Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megpróbálom összeszedni délutáni gondolataimat...

Bea, szépek vagytok az esküvői képeken! Meg a történetetek is jó Kép. A homok hamar megjött! Kép
Önfegyelmedhez őszintén gratulálok, én nem voltam ilyen jellem a hétvégén...Kép
De most újra erőt érzek magamban, remélem hétvégén komoly sikerekről számolhatok be Kép. Norbi-puding tényleg finom Kép.

Ildi, egyre jobban irigyellek Natasa miatt...Kép Ilyen jó kislányt! És még nem is mondtam, OLYAN HELYESEK így együtt! Megértem, hogy sétálni szeretnél, gyönyörű idő van! A kocsi sport részét nem lehet eléggé lehajtani?
Új autónak örülsz? Biztos könnyebb vele közlekedni, mint egy kisbusszal vagy egyterűvel, nem? Én baromira értek hozzá Kép.
Apropó autó: A férjem kitalálta, hogy szeretne venni egy citroen "cápát" (nemtom az igazi nevét, egy régebbi modell, de nagggggyon szép Kép)

NEKEM!!!!!
Nem is tudok vezetni! Kép Aztán módosított, nekem adná a Peugeot-t, ő meg járna a Csodával munkába Kép. Mindent elő tud úgy adni, mintha nekem tenne vele jót, úgy bírom Kép.
Csak nehogy tényleg megvegye! Kép

Szirom, ezek nem túl jó hírek!! Miksa hogy van, lejjebb ment a láza? Nem szoktad hűtőfürdőzni? Nekünk az mindig olyan jól használ, beülök én is a lázassal, és egész jól mulatunk...Kép

És te hogy vagy? Vírustól lehetnek pöttyök! Lázad nincs? Hívj fele gyfelnőtt ügyeletet, hátha tudnak valami okosat mondani!

VÍZ???

A tesóm barátnőjééknél bent van a víz, a bútorokat alátéglázták...Kép

Gabi! Baba? Hogy van?

MOOOTIIIOOOOOOOT! GYEREEEEEEE!

Táblázatkezelő Anikó, várom felbukkanásod, hogy dicstelen adataimat megoszthassam veletek! Kép
És ha mélben menne a táblázat, akkor lehetnek centik is?
Vagy legyen fakultatív?!
Gyertek, úgy doppingoltok!!

Mátra jó volt, eszelős sokat aludtam, jókat ettünk (Kép és Kép), és jókat beszélgettünk. Gyerekek virultak, mi meg kicsit kipihentük magunkat, hála a családtagoknak...Kép

Na megyek, valami filmet nézünk az urammal, mint egy százéves házaspár Kép.

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Megvagyunk, de egész nap nagyon vacakul voltam. Iszonyúan fájt a fejem KépKépKép Mondjuk már tegnap is Kép Sehogy sem volt már jó, komolyan szenvedtem.

Tippjeink: látásromlás, vashiány, fronthatás, szmog... Már az egész család ezen aggódik Kép 2 hét múlva vérvétel, addig már kibírom, mert akkor meg marha sokat levesznek majd...

Na de amiért jöttem: Szirom, nagyon sokat gondoltam Rátok, még ha nem is írtam... Drukk-hegyek mennek, csak csillapodjon már a Duna. Na meg hogy gyógyuljatok meg mielőbb!

Mi a Tiszát láttuk Szentes és Csongrád között, hát hihetetlen magas...

Baba jól van Kép Gondolom, érezni mostanában csak nagyon pici mozgásokat szoktam, ritkán, inkább csak este. Zsoltika viszont szuper ügyi, ugyanis megtanulta tekerni a pedált a kis triciklijén Kép Megy is vele, de ez közel sem olyan gyors, mint a motor, így nem kell rohannom utána Kép Na meg pelus nélkül van már sokat.

Megyek, mert Zsoltika épp fürdik, csak beugrottam életjelet adni. Majd vissza is olvasok Kép Most csak átfutottam.

Pussz,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Láztalanul tettük le Miksát, viszont nyűgös volt. Így viszont gyógyszer nélkül van, úgyhogy most majd járkálok éjjel tapogatni a kis fejét, mert számítok rá, hogy fölmehet még neki.

Gabi! Nem jó ez a fejfájás. Ne tűrj még 2 hetet, a szemedet addig is megnézethetnéd!

Rita! 39 felett szoktam hűtőfürdőzni, de délután viszonylag gyorsan elindult neki lefelé, így ez elmaradt. De használ nálunk is. Csak most este is az volt a nyűgi tárgya, hogy nem akart kijönni a vízből, és míg máskor elég neki mondani, hogy a víz is álmos és megy aludni, most zokogott, hogy "nem álmos a víz", ketten adtuk rá a pelust, mert tépte le magáról és rohant vissza. De féltem, hogy megfázik, ideje volt kivenni. Így se elsőre vettem ki. És még amikor lejöttünk orrot szívni, akkor is száguldott vissza, hogy "megkészítem vizedet". Márminthogy új vizet akart készíteni.

A pöttyeim ugyanazok, mint amiket a fotódon is mondtam, csak ötször erősebbek. Olyan vagyok, mint egy ronda kamaszlány. Nekem világéletemben tiszta volt az arcom, mondhatni tökéletes, a terhességgel jöttek ezek a piros izék elő, és nem múlnak igazán. Néha egész jó, máskor rosszabb. Rozáceának diagnosztizálta bőrdoki és kozmetikus egyaránt, de jó szert egyik se tudott adni, pedig kipróbáltam néhányat.

Ildi! Autó és Natasa naggyon tuti! Délután nem írtam, ne haragudj! Tisztára el vagyok magunkkal keveredve.

