Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jucus! Gratulálok, Eszter nagyon szép kislány!

Tud Nekem segíteni valaki abban, hogy áprilisban mikor van szülőszoba látogatás? Azt hiszem ideje lenne ellátogatni!!

Satuk! Te állsz hozzám a legközelebb. Engem is érdekelne a magzatvíz dolog... Elkezdted már összepakolni a kórházi csomagot?

Évi
(33+5)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Jucus! Gratula a babához,gyönyörű.
Dóri! és Cirkuszka!
Én is 11.kerületi vagyok,és hallottam az egyszeri támogatásról,de nekem azt mondta a védőnő,hogy már teljesen mindegy hogy mikortól vagy bejelentett lakos,jár és kész. Én is nagyon örültem az összegnek.
Vica 10!
Nekem is Mészi a dokim.Ezek szerint nem nagyon szereti megtippelni a babák súllyát.

Remélem mindenkinek jól telet a hétvége!
Szép napot!
Eszti(28+3)

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Évi! nem kezdtem, de már ráparáztam.. Kép gondolatban addig jutok el, hogy zokni, bugyi.. de milyet.. és ezt a dokival kell kiiratni?? és itt elvesztemKép
Mit kell vinni??? Asszem le kéne feküdnöm, és 2 hónap mulva felkelni, babával a kezembenKép
ÉNMÁRNEMISTUDOKSEMMIT!!- asszem ezt nevezik páninak.
KépKépKépKép
Puszi! Satuk 33.hét keződik

satuk

Sziasztok!

Satuk, Évi!

Nekem burokrepesztés volt, és amikor elkezdett folyni a magzatvíz, olyan érzés volt, mintha bepisilnék és nem tudnám visszatartani. Aztán változó intenzitással folydogált, amikor méhösszehúzódásom / fájásom volt, akkor ömlött. A szülésznő nem győzte cserélni alattam a lepedőt.

Szóval nagyon nedves élmény volt! Kép Aztán nekem mennem kellett a műtőbe ...

Az utolsó hetekben én is mindig attól féltem, hogy majd vásárlás közben elfolyik a magzatvíz és az milyen kellemetlen lesz. KépSzerintem ez mindenkinek a rémálma ...

Ildikó (Márton 5 hónap)
Vendég

Lányok! Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Ne keseredj el!
Kitartás,nem megy mindíg minden simán! Lesz még babátok,légy nyugodt!
Sajnálom.
Eszti(28+3)

Kép
Kép
mano4

Kiscsillag! Kép

satuk

Kiscsillag,

nagyon sajnálom Kép

biztos orrvérzésig hallottad már, de tényeg számít, hogy tudsz-e lazítani, vagy sem. Próbáld meg meggyőzni magad, hogy nem MUSZÁJ, hogy most legyen, csak az, hogy majd egyszer sikerüljön. Megnéztem, hány éves vagy, 29 évesen igazán ráérsz még, vegyél egy nagy levegőt, és fuss neki újra. meglátod, menni fog!

Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok Lányok!

Először is, Jucus én is nagyon gratulálok nagyon szép a kislányod, de tényleg régen láttam ilyen szép kis pofiju babát -persze az enyém is gyönyörű... szerintem Kép -

Kiscsillag! Továbbra is drukkolok, és én is sajnálom Kép

Mano4, Vica10!
Én is Mészáros doktor úrnál szültem, és nekem azt hiszem a 35.hét környékén megtippelte a kisfiam súlyát és teljesen bejött neki, mikor mondtam a szülésznőmnek ő azt mondta nekem, hogy a doktor úr általában nagyon jól eltalálja a "méreteket". Szóval egy kis idő és biztos mondja majd Kép

Satuk, Évi!
Azzal kapcsolatban, hogy mit kell vinnetek a kórházba egy jó tanáccsal tudok szolgálni Kép, nekem az egyik előadáson (talán a szülésre való felkészítésen) adtak egy kórházi listát, hogy mit kell csomagolnunk magunknak és a babának én az alapján pakoltam és nem hiányzott így aztán semmi, ha nem tudtok elmenni egyikre sem szerintem az 5.emeleten ahol az ultrahangot csin. ott biztos lehet kérni a pultnál, próbáljátok meg. Kép

Ildikó!
Látom, hogy a kisfiad 5 hónapos, nekem Zsombi lassan 3 lesz, egy olyan kérdésem lenne, hogy mikortól lehet neki tápszeren kívül (sajna a tejem elfogyott) mást is adni és ha lehet akkor mit? Persze majd a védőnővel is konzultálok csak kíváncsi vagyok, hogy Te hogy csináltad(csinálod). Persze ha más is tud ebben segíteni örömmel veszem Kép Előre is köszi.

