Sziasztok!
Látom ma is, pörögtetek!
Csak nagy vonalakban van időm írni, Máté még nem igazán javul, de talán egy kicsit jobb.
Ma egy másik gyerekorvos is megvizsgálta, mert furcsa zörejei vannak.
Reni!
Boldog szülinapot!!!
Nagyon gyönyörű a kis Lara és úr isten mekkorát, nőt, és milyen ügyesen tartja a buciját!
A ház is nagyon szép lesz
Vero!
Én a mintás oldalát szoktam használni. Szerintem nem hideg, amíg levetkőztetitek a babát addigra teljesen, átveszi a kis testének a melegét.
Nagyon szép kismama vagy, és nem látszik mennyit, híztál, ne foglalkozz vele.
Én olyan voltam, mint egy bálna (nézd csak meg az albumomban) Engem is piszkáltak, de hát le vannak t....va.
Viol!
Várjuk a képet!
Én is nagyon izgultam, hogy is kell megfogni egy babát, mert előtte nem fogtam ilyen kicsit, nem hogy az öltöztetés.
De hát ugye megy majd, mint a karikacsapás. O
Ja igen Erikáék ma jöttek haza Győrből, ha jól tudom, és ott nincs nekik net ezért nem jelentkezett
Eszti!
Köszi a filmet, délután az egyet megnéztük, éjjel meg a másodikat fogjuk, nagyon tuti!!!
Remélem én is jót, adtam neked, igazából csak sejtem melyik lehet az a film.
Ági!
Azért nagyon irigylem azt a sok ablakot, nagyon szeretem a fényt a lakásban
Imádom a virágokat, és azok olyan szépek az ilyen fényes lakásokban.
Hajnus!
Mi 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást tejpéppel, aztán hirtelen kellett minden félét, mert elapadt a tejem egyik napról szinte a másikra, és Máté semmilyen tápot nem volt hajlandó megenni, pedig 9 fajtát próbáltunk.
Ma ott tartunk, hogy reggel hajlandó tápot enni, de azt is csak szobahőmérsékleten, gyümölcslével víz helyett, és persze az sem mindegy milyen táp, milyen gyümölcslé.
Gabó!
Nagyon rendes a kolleganőd, tök jó, hogy odaadta a babakocsit, így ha kettesben jöttök a Husival, sokkal egyszerűbb lesz az utazás.
Jó éjt!
Megyek, mert a Máté ma egyáltalán nem akar elaludni, lehet, hogy mégsem lesz ebből Fűrész