetem, megetetem és én visszamegyek. Így minden úgy lesz, mint szokott lenni, de vissza tudok majd menni.
Szilvin nagyon jól áll ez a ruha, meg a sárga amúgy is jó neki, volt korábban az a sárga szabadidője, az is tetszett. Kép

Mancs,
Nálunk a Dédi sem megy szavazni, lehetőség lett volna a mozgó urnára, de előre be kellett volna jelenteni. Nálunk legalábbis.
Hát ez biza a nyákdugó vóóót! Kép Petike!!!! Kép 6-a van!!!!! Tessék kibújni!!!! Kép
Ha visszaolvasnál, láthatnád, hogy ezt az orvos-pénz kérdést én is feltettem. És paráztam, hogy hogy is van. Hozzánk kétszer kijött az első két hétben, de ez kötelessége, ugyan úgy, mint a védőnőnek (ja, egyébként hozzánk nem egyszerre jöttek). Nem adtam semmit. Karira vettem egy szép desszertet a dokinak, de véletlenül itthagyta, úgyhogy azt is én ettem meg végül. Kép Egyszer hívtam ki, mikor Beni szeme nagyon csúnya volt, akkor 2ezret adtam neki.

Jucus,
A bulájon képek nem készültek??????
A kutyu németjuhász. Majd fényképezek láthatóbban legközelebb.

Sajtine,
Jók a képeid! Kép Nekem az uccsó tetszik a legjobban, marha találó hozzá a felirat. Kép
Gyere sűrűbben!!! Kép

Mamacka,
Otthon vagytok már? Hogy tetszik Áronnak a szoba? Kép

Livi,
Látjuk ám mi is ezt a Domi puszit! Kép

Gabi,
Szerintem is ari nagyon a ruhácska, a csíkokat meg a lányok már leírták. Kép

Sasha,
Te pontosan mikorra is vagy kiírva?

Tücsökmami,
Király a hajad, de tényleg! Nagyon teccik!!! Kép
Babaúszásra írigykedünk, de nem sokáig! Húsvét után mi is megyünk, legalábbis elhatároztuk már!
Gergő szösszenetek nagyon cukik!!! Kép

Natasa,
Szonjának nagyon édi a kis gribedlije! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Na most vagyok és Ti nem vagytok?

Kép
Kép
Kép
ilba

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,
a csíkok véletlenek, a ruhát csak ráadtam gyorsan a harira és a pólóra, nem néztem, hogy passzolnak-e, csak a rucira vóóótam kíváncsi, hogy ki hogy látja a dóóógot!

Ilba,
Húsvét utánra már nem múlik el a búvár-reflex?

Tündér Beni a sapiban!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jóóóó van na, tudom, édi a rucika, ez a lényeg! Kép

Picit pontatlanul írtam, szóval megyünk usziba, de én nem szeretném babaúsztatni, csak pancsoltatni. Úgy néz ki, hogy szombatonként lehet menni, mindkét szülő+gyerkőc.

Kép
Kép
Kép
ilba

Én néztem a babákat a Balázs sóóóban. Végre valami értelmes téma...
De már a tiéd vagyok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska:
szerintem Gergőnél már elmúlt, legalábbis abból ítélve, amikor néha vizet nyelt, a már említett alacsonyságom okából Kép
viszont ott volt olyan baba, aki szerintem fiatalabb volt mint Gergő és láttátok volna, mint a kiskutya csak úgy kotort, rettentő cuki volt, szabályosan kutyaúszással úszott, persze anyuja fogta azért.

Ilba:
tejbe vajba fürösztés KépKép a fiam újabban a felbukott tejet nem köpi ki, hanem gargalizál vele Kép
ma egyébként megint kínlódtunk a szopival,csak most azért, mert állandóan leállt röhigcsélni, játszadozni a kis vicceskedvű. úgyhogy a mai nap egy egybefüggő szopi volt.Kép
Vendég

Ilba:
ti hova mennétek? lehet hogy a szombati minket is érdekelne.
Vendég

jaj bocsi csajok, de ezt már olyan régóta meg akartam mutatni, ezt nézzétek KépKép

Kép
Vendég

Miért mi volt a Balázs sóban?

Tücsökmami,
Kaszásdülő lakótelep, itt van Óbudán. Mondjuk nincsen közel hozzátok, na de olyan messze se. Kép Húsvét utáni szombaton megyünk megnézni és ha tetszik, akkor fogunk járni.

