Hali
Most már itthonról.
Olvasom a Lau körüli dolgokat. Sajnos ezt senki sem tudhatja, mi lesz 10-15 év múlva. Én egyrészt vallom, hogy minden betegségek lelki alapja van, vmi lelki baj miatt jönnek elő a fizikális tünetek. Sokszor nem is tudunk ezekről a rejtett lelki nyavalyákról, lehet egy gyerekkorból velünk cipelt góc, és egyszercsak robban, burjánzanak a sejtek, és igen, az immunrsz. Ha legyengül, akkor sokkal könnyebben támad bármilyen kórság. És sajnos sokszor az orvosok is tehetetlenek, és az is igaz, hogy nem mindegyik törődik a lelki dolgokkal (lásd Magdi, amit írtál az orvosi közlésről...), még sokszor a pszichomókus sem.
A másik, hogy nagyon fontos mit eszünk. Sokan észre sem veszik, hogy mennyi húst szénhidrátot esznek... alig isznak folyadékot, nem mozognak, büdös a levegő stb... tetézi a stressz... és jönnek a gondok, bélrendszer túlterhelt , s ok méreganyag felhalmozódik, nem tud kiürülni, magas vérnyomás – gyorsan nyomjuk el gyógyszerekkel, de a megszokott önromboló életmód uúgy megmarad.
A tesómnak van egy iskolatársa a természetgyogyi suliban. Rákos volt ő is, sugárkezelés előtt állt. Akkor kezdett el komolyabban a lelki dolgokkal foglalkozni, kineziológus, meg vmi olyan növényi kivonatot ajánlottak neki term.gy. dokik, amitől teljesen jól van, eltűntek a rákos sejtek, és nem kellett sugár. Sajnos sokszor nem a betegségben halnak meg a rákos emberek, hanem a kemoterápia mellékhatásaiba, a legyengült test nem tud felépülni a sugárbombák alól. Szomorú dolog ez.
Bocs, csak én egészen máshogy veszem/látom ezeket a dolgokat. Egy igazi orvos, vagy nevezzük gyógyítónak, teljes szívét beleadja abba amit csinál, nemcsak testeken gyakorol és zsebeli be a sikert, ha gyógyult a páciens.
Mindenesetre sajnálom a családot, hiszen nem lehet könnyű tovább lépni, folytatni azt, ami megszakadt, megcsorbult.
Én is holnap megyek uh-ra, mert hosszúra nyúltak a ciklusaim. Most "csak" 50 napra jött meg... semmi tünetem nincs, ami utalna bármire is, ezért kértem az uh-t és fogok vérképet is. Vmi hormonos gond lehet, remélem nem PCO. Na, de majd kiderül az uh után. Persze nem látom sötéten a dolgokat, meg a családunkban sem volt még senkinek problémája, hosszú életűek a vérszerinti felmenőim.
Szavazás - én azért megyek, hogy legalább esélyt adjak. Sosem értettem azokat, akik szidják - legyen az bármelyik - a kormányt, de szavazni még egyszer sem mentek el, pedig nem nagy fáradtság, és ha már megtehetjük, hogy dönthetünk, akkor élni kell vele.
Én a piros szegfűsekre fogok voksolni, 4 éve is rájuk szavaztam, és nem élünk rosszabbul
azelőtt a narancs pártra, de nagyot csalódtam bennük... én a szegfűvel kapcsolatban érzek pozitív irányba haladó változást. De nem politizálok itt, arra van más fórum. De 7-kor nézem a vitát,mert érdekel.
Panda
Az életnek mindig esélyt kell adni, még abban az esetben is, mint az ismerősöd, valszeg a doki ezt tartja szem előtt. De én sem értem, miért ilyen hamar hajszolni, hiszen még annyi ideje van a második babára.
Danit is cisztának nézték először, akkor még csak késett a menszim, csak sejtettem, hogy vki lehet ott. A nőgyógyim, látva a másik doki uh felvételét, nevetett, és az ő uh-ján már volt szívhang. Kb. 1 hét eltérés volt a 2 vizsgálat között. Bőrrák mitől? Túlzásba vitte a napozást? Én már ne is próbálkozom, úgysem barnulok, szeplők és anyajegyeimnek meg amúgy sem tesz jót a nap.
Kataa
www.udulesicsekk.hu itt sok beváltóhely van, bizti találsz vmi klassz helyet. Mi idén Alsópáhokra pályázunk,nemsokára jön a cafeteria, és ott tavalyról görgetünk nem kis összeget, de csak április után lehet beváltani adómentes juttatásra. Mivel most sok kell a lakásra, így nem is tudnánk máshogy kiszorítani nyaralásra, de így ez most jól fog jönni.
Nekünk uez volt, mint Alexnek, 1 hétig lázas, és mindig este ment fel jobban. Csak éjjelre adtam Nurofent, meg hűtőzuhanyoztunk. Meg tiszta piros folt volt az arca, majd a karja, először azt gondoltuk skarlát, de csak a bacik másztak szét benne. Aktil szuszpenziót szedtünk, ez egy lightosabb ab. De hamar javult. Keveset is evett. Így febr.28-április4-ig nem volt oviban, csak 2 napot. Most sincsenek sokan az oviban. Nekünk orrmandula gyula volt, lég bödön hangja is volt hozzá. Az volt a rossz, hogy lázasan nem lehetett infrázni, de amint lehetett, szépen hozta le a trutyit.
Sasha
Én mindig mondom, hogy a bőrgyógyász és szemész szakma szinte 1 és uaz. Találgatásra alapszik. Legalábbis én azt tapasztalom, emkékszem, amikor a fémallergiám jelentkezett, kidobott a doki, hogy ilyen pitiáner tünettel minek jövök... így pl. béres cseppet sem szedhetek,uis fémallergiásoknak nem ajánlott. Csiáltam is bőrpróbát, és frankón kijöttek tőle a pöttyök... ez van.
kicsit sok voltam, és hosszú, bocs
g