Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti, Zsani!

Az tök jó, mert nekem is májusba fog születni, akkor szeptemberre pont 4 hónapos lesz. Kép
Én azért is szeretném vinni, mert akárcsak a Szonja az Áron is hajmosás-utáló, jaj az arcomba megy a víz gyerek volt. Nála én is féltem a szir-sz@roktól és nem vittem baba-úszásra. Suliba tanult meg úszni, de kicsit most is tart a víztől + a többiekhez képest nehezen ment neki. Nem volt úm. vízbiztonsága...(Ezt ott mondták nem tom mi az, gondolom h félt egy kicsit...)

Van a Fagus-ban egy bébi-medence elvileg kevés (1500 körül) pénzért oda is lehet vinni ha már picit nagyobb gondolom...
Ott nincs szervezett úszás, de jó lehet úgy ajánlották nekem is.

http://www.hotelfagus.hu/hu/wellness.php
http://www.hotelfagus.hu/hu/wellness.php?id=1
Vendég

Akkor azért szoktalak arra-felé látni. Kép

KépKép
KépKép
mirama

kép:
Kép
ez lehet az?
Vendég

Viol!
Köszi a könyveket már neki is álltam az egyiknek.Kép
(Az éjszaka hangjai)Nagyon szép a lakásotok és a hely is tökéletes egy kicsinek ezért én azt mondanám,hogy jobb lenne ha én nyernék a lottón és én vennék kastélyt mert a mi házunk szerintem nincs jó helyen.A Halloweenparti azért meglesz.Többször is!Szellemekkel!Kép
Ha tudtam volna,hogy máglyarakást csinálsz akkor megyek amikor már elkészült.KépKépKép
Érdekes csajok ezek a védőnők mert ugyan veled beszélgetnek de fél szemmel a lakást stírölik.Kép

Gabóca!
A kép jelentése:éhes disznó makkal álmodik(Vagy éhes makkal disznókat álmodsz de ez nem vonatkozhat nőkreKépKépKép)
Durva,mert Angliában is csak 6 hónapig maradhatsz otthon a gyerekkel.Nem tudom ezt,hogyan képzelik.Pont a legfontosabb korszakában nem lehetsz a gyerekeddel.Akkor mi itt Mo-on szerencsések vagyunk ebből a szempontból.

Reni!
No-ban,hogy van ez?Kép

Vero!
Igen tegnap du. kereste a Micimackós párnusát és én úgy emlékeztem,nálatok maradt.Ezek szerint jól.Kép
Odaugrom valamikor érte.
Jól éreztétek magatokat vasárnap?

Hajnus!
Ismerős vagy nekem!Szerintem sokszor láttuk már egymást Sopron különböző pontjain.
Édesek a fiúk.A picike tiszta te vagy!

KépKép
eszti76

Lehet egyszer megnézem ezt a Fagust. Elég jó dolgaik vannak. Eddig nem is néztem.

Mi párszor voltunk Lutzmannsburgban is. Nagyon tetszett Nekik, csak hát elég drága.

KépKép
KépKép
mirama

Viol!
Köszi a könyveket már neki is álltam az egyiknek.
(Az éjszaka hangjai)Nagyon szép a lakásotok és a hely is tökéletes egy kicsinek ezért én azt mondanám,hogy jobb lenne ha én nyernék a lottón és én vennék kastélyt mert a mi házunk szerintem nincs jó helyen.A Halloweenparti azért meglesz.Többször is!Szellemekkel!
Ha tudtam volna,hogy máglyarakást csinálsz akkor megyek amikor már elkészült.KépKépKép
Érdekes csajok ezek a védőnők mert ugyan veled beszélgetnek de fél szemmel a lakást stírölik.

Gabóca!
A kép jelentése:éhes disznó makkal álmodik(Vagy éhes makkal disznókat álmodsz de ez nem vonatkozhat nőkreKépKépKép)
Durva,mert Angliában is csak 6 hónapig maradhatsz otthon a gyerekkel.Nem tudom ezt,hogyan képzelik.Pont a legfontosabb korszakában nem lehetsz a gyerekeddel.Akkor mi itt Mo-on szerencsések vagyunk ebből a szempontból.

Reni!
No-ban,hogy van ez?