Bea! Tegnapi kép Miksáról, a nagymamával beszél:
Kép

Homokozósoknak írnám, hogy mi is hetekig üres homokózóban játszottunk a gyerekkel. Aztán utána az uram hozott homokot a falu homokbányájából, mert venni nem tudtunk sehol. Az tök jó volt, de ősszel egy pár napos távollétünk alatt a letakart homokozóban nőtt egy halom gomba, na, az most is úgy van. Benne lapátok, satöbbi. Kéne bele új homok, a cuccokat meg lefertőtleníteni. De a homokbánya most víz alatt van, meg most nem is ez az első. De jó nektek, hogy nektek ezKép

Gabi! Triciklit hol vettétek és milyen? és mennyiért? Húsvétig csak kijutunk?Kép Bár jön egy újabb árhullám.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Szirom,
remélem nem lázcsillapítás miatt nem vagy itt...
pöttyeid hogy vannak és mi ez egyáltalán?KépKép
Tibi kizsákolta magát? Jó kis "sport" lehet!Kép

Bea,
nagyon jó lehetett az esküvő a háznál.....Kép így lehet, hogy én is bevállalnámKép Gratulálok,így utólag, a boldogító igenhez!!! Nagyon szép vagyKép
Sajnálom az ismerőseidetKép
Feketeleves... Kép nagyon elszánt vagy!!!KépKépÉn szorítok Neked!
A táblázatot újra felrakom, hátha nekilódulunkKép Úgy látom csak Ti ketten vagytok Ritával irigylésre méltóan elszántakKépKép

Rita,
várom az adatokatKép azonnal beírom!!!
holnap kiegészítem a centik helyével és aki gondolja beírja (elküldi), jó így???Kép Ne add fel noszogass, kérlek, olyan disznó vagyok, hogy bezsongatlak itt Titetek és lapítokKép bocsi
A Te barátaidat is nagyon sajnálom, remélem a téglákkal megússzákKép a takarítás utána, gondolom így is iszonyú lehet...
Tényleg, miért is nem vezetsz? Azért az nagy könnyebség lenne, és még egy saját auztód is lenneKépKép

Ildi,
tudom, hogy tudodKép de azért leszögezemKép nem azt írtam, hogy turcsi, hanem, hogy pisze, nagy különbségKép!! nagyon szép orrocskája vanKép
szuper a Ford focusKép és még automata is, teljes hawaiiKépszeretni fogodKép

Gabi,
rettenetes ez a fejfájásKép a vérnyomásodat mértétek? Azt gyógyszertárban is lehet és az okozhatja.... nekem az egész terhesség alatt 100/60 volt, és gyakran fájt a fejem, de a kávé sokat javított rajtaKép
Ügyes a kis Zsoltikád!!!

Jó éjszakát,
Anikó

Anikó
pupi5

Szirom,
közben jöttélKép
szuper, hogy jobban vanKép
Jaj, ez a Miksa de gyönyörű egy kölökKépKép
És az Õ nevében szólo most hozzádKép
Húsvétra traktor kel!!!!!KépKép
Neked meg a pöttyeid lehet, hogy a más állapotod miatt vannak .........???KépKépKép

Szirom, Ildi,
az előbb kicsit kinyitotta a szemét Árpi és mondtam neki a névnapi köszöntéstKép, a reakció:
"Puszilom a netes Lányokat!" nem is értem mi ez a közvetlenség?Kép lehet, hogy a bor a vacsihoz??Kép

na pussz

Anikó
pupi5

Lányok! Vizes ismerősöknek, barátoknak egy nagy kalappal, ezt akartam még írni! Szegények, nagy meló lesz és sok pénz.

Anikó! Aha, a bor miatt vanKép

Traktor és bicaj között ingadozunk, de bicaj sokkal inkább fejleszti és tovább is tudja használni. A traktort meg imádja, tudomKép De hétvégén ült egy kisbicajon is, és arról se jött le, bár tekerni még nem tudja. Mindkettő sok lenne azért, és már itt áll az udvaron a motor is ugye. De azt már tényleg kinőtte.

Pöttyök: vannak azok sajnos állapot nélkül isKép, bár tény, hogy most erősödtek. De valahogy én az influval hoztam összefüggésbe. Legyen igazadKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

még mindig traktorozomKép....
...csak annyira előttem van a csillogó tekintete a játszóházban, ahogy nézte és le sem akart szállniKép
nem csak Tőletek kap ajit, ugye? valaki beállíthat az egyikkel, Ti meg a másikkal lepitek meg, nem jó ötlet??KépKép

Na jó, nem okoskodom itt továbbKép

Jó éjszakátKép

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Anikó,
mértem a vérnyomásom, persze, csak elfelejtettem írni Kép Szóval 120/65, pulzus 66. Szerintem ideális Kép

Szirom,
igen, a szemészhez már be is jelentkeztem Kép Szombatra kaptam időpontot. Hát, én nem is tudom, mit gondoljak... Jó lenne kideríteni a fejfájás okát, és ha muszáj, majd hordok szemüveget is. De eddig sosem kellett... Majd megszokom Kép
Miksa nagggyon helyes! Ügyin telefonál Kép
A tricikli egy ősrégi darab, anyukám barátnőjének az unokája használta valamikor. Ütött-kopott, de ZÖLD! Ez fontos, mert Zsoltikának ez a kedvenc színe Kép Így hát vásárlási helyet nem tudok, márka nincs rajta feltüntetve. Majd holnap lefotózom Kép Van hátul egy kis rekesze, abba lehet pakolászni mindent, ma a reálból hazafelé menet abban hoztuk a jeges teát Kép

Biciklit mi is szeretnénk még tavasszal venni, most a corás katalógusban láttam szépet, csak kérdés, hogy jó-e.

Ildi,
nagyon-nagyon ügyes Natasa, maradjon is mindig ilyen jó leányka Kép Alszik, szopizik, nézelődik: mi kell még??? Kép Esetleg ha nagyon durran a cici, fejj egy keveset! Tudom, éjszaka nem a legjobb fejni felkelni Kép De akkor egy kicsit megkönnyebbül a melled. Nem kell az egészet kifejni, csak annyira, hogy ne feszüljön olyan nagyon.