Anita (Zsombi 3hónap)

Kép
szsombi

Jucus!

Hatalmas gratula a kislányodhoz, gyönyörű baba!

Réka (40-en túl, jajjjjjj)
sampa

Kiscsillag!

Nagyon sajnálom ...

Kép

Ne add fel!

Ildikó
Vendég

Évi,

holnap van a következő szülőszoba látogatás. A szülészetre kell menni fél 6ra. Én megyek, jön még valaki?

Satuk,

http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/ ezen az oldalon van ilyen lista, amit keresel.

Jube
28+1

Kép

Kép
jube

Sziasztok!!
Először is Kiscsillag fel a fejjel!!!! Van egy tuti telefonszámom. Õ egy természetgyógyász és mindenkinél lett baba, akinek segített!!! Mégpedig nagyon rövid idő alatt.

Satuk, Évi! Tudnék mesélni a magzatvíz elfolyásáról, mert mindkét szülésem azzal kezdődött hogy elfolyt.Nekem mindkét esetben ömlött, egy törölköző kb.5 mp alatt átázik, olyan mintha pisilnél, csak tényleg nem tudod megállítani és nekem erősebb sugárban ömlött. Végig, míg nem lett meg a baba. Ha például áruházban vagy és ott fog folyni, jobb esetben eljutsz egy padig, ahonnan segítséget hívsz. Ha nagyon erősen folyik az is jó lesz. Amúgy biztos lenne ott valaki, aki segít. Aki szült megérti miről van szó.Aztán meg van, akinek csak szivárog. Én az Auchanban voltam, amikor éreztem, hogy valami folydogál. Nyudodtan vásárolgattam, mert megnéztem és semmi nem volt gyanús. Aztán pár óra múlva itthon az ágyamban elöntött. Tényleg jó erővel áradt kifelé.Eléggé bepánikoltam.Végül 2 nagy törölközőt gyömöszöltem a gatyámba és úgy mentem a kórházba.Az egész lakás úszott a magzatvíztől.És lányok, most nem túloztam.
A nagy betét sem számított. Ez elég rossz élmény volt.
Remélem nem ijesztettem meg senkit, de nekem ilyen volt és utólag úgy vagyok vele, hogy hálát adok a Jó Istennek, hogy itthon történt.
Puszi
Andi
andry

Anita!

Leghamarabb 4 hónapos korban lehet neki mást is adni, de ha van anyatej, akkor inkább 6 hónaposan. Szóval Te még ráérsz, szerintem most még elég neki a tápszer, ha már nincs tejed!

Én kb. két hete kezdtem el a kiegészítő táplálást. Először gyümölcslevet és gyümölcspépet (alma, őszibarack, banán) adtam Marcinak. A banánnal óvatosan kell bánni, mert megfogja a székletet és ez nektek egyébként is probléma. Mivel már megszokta a gyümölcsöt, a héten kezdtem el a főzelékeket; burgonya, cékla, sütőtök, sárgarépa. A védőnő javasolta a sóskát és a spenótot, de azt még nem próbáltam.

A biztonság miatt én zömében Hipp bébiételeket és bébiitalokat adok neki.

Szerintem nagyon fontos, hogy fokozatosan vezesd be az új ízeket, először csak pár kanállal és napról-napra növelni az adagot, mert egyszer-kétszer Marci túlette magát, aztán persze fájt a pocakja rendesen :-(

Ildikó (Márton 5 hónap)

P. s. Megerősítem Andit, a magzatvíz nekem is elemi erővel jött kifelé, csak én a szülőágyat áztattam :-))) Azért ne pánikoljatok!!!!
Vendég

Szia Ildikó!
Köszi a tanácsot, máris "okosabbnak" érzem magam KépEgyébként a tápszerrel nincs gondunk, mert szereti, bár szerintem ezért nincs rendesen széklete, de a védőnőm mondta hogy ha majd elkezd enni mást is úgyis "beindul" rendesen a kaki Kép
Ja, egyébként én is a szülőágyat áztattam, de valahogy ott abban a helyzetben nem nagyon zavart persze kellemetlen volt, de szerintem a szülésznőm és a dokim is volt már ilyen "helyzetben" Kép
Még egyszer köszi, ja és megnéztem a picurkáról a képeket amiket feltettél a "bemutatkozásodhoz", nagyon édi Kép

Kép
szsombi

Sziasztok!

