Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megkaptuk a 18 hós oltást! Kicsit féltem, hogy Norbi majd hogy viseli a dokinéninél tett látogatást, hisz multkor iszonyatosan sírt, meg hát mostanába ilyen kis nyűgös, de olyan édes volt. Képzeljétek amikor elkezdtem vetkőztetni, annyira félt, hogy egész testébe remegett, de nem sírt, aztán amikor mérték akkor is csak mondogatta görbült szájjal, hogy nem nem nem és közben remegett, de nem sírt, aztán amíg vártunk a sorunkra teljesen megnyugodott, így mikor szurira került a sor csak éppen sírt egy picit míg megdöfték és annyi, úgyhogy nagyon megdicsértem! A dokinéni azt mondt, hogy két napon belül lehet reakció, de semmi komoly, esetleg nyűgösség, kis hőemelkedés!

Mica!
Én is erre gondoltam, hogy Norbi elérte ezt a bizonyos korszakot és azért ennyire anyás!
Érdekes, hogy Zolika, hogy leállt magától a szopival. Hát én nagyon kiváncsi vagyok, hogy Norbinál eljön-e ez, vagy nekem kell majd leszoktatnom!?

Márti!
Biztos a frontok is közrejátszanak!
Mikor tudunk megint összefutni?
Nem is mondtam, hogy intéztem a bölcsit, holnap viszem vissza a papírt!

Kata!
Érdekelne a cifrább wc-s sztori, hogy tudjam mire számíthatok még!Kép

Saxi!
Hűűű az a szaltó nem lehetett semmi! Ezeket mikorra növik ki?Kép

Melinda!
Mi újság? Remélem nem kórházban vagytok megint!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a támogatást, aranyosak vagytok! Bocsi, de külön név szerint nem írok, mert próbálok minél többet pihenni.
Minden fogzó babának gyors fognövesztést, a frissen szúrtaknak semmi mellékhatást, a nyűgösködő babók anyukájának kitartást! A lényeg, mindenkinek minden jót Kép

A helyzet nálunk, hogy ma fosi nem volt. Reggel "teletömtem" ropival, majd tízóraira kapott egy Danettet, rendesen, sőt annál is jobban ivott. Erre a déli ebédnél félrenyelt (5!!! hónapos bébikajcsiba kevertem tört krumplit), így az addig minden megevett cuccot kihányta. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy hogy lehet velünk ennyire kiszúrni.
Próbálom magamat nyugtatni, hogy fosi nincs (eddig), hányás talán csak a félrenyeléstől volt. Csak reménykedni tudok!

Bocsi, de most csak ennyi!

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda (20+4)

KépKép

KépKép
bujka

Melinda,

Mindig csodalkozva olvasom, hogy Marcikabol ennyire konnyen kijon a kaja visszafele. Kerdezted mar errol a dokitokat, hogy nincs-e vmi gond? Mert nekem furcsa azert, hogy ennyire konnyen kihanyja a kajat. Most lehet, hogy azert, mert amugy is erzekenyebb a gyomra, de mar regebben is meselted.

Nem akarok beleszolni, meg okoskodni, lehet, hogy o ilyen stilusuKép

Puszi,
Mica

UI: Marcika: Puszi,puszi,pusziKép Gyogyitos!Kép
mica

Melinda,

Mindig csodalkozva olvasom, hogy Marcikabol ennyire konnyen kijon a kaja visszafele. Kerdezted mar errol a dokitokat, hogy nincs-e vmi gond? Mert nekem furcsa azert, hogy ennyire konnyen kihanyja a kajat. Most lehet, hogy azert, mert amugy is erzekenyebb a gyomra, de mar regebben is meselted.

Nem akarok beleszolni, meg okoskodni, lehet, hogy o ilyen stilusuKép

Puszi,
Mica

UI: Marcika: Puszi,puszi,pusziKép Gyogyitos!Kép
mica

SziasztokKép

Húúúúú csajok feladtátok a leckét.... Próbálok ragaszkodni az elveimhez. De bunkó sem akarok lenni, hogy nem reagálok az üzeneteitekre. Úgyhogy feladom az elveimKép LEsz ami lesz.

Most csak gyorsan rólunk:
Oli bébi most egészséges. Talán jövőhéten megkapjuk a 15 hós oltást. Két hete kellett volna megkapnia, de befigyelt egy vírus megint, ami még a kruppját is kihozta...
Bébisajt is a polip korszakját éliKép HáááátKép Egyre több szót tud mondani. Sőt inkább úgy mondanám, hogy megpróbál minden szót megismételni, több kevesebb sikerrel. Én meg jókat röhögök. Néha elcsodálkozom, hogy mennyire nagyfiú már....

Most elsőre annyi mert mindjárt ébred és addig gyorsan kiteregetek.

Marikám!!! Gyógyúlj meg gyorsan!

Egy szőke herceges vigyort küldünk nektek!
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Nem MarikámKépKépKépKépKép Marcikám!!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
Továbbra is csak jobbulást tudok kívánni Marcikának és remélem holnap már semmi nem köszön vissza se alul se felül! Te meg pihenj sokat, vagyis hát amennyit csak tudsz!!!!

Gigi!
Tényleg nagyon nagy fiú már Oli és szerintem tök sokat nyúlt! Nagyon édipofa ahogy vigyorog!Kép

Norbi délután fél 6-ra belázasodott, úgyhogy már 7-kor csicsika volt! Csak reménykedek, hogy az oltástól, bár a dokinéni mint mondta max. hőemelkedés lehetne és hát eddig még soha egyetlen egy oltástól sem lett lázas! Azért ha holnap is lázas lesz akkor felhívom a dokinénit vagy a védődénit, hogy akkor most mi van!? Nekem annyira fura amikor Norbi lázas, hisz most volt életébe másodjára, olyan kis elesett tud lenni!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda! Remélem jól vagytok és Marcikának azóta sem ment a hasa!!!! TE tudtál pihenni? Puszi nektek KépKép

Szia, szia GIGI! KépKépKépKép
Marika? Lehet, hogy te már tudsz valamit? Kép
Ez a mosoly, hallod!!! Tüneményes ez a kiskrapek, na ettől olvadnak el a csajok! Kép Remélem minden O.K.!

Györesz, nagyon ügyes Norbi, hogy ilyen hősként viselte az oltást!Kép Szerintem próbáld védeni a kis imunkrendszerét C vitamin, stb., mert Rolcsi is az oltás után lett beteg és látod Marcika is, vigyázz rá Kép Remélem most már jól van és nem nyűgösködött, mint tegnap! Mikortól szeretnéd őt bölcsibe adni?

Saxi, végül nem írtad Lilike azóta egészen rendbejött? A fülecskéje is? Kép Remélem ma már ő is nyugodtabb volt és a légtornász mutatványt is mellőzte! Kép Bogi jól van? Élvezi az ovit?

Kata, sajnálom, hogy apa elutazott és még ilyen sokáig dolgozik is Kép Szörnyű nehéz lehet egyedül a gyerkőcökkel! Én is mindig alig várom, hogy meghalljam a jó öreg Volvo zúgását! Kép Egyébként a másik dolog amit nagyon várok az az este, amikor végre, végre csend borul a házra Kép
Remélem azért jól vagy!

Mica! Te sem panaszkodhatsz, a te fiaid is gyönyörűek! Kép Ez a polip dolog nagyon találó és örülök, hogy nevet adtál a bajunknak! Kép Te még mindig ilyen jól bírod a strapát? Kép

Lányok, mindenkinek köszönöm a dicséretet, valóban büszke vagyok rájuk, de ezzel gondolom Ti is igy vagytok! Kép

Márti, Sajnálom, hogy Gigivel ti is beálltatok a nyűgös babók táborába Kép Pedig ő olyan jókislány! Remélem nem lett beteg? Te jó vagyKép?

Jó lenne egy újabb tali, mit szóltok hozzá? Esetleg mehetnénk a zöldbe is, ha jóidő lesz, amolyan babás pikniket Kép hozhatnánk össze?

Ti készültök már a húsvétra?

Megyek, kicsit apához, mos, hogy végre csönd van!Kép Ismét vizsgaidőszaka van Kép, de már az államvizsgára készül!

Mindenkinek szép estét!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Györesz épp egyszerre írtunk! Kép
Remélem tényleg csak az oltás és nem lesz semmi komoly!!!!!!!
Drukkolok nektek!!!!!

Sok-sok lázűző gyógypuszit küldök Norbikádnak! Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Györesz épp egyszerre írtunk! Kép
Remélem tényleg csak az oltás és nem lesz semmi komoly!!!!!!!
Drukkolok nektek!!!!!

