Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
teherbeesés szempontjából szerintem is fontosabb az,hogy stresszmentes legyen az életed(már amennyire lehet)
A másik,ismeröseim körébe nem egy példa van arra,hogy mikor nem 100%_ban gyerekproject kötötte le a figyelmüket,akkor jött össze a baba.Bár én hiába próbálom elterelni a gondolataimat,nem igazán sikrül.

Csakegysokadnick!
Szerintem ha nem érzed jól magad a munkahelyeden,mindenképp váltsál.A te szakmáddal biztos könnyen el tudsz helyezkedni.

KépKép
takido

Okr: szerintem az adóvisszatérítés is lehetettKép Nekünk is jár még a lakáshitel után.... (nem lenne rossz... most éljük fel a tartalékainkat...)

Fú... holnap egész nap önéletrajzokat fogok kiküldeni...
csakegysokadnick

Takido: persze... váltani tudnék, ha kiküldenék 20-30 önéletrajzot, abból 2-3 tutira bejönne, csak én ha váltok akkor jó helyre szeretnék váltani és jó céghez... (a mostaninak elég jó a neve csak fizetni nem szeretnek... bár ezt általában senki sem akarja nekem elhinniKép) (a gáz az, hogy a férjem is a szakmáján belül az országban elérhető legmagasabb szinten van... és kevesebbet keres nálam... éves szinten hát... szóval elég sokkal... és ő is diplomás... aztán itt kínlódunk... és ez engem ilyenkor el szokott keseríteni... külföldre kéne menni de még nem hullott az ölébe jó ajánlat...)
csakegysokadnick

Regina!
Én is sajnálom a törénteket,és le a kalappal a pozitív hozzáállásodért.
Sajna egyik kolléganőm is volt hasonló helyzetben,ráadásul a 7.hónapban. Közvetlen az eset utána azt mondta,hogy minél hamarabb szeretnének újra próbálkozni,aztán közbe eltelt 8 hónap,és még mindig nem érzi úgy,hogy eljött az ideje.

KépKép
takido

(na tök jó... és megint meghekkelték a honlapom... szép kis esti program lesz a helyrepofozása...)
csakegysokadnick

Csakegysokadnick!
Érthető az álláspontod,és tényleg elkeserítő a helyzet.
Nekem is van diplomám,és arra jó,hogy megkapjam a diplomás minimálbért,hozzáteszem ,nem egy gyárban a környéken 8.általánossal ugyanannyit keresnek.Félreértés ne essék,nem irigylem tőlük,és becsülöm a munkájukat,csak ilyenkor felmerül bennem a kérdés,hogy mi értelme tanulni..?

KépKép
takido

Elvagyok kicsit kenodve!Kép
Most beszeltem a baratnommel,aki mar a 2.babat varja azota amiota mi probalkozunk!A nagy most 21 honapos kisfiu!A kicsivel a 24.hetben van es most tudta meg hogy kislany lesz!Annnyira utalom magam!Irigy vagyok!

Csakegy!
Drukkolok hogy sikeruljon megtalalni almaid allasat!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

írtam,elszállt...vkivel egyszerre akartam küldeni...Kép

Ildi

No,akkor mégegyszer...
Szóval nálunk meg muszáj volt elindítani vmitKép.A párom előtte is kint dolgozott,de amikor pocakos lettem,úgy döntöttünk,hogy inkább marad itthon.Ezért kellett vmi munka,ami nem reggel-elmegy-este-hazajön...Jó is lett volna,de sajna rajtunk kívül álló okok miatt abba kellett később hagyni...
Nálunk inkább a férjem sínylette meg,állandóan szenvedett,hogy ő nem tud elég pénzt keresni,ugyanis csak az én fizumból éltünk,plusszz(akkor még csak) egy lakáshitel....Én nem éltem meg ilyen tragikusan Kép!
De szt nagyon fontos,hogy a Te párod azt csinálhassa,amit szeret,még ha szenvedni is kell egy kicsit...Mert különben jön a többi konfliktus,ami szintén nem vezet sehova...Inkább pár év zsíroskenyér...Kép
Nálunk is választani kellett,így döntöttünk.igaz,hogy sokat vagyunk külön,de van cél,amiért szenvedünk....Kép

anyapoc

Ancsa!
Ne utáld magad.Szerintem mindenki irigy lenne hasonló helyzetben.természetes emberi reakció.