Bea,
nagyon szépek vagytok a fotókon Kép Látszik, hogy tényleg nagyon magas vagy, ezért irigyellek is, mert én kis stöpszli vagyok Kép

Rita,
Mátra Kép Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Kép

Megyek már, de muszáj volt benéznem Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Szirom,
elfelejtettem! Jobbulást Miksának, remélem láztalan lesz éjszaka Kép

Küldök neki gyógypuszikat!!!

Gabi

pgaboka

Jó reggeltKép

Gabi,
Te kis éjjeli bagolyKép hát miért nem alszol??Kép de azért nagyon jó, hogy írtálKép

LÁNYOK!
Na, úgy érzem készen állok a fogyiraKép mert teljesen kész vagyokKép +1kg múlt hét óta....

Várom az adatokat, azoktól, aki benevezKép
<!--attachment: 2006fogyi-398783.doc*mime_msword.gif*application/msword*42.5**2006fogyi%2edoc --><center><pre>
Kép
2006fogyi.doc (42.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Rita,
centik: csak akkor tudom lemérni ha Dorina felébredt...beírjuk a táblázatba???? én valahol szeretném vezetni, mert kiváncsi vagyok a callan hatékonyságáraKép

Szirom,
tudom, hogy most Neked nem ez a fő..... de remélem ma semmi csúnya dolog nem fog történni és nagyon gyorsan eliszkol a víz onnan (is) és akkor beszállsz, ugye?Kép

Anikó

Anikó
pupi5

Ezt gyorsan, mert el fogom felejteni:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/3740/207697.jpg
Tegnap találtam. Eddig a legolcsóbb helyen is 15000 volt.

Később jövökKép

Bea
-7Kép
Vendég

Vendég

Hú, de sokat írtatok éjjelKép
És mikor aludtatok??????Kép

Képzeljétek ma van a 8.!!!!!! házassági évfordulónkKépKép
Az előbb jutott eszembe, amikor megláttam, hogy áprl.4. van maKép

És most telefonáltak, hogy még ma meglesz a mózeskosárKép
(bár most meg rossz idő lesz hétvégén, 11 fokKép )
Rita, egyébként a sport része nem teljesen vízszintesen dönthető, így nem lehet bele tenni az újszülöttet.Ezért volt muszáj megvenni a mózest.

Anikó, tudom én, hogy nem turcsit írtálKép
Hát persze, hogy piszeKépKép
Én is pont arra gondoltam, hogy nem-e "attól "vannak Szirom pöttyei.
De nem mertem leírniKépKépKép
Szirom??????

Gabi, mi van a fejfájásoddal?
Tényleg lehet a szemedtől is akár.
Szerintem az enyém is romlott megint, olyan vaksi vagyok, még ezen a dromi tv-n sem látok mindent.
Sőt a feliratokat meg abszolút nem tudom elolvasniKép

Micsoda fogyi táblázat készül ittKép
Engem nem vesztek be???
Csak vicc voltKép
Most nem fogyózok, bár rám férne.
Van még (már csak)5 kiló pluszom.KépKép
És alig jön rám valami ruha a tavaly nyáriakból.A baromi nagy hasam miatt.
Ki gondolná, hogy 5 nyomorult kiló ennyit számít?
Pedig hordom a hasleszorítós cuccodat AnikóKép

Megyek, Natasa sír
Kép
Biztos tejcsi kell neki, pedig fél 9-kor evettKép
Na,adok nekiKép

Ildikó
(majd visszatérek, ha tudok, és folytatom)
vas

itt is vagyokKép
Tele a pocak(meg a miénk is OlivérrelKép )

Szirom, újabb hírek a vízről???
Miksáról???
Rólad???
Hogy vagytok?????KépKép
Remélem, jobbanKép

Gabi, még nem fejtem egyszer sem.
Eddig még úgy éreztem nem kell, bár akkor éjjel megfordult a fejembenKép
Jó, hogy megvettem 15-ért a mellszívótKép
De ha meg nem vettem volna meg, akkor tuti kelleneKép
A mérleget meg visszaküldtem a mini manóba(onnan kölcsönöztük),mert nem bírtam mérni vele, ma lesz helyette új.
Gabi, sikerült ruhákat venned?
Én nagyon szívesen kölcsönadnám az enyémeket, de neked baromi nagyok lennének a gatyák(az elején én is egy gumis övvel hordtam, hogy ne essenek le), blúzom meg nem is nagyon volt, csak egy direkt kismama, a többi meg rendes ruha volt, csak kicsit hosszabb, leért has aláKép
És azokat meg most is tudom majd hordani.

Szirom, milyen helyes MIksa a telefonnalKép
Milyen kis vagesz mellénye vanKép

Rita, milyen az a cápa citroen, csak nem az, amelyik Fantomasnak is volt????Kép
És te kapnád a peugeot-ot?
Van jogsid különben, vagy csak nem vezetsz?Kép
Biztos jó volt a hétvégeKép
Én is már vágyok el itthonról.

Bea, -7 nagyon JÓ!!!!KépKépKép
Meglett a homok???Kép

Úgy látszik, ma bőgős napunk leszKép
Egész eddig dícsértem ,illik egy kicsit rácáfolniKép
Megyek is megint
Ildi
vas

Tegnap levegőztünk egy kicsitKép(hordozóban)
Kép
Olika meg autózott közben
Kép
vas

És még egy utólsóKép
Kép
vas

Sziasztok!

