Új privát üzeneted érkezett!

http://www.millan.net/funp/80/friends.html

Itt klikkeljetek egyenként a virágokra... Kép

nadine81

Viol!

Gondolom, hogy jó sokáig tart mire kapunk valami pénzt, én is elmentettem a nyomtatványokat de majd csak akkor fogok vele foglalkozni ha megszületik. Ha így érted (Kiss J u.) akkor lehet hogy inkább előre kitöltöm, gondolom arra is sorba kell állni hogy odaadják.
Mit kell intézni, nagyjából: anyakönyveztetés, adószám (? nem bizt), családi pótlék kérelem, Gyes-Gyás vagy mi a frász. Ezenkívül van még valami? Tényleg a szülés után az 50ezer egyszeri pénzt is igényelni kell?

Hűű, ma lesz a Viki-Fecó vita! Fel kell vennem a uramnak! Kép

Eszti, a Lackó is mindig a wc-n olvas, én sem értem hogy lehet. Órákig nem lehet tőle bejutni. Õ még a kádban is szokott...
Vendég

Táncolók Kép Kép Kép Kép
Vendég

http://www.millan.net/funp/100/santadance.html

A vitát talán fél füllel hallgatom, amúgy itt leszek gép előtt... Kép
Lehet, hogy az én lányom még a WC-re is utánam jön! Kép

nadine81

Vero,
első a Taj, meg a születési anyakönyvi kivonat. Aztán szerintem az egyszeri anyasági tám. Ez az az 58 ezer akármennyi pénz. Asszem ehhez kell a 4 megjelenésről való igazolás a t.gondozóból. Aztán TGYÁS. Ez jön fél évig. Aztán családi pótlék, ami már az elejétől. Ha letelt a TGYÁS, akkor a GYED.
Az adókártya azt hiszem ahhoz kell, ha intézni akarod a babakötvényt...

nadine81

Vero!
A kádat meg sem közelítem olvasnivaló nélkül.Úgy látszik ez a génekkel öröklődött.Egyébként a toaleten én a legjobban keresztrejtvényt szeretek fejteni ha az nincs jöhet a könyv.Kép

KépKép
eszti76

Viol!
Jók a klippek.
A legjobban a pukizós madár a kádban tetszett.Kép
Hogy találsz rájuk?

KépKép
eszti76

Eszti,
itt az első oldal:
http://www.millan.net/anims/flash/flash.html

Amúgy én a kádban általában csak fekszek és relaxálok! Kép Húúú, de komoly vagyok... Kép

nadine81

ezek marha jok,itt röhögünk Istivel

Kép

Kép
hajnus

http://www.millan.net/funp/cards/love2.html

És egy uccsó... Nekem ezek tetszenek a legjobban. Vagy a kép miatt, vagy a zene miatt... Kép
Ja, az ördögűzős is jó. Rá kell fogni a keresztet a tojásra... Kép

http://www.millan.net/funp/100/eggsorcist.html

nadine81

Érdemes végignézni, vannak jók. Vannak kis játékok is... Képhttp://www.millan.net/funp/cards/gophers.html

vagy

http://www.millan.net/funp/cards/play.html

Na de tényleg lapozzatok csak, van 4 oldal, lehet szemezgetni... Kép

nadine81

Vero a multkor volt a tvben hogy egy csészényi srépa
akár mérgező is lehet

Kép

Kép
hajnus

"A vitát talán fél füllel hallgatom, amúgy itt leszek gép előtt..."

-Én is úgyvalahogy...

"Lehet, hogy az én lányom még a WC-re is utánam jön!"

-Mérget vehetsz rá, van egy ilyen időszakuk amikor szívük szerint az ember seggébe bújnának!!! (Elnézést a szóhasználatért, de így van)

"Vero!
A kádat meg sem közelítem olvasnivaló nélkül.Úgy látszik ez a génekkel öröklődött."