Most jött meg András, nézzétek ezt a gyönyörűséget:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsökmami,
KépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Aszta! Gergő, a kis Lorenzo Lamas!Kép Nagyon aranyos!

Ilba,
nagyon szép! Felülnézetből is feltennéd, ha nem vagyok túl telhetelen?Kép
A Viva tévés Timó(?) és Ada ikrei, Nóóóóci, meg a volt Barikköztös csaj babái voltak benne.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

egyetlen csecsemőnk apukája tegnap elmerengett, hogy vajon mi is lesz a mi gyermekünk, ha egyszer felnő. Konkrétan úgy kérdezte, hogy
"Szerinted mi lesz belőle?
Szépségkirálynő?
Vagy tudós?
Vagy szépségkirálynő, aki tudós???"
Hát igen, az elfogulatlan szülők.
Mondjuk én ki nem állhatom, mikor vkiről süt, hogy azt gondolja, az ő gyereke a legtökéletesebb a világon, mikor én pontosan tudom, hogy a miénk az....

Kép Kép
coolasa

Ilba,
hozzátok közel lakó már említett barátném (aki szintén Orsi) régebben Kaszáson lakottKép
Szép a csokrod!
Mennék én szülni, de ha a gyerök nem akar...Kép Bár, ma megbeszéltük az urammal, hogy holnap este a Szerájban "csipegetünk"KépKépKép, úgyhogy már igazán kivárhatnáKép Szegénykém, most aztán már tényleg nem fogja tudni, hogy mikor jöhet.

Coolasa,
te AnyaszörnyKépKépKépKépKép

Gabi,
őrző-védő macsekKépKépKép

A nyákdugó egy idő után újraképződik, nem?

Képzeljétek, beütött a krach, Anyukámnak női tenyérnyi tüdőgyulladása van. Úgyhogy ezerrel szedi a méregerős gyógyszereket, és fekszik, hogy mire hazajövünk Petikével a kórházból, tudjon jönni segíteni, meg unokázni, meg az icipici lányát babusgatniKép Szegény!

Kép
mancs

Gabi,
KépKépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa,
nem is, mer' az enyiméééé!!!!!!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Coolasa,
szépségkirálynő és tudós egyben. Plusz uyganolyan szupianyaszörny, mit TeKépKépKép

Kép
mancs

Ilba,
ez mán döfi! Olyan, mintha nem is ugyanaz a csokor lenne! Jó ízlése van András bának!

Mancs,
igen, újraképződik, de az már csak olyan gyenge utánzat.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs,
nekem is folyamatosan újraképződött és egyre több minden jött belőlem, tulajdonképp ezért is mentem én be a kórházba, aztán ott mondták, hogy akkor má' maradjak is szülni. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

Gabuska, Ilba,
Nagyon Boldog Szülinapot Nektek! Kép
Kép

Sajtine,
Nagyon cuki Zsófi. A kádas kép szuper!Kép

Gabuska,
Livi nagyon csini a kis ruciban.Kép A Vukos harisnya is irtó drága.Kép Én elég fiúsan öltöztettem a lányokat, de most már bánom, úgyhogy elő a szoknyácskákkal! Használd ki, hogy most egy rövid ideig még felveszi, amit rá akarsz adni...Kép

Wolga,Kép
Én is sajnálom. Mondanám, hogy átmegyek értetek, de eddig csak egyszer voltam Bicskén, akkor sem én vezettem, biztosan elkavarnék. Azon a játszótéren voltunk, ahol a rendelőintézet is van meg valami supermarket (Spar?) Odáig elvileg el is tudnék vergődni. Az messze van tőletek?

Tücsökmami,
A babaúszás miatt irígykedem. Szupi lehet. Mi is mennénk, ha lenne itt valahol, Bogesz imádja a vizet.
Nagyon jó az új frizkód! Gergő pedig még mindig édimanó. Mekkora szeme van!Kép

Natasa,
Szonja tündéri a gödröcskéjével!Kép Milyen gyorsan nőnek ezek a pindurik.

Timi,
Szilvike nagyon csábos a sárga ruciban. Kis huncutka.Kép

Coolasa,
Noéminek boldog első hófordulót!Kép
Kép

A méricskélés miatt jó, hogy nem izgatod magad. Az igény szerinti szopinak nem sok köze van a számokhoz. Mi is kaptunk mérleget, házifeladattal, egy napi kajcsizást kellett dokumentálnunk. A hideg rázott tőle, de megpróbáltam. Aztán kezdett gyanús lenni a dolog. Másnap reggel a párom négyszer egymás után tette rá a gyerkőcöt, négyféle súlyt mért 40-60 g eltérésekkel. Hagytuk is az egész bohóckodást.