Megvagyunk, csak kicsit nyúzottan. Miksát egész éjjel tapogattam, reggel 6-ra lett meleg, 39,3. Onnéttól már vissza se aludt, én meg egész éjjel alig aludtam, úgyhogy tök jól vagyok. De a kölyök tele van energiával, a lázcsillapítótól le is ment a láza, és azóta se jött vissza. Most is egész egyszerűen mese és ének (nem mint ha most élmény lenne) nélkül hagytam ott, mert ugrált az ágyban és csapkodta a nem létező pókokat, és így nincs értelme strapálni magam. Pedig ebédnél majdnem elaludt. Csajok, az tök normális kortünet, hogy a kölök mindenre nemet mond? Vagy semmit. Példák (az övé a macskakörmös): piros a pulcsid - "nem piros", edd meg a finom husit - "nem finom", ne mássz föl - "mássz föl", menj be - "ne menj be" és még sorolhatnám. Nincs olyan mondatom, amivel ne vitatkozna. Ha nem lennék halál szarul, akkor valszeg jobban viselném.

Pöttyök: ne izéljetek, ha terhes is lennék, akkor is csak egy hete, nem lehetnek még tünetekKép Meg pöttyeim voltak nem terhesen is - mármint szülés után.

Ildi! Boldog házassági évfordulót és további szép, eseményekben gazdag éveket!Kép
Nagyon szép Natasa! És Oli is jó srác az autóval!

Bea! Köszi a linkeket!

szirom

na, csak a Dunát hagytam kiKép Délben 859 cm volt (a 2002-es 848). A gátunk magassága elég, és reméljük, tart is még. Inkáb az aggasztó, ha nagyon sokáig elhúzódik, akkor nagy nyomás nehezedik rá. De mi sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint mondjuk Szentendre. Azt mondja az uram, ülünk egy lavór közepén a szárazonKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Írtam egy hosszút, csak úgy sugárzott belőle a rossz kedvemKép, de most kaptam egy telefont, így kitöröltemKép
EZ AZ ÉN NAPOM!!!KépKépKép

Kezdem az egészet elölrőlKép
Vendég

Köszi a dicséreteket, de nem azért tettem fel a képeket, hogy engem fényezzetekKép Csak azért, hogy lássátok, így néztem ki emberi formámbanKép

Rita!
Jogsid azért van?Kép
HétvégeKép Nagyon jó lehetettKép Mi Húsvétkor megyünk a barátnőmékhez Szegedre, már alig váromKép

Szirom!
TündériKép Mondom én, hogy lassan kergetheted el a csajokatKép
Mosószappant próbáltad már? Ne tessék hülyének nézniKép Nekem anno a kozmikusom ajánlotta, és igaza lett. Teljesen rendbehozta a pofimat, pedig rettenetesen néztem ki.
Teljesen normálisKépKép Barátnőm lánya most volt 3 éves, és detto. Ha az anyja ki akarja hívni az udvarra, mostanában azt mondja neki, hogy "Lili, nem szabad kijönni!", abban a percben elindulKép
Miksának jobbulást!Kép

DunaKép Nem mondok semmitKép

Ildi!
Gyönyörűek!Kép
Homok itthon van, állítólag este be is mászik a helyéreKép
Boldog házassági évfordulót!Kép
Nyomorult 5 kg minuszban is nagyon látszikKépKép, annyira, hogy minden nadrágom leesik rólamKép Újakat venni még nem akarok, mert két mérettel kissebbre gyúrokKép
Te aztán jó sok ruhát elpocsékolhattál, a fogyókúrád alattKépKépKép

Gabi!
FejfájásKép Rohadt dolog, az biztos...
Nagyon ügyes ez a csodaszép kisfiúKép Mennyi idős? (Bocs, hogy mindenkitő ezt kérdezem, de annyira azért nem olvastam vissza, hogy mindegyik gyerkőccel képben legyekKép)

Anikó!
Jó voltKép Igaz, kiakadt mindenki az ötletemenKép Főleg az anyakönyvvezető, amikor közöltem vele, hogy még ennek a tetejébe -né se leszekKép
Táblához ide írjam az adatokat?

Bicajon pont most variálok. Kinéztem a csajnak egy quadot, de nem tudom, mennyire tudná használni... Ha valamennyire számít a genetika, akkor biztosKép Puszilgatja az apja motorjátKép Lehet, hogy első lépcsőben megveszem a bringát, a szülinapjára meg majd megkapja az önjárót, persze rózsaszinbenKép

Mennem kell, felébredt.

Szép napotKép Már az enyém azKép
Vendég

Csak nagyon röviden:

Szirom, iszonyúan szurkolok!!!!!!!!!!!!!
Gyógyulásnak is, meg a víz miatt is! Miksa még mindig nagyon szép kis kölyök!! Kép

Ildi! Natasa olyan bájos, megzabálom!!! Nem, szép idő lesz hétvégén és jókat sétáltok majd, punktum!!
+5 kg, te jó ég!!! Sárga vagyok, nagyon!!! (irígy Kép)
IGEN!! az a cápa, az a nagyszemű (lámpájú Kép) hegyes orrú... Este keresek képet.
Van jogsim, tavaly ősszel járt le 0 km használat után Kép. Megcsináltam érettségi után, de a szüleinek nem volt (most sincs) autója, ezért nem gyakoroltam. Amikor meg lett (pontosabban lett a Zsolt Kép), akkor meg már nem mertem. Lehet, hogy egy kisvárosban megpróbálnám, de itt, a hülyék Pestjén (már bocsánat) nem létezik .

Nekünk is most volt a 8. ház. évf. de ezt nem üljük, mert a templomi július 3-án volt, akkor várom a csokrot meg a vacsorát a férjemtől (hiába Kép) Ez csak vicc volt!

Nektek nagyon sok boldogságot kívánok, még hosszú ilyen boldog éveket, mint amilyenek most vagytok!!! (a leveleid alapján)

Kép

Anikó! hogy lehet beírni a táblába?? Csak te tudsz? Akkor az adataim:

168 cm (asszem Kép)
71,8 kg (......Kép) (ez +8-10 kg - legyünk maximalisták Kép)
torna: ahogy sikerül...Kép
kaja: jaj!!! Majd kitalálom.

Gabi: A FEJFÁJÁSNAK MINDENKÉPP DERÍTSD KI AZ OKÁT!!!! És nem vagy stöpszli, te lüke!! Kép
Majd este még jövök, remélem!

