Bali
"Nálunk az emberek azt hiszik, jutalom jár azért, mert gyereket hoztak a világra..."
A szívemből szóltál
...vagyis inkább azt mondom,hogy nagyon találóan megfogalmaztad...
Én a GYES összegén való acsarkodás miatt tudok kiborulni...Nem tudom,miért nem lehet megérteni,hogy ez SEGÉLY,egy lehetőség...Sokan azt várják,hogy más tartsa el a gyermeküket...
Egyzser a helyi újságban megjelent egy sms,hogy kevés a GYES...epdig pelenkát kell venni,tápszert,gyerekülés 50 ezer Ft,cipő 15 000 Ft...Erre én visszaírtam,hogy 2 éves gyermeknek nem igen kell tápszer,jó esetben lassan pelenka sem,autósülést is lehet használtan olcsón venni,sőt jó minőségű cipőt is tudok 5000-ért...Na,én ezen akadok ki.
vagy azon,hogy jön a 3 gyerekes,hogy neki ingyen jár a tankönyv.Amikor viszont tudatosul benne,hogy azt vissza is kell adni,máris ki tudja fizetni...
Na,nem hergelem magam tovább...
Jó meló szociálpedagógusnak???Hát,gondolkozok...
Kriszta
Nem én voltam a POstán előttef?
Én is annyit vettem fel és az az adóvisszatérítsé volt,szt azt láthattad Te is...
Rezsi..ismerős,de szt csak azért,mert így sem élnétek jobban,nem lehet bezárni.Pláne,ha nem vagy olyan típus...Hát majd összeébb húzzátok a nadrágszíjat
!
Ildi
hát pussz a szép virágokért!!!
Gyönyörűek! A nárciszt imádom!!!
Teszt:lányok,nekem mindkét terhességemet elég korán a Clear Blue mutatta ki,nem tudom,miért húzzák le ennyire....de komolyan.Szt megbízható teszt...
ancsa
fel a fejjel,indulj ki abból,ha majd már neked lesz pocakod,akkor ő fog irigykedni
Vagyis te jársz jól a végén...
Anyapoc