-Ha-ha!!! KépKép

Viol!
Kösz az info-t a papírokról! Ezt a hsz-t elmentem, eddig még sehol nem láttam MAGYARUL LEÍRVA mit kell csinálni!!!
Vendég

Tulajdonképpen ez a főoldal, ott látjátok a fenti sorban, hogy mik vannak. Gifek, smile-k, egyebek. Hogy mit jelentenek nem tudom, csak ráklikkelek, aztán kiderül... Kép

http://www.millan.net/

nadine81

Reni!
Boldog szülinapot!Kép

KépKép
eszti76

Stahl ma csinált valami sárgarépás, aszalt sárgabarackos pépet babáknak... A maradékból meg muffint...

nadine81

Vero,
húú, ha tudom, hogy elmented, akkor próbálok jobban fogalmazni... Kép De szerintem neked az lesz a legjobb, hogy pár héttel utánam vagy, így tök friss lesz minden info. Majd mindig leírom, hogy hova mihez milyen papír kellett, melyik papírral mikor hova mentünk és mennyi idő múlva lett belőle valami. Azok már tények lesznek, ezek még csak nekem is találgatások... Kép

nadine81

Húúú, ma van Reni szülinapja???

Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT RENI!!!

nadine81

Hajnus ez durva!

Ez is vicces, akinek nem tetszik elnézést! Csak a vita miatt gondoltam...

http://www.vernarancs.info/playvideo.html
Vendég

Hűű Vero,
nekem marha rosszul tölti le, olyan darabosan megy az egész... Pár másodpercig megy, pár másodpercig áll a kép és a hang. De amikor megy, akkor is sz@rul hallani... .( Így azt hiszem ezt kihagyom. De jól látom, hogy ez Viki-ellenes dolog? Kép

nadine81

Reni!
Boldog szülinapot!!
Kép

Viol!
Hát köszi az jó lesz! Reméljük lesz időd írogatni!!! Kép
Vendég

Viol!
Nehezen is mentessem le, lehet hogy azért hibás.
Ez eléggé Viki-ellenes...mondom elnézést ha valakit bánt...
Vendég

Vero,
én is remélem... Kép Viszont most még egyelőre attól parázok, hogy mit hogyan kell majd csinálni... Kép Mondjuk hogyan húzzak fel normálisan egy bodyt szerencsétlen gyerekre... Kép

nadine81

Viol!
Nehezen is mentettem le, lehet hogy azért hibás.
Ez eléggé Viki-ellenes...mondom elnézést ha valakit bánt...
Vendég

Nem igazán érdekel, hogy Viki-ellenes, nekem olymindegy. Kép

nadine81

Pinokkiós Cd játék:

http://www.nlcafe.hu/kerdoiv.php?id=50&kid=1137

Jó válaszok a kis segítség linkben:

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=59&cid=21372
Vendég

Viol!
Csak addig parázol amíg ott nem lesz. Akkor aztán rájössz mindenre!! Kép
Vendég

Megyek pancsizni... Kép

Kép

nadine81

Vero,
vagy majd csak akkor parázok igazán! Kép Jujj, olyan furi belegondolni... Kép De jó... Kép

nadine81

még hány nap Viol?
Vendég

Vero!Hogy hogyan csináltam azt 22kilót!!Magam sem tudom.Egyszer csak hopp föl jött.Pedig széltébe nem mentem csak előre.

Eszti!Nekem egyenlőre még az illem helyen sincs nyugtom nem hogy fürdésnél!!KépKépKépKépPedig mikor még nem volt Levi volt,hogy gyertyákkal fürödtem és olyan megnyugtató volt.De erre még asszem várnom kell.

Reni!Boldog szülinapot!!KépKépKépMindjárt küldök egy képet is.