Pussz!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Bea, úgy vártam, hogy elmeséld, mitől lettél ilyen boldog! De ne faggassalak, ugye Kép???

R

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom, és szavazni el tudtok majd menni?? (NEM politizálok!!!) Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jaj, semmi titokKép Ha érdekel, szivesen elmesélem, csak nem akarom, hogy rögtön az elején kiutáljatok, szómenés miatt...

Szóval. Mi most a férjem házában lakunk, Mogyoródon. Nekem van egy Szadán, amit már két éve árulok, de pont nem az a tipusú, amiért kapkodnak az emberek. Szeretnénk építkezni, vagyis ezt átépíteni, de kellene hozzá az enyém ára. Nincs baj vele, nem omlik a fejünkre, még azt is megkockáztatom, hogy szeretem, csak kicsiKép Meg egyébként sem életem álma...
Egy hónapja jött valaki a szadaira, megállapodtunk, alkudott szépen, de már az sem érdekelt. Elkezdte intézni a hitelt, foglalót még nem adott. Gondolom, amíg nem volt biztos, hogy kap hitelt, addig nem akart beleugrani. Három hete volt itt utoljára, adtam neki tulajdoni lapot, meg hozta az értékbecslőt. Azóta csend. Tegnap este megbeszéltük apával, hogy akkor az idei építkezés kilőveKép Pedig már nagyon beleéltem magam. Házeladás nélkül pedig nem menne, mert hitelt nem akarok felvenni.
Ééééééééés, csörög a telefon: Szia, megvan a hitelünk!Kép
A héten állítólag intézzük a papírmunkát, én meg rohanok építési engedélyt kérniKép

Tudom, hogy nem nagy dolog, meg másnak sokkal nagyobb problémái vannak, de tegnap elment minden életkedvem, ahogy apával nyugtáztuk a tényeket. Ez volt tegnapKép

Bea
Vendég

Hát ez nagyon jó hír!! Kép
Mi az, hogy nem nagy dolog!!! Kép

Mesélj a házatokról, meg a terveitekről!!

Engem sem utáltak meg, pedig naggggyon sokat beszélek Kép. Ne aggódj!! Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Mi van veletek??

Szomorúan látom, hogy magammal beszélgetek.

Remélem senkinél nincs baj!

Jó éjt!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ebben a percben ültem ide.
Vendég

Egy kis offKép
Nagyon finom vacsorát sikerült kreálnom... csirkemell kockákra, teflonban pici olivaolajon megsütöttem, rá só, bors, fokhagyma, amikor majdnem kész, beletettem kb. 20dkg füstölt mozzarellát felkockázva. Ahogy megolvadt, tök jól összefogta a husit. Hagytam, hogy az alja megpiruljon, és nyammmKép Sali volt hozzá.

Beüzemeltük a homokozót, gyermekemet a teraszon kellett levetkőztetni utánaKép

Mutatok képeket.
Vendég

Sziasztok!

Még mindig azt tudom mondani, hogy megvagyunk, kösziKép Duna most úgy tűnik, tetőzik végre 859-860-on. Miksa késő délutánig jó volt, de aztán megint 38,3. Estig nem is jött vissza, de most megint éjszakai őrjáratot tartok majd. Most már nagyon remélem, hogy nem lesz lázas. Borzalmas érzés, hogy mindig visszajön ez a hülye láz. És szegénykém olyan forró és kiszolgáltatott olyankor, én meg csak remélem, hogy jó a diagnózis. Mindamellett égető tűz és nyűgös is és továbbra is vitatkozikKépKép. Ma már bőgtem is, meg az uram is ideges volt, úgyhogy vót pengeváltás, mer mindig égve hagyom a villanyt a tűzhely fölött. Ennyit a feszültségről, mert egyébként távolról sem egy kekec pasi. Mi meg 2 napja megint bezárva a lakásba, pedig már úgy vártam a tavaszt. És kéne ültetgetni is, meg ásni is.

Bea! Gratula az eladáshoz! Ez jó hír nagyon!
Mosószappan elég drasztikusan hangzik, meg nekem kifejezetten vízhiányos most a bőröm, mert semmilyen krémet nem tudok rákenni. Ahogy bekenem, másnapra pöttyös leszek. Lehet az Clinicue is, ultraantiallergén. Szóval ez a mosószappan nem inkább zsíros bőrre működik?

Rita! Nem tudunk szavazni, ha még mindig el leszünk zárva. Ez volt ma a másik, amin fölhúztam magam. Beszéltem a jegyzővel és az OVB-vel is. Ha máig beért volna ajánlott levél, hogy máshol akarok, akkor lehetett volna. 7.-éig személyesen jelenthetem be, hogy máshol szavaznék. De ha be tudnék menni, akkor szavazni is tudnék ugye. Márpedig én ebből nem szoktam gondot csinálni, beülök és bemegyek a második kerületbe (oda vagyok bejelentve), ezért nem kértem át magam. A törvény állítólag nem rendelkezik ilyen esetről, hogy mi van, ha akadályoztatva van a nép egy természeti katasztrófa által. Igaz, hogy alkotmányos jogom a szavazás, de csak a lakóhelyemen.

Ildi! Meglett a mózes? És ha Natasát tolod, akkor Olivér sétál?

Anikó, Gabi! Merre vagytok? Minden ok? És Motiot? Komolyan hiányollak, remélem, csak netetek nincs.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bea! Ez nem off, ne zavartasd magad, itt szoktuk a kacsasült receptjét is leírniKép Meg akkor elárulom, hogy én ma este lángost sütöttemKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Enyém gyerek almát eszikKép

Kép

A technikát nem tudom, hol láttaKép

Kép

Itt pedig apa volt kreatívKép Doboz üresKép

Kép

Bea
Vendég

Olyan lassú a Babanet... kezdek ideges lenni.