Vero!
Igen tegnap du. kereste a Micimackós párnusát és én úgy emlékeztem,nálatok maradt.Ezek szerint jól.
Odaugrom valamikor érte.
Jól éreztétek magatokat vasárnap?

Hajnus!
Ismerős vagy nekem!Szerintem sokszor láttuk már egymást Sopron különböző pontjain.
Édesek a fiúk.A picike tiszta te vagy!

KépKép
eszti76

Ez a gép ma tönkretesz!Kép
Nem elég,hogy fél órája próbálom feltenni az üzit,most meg 2 szer csinálta.

Kriszti!Írtam:
Kép

Reni!
Éééédes Lara!De nagylány lett!
Mikor is költöztök?Nem akarsza készülő házról fotót mutatni nekünk?

KépKép
eszti76

Reni! Lara már hihetetlen nagy lett. A haja is hatalmas és látom már simán emeli hason a fejét! Kép

KépKép
nicika

Nadin! Ma mi is máglyarakást csináltunk! Kép

KépKép
nicika

Kriszti!
Én az Ibolya úton laktam 24 évig.Lehet,hogy onnan ismerjük egymást látásból.

Gabóca!
Azért nem mentünk mert a férjem későn végzett a melóval és nagyon fújt a szél.Kép

KépKép
eszti76

Niki!
Mizujs a ciciddel?Jobb már?
Adsz Szintinek teát is?Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Máténak hörghurut gyulladása lett, szegénykém nagyon óda van, mi sem vagyunk jól.
Eszti, döntsd el, mi legyen, le tudom vinni neked a lemezt, mert Jocó is itthon van, nem szeretném, ha elkapnád.

Kép

Hajni!

Máténak három és fél hónaposan jött ki az alsó két foga.
Két hét múlva lesz 8 hónapos, és 8 foga van.

Nincs sajnos időm írni, olvasni olvaslak benneteket.

Sziasztok

katus78

Jobbulást Máténak!! Szegény, most nagyon rájár a rúd!

Eszti!
Nagyon jó volt vasárnap, jövő héten is lesz szülinapi buli nálatok? Meg azután, meg azután...
Kép
Vendég

Reni,gyönyörű a kislányod!Mennyi haja van!Hátul se kopott ki neki?
Mirama,amint felébred,megtapogatom neki.A "tünetek" ugyanazok.
Katus,jobbulást.
Gabo,Viol a rejtély megoldodik:Apa van a képen!
Van 1 kérdésem ki mit adott először és mikor az anyatejen kivül?

Kép

Kép
hajnus

Katus!
Persze,hogy felugrom,legfeljebb nem megyek be.Most már tényleg jó lesz ha meggyógyultok!
Legalább meg tudjátok nézni a Fűrészeket.
Küldök neketek egy gyógyító nénit!KépKép

Vero!
Majd a kicsiBé szülinapján bulizunk!Kép

KépKép
eszti76

Reni,
szívesen a képeket, tényleg jöhetnek máskor is, hisz csak pár perc az egész! Kép
Hmm, ezek szerint olyan közel van az új ház, hogy gyalog is elindultok oda Larával? Vagy egy kismama hosszú km-eket is képes gyalogolni?? Kép
Most is házban vagytok? Vagy lakás? Húú, nagyobb lesz az új, mi? Kép Izgííí! Kép Tényleg küldhetsz arról is képet. Mi is fényképeztünk, amikor épültünk...
Kép

BÉBIÚSZÁS:
milyen gyakran van egy héten? És akkor általában délelőtt vagy délután? Vagy van több csoport/lehetőség is? Hogy megy ez? Én is szívesen mennék majd vel, csak innen nem mindig egyszerű eljutni, nem mindig van tütű hozzá! Kép Pedig én imádok úszni, szeretném, ha ő is belekóstolna a dologba. Persze ha nem akarja, nem tetszik, nem erőltetném, de milyen jó lenne, ha aztán majd együtt mehetnénk csak úgy... Kép Anya és lánya... Kép
Kép

Vero,
a vízbiztonság valami olyasmi lehet, hogy habár tud(na) úszni, nem érzi magát biztonságban benne.. Nálunk Gábor van így. Tud úszni, mert láttam, hogy úszik, de inkább csak olyan vízbe megy bele, ahol leér a lába, mert ott érzi magát biztonságban.

