Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk a sétából!
Szilvi ahogy hazaértünk bealudt és még most is húzza a lóbőrt!Kép

Gabi:
Azért Livit láttam egy kicsit mászni,még két hét és nem lesz sehol nyugtodKép

A bölcsibe megint kameráztakKépDia kérésére lefényképeztem a kamerás bácsit,aki tetszik nekünkKép/Gabinak nem/.
Ma Dia fényképezett sokat,én vsak egy pár képet készitettem,mert Szilvi inkább a hangját hallatta mint játszott volnaKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
novum

Nono! Nem azt mondtam, hogy nem tetszik, csak azt, hogy nem olyan nagy szám, mint amilyennek múltkor látszott.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsimami!
Livicsek februárban az egész hónap alatt hízott 22 dekát, a doki még csak a vállát sem rándította meg! Nincs semmi gáz, biztosan!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek,
Marci ezen az alvós képen egyáltalán nem tűnik gebének! Kép

Mancs,
mi volt a CTG-n? Vagy már haza se engedtek????????????????????????????
Mi lenne, ha bedobnál egy kiló feketeborsot? KépKépKép

Vvolga,
ne izgulj, minket is majd el vitt a szél délelőtt, most meg már esik is. Kép De hétvégére szép időt mondtak. Kép
Szopi: én is Gabival és Veled értek egyet, én is szoptattam mikor Beninek jólesett, soha semmit nem tudtam kiszámítani. Aztán szépen ráálltunk a 3-4 óránkénti kajcsira és ez nagyon jó így. Ha nagyon nyűgi, persze kap cicit, bár ugye ez most nem sokszor van (mármint az, hogy szopizni szeretne).

Bölcsisek,
hááát, nem olyan rossz tényleg az a kamerás bácsi ... Kép

Képzeljétek Beni kapott ma még 1 harisnyát, meg 1 sapit és egy cipőt! Cipőt a Nagymama vette, nem írom le mennyiért, én nem vettem volna soha meg ennyiért. De hát muszáj valakinek az unokát elkapatni, nem? KépKépKép
Én meg vettem egy övet, egy felsőt és egy nagyon szép blúzt, abban megyek inkább az esküvőre majd.
Tényleg Vuka, Te mibe mész?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Remélem, senki nem indult sétálni, mert csepereg az a rohadék esőKép
Ctg: hogy az orvosom szavait idézzem: "Orsika, ez még egy nagy semmi" szóval a méhem egyenlőre pihizik, bár tegnap este úgy fájt, hogy azt hittem, betojok. Méhszáj továbbra is simul "elfelé", Petike pedig szokásához híven jót szunyált a ctg alatt, magasról téve a kedves asszisztensnéni ébresztgetéséreKép Szombat reggel újra megyünk. Elvileg a legeslegelső szülési időpont 8-a, azaz szombat volt... De akkor hogy fogok így szavazni?!?! Ez most komoly, én szavazni akarok!!!

Vvolga,
köszi érdeklődésedet, látod fentebb, hogy hogy állunk. Idő itt is pocsék, délelőtt még úgy-ahogy elment, de most...Kép de jó Neked, vidéken, jó levegőn! Andris gondolom jókat szunyókál kint az udvaron.

Coolasa,
az Alexandert nem ismerem, de a László tanyát igen, mert mi meg oda szoktunk néha menni, inkább ilyen családi ünnepeken pl. szülinapokon, vagy baráti vacsikon. Régen volt náluk karamellás csirkemellKép az volt a kedvencem, de sajna valszeg csak én ettem, és levették az étlapról. Úgyhogy áttértem a "grillezett pulykamell curacao mártásban mandulás rizzsel, gyümölcsös salátával és sült banánnal" összeállításraKép Ajajjj! Kár volt emlegetnem. De be tudnék zabálni belőle!!!

