Reni,
szívesen a képeket, tényleg jöhetnek máskor is, hisz csak pár perc az egész!
Hmm, ezek szerint olyan közel van az új ház, hogy gyalog is elindultok oda Larával? Vagy egy kismama hosszú km-eket is képes gyalogolni??
Most is házban vagytok? Vagy lakás? Húú, nagyobb lesz az új, mi?
Izgííí!
Tényleg küldhetsz arról is képet. Mi is fényképeztünk, amikor épültünk...
BÉBIÚSZÁS:
milyen gyakran van egy héten? És akkor általában délelőtt vagy délután? Vagy van több csoport/lehetőség is? Hogy megy ez? Én is szívesen mennék majd vel, csak innen nem mindig egyszerű eljutni, nem mindig van tütű hozzá!
Pedig én imádok úszni, szeretném, ha ő is belekóstolna a dologba. Persze ha nem akarja, nem tetszik, nem erőltetném, de milyen jó lenne, ha aztán majd együtt mehetnénk csak úgy...
Anya és lánya...
Vero,
a vízbiztonság valami olyasmi lehet, hogy habár tud(na) úszni, nem érzi magát biztonságban benne.. Nálunk Gábor van így. Tud úszni, mert láttam, hogy úszik, de inkább csak olyan vízbe megy bele, ahol leér a lába, mert ott érzi magát biztonságban.
Eszti,
óóó, nem ma csináltam ám a máglyarakást!! Csak tegnap jutott eszembe, hogy valamikor kellene... De ez nálam még eltart egy ideig.
Még rá kell szánnom magam, hogy neki is álljak..
Anyu épp ma akart velem lotto-t feladatni. Mondtam, hogy tök felesleges, mert úgysem nyer. És hogy Gábor úgyis lottózik egy kollégájával, ha nyernek, abból ők is kapnának.
Erre ő: "nekem nem elég a többszázmillió fele meg negyede, nekem az egész kell!"
Na szééép! Eddig pár millája sem volt egyben, most meg a pár százmilla sem lenne elég...
Gyönyörű! Ráadásul már megint nagyon magas a főnyeremény, nem? Nem is többszáz milla, hanem már több. Mennyi kb? Már megint milliárdok vannak bent?
Katus,
jajj, ez elég csúnyán hangzik...
Mielőbbi gyógyulást kívánok Máténak, remélem hamar kilábaltok belőle!
Hajni,
hurrá!!
Eltaláltuk!!