Új privát üzeneted érkezett!

Tontica: hát az abortuszhoz nem tudok hozzászólni... a kinezem is csak annyit mondott, hogy azzal ne foglalkozzak, hogy aki nem akar az simán teherbe esik mert az egy másik tészta... (szerintem annak is megvan az oka... )
csakegysokadnick

Tontica!
Erre gondoltal?Te sem tudod feltenni??
Nekunk a millenium van a gepen es ezen a painten belul nincs olyan hogy mentes maskent JPG-be!Kép
A gorbemet is ezert nem tudom feltenni!

Kép
Kép
ancsa81

Tlidi: neeem... nem csak emiatt vanKép De én úgy látom ez egy nagyon összetett probléma... van testi része (valakinél csak az) van lelki része (valakinél csak az - pl. pszichés meddőség) meg van összetett (na nálam mind a kettő)... és hát rá kell jönni, kinél mi okozza és szépen tenni ellene... nem tudom, melyik a nehezebb...

Én úgy érzem, hogy jobb lesz ha lelkileg is rendbeszedem magam.. a babának is... mert akkor egy kiegyensúlyozott ember pocakjába kerül... (egyébként én se hittem volna, hogy ennyi minden lapul a tudatalattimban... amíg elő nem kezdtek jönni a dolgok szépen lassan... és ez egyáltalán nem ijesztő... inkább megkönnyebbülök tőle... valahogy egyértelműbbé teszi a dolgokat...) bár néha úgy érzem, hogy az útnak még csak az elején járok... (de azért reménykedek, hogy nem...)
csakegysokadnick

Tlidi: detto!
Szerintem is ha minden rendben van jon a baba ha pedig nem jon akkor valami nincs rendben meg ha a doki azt is mondja hogy nincs semmi baj, o is tevedhet.
En nem hiszek ezekben a dolgokban mert aki ugy esik teherbe hogy nem akarja es elmegy aburtuszra az tudat alatt akarta??? Kép Hat ...
En ismerek egy cigany lanyt akinek 5!!! abortusza volt egy evben!

Ancsa: meg nem volt idom megnezni de majd megprobalom feltenni ide ha kivasaltam mindent es ettem. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kép

Tontica! Egyszerre írtuk. Én is erre gondoltam csak bővebben.
Vendég

Ancsa!

Akkor rakd fel, ahogy tudod, én meg majd megcsinálom! na???????

Tlidi!
Nem tudom, mit hisztizett, ezek szerint ő az egyetlen, aki fizetett érte, mert tudod nekik nem kell, ,mert "aránytalanul nagy terhet ró a megélhetésükre"... Ugye, milyen megható? hogyazaz....

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Megprobalom,koszonom!!
<!--attachment: n_vtelen-400350.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*174.3**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (174.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
ancsa81

Tontica. szerintem az abortusznál jellemzően nem arról van szó, hogy titokban akarta... inkább arról, hogy xart rá magasról... tehát nem tett ellene semmit... (nem görcsölt rajta stb. meg eleve... néha úgy érzem, hogy halál butának kéne lennem, semmi olyan munkát nem kéne végeznem amin gondolkodnom kell, meg otthon se filozofálgatnék, agyalnék egy csomó mindenen... mindent úgy élnék meg, ahogy van... túldramatizálás, túlreagálás, lelkizés nélkül... egy teljesen hagyományos női szerepben... szóval csak élném az életem ahogy az a nagy könyvben meg van írva már sok-sok száz éve... mindezt önként és dalolva, mert nekem az a feladatom és én boldog vagyok vele... na akkor nem lenne PCO-m stb. Érted, mire gondolok?Kép Én úgy érzem, azért van ennyi zavar, mert felborultak a hagyománys női-férfi szerepek a világban... (höhö.. mondom én, aki kikaparná a szemét annak aki hagyományos női szerepre - ld. boldogan főz, mos, takarít, gyereket nevel, férjet kiszolgál amíg az a TV előtt sörözik focimeccset nézve- kárhoztatnaKép))))
csakegysokadnick

Szóval akkor ti is azt gondoljátok amit én...hogy talán most sikerült! Nekem ez a 7. hónapi próbálkozás.
Annyira szeretném....de oly sokszor estem már pofára, hogy hiába ilyen jó a görbém, nem merem magam beleélni, amíg nem látom meg a 2. csíkot.
Milyen tesztet használjak?
Persze, hogy megosztom veletek az eredményt. Nekem is mások sikere ad erőt a kitartáshoz.
sivi

Szia Lányok!
Tildi!
Nem értem, miért kellett volna megharagudnom?? Azért nem írtam, mert elmentünk itthonról, most jöttem haza.

Regina! Kép
Sajnálom, de ahogy már írták, biztos nem véletlenül alakult így, lehet, hogy jobb a természetre bízni. Nagyon jó a hozzáállásod!Kép
Szerintem 1-2 hónap kihagyás bőven elég leszKép

FSH-LH arány! Most jól beijjedtem, mindjárt fölütöm a könyveket! De szerintem is az LH-nak nagyon magasnak kéne lennie, hogy PCO-s legyek, nem?

Jövő héten szerdán megyek a dokihoz, 10.cn-en. jobb lett volna középidőben, hogy van-e érő petém, de az pont húsvétra esikKép

Kép
Kép
sosi

Bali ezt nem is tudtam! Akkor én sem tudom mit nyavizott! Pedig ez nem magánon volt hanem a Sote-n! Akkor is ingyen van nekik,ha egy éven belül több?

Dobok én is egy görbét!
Kép
Vendég

Csakegy! Tök igazad van! Szerintem ez így van! Én is ilyen vagyok,hogy túldramatizálok mindent, meg túlreagálok mindent! Szarni kéne mindenbe és csak élni a vakvilágba! Asszondod?
Tisztára úgy érzek mint te, csak annyiban különbözök, hogy tudnék hagyományos női szerpben élni!

Sosi! Nemhogy magas,hanem inkább alacsony az lh-d. De az a 3.- cn-en sztm nem baj! Az egyensúlynak sztm csak 5. nap után kell érvényesülnie. De ez magánvélemény, nézz utána
Vendég

Sziasztok lányok! Háát szeretnék csatlakozni hozzátok, ha megtűrtök egy betolakodót köztetek..Kép Én most vagyok túl az egy éves tabletta mentes és a 8. sikertelen hónapon.
torolve_20130114141731

Sivi!Kép
Drukk neked!
Ha te pénteken tesztelsz és nálam még addig semmi nem lesz, akkor én is követlek a teszttel.

Üdv Vikkata!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Ancsa görbéje:
Kép

Livi

bali78

Tlidi!

Hogy is mondjam... Jövedelmet kell igazolni, de hidd el nekem, hogy az Armani-öltönyös (mert izlése az van)ezüst mercis főnökömnek se volt semmi jövedelmeKép Természetesen minden járt neki, az asszonynak is az ingyen abortusz... Úgyhogy ma úgy döntöttem megyek segélyért, de nekem már nem megy olyan könnyen...Kép

Livi

bali78

Izé... nekem a 18. nap lenne a gyanús... de ha jól tudom megvan az oka amiért a 15. nap lett megjelölve... (csak már nem emlékszemKép)

Vikkata: Szia!Kép ÜdvKép A 8 hónap okkal ilyen hosszú (ld. valami szervi probléma) vagy csak a normális várakozási időről van szó?
csakegysokadnick

(ja... vagy a 12. persze...)
csakegysokadnick

Regina,
nagyon sajnálom, ami történt Kép Kép

Sosi,
igen, akkor kb 2-3X-os is lehetne az LH-d, de sajnos azt nem tudom, mi van, ha kevesebb az FSH-nál... lehet, hogy nem is jelent semmit!

Tudatalatti? Kétségtelen, hogy van hatalma, de néha már túl sok mindent akarnak vele magyarázni. Baba-témában pedig különösen érdekes, mikor vagy azt mondják, hogy azért nem megy, mert túlságosan akarod, de úgyanúgy rádmondhatják, hogy mert "nem is akarja igazán"...Akkor most mi van??? Na ez most lehet, hogy nem volt valami értelmes, de akkor tessék átugrani! Kép

Üdv Sivi, és Vikkata! Kép

Zsazsó Kép
te legközelebb csak teszttel gyere!!! lehetőleg kétcsíkossal! Kép

angel37

Bali! Ja, hát ezek is jól néztek ki! Ki voltak csípve, mint szaros Pista neve napján! Na mindegy!
Én jövő hét szombaton tesztelek, ha addig nem jön meg (kedden kell jönnie). Még egy hét! De nem sok reményem van ilyen hővel! Mondjuk néha szurkál a cicim (bimbó) ilyen még nem volt!

Vikkata! üdv közöttünk! Orvosnál voltál már? Hormonlabor, uh, ilyenek?
Vendég

Sivi!

Én Gabriel nevű tesztet használtam, az 20-es érzékenységű, de van 10-es (Qupido), csak azt nem lehet minden sarkon megvenni. És a 11. dpo-on halvány pozitív lett már, de nem mindenki ilyen típus... Rmélem, tudsz valamit kzdeni az infóvalKép

Livi

bali78

Bali!
Koszonom szepenKépKép!!!

Kép
Kép
ancsa81

Akkor üdv mindenkinek! Örülök, hogy írtatokKép
Hát szóval, ami lehetőség adódik (pg teszt, pisiteszt, hőmérőzés) kipróbáljuk. Nem biztos, hogy van szervi baj, csak nem állnak szóba velünk a helyi meddőségin csak, ha letelt az egy év próbálkozás, így még nem tudom, hogy szervileg minden ok-e. Hát még van 4 hónap. Sajna, csak állandóan csalódok, pedig tudom, hogy nem kéne beleélni magam annyira..Kép
torolve_20130114141731

Regina

Mielőbbi felépülést kívánok!Kép!

Tontica

A szalagot bmp-ben mented,Mert akkor JPG-be kell átírnod egy képszerkesztővel,vagy sima paint-tel...És úgy fel tudod tenni!

Lányok!Szt a munkahelyi problémák nagyon is befolyásolják a terherbeesést.és egyáltalán bmilyen lelki probléma!Pl. ha nem érzed magad jól a munkahelyeden,nem szereted csinálni,amit csinálsz,akkor stresszben vagy.Akkor pedig igen kicsi az esélye,hogy baba legyen.Ezt jól kitalálta a természet szt,hiszen stressz mellett veszélyeztetve van a magzat kihordása,a szoptatás,minden.Akkor minek energiát pazarolni rá?Szl lányok,javaslatom:gyors munkahelyváltás(Kép),aztán hajr baba,jönni fog!!!Kép
Ez az én álláspontomKép...

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Csakegy: Kép
En peldaul marhara orulok hogy nem kell dolgoznom mert mindig ugy ereztem (most ki fogtok rohogni Kép ) hogy nekem a "kinti" vilag tul kemeny. Szoval en biztonsagban erzem magam itthon es inkabb vasalok, fozok, takaritok, gyereket nevelek es ugyelek a "ferjemre" mert nekem ez a dolgom. Kép
Igy sokkal de sokkal nyugodtabb az eletem bar neha halalosan unalmas. Kép
Szoval valahol tenyleg a noknek nem az a feladatuk hogy stesszeljenek a munkajukon hanem hogy biztositsak az otthon meleget es a csalad lelki bekejet. Kép

A tudatalatti dologba egyaltalan nem hiszek de ez nem jelenti azt hogy nem lehet igaz. Kép

Sivi: nagyon drukkolok es nagyon szep a gorbed de ez meg kozel sem biztos ne eld bele magad nagyon mert ha megsem akkor nagyot fogsz csalodni. Persze tudom konnyu mondani! Kép

Tlidi: Kép
Na most tudom hol tartasz a ciklusban. Kép
Amugy jo a gorbed, miert is ne lehetne babas? Kép
Pozitiv gondolkodasmod!!!

Vikkata: Kép Szia!!! Kép
Betolakodo! Kép Na, ne!!! Kép
Homerozol? Mar mondtak itt egy paran hogy ok bizony nem varjak ki az egy evet hanem fullentenenek egyet. Kép Ugyan ki szamolja hogy Te hany honapja probalkozol?
Mindenkeppen kezd el merni a hodet ha meg eddig nem tetted az alapjan kiderul hogy van-e peteeresed es az a legfontosabb. Kép

Ancsa: Kép Hat en sem tudom miert a 15. napra tette de ha akkor volt pe. akkor szupi a szex miatt. Kép

Angyal: Kép
Teljesen ertelmes volt es teljesen igazad van szerintem.

Tobbieknek pussz de mennem kell belazasodott a pici fiam mar megint nem tudom mi a baj. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: hát nálunk nem ilyen egyszerű a helyzet... mert ha én nem dolgozok, a bank elveszi a lakást... mert nem tudjuk kifizetni a hitelt... (nálam pl. ez egy olyan blokk amit a kinezzel megpróbálunk feloldani... tehát, hogy ne tartsak ettől jó előre... bőven elég lesz emiatt akkro aggódni, ha majd otthon leszek a babával...)
csakegysokadnick

Érdekes ez a Ferty,hogy mikor hova teszi a Pé-t....
Visszanézegettem 1-2 görbét,és majdnem mindig akkor jelöl,amikor a legalacsonyabb a hő.Ez már csak azért sem okés,mert a hőesés a PÉ előtt van.
Megnéztem az én Wunschkinderes görbémet ( http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7484&post=880094#POST880094),ott a hőesés utánra jelől és nem egy napot,hanem sávot...
nem lehet,hogy a WK jobb ilyen szempontból???

na,azt akartam kihozni egyébként ebből,h szt Ancsa görbéjén tk jól jelölte a PÉ-t nagyjából a Ferty.

Tontica

jobbulást már megintKép!
Te kis konyhatündér...engem meg esz a frász,hogy mehessek már dolgozniKép!Még jó,hogy ennyifélék vagyunkKép!

Anyapoc

anyapoc

Tontica!
A páromnak is tetszene ez az életforma, de ez most nálunk szerintem nem így működik... Nekünk is van lakáshitel, de egyébként sem a legjobban fizetett helyen élünk...
És szerintem a munkahelyváltás sem olyan egyszerű... Vagy csak errefelé nem? (Szabolcs)..és a hozzáértés is csak sokadlagos szempont...Kép
Stressz: "ne gondolj a kockás elefántra!" KépKép
Ja, egyáltalán nem panaszképp, csak amolyan helyzetjelentés...Kép

Livi

bali78

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!
Ezek szerint az ébredési hőmérsékletből nem lehet következtetni a terhességre.
Mert ugye én negatívat teszteltem, viszont a hőm 37 a 36. ciklusnapon. És beteg nem vagyok!!!
Ezek szerint csak a menzesz napján, vagy utána esik le!
Akkor meg csak a peteérés megállapítására használható!