Sok-sok lázűző gyógypuszit küldök Norbikádnak! Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ruszlán,ha olyan romantikus alkat lenne,mint amennyire nem az,akkor énekelhette volna nekem este a telefonban,hogy"éjjel érkezem...".Szóval holnap már itthon lesz.Kép
Patrik ma is nyűgöske volt,Raulcsi(egyre cicibb Neki,ha így szólítomKép ) pedig elkezdett köhögni.

Melinda!
Remélem azóta nem volt hányás!!!Nagyon szorítok,hogy meggyógyuljon Marcid!

Györesz!
Norbi egy igazi hős!KépOlyan aranyos lehetett!
Jaj,jó lenne,ha holnapra átvonulna rajta a láz!
Nos,Patrik MINDIG velem jön a WC-re,és közben a combomon nyugtatja a kezét.Hiába minden könyörgés.Szokta adni már előre a papírt.Múltkor csak pisiltem,kézmosás közben látom ám,hogy a kefével tisztítja bőszen a WC-t.KépElég gáz,tudom...

Évi!
Húsvétra még nem igazán készülünk.Nálatok hogy szokott zajlani?Nálunk a nyuszi a kertbe,mindenfelé"tojik",meg kell keresni a tojásokat.Raul a szomszédokhoz is át szokott menni locsolni Apjával(szerintem idén már Patrik is csatlakozik) és az oviba is viszi a kölnit.
Férjed milyen suliba jár?
Tali felmerült nemrég,szerintem is jó ötlet!Kép
Rolcsi hogy aludt?

Gigi!
Milyen vírust nyalt be Oli?
Nagyon tetszik a szöke herceg mosolya!!!Kép

Mica!
Szopi nálunk akkor szűnik meg,ha Patrik végre átalussza az éjszakát.Ügyik vagytok!
Szép "kis"paraméterekkel rendelkezik a fiad!KépJó,hogy Õ is ilyen ügyes volt az oltásnál,remélem Nála sem lesz semmi nyavalya tőle.
A polip-korszak nagyon találó,eddig én nemes egyszerűséggel csak kullancs-korszaknak hívtam.KépRaulnál is tart még.
Bármikor szívesen látlak Benneteket!Ha jöttök,Gyuszkót is hozd!!!Kép

Márti!
Sajnálom,hogy ilyen pocsék éjszakátok volt!KépLehet,hogy megint a fogak.Vagy ki tudja.Na,most aztán bölcs voltam.Kép
Remélem ma nyugodtan tudtok aludni!Kép

Gigi-Évi!
Örülök,hogy írtok!Tudjátok,mindannyiunknak bünti volt,hogy nem jöttetek.Kép
Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Próbálok egy-két értelmes sort írni, de nem tudom, mi fog kisülni belőle...

Marcit a hányás után lefektettem, majd 1 óra alvás után jött a dokinéni. Sajna fel kellett ébreszteni, de a gyors vizsgálat után pikk-pakk visszaaludt és aludt még 3 órát, így összevissza lenyomott 4-et Kép Annyira büszke vagyok, hogy ilyen ügyesen alszik és magától Kép
5 körül ettünk egy reszelt almát, viszont negyed 7-kor és fél 8-kor megint volt egy-egy nagy fosi, amikor a vizsgálatom szerint az alma távozott. A kedve változatlanul jó (hála az égnek!!!), vacsira csak 60-70 grammnyi zöldségpépet evett, de többet inkább nem erőltettünk. Nagyon szépen ivott, mintha érezte volna, hogy az nagyon fontos. Bár megbeszéltem Vele, hogy innia kell sokat-sokat, mert egyébként vissza kell mennünk a csúnya kórházba. A Drágám kikerekítette a szemét és ivott, mint a katonatiszt Kép
Szopizni csak reggel akart, most este valahogy öklendezés jön rá, így nem is erőltettem. Szépen elaludt, remélem éjjel sem lesz semmi probléma. Most így állunk, remélem rosszabb nem, csak jobb lesz a helyzet. Nagyon reménykedem, hogy napi egy-két fosival megússzuk, mert a tegnapi 10-11 fosi elég elkeserítő volt és gondolatban már a kórházba pakoltam Kép
A dokinéni szerint a 3 napos lázra kaptuk be az oltást, mert a tünetek egyértelműen azt igazolják (pontosan 3 napig magas láz, utána valszeg az oltás miatti hőemelkedés 2 napig, pöttyök, a tarkója felett duzzadt csomócskák).
Ja és ami nagyon fontos, hogy ha lázas betegség esetén a babóca bőrén apró piros pöttyöket láttok, amik úgy néznek ki, mintha tűvel meg lenne szúrkálva a bőre, tehát épp egy tűnyi nagyságú a pötty, akkor rögtön menjetek dokihoz. Nálunk előjöttek, de én nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget, viszont a dokinéni ebből rögtön vírusfertőzésre gondolt, így küldött azonnal vérvételre, ahol kiderült a nagyon alacsony vérlemezke számunk: 97 (150 az alsó határ). Sajnos ez az érték lement 83-ra, majd péntekre egészen 77-ig. A kórházból 5 főnyi orvoscsapat jött hozzánk vizitelni, mert fennállt a belső vérzés veszélye! A lényeg, hogy apró szúrásszerű pöttyök láz mellett: indulás a dokihoz!!!

Györgyi!
Szorítok, hogy Norbikának semmi gondja ne legyen és csak a szuri okozza a lázat. Mennyi volt egyébként az a láz? Mert nálunk 38 alá szinte nem is ment Kép Puszika az ügyes Norbikának Kép

Kata!
Kitartást a Ruszlán nélkülöző időkben! Mindjárt otthon lesz!
A dokinénitek tényleg nagyon durva Kép

Saxi!
Jobbulást az artista Lilike fülének! Hihetetlen, hogy miket művelnek ezek a prücskök. Marci ma is leszaltózott az ágyról, szerencsére fejecskéjét annyira nem ütötte be, de azért picurit koppant. Egyszerűen nem lehet mellettük lenni minden pillanatban...

Évi, Gigi!
Annyira örülök, hogy újra itt vagytok! Ha valami pozitív lehet Marcika betegségében, hát az, hogy a híradásaitok útján visszatértetek ide Kép Kép Kép

Évi!
Nagyon szépek a gyerkőcök! Rolcsi hihetetlenül megnőtt, Nagyfiad hihetetlenül helyes, Nagylányod is nagyon szép leányzó. Kép
Húsvét néha bevillan, hogy lesz, de most ez érdekel a legkevésbé...
Tali egyszer majd jó lesz, csak még nem tudom, mikor lesz minden babóca egészséges EGYSZERRE.

Gigi!
Oli hihetetlenül megnőtt!!! Annyira édi a pizsiben, és ez a mosoly egyszerűen zabálnivaló!!! Kép Hány centi magas ez a kis törpe?
Marika Kép állapota közepes, remélem lassan a gyógyulás útjára lépünk!

Márti!
Sajnálom, hogy Gigi is nyügi lett. Szorítok, hogy minél hamarabb elmúljon ez a nehéz időszakotok!

Mica!
Irigyellek, hogy ilyen ügyes vagy, hogy mindent pikk-pakkra elintézel, mobilis vagy, stb Kép
Ennyire nem szokott durván kijönni Marciból a kaja, de az tény, hogy nem könnyű eset. Erre még a dokinéni sem mondott semmit, mert előfordul, hogy valaki ilyen fajta. Pl. a húgom is állandóan félrenyel mindent, öklendezős stb., pedig holnap lesz 28 éves Kép A mai esetre azt mondta, hogy tuti, hogy a gyomra is sokkal zaklatottab, fel van kavarodva. Nem vettem okoskodásnak a kérdésedet, tényleg furi.
Szopihoz gratulálok Kép Tényleg ügyesek voltatok! Marci sem igényelné, ha nem adnám Neki, pl. a kórházban kétszer elmaradt, szabályszerűen elfelejtettem, Õ pedig simán elvolt nélküle.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, gyógypuszikat mégegyszer Kép
Apropó én is összeszedtem tuti kis fertőzéseket a kórházban. Érzésem szerint mind húgyútit, mind hüvelyit sikeredett egyszerre Kép
Viszont Ketteske tündéri volt végig, mert mindig rúgdosott, amikor tudott, így megnyugtatott, hogy legalább Vele minden rendben van Kép

Na pusz, mindenkinek jó éjszakát: Melinda (20+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok

Na végre ismét pörögnek a dolgok a topikban.
Kata nagyon találóan írta, hogy mi is büntibe voltunk.

