Ma teljesen taccsravágott megint a gyermekem!Eszméletlen!
Ráadásul,egy "emelnem nem szabad" Úr kioktatott,hogy jó lenne ,ha vigyáznék,és nem emelném meg magam a babaocsival,mert később még bajom lesz belőle
ezen jót röhögtem titkon,hoisz terhesen is 180 kg betegeket huzigáltam
Na persze ő ezt nem tudhatta.
Sosi
FSH -3,5-12,5 U/L
LH -2,4-12,6 U/L
Prog._0,6-4,7 nmol/L
ösztradiol 46-607 nmol/L
tesztoszteron 0,22-2,9 nmol/L
Prolactint nálunk más mértékegységben adják meg
ajánlom ezt az oldalt:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm Végiolvastam gyorsan amiket írtatok,de nem tudom már kinek is címezzem,a mondókámat.Így hát írom mindenkinek
Munka-gyerek:
Én nem akartam menekülni a munkahelyemről,sőtt irtóra nem akartam otthagyni.
Most is vitánk van miatta ,rengeteg,mert már mennék!!!!!!!!
Eleinte úgy egyeztünk 1 éves koráig maradok itthon,aztán a férjem már nem bánná,ha sosem mennék dolgozni.
Lehet,nálunk meg ezért nem jön a baba???
Most már viszont írásba kérem,hogy 1 év után bölcsi,és melo!
Ildi
Téged külön megdorgállak!!!Ejnye-bejnye!Miért ne írhatnád le,amit éppen gondolsz????Mégis,holl akarod inkább felszínre hozni??
A hormonfelszabadulás volt a kérdésed,ugye??Én reagáltam amennyire tudtam.Igazából magyarázatot adni nem tudok rá,az endokrinológiába pedig még nem volt időm beleásni magam.DE nem felejtettem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csoda szép görbéket láttam,bár már nem tudom melyik kié,így mindenkinek megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++TEsztelőknek külön drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
Este még jövök,addig is kiírni minden gondolatot magatokból szigorúan!!!!