Kiscsillag! Nagyon sajnálom... Kép

Jucus!
Gratulálok én is a gyönyörű babádhoz! Bár már én is itt tartanék... Ma betöltöttem a 41. hetet. Kezdek elszontyolodni, hogy nem akar a kislányunk megszületni... (nagyon nem szeretnék előre befeküdni a kórházba).

Valakinek közületek "bejött" a lépcsőzés???

Már a napsütés sem doppingol. Kép
Azért szép napot mindenkinek!

Dina

bdina

Sziasztok!

Jajjj, most egy kicsit megijedtem a magazatvíz elfolyással kapcsolatban. Nekem még kb. 5 vizsgát kellene letennem. Azért ez érdekes lesz. Lehet, hogy még is kellett volna halasztom az utolsó félévet???

Jube,
Be kell jelentkezni vagy fel kell iratkozni a szülőszoba látogatásra? A férjem benne van, úgyhogy valószínűleg mi megyünk.

Mano4,
Én a Hegedűs dokihoz járok, csak a Mészárosnál voltam UH-on. Nagyon kedves és szimpi orvos. Jó benyomást keltett. Csak épp a baba súlyát nem tudtam meg. De remélem legközelebb már valaki mond valamit.

Satuk,
Te fogsz szülésznőt fogadni? Én gondolkodóba estem, hisz első babás vagyok és fogalmam sincs, hogy mit mikor kell csinálni. Persze apás szülést tervezünk, de akkor is. MÉg én sem kezdtem el összepakolni, de holnap megnézem azt a listát a kórházba.

Mindenkinek szép napot!

Évi(33+5)

vica10

Sziasztok!

Kiscsillag!

Nagyon sajnálom!! De" Küzdj ember és bízva bízzál!"

Eszti, Cirkuszka!

Ma megérdeklődtem a kerületi támogatást! A lényeg, hogy Te vagy a férjed a kerületbe legyen állandó lakos. Ha megszületett a baba, be kell menni az igénylő papírjaival ( személyi, lakcím kártya, taj kártya, a baba születési anyakönyvi kivonata. Ki kell tölteni egy papírt, lemásolják a baba születésijét, és kész! Ja, és a számlaszámot is el kell vinni!
Választhatod azt is, hogy 30 ezer Ft- ot ebből a babakötvényre utaljanak, de szerintem akkor elfér az a pénz a Ti zsebetekben is!

Érdekes ez a magzatvíz elfolyási dolog! Remélem, nem vizsga közben lesz szerencsém!!!

Én még nem tudom a szülőszoba látogatást. A férjem tuti nem ér rá.

Szép estét!!

Dóri

Kép
nagydora

No én is itt..Kép
Évi! Nem tudok még semmit, de mond majd Te is, hogy mire jutottál, én még a Doki bácsit is megkérdezem, meg várom a tapasztaltabbak véleményeit is!! Lányok, remélem értitek!Kép
Ildikó! Ment az emil!Kép Végre..
Jube, engem is érdekelne, hogy fel kell-e iratkozni! Mennyi ideig tarthat, mert a páromnak fél7re el kell mennie a MOMba.., van egyébként később is alkalomKép? Vagy csak a végén, éleben fogom látni?Kép
Bdina! Hajrá, jelezz mindenképpen!!
Nekem mostanában a bébim az oldalamon akar kijönni.. nektek volt ilyen? Alig tudok ilyenkor ülni, vagy meglenni.. nem fáj, csak mint aki karót(vagy gyereket nyeltKép) és még 7 hét alatt mik lehetnek? Lehet, hogy jobb, hogyha nem tudom??Kép
Puszi: Satuk 33

satuk

Nagydora!

Koszi! A ferjem van ide bejelentve en 19be, szerinted ott is lehet vmit szerezni?
Nem tudom en Mészihez járok es nagyon szimpi! Nagyon kedves es odafigyelo!Kép)

Jo Ejt!