Nagyon aranyosak a kis filmsztár babákok!Kép Diáékat már én is hiányoltam, de jó hallani, hogy rendben vannakKép

Kép
mancs

Ilba,
bors?!?!?! Pfúúúúújjjjj! Amint látod, hazaengedtekKép

Kép
mancs

Téllleg! Aki szül, az hogy, hol szavaz?????

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba:
Végülis hol lesz az esküvő?És Beni megy veletek?
Mert Vuka,ha jól értettem a nagyira bizza Petrát.

GabiKépKép

Szopi:szerimtem a lányok azért adnak állandóan cicit a babáknak,mert csak attól nyugszik meg.Ezt a saját példámból kiindulva mondom.Szilvivel is mindent csináltunk,de addig orditott amig nem kapott cicit.Most hogy már nagyobb jobban el tudom terelni a figyelmét játékkal,finom kajávalKép

Jucus,Sajtine:
BOLDOG HÓFORDULÓT A LÁNYOKNAK!Kép

Kép

Kép
novum

Gabi,
van egy olyan lehetőség, hogy mozgó urna. Asszem így hívják. Csak fel kell hívni egy telefonszámot, és rövid időn belül az általad megadott címre mennek, és ott szavazhatsz. Legalábbis a férjem 96 éves nagypapája és 86 éves nagymamája így szavazott a legutóbb. Csak fogalmam sincs, hogy mi ez a szám, vagyhogy kórházakban is működik (működhet)-e a dolog. Ennek utána kéne nézni vhol. Csak nehogy hülyének nézzenek... Bár azért, mert szült az ember pár órája, attól még élhet állampolgári jogaival, nem? Szép is lenne, ha erre nem lenne vmi lehetőség!!! Jó, azért a szülőszobára nem hívom fel őket, de ha már esetleg túlleszek rajta, akkor kéne.

Kép
mancs

Gabi, Ilba,
hóóónap április 6.!!!!!

Kép
mancs

Mancs,
azt nem kell mittoménhány nappal előtte igényelni? Régebben ilyesmit hallottam a mozgássérültekkel stb. kapcsolatban.

Igen! Holnap nagyon várjuk Petikét! Kórházi cuccot az ajtóba!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok,
egy kicsit kényes kérdés... Amikor hazajövünk a babával a kórházból, és kijön másnap vagy harmadnap a dokinéni és a védőnő együtt (nálunk együtt fognak jönni) akkor kéne adni a doktornőnek pénzt? Mert a védőnőnek nem szokás, azt tudom. El sem fogadná a miénk. A dokinak szoktak, amikor házhoz jön, ezt is tudom. És amikor először jön "babavizitre"? Az jutott még eszembe, hogy ha adok neki, akkor hogy csináljam, ha ott a védőnő is... Oké, nem titok, hogy pénzt ad orvosoknak az ember, de elég hülyén veszi ki magát, hogy a védőnő meg ott áll. Vagy ilyenkor neki is szokás adni? Ez már pár napja eszembe jutott, de csak most pattant ki tyúkszemnyi agyamból, hogy Titeket megkérdezzelekKép Mit csináljak?
Köszi előre is!

Kép
mancs

Gabi,
nem hiszem, mert a nagyiéknál is úgy volt, hogy a szavazás napján nézték a tv-t, és ott látta a nagymama, hogy van erre lehetőség, fogta a telefont, és jöttek is. Ez most volt a legutóbb, amikor a kettős áp-ságról és a kórházprivatizációról kellett dönteni.
Cumó kikészítveKép Majdnem fél lityó málnalevél tea elfogyasztvaKép

Kép
mancs

Sziasztok,

Köszönjük a Zsófi-köszöntéseket!Kép
A buláj meglepően jól sikerült, még a ház is áll, pedig nem voltak nagy elvárásaink, egyszerűen csak a túlélésben reménykedtünk. (Volt már egy horror tapasztalat a nagycsoportból...) Bogesz is rettentően élvezte a nyüzsit, az apja ilyen magasan szocializált.Kép