KépKép
takido

Szomorú,hogy választani kell,család-kevés pénz,vagy sok pénz-munka éjjel-nappal között.Lehetne egy arany középút.

KépKép
takido

De nem a kozvetlen kornyezetemre kene irigykednem!Ezert utalom magam!Hiszen a baratnom!

En mara elkoszonok!Holnap koran kell kelnunk,megyek vervetelre(progi)!
Jo ejszakat mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Bali

"Nálunk az emberek azt hiszik, jutalom jár azért, mert gyereket hoztak a világra..."

A szívemből szóltálKép...vagyis inkább azt mondom,hogy nagyon találóan megfogalmaztad...
Én a GYES összegén való acsarkodás miatt tudok kiborulni...Nem tudom,miért nem lehet megérteni,hogy ez SEGÉLY,egy lehetőség...Sokan azt várják,hogy más tartsa el a gyermeküket...
Egyzser a helyi újságban megjelent egy sms,hogy kevés a GYES...epdig pelenkát kell venni,tápszert,gyerekülés 50 ezer Ft,cipő 15 000 Ft...Erre én visszaírtam,hogy 2 éves gyermeknek nem igen kell tápszer,jó esetben lassan pelenka sem,autósülést is lehet használtan olcsón venni,sőt jó minőségű cipőt is tudok 5000-ért...Na,én ezen akadok ki.
vagy azon,hogy jön a 3 gyerekes,hogy neki ingyen jár a tankönyv.Amikor viszont tudatosul benne,hogy azt vissza is kell adni,máris ki tudja fizetni...KépKépNa,nem hergelem magam tovább...Kép
Jó meló szociálpedagógusnak???Hát,gondolkozok...Kép

Kriszta

Nem én voltam a POstán előttef? KépKépÉn is annyit vettem fel és az az adóvisszatérítsé volt,szt azt láthattad Te is...Kép
Rezsi..ismerős,de szt csak azért,mert így sem élnétek jobban,nem lehet bezárni.Pláne,ha nem vagy olyan típus...Hát majd összeébb húzzátok a nadrágszíjatKép!

Ildi

hát pussz a szép virágokért!!!KépKépKépGyönyörűek! A nárciszt imádom!!!

Teszt:lányok,nekem mindkét terhességemet elég korán a Clear Blue mutatta ki,nem tudom,miért húzzák le ennyire....de komolyan.Szt megbízható teszt...Kép

ancsa

fel a fejjel,indulj ki abból,ha majd már neked lesz pocakod,akkor ő fog irigykedniKépKépKépVagyis te jársz jól a végén...Kép

Anyapoc

anyapoc

Meg tudja nekem valaki mondani,hogy a wunschkinder-be magától bejelöli a peteérést,vagy be kell hozzá állítani valamit?

KépKép
takido

Még vmi...

Tanulás: most lehet,megköveztek,megpróbálom azért nromálisan leírni a dolgot,de szt nem kéne mindenkinek diploma,akkor nem tartana itt a diplomás minimálbér...
Ahogy elnéztem a suliban néhány gyereket,bukdácsolt össze-vissza 4 évig(és nem azért,mert lusta volt,inkább nem olyan jó képességű...) és most mit csinál?Egyetemre jár.Miért,Mert legyen diplomája.Soknak milyen szakon?Büfé-ruhatár)már bocsánat).És mit ér vele?Semmit.Nem fog tudni elhelyezkedni,mert ugyan meg tudta csinálni a fősulit,egyetemet,de használni már nem tudja a tudást!Akkor mi értelme?
Szakmunkások meg sehol,holott rájuk is szükség lenne.Ki épít házat?Ki szerel autót?villanyt?Stb...
No bocs,csak ez maradt bennem.

De fontos!!!Nem vegye senki magára,mert azt hiszem,akik mi itt vagyunk,ettől távol állunk...KépKépKép
Viszont sajnálom,hogy emiatt a tendencia miatt azok szívnak,akiknek nem kellene...