Kép

Kép
cirkuszka

Köszönöm az együttérzést!! Kép Nem tudom mikor fogom kiheverni ezt, talán soha. Kép Sokkal jobban fáj, mint gondoltam volna... Főleg, mert vérvétel elött 2 pozitív tesztet is csináltam. Kép Így sokkal, de sokkal rosszabb volt!!! Próbálok előre nézni, de már nem bízom annyira benne. Kép

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Ne add fel, ez még az első volt!!!!!!

Dina, lassan én is bevállalom a lépcsőzést... Én már mindent kipróbáltam, túráztam, mentem egész nap, a babó mégsem "pottyant" ki Kép Én se szeretnék egy hét múlva befektetést...

Szép napot!
Réka (40+3)
sampa

Sziasztok,

nem kell feliratkozni a szülőszobára, se bejelentkezni, csak oda kell menni fel6ra. Az én férjem sem ér rá, de én azért megnézem. Kép ő majd akkor jön, ha már "élesben" megyünk. nem tudom, meddig tarthat.

Minden hónap első keddjén van szülőszobalátogatás, tehát ma, május 2, június 6... etc.

Kiscsillag, mi veled vagyunk, fuss neki a következőnek, amint lehet.

Jube
28+3 (tegnap elrontottam....)

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Akkor én szerintem/mármint mi.. máj.2án megyünk, mert a mai nem fér be.. sajna..
De Jube, minden infót ossz meg velünk!
Hajrá Sampa(is)!KépKépKép
Satuk33+2

satuk

Dóri!
Köszi az infót!Szerintem is elfér majd a zsebünkben az a pénz!
Te mész a szülőszoba látogatásra?Én még gondolkodom rajta,ill.a férjemmel szeretnék menni,Õ meg nem bizti hogy hazaér időben.Majd meglátjuk.
Ja, ha vizsga közben folyik el a magzatvíz,tuti ötöst kapsz!
Kiscsillag!
Ne légy ennyire elkeseredve! Ez még csak az első volt! Türelem,meglátod sikerülni fog,csak ne akard annyira görcsösen.Próbáld elterelni a gondolataidat. KItartás!!!
Cirkuszka!
Én is Mészihez járok,és nekem is nagyon szimpi.Te hanyadik hétnél tartasz?
Mindenkinek szép napot!
Eszti(28+4)

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Mi valószínűleg ma megyünk a szülőszoba látogatásra. Nagyon kíváncsi vagyok!!!

Satuk,
Én is néha úgy érzem, hogy az oldalamon jön ki a baba. Nem szereti, ha az oldalamon fekszek, akkor rögtön jelez, hogy forduljak egyet. Én a hátamon nem bírok aludni. Úgyhogy az éjszaka már kész rémálom, pedig lesz ez még rosszabb is.

Kiscsillag!
Kitartás, legközelebb sikerülni fog!

Hajrá Sampa!!!

Évi (33+6)

vica10

Sziasztok!

Réka, nekem nem jött be a lépcsőzés, séta, meg minden más sem sajna.

Ha holnap reggelig nem indul be a szülés, be kell feküdnöm. Jajjjjj....

Napsütéses napot mindenkinek!

Dina
(41+1) Kép

bdina

Mano4!

En meg sajnos sehanyadikbanKép(( Volt egy vetelesem feb 22en volt egy vetelesem! Meszi 3honap pihit javasolt hat most mar csak ketto!Kép

Kép

Kép
cirkuszka

Szia Bdina!
Veronika vagyok. 28.-án megszületett Szofi Veronika 4kg-mal és 60cm-rel. Az első fájástól a kibújásig kerek 1 óra volt. Kép
Hasonló könnyű szülést kívánok neked is.
Puszi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!

Cirkuszka!
Nem tudom, van e ilyen a 19. ker- ben. Nálunk a 17- ben, ahova költöztem, nincs.
De szerintem fent van a kerület honlapján! Nézd meg!

Kiscsillag!

Tudom, hogy mindenki azt mondja, ne legyél elkeseredve. Szerintem meg jól sírd ki, és dühöngd ki magad, és utána újjult erővel fogj neki! Arról nem is beszélve, hogy úgyis akkor fog összejönni, amikor nem számít rá egyikőtök sem!!
Sok erőt neked!

Üdv: Dóri (30+5)

Kép
nagydora

Sziasztok!

Ma egész nap takarítottam, lépcsőztem, meg minden egyéb nyalánkság, erre a délutáni CTG olyan nulla méhtevékenység lett, hogy ihajj. (egy jóslófájás figyelt be) Kép Szóval reménykedem.