Wolga,
Ha autóval vagytok, átugorhatnátok valamikor hozzánk Bicskéről.Kép

Bubek,
Marci irtó aranyos. Az alvós képen hihetetlenül drága.Kép

Mancs,
Nagyon izgi lehet már így a célegyenesben. Hajrá, hajrá!Kép
Cickó: én anno még mínusz 10 kgval ezelőtt 75A-s melltartó után érdeklődtem a piacon egy pasinál, aki láthatóan az eladó helyett lett odaállítva, hogy őrizze a portékát, amíg az kisdolgozik vagy ilyesmi. - Olyan méret nincs is - mondta ő. - Dögölj meg! - gondoltam én.
Azóta már néhány számmal nagyobbat hordok és ez megkímél a hasonló atrocitásoktól.Kép

A dokinéni első látogatását hivatalból teszi, nem a Te kérésedre, kötelező neki, ezért sztem pénz nem jár.

Ilba,
Lehet, hogy vaksi vagyok vagy nem szántam rá elég időt, de milyen kutya???Kép

Mamacka,
Gratulálunk Áron babához és nagyon várjuk már a képeket!Kép

Tücsökmami,
Bogesz is hónapok óta 10 dekákat hízik hetente. Mondjuk nálunk inkább én győzködöm a védő- és a dokinénit, hogy elég az. De ahogy a többieket olvasom, tényleg elég.

Eszti,
Gondoltam is tegnap, hogy na most jól megviccelem ezt az Esztit a wiwen.Kép

Vuka,
Nagyon jó a pihenőszék, pláne benne ezzel a gyönyörű babával.Kép

Coolasa, Natasa,
A lányok álomszépek.Kép A nonstop szopiért minden elismerésem. Én biztos nem tudnám csinálni. Hogy van időtök emellett még bármire is?

Gabuska,
Miket tud már ez a Livi! Az öltözésben segítést csak úgy 10 hónap körül olvastam. Ügyes kismanó! Kép És még a fogacskája is bujdos kifelé. Nem nyügi miatta?

Nem olyan rossz azért az a kamerás bácsi. Kép

Timi,
Milyen nagylány ez a Fanni! Nagyon helyes. De azért a kisebbik se kutya...Kép

Sajtine,
Zsófikának nagyon boldog féléves szülinapot kívánunk!Kép

Kép

Jucus
jucus73

Jucus,
én is pusssssssssszantom Zsófit a "szülinapján"Kép!

Sztem még ez nem igazi segítség, csak rájött, hogy hamarabb szabadul, ha nem várja meg, míg én rángatom le róla a göncöt!Kép
A fogát megúsztuk 1-2 éjszakai ébredéssel meg napi 2 liter nyállal. Õ inkább 4-5 hónapos korában kínlódott (szerencsére akkor is csak nappal), biztosan akkor kezdte nyomni az ínyét.
Már lehet, hogy a második készülődik, mert az étvágya ma elég kaka volt, meg fáj neki, amikor ráharap a játékaira.

Csináltatok képeket a bulin? Ide vele!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Naháááát, hogy repül az idő!!!! Hihetetlen, ezért utána is kellett, hogy nézzek, de igen!

Zsófi és Bogi!
Fél évesek vagytok!!!!! KépKépKép
BOLDOG FELEDIK SZÜLINAPOT!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Jucus, bocsi! Zsófi = Bogi!
(A tápis topikban épp most volt szó az elírásaimról...Kép)

És Mármeginteltűnt Sajtiné Zsófijának is sok-sok pusza!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
nem ment mind át, kaptam hibaüzit, megírod melyik számú ment át?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

tegnap írtam, de eltűntKép
Köszönjük a gratulációkatKép

Boginak Zsófitól

Kép

Tündériek a kis babócák
Tegnap írtam névre szólóan, de ma már képtelen vagyok.

Ilba, kutyust megtaláltam nagy nehezenKép
Képzeld Bubek megigérte, hogy minket is elvisznek a sétára.
Remélem nem baj.

Bubek,
nagyon cuki az alvós képen Marci.
Holnapra is esőt mondanak, de azért majd beszélünk délelőtt.