Jaj képzeljétek taliztam az egyik volt koleganőmmel van egy közel 3-éves kisfia dumáltunk én megemlítettem,hogy le akarom cserélni a babakocsit arra az esernyősre,mert azzal könnyebb lesz majd utazgatnom,átszállnom egyik vonatról a másikra és nekünk adta az övékét.Összessen 3* használták tök jó állapotban van és ingyen odatta.Tök jó fej.Húsvétkor már ezt visszük magunkal.
Én a vitát nem nézem,mert csak felidegesítem magam és azt nem akarom,mert kényeztetetés lesz este.
Vendég

Kép
Vendég

Vero,
15 nap a kiírt dátumig... Kép Kép

Gabi,
tényleg tök rendes volt a csajtól! Kép Manapság ritka jó állapotú babakocsit jó áron vagy ingyen! kifogni... Kép
Kényeztetés?? Kép Hűűű... Kép Annyira izgulsz, hogy egyel több "te" szótagot írtál... .O "Kényeztetetés" Kép
Semmi baj! Kép

Jajj, de jó, megjött Gábris, mindjárt el is kapom, hogy kapja le a pocakomat!! Kép

nadine81

Na,mégis csak megnéztem a vitát!
Legalább most már egyértelművé vált,hogy kire fogok szavazni.Kép

Most megyek tusolni
Kép
aztán olvasokKép
és végül csicsika.
Kép

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Ágiéknak pedig szép napot!

KépKép
eszti76

Íme Kép

Kép
37+6

Együtt a két héttel ezelőttivel
KépKép
35+5.................................37+6

Szemből Kép
Kép
37+6

A kicsik kicsit csalókák, mert ahogy látom a mai kicsit közelebbről sikerült... Kép
De azért nagyobb is a pocci! Kép

nadine81

Eszti,
ez igen!! Minden mondathoz egy-egy kép!! Kép Te tényleg nagyon belejöttél! Kép
Amúgy meg nem akarok politizálni, de engem marhára érdekel, hogy ki kire szavazna... Kép Eszti nagyon rejtélyes voltál... Kép De tényleg hagyjuk... Kép Nem ér annyit az egész, hogy ide is betörjön! Kép

Jó éjt Eszti! Kép

nadine81

Sziasztok!

A pamut oviban vegyes csoportok vannak, a városban csak a trefort a hagyományos...

Viol, Vero, mennyire volt vacak a vérképetek? Nekem vas mellett sem jobb, sőt még romlott is az előzőhöz képest.

Jó éjszakát! Nagyon fáradt vagyok ma. Reggel cukros, utána vissza, délután a leletért, mindezt gyalog és ha sikerült buszt elkapnom... elegem lett a kórházból. Nem tudtam, hogy postáznak ha van boríték!

Reni, boldog szülinapot!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Viol,te jó ég!Azért jo,hogy ezen már tul vagyok...
Szép nagy lányka.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Látom ma is, pörögtetek!
Csak nagy vonalakban van időm írni, Máté még nem igazán javul, de talán egy kicsit jobb.
Ma egy másik gyerekorvos is megvizsgálta, mert furcsa zörejei vannak.Kép

Reni!

Boldog szülinapot!!!Kép

Kép

Nagyon gyönyörű a kis Lara és úr isten mekkorát, nőt, és milyen ügyesen tartja a buciját!Kép
A ház is nagyon szép leszKép

Vero!

Én a mintás oldalát szoktam használni. Szerintem nem hideg, amíg levetkőztetitek a babát addigra teljesen, átveszi a kis testének a melegét.
Nagyon szép kismama vagy, és nem látszik mennyit, híztál, ne foglalkozz vele.
Én olyan voltam, mint egy bálna (nézd csak meg az albumomban) Engem is piszkáltak, de hát le vannak t....va.

Viol!

Várjuk a képet!
Én is nagyon izgultam, hogy is kell megfogni egy babát, mert előtte nem fogtam ilyen kicsit, nem hogy az öltöztetés.
De hát ugye megy majd, mint a karikacsapás. O
Ja igen Erikáék ma jöttek haza Győrből, ha jól tudom, és ott nincs nekik net ezért nem jelentkezettKép

Eszti!

Köszi a filmet, délután az egyet megnéztük, éjjel meg a másodikat fogjuk, nagyon tuti!!!
Remélem én is jót, adtam neked, igazából csak sejtem melyik lehet az a film.Kép

Ági!

