Sziasztok!
Próbálok egy-két értelmes sort írni, de nem tudom, mi fog kisülni belőle...
Marcit a hányás után lefektettem, majd 1 óra alvás után jött a dokinéni. Sajna fel kellett ébreszteni, de a gyors vizsgálat után pikk-pakk visszaaludt és aludt még 3 órát, így összevissza lenyomott 4-et
Annyira büszke vagyok, hogy ilyen ügyesen alszik és magától
5 körül ettünk egy reszelt almát, viszont negyed 7-kor és fél 8-kor megint volt egy-egy nagy fosi, amikor a vizsgálatom szerint az alma távozott. A kedve változatlanul jó (hála az égnek!!!), vacsira csak 60-70 grammnyi zöldségpépet evett, de többet inkább nem erőltettünk. Nagyon szépen ivott, mintha érezte volna, hogy az nagyon fontos. Bár megbeszéltem Vele, hogy innia kell sokat-sokat, mert egyébként vissza kell mennünk a csúnya kórházba. A Drágám kikerekítette a szemét és ivott, mint a katonatiszt
Szopizni csak reggel akart, most este valahogy öklendezés jön rá, így nem is erőltettem. Szépen elaludt, remélem éjjel sem lesz semmi probléma. Most így állunk, remélem rosszabb nem, csak jobb lesz a helyzet. Nagyon reménykedem, hogy napi egy-két fosival megússzuk, mert a tegnapi 10-11 fosi elég elkeserítő volt és gondolatban már a kórházba pakoltam
A dokinéni szerint a 3 napos lázra kaptuk be az oltást, mert a tünetek egyértelműen azt igazolják (pontosan 3 napig magas láz, utána valszeg az oltás miatti hőemelkedés 2 napig, pöttyök, a tarkója felett duzzadt csomócskák).
Ja és ami nagyon fontos, hogy ha lázas betegség esetén a babóca bőrén apró piros pöttyöket láttok, amik úgy néznek ki, mintha tűvel meg lenne szúrkálva a bőre, tehát épp egy tűnyi nagyságú a pötty, akkor rögtön menjetek dokihoz. Nálunk előjöttek, de én nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget, viszont a dokinéni ebből rögtön vírusfertőzésre gondolt, így küldött azonnal vérvételre, ahol kiderült a nagyon alacsony vérlemezke számunk: 97 (150 az alsó határ). Sajnos ez az érték lement 83-ra, majd péntekre egészen 77-ig. A kórházból 5 főnyi orvoscsapat jött hozzánk vizitelni, mert fennállt a belső vérzés veszélye! A lényeg, hogy apró szúrásszerű pöttyök láz mellett: indulás a dokihoz!!!
Györgyi!
Szorítok, hogy Norbikának semmi gondja ne legyen és csak a szuri okozza a lázat. Mennyi volt egyébként az a láz? Mert nálunk 38 alá szinte nem is ment
Puszika az ügyes Norbikának
Kata!
Kitartást a Ruszlán nélkülöző időkben! Mindjárt otthon lesz!
A dokinénitek tényleg nagyon durva
Saxi!
Jobbulást az artista Lilike fülének! Hihetetlen, hogy miket művelnek ezek a prücskök. Marci ma is leszaltózott az ágyról, szerencsére fejecskéjét annyira nem ütötte be, de azért picurit koppant. Egyszerűen nem lehet mellettük lenni minden pillanatban...
Évi, Gigi!
Annyira örülök, hogy újra itt vagytok! Ha valami pozitív lehet Marcika betegségében, hát az, hogy a híradásaitok útján visszatértetek ide
Évi!
Nagyon szépek a gyerkőcök! Rolcsi hihetetlenül megnőtt, Nagyfiad hihetetlenül helyes, Nagylányod is nagyon szép leányzó.
Húsvét néha bevillan, hogy lesz, de most ez érdekel a legkevésbé...
Tali egyszer majd jó lesz, csak még nem tudom, mikor lesz minden babóca egészséges EGYSZERRE.
Gigi!
Oli hihetetlenül megnőtt!!! Annyira édi a pizsiben, és ez a mosoly egyszerűen zabálnivaló!!!
Hány centi magas ez a kis törpe?
Marika
állapota közepes, remélem lassan a gyógyulás útjára lépünk!
Márti!
Sajnálom, hogy Gigi is nyügi lett. Szorítok, hogy minél hamarabb elmúljon ez a nehéz időszakotok!
Mica!
Irigyellek, hogy ilyen ügyes vagy, hogy mindent pikk-pakkra elintézel, mobilis vagy, stb
Ennyire nem szokott durván kijönni Marciból a kaja, de az tény, hogy nem könnyű eset. Erre még a dokinéni sem mondott semmit, mert előfordul, hogy valaki ilyen fajta. Pl. a húgom is állandóan félrenyel mindent, öklendezős stb., pedig holnap lesz 28 éves
A mai esetre azt mondta, hogy tuti, hogy a gyomra is sokkal zaklatottab, fel van kavarodva. Nem vettem okoskodásnak a kérdésedet, tényleg furi.
Szopihoz gratulálok
Tényleg ügyesek voltatok! Marci sem igényelné, ha nem adnám Neki, pl. a kórházban kétszer elmaradt, szabályszerűen elfelejtettem, Õ pedig simán elvolt nélküle.
Mindenkinek köszönöm a drukkokat, gyógypuszikat mégegyszer
Apropó én is összeszedtem tuti kis fertőzéseket a kórházban. Érzésem szerint mind húgyútit, mind hüvelyit sikeredett egyszerre
Viszont Ketteske tündéri volt végig, mert mindig rúgdosott, amikor tudott, így megnyugtatott, hogy legalább Vele minden rendben van
Na pusz, mindenkinek jó éjszakát: Melinda (20+4)