Eszti,
óóó, nem ma csináltam ám a máglyarakást!! Csak tegnap jutott eszembe, hogy valamikor kellene... De ez nálam még eltart egy ideig. Kép Még rá kell szánnom magam, hogy neki is álljak.. Kép
Anyu épp ma akart velem lotto-t feladatni. Mondtam, hogy tök felesleges, mert úgysem nyer. És hogy Gábor úgyis lottózik egy kollégájával, ha nyernek, abból ők is kapnának. Kép Erre ő: "nekem nem elég a többszázmillió fele meg negyede, nekem az egész kell!" Kép Na szééép! Eddig pár millája sem volt egyben, most meg a pár százmilla sem lenne elég... Kép Gyönyörű! Ráadásul már megint nagyon magas a főnyeremény, nem? Nem is többszáz milla, hanem már több. Mennyi kb? Már megint milliárdok vannak bent?

Katus,
jajj, ez elég csúnyán hangzik... Kép Mielőbbi gyógyulást kívánok Máténak, remélem hamar kilábaltok belőle!

Hajni,
hurrá!! Kép Eltaláltuk!! Kép

nadine81

Reni!
Lara milyen nagy mar! Tenyleg jo sok haja van! Ettol aztan idosebbnek latszik szerintem. En ugy nezem Dieterre hasonlit. Vagy rosszul latom? Igen, tenyleg tegyel fel kepet a hazrol! Mikorra varhato a koltozes?

Nadine!
Remelem nem fektetnek be hetfon! Mi lesz itt nelkuled? Kép Nameg kepzeld el te hogy fogod birni nelkulunk? Kép

Vero!
En sem vittem Bencet bebiuszasra, pedig en magam nagy vizi leny vagyok, 8 evig versenyszeruen usztam. Viszont a parazos enem felulkerekedett, es feltem, hogy abba a kloros vizbe -amibe mindenki belepisil meg mit tudom en meg mit csinal-belevigyem.

Mirama!
Lutzmansburg tok jo hely, mi is mindig megyunk mikor otthon vagyunk! Igen, eleg draga, de epp ezert egesz napos programot kell csinalni belole, mert csak par orara sok. Mi mindig az Anyuekkal megyunk, es pl. tavaly, amikor a Balint meg csak fel eves volt, akkor az Apu szepen elment vele a "csendes szobaba", es ott durmoltak egy nagyot a Balint alvas idejeben. A Bence meg megallas nelkul megy egyik medencebol a masikba, elvezi a sok csuszdat meg mindent. Mar most mondogatja, hogy majd menjunk megint a nyaron. Kép
A sarvariban voltatok mar? Allitolag az is nagyon jo. En meg ott nem jartam.

Katus!
Nagyon ratok jar a rud! Most mar tenyleg meg kell gyogyulnotok, meg ki kell noni az osszes fognak, es remelhetoleg egy jo nyarnak neztek elebe, sok alvassal!!
A hazunk nem olyan orulten nagy, kb. 170 nm. Csak sok az ablaka, mert sarkon van, es hogy oldalrol is kinezzen muszaj volt meg nehany ablakot oda is tetetni. Igy a mi halonkban 3 ablak van. Egy hatra az udvarra nez, ketto meg oldalra, es ugy csinaltam, hogy azt a kettot ugy kertuk, hogy ket hosszukas ablak, es az agy kozotte van. Szoval az ejjeli szekrenyem folott is es a Jasone folott is van ablak. Tobbek kozott ezek voltak a plusz ablakok. Az etkezoben meg 260 x 140 cm az egyik ablak. Na szoval ezert tartott sokaig a pucolas, de nem untatlak ilyen hulyesegekkel.

Gabi!
Seta milyen volt?

Tobbiektol most elnezest, de mennem kell. Meg jovok ma, ha tudok.

Kép
Kép
agi

Reni!
Lara milyen nagy mar! Tenyleg jo sok haja van! Ettol aztan idosebbnek latszik szerintem. En ugy nezem Dieterre hasonlit. Vagy rosszul latom? Igen, tenyleg tegyel fel kepet a hazrol! Mikorra varhato a koltozes?

Nadine!
Remelem nem fektetnek be hetfon! Mi lesz itt nelkuled? Kép Nameg kepzeld el te hogy fogod birni nelkulunk? Kép

Vero!
En sem vittem Bencet bebiuszasra, pedig en magam nagy vizi leny vagyok, 8 evig versenyszeruen usztam. Viszont a parazos enem felulkerekedett, es feltem, hogy abba a kloros vizbe -amibe mindenki belepisil meg mit tudom en meg mit csinal-belevigyem.

Mirama!
Lutzmansburg tok jo hely, mi is mindig megyunk mikor otthon vagyunk! Igen, eleg draga, de epp ezert egesz napos programot kell csinalni belole, mert csak par orara sok. Mi mindig az Anyuekkal megyunk, es pl. tavaly, amikor a Balint meg csak fel eves volt, akkor az Apu szepen elment vele a "csendes szobaba", es ott durmoltak egy nagyot a Balint alvas idejeben. A Bence meg megallas nelkul megy egyik medencebol a masikba, elvezi a sok csuszdat meg mindent. Mar most mondogatja, hogy majd menjunk megint a nyaron. Kép
A sarvariban voltatok mar? Allitolag az is nagyon jo. En meg ott nem jartam.

Katus!
Nagyon ratok jar a rud! Most mar tenyleg meg kell gyogyulnotok, meg ki kell noni az osszes fognak, es remelhetoleg egy jo nyarnak neztek elebe, sok alvassal!!
A hazunk nem olyan orulten nagy, kb. 170 nm. Csak sok az ablaka, mert sarkon van, es hogy oldalrol is kinezzen muszaj volt meg nehany ablakot oda is tetetni. Igy a mi halonkban 3 ablak van. Egy hatra az udvarra nez, ketto meg oldalra, es ugy csinaltam, hogy azt a kettot ugy kertuk, hogy ket hosszukas ablak, es az agy kozotte van. Szoval az ejjeli szekrenyem folott is es a Jasone folott is van ablak. Tobbek kozott ezek voltak a plusz ablakok. Az etkezoben meg 260 x 140 cm az egyik ablak. Na szoval ezert tartott sokaig a pucolas, de nem untatlak ilyen hulyesegekkel.

Gabi!
Seta milyen volt?

Tobbiektol most elnezest, de mennem kell. Meg jovok ma, ha tudok.

Kép
Kép
agi

Sehol senkiKép

Hol vagytok csajok?

KépKép
eszti76

Ági!
El ne tünj!Végre valaki!
Szonját az anyósom altatja éppen úgyhogy írogathatok kedvemre.Kép
Ma még köszöntő vendégeket fogadtunk és még itt vannak.
Pedig szivem szerint már durmolnék mert holnap megyek melózni.Kép

KépKép
eszti76

Szia!
Én vagyok, de lassan kikapcsolom a gépet. Megjött a Kismama magazinom. Olvasgatok az ágyban. Aztán nem ártana idöben lefeküdnöm, Noel nem a jó alvósságáról ismert. 3-szor tuti kel, fél 7-kor meg véglegesen. Annyira várom már, hogy átaludja az éjszakát vagy legalább csak egyszer keljen.

Ági, Sárváron még nem voltam, de dicsérik. Csak nekünk Lutzmannsburg jó közel van, 20 perc a házunktól. Kép

KépKép
KépKép
mirama

Nálatok, hogy alszik el Szonja?
Sajna Mira csak úgy ha bemegyek Vele és megvárom míg elalszik. Ez általában 20 perc, ma mázlim volt csak 10. És csak én vagyok jó Neki.
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Eszti!
Vendegek meg ott vannak te meg netezel? Kép Igy biztos hamar eszreveszik, hogy mar indulhatnak haza! Kép Kép

Mirama!
Nekem is jar a Kismama, de nekem meg nem jott meg az ehavi. En mindig kiolvasom boritotol boritoig az egeszet. Kép

Kép
Kép
agi

Szonja velem alszik el a hálóban miközben én nagyon halkan hallgatom és nézem a TV-t.Sajnos késői elalvó.Most is hallom,hogy az anyósnak nem akar elaludni.Az lesz a vége,hogy jön ki és velem fog csicsikázni.
Aztán ha elalszik,átviszem a saját szobájába és kb hajnali 3 körül visszavándorol hozzánk.Kép
Mi pedig úgy ébredünk mint akin átment az úthenger,ugyanis Szonjácska pörög az ágyban mint a ventillátok.
Olvastad az emailemet?