Dina, drukkokat küldöm, hátha éjjel meggondolja magát a kiscsaj!!! Kép Kép Kép

Dóri! Szerintem is jót tesz, ha kidühöngi magát az ember, csak ne adja fel!!!

Kiscsillag! A pozitív tesztekhez mit szóltak a Kaáliban?

Vica!
Próbáld meg egy párnával aládúcolni a pocakot, hátha segít Kép

Szép délutánt/estét!

Réka
sampa

Jajj, lemaradt: köszi a drukkokat! Kép
sampa

Sziasztok!

Képzeljétek, megint kikaptam egy ici- picit! Most a védőnőtől, de megint a súlyom miatt. Másfél hónap alatt 4 kilót híztam. :-(
Igazából nem nagyon érdekel, mert jól érzem magam a bőrömben. Nem vizesedem, nem érzem rosszul magam, semmi ilyesmi.
Bár nem nagyon értem, mitől hízom. Nem eszem sokat, akkor sem túl szénhidrátgazdag kajákat...
Na jó, nasi megy, de az sem túl sokat!!

Szóval ez van....

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Vera! Gratulálok Szofihoz! Nagyon mázlista vagy! Én még most este itthon, aztán reggel kórház. Jó lenne majd néha egymásról hogy alakulnak a dolgok.
Puszi nektek is!

Réka! Köszi a drukkot! Én is drukkolok neked, hogy beinduljon mielőbb minden.

Hát szép pocakosodást és babázást mindenkinek!

Dina

bdina

Most olvasom vissza és hát eléggé zagyván fogalmaztam.

Javítás: Kép Vera: Jó lenne TUDNI egymásról (profilomban e-mail címem)

Réka: beinduljon mielőbb a szülés és ne kelljen kórházba feküdnöd.

bdina

Sziasztok,

voltam tegnap szülőszobát nézni, akármelyikbe kerülünk, jó dolgunk lesz. Kép szépek, tiszták, újak, és nagyon kedves volt a szülésznő is. (Várnai Gabi)

nem is gondolná az ember, hogy egy állami kórház ilyen szép is tud lenni....

Jube
28+4

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Mi is voltunk tegnap szülőszobát nézni. Nagyon nagy volt az érdeklődés.
Jube, egyetértek veled, mindegyik nagyon szép, tiszta és ami még fontos, hogy hangulatos. Nem volt szülés, így mind a három szülőszobát meglehetett nézni.

Satuk,
Volt szó a magzatvíz elfolyásról is, hát nem semmi.... Sőt Várnai Gabi felsorolt pár dolgot, hogy a szülőszobára mit érdemes vinni magaddal ill. a férjednek. Ha teheted mindenféleképpen menjél el a májusi előadásra. Szerintem sokat segít,hogyha már tudod, hogy hova kerülsz. Sőt holnap lesz az együttszülésről előadás. Azt hallottam, hogy az még nagyon érdekes.

Lányok!

Tudtok abban segíteni, hogyha választok szülésznőt, akkor mennyit illik adni Neki?!

Mindenkinek szép napot!

Évi (34)

vica10

Sziasztok!

Mi voltunk anno együttszülés előadáson! Jó volt! Írjátok össze előre a kérdéseiteket! A szülőszobák valóban szupik (Gabika méginkább)! Bence a legbelsőben született. Kép

Szép napot mindenkinek

Kép

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Anide! Gyönyürű a baba.. Jó nézni ezeket a kicsiket, már lassan nekünk is itt az idő, de addig még pihizek, amennyit lehetKép
Vica! mit mondtak a magzatvízről? Kép
puszi!
Satuk33+3

satuk

Sziasztok!

A holnapi előadásra fel kell iratkozni, vagy csak beállítunk és kész??
Hánykor lesz?
Megy holnap de. valaki a Kútvölgyibe??

Dóri (már fogalmam sincs, hol tartok.. :-))

Kép
nagydora

Cirkuszka!
Bocsika,biztosan írtad már,csak az én fejemből esett ki.Remélem hamar összejön majd a baba.Sok sikert!
Dóri!
Szegény,Téged mindíg a súllyod miatt piszkálnak!
Szerintem amíg Te jól érzed magad a bőrödben,addig nagy baj nem lehet.
Te voltál szülőszoba látogatáson?
Edina!
Nagyon szépen fejlődik Bence! Még csak most született,és már mekkora!
Mindenkinek szép napot!
Eszti(28+5)

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Szerintem is nagyon jók ezek az előadások, mindenképp érdemes elmenni.