KépekKép

fürdésnél nyalogatom a kádatKép
Kép

anya mit adsz enni?????
Kép

Livi, Te már ilyeneket tudsz???
Kép

Ez a Gyurcsány - Orbán vita túl van komplikálva, így nem is lehet élvezni...

Kép

Kép
sajtine

A "meglepetés" óta nem jött semmi.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ya,
Mamacka, szívből gratulálok és jó egészséget kívánok!

ezt nézzétek meg:
www.happyboxnicihome.hu

Kép

Kép
sajtine

És a vasárnapiból csak 1 ment át? Mert akkor a 4 megásokat sajna nem tudom átküldeni.

És a dumás 7,2 ...

Vita után dógozunk rajta.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sajtine,
Dehogynem lehet! Mi olyan jókat röhögünk a Fecón.Kép

Jucus
jucus73

Sajtiné,
halihóóóóó itt! Zsófi gyönyörűséges! Milyen nagy!Kép

Én a lányommal vitáztam eddig, hogy hajlandó legyen felöltözni végre... Nagyon nyűgös ma du., tiszta rapli!Kép

Ilba,
a babakocsis és a meglepi jött ma, tegnap meg a bepisilős. Ezen kívül semmi sajna! Nem baj, majd élőben!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus,
nekem feláll a hátamon a szőr tőle! Nem attól, amit mond, azt nem értem, de ahogy! Brrrr!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó Mindenkinek!

A héten Construma van és apa magával viszi a laptopot, így nem tudok sűrűn jönni. Az esték Petráé, mert akkor már nagyon kell foglalkozni vele. Most éppen bealudt a karomban, úhyhogy írok egy kicsit. Amúgy nagyon nyügi a mai napunk, valószínűleg a tegnapi oltás miatt. Most először kajálni se nagyon akar, du. 3-kor csak 80-at, 6-kor pedig 90-et evett Kép Pedig mindig 100 fölött szopikázik és max 10-10 percet tölt a cicin, hát tegnap óta egyfolytában komfort szopizik, mert ezt a keveset 1 óra alatt szívja ki.

Ilba,
köszi szépen a fotókat. Ma séta közben mi is találtunk egy jó helyet, de ez itt van a környékünkön, az új Nemzeti Színház parkja. Virágok nincsenek, de vannak örökzöldek, meg jó a park kialakítása. Hát majd meglátjuk.
Az esküvő miatt fodrászhoz, kozmetikushoz és fogorvoshoz kellett mennem, de szerencsére ezek max. 2 órás programok voltak, amíg a mamik vigyáztak Petrára. Ruhavásárlásra viszont nem volt időm, és a nagy melleim miatt a régi cuccaim nem jönnek rám, így anyósom varr nekem.

A pihenőszék egész jól bejött, látnotok kellett volna milyen kéjesen nevetgélt Petra mikor először bekapcsoltuk Kép

Na most sajna mennem kell.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Megjöttem a képekkel.KépNe haragudjatok,hogy ritkán jövök,de egyszerűen nem tudok lépést tartani veletek.De azért rendszeresen fogok jönni a bölcsis képekkel és a talira is szeretnénk majd elmenni.Gabival megdumcsiztuk,hogy értesít ha már van konkrét hely és időpont.Sok puszi Mindenkinek!

Timi!
Én nem látom a bácsit.KépLégyszi,légyszi mégegyszer tedd fel!Kép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
Voltam ma fodrásznál,kicsit megszépültem.KépJó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Zsófi és Bogi, boldog féléves hófordulót nektek. Kép

Jucus, sajna nem kocsival, vagyis a kocsink itt van, csak nekem nincs jogsim. Kép Már gondoltam rátok, de babakocsival esélyem sincs ezekre a távolsági buszokra felférni... Sajnálom. KépKépKép

Lányok, én is úgy tudom, hogy mozgó urnát aznap lehet kérni.