KépKép
eszti76

A vendégeket a férjem szórakoztatja,én lazítok.Kép

Egyébként a férjem huga és a férje tehát az ő családja!

KépKép
eszti76

Hüha, akkor Nektek se megy simán az altatás.
Szerencsére Mira nem szokott rá a velünk alvásra, nem is jön át. Ha éjjel netén megébred, sír. Este 9-kor azért mindig alszik. Csak néha én is megzuhanok ott a szobájában.Akkor olyan rossz felkelni. Komolyan már úgy várom, hogy a gyerekeim megfogják egymás kezét, elmennek aludni, esetleg egyet mesélek Nekik, jó éjt és kijövök.
Megkaptam a maieled. Egyet írtál vagy írtál utána is?

KépKép
KépKép
mirama

Egy darabot írtam csak de az terjedelmes voltKép
Remélem érthetően írtam le!

KépKép
eszti76

Szonját sem szoktattuk magunkhoz(alvás ügyileg)de mégis egyszer csak elkezdett átvándorolni.Hónapokig a saját szobájában aludt.Volt egy időszak amikor ő is felsírt éjjel és akkor én mentemn át hozzá.Aztán utána jött a vándorlás.

KépKép
eszti76

Akkor lehet még nálunk is lesz ilyen vándorlás?!
Mirának amúgy is most kicsit hülye idöszaka van. Hisztis mint a fene. Reggeli öltözködés, esti fürdés, tuti mindegyik hisztivel. És ez régen nem volt. És ilyenkor visít, rúg-kapál. Ma vettem egy könyvet a hisztiröl. Hátha okosabb leszek.
Köszi, megkaptam a mailt, de válaszoltam is. Kettöt is.

KépKép
KépKép
mirama

Megnézem és elolvasom de most nyugovóra térek!
Szonja kb 2 és fél évesen volt rettenetesen hisztis.Sokszor legszivesebben elmenekültem volna előle.Most már jobb a helyzet e téren.
Jó éjszakát!Kép

KépKép
eszti76

Én is megyek, kezdek lelassulni.

Jó éjt!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!

Eszti!!

Itt is 3 evig lehet a picurkakkal itthon maradni, de en azert ha mar nem szoptatok, heti egy-ket alkalommal elmegyek par orara dolgozni.

Katus!!

Matekenak javulast kivanok!!

HAjnus!

Laranak mar a születeskor is ilyen sok haja volt csak sötetebb es hatul sem kopott ki eleg viccesen nezne ki szegenykem.

Viol!

A haz kb.2,5 km-re van innen, de ez meg nem is lenne gond, de hegynek fel. Kép A vegen mar izzadok am! Kép Most egy lakasban (alberlet) lakunk csak 60m2-es es igy harmunknak mar nagyon kicsi.

Agi!

Kb. majus vegere tervezzük az atköltözest, de persze ez a szakemberektöl is függ.

Küldöm a Violnak a kepet a hazrol! Meg tavaly novemberben keszült, de azota kivülröl nem törtent semmi valtozas csak belül dolgoztunk!

Na jo ejszakat mindenkinek!

Kép
Kép
reni76

Reniék épülő háza Kép

Kép

Hozzáfűznivalóm: Tyűűű!! Kép Naaagyon szép és nagy!! Kép

nadine81

Reni!Hihetetlen mekkora ez a lány!4KépKépKépKépVáltozatlanul gyönyörű!KépKépKép

Viol!Írd le légyszi majd a mágjarakást,hogy kell én még sosem csináltam!!Köszike!Mi is akartuk úszni vinni a picurt csak itt Kanizsán nincs el kellett volna menni Egerszegre v. Karosba.Van aki dícséri van aki ellenzi.Én szívesen vittem volna.A másodikra már meglesz a jogsim őt viszont vinni fogom.