Szirom!
Jó, hogy jelentkeztélKép
Miksának régóta tart a betegsége? Annyira tudom sajnálni, ha egy ilyen picurka betegKép
Feszültségen meg egyáltalán nem csodálkozom... Nem is tudom, hogy mit csinálnék a helyetekbenKép

Lángosra meg nem is reagálokKép Jajj, de szeretem pedigKép

Furcsa dolog az emberi szervezet, már annyira hozzászoktam (gondolom) a nemevéshez, meg a hiperlight kajákhoz, hogy eszembe se jut a többiKép Ildi, ez meddig tart???Kép

Jó éjszakát nektek!

Bea
Vendég

Rita! Most el is mentél? Nemár!

Bea! Most péntek óta takis Miksa, de múlt hétvégén is lázas volt két napig, előtte 2-3 héttel orrmandulagyulája volt, januárban is volt takis, tavaly év végén pedig a hányós-fosós vírus támadott. Nem vagyok én ehhez hozzászokva. meg a kölök se. És egyébként is van akarata rendesen, de ha nem érzi jól magát, akkor persze, hogy nyűgös, és akkor nehezebb az életünk.

Kiscsajod gyönyörű, bár a középső képért én kiabálnék a gyerekkelKép( a következő lenne a hanyattesés, mert egyszerre háromfelé figyel), a fejhallgatót meg már nem kapja meg, mert lerágta a mikrofont és letörte a méretállítótKép De a dobozötlet tecc, ez nekünk is mindig gond voltKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Igen, eltűntem tegnap korán, mert kb 11-kor már aludtunk. Tavaszi fáradtság? Nem tudom, de annyit tudok aludni, mint egy mormota...Kép

Szirom, tudom, sovány vigasz, de tavaly tavasszal én is ugyanezt éltem át, mint most te, végre jó idő lett, mi meg bent kuksoltunk, nyűgösen, betegen... Sőt, tulképpen előtte is ez volt, akkor közvetlenül Adél születése előtt egy hónapig a két nagy bárányhimlős volt... Így amikor Adéllal hazajöttünk a kórházból, a férjem leköltözött négy napra a szüleihez a nagyokkal. Kép De aztán egyesült a család.
Na, hosszú volt, de a lényeg: tudom, milyen érzés...

Bea, Zsófi nagyon vagány! Szerintem nem olyan ciki a helyzet, majd teszek fel mindjárt válaszképet...Kép
A kajaleírás egyáltalán nem off, sőt nagyon is on Kép Holnap lehet, hogy én is bevetem, tök jó ötlet!
Anikó tornya is tetszik a táblázatból!
Majd kigondolom, mi mit eszünk ma, és akkor én is leírom.
Majd még jövök, gyertek ti is.
Motiottal mi lehet????

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Ildi,
gratulálok a házassági évforgulótokhozKép
Kép
olyan jó, hogy teszel fel képeket Natiról, mindig gyönyörködhetekKép
a +5kg. semmi, Neked nagyon gyorsan le fog menniKép most a tejcsi a legfontosabb és csodás, hogy bőven vanKép

Szirom,
sajnos semmi jó ötletem nincs a "nemekkel" kapcsolatban, (csak az első reakcióm az volt, hogy lehet, hogy csak húúúúzKép)előbb a házam táján kéne sepregetemKép
teljesen kikszítenek a gyerekek mostKép egy magnófelvétel nálunk így hangzana: percenkénti visítás kiséretében:"ne vedd el kérlek, ne üsd, ne ülj rá légyszi, add vissza neki, látod, hogy sír szegény, ne pofozd, ne dugd a szájába, ne rúgj bele, ne húzd a haját (na, ez az egy amit a Barnabás csinál)Kép
FeszültségKép Dunával együtt apad remélhetőlegKépKép
Ma már kimehettek, ha Miksa láztalan volt az éjjel?
Torkod hogy van?

Bea,
Nagyon édes ZsófiKép és legalább eszik almátKép nálunk ez nem megy sajnosKép még reszelve semKép
de jó is a ház átalakításKépKép ott maradtok úgy csináljátok?

Rita,
a centiknél a csípő, combra gondoltamKép nekem azok a szívfájdalmaim és a torna hatékonyságát azon szeretném lemérni, de asszem, azt nem publikálomKép
TE ezeket méred?
itt az aktualizált tábla:
<!--attachment: 2006fogyi-400033.doc*mime_msword.gif*application/msword*43.5**2006fogyi%2edoc --><center><pre>
Kép
2006fogyi.doc (43.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
ha elmented Te is tudzs bele írniKép

Beszti,
Veled mi újság?

Motiot,
olyan jó lenne tudni, hogy minden rendben van Nálatok...gyere márKép

Majd jövök alvás időben, ha addigra elmegy a vendégem, aki 9-re jönKépKép

anikó

Anikó
pupi5

Hahó!

Láztalanul ébredt, láztalan volt éjszakaKép Tegnap estefelé kellett utoljára lázcsillapítót adni!KépKépKép Tökjó! Azért köhögünk mindketten, én majd megfulladok (Miksa rövidebbeket köhög, de ős szed rá gyogyit), és ha lehet, még szarabb a hangom.
A papa este 7-ig kint van a gáton ügyeletben, kicsit szellőzik a feje a haverokkal, aikkel együtt van beosztva.

Lányok, Motiotnak írtam az iwiw-en, mert oda tegnap reggel is bejelentkezett. Utólagos engedelmetekkel csak annyit, hogy nagyon várjuk. Még azóta nem volt, de én tényleg aggódom értük.

Anikó! Még az is lehet, hogy húz, bár mostanában a betegség alatt annyira nem volt humoránál, mint szokott. Azt hiszem, inkább arról van szó, hogy feszegeti a határokat. Én mondok valamit, ő válaszol és hátha úgyhagyom, ahogy ő gondolja. Rohandtul észnél kell lenni, mert a fejünkre nő, aztán még nincs 2,5 éves.
Nem tudom, hogy kivihetem-e, szerintem felhívom a dokit, mert kicsinál itt bent. Kint azért jobban szeretünk. Mióta nem mehet ki, megtanulta egyedül felvenni a cipőjét, egyszer húzott sapkát és sálat is szegénykém, és közölte, hogy "kimegyünk". Nagyon drága volt, de hát nem mehetttünk.

