Sziasztok Lányok!
Először is, Jucus én is nagyon gratulálok nagyon szép a kislányod, de tényleg régen láttam ilyen szép kis pofiju babát -persze az enyém is gyönyörű... szerintem
-
Kiscsillag! Továbbra is drukkolok, és én is sajnálom
Mano4, Vica10!
Én is Mészáros doktor úrnál szültem, és nekem azt hiszem a 35.hét környékén megtippelte a kisfiam súlyát és teljesen bejött neki, mikor mondtam a szülésznőmnek ő azt mondta nekem, hogy a doktor úr általában nagyon jól eltalálja a "méreteket". Szóval egy kis idő és biztos mondja majd
Satuk, Évi!
Azzal kapcsolatban, hogy mit kell vinnetek a kórházba egy jó tanáccsal tudok szolgálni
, nekem az egyik előadáson (talán a szülésre való felkészítésen) adtak egy kórházi listát, hogy mit kell csomagolnunk magunknak és a babának én az alapján pakoltam és nem hiányzott így aztán semmi, ha nem tudtok elmenni egyikre sem szerintem az 5.emeleten ahol az ultrahangot csin. ott biztos lehet kérni a pultnál, próbáljátok meg.
Ildikó!
Látom, hogy a kisfiad 5 hónapos, nekem Zsombi lassan 3 lesz, egy olyan kérdésem lenne, hogy mikortól lehet neki tápszeren kívül (sajna a tejem elfogyott) mást is adni és ha lehet akkor mit? Persze majd a védőnővel is konzultálok csak kíváncsi vagyok, hogy Te hogy csináltad(csinálod). Persze ha más is tud ebben segíteni örömmel veszem
Előre is köszi.
Anita (Zsombi 3hónap)