Sok sikert kaívánok mindenkinek!
crys74

Ja, hat sajna nincs megadva a lehetoseg a noknek a valasztasra, bar Mo-on meg mindig jobb a helyzet mint itt akarmilyen hihetetlen mert itt 6 honapig maradhatnak otthon az anyak es havi 100 eurot kapnak. Kép

Anyapoc: Lehet hogy par ev mulva mar en is dolgozni akarok majd menni de most ugy gondolom hogy a gyerek(ei)m legalabb 10 eves koraig itthon akarok maradni ha lehetseges (persze a tanulas belefer) Kép
Nekem a nemet is ugyanarra a napra tette a pe-t mint a ferty. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ma teljesen taccsravágott megint a gyermekem!Eszméletlen!Kép
Ráadásul,egy "emelnem nem szabad" Úr kioktatott,hogy jó lenne ,ha vigyáznék,és nem emelném meg magam a babaocsival,mert később még bajom lesz belőleKépKépezen jót röhögtem titkon,hoisz terhesen is 180 kg betegeket huzigáltamKépNa persze ő ezt nem tudhatta.

Sosi
FSH -3,5-12,5 U/L
LH -2,4-12,6 U/L
Prog._0,6-4,7 nmol/L
ösztradiol 46-607 nmol/L
tesztoszteron 0,22-2,9 nmol/L
Prolactint nálunk más mértékegységben adják meg
ajánlom ezt az oldalt:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm

Végiolvastam gyorsan amiket írtatok,de nem tudom már kinek is címezzem,a mondókámat.Így hát írom mindenkinek

Munka-gyerek:
Én nem akartam menekülni a munkahelyemről,sőtt irtóra nem akartam otthagyni.KépMost is vitánk van miatta ,rengeteg,mert már mennék!!!!!!!!
Eleinte úgy egyeztünk 1 éves koráig maradok itthon,aztán a férjem már nem bánná,ha sosem mennék dolgozni.
Lehet,nálunk meg ezért nem jön a baba???
Most már viszont írásba kérem,hogy 1 év után bölcsi,és melo!Kép

Ildi
Téged külön megdorgállak!!!Ejnye-bejnye!Miért ne írhatnád le,amit éppen gondolsz????Mégis,holl akarod inkább felszínre hozni??
A hormonfelszabadulás volt a kérdésed,ugye??Én reagáltam amennyire tudtam.Igazából magyarázatot adni nem tudok rá,az endokrinológiába pedig még nem volt időm beleásni magam.DE nem felejtettem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csoda szép görbéket láttam,bár már nem tudom melyik kié,így mindenkinek megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++TEsztelőknek külön drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Este még jövök,addig is kiírni minden gondolatot magatokból szigorúan!!!!

KépKép

KépKép
okr

Tontica

De a német oldal nem egy napot jelöl meg.Nálad sem gondolom...hanem egy intervallumot...Hát nem tudom.Nekem ez akkor sem kóser Kép!
10 évig???Hűűűű.....KépKép
Na igen,szt Mo-n elég jó a helyzet ilyen szempontból,csak mi nem tudjuk értékelniKépKép!De ez már csak így szokkott lenni...ami van,az sosem jó...
100 euro...mennyi 1 kiló kenyér? Kép

anyapoc

Anyapoc
Most látom a hsz-d!
Munkával én is így vagyok!Bár tudnám miért vágyom annyira vissza???Aztán meg mindennap jól leszidnak majd vmiért(sok a főnök)
Asszem jövök még sírva ide,hogy nem bírom tovább!KépKépKép
Legalább lesz kivel megvitatni!Kép

KépKép

KépKép
okr

Tontica!
Na ez a röhej, munkát nem találok, de mindenféle rafinériával meg lehet oldani, hogy szülés után többet kapjak, mint a minimálbér + családi pótlék ... És szaporodik is akinek nem kéne... Ez a családtámogatási rendszer abszolut túlzás és elkényelmesít! Nem értek vele egyet...
De mesélj a manóról! Mi lehet már megint? Kép

Crys!
Nekem pl. utána esett le mindig, másrészt mivel nem tudjuk a peteérés napját, nem bizti, hogy nem vagy terhes, lehet, hogy csak korán volt! És miért ne remélhetnénk ezt?Kép

Livi

bali78

Kriszta! Anyapoc!