Vero!Ezek a védőnénik kiszámíthatatlanok.A barátnőm első védőnője pl. mikor felment hozzájuk először végig pásztázta a lakást,de még a wc-be is benézett.Még azt is megkérdezte,hogy hol és mennyit keres a férje.Na ekkor állította le,hogy itt elég volt nem az a dolga,hogy ellenőrizgessen.Persze meg kell nézniük,hogy hova születik a baba,de nem ilyen pofátlan módon.Én a babaúszást csak ajánlani tudom annak ellenére,hogy mi sajnos nem voltunk.KépKépKépKép

Katus!Ó ti szegények.Tényleg rátok jár a rúd beregség terén.Na elkezdett esni ez a k...a eső.Francba pedig be akartam menni a városba vásárolgatni.Újra jobbulást a kis Máténak és nektek is.Gyógyuljatok meg hamar.

Eszti!Így már világos a disznó!Köszi!KépKépÉs ő sokat szokta altatni?Nálunk kiváncsi leszek mi lesz ha külön fog menni aludni.Nem szeretem az olyan vendégeket legyen az akár család aki nem veszi észer magát pláne ha gyerkőc is van,hogy már ideje lenne koccolni.

Ági!Ez ennyire jó hely,hogy ti is oda mentek a itthon vagytok?Na nyáron mi is el fogunk menni.A séta jó volt uzsi időben kiültem vele az Erzsébet térre és ott burkolta be a banánját isteni idő volt.Ma meg már esik ez a szutyok.Brrrrr!!!!!KépKépKép
Vendég

Húú,de szép.Hány szoba van benne?Ilyenben én is letudnám élni az életem.
Vendég

Reni!Hegymentben kezet foghatunk hozzánk is úgy kell felmászni ezért szoktam úgy bemenni,hogy este megvárjuk a Balázst és kocsival hazagurlunk.Kétszer megmásztam és elég volt.Jobb mint egy kiadós torna.
Vendég

Halihó! Kép

Bocsesz, az előbb nem köszöntem... Na de most! Kép

Ági,
nemtom még mi lesz hétfőn, azt is csak én gondoltam, hogy ha be akarna fektetni, akkor az hétfő lenne... De passz. És hát hogy itt mi lesz?? Kép Megvagytok ti nélkülem! Kép Na jó, sírni nem kell ám, sietek vissza! Kép
Mi már voltunk Sárváron, igaz csak kettecskén, de szerintem jó hely. És mivel nekünk meg ez nincs közel, oda is egész napos programot érdemes csinálni. Persze van ennél jobb és nagyobb és modernebb "élményfürdő" is, de itt a "közelben" tökéletes. Van picuri medence is, de szerintem idén tuti nem megyünk, jövőre talán... Kép
Aki még nem volt vagy nem látta az oldalt:

http://www.sarvarfurdo.hu/index.php?

Képek a picuri medencékről:

külső bébimedence
Kép

gyermek kalandmedence
Kép

bébi pancsoló
Kép

És képzeljétek, tegnap egyszerűen elfelejtettünk pocakot fényképezni... Kép
Na de majd ma!! Kép

És Erikáék? Kép Megint eltűnt... Kép Szegény, állandóan nyaggatjuk, lehet, hogy nincs is ideje...

nadine81

Reni,
lehet, hogy már említetted (sőt, tuti, csak én vagyok zizi...), de te mivel foglalkoztál korábban? Hova tudsz majd visszamenni dolgozgatni?

nadine81

Hajnus!A hozzá táplálást mi elég korán elkezdtük 3 és fél hós volt a Levi!Az ajánlott a 6-hóstól,de a husinak így sem lett semmi baja.Hál isten az apja bőrét ötökölte és nem verte ki semmi.Már egy ideje azt eszi amit mi nem is főzök neki külön.De mi úgy kezdtük,hogy ebédre főzelék uzsira 4-körül gyümi.A szopit most hagytuk el szinte teljesen már csak pár csepp van benne meg most reggel el sem fogadta.Reggelire kenyeret,zsömit v. kiflit eszik felvágotta.
Vendég

Sziasztok.
Kicsit átolvastam miket irtatok.Mi tavalyelőtt nyáron egy hetet voltunk Sárváron annyira jol éreztük magunkat.

Kép

Kép
hajnus

Gabi,
barátnő védőnője: Kép! Jesszus, mit képzel?!