Ilba,
Nagyon jó Beni új sapija. És az a hamisítatlan Beni mosoly... El kell olvadni!Kép
Reggeli tejben-vajban fürösztés: Kép
Ennél már csak az lesz jobb, ha majd főzelékevés közben csinálja...

Mindjárt teszek fel képeket.

Jucus
jucus73

NOÉMINEK MI IS BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!Kép

Jucusnak pedig köszönöm!Kép

Enyém ajándék:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Képek:
szülinapi buli
KépKép
KépKép

Bogesz, a mindenevő
KépKép

Jucus
jucus73

Eszállt Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,
nekem egész nap nem jött be a babanetKép

Boldog születésnapot Ilba, Gabuska
Kép

Babócáknak is boldog hófordulót
Kép

Jucus
de édi BogiKép
áll a járókában?
nagyon szép a házatokKép
Zsófi is mindent megeszikKép 1-2 újságot már ki is olvasott, Persze azt már soha nem tudjuk meg mi volt azon az oldalonKép

Tücsimami
köszi a meghívást, Bubekkal egyeztetünk, Õ meg veledKép
Jó a hajad.
Lehet, hogy én is benevezek egy ilyen babaúszásra.

Gabuska
cuki a ruha
Zsófinak is mindig a nyakában van a ruhaKép

Ilba
jó a sapitok
nagyon huncut ez a kis BeniKép
Zsófi is szokott motorcsónakozniKép evés közben

Natasa
nagyon tündéri Szonja a kis gödröcskéivelKép
mindig is szerettem volna ilyet

Novum
Szilvi olyan tünemény mindig mosolyogKép
a ruhája is cukiKép

Bubek
akkor hijj vagy email vagy bnet vagy posta galambKép

megyek mosni
tényleg, Ti mentek szavazni?
jó éjt
Kép

Kép

Kép
sajtine

Ya
Novum
van egy programunk
photo impressio 4
ezzel lehet mindenféle dolgokat csinálni
naptár, képkeretek stb

Kép

Kép
sajtine

Én megyek, ha nem leszek kórházban. Mindenképp!!!

Kép
mancs

lehet, hogy már nem tudsz szavazni MancsKép
elvileg a kórházba is lehet szavazni nem?

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Elnézést a betolakodásért. Segítségeteket kérném. Egy külföldi barátnőm nemrég tudta meg, hogy babát vár, és megkért, segítsek neki angolul beszélő szülész-nőgyógyászt keresni Budapesten! Se ő, se a férje nem beszél annyira magyarul, hogy elboldoguljanak, tehát fontos lenne, hogy angolul igen jól tudjon az orvos. Ha tud valaki ajánlani, megköszönném! A rokica kukac yahoo pont com címre küldjétek el légyszi az orvos nevét, elérhetőségét, hogy melyik kórházban dolgozik, és bármi más infót, amit fontosnak tartotok róla!

Előre is köszönöm!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Gabi,Ilba!
Nagyon boldog szülinapot kivánok Nektek!Kép
KépKépKépKépKép
Minden hófordulós babucit Istenke éltessen sokáig!Kép
Kép
Rokica!
Szerintem az Ujvári doki tuti beszél angolul,hisz sokáig kint dolgozott.De csak egy tipp.Kép

Mancs!
Hajrá,hajrá,nekem is így kezdődött anno.Kép
A bácsi mosolya tündéri,kár,hogy mire bejött telelett a kártyám.Kép

Jucus!
Húú,ez a party!!!Biztos nagyon szupi volt.Kép

Ilba!
Gyönyörű a csokor.Kép

Sajtine!
Nagyon jók a képek.Kép

Timi!
Szilvike nagyon csini és végre mosolyog!KépHolnap bölcsi?

Gabi!
Nekem tetszik a ruci csak az összeállítás nem,bocsi.KépHolnap bölcsi?