Rita! Húú, egyedül kellett lenned, amikor Adél született? Az se lehetett egyszerű. Már nem magára a gyakorlatra gondolok, mert harmadik gyereknél már profi voltál gondolom, hanem a lelketekre.
És köszi a vigasztalást!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megpróbálok írniKép
Natasa tiszta takonyKép
Éjjel szegénynek kétszer is ki kellett porszizni az orrát, meg már reggel is.Fogalmam sincs mitől takis.
A 10 perces tegnapelőtti levegőzéstől?
Szép lenne!
Aztán nem is kelltt neki cici éjjel, biztos nem kapott levegőt közben, most viszont jól szopizott.
Magvan az új mérleg, 3200 gramm 2 hetesen.Az tök jó, mert állítólag a születési súlyukat kell addigra visszanyerni, azt ő megtoldotta 20 dekávalKép
Mózest is meghozták, csúcsszuper, bár ma nem biztos , hogy felmerem avatni, takisan.

Köszi a ház.évford.gratulációkat.Kép
Kaptam is az uramtól virágot(csoda, hogy nem felejtette elKép )
Rita, akkor neked is boldog házassági évfordulót, ha mostanában volt(legközelebb meg júniusbanKép )

Bea, nálam a "nem hiányzik kaja" állapot kb.5 hónapig tartott.
Utána muszáj volt egy kicsit visszatérnem.
Ez az 5 hónap volt a -20 kiló, aztán még miután ismét visszaálltam normális(nem zabálós)életmódra még a maradék 5 is lement.
Na, ez kéne most is.

Szirom, Olivér is mindenre azt mondja, hogy nem!!!
Akármit kérdezek, ezzel válaszolKép
Nyugi, majd kinőnek ebből a korból isKép
A Duna meg a betegség meg már kotorjon haza a saját medrébe!!!
El hiszem, hogy kis feszültség van otthon, bezárva napok óta, nem lehet valami jóKép
De majd az is elmúlikKép

Bea, Zsófi nagyon helyes, de én is görcsöt kapnék Szirommal együtt egy ilyen asztalos póztólKép

Lángos, nyami-nyamiKépKép

Anikó, jó vendéglátósditKép
Aztán gyere alvásidőben.
Én akkor szerenék aludni egy kicsit, tegnap se sokat sikerült.

Szirom, úgy szeretném, igen, hogy Natasát tolom, Olivér meg sétálKép, vagy motorozikKép
De szerintem megvárom a holnapi napot, jön a barátnőm, egyedül nem biztos, hoyg jó próbálkozás elsőreKép

Bea, gratulálok a házeladáshozKépKépKép
Tök jó, emlékszem, én is hogy örültem , mikor végre eladtuk a lakástKép

Most mennem kell, kész a forró bagett a sütőben, jön az illataKépKép

Ildi
vas

BagettKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Húú, Ildi, szívjátok Natasa orrát! Szegény kicsi lány! Láza nincs? De az anyatejes babák elég jól szokták ezt tűrni. Miksa is volt egyszer pár hetesen takis velünk együtt. Mi az urammal a halálunkon voltunk, ő meg 2 napig takizott vígan, láz nélkül és kész.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vagyok, majd jövök (holnap?), próbálok rendetteremteni, de nem túl egyszerűKép.Tegnap egész nap (reggel 7-től este 8-ig) ment a mosógép és a szárító, meg vasaltam, ma meg már 1/2 8-tól fürdőszobát takarítok, és jön a többi.

Motiot!

Várunk!KépKép

Ildi!

Jobbulást Natasának.Kép

Többi később...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szirom, láza nincs(még csak az kéne)
Muszáj volt kiporszizni neki, annyira szörcsögött éjjel, nem bírtam hallgatni, meg szenvedett isKép
Most alszik a drágaKép
Remélem nekünk is 2 napig tartKép

Az viszont jó hír, hogy Miksa láztalanul ébredtKép
Olivér is már huzkodja a cipőjét, ha ki akar menniKép,de még nem sikerül (ja, egyszer már felvette), viszont a sapiját mindig a fejébe húzza.
Tegnap is este 7-kor állt neki öltözni, hogy ki akar menniKép

Beszti, várunk(ma, vagy holnap) Kép

Jó volt a bagettKép
(még egy csokit is leküldtünk mellé)
vas

Ildi, te sütöttél bagettet??????????

Adél az asztalon...

Kép
Kép

Szerintem nyugodtan menjetek ki, 10 perc alatt nem lehet(ett) baja! Nem lehet, hogy Levi hozott haza valamit, ami rajta kisem jött, csak a babán? Ez így szokott lenni!

Szirom, jó, hogy viszonylag jobban vagytok, szerintem ti is menjetek ki egy kicsit! A tavszi nap, csodát tesz, testetekkel-lelketekkel!
Adél születésénél ott volt az uram, meg be is jött a kórházba is minden nap, csak amikor hazajöttünk, akkor nem voltak itt. Jött a mamám segíteni, de a nagyok nagyon hiányoztak. Nem így képzeltem, tényleg. De tavaly egy barátnőméknél tök ugyanez volt a felállás, csak ő két hétig volt a szüleinél az újszülöttel, amíg a férje otthon levezényelte a bárányhimlőt... Szóval én nem szólhatok egy szót sem...

Ildi, most jön a refrén: Kép

Ha bármikor úgy gondolod, hogy jól jönne Olinak az utánfutó, akkor tényleg csak egy szavadba kerül!!! Kettő van, két különböző fajta (a számtalan babakocsinkhoz...Kép), tényleg szólj, jó?