Bölcsi, Szilvike, láttuk ám azt a Domira vetett tekintetet... Kép Mostmár tényleg akcióba kéne lendülni, mert lemaradunk... Kép
Nagyon jók a képek és mindhárom gyerkőc puszilnivaló. Kép

Ja és ma meglátogattuk Bicske turkálóját és nagyon jó cuccokat vettem Andrisnak: 2 kantáros nadrágot nyárra, az egyik majdnem új, egy tavaszi dzsekit, egy mellényt, egy kötött kardigánt és egy rövidujjú polót. Mindezt 5000 Ft-ért. Kedvezményt is kaptunk. Kép Kép sajnos nincs róla, tudjátok... Kép

Jó éjt mindenkinek!

Kép Kép
Kép
vvolga

Boldog Szülinapot Ilba!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka,
"...látnotok kellett volna...", akkkkkóóó képet ide!Kép

Vvolga,
hú, de jól vásároltál Andrisnak! Itt is van pár turi, majd nyár elején benézek, most van elég rongya a pipinek, kaptunk "1-2" helyről.Kép

Mancs,
ma nem szeretnélek itt látni, ha érted, mire gondolok!!!KépKépKép

Szerintetek illik hozzá ez a cucc? Szerintem nem, de érdekel a véleményetek.
Kép

Így aranyos, de csak alváshoz nem adom rá.Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja,
mit szóltok az új pasimhoz?KépKépKép
(Első bölcsis kép Dia hsz-ében.)
Én azóta is csak olvadozok, mióta megláttam!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi és Ilba, az Isten éltessen benneteket sokáig, egészségben és boldogságban kis családotokkal. Kép

És Ilba, nem elkenődni, én is 30 leszek szeptemberben. Kép
Gabi, te ugye 29 lettél?

köszi, tényleg jól vásároltam, nálunk most kezd hiány lenni ruhaügyileg... Kép

Azt a képet jól meg is néztem, azurad Zoli mit szól hozzá? Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Ja a ruha: nekem tetszik, csak a hosszanti a harántcsíkossal nem jön össze nálam. Kép Szóval így egy kicsit furi... Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga,
köszönöm szépen!Kép
Aha, 29.

Zoli csak mosolygott, nagyon biztos a dóóógában!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Igen, tényleg!Kép Mentségemre legyen szólva, a harisnya és a póló van rajta, a rucit csak gyorsan ráadtam, hogy le tudjam fotózni.
Szerintem a fizimiskájához nem passzolnak a kislányos szerkók, de lehet, hogy hamar megszoknám.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Boldog szülinapot csajok, kis kostársaim! Kép

Gabi, szerintem nagyon kis csajos ez a szerkó, főleg a vukos harkó! Kép
Vendég

Sziasztok!

Gabi,Ilba:

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK NEKTEK!Kép

Én is ma ruhát adtam Szilvire!Kép
Szerintem Livin inkább valami farmerszoknya mutatna a huncut pofijához!Kép

Dia:
A képek jók lettek!
És a kedvedért:Kép

Wolga:
Jó vásárt csináltál!
Szeretnénk már személyesen találkozni,hogy Szilvi Andrisra is vessen olyan pillantásokat mint DomiraKép
És ki az a kis szomszédlány a közeletekben?KépFigyelünk ám!!!Kép

Sajtine:
Nagyon jók a képek Zsófiról!KépAzt a képeslapot,hogy készitetted?
Jucus:
Te is tegyél fel képet a lányokról!Légyszi!Kép

Kép

Kép
novum

Csak gyorsan!

Mancs!

Nem kell adni pénzt az első látogatásért a gyerekorvosnak, mert az neki is kötelező... Elvégre nem várható el, egy 4 napos kismamától és újszülöttől, hogy levándoroljon a rendelőbe, mikor minimum 2 hétig nem javasolják a mászkálást (ezt egyébként nehezen értem, hogy miért) Tehát ez az egy járható út marad!