Mindjárt írom a máglyarakást! Először wordbe, hogy itt is tudjak figyelgetni... .)

nadine81

Most vettem észre viol,hogy te is erről irtál

Kép

Kép
hajnus

Ez a Sárvári guszti hely lehet.Mindíg ott jövünk el mellette ha megyünk haza és úgy vágyakotom befele.De talán majd nyáron.Mindenhova el akarok menni nyáron csak bírjuk anyagilag.És ide mennyi a beugró?
Vendég

Bocs,Viol nagybetűvel

Kép

Kép
hajnus

Gabó,köszi.Én is elkezdeném lassan,mert fogy a tej és nem akarok tápszert adni.Tegnap megkostoltuk az almát,ugy cuppogott!

Kép

Kép
hajnus

Hajni,
és hol laktatok?

Gabi,
felnőtt napijegy: 1.600, du 5-től 1.100, gyerek 6 év alatt ingyenes. De ezeket most csak emlékezetből írtam, lehet, hogy nem is jók, szóvak nézd meg az oldalt. Bepöttyintettem a címet is feljebb az előző hsz-be.

nadine81

A Wolf panzioban.A férjem kap üdülési csekket,elfogadják.A neten foglaltuk le,aztán a Mátyás k. utcában az utazási irodában fizettünk.

Kép

Kép
hajnus

Ez nem is drága!Ugyan azok az árak amit írtál.Ezt megjátszuk nyáron.

Hajnus!Én is almával kezdtem és mára már meg sem eszi.Amiért megveszik az a tórórudi a kindertejszelet a joghurt.Imádja a hasát mint az apja.

Tegnap olyan jó volt szolizni már egész jó szinem van.A gyűrűmet mindíg magamon hagyom és látom mennyit barnultam.Hát a helye olyan fehér már mint a hó.a Levit meg addig a tulaj szórakoztatta vagyis pontosabban a Levi szórakoztatta őket.
Vendég

Korábban én is kinéztem a Wolf Panziót, és más sárvári panziókat is, mert bele voltam szerelmesedve Sárvárba, hogy oda kell menni házassági évfordulóra... Kép Aztán az Õrség lett belőle... Kép Ahol nászúton is voltunk... Kép

nadine81

Máglyrakás

Hozzávalók:
10 db zsemle
80 dkg alma
6 db tojás
36 dkg kristálycukor
1 l tej
10 dkg zsír
8 dkg porcukor
fahéj
rum
zsemlemorzsa
25 dkg baracklekvár
vaníliás cukor
1 db citrom

A citrom héját lereszeljük, az almát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, és lassan megpároljuk, ezután összekeverjük a fahéjas porcukorral.
A szikkadt zsemléket félbe, majd kb. fél cm-es szeletekre vágjuk, és habüstbe helyezzük. A tejet felforraljuk a vaníliás cukorral, és a habüstben lévő zsemleszeletekre öntjük. Magas peremű zománcozott tepsit zsírral kikenünk, majd zsemlemorzsával meghintjük.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a kristálycukor felével habosra keverjük. Ezt a keveréket, továbbá a reszelt citromhéjat hozzáadjuk a tejjel leforrázott zsemlékhez, és óvatosan összekeverjük.
A tepsibe egyenletesen eloszlatjuk a zsemleszeletek felét, erre terítjük az almaszeleteket, majd a zsemleszeletek másik felét. Az egészet meglocsoljuk egy kevés rummal, és bekenjük a barackíz kb háromnegyed részével.
Sütőbe helyezzük és közepes hőmérsékleten 25-30 percig lassan sütjük. Közben elkészítjük a kemény tojáshabot a kristálycukor másik felével, amelyhez a végén hozzáadjuk a maradék barackízt. Ez íz- és színhatásában változatossá teszi a tojáshabot.
Ha a máglyarakás „alapja” a sütőben elkészült, kiemeljük és felületén egyenletesen eloszlatjuk a tojáshabot és visszatesszük a sütőbe.
Ha elkészült, tehát ha a tojáshab megszilárdult, kiemeljük a sütőből. Kb. 15 percig pihentetjük, majd éles, forró vízbe mártott késsel óvatosan felvágjuk. Tetejét porcukorral meghintjük.

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?