És tényleg ne harapjátok le a fejem!!!!Kép

Anyapoc

anyapoc

Én úgy emlékszem,hogy magától beállítja,ha értékelhető.Én nem csináltam semmit,csak beírtam a hőket.Semmi mást nem jelöltem...

anyapoc

Anyapoc!
Teljesen egyetértek veled.A férjemmel a hétvégén pont erröl beszélgettünk,hogy a föiskolák üzletet csinálnak ebböl.Szinte bárki mehet,a lényeg hogy fizessen félévente x összeget,Hogy alkalmas-e azt ritkán kérdezik,vagy vizsgálják.

KépKép
takido

A wunsch-hoz visszatérve,hogy lehet,hogy akkor nekem nem jelölt be semmit,a ferty meg igen.?

KépKép
takido

Hello lányok!
Elárulná nekem valaki hogy mit jelent a ferty-ben a "stats" alsó mező? Oda rakott ma nekem egy 5-öst.Mi lehet ez?

Kép
katica_75

Ja most nézem, lehet hogy a javasolt tesztnapot?
Bocsi a bénázásért.

Kép
katica_75

Szia Katica!

Megvárod a Ferty által javasolt tesztnapot,vagy hogy döntöttél?
Érzel valami különöset?

KépKép
takido

Takido

Wunsch:nem tudod feltenni a görbét? a W egy zöld sávot ad meg PÉ-ként.
Tanulás:igen,ez a borzasztó.Meg az,hogy nem képesek az emberek(vagy a gyerekek) némi önismeretre,hogy mire is képeek...Lehet,hogy nem voolt hülyeség a továbbtanulási tanácsadás régen? KépKépKép

Katica

Kép

anyapoc

...és ehhez méltón a főiskola és egyetem színvonala... Nos... használható tudást nem sok helyen lehet szerezni, viszont remekül el lehet tölteni az időt és költeni a pénzt... Mondjuk én pénzt nem adtam volna a saját szakomért, mert ahhoz már tényleg nevetséges...
Az uram a közgázon nagyon sok pénzért, nagyon hosszú ideig tanult felsorolásokat... Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Anyapoc!
Mindjárt megpróbálom feltenni a görbém.

KépKép
takido

Ma "szereztem" 1 tesztet nagggyon nagggyon furmányos módon Kép "Desco-ban az elárazott kötözött sonkát visszavetettem, és ha már pont futotta a visszakapott pénzből, hát vettem 1 tesztet rajta! Igazán jó üzletet kötöttem!Ugyan a vacsi ugrott, de kit érdekel Kép(férj persze nem értette hogy hol a sonka??-és miért nem csak a különbözetet kértem vissza?)
Most még várok pár napot mert olyan rossz amikor kiderül hogy megint semmi.Nem érzek semmi terhességre utalót, hányinger elmúlt Kép Hőm 37,1 de még csak a 27.nap.

Kép
katica_75

Diploma: azért ma már kezdenek kialakulni a különbségek diploma és diploma között... (sajna nem pénzben... vagyis abban is lehetne ha bevállalnám a napi 14 óra munkát... akkor aztán utazgathatnék egyedül Hawaii-ra... mert a házasságom az rámenne az tuti...)

Holnap 4. cn... ma már alig látszik valami a menstruációnak nevezett norcolutos közröhejből....
csakegysokadnick

Bali: én is a Közgázra jártam... (igaz, én közben ha tehettem dolgoztam)
csakegysokadnick

Katica: 37,1... álmaim netovábbjaKép
csakegysokadnick

Édi vagy!-de szerintem én valahogy alapból magasabb hővel mentem egész ciklus alatt, és mivel ez az első "tanulmányozott" ciklusom,még minden olyan bizonytalan.Lehet hogy le kell cserélnem a téli paplanom Kép?

Kép
katica_75

Csakegy!

A párom is dolgozott már az utolsó 2 évben, csak nagyon nem érezte hasznosnak és használhatónak. remélem, nem bántottalak meg, nem ez volt a szándékom, csak azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül szól a kiművelt emberfők sokaságáról jelenleg a felsőoktatásKép

Katica!
Nem is kell semmi ilyet érezned, sőt inkább mentsruációra utalót..., ami a végén persze mégis elmaradKép

Livi

bali78

Anyapoc!
Sikerült leszednem a grafikont,csak épp lekicsinyítenem nem igezán.