Ha a későbbiek folyamán betegség miatt kihívod, az már egészen más, akkor adhatsz neki, de én személy szerint nem szoktam, mert kihívni csak vészhelyzetben szoktam. Pl amikor a Dani 13-14 hónaposan hányt, hasmenése volt és láza. Na egy ilyen gyerekkel nem fogok a rendelőben ücsörögni és igenis elvárom, hogy kijöjjön. De kisebb ügyekben, ha csak kedvem nincs lemenni, akkor szoktam adni pár ezrest.

egyelőre ennyi, mert még csak a lap tetejét olvastam, aztán majd még jövök, resszkessetet, csak dolog van. Gabi még csak most visszük oviba, utána Danival Pullmonológia, később nekem CTG... ja és éjjel fél 2-ig nem aludtam, mert úgy görcsölt a gyomrom, vagy ki tudja már mim... olyan egybe van. Hasmarsom is volt. Reggel 6-kor meg ébresztő volt.

sasha

Kép
sasha

Sziiiijjjjjasztok! KépKépKép

Végre itt. Na szóval, azt sem tudom, hol kezdjem. Először is a szülinaposoknak:

Zsófi, Bogi:
Kép

Sajtine:
Mihozzánk is jöhetsz ám a BubekkelKépKép

Mamák szülinapja: (Gabuska, Ilba):
Kép
Mellesleg én júniusban 34 (!!!!!) leszek. Úristen. Úgyhogy ti csak élvezkedjetek a fiatalságban Kép
Gabuska:
szerintem meg tök aranyosan áll rajta a kiscsajos ruci. Nyugodtan öltöztesd ilyenekbe is, nem a megszokott Livi, de nagyon aranyos. És mivel ilyen mozgékony sportos, még cukibb ha ezt ilyen tündi-bündi ruhákban csinálja. szerintem. Kép

Jucus:
75A melltartó nekem is ismerős, csak nekem a mínusz 25 kg előtti korszakomból. Bizony egy pár éve még én is olyan vékony voltam mint Gabuska. ez már a múlt Kép

Coolasa+Natasa párbeszéd KépKépKép
nagyon jókat kacarásztam. gondoltam inkább bele sem szólok, nehogy elrontsam az összhangot.

egyébként Natasa-Mancs:
én assszem csak a hónotok alatt rohangászhatok a magam 155 cm-ével Kép bár szélességben lassan közelítem a magasságom.

szopitéma:
Gabuskának akartam még tegnap mondani, hogy én meg a tápisokat csodálom, szerintem az sokkal nagyobb macera, és ugyebár pénzbe is kerül, nem is kevésbe. Nekünk is felírták amikor hazajöttünk a kh-ból, merugye a szentem semmit sem kajolt ott. Én meg úgy megrémültem, hogy azzal kell majd vacakolnom, tudtam, hogy nem leszek rá alkalmas, hogy két napig szó szerint marcangoltuk a didkóimat felváltva a párommal Kép és lett is eredmény de még milyen.
Én egyébként nagyon az igény szerinti szopival értek egyet. Ebben még hagy döntsön ő, nemsokára úgyis az lesz majd amit én akarok Kép
visszanéztem a naptárunk, nekünk bizony sokáig volt,hogy nappal másfél óránként is rájárt a cicire. Én úgy tudom, hogy az emésztett-emésztetlen tej keveredésének teóriáját már megdöntötték. ez nem okoskodás, az infókat a netről veszem Kép Nálunk még most sincs igazi rendszer. És én nem is bánom, mert az a helyzet, hogy én magam is utálom. Én egy ilyen össze-vissza típus vagyok, a párom nagy bánatára Kép Egyelőre a kölekecske még tolerálja, de ha úgy látom, hogy zavarja, majd persze megerőltetem magam.