Melinda
remélem jobban vagytok.

Gigi
gyönyörű a fiad, és igen ez az a mosoly amitől mindenki elájult. Írtad, hogy ismét előjött a krupp, remélem most enyhéb volt mint a multkori.

Györesz
remélem csak az oltás okoz gondot Norbikánál.
Jól leköröztél bölcsi ügyben.

Kata
nyertél, elindult a másik oldalon a felső fog és az okozta az éjszakai műsort. Nagyon nem bánnam ha ma aludhatnék rendesen.
Wc nem csak nálatok ilyen gáz, nálunk is az, van amikor Gigi előbb odaér mint én. Igazából akkor vagyok csak mérges amikor a teáját is be akarja hozni, olyankor kiteszem a szűrét és ő pillanatok multán ismét ott van. Ja és időnként olyan neveletlen, hogy mielőtt végeznék már taszigál le mert a szűkítőre már ülne rá.

Évi
akkor hamarosan visszakapjátok apát teljes egészében, frissen diplomázva. Nem csodálom, hogy jól esik az esti csönd, nyugalom.
Köszönöm szépen jól vagyunk, sok a munka mint mindig, de ez eddig is így volt remélem ezután is így lesz.

Na már kezdődik a cirkusz.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

SziasztokKép

MelindaKép
Ha lányotok lesz, mindenképp Marikának nevezzétek majdKép Addig nem lehet baj, amig Marcika iszik rendesen. A kaja most tényleg nem annyira fontos. Olivér is olyan, hogy ha épp csak benyúl a szájába, rögtön öklendezni kezd. De szerencsére a hányásig nem jut el. Kivéve egyik este.... Már negyed 11 volt és még mindig nem aludt. Legalább hatszor elringattam, letettem, ordított. Na ekkor mondtam a Viktornak, hogy most ő jön. Én meg elmentem tusolni. Ezalatt Olivér elkezdett örjöngeni. De szó szerint. És egyik pillantról a másikra. Elkezdett síkítozni és annyira ordított, hogy elhányta magát. Nagyon félelmetes volt.Kép

KataKép
Wc kefélésKépKépKép Én ha pisilni megyek akkor jöhet. Ha nagyobb horderejű dolgok vannak akkor inkább berakom a járókába. Mit ne mondjak, nincs oda az ötlettől. Már napok óta gondolkozom, hogy el is pakolom. (na nem a gyereket hanem a járókátKép)Sok értelme már nincs.

MártiKép
Sokszor elkap a vágy egy kislány után. Mert ők annyira mások mint a fiúk. A elég hamar leküzdi Olikám a vágyaimatKépKép Most, hogy írtad a szűkítőt, elgondolkoztam, hogy vegyek e már?? LEhet, hogy fürdés elött meg reggel produkálna bele valamit?? Látom, végül Te is játszótér lakó lettélKép

GyöreszKép
Olivérnek is vannak ilyen anya "rohamai". Ha átmegyünk anyuékhoz - akiket imád - még akkor is öt percenként keres és ha látja, hogy ott vagyok, akkor játszik tovább.
A bulizás szuper lehetett. Irigyellek. MÁr az idejét sem tudom, hogy mikor voltam. De még ruhám sem lenne amit felvehetnék. Meg olyan érezésem lenne, hogy kilógok a sorból a sok kis tizenéves közül. A vénasszonyKép
Olivér is őrült motorosKép Nem véletlen, hogy egy napon fogantak a kis pöcsösök.

SaxiKép
SZuper a járgány. Épp a Dechatlonba láttám. Asszem olyan 50 ezer körül volt. Olika is megnézte a képeket és tök jót röhögött amikor meglátta, hogy a csajok benne ülnek.Kép NEm nehéz így biciklizni? Nagyon ügyesek vagytok! Lilike teljesen meggyógyúlt már???

ÉviKép
Te adtad meg az utolsó lökést, hogy írjak megint. KösziKép
A srácok nagyon-nagyon szépek. Vivusnak nagyon különleges arca van. És nagyon hasonlítanak egymásra az öccsével. Az édesapjukra hasonlítanak ennyire?

MicaKép
Látom Te mint mindig, pörögsz ezerrelKép Lassan már mentek a 40 ezres szervízreKép HOgy bírod??????

Ha valakit kihagytam akkor ezer bocsánat, de mindjárt odaég az ebéd. És köszönöm nektek, hogy ilyen aranyosak és kedvesek vagytok, hogy hiányoltatok.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

A 2004. ősziektől írok, azért merek Hozzátok fordulni, mert többen is részvéteteket nyilvánítottátok Lau családjának.

Mi arra a döntésre jutottunk, hogy anyagilag is megpróbálunk segíteni. Arra szeretnélek kérni Benneteket, hogy - amennyiben valóban szíveteken viselitek a Hozzátartozók sorsát -, akkor egy jelképes utalással segítsetek. Nincs meghatározva konkrét összeg, mindenki annyit küld, amennyit megengedhet magának.

Még nem döntöttük el, hogy lesz egy nyílt számlaszám, ami majd a mi oldalunkra lesz feltéve, vagy e-mailben egy zárt láncon fogjuk küldeni, ez 1-2 napon belül kiderül. Ha marad az e-mailes megoldás, akkor Moszitól tudjátok majd elkérni a számlaszámot.

Segítségeteket előre is köszönöm,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok,

Gigi,
Csak 14e-nel jar meg, annyira azert nem jarom ki belole a lelketKép Bar szervizbe mehetek, mert a CD-s radio nem hajlando olvasni a CDket, igy hetfon beviszem, es megnezik.
Oli-herceg tunderiKép Ugy latom, hogy akaratos is, foleg Anyat-akarom korszakuKép
A WC-s sztorik jok, nalam csak annyi van, hogy szigoruan utasit, hogy utana huzzam le, es egybol mutat a csapra, hogy kezmosasKép Mondom, hogy rendes lurko, ugyel a higieniaraKép

Melinda,
Remelem, hogy nyugodt ejszakatok volt, es ma mar csak Marcika megy es nem a pocijaKép Jol osszehoztatok mindent, laz, szuri..
Az ejszaka Zolcsi is nyoszorgosebb es mocorgosabb volt, igy mellettem aludt, dehat a szuri+fogzas ilyen, bar ahogy latom, en meg osszetehetem a ket kezemet, mert eleg konnyen meguszom.
Az energiam kell erre a hetre, ismet el leszek boritva meloval, mert penteken jon ismet egy fontos nap a .eu-s neveknel, szoval ha nem jelentkezem, akkor nyakamig ernek a domain-igenyekKép
Szopi ugyben: nekem semmit se fogad el Zolcsi, se tejet, se babatejet, ugyhogy maradt tej nelkul. Amugy meg ha hajlamos elfelejteni a szopit, es nem keri, akkor szerintem lassan ti is leallhattok, foleg Ketteske miatt. Nameg szerintem neked is kell egy kis pihi, nem?Kép De ez csak az en velemenyemKép

Evi,
Muszaj birnomKép Mondjuk halistennek nem megerolteto, mert valahogy ez a letelememKép Ugy latom, hogy a fiaim is oroklik, nyuzsi-bogyo mindkettoKép foleg odakint, etetik az allatokat, lapatolnak, gereblyeznek.. szoval lesz majd meg ebbol gondomKép Tali lehet barmikor, ez a het utanKép

Kata,
Dehogy hagynam itthon Gyuszkot, meg is sertodneKép Majd meglatom a delutanom, aztan lehet, hogy hivlakKép

Gyoresz,
Remelem az ejjel nem lett lazasabb Norbika, es ma reggel mar laztalanul ebredt! Sajnos az ilyet nem tudjak megmondani a vedonok/dokinok, mert minden baba maskepp reagal az oltasokra.

Marti,
Remelem a cirkusz utan alvas volt nalatok, es tudtal pihenni.

Puszi,
Mica
mica

Kata (Anyamama),

Koszonjuk, hogy szoltal, es szerintem tobben erdeklodunk majd a szamlaszam utan. Ha nyilt lesz, akkor kerlek, hogy lepj ide vissza es ird meg, bar en naponta olvasom az oszi topikot is.

Koszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Aki utalni akar Lau családjának erre a számlaszámra megteheti. (Erről kerül kifizetésre a koszorú is.)

Számlaszám: 10700660-54703140-51100005
CIB bank, Illésné Orosz Gyöngyi

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Lányok!
Nyugtassatok meg, hogy nem az én hozzászólásom "fagyasztotta le" a topikotKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata,

Vagyunk, elunk, csak sokszor mindenki elfoglalt, foleg most, hogy nyugosek a babocak (oltas+fogzas+egyeb). Nameg napkozben szerintem aki csak tud, az kint van a lurkoval. Pl. nekem ma meg arra is volt energiam, hogy nagyfiamat megtanitsam 2 kerekun bicajozniKép
Foleg en szoktam ritkan lenni, mert melozom a 2 lurko mellett itthonrol, idom se szokott lenni, de ma nem erdekelt a melo annyira, hogy ne irnek ide par megnyugtato mondatot.

Szamlaszamot koszonjuk, olvastam a masik topikban is, en mar hasznaltam is, mivel CIB-en vagyok es internetbankozom.

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Megvagyunk, úgy ahogy. Ma egyszer volt hányás, de nem volt olyan durva, mint a tegnapi és egy kaki, ami még hasmenés, de szerintem a napi egy-két kakija egy darabig még elég híg lesz. Találtam két egész jó internetes oldalt, ahol utánanéztem a bajunknak. A diagnózisom gyomor- és bélhurut.
Az ivás délelőtt még nagyon lelkesen megy, viszont délután már nehezebben. Ma 4 (!) féle itatóeszköz állt a rendelkezésemre: AVENT-es szelepes, IKEA-s csőrös, 0,5 literes üveg (2,5 napig ez volt a nyerő), kulacsos szájú üveg (ma ezt vetettük be délután és nagyon nyerő volt Kép).
Ja és a hurutnál is írták, hogy tejterméket ne adjunk a gyerkőcnek, amit holnaptól én is betartok, mert az elmúlt két nap alapján úgy látom, hogy ez áll be a pocakjába és ez okozza a hányást. Bocsi, hogy ennyit írok itt össze-vissza, de annyi feszültség van bennem, hogy jó kiírni a történteket.

Kata!
Hurrá, Ruszlánod itthon van már!!! Kép

Márti!
Remélem a tegnapi éjszakátok rendben volt és a cirkusz elmaradt. Szurkolok a gyors fogzásért!

Gigi!
Ez az esti hányás tényleg durva lehetett Kép Marci a múlt héten a lázas 3 nap alatt csinálta ezt, amikor hűtőfürdőzni akartam, annyira sírt, hogy kihányta a kaját.
Kaja az tényleg nem megy túlzottan, ma is alig evett. Az ivás közepes, de Õ egyébként sem volt egy nagyivó, így ahhoz képest még mindig jól állunk Kép

Mica!
Sok energiát a nagy munkához!
Szerencsére az éjszakák jók, itthon csak 1-szer kelt fel, akkor Gábor simán visszaaltatja, még az ágyból sem kell kivenni. Erősen remélem, hogy a mai éjszakára vonatkozóan sem kiabálok el semmit... A szopival mi úgy vagyunk, hogy most, hogy beteg, reggel és este megkínálom vele, de ahogy tegnap reggel sikeredett és este öklendezett tőle, ma egyszer sem sikerült a dolog, mert csak öklendezés volt az eredmény, így nem erőltettem. Egyébként sem vagyok most emiatt elkeseredve, mert épp az volt a kitűzött célom, hogy a héten befejezzük a szopit, most hogy Marci 16 hónapos, én pedig a félidőbe kerültem Kép
Zolikádat összeköthetjük Marcival, mert Õ sem fogad el semmit, se tápit, se babatejet. Próbálkoztam, de semmi esélyem nincs rá, hát ez van. Dokinéni szerint vannak ilyen gyerkőcök.
Gratulálok Gyuszkónak a kétkerekezéshez Kép

Györesz!
Remélem, hogy Norbikával minden rendben. Azért nyugtass meg minket, oké?! Kép
Én már kb. március közepe óta arra vártam, hogy felköszönthessem Norbikát 1,5 születésnapján, de közbeszólt a kórház. Így most erősen megkésve, de Norbikát nagyon sokszor puszilom 1,5 éves nagykora alkalmából Kép

Anyamama-Kata!
Köszönjük szépen a bankszámlaszámot. Szerintem mindenki, aki megteheti lehetősége szerint segíteni fogja a Gyerekeket és az Édesapát.
Minden tiszteletem a Tiétek, nagyon szépen összefogtatok a Család megsegítése érdekében. Példás, ami csináltok Kép

Mindenkinek sok puszi: Melinda (20+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Szerencsére úgy tűnik, hogy csak az oltás munkálkodott Norbiba, mert ma már láztalan volt, bár azért a nyűgösködésből hagyott mára is!Kép

Évi!
Norbi folyamatosan kapja a C-vitamint!
Októbertől viszem Norbit bölcsibe és négy órába megyek vissza dolgozni, így Norbi olyan 6 órát lesz ott. Úgy tervezem, hogy három éves koráig csak 4 órába fogok dolgozni, de majd meglátjuk, hogy hogy alakul.
A férjednek kitartás és sok drukk az államvizsgájához!Kép
Talit már Márti is felvetette egyszer, tényleg nagyon jó lenne összhozni!

Kata!
Akkor hamarosan újra otthon az urad!Kép
Ezek a srácok folyton nyűgösködnek, jó lesz ha már kinövik!Kép Drukkolok, hogy Raulnak a köhögésen kívül ne legyen más baja! Bár még odébb van, de várja már a sulit?
A wc-s sztoridról jutott eszembe, hogy multkor bugyiba rohangáltam, épp öltöztem, Norbi persze a nyomomba és egyszercsak azt érzem, hogy elkezdi simogatni a fenekemet és közben mosolyog ezerrel, hát már most igazi kis pasik!Kép

Melinda!
Remélem mostanra már minden falat Marci pocijába marad! Na persze azért szorulása se legyen!Kép
Édes lehet, ahogy iszik, mert muszáj!
Ez a belsővérzéses dolog nagyon ijesztően hangzik, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmünket!
Hugyuti, hüvelyi fertőzés? Hát ez sem hangizk valami jól, jobb lesz ha elmész dokihoz!!!!!!!

Márti!
Azért kezdtem hirtelen intézni a bölcsit, mert multhét szerdán azt álmodtam, hogy nem vették be Norbit a bölcsibe és én nagyon sírtam, mert muszáj volt mennem dolgozni. Na erre reggel felkeltem és mondtam Norbinak hogy irány a bölcsi! Tegnap kitöltettem a dokinénivel, védőnővel is a papírt, de a végén csak jövőhéten viszem vissza! Te még nem vitted vissza a papírt?

Gigi!
Látom Oli is anyafüggő, hogy így felpörgette magát míg te tusoltál, hogy még hányt is!
Hát igen a két kis motoros bandíta! Megnézném Õket együtt ahogy tepernek! Ma délután elmentünk anyukám elé és mivel kicsit már bágyadt volt Norbi így én babakocsival akartam menni, de Õ annyira tiltakozott és hozta a motorját, brümmögött, hogy Õ csak azzal hajlandó menni! Nem volt mit tenni motorral mentünk!Kép
Tényleg nagyon jó volt a buli! Én nem éreztem magam öregnek, mert olyan helyen voltunk ahol hasonló korosztály volt, mint mi!

Mica!
Tetszett ahogy utasít Téged is Zolcsi a wc-zés utáni teendőkre! Hihetetlenek ezek a prücskök!Kép

Anyamanya!
Köszönjük a számlaszámot!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Dicsekedni jöttem! Vettem ma wc szűkítőt és fürdés elött ráültettem. Mondtam neki, hogy pisiljen bele. Erre fogta magát és belecsurgatottKépKép Én annyira büszke voltam rá! És ezek után fogta, megtörölte a kukacát és lehúzta a wc-tKépKépKépKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nagyon örülök,hogy már majdnem teljes a csapat.
Most nem tudok mindenkinek külön írni,de remélem azért sikerül válaszolnom a kérdésekre.
Lilike füle már teljesen rendbe jött.
Remélem nem csinál rendszert a szaltózásból.
A műtéti sebek is nagyon szépek.
Már csak vékony csíkok látszanak mind a két oldalon.
Bogikám imádja az ovit,minden nap élményekkel teli jön haza.
Ma közlekedési nap volt náluk,jött egy rendőr bácsi és mesélt nekik arról,hogy milyen fontos a szabályokat betartani és óvatosnak lenni az utakon.
Az oviban van egy mini rutin pálya,táblákkal meg felfestésekkel,és ott szoktak gyakorolni.
Papírból rendőrsapkát csináltak meg jelzőlámpát.
Nagyon oda volt,teljesen feldobva jött haza.

Én tegnap óta nagytakarítok,készülök a nyuszira.
Most már csak egy két dekor van hátra,ezt a részét már imádom.

Gigi!
Köszi a képet.
Még mindíg szívdöglesztő a fiúcska.Kép

Melinda!

Remélem Marcikával már nem lesz semmi gond.
Sok gyógypuszit küldök neki.

Kata az ősziektől!

Köszönjük,hogy leírtad a számlaszámot.
Nagyon szép dolog,hogy így összetart a csapat.

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Sziasztok!

Raul estére a köhögés mellett be is lázasodott.KépDokinőnk persze szabin.Elkezdtem antibiotikumot adni.
Ma jobban van.
Patrik ismét pocsékul aludt,de ez már nem újdonság.

Anyamanya-Kata!
Köszi a számlaszámot,már vártam!Jó,hogy ilyenek vagytok!Kép
Továbbra is olvaslak Benneteket.

Melinda!
Remélem mára már elmúlik a hányás és fosi!!!Dokinő mit mondott,mikor Nálatok volt?
Szopi lassan nekem is terhessé válik,éjjel szinte csak azt fogadja el Patrik.Tegnap kiütötte a cumisüveget a kezemből,mikor innivalóval kínáltam cici helyett.
Fertőzések.KépRemélem semmi komoly!!Pocifájdiga van még?
El is hiszem,hogy feszült vagy és fáradt!Marcika gyorsan jobban lesz és helyükre rázódnak a dolgok.Kép

Gigi!
Gratulálok a szűkítőzéshez!!!KépPatrik,bár gyönyörűségesen levezényli az én dolgaimat és mostanában Raul után is besomfordál a WC-re,nem hajlandó szűkítőre,vagy bilire ülni.
Járókat hetekkel ezelőtt eltettem,de pár napja előkerült.Patrik képes benne 20 percet is eljátszani.Hogy ennyi idő alatt milyen sok dolgot meg lehet csinálni!!Kép

Györesz!
Jó,hogy láztalan már Norbika!KépKíváncsi vagyok,Patrik hogy fogja viselni.
Popósimi.KépKép
Patrik is imádja,ha kivillan valami a ruha alól.Mostanában Rault dögönyözi a reggeli átöltözésnél.Kép
Raul nagyon várja a sulit,de izgul is.Hát még én!Kép
Bölcsiben hogy zajlik a beszoktatás?
Bilizés-ügyben van Nálatok fejlemény?

Márti!
Milyen éjszakátok volt?
Nálatok halad a bilizés azóta?

Saxi!
Árad a jókedv a soraidból,jó volt olvasni,amit írtál!!!Kép

Lányok!Tervezi valaki,hogy elmegy Lau temetésére?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Bocsi, most csak roviden, mert a delelottom odalett egy utazas miatt, viszont melom ezer.

Kata,
En tervezem, gondoltam felhivlak majd, hogy akarsz-e jonni, mert elfertek Patrikkal. Mondjuk ez parodtol fugg, melozik-e aznap, Raul miatt gondolom. Bar o is elfer.

Puszi,
Mica

Ui: talan este tudok meg irni bovebben
mica

SziasztokKép

KataKép
Raulnak adj gyorsan egy gyógypuszit!! Mikor múlik már el ez a betegeskedés. Lehetne már jóidő. Itt alig van 8 fok, fúj a szél és szakad az eső! Éljen a tavasz!
Lau temetésén én is gondolkoztam.... Nem tudom. Szívem szerint elmennék, mert végig szurkoltam neki és az írásai alapján "ismertem". Nem lenne tolakodás szerintetek?? Ha TI mentek, akkor szerintem én is csatlakozom, de Olivért itthon hagyom.

SaxiKép
Ez a jó az oviban, hogy minden nap éri új élmény. Itthon ha meggebedek akkor sem tudom úgy szórakoztatni mintha gyerekek között lenne. Pont addigra fog itt nálunk felépülni egy nagy komplexum, amire ovis lesz. Ovitól egészen érettségig egy helyre járhat.

AnyamanyaKép
Köszi a számlaszámot!!! Használni fogjuk!

Wc helyzet: Reggel is rácsücsült de nem sikerült semmi. VIszont annyira meglepődtem, hogy teljesen tisztába van vele, hogy ott pisilni kell. (igaz eleget lát trónolniKép) Láttam is, hogy erőlködik. AZtán mondta, hogy nemKép Szerintem nem lesz nagy gond nyáron szobatisztaságra szoktatni. Addig meg ismerkedünk a dologgal.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gyorsan beköszönök csak, nehogy azt higyjétek megint eltűntemKép
Rolcsi ma még a szokásosnál is nyűgösebb, egész nap bömböl és egyszer ment a hasa is Kép Kép Remélem semmi komoly, csak a foga!

Drukkoljatok, kérlek!!!

Minden betegeskedő kicsikének jobbulást kívánok!

Anyamanya/Kata
én is köszönöm, hogy lehetőséget adtál rá, hogy segíthessünk! Tényleg nagyon jó kis csapat vagytok! KépKép

Mindenkinek sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

ÉviKép
Annyira sajnálom, hogy Rolcsi megint nyűgösködik. Kitartást neked!! Sok puszit küldök nektek.

MelindaKép
Mi van veletek? Marcika? Ugye jól vagytok!!!! ????

Ma lent voltak a szüleim Füreden a Szívszanatóriumban (ott igazgató az anyós) kivizsgáláson. És sajnos kiderült, hogy valami gond van az Apu szívévelKép Húsvét után be kell feküdnie kórházba, hogy megnézzék neki. Azt nem tudom, hogy mit fognak csinálni vele (katéterezés, érfestés) de nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baja. Légyszi drukkoljatok nekünk.

Mentem fürdetni. Puszi

KépKép
gigi28

Füreden bekuncsorogta magát a vattacukros kocsibaKép Mondtam neki, hogy nyomjon egy padlógázt és akkor hetekig vattacukron élhetnénkKép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ha nem baj magunkkal kezdeném:
Velünk minden oké, azt leszámítva, hogy Norbi ma hypernyűgös volt! Szerintem már totál unatkozott is, mert nem tudtunk lemenni ebbe a sz.r időbe és már mindenre ráunt! Olyan arin mondja már azt is, ha építeni akar, hogy: épít, meg azt hiszem még azt sem mondtam, hogy magára azt mondja, hogy TE, hiába mondom, hogy Norbi azt nem hajlandó kimondani, de pl. azt hogy Attila, azt kristálytisztán mondja!

Gigi!
Remélem apukádnál nem találnak semmi komoly bajt, megy Neki a drukk!!!!!
Gratulálok Olinak a wc-be pisiléshez!!!! Olyan jót nevettem, hogy letörölte a kukiját!Kép
A kép nagyon tetszik!!!!!! Igazán leleményes fiad van!Kép

Saxi!
Jó hallani, hogy Bogi ennyir jól érzi magát az oviba és örülök, hogy Lilivel is minden rendben!Kép

Kata!
Raulnak jobbulást!!!!!
Azt hiszem egy dolgot csináltam nagyon jól az eddigi anyai pályafutásom alatt, hogy Norbit hét hósan leszoktattam az éjszakai ciciről, így maradtak a nappaliak és én egyenlőre azt még nagyon szeretem!!!
Mi úgy állunk a bilizéssel, hogy Norbi van, hogy gondol egyet és rá akar ülni vagy ruhába, vagy pelus nélkül. Van hogy két pillanatig marad meg rajta, van, hogy 5-10 percig is elücsörög rajta. Van wc szűkítőnk is, de az nem nagyon tetszik Neki. Ma pl rá akart ülni, de ahogy ráültettem már sírt is, hogy vegyem le. Amúgy még egyszer sem sikerült semmi termelnie a bilibe, pedig egyszer tök sokáig ült rajta, nyomott is, szagok is jöttek, de csak puki formában!Kép
Bölcsibe való beszoktatást még nem tudom pontosan, csak hallomásokból. Előszőr egy-két napig ott vagyok vele egy-két órát, aztán otthagyom egy-két órára, majd teljes időre, de ez az egész olyan két hét, de van akinél még több, gyerektől függ!
Suli miatt elhiszem, hogy izgultok! Én a bölcsi miatt izgulok már most!Kép

Évi!
Remélem Rolcsinál csak egyszeri fosi volt, vagy ha nem, akkor sem lesz semmi komoly! Megy a drukk!!!!!!

Melinda!
Hahóóóóó! Mi újság? Marci jól van? Remélem minden oké és csak többet pihentél ma!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziaztok!