Ma mindenki itthon van, nagyok köhögnek, megyünk a dokihoz. Remélem nem lesz semmi, bááár a mai balettet szívesen kihagynám. Olyan jó lenne egy teljes nap itthon, hegyekben áll a vasalnivaló, takarítani is kéne...

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, Adél se semmi az asztal tetejénKép
Olivérnek tavaly volt egy asztalmászós korszaka, de én megőrültem a látványtól, (na, meg le is esett egyszer)
Bagett- fagyasztott fűszervajasKépKépKép
Utánfutót köszi, de nem hinném, hogy itt a dimbes-dombos utcákon szeretnám tolni a tizenvalahánykilós babakocsit+ Natasa+ 14 kilós Olivér Kép
Be is kakálnék egy kis enyhe emelkedőtől isKép
De azért köszönöm szépen, ha kell, ígérem szólokKépKépKépKép

megyek, mert sír valaki a kiságybanKép
majd jövök valamikor.
Csoda, hogy ennyi időt kaptam tőlük netezniKép
vas

Sziasztok!

Most beszéltem a dokival, azt mondta, ha nem lázas, kivihetem, de ha lehetséges, ne rohangáljon. Még mindig el vannak zárva, azt mondja, kb. 60 cm víz van az úton Tahi és D.bogdány között.

No, ha fotó, akkor legyen fotóKép Nem mondtam, hogy nálunk nem fordult előKép

Kép

Rita! Szépek a virágaid!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!Kép

Szirom!
Szegény MiksaKép
Nálunk is hasonlóan kezdődött az év, és szintén nem vagyok hozzászokva. Apa szokott rámszólni, hogy ne parázzak, lesz még millió gyerekbetegségünk...na ja, könnyű neki, Õ már egyszer túlélte ezt az időszakot.
Zsófinak hörghurutja volt februárban, meggyógyult, utána elkaptuk ezt a hányós-fosós vírust, alig, hogy vége volt, kezdett megint köhögni. Dokibácsi szerint a vírus legyengítette az immunrendszerét, és kiújult neki a hörghurut. Másodszorra legalább antibiotikum nélkül sikerült megúsznunk, de már nagyon untam...

Nem mertem ráordítani, mert annyira az almára összpontosított, hogy féltem, ha kizökkentem, leesik. Kép is csak azért lett, mert pont elemet cseréltem a gépben, amikor ezt sikerült neki elkövetniKép
LáztalanságKép TökjóKép TökjóKép

Rita!
AdélKép Így ránézésre nagyon illik rá a neveKép Nem tudom, miért, de úgy érzem. TündériKép Nagyok is, most nézegettem a profilodat.Kép

Anikó!
Enyém gyerek mindent eszik, mindig, mindenholKép Ruházni egyszerűbb, az biztosKép
MagnófelvételKépKép Nálunk: gyere le, ne mássz fel, az anyáé, dolgozik (egy nap ezerszer megkérdezi, hogy ápa?ápa?ápa?), csukd be a hűtőt, Zsófi leeselKép
Ház: még nem tudjuk, bár nagyon valószinű, hogy átköltözünk a szomszédba (a barátnőmék nemrég költöztek be az új házukba, a régi meg ott áll üresen az udvar másik végében), legalábbis egy időre. Új födém, új tető... A tetőtérben lesznek a hálók, fürdőszoba, gardrób, mosókonyha. Lent pedig anyósomnak egy külön bejáratú szoba, konyha, fürdő. A maradék kb.60nm pedig a nappalink, konyhánk. Persze kiugranak a falak, új nyílászárók, fűtés, burkolatok. Szóval nem egyszerű.
Ezt adtuk el, ha minden igaz:
Kép

És egy tök ugyanilyenben lakunk.

Ildi!
Szépen hízik NatasaKép
NózijaKép
BegettKép
Öt hónap???Kép Annyira szeretném, ha ez nálam is működne!!! Hatalmas akaraterőd volt!Kép Próbálok akaraterőt meríteni a képeidbőlKép

Zsófinak ma új szóval bővült a szókincse. Áll a hűtő előtt, és ordít, hogy bodó, bodóKép Nagy nehezen rájöttem, hogy az ínyenc gyerek olivabogyót akar enni.Kép Kb. a 10. márványsajttal töltött bodónál tart, és mindegyik után közli, hogy: nyammmKép

Beszti!
Jó munkát!Kép
Ma én is vasalni fogok, legalábbis ez az elméletKép

AbbahagytamKép

Bea
Vendég

Szirom!
KépKépKép
Vendég

Elkiabáltam? 37,6 megintKép Remélem, ez már csak a lecsengése. Nem mentünk ki, mert még előtte meg akartam mérni neki, ez volt fél 11-kor és akkor 37,3 volt. Szóval csak 3 tizedet ment föl azóta, ez nem száguldás, de a fene essen már ebbe az egész betegségbe! A doktor egyébként még reggel mondta, hogy kb. a jövő hét közepéig még taknyos lesz, ne ijedjek meg.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SziromKép
Tök sajnállak már benneteket!!

Miksának:

Kép
vas

Szirom!
KépKépKép
Drága kismanó, annyira sajnálom!
Legalább a kedve jó?
Vendég

Kéne valami túrós süti recept, amiben nincs se tejföl, se tejszín(nincsenek itthon), mert van fél kiló túróm, és 07.én lejár. Meg kéne sütnöm.Rákóczi túrósra gondoltam, de abba meg lekvár kell,és az sincs Kép
(mazsola sincs)
Palacsintát nem akarok, túrógombócot semKép
Jól feladtam a leckét, mi???????KépKépKép
vas

Köszi Ildi, Bea!

A kedve az jó különben, most épp porszívózik és rántott húst rendelt ebédreKép Én viszont kicsit elplattyantam, de remélem, ma ez lesz a csúcshő. Különben is érdekes, hogy neki korán reggel szokott lenni nagyon magas. Mondjuk 5-6 óra körül.

Ildi! Natasa hogy van?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?