És most jön a nagy hír: TEGNAP VOLTUNK BABAÚSZÁSON!!! KépKépKép
nagyon-nagyon kafa volt, a gyerek annyira élvezte, majd megzabáltam olyan büszke voltam rá. volt előtte masszázs, utána szauna, szóval szuper volt. Bubek-Sajtine GYERTEK!!!
Igaz a víz nekem kicsit magas volt, ugyebár aprócska vagyok, végig lábujhegyen csináltam mindent, hogy a gyerek ne merüljön le KépKép szóltam is nekik, hogy 2-3 cm-el ugyan alacsonyabbra rakják már a vizet, nemcsak 190-es apukák vannak ottKép nem tudom megteszik-e Kép
mi kenguruval mentünk a helyszínre, Gergő nagyon élvezte a buszozást- nézelődött aztán elaludt. Mindenki átadta a helyét, és gyönyörködtek a kis majmocskámban Kép
Csak az a rossz, hogy nem tudsz egyszerre öltözni is meg öltöztetni is, ez egy kicsit kényelmetlen, de ügyesek voltunk. Ja és ott a járókában képzeljétek magától átfordult hátról hasra Kép ilyet bezzeg itthon nem csinál Kép csak vinnyog, hogy segítsek.
szóval ez történt tegnap. éjjel meg nem kaptam levegőt úgy fájt a hátam a kengurutól KépKép de a gyerekért mindent.Kép

Még egy hír, mivel azóta is írtóra hullik a hajam, úgy döntöttem kezdem megközelíteni tényleg Sinead O Connor-t, íme az eredmény:

Kép

Gergő szösszenetek:
Kép
és még 1:
Kép
Vendég

Bubek:
várlak pénteken, majd itt megmutatom, mit írt ki a gép (én ugyanis nem tudok angolul Kép) aztán majd elküldjük innen.
ha jó idő lesz, hozzál babakocsit, elmászkálunk majd. bár itt park nem nagyon van, csak a káposztási kiserdő, de ott meg nem tudom van-e út.
Vendég

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a köszöntéseket!Kép

És a ruha-hozzászólásokat! Ezek szerint bennem van a hiba, de majd megbarátkozom vele.Kép

Tücsökmami,
ami a mozgékonyságot illeti, felébredt Livicsek, fordult kettőt és már a nyakában volt a kis farmerruha... Kép

Húúúú, komolyan mondom, hogy megesz az irígység a babaúszás miatt! Megnéztem volna Gergőt, ahogy pancsikol! Meg a kenguruban is!
És nagyon jó a hajad, már múltkor is írtam asszem, hogy lehetne rövidebb is! Hasonlítasz Bohus Beára!
Eleinte én is ki voltam a tápszerelőállítási macerától, főleg a 3 óránkénti evéseknél, de aztán kialakult egy módszer, hogy mikor, hogyan készítem el, úgyhogy meg lehet szokni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
ruha? Muti!!!!!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Most csak beköszönök, mer' enni kell, vasalni kell, mosni kell, és Sajtinézni is kell...KépKépKép

Kislányoknak:
Boginak, Zsófinak meg pláne (a kis menyasszonynak! Kép)
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_16965.php

És Ilba, és Gabi! Nektek is Nagyon Boldog Szülinapot!
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18968.php

(Nem olyan sok ám sem a 29 sem a 30....és pláne nem, ha nem érzitek annyinak magatokat. (33 leszek nyáron én is, bár azt hiszem, hogy vagyok kb 25-26 lélekben...Kép)

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Ilba, Gabi,
HEPI BÖRSZDÉJ!!!!!!KépKépKépKép Gabi, amint látod, még mindig itt vagyokKép Nekem tetszik a Livicsek szerkója, csak a 2 féle csíkozás furi így együtt. Megszokod majd Te is a csajos cuccokat, csak bele kell lendülniKép

Sajtine,
oltári a kádnyalós kép!!!!