Dög fáradt vagyok,nézzétek el nekem,hogy nem írok sokat.
Minden nyűgösködő betegeskedő babának jobbulás.
Mennek a gyógypuszik.

Gigi!

Nagyon szorítok,hogy apukáddal ne legyen semmi baj.
Az én apum már 15-éve szívbeteg,ha időben észreveszik,akkor egészen jól kordában tartható.
Ne aggódj,anyósod biztosan mindent megtesz,hogy alaposan kivizsgálják.

Olika tündéri,igazi nagyfiú.

Mindenkit puszilok,szép álmokat.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Raul ma már visszabeszét,tehát javul az állapota rohamosan.Kép
Átjött megint délután a szomszéd Kati a kisfiával,olyan jó volt beszélgetni!KépElképesztő,hogy a férjeink teljesen egyformán gondolkodnak és viselkednek.Lehet a horoszkópban valami,mindketten bikák.Kép

Melinda!
Hogy vagytok????????????????????????????????????

Györesz!
Remélem Te is írsz!

Gigi!
Nagyon jó ez a kép!!Olid is igazi fiú!Kép
Köszi,gyógypuszi átadva!Kép
Patrik még csak ismerkedni sem hajlandó a szűkítővel és társaival.KépTegnap pl.a víz lehúzása után haláli nyugalommal a kád közepére nyomott egy formás kupacot.Kép
Édesapádnak szorítok!!Hogy derült ki,hogy valami nincs rendben?
Laut én sem ismertem,de előttem példaértékű a küzdelme.Mindig,a betegsége előtt is szimpatikus volt az írásai alapján,a nagyfia sokszor emlékeztetett Raulra.Éppen olyan érzékeny és anyás.Kép
Ha tehetem,elkísérem az utolsó útra.A férje azt írta,hogy nem veszi tolakodásnak a bnetesek jelenlétét.

Mica!
Megnéztem,Ruszlán nem dolgozik aznap.Akkor majd dumcsizunk,jó?Amúgy is akartalak hívni.

Évi!
Patrik is nagyon-nagyon nyűgös,már majdnem egy hete.KépMa pl.nem is aludt nappal,képzelheted mennyire merültem le estére,tekintve,hogy most Raul is elesettebb.Félek,hogy Patrik is elkapja a betegséget.
Nagyon szorítok,hogy Rolcsi ne legyen beteg!!!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Györesz!

Sajnálom,hogy Norbika is ilyen nyűgös volt ma.Hétvégére már 20 fokot mondanak,szóval meg lehet őrülni a frontoktól.
Patrik is mondja egy ideje,hogy építsünk,persze nem tisztán.Magára azt mondja,hogy patci-sokszor nézek nagyot,hogy akkor most pacit,vagy magát említi-e.Kép
Véeményem szerint nem csak az éjjeli cicileszoktatást csináltad eddig nagyon jól anyai pályafutásod során!KépMeséld el,hogy ment.
Azt hiszem majd próbálgatjuk a bilire ülést ruhában,de az is lehet,hogy hanyagoljuk a dolgot még néhány hónapig.
Hidd el,nagyon hamar eljön az idő,mikor majd a suli miatt izgulsz!Kép

Saxi!
Remélem jó éjszakátok lesz és ki tudod pihenni magad!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Itt vagyok!!!!! Nyugi! Aranyosak vagytok, hogy aggódtok, de szerencsére semmi gond. Most nem írok név szerint, mert iszonyatosan elszaladt az idő, este nődokinál voltunk, aztán egy barátnőmnek írtam le kórházi "élményeinket", és hirtelen 11 lett.
Ma egy normalizálódó (állaga és szaga is hasonlít a régi megszokottra) kakink volt és semmi hányás. Bár furán nyeldekel néha, dokinéni szerint tuti hányingere van, így javasolt B6 vitamin szedést. Remélem, hogy hétvégére teljesen jól lesz. Szegényem, annyira enne, de nem merek Neki sokat adni, mert a tegnapi hányásnak is az lehetett az oka, hogy benyelt egy üveg gyümit és a fele visszajött. Most reggel is ott sündörgött körülöttem és kuncsorgott, hogy adjak még Neki a szilvájából, pár kanállal még kapott, de láttam, hogy keveselte. Egyébként iszonyatosan rossz, úgyhogy nagyon remélem, hogy már a javulás útjára léptünk! Köszönjük a drukkokat, sokat segítettek Kép

Egyébként ma napközben nem tudtam fellépni, mert egyszerűen nem jött be a Babanet Kép Nálatok nem volt gond?

Gigi!
Szorítok Apukádnak! Nem lehet semmi baj, ha időben elkezdik kezelni! Próbálj meg nem izgulni.

Holnap bepótolom a mai elmaradásomat, ígérem!

Puszi Mindenkinek: Melinda (20+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Örülök, hogy minden rendben és hogy Marcika újra rosszalkodik! A nődokinál minden rendben volt?
Nekem az egész net szarakodott tegnap!

Kata!
Hét hónaposan nem volt nagy tudomány leszoktatni Norbit az éjszakai ciciről! Akkor még nagyon könnyen vette az akadályokat! Amikor felkelt, akkor cumit kapott és simit és ezt nagyon szígorúan betartottam! Pont a napokban volt, hogy éjjel fent volt vagy három órát és huzogatta a pizsfelsőmet, de nem voltam hajlandó adni Neki cicit, mert akkor tuti, hogy legközelebb sem úszom meg! Mostmár minden egyre nehezebb és tegnap éjjel rájöttem, hogy én is túl kényelmes vagyok ahhoz, hogy bármiben is változtassak! Pl. a napokba arra jutottam, hogy mire bölcsis lesz N, addigra vissza kéne szoktatni a kiságyába, hogy végig ott aludjon, hogy majd reggel nyugodtan készülődjek amíg Õ alszik. Na hát tegnap éjfél körül felkelt, elkezdtem visszaaltatni a kezembe, de nagyon álmos voltam és megbeszéltam magammal, hogy most mi a fenének altatgatom mikor egy-két óra múlva úgyis megint felkel és akkor jöhetek be megit, viszont ha egyből magam mellé veszem, akkor alszunk reggelig és hát így is tettem!Kép Egyszer mindent kinő! (vagy nemKép)

Délelőtt lent voltunk a játszón, délután meg nagyon sokat motorozott Norbi. Igazából semmi extra nem történt csak a szokásos! Ja ami új még, de nem írtam, hogy Norbi kb. három napja nagyon verekedős lett! Ha valami nem úgy történik ahogy Õ akarja, akkor elkezdi ütni azt aki a legközelebb van hozzá, ha nincs senki akkor valami tárgyat püföl és mondja, hogy pipa!

Márti!
Mi van veletek? Rég írtál!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Nagy volt ma a pangás, bár nekem úgy rémlik, hogy írtam délután.... Vagy már meghülyültemKép

Délelött sétálni voltunk, motorral meg babakocsival. Nagyon élvezte. Délután ültettünk virágokat aztán elmentünk biciklizni. Elöször csak a kertben mertem kipróbálni a bicajt. Hát elég érdekes voltKép De aztán pikk-pakk belejöttem. Mindeketten élveztük. De rá kellett jönnöm, hogy nagyon rossz kondiban vagyok. Majd kiköptem a tüdőmet. Remélem, hogy már marad a jóidő és akkor sokat tudunk menni.

GyöreszKép
Éjszaka én is ugyanígy vagyok ahogy Te.Ha felébred éjszaka Olivér akkor inkább magam mellé teszem, mintsem fél órát ringassam. Így ő is meg én is egyből elalszunk. Szerencsére az esetek 90%-ban átalussza egyedül az éjszakát. Ha meg felébred annak biztos van valami oka. Tuti le fognak szokni róla. Én inkább attól tartok, hogy ha már nem rácsosba alszik, akkor éjszaka átjön én meg szívbajt kapok. Vagy a sötétben megüti magát. Aztán meg azon fogok izgulni, hogy hazajön e a diszkóból időbenKépKép Ilyen ez az anyaságKép

MelindaKép
Örülök, hogy Marci jól van. Nőgyogyinál mi volt??? Tényleg összeszedtél valamit a kórházban? Meddig kell diétáznia Marcinak?