Azért nagyon irigylem azt a sok ablakot, nagyon szeretem a fényt a lakásbanKép
Imádom a virágokat, és azok olyan szépek az ilyen fényes lakásokban.

Hajnus!

Mi 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást tejpéppel, aztán hirtelen kellett minden félét, mert elapadt a tejem egyik napról szinte a másikra, és Máté semmilyen tápot nem volt hajlandó megenni, pedig 9 fajtát próbáltunk.
Ma ott tartunk, hogy reggel hajlandó tápot enni, de azt is csak szobahőmérsékleten, gyümölcslével víz helyett, és persze az sem mindegy milyen táp, milyen gyümölcslé.Kép

Gabó!

Nagyon rendes a kolleganőd, tök jó, hogy odaadta a babakocsit, így ha kettesben jöttök a Husival, sokkal egyszerűbb lesz az utazás.Kép

Jó éjt!

Megyek, mert a Máté ma egyáltalán nem akar elaludni, lehet, hogy mégsem lesz ebből FűrészKép

katus78

Amica,
lehet, hogy már alszol, amire ezt bepötyögöm, de azért megteszem, max holnap olvasod... Most pihend ki magad! Kép

Szóval nekem itt vannak az eltérések:

fehérvérsejtszám: 10,4 (ref.tartomány: 4,4-10,0)
neutrofil (abszolút): 7,6 (ref.tart.: 2,5-7,5)
neutrofil (%): 73,6 (ref.tart.: 50-70)
limfocita (%): 19,9 (ref.tart.: 25-45)
vörösvérsejtszám: 3,59 (ref.tart.: 3,9-5,3)
hemoglobin: 111 (ref.tart.: 120-160)
hematokrit: 0,318 (ref.tart.: 0,36-0,45)

A legutóbbiban is ugyanilyen irányúak voltak az eltérések, ugyanennél a 7 db dolognál, de mindegyik csak egy icipicit volt rosszabb. Azóta annyit tettem, hogy napi 2 db FerroFolgammát kapkodtam... De tényleg iszonyat minimálisat javult, annyit csak, hogy még mindig alatta vagy felette vagyok annak, amilyennek lennie kéne...

nadine81

Boldog szülinapot Reni!Kép

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
bocsi, de elvesztettem a fonalat... Kép Kép Min vagy túl? A pocak nagyságon? Mármint de jó, hogy neked már nincs? Kép

Jesszus, tényleg! Elfelejtettem, hogy Erikáék hazautaztak... Szééép, mondhatom... Mondjuk ilyen gyakran előfordul velem mostanában... Kép

Katus,
aztán nehogy nekem rosszat álmodjatok!! Kép

nadine81

Szia Katus.Milyen zörejek?
Köszi,mi is belekezdünk.

Kép

Kép
hajnus

Igen.a pocakon.Nekem hatalmas volt.A férjem fetrengve röhögött,mikor meg akartam fordulni az ágyban

Kép

Kép
hajnus

Kép
most jöttem rá hogy kell feltenni képeket.hurrá!!!!

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
kedves férjed van... Kép Az enyém is szokott poénkodni velem(velünk)... Kép Általában olyat, hogy: "nehogy azt hidd, azért mert nagy a hasad, már félek tőled!" Kép Kép

nadine81

Hajnus:
Kép
Kép

nadine81

Hajnus!

Hörghurutja van, azt hallgatták, és főleg a szíve tájékán, aztán megkonzultálták, hogy hörghurut, semmi más.
Remélem, már hamar meggyógyul a Máté, ez az első betegsége, de már lassan 2hete beteg egyfolytában, múlt héten mandulagyulladása volt, abból meg hörghurut lettKép

Viol!

Jó nagy lett a poci, most aztán már látszik rendesen. Hogy bírod?
Nem tudom mi lesz a filmnézésből, de jelenleg a Máté még játszik, nem tudtuk elaltatniKép

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?