Tücsökmami,
hova jártok babaúszásra? Örülök, hogy ilyen jól megy, és élvezi Gergő isKép Nagyon aranyosak vagytok együtt fotónKép

Bölcsis képek: mint mindig, most is nagyon jók. Jó muri lehet... Azt a kamerás bácsit kamera nélkül is le kéne kapnotok, mert így elég nehéz véleményt alkotni. De nem rosszKép
Köszönöm a dokinénivel kapcsolatos hsz-eket, így már tisztább a dolog.
Este kijött belőlem vmi átlátszó, kocsonyadarab, elég méretes volt, de azóta se semmi... Pedig már kezdtem megörülni, hogy 6-a lesz belőleKép

Kép
mancs

Sziasztok!
Én is sok boldogságot kívánok minden szülinapos babának és mamának!
Gabus, nagyon szép a pillangós ruha Livin és szerintem jól is áll neki!
Tücsökmami, majd teszel fel fotókat idővel a babaúszásról? Egyenlőre nem tudom, de lehet nálunk elmarad, mert amelyik uszit én kinéztem az elég messze van,... Szóval gyűjtöm a fekete pontokat, de az az igazság, hogy a párommal mi medenceutálók vagyunk. Viszont masszázsra meg jógára szeretném vinni Szonját.
Mancs, én is csatlakozom a témában szólókhoz. egyszer volt kinna doki, de nem kapott pénzt. Igaz én megkérdeztem tartozom e valamivel, de reméltem, hogy nem kér semmit. (Azt már csak zárójelben írom, hogy annyi dolgot mondott, amivel nem értek egyet, hogy inkább nekem kellet volna fizetni, amiért végighallgattam. No, most egész nagyképűnek tűnök, de titeket is kiakasztott volna az fix.)
Sajtine, a nyelves képnél nem jöttem volna rá mit látok ha nincs feliratozvaKép
Novum a mi esetünkben beletrafált. Szonja tényleg csak cicin nyugszik meg. És sokszor nem szopik csak tartja a szájában vagy ráfekszikKép Mákos, ha második gyerek lenne akkor ezt valószínűleg nem tehetné. Én meg még egyenlőre bírom noha nem az ősbizalom meg egyéb könyvekben olvasható elméletek miatt teszem.
Eszti, ti voltatok már a Bethesdában? Milyenek az élmények???
Coolasa, mérlegelés????

KépKép

Kép Kép
natasa1975

Jucus,
engem anno az akasztott ki, hogy amikor mentem melltartót venni, és az eladók megkérdezték, hogy hányast hordok. Mondtam, hogy 85B, vagy annál nagyobb. Erre az összesnél az volt a reakció, hogy "nem kell magának akkora!" miközben a melleimet vizslatták, nő létükre. Tök jó érzés volt a próba után diadalittasan közölni, hogy de igen, kell a 85B, vagy a még nagyobbKépKépKép

Kép
mancs

Gabi:

Éppen alszik Szilvi,de ha felkel lefotózomKép

Bubek:
Tök jók a köszöntések!!Kép
Én nem is mondom hány éves vagyokKép

Tücsökmami:
Bizti jó lehetett az az úszás!KépÉs amig Te átöltöztél gergőt hova tetted?
A hajad tetszik,szerintem jól áll neked!Kép

Kép

Kép
novum

Coolasa:
Éppen most néztem a táblázatot!
Noémi ,boldog 1 hónapos szülinapot!Kép

Mancs:
A melltartóvásárlásnál hasonló élményeim vannak!Kép
A régieket úgy néz ki dobhatom ki,mert megint nőtt egy méretetKépSajna.

Kép

Kép
novum

Továbbra is köszönöm szépen csajok! Engem egyáltalán nem zavar, hogy 29!Kép (Majd jövőre!KépKépKép)

Mancs,
átlátszó kocsonyás izé? Az a nyákdugó!
Engedélyezek egy ebédet még, aztán mars szülni!!!!

Natasa,
Szonja is a Feri-Viki vitát nézte?
Nagyon szexi gödröcske van az arcán!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa:
Akkor kitartás és türelmet kivánok a szopihoz!Ja! és edzett ciciket!Kép
Szonja irtó édin mosolyog!És még mindig jó nagy haja van!Kép

Kép

Kép