Én már most aggódom,hová fogok visszamenni? Nincs valami ötletetk, mit tanuljak, aminek később valóban hasznát is vehetem? Gyerek mellett persze..Kép

Livi

bali78

Kriszti! Nem, nem az volt! Lehet, h meg sem kérdeztem, csak akartam?!!! Hát az csúcs lenne! Kép. És azért voltam kiakadva! Kép. Mindegy már nem érdekes!

Mindenki! Nekünk is van lakáshitelünk, mégis meg tudunk élni úgy, h még nem dolgozom! Szerintem ezen felesleges előre aggódni, h hogy fogjátok tudni kifizetni! Biztos, h valahogy menni fog az élet! Figyú nálunk előfordul olyan is 60Ft-ot kutatok a kabátzsebekbe, hogy tudjunk zsemlét venni! (persze, ha mondom anyunak tök ki van akadva, h miért nem hívtam fel). Istenem nem szégyen a szegénység! A lényeg, h szeressük egymást! Jó azért ez a pénzkutatás nem sokszor fordul elő,de nincs ebben semmi! Majd lesz még jobb is a helyzet! Én tudom! A lényeg, hogy van hol laknunk és a sajátunk!
Vendég

Kriszta

Ogen,év végi hajránál én is tuti a fejem tetején állok majd,de egyszerűen imádom a prögést,foglalkozni a gyerekekkel stb...Nem tudok a fenekemen ülni.Bulcsúval is 1 évig voltam itthon,utána anyós Gyesen,de olyan jól éreztem magam.Tk amikor suliban voltam,ő nagyrészt aludt, a du-t már együtt töltöttük,plussz a szünetek...Kép
Így merem ezt is vállalni,iagz,akkor még nem külföldön dolgozott a párom.Így ez is program leszKép.
Na,majd kisírhatod magad a vállamonKép!
amúgy tuti a férjedKép...minden nap eleg kaja,mi?KépKép

Bali

Megkukkantottam nagyfiadat,szuper a képKépKép...
Melyik családtámogatási rdsz-re gondoltál,hogy elkényelmesít?Kép

anyapoc

anyapoc

Nekünk két lakáshitelünk van,plussz eddig volt a kocsihitel is(elég magas),na jó,nekem elég sokat keres a párom (már Kép).Ja,és persze belátható időn belül még építkezni is akarunk...KépLehet,hogy sokat akar majd a szarka?Képés itt borzalmasak a lakásárak...KépKép
Amikor Bulcsúval voltam pocakos,akkor éppen vállalkozást indítottunk,az inkább vitte a pénzt.Akkor még csak 1 (Kép) lakáshitelünk volt éstk. az én fizumból éltünk(ami akkor még nem volt ugye olyan nagyon magas Kép)....És megvoltunk,bár mi sem szeletelt téliszalámit ettünk.Na jó, a párom megsínylette,nagyon odavolt,hogy nem tud pénzt keresni,én nem láttam ilyen tragikusnak a helyzetet...Kép

Bali

Mi a végzettséged?Mert olyan híg az agyam,hogy nem emlékszem...Kép

A

anyapoc

Anyapoc! Hát mi kb ott vagyunk mint ti régen. Most indította a párom a váll. és mindent visszaforgat bele! Így nehéz! Én is azt mondtam neki, mikor elkezde, h legalább várja meg míg elkezdek dolgozni,mert akkor lesz egy biztos fizu a hitelre meg a rezsire, kajára! De nem (makacs)neki el kellett indulnia.Mindegy mostmár picit felfelé ível talán, de eddig csak a pénzt nyelte! És még nyeli is egy darabig szerinte. Mert egy váll. szerinte csak akkor lehet sikeres, ha visszafektetünk mindent! Igaza is van. Ezért mondom, hogy talán később jobb lesz, de sztm. az még min 5-10 év!
Vendég

A miénk... de én látom, mit csinálnak az emberek a dupla családi pótlékkal!Kép Szerinted azóta jobban élnek a gyerekek?
Most ezt nem fogom tudni elmagyarzáni... Olyan mentalitású emberek vagyunk, hogy nem kezdünk azzal a többel valamit, amit kapunk, hanem visszaveszünk a melóból, és ugyanolyan szinten élünk, mint előtte.
Szóval tök teljesen mindegy, hová emeled a családi pótlékot (a dolgozó ember adókedvezményének rovására) nem fog tisztábban és kevésbbé éhesen járni a gyerek az iskolába..., viszont 10-dikéig tutkó van Coca-cola az asztalon
Szociálpedagógus vagyok kezdődő gyomorfekéllyel...