Puszi mindenkinek! Jó éjt

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most csak annyit, hogy rendületlenül jól vagyunk!
Nődoki Candibene hüvelytablettát írt fel és valami port a húgyúti fertőzésre. Viszont adott valami gyógylötyit is, amibe benne van, hogy terhesen ellenjavallt. Na köszi! Igaz, ott 3-szor kell inni, nekem meg csak 1-szer. Majd holnap megírom milyen gyógynövények vannak benne, hátha valamelyikőtök tudja, hogy melyikkel lehet gond terhesen.
De egyébként a tüneteim már múlóban, lehet, hogy a kezelés nélkül is kigyógyulnék a fertőzésekből, de lehet, hgoy ez csak pszichés Kép

Pusz Mindenkinek: Melinda (21+0)

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Na csak gyorsan írok Neked, hogy szerintem nyugodtan szedjed azt a lötyit amit a dokid felírt, mert sok esetben azért írják rá, hogy terheseknek ellenjavalt, hogy ezzel is védje magát a gyógyszergyártó cég, de szerintem ha neked felírta a doki, akkor már biztos felírta ezt más kismamának is és gondolom vannak tapasztalatai! Tudod én mennyi gyogyit szedtem Norbival és volt ami szintén ellenjavalt volt terhesség alatt és mégis azt adta a dokim! Úgyhogy szerintem emiatt ne idegeskedj feleslegesen!

Puszi MIndenkinek

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györgyi!
Köszönöm szépen a megnyugtató szavakat! Valahogy én is így próbáltam nyugtatni, hogy már biztosan más kismamájának is felírta, meg a dokim eleve nagyon alapos, figyelmes, csak nem írna olyat fel, amitől bajom lehet. A jelek szerint szerencsére már javul a húgyúti fertőzésem (az elején nagyon sokat kellett menni pisilni, viszont nem volt mit). Mégegyszer köszi Kép
Norbika rendületlenül nyügi? Milyen ilyenkor? Sírdogál, hisztizik, ha valami nem úgy van, ahogy épp Õ gondolja? Mert nálunk már egy jó ideje ez megy, kisebb-nagyobb intenzitással.

Gigi!
Hajra bicajozás!!! Kép Ügyes vagy! Nekem az a rossz a bicajozással, hogy ilyen jó időben már előjön az allergiám, biciklin még jobban és kb. 3 méterenként meg kéne állnom orrot fújni Kép
A diéta jelenleg már csak a tejtermékek megvonását jelenti, mert ma uzsira és vacsira is megevett 200-200 grammnyi gyümit illetve főzit. Holnap reggelire már kap tejterméket, mert már a hányinger sem látszik rajta (B6 vitamint is szedünk rá, de már azt is csak holnapig).
A hüvelyi fertőzés már lappanghatott bennem, mert a kórházba érve már éreztem, hogy gáz van, szerintem a stressz hozta ki. A húgyúti tuti ott sikeredett, pedig olyan óvintézkedések mellett tisztálkodtam, hogy az már vicc. Marcival is ebben az időben kezelgettem magam...
Oli pisilése Kép Kukitörlés Kép Vattacukros kocsi = ügyi ez a gyerök Kép

Kata!
Örülök, hogy Raulod már visszabeszél Kép, illetve gyógyul Kép
Én is bika vagyok! Kép

Évi!
Remélem Rolcsi már jobban van, semmi nyügi és hasmenés! Ha időd és energiád engedi, írj majd, hogy mi van Veletek!

Saxi!
Örülök, hogy Bogi ennyire élvezi az ovit Kép
Lilike alig látható sebhelyei Kép Épp tegnap néztük, illetve kerestük Marci vágását (5 centis kb.) és alig találtuk Kép Nálatok is így lesz!

Márti!
Merre vagy? Mi van Veletek? Remélem minden rendben Kép

Akinek nem írtam bocsi!

Ma annyit takarítottam, hogy totál lefáradtam. Reggel fél 10-től nyomtam este 7-ig, csak ebédelni álltam le. Ágyneműt húztam, 5 adag ruhát mostam, porszívóztam, felmostam, ablakot mostam, port töröltem, fürdőszobákat sikáltam stb. Muszáj, hisz itt a húsvét és olyan kupi volt, hogy múlt hétvégén nem takarítottam...

Nálunk valami elromlott Marciban, egyszerűen ordítás van fürdés közben. Ahogy elindulnak lefelé Gáborral a kisköntösben a fürdőszoba felé, már megy az óbégatás, aztán ha vízközelbe kerül, csak fokozza. Ilyenkor rajtam van a para, hogy mikor hányja ki a sírástól a vacsiját. Aztán, ha lemegyek hozzájuk, egy kicsit lenyugszik, de akkor sem okés a dolog. Régen úgy élvezte. Filóztam, hogy a kórház tett-e be Neki, de a négy este alatt csak egyszer fürdettük kiskádban, de akkor is ordított, utána csak cicamosdást (vizes pelussal töröltük át) végeztünk. Ja és az ordítós fürdés után a krémezést, öltöztetést is végigordítja Kép Valakinél volt hasonló?

Látom Györgyiéknél is van verekedés, ha valami nem úgy van, ahogy Norbika szeretné Kép Nálunk vagy keserves sírás, vagy csapkodás jelentkezik. Hát elég szörnyű látni, hogy ennyire akaratos ez a Kisördög. Vagy ez normális minden manónál? Vagy csak a hiperakaratosoknál?
Valahogy egyre nehezebb Vele, ahogy haladunk előre az időben. Totál be vagyok tojva, hogy mit fog művelni nyáron, amikor olyan leszek, mint egy bálna és nem tudom, minden nyivákolására ölbe venni, hogy megnyugodjon (sajnos gyakran csak ölben nyugszik meg). Meg esetleg akkor, amikor Ketteske is itt fog bömbizni nekem. Egy kicsit odakerült az a bizonyos zabszem...

Mindenkinek jó éjszakát: Melinda (21+1)

KépKép

KépKép
bujka

Előbb lemaradt a sztráfotóm Kép

Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gyorsan benéztem csak.Mindkét fiú beteg,Raul még,Patrik már-persze,hogy nem úszta meg.Sípol a kis tüdeje minden légvételnél.KépOrra is elkezdett folyni.

Melinda!
Ezt nevezem én formás pocinak!KépTök jó az új frizurád!!!

Két hete Micáék nálunk jártak:

Zolika
Kép
Kép

Sisere-had(Raul és a szomszédban lakó barátja vajon miért nem tudnak normális képet vágni??Kép )Kép

Ha a gyerekek jobban lesznek,akkor holnap jövök bővebben!Kép
Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Jobbulást kívánok a Fiúknak! Szörnyű lehet, hogy mire az egyik kilábal belőle, akkor beleesik a másik. Kitartást Neked is!
Srácok nagyon helyesek, tényleg kis siserehad Kép Zolikának hogy megnyúlt a pofija Kép A másik húsgombóc (értsd: MarciKép) is nyúlófélben van ám!

Köszönöm a bókokat Kép

Gigi!
Te mesélted, hogy Olit kicsapta a narancslé, ugye?! Akkor hol jöttek ki pötyik rajta? Marci ma kicsit pötyis lett a pofiján nem vészes, de a szeme alatt is és olyan kis betegesnek néz ki. Tegnap kapott olyan gyümit, amiben ananász- és narancslé is volt, lehet, hogy az a ludas...

Remélem mindenki jól van! Tök jó idő van Kép Marci most alszik, a szülők ejtőznek, majd ébredés után megyünk szavazni és sétizni egy nagyot.

Mindenkinek sok pusz: Melinda (21+2)

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Nekem is tetszik az új hárédKépKépKép És már tényleg kismamás pocakod van.
Olivér még aránylag kicsi volt (kb. 10 hónapos) amikor kapta a narancslevet. Akkor nem is pöttyei hanem vörös, kitapintható foltjai voltak. Én akkor 100 %-os narancsot adtam neki.
Szerencsére a terhesség alatt engem elkerültek a fertőzések. Örülök, hogy már múlóban.
Olivér akkor ordít fürdés elött ha már hulla fáradt. Tegnap el is maradt mert már se ő se én nem bíruk idegekkelKép Lehet, hogy gonoszság tőlem, de én már olyan szinten ki voltam rá bukva....... Egész nap csak velem, senki mással nincs el. Ordítás és nyüglődés egész nap.Ott akartuk hagyni anyuéknál fél órára, hogy haza tudjunk menni a bicikliért, de amikor meglátta, hogy beülök a kocsiba, elkezdtett ordítani.
Ja és, hogy fokozzuk az élvezeteket, már megint taknyos!!!!!!!! Szerdán telt volna le a két hét betegség nélkül és akkor vihettem volna az oltásra, ami már 3 hónapja késik. Hihetetlen.
Kép

