Hűűű, hol is kezdjem ...
Ja igen, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést, képeslapot, jókívánságot!
Nem vagyok magam alatt, mert hát én még mindig 20-nak érzem magam.
Gabi!
Neked is boldog 29-diket, nekem ez volt eddig a legeslegjobb évem, hiszen terhes lettem, és megszületett Benedek.
Aki az új sapijában sok puszit küld Neked:
Az én fiam picit félreértelmezte a "fürdessük a Mamát ma tejben, vajban" dolgot, mert reggel kaptam egy hatalmas adag kakát, aztán meg azóta a kanalazásokkor a brrrrrrr tudományát mutizza, ami tök ari meg minden, csak tényleg úszunk a tejben.
Most meg voltak itt Anyósék kaptam gyönyörű csokrot, meg tortát.
Beni végre elaludt, ma csak fél órát aludt eddig délelőtt, akkor akartam már jönni, de nekem nem jött be Bnet.
Timi,
Az esküvő itt lesz nálunk a Kolosy téri templomban és utána a lagzi pedig az SZDSZ székházában, ami szintén itt van a közelben. Az étterem tulaja működteti ezt is. Beni a templomba jön velünk (ha nem alszik éppen) és a lagziba is. Anyu és a Húgom jön ide, hazahozom fürdésre, megfürdetem, megetetem és én visszamegyek. Így minden úgy lesz, mint szokott lenni, de vissza tudok majd menni.
Szilvin nagyon jól áll ez a ruha, meg a sárga amúgy is jó neki, volt korábban az a sárga szabadidője, az is tetszett.
Mancs,
Nálunk a Dédi sem megy szavazni, lehetőség lett volna a mozgó urnára, de előre be kellett volna jelenteni. Nálunk legalábbis.
Hát ez biza a nyákdugó vóóót!
Petike!!!!
6-a van!!!!! Tessék kibújni!!!!
Ha visszaolvasnál, láthatnád, hogy ezt az orvos-pénz kérdést én is feltettem. És paráztam, hogy hogy is van. Hozzánk kétszer kijött az első két hétben, de ez kötelessége, ugyan úgy, mint a védőnőnek (ja, egyébként hozzánk nem egyszerre jöttek). Nem adtam semmit. Karira vettem egy szép desszertet a dokinak, de véletlenül itthagyta, úgyhogy azt is én ettem meg végül.
Egyszer hívtam ki, mikor Beni szeme nagyon csúnya volt, akkor 2ezret adtam neki.
Jucus,
A bulájon képek nem készültek??????
A kutyu németjuhász. Majd fényképezek láthatóbban legközelebb.
Sajtine,
Jók a képeid!
Nekem az uccsó tetszik a legjobban, marha találó hozzá a felirat.
Gyere sűrűbben!!!
Mamacka,
Otthon vagytok már? Hogy tetszik Áronnak a szoba?
Livi,
Látjuk ám mi is ezt a Domi puszit!
Gabi,
Szerintem is ari nagyon a ruhácska, a csíkokat meg a lányok már leírták.
Sasha,
Te pontosan mikorra is vagy kiírva?
Tücsökmami,
Király a hajad, de tényleg! Nagyon teccik!!!
Babaúszásra írigykedünk, de nem sokáig! Húsvét után mi is megyünk, legalábbis elhatároztuk már!
Gergő szösszenetek nagyon cukik!!!
Natasa,
Szonjának nagyon édi a kis gribedlije!