Livi

bali78

Ildi,Anyapoc
Nekünk albérlet,plussz lízingelt autó!Ma fizettem ki egy rakás csekket,és még az autó törlesztője benne sincsKép
A férjem mindig azt mondja,nem keresnék annyival többet,hogy jobban éljünk.
Ez igaz is vhol,mert munkába járok,akkor kell venni munkaruhát(kihíztam a régit)+ mindig másba menni.Kép
A gyereknek fizetni a bölcsit,naygihoz szállítani,ha mindketten dolgozunk stb.......
De,én akkor sem bírok itthon ülni.Most már oda jutottam,hogy teljes depresszió.Csendben írom tegnap bőgtem egy órán keresztül,mert nekem semmi hasznom sincs.

Ildi
Nálunk is szokott pézkutatás lenni hóvégénKép

KépKép

KépKép
okr

Nálunk az emberek azt hiszik, jutalom jár azért, mert gyereket hoztak a világra...

Meghalok az ilyen kezdetű mondatoktól: Nekem jár....!

Livi

bali78

Bali
Tudod,ma vett fel előttem egy csajszi több,mit 100 000 Ft a postán.Oda pedig sztem csak a családipótlékot ,meg egyéb szoc.juttatást küldik.Ez azért kicsit szomorú,mert én a 3 műszakos ,túlórás melómmal sem kapok ennyitKép

KépKép

KépKép
okr

Ezt küldöm nektek! Én most hoztam be két csokorral a kerből!
Hu!!! Ez a téma nagyon jó! Pont mennem kell babázni! Remélem még folytatjuk! Vagy mire visszaérek még itt lesztek!
Na pusza és fogadjátok szeretettel tőlem a virtuális virágokat!

Kép
Vendég

Tontica!
Jobbulast Ratenak!
En tettem oda a PE jelolest,mert akkor volt!

Kép
Kép
ancsa81

Ildi
Köszike!Nagyon szép!
Én leszek este,ha gyerkőc elaludt.Ma apa ügyel,így csak az enyém a gépKép

Tontia
Megfázott a gyerkőc?Jobbulást neki!

Ancsa
Nagyon esélyesek vagytok!Kép

KépKép

KépKép
okr

Bali78
Köszönöm az infót, holnap veszek legalább két tesztet. A Medi-lab-ról mi a véleményed? Azt hallottam az is jó.

Még egy kérdés. Mikortól jelentkeznek a terhességi tünetek? Van aki azt mondja, hogy kb 5 hetesen, mások szerint hamarabb, de olyat is olvastam, hogy van akinek szinte semmi nem volt.
sivi

Sivi
Üdv!
Sztem egyedül a clear blut kerüld,mert az a "legérzéketlenebb" tESZT.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Koszi!En nem nagyon bizok benne!Kép

Hova lettek a megint megjottbol a lanyok???Olyan porges volt mindig,most meg....!

Kép
Kép
ancsa81

Sivi!

nekem nem szimpi, de nem tudnám megmondani, miért!Kép olyan gagyikának tűnik...
Terhességi tünet: hát x! én nem vagyok rosszul levős típus, de mindkét gyereknél a sok pisi volt az első jel... Most már a 14. dpo. előtt elkezdődött az éjszakai pipilésKép
Csigavér!!!! Drukk+++++++++++++++++++++

Livi

bali78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?