Sziasztok!
Ma voltam utoljára védőnéninél, már csak NST-re megyek...
Találkoztam a Katusékkal ők meg dokinéninél voltak, a Máté baba betegen is jókedvű, mosolyog meg kell zabálni!!!
Katus! Majd írd meg mit mondotta doki, ok?
Vettem olyan pelenkázó-izét a DM-ben amit mutattál, vagyis amit kérdeztem. Tök szuper! Ugye azt mondtad hogy lehet mosni is. Meg mini-fogkrémet, mini-Nivea dezodort, zoknit fogkefét a kórházba. Lassan én is megvettem mindent, kivéve egy-két kisebb dolgot.
Úgy néz ki hogy mégis tudok szoptatni! Tegnaptól van tejecském is! Sirály!!
Reni!
Szuper a ház! Láttam van szopispárnád, Te szereted? Kinéztem egyet én is csak még akkor nem tudtam a nemét, és csak kék és rózsaszín volt a boltban!
Ági! Nekünk csak 2 ablakunk van meg egy ablakos ajtónk. Kicsi ház előnye a hátrányaival szemben!
Mindenki akinek nem alszik a gyermeke! Áron is velem aludt kb 3 éves koráig, mindig meg is ébredt aztán egyszercsak átszokott és azóta úgy kell neki könyörögni hogy aludjon velem ha nincs a Laci itthon. (Már most is nézegetem a matracokat, mert szerintem ez a baba is velem fog és akkor a Laci bizony leszorul az ágyról. Pedig ahogy ismerem, nem fog átmenni a másik szobába, amikor a Szonja itt volt akkor is képes volt egy sz..r kis vékony gyerekszivacson - amin tornászni szoktunk Áronnal- aludni. De azt nem fogom engedni neki, mert megfázik a veséje)
Azért utólag nagyon jó a pici mellett aludni, én mindig szagolgattam éjjel, és egyből érzed ha valami gáz van, pl lázas vagy ilyesmi. Persze azért direkt nem fogom beszoktatni az ágyba, de ha csak ott jó akkor legyen!
Sárvár szupi hely, mi voltunk 3-asban Áront ki sem lehetett szedni a medencékből! Érdekes ilyenkor nem baj ha vizes lesz az arca, csak otthon baj!!