Sziasztok!
Szirom!
Szegény Miksa
Nálunk is hasonlóan kezdődött az év, és szintén nem vagyok hozzászokva. Apa szokott rámszólni, hogy ne parázzak, lesz még millió gyerekbetegségünk...na ja, könnyű neki, Õ már egyszer túlélte ezt az időszakot.
Zsófinak hörghurutja volt februárban, meggyógyult, utána elkaptuk ezt a hányós-fosós vírust, alig, hogy vége volt, kezdett megint köhögni. Dokibácsi szerint a vírus legyengítette az immunrendszerét, és kiújult neki a hörghurut. Másodszorra legalább antibiotikum nélkül sikerült megúsznunk, de már nagyon untam...
Nem mertem ráordítani, mert annyira az almára összpontosított, hogy féltem, ha kizökkentem, leesik. Kép is csak azért lett, mert pont elemet cseréltem a gépben, amikor ezt sikerült neki elkövetni
Láztalanság
Tökjó
Tökjó
Rita!
Adél
Így ránézésre nagyon illik rá a neve
Nem tudom, miért, de úgy érzem. Tündéri
Nagyok is, most nézegettem a profilodat.
Anikó!
Enyém gyerek mindent eszik, mindig, mindenhol
Ruházni egyszerűbb, az biztos
Magnófelvétel
Nálunk: gyere le, ne mássz fel, az anyáé, dolgozik (egy nap ezerszer megkérdezi, hogy ápa?ápa?ápa?), csukd be a hűtőt, Zsófi leesel
Ház: még nem tudjuk, bár nagyon valószinű, hogy átköltözünk a szomszédba (a barátnőmék nemrég költöztek be az új házukba, a régi meg ott áll üresen az udvar másik végében), legalábbis egy időre. Új födém, új tető... A tetőtérben lesznek a hálók, fürdőszoba, gardrób, mosókonyha. Lent pedig anyósomnak egy külön bejáratú szoba, konyha, fürdő. A maradék kb.60nm pedig a nappalink, konyhánk. Persze kiugranak a falak, új nyílászárók, fűtés, burkolatok. Szóval nem egyszerű.
Ezt adtuk el, ha minden igaz:
És egy tök ugyanilyenben lakunk.
Ildi!
Szépen hízik Natasa
Nózija
Begett
Öt hónap???
Annyira szeretném, ha ez nálam is működne!!! Hatalmas akaraterőd volt!
Próbálok akaraterőt meríteni a képeidből
Zsófinak ma új szóval bővült a szókincse. Áll a hűtő előtt, és ordít, hogy bodó, bodó
Nagy nehezen rájöttem, hogy az ínyenc gyerek olivabogyót akar enni.
Kb. a 10. márványsajttal töltött bodónál tart, és mindegyik után közli, hogy: nyammm
Beszti!
Jó munkát!
Ma én is vasalni fogok, legalábbis ez az elmélet
Abbahagytam
Bea