KépKép
takido

Takido!

Mi lett a görbéddel? Elakadt valahol?

Tontica!
Mizu a kissráccal?

Livi

bali78

Na, du. nem voltam es masfel oldalnyit kellett visszaolvasnom. Kép
Csak nagyvonalakban;

Kriszti: ha teherbeesel kozben hogy fogsz visszamenni dolgozni? Kép

Anyapoc: a kenyer kb. ua. mint otthon es semmivel sem elnenk jobban ha a ferjem nem lenne ilyen a jeg hatan megelo tipus ( gondolom mint a Tied) es nem lenne vallalkozas meg a mehek. Ja, azert dolgozok am en is kemenyen a kaptarakkal es meg a csipeseket is viselem batran ugyhogy nem irigyelni az "itthonulesem" miatt!!! Kép!

Megelhetes otthon: hat ez lehet hogy nem fog tetszeni de szerintem akinek van ver a pucajaban es talpraesett az meg tud elni itt is es ott is. Kép

Diploma tema: szerintem nagyon szep szakmak pl. a festes, a komuvesseg, a kerteszet, az allattenyesztes, a fodraszat, a stb. amihez nem kell felsofoku kepesites, a lenyeg az hogy mindenki erje el a kituzott celjat valaki azt hogy orvos legyen valaki pedig azt hogy acs legyen csak szeresse a munkajat! Kép
Eppen ezert mondom a munkajukat ruhelloknek hogy nagyon gyorsan valtsanak! Kép

Tlidi: nagyon szepek a viragok!!! Kép
Ja, es latod egybol megdorgalt a topik edesanyja ugy vigyazz magadra a jovoben! Kép

Ancsa: Kép
Mondok valamit; ha most a hugom kislanyt var akkor fustolni fog a fejem es tiszta sarga leszek az irigysegtol Kép Kép Kép ugyhogy nem vagy egyedul! Kép

Edesek vagytok, mindenkinek aki kerdezte; szerintem meg van egy kicsit fazva a picurom, kis laza volt 38 es kulonben nem is latni rajta hogy beteg egesz nap futkos. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bali!
a wunsch-ot is nem igazán sikerül lekicsinyítenem,hogy be tudjam rakni.

KépKép
takido

Tontica!
Jó,hogy nincs nagyobb baj.

KépKép
takido

Takido

Küldd át mélben nekem,majd lekicsinyítem!Milyen formátumban mentetted el?BMP?

Tontica

Dehogy irigyelem én az otthonülésedetKép.Még méhekkel együtt sem...Csípésekről nem is szólva...KépKép
Te mit irigykedsz a húgodra?Neki még csak az első,még eshet csapdába,ha a következő is lány lesz Kép...Ha az első az lesz,legalább 1:1 lesz,nem ? Kép
jobbuljatok ám Kép!

Diploma:pontosan az a baj,amit Bali is írt,hogy sajnos már nem jelent semmit,ha vki diplomás.Tudom,hogy vannak olyanok a közvetlen környezetemben is,akikért egy lyukas garast sem adnék...vagyis a tudásukért.
vannak persze későn érő típusok,de sajnos elég sok olyna van,aki tényleg csak az időt múlatni megy...Pont a minap hallottam egy csajt a műkörmösnél(Kép),aki éppen 5-öd éves és fel van háborodva,hogy 9-re be kell mennie.És hogy volt gyakorlaton és rájött,h neki nem jön be ez a 9-5 -ig meló,nem akarja ezt csinálni.és hogy birzalmas,hogy ez az utolsó olyn éve,amikor nyáron 3 hónap szünet...És hogy majd eléldegél abból egy darabig,hogy Aloe-s termékekeket árul,mert nem akar ő meggazdagodni,csak kb 300ezret keresni vele havonta,annyit lehet(Kép)...

Nem tudom,hogy valóban kezd-e különbség lenni diploma és diploma közt,én egyenlpre nem látom.KépAzt igen,hogy ontják az egyetemek őket,de ez nem csak rajtuk múlik.Sikk lett diplomásnak lenni bmi áron és az egyetem hülye lenne nem kihasználni.