Rólunk röviden:Domi vasárnap lázas volt azóta semmi.Remélem a 15 hós oltás utóhatása volt.Ma elvittem dokihoz,aki azt mondta ha azóta nincs semmi akkor nem lehetett komoly baj.Viszont azóta az alvás katasztrófális.A kiságy látványától is elkezd ordítaniKépcsak anya és az ágyuk jöhet szóba.Teljesen kiborít!Úgy képzeljétek el,hogy horkol a karomban és amint tenném le az ágyába azonnal felébred(még a levegőbenKép)és ordít.De ha az ágyunk felé teszem le meg se mukkan.Hogy a fenébe tudja álmában,hogy hová akarom letenni?!KépKépBocsika most ennyire futotta az erőmből.Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jucus!
Nagyon jó fejek a gyerekek! Látom voltak fiúk is! Nagyon helyes!!!!
Tök jó az a járóka, Bogesz biztos szereti!

Dia,
köszönöm a szép bácsit!Kép
MÁr biztos a bölcsiben vagytok, remélem Timiék is lementek, nekem fáj a torkom, írtam neki sms-t, hogy ma valahogy ki kell bírniuk nélkülünk!Kép

Sajtiné,
mi megyünk szavazni, estére meg szotyiropikóla és izgalom!Kép
Este a rádióban hallgattam a 4 okoskát, mert a konyhában munkálkodtam, megállapítottam, hogy Ferkó visszavett a szerdai útszéli stílusból...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Még mindig itthonKép Most nagyon utálom magam, azért, amit reggeli gyanánt ettem: 2 kifli egy doboz chilisbab konzervvel. Megláttam a szekrényben, és egyszerűen nem tudtam neki ellenállniKép Tök finom volt meg minden, de ennyit az egészséges kajálásról, pláne terhesség alattKép Ja, a 3. számú kiflim Nutellát kapottKép

Dia,
marha jó a farkcsóválós képKépKépKép

Sajtiné,
elvileg lehet, de nem tudom, mi a menete. Te tudsz valamit a kórházban szavazásról?

Gabi,
gyógyulj meg! Tegnapi vitáról a véleményem: Viki meg végre megtalálta az egyetlen elegánsabb öltönyétKép Legalább már nem TSZ elnök jelmezben nyomtaKépKép

Éjszaka ha jól emlékszem, fájdogált picit a hasam. De nagyon kómás voltam, úgyhogy nem vagyok benne biztosKép Bár az is lehet (sőt, inkább ez a valószínű) hogy az este elfogyasztott újhagyma és retekmennyiség volt sokKép Nem tudok elszakadni a kaja-témátólKép

Kép
mancs

Mancs,
TSZ elnök jelmezKépKépKép

Csilisbab után nutella?????? FÚJJJJJJJJJJJJJJ! Szegény Peti! Ez kiskorú gondatlan veszélyeztetése! (Meg az enyém, mert mindjárt kiadom a mézes kiflit!Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja-jaKépKép De legalább szokja az ízeketKép A 3. kiflim szinte mindig nutellás, legyen előtte bármi, pl. tőkehalmáj, májkrém, zöldség, akármi.
Ma este Szex és New York! Tessék nézni!

Kép
mancs

Most csak annyi, hogy adjuk ehhez az én fokhagymás baguette-em és kész a gyomorrontás. KépKépKép

Na, megyünk sétálni, délután fodrász!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

én töpörtyűkrémes fokhagymás kenyeret ettem kókuszkockával és tejjel leöblítve. (merjünk nagyok lenni)

Kép Kép
coolasa

Hajaj, akkor az én sima kiflim a koffeinmentes kávéhoz már nagyon lájtos vót... Kép

Megyünk mi is sétálni meg az anyóspajtihoz aki tegnap megjött Ausztriából.

Jucus, nincs messze, vagyis kb. 15 perc az én rohanós babakocsis stílusomban (Bubek Kép - Bubek múlt pénteken alig bírt utolérni, ahogy száguldottam az emberek között a Bródy Sándor utcában a Kiskörút felé... KépKépKép), mi az nekem. Kép
Igen, az a Kossuth tér, ott a Rendelőintézet és a Spar, városunk éke. Kép
Ez a hét nekem már nem jó, de esetleg a jövőhét. Azt is lehet, hogy egy utat megoldok, csak pl. hazahozni kéne... Meglátjuk. Kép

ÉÉÉS: Szilvike, nagyon drága vagy ebben a ruhában és a mosolyod... Ne félj, nem hagyunk el, csak ismerkedünk, mint te a bölcsiben. Meg mi hűségesek vagyunk... (Khhmm... Kép)

Mindenkinek gyönyörű tavaszi napot kívánok!!!
Mancs, sipirc szülni!!! Én is egy napfényes pénteken szültem, csak azt sajnálom, hogy mire Andris kibújt, lement a nap. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?