A szülőszobák tényleg szépek, én a középsőben kezdtem szülni. Õszintén szólva, amire intenzíven emlékszem, az az óra és a kép a falon. Az óra mondjuk nem csoda, hiszen állandóan azt néztem, mennyi idő telik el két fájás között.

Ildikó

Kép Márton 5 hónap
Vendég

Szia Anide!

Én is Várnai Gabikánál szültem és a legbelső szobában, szerintem is nagyon jó volt, hogy őt választottam szülésznőmnek.
Bence mennyi idős is? Nekem Zsombi 2,5hónapos.
Láttam a bemutatkozó lapodat és hogy Biatorbágyon laktok a férjem ott dolgozik a Rynart Transportnál egyébként mi Budakeszin lakunk nem is olyan messze tőletek, aztán majd nem sokára meg Herceghalomra költözünk szóval még közelebb leszünk hozzátok, jó lenne 1x majd v.mikor találkozni, már ha van kedved ?Kép
Sziasztok és szép napot:
Anita

Kép
szsombi

Szia Ildikó!
Jót nevettem azon amit írtál, mert tényleg én is leginkább az órára emlékszem, tudom, hogy délben ránéztem amikor bejött a doktor úr és mondta, hogy 2-re meglesz a baba, na onnantól kezdve tényleg percenként néztem az időt és vártam a 2órát Kép aztán negyed 2-re meg is lett Zsombi, szóval jók voltak a "számítások" Kép
Na pusz:
Anita

Kép
szsombi

Bocsi negyed 3-ra lett meg, elírtam Kép
Na szia.
Anita

Kép
szsombi

Szia Eszti!

Az a helyzet, hogy annyira nem izgatom magam. Sőt, szerintem nem is mér jól az a mérleg! ( Nem azért, hogy mentsem magam)De utána mindig megmérem magama barátnőmnél is, és az legalább egy kilóval kevesebbett szokott mutatni! Mindegy. Csak bántja a hiúságomat! :-)

Nem voltunk szülőszoba látogatáson. A holnapit megkérdezem a férjemtől, aztán meglátjuk.

Ti hogy vagytok??

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Anide, örömmel látom, hogy nem vesztél el. Már annyiszor kérdezősködtem, de senki nem válaszolt. MI VAN ADRIVAL? Ti jóban vagytok igaz? Miért tűnt el? Tudsz róla valamit? Már próbáltam e-mailben is elérni, de nem működött a címe. Légyszi írd meg nekem, ha tudsz róla valamit.
Szép napot mindenkinek,Andi.
andry

Dóri!
Köszönjük szépen,mi jól vagyunk.És Ti?
Mi talán a májusi szülőszoba látogatásra eljutunk.
Vásárolgattok már a picinek? Mi éppen a babkocsikon dilemmázunk,hogy melyik is lenne a legpraktikusabb.
Üdv:Eszti

Kép
Kép
mano4

Szia Ildikó!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet képet felvarázsolni ide, mert raknék fel én is Zsombiról de fogalmam sincs hogyan kell.
Köszi:
Anita

Kép
szsombi

Szia Anita!

Ha képet akarsz feltenni, akkor mellékletként kell feltölteni. Ráklikkelsz a melléklet feltöltése "gombra" és követed az utasításokat! Sajnos csak meghatározott nagyságú képet lehet feltenni Kép, azt hiszem 600x600-ast.

Szóval az óra Neked is "kulcszereplő" volt a szülésnél. Nem is csodálom, szerintem mindenki így van ezzel. Tényleg a szobából ez maradt meg leginkább, talán azért is mert sokkal fontosabak voltak az emberek, akik körülvettek, a férjem és az orvosom!!! Mellesleg én ebbe a szülőszobába (hogy is hívják Holdfény v. Holdsugár?) akartam a legkevésbé menni, nem tetszett, hogy a szülőágy az ajtóval szemben van, a szoba meg a műtővel szemben. Lehet, hogy női megérzés volt a szülőszoba látogatáson, hogy mindkettőhöz közöm lesz?! De így utólag, még a műtőt is gyönyörűnek találom ... Kép

Ildikó

P. s. Remélem sikerül feltenned a képet!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?