Sziiiijjjjjasztok!
Végre itt. Na szóval, azt sem tudom, hol kezdjem. Először is a szülinaposoknak:
Zsófi, Bogi:
Sajtine:
Mihozzánk is jöhetsz ám a Bubekkel
Mamák szülinapja: (Gabuska, Ilba):
Mellesleg én júniusban 34 (!!!!!) leszek. Úristen. Úgyhogy ti csak élvezkedjetek a fiatalságban
Gabuska:
szerintem meg tök aranyosan áll rajta a kiscsajos ruci. Nyugodtan öltöztesd ilyenekbe is, nem a megszokott Livi, de nagyon aranyos. És mivel ilyen mozgékony sportos, még cukibb ha ezt ilyen tündi-bündi ruhákban csinálja. szerintem.
Jucus:
75A melltartó nekem is ismerős, csak nekem a mínusz 25 kg előtti korszakomból. Bizony egy pár éve még én is olyan vékony voltam mint Gabuska. ez már a múlt
Coolasa+Natasa párbeszéd
nagyon jókat kacarásztam. gondoltam inkább bele sem szólok, nehogy elrontsam az összhangot.
egyébként Natasa-Mancs:
én assszem csak a hónotok alatt rohangászhatok a magam 155 cm-ével
bár szélességben lassan közelítem a magasságom.
szopitéma:
Gabuskának akartam még tegnap mondani, hogy én meg a tápisokat csodálom, szerintem az sokkal nagyobb macera, és ugyebár pénzbe is kerül, nem is kevésbe. Nekünk is felírták amikor hazajöttünk a kh-ból, merugye a szentem semmit sem kajolt ott. Én meg úgy megrémültem, hogy azzal kell majd vacakolnom, tudtam, hogy nem leszek rá alkalmas, hogy két napig szó szerint marcangoltuk a didkóimat felváltva a párommal
és lett is eredmény de még milyen.
Én egyébként nagyon az igény szerinti szopival értek egyet. Ebben még hagy döntsön ő, nemsokára úgyis az lesz majd amit én akarok
visszanéztem a naptárunk, nekünk bizony sokáig volt,hogy nappal másfél óránként is rájárt a cicire. Én úgy tudom, hogy az emésztett-emésztetlen tej keveredésének teóriáját már megdöntötték. ez nem okoskodás, az infókat a netről veszem
Nálunk még most sincs igazi rendszer. És én nem is bánom, mert az a helyzet, hogy én magam is utálom. Én egy ilyen össze-vissza típus vagyok, a párom nagy bánatára
Egyelőre a kölekecske még tolerálja, de ha úgy látom, hogy zavarja, majd persze megerőltetem magam.
És most jön a nagy hír: TEGNAP VOLTUNK BABAÚSZÁSON!!!
nagyon-nagyon kafa volt, a gyerek annyira élvezte, majd megzabáltam olyan büszke voltam rá. volt előtte masszázs, utána szauna, szóval szuper volt. Bubek-Sajtine GYERTEK!!!
Igaz a víz nekem kicsit magas volt, ugyebár aprócska vagyok, végig lábujhegyen csináltam mindent, hogy a gyerek ne merüljön le
szóltam is nekik, hogy 2-3 cm-el ugyan alacsonyabbra rakják már a vizet, nemcsak 190-es apukák vannak ott
nem tudom megteszik-e
mi kenguruval mentünk a helyszínre, Gergő nagyon élvezte a buszozást- nézelődött aztán elaludt. Mindenki átadta a helyét, és gyönyörködtek a kis majmocskámban
Csak az a rossz, hogy nem tudsz egyszerre öltözni is meg öltöztetni is, ez egy kicsit kényelmetlen, de ügyesek voltunk. Ja és ott a járókában képzeljétek magától átfordult hátról hasra
ilyet bezzeg itthon nem csinál
csak vinnyog, hogy segítsek.
szóval ez történt tegnap. éjjel meg nem kaptam levegőt úgy fájt a hátam a kengurutól
de a gyerekért mindent.
Még egy hír, mivel azóta is írtóra hullik a hajam, úgy döntöttem kezdem megközelíteni tényleg Sinead O Connor-t, íme az eredmény:
Gergő szösszenetek:
és még 1: