Sziasztok lányok!
Pesten is ramaty idő van? Mert Bicskén baromi felhős, eddig még nem mertem elindulni sétálni, hátha elered... Pedig van egy ismerős kismama és tegnap voltunk is nála. Az ő Dórijuk dec. 22-én született, vagyis egy hónappal kisebb Andrisnál. Képzeljétek, most nem Andris lendült be, mint múltkor Marcinál, hanem Dóri fülön fogta Andrist.
Persze fényképezőgép one.
Az ottaniból meg kimerüle az elem...
De nagyon élveztük a babalátogatást. Volt egy mérleg is és gyorsan kaptam az alkalmon, hogy méreckedjünk. HÁÁÁÁt: 7650 g.
Ruhákat is kaptunk kölcsönbe.
Szóval eddig jól alakul az itteni létünk.
Jó sokat írtatok, külön élvezet volt olvasni a vámpíros párbeszédet. Amúgy én is Gabi nézeteit vallom, és leszoktatnám valahogy az állandó cicinlevésről a csemetémet, mert a energiátok véges, sajna.
Nálunk a 2 óránkénti szopi se nagyon ment a hasfájás miatt, olyankor rosszabb lett a helyzet, mert az emésztetlen tej összekeveredett az emésztettel. Szóval ezzel kell vigyázni, nem jó keverni és egyfolytában szoptatni.
Wolga, a nagyon tudós kismama.
Persze ez csak egy tanács, hozzászólás, aztán ti úgyis úgy, ahogy nektek jó meg a babának. Csak gondoltam a sírás hátterében ez is lehet, nem mindig az éhség.
Mikor sír, gondoljátok végig mi lehet az oka, mikor evett, hasfájás, pelus, puki gondok
, álmos vagy csak nyűgös és szüksége van rátok...
Szóval sztem megéri átszoktatni, hogy utána mozdulni tudjatok a szép tavaszi időben, pl. találkozni velünk
Mancs, CTG???
Bubek, ez a kép nagyon édes MArciról.
ÉS a többi is, az egyiken különösen látszik, milyen édi kerek feje van.
Ilba, itt is van kutya kettő, egy puli és egy többmint németjuhász. Szabadon vannak, s csak akkor csukom őket hátra a kertbe, ha kinn altatom Andrist és én szeretnék mást is csinálni, nem csak az álmát őrizni.
Nem semmi a Duna a fényképeiden...
Gabi, gratu Livi gyors előrehaladásához, csatlakozom én is: KÉÉÉÉPPPEEET!!!!!!!!!!!