KataKép
Megértelek, OLikám is beteg. Mondja már meg nekem valaki, hogy mit lehet ez ellen tenni???? Zárt helyre nem viszem, főleg, hogy ilyen jó idő van. De a játszótérről már csak nem kell lemondani. Komolyan mondom, oxigén sátorban fogom tartani a kis JackotKép
Srácok nagyon édesek. Az én keresztfiam is állandóan idióta képeket vágKép

Ma állatkertben voltunk. A piros seggű majmok nagyon felkeltették az érdeklődésétKép Különben nem nagyon izgatta magát az állatok miatt. Motorozott ezerrel meg bámulta a többi gyereket. És lehorzsolta a vadi új nike cipője orráról a bőrt a hülye motorozással. Így jár az az a lusta anyuka akinek nem volt kedve lemosni a kutyaszart a régi cipőről, így az új cipőt adta a gyerekéreKép

Mentem mert kissé lepukkadtam (már két éjszaka alig alszik ez a motoros őrült)

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Annyira sajnálom,hogy Olikád már megint betaknyolt Kép Szard le az oltást, az a legkevesebb, csak az a kis motoros őrült Jacko ne szenvedne. Remélem azért semmi komoly. Küldöm a gyógypuszikat!!!
Köszi a válaszokat. Nálunk határozott pötyik vannak, elsősorban a pofiján, meg csipője felett két oldalon. Az is megfordult a fejemben, hogy a vírus(ok) ürülnek belőle gőzerővel. Remélem, valami kis ártatlan dolog, mert azért az elmúlt hetek után én is minden szaron elkezdek parázni...
Fürdés: nem fáradt, mert előtte itt idétlenkedik, tök jó kedve van. Ma az MSZP (!) mentette meg a fürdést és fordította jóirányba Kép Kép Kép Gábort múlt héten a Lurdyban "megdobták" egy MSZP-s frizbivel és ahogy meglátta Marci a kád szélén, rámutatott és elkezdett vigyorogni. Most honnan a túróból találja ki a szerencsétlen szülő, hogy mi kell a büdös kölkének??? Kép Kép Kép
Állatkert Kép Cipő Kép Lusta anyja Kép
Ja, Marci is a fél éjszakát köztünk aludta mára virradóra. Valami az alvókájával is romlóban van Kép Drukkolok, hogy éjszaka tudjatok aludni!

Mi délután sétáltunk itt a környéken, egy picit játszótereztünk (totál zsufi volt, "verekedni" kellett a "szerszámokért"), Marci végig a fejét tömte: Jó Reggelt szeletet, pogácsát. Öröm volt nézni Kép

Remélem mindenkinek jól sikerült a napja, a hétvégéje. Holnap beszámolókat szeretnénk Kép

Asszem én is megyek, fürcsi, olvasás, aztán szunya (remélem egész éjszaka)!!!

Pusz: Melinda (21+2)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Patriknak elkezdett végre tisztulni a tüdeje,de éjjel nagyon megijesztett,azt hittem kruppos rohama van.
Napközben játszott,rohangált.Délután a lovardában voltunk,felült mindkét gyerek a lóra.Patrik nagyon sírt-mikor le kellett szállni.Kép

Melinda!
Mikor vágattad le a hajad?
Pötyikhez sokat nem tudok hozzászólni,de remélem semmi komoly!
Fürdésnél nálunk ritkán van cirkusz,mostanában legtöbbször Raullal együtt pancsolnak a nagykádban és ezt mindkettő nagyon élvezi.KépHa majd Marci is együtt fürdik Pöttömmel,meglátod,ez is elmúlik.KépAzért remélem hamarabb!Kép
Szavazni Patrikkal voltam,egyszerűen nem tudtam elindulni nélküle,annyira sírt.Kép
Frizbi.KépKép
Mikor mentek Egerbe?

Gigi!
Taknyosság.Kép
Mióta Patrik kapja a Cebiont,végül is nem mondhtatom,hogy sokat betegeskedik- azért ezt a tegnap éjjelt szívesen kihagytam volna.
Mi is készülünk mostanában az Állatkertbe,kíváncsi vagyok Patriknak fog-e tetszeni.A lovardában nagyon elemében van,a baromfiudvarban eteti az állatokat,símogatja a lovakat,kutyázik.Kép
Megértem,hogy sokszor estére már sok.Nálunk is ez van:a két gyerek rajtam lóg egész nap,éjjel ugye még mindig nem alszunk,szóval előfordul,hogy tele a csukám.
Azt nézem,ezen a képen Raul nem is grimaszol nagyon,de a lábai úgy állnak,mintha ki lennének törve.Nem tudom,hogy csinálta.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Jó reggeltKép

KataKép
Raul gyerek lábán is látszik, hogy lóra termettKépKép Nekem ne mondd, hogy nem ti hajtogattátok neki ígyKépKépKépKép
Cebiont én is adok neki. Mától bevetem a Vitacolant is. Nagyon szorítok, hogy elkerüljön titeket a krupp. Ronda egy betegség.
Olikámmal is kukucskálósat jászottunk a szavazófülkébenKép

MelindaKép
Olibébinek is a hátán, a dereka fölött voltak foltok.
Lehet, hogy Marcikád politikai aktivista lesz?Kép
Nem is az oltás izgat (bár már túl lennék rajta), hanem, hogy Olivérnek is rossz, meg nekem is. Tiszta gáz a viselkedése. Nyüglődik ezerrel. Tegnap letusoltam, lefeküdtem. Öt perc múlva már ordít, hogy anya,anya! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Úgyhogy megint velem aludt. De legalább reggel aludna tovább egy kicsit. Negyed hétkor már kukorékolt.

Többiek??

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gigi, kezetfoghatunk! Rolcsi is csak rajtam lóóóóóg és folyik az orra és üvölt és EEEEEEEEEELLLLEEEEEEEEEGEEEEEEEEEEEEM VAAAAAAAAAN!!! Olyan jólenne pedig találkozni, jól kibeszélnénk ezt a két rosszcsontot!Kép

Szerencsére mától itthon vannak a nagyok, segítenek majd, de az a baj, hogy amikor ilyen "rohama" Kép van, csak én kellek neki Kép
No mindegy, tudod, majd ha idegen női cipők lesznek az előszobánkba, visszasírjuk ezt az időt, addig már csak pár át nem aludt éjszakát és véigig bömbölt napot kell kibírni Kép

Melinda, csini vagy! Jó a frizurád és szépen gömbölyödsz! Kép Sajnálom, hogy Marci is belépett (remélem csak ideiglenesen) az éjszakát át nem alvók táborába! Kép Már másik kismamától is hallottam, hogy egyik pillanatról a másikra üvöltött a fürdéstől a babó! Pár nap küszködés után azután ismét visszatért a kedve, azóta sem tudják mi volt a gond! Rolcsival is előfordult most, hogy ilyen hippernyűgi, hogy üvöltött amíg levetkőztettem és szorított magához. A vízben azután már újra a régi volt! Lehet, hogy ez is valami életkori sajátosság? Remélem hamar túllesztek rajta! Kép

Kata, nagyon aranyosak gyerkőcök egy csapatban! Kép Köszönöm, hogy szorítottál Kép Remélem a te fiacskáid jól vannak mindketten! KépKép

Györesz! Neked is köszönjük a drukkot! Kép Norbika jól van? és te? Azóta nem balhézott a játszótéren? Kép

Mica! Csuda édes pofija van ZolikádnakKépKép Néha olyan szívesen kölcsönkérnék egy kicsit abból a sok-sok energiádból! KépKép

Most mennem kell, mert megint nyüglődik a fiam Kép Megpróbálok még képet feltenni róla, milyen aranyos is tud lenniKép

Puszi!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Már feltettem és eltűnt Kép Konkrétan nem erre a képre gondoltam, de a másik még a masinán van, az elemek pedig lemerültek Kép Addig szeretném ezt megosztani veletek, szerintem ezen is tündér, a másikat este pótolom! Mindenkinek nyüglődésektől mentes, napsütéses szép napot kívánok!Kép
Évi
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

ÉviKép

Halálos ez a kabátKépKépKépKép A sapiról már nem is beszélve. Tiszta Tibi ez a gyerek!
Az ördög most az anyunál van, én meg ablakot pucolok meg függönyt mosok. De nem sok kedvem van hozzá.
Női cipő.......KépKép Én már most rosszúl vagyok tőle. Kép Tipikus idióta fiús anyuka leszekKép
Rolcsinak van láza vagy hőemelkedése?? SZerencsére Olivérnek nincs, de köhécsel egy kicsit.

Most megyek mert nem végzek, és még ezt az őskáoszt is el kell tüntetnem ami itt van.

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?