Amit Tontica írt erről: pont ez a baj,hogy vannak olyan szuper szakmák,amikben nagyságrendekkel többet lehet keresni,mint diplomával.Pl pont kőműves!Hát tuti,hogy jobban keres egy jó kőműves,mint én...KépKép És ezt sokan nem hiszik,nem értik,vagy nem akarnak kétkezi munkát végezni.

Na,eldugulok lassan...

Anyapoc

anyapoc

Takido
képek mappába bemásolt görbére jobb gombbal katt,társítás-Paint,kép-nyújtás/döntés.

folyt köv.csak gyorsan elküldöm,hogy láthassunk görbét!

KépKép

KépKép
okr

Azt hiszem,sikerült:Kép

KépKép
takido

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

KépKép
takido

A diploma ,és más emberi tényezőkről alkotott véleményemet már kifejtettem pár nappal ezelőtt,így nem ismétlem önmagamKép
Jó,hogy pont én készülök per-pill. fősuliraKépKép

Tontica
Jobbulást a fiacskádnak++++++++++++++++++++++++Milyen idő van felétek?
Amíg nem látszik a pocak,dolgozomKépRemekül tudom álcázni,az tutiKép
De a realitások talaján élve,nincs esély rá,hogy augusztusig teherbe essem.Ne hurrogjatok le,légyszi'!
Szóval a metforminnak kell egy fél év,mire rendezi a dolgokat,a fél év aug-ban telik le.

Regina
Akartam írni neked,hogy műszeres bef. követően gyorsan teherbe szoktak esni!Kitartás!!!!!!!!!!!!nagy ölelés(((((((((((((((((((Regina))))))))))))))))))))))))

KépKép

KépKép
okr

A multkori ferty-s jobban nézett ki.ott még nem kezdett lefelé ívelni a hőm.

KépKép
takido

A tanuláshoz: mára sajnos a munkahelyeken furák az értékek!Kép A tudás háttérbe kerül.
A terhesség egyenlő a munkaviszony megszűnésével...

Egyébként megspóroltam egy tesztet Kép
Ma még csak vacakol, de holnapra.....
Jön a HSG

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka

KépKépKépPedig benned bíztam....Képvagyis inkább bízzunk még,jó????Kép

Takido

Most nem vagyok képben,de neked volt már hormontükröd,Olyan alacsonynak tűnik a ciklus második fele....De hát bmi lehet...Kép
Azt viszont nem értem,miért nem rakott PÉ-t....
Illetve talán azért nem,mert nem ugrott fel olyan nagyon a hőd.Próbáld ki,hogy magasabb hőket írsz,akkor rak-e!

anyapoc

anyapoc

Takido

Na,elszállt...Szl én jelöltem akciót és nyákot is.Lehet,hogy vmit hiányol még a hőn kívül KépKép

anyapoc

Anyapoc!
Nem volt még hormontükröm.
Majd kipróbálom amit tanácsoltál.

KépKép
takido

Anyapoc!
Akciót én is jelöltem(csak kicsinyítéskor biztos kivágtam).elöször nyákot is,vagy azt lehet,hogy csak a fertybe,de utána kiváncsiságból ott is kitöröltem,és ott nem volt jelentősége.

KépKép
takido

Takido: izé... bevallom, nekem nem egyértelmű a görbe... (az enyém sem volt az ... még egy nőgyógyásznak is elküldtem és ő se tudta megmondani, mi a helyzet, tehát, hogy volt-e valamikor PÉ-m... hát ez van... vannak dolgok amik csak akkor derülnek ki, ha 9 hónapon át nem jön meg Kép)
csakegysokadnick

Egy másik kérdés.A ferty olyankor is ír tesztnapot,mikor látszik,hogy esély sincs a terhességre?

KépKép
takido

nekem még soha nem írt tesztnapot...
csakegysokadnick

Csakegysokadnick!
Nem mondom,hogy megnyugtattál.Nem mintha én érteném.Azt hiszem miután megjön,felkeresem a dokimat.(A vége aranyos volt,csak kérdés,mikor lesz az a 9 hónap)

KépKép
takido

Mindjárt felrakom a ferty-t.az valahogy jobban néz ki,pedig u.a a kettö.

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?