Új privát üzeneted érkezett!

Natasa: "d vitamint r-e-g-g-e-l-i szoptatásnál..."
Úgy érted, nálatok léteznek külön napszakok? Nálunk az egész nap egy naaaaagy evés, melynek során mellesleg a Nap és a Hold békésen váltogatják egymást az égbolton... Vagy túl komolyan vettem volna az "igény szerinti etetés"-t?

Kép Kép
coolasa

Ilba,
bocseszKép De így is kivoltam, mint a kígyó... Olyan dugó volt a Fő u.-ban, hogy csak na. Épphogy elértünk a Batyihoz sötétedés előtt. No, majd legközelebb! Azért azt nem mondanám, hogy sovi... Csak a nagy hasam mellett eltörpülnek az egyéb méretekKép Cickókról se mondaná meg most senki, hogy fénykoromban is 98-asak voltakKépKép Most fogalmam sincs mekkorák, persze jóval nagyobbak. Csak más az optikai tuningKépKépKép

Sasha,
lehet, hogy mázlim van a hasamat illetően, tényleg sehol egy csík. Egyedül a köldökpiercingem helyén van egy 1 cm-es repedéskeszerű vmi, a 2 lyuk közöttKép 9 éve csináltattam, akkor még nem gondoltam ilyenekreKép Kenegeted vmivel a hasadat? A DM-ben lehet kapni egy Babylove nevű olajat, meg krémet is, én azt használomKép Olcsóbb, mint a többi, és sztem hatásos.

Coolasa,
anorexia?!?! Na, ha látnád mennyit eszemKép És a terhesség előtt sem vetettem ám meg a jó falatokat! Ilbának már leírtam, hogy miért tűnhetek ilyen vékonynak, de valszeg a magasságom is közrejátszik ebben: 179 cm. Remélem, bejön majd amit írtál visszarendeződés szemponjábólKép

Kisüvegek: a férjem gyűjti őket, több100 db van belőlük. Portörlés: erre nem vagyok hajlandó, az üvegcsés polcokat ő csináljaKép A múlt héten is nekiesett, és még nedves ruhával is áttörölte őket. Mit mondjak, igencsak rájuk fértKépKép Polcrendezés még odébb van, de már pedzegetem neki, hogy vmit ki kellene majd találni, nehogy egyszer a gyerek a kedvenc kukacos tequilánkat megdézsmáljaKépKép Vagy bármelyiket a sok közül. Egyszer régen a keresztanyáméknál voltunk vendégségben, és a fiuk akkor volt olyan óvodás korú. Amikor kikísértek minket, a kölök bentmaradt a lakásban, és felhörpintette a poharak alján maradt piákat. Nem tudom, utána hogy viselte, de nem buggyant meg tőle, jövőre végez az orvosinKépKépKép

Kép
mancs

Kép
Coolasa nálunk is igény szerint eszik Szonja némi alvással tarkítva. Reggeli szopit úgy kell itt érteni, hogy szopi után anya elugrik pisilni. No ez a szopi nálunk a reggeli Kép
Most pl az ölemben alszik-szopik, mert fáj a hasa és a mell szupi fájdalomcsillapító. Azt hiszem elkiabáltam az előbb, hogy végre elaludt.
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa,
tudod, én is azt hittem, hogy k... nagy a hasamKép Aztán a legutóbbi ctg-n is elámultam, hogy ekkora hassal is szinte félidősnek tűnök a legtöbb kismama mellettKép Szóval van még nálam nagyobb isKépKép Aha, én is úgy látom, hogy olyan a hasam, mint egy pluszként rámcsatolható puttonyKép Szonja olyan édes!!! Úgy alszik, mint egy felnőtt!Kép

Kép
mancs

Mancs: orvosira jár? Akkor mégis megbuggyant.... (kivéve, ha szülész-nőgyógyásznak készül, ugye...)

Kép Kép
coolasa

Mancs, gyerekként én is minig a pohár aljára néztem. Hikkk Kép
Hidd csak el, hogy vékony vagy. Én 180 cm vagyok, de most semmilyen optikai csalódás nincs amelyik vékonynak mutat Kép

Kép Kép
natasa1975

Natasa: ja, akkor értem a "reggeli" elszólást. Mellesleg az én gyermekem is pont azt műveli e pillanatban, amit a tiéd. Gyanús, nem ugyanarról az emberkéről beszélünk?? Megadom az enyém személyleírását: kicsi, pelenkázáskor fitneszezik, pillanatnyi nem-evéskor piros arccal zajosan elégedetlenkedik...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Ma megint be kellett mennem a munkahelyemre az adópapirt aláirni,ez jó kis testmozgás volt megintKép

Mancs:
Szép a pocid!KépDe ahogy a lányok is irták máshova nem is hiztál!Szerencsés vagy!Kép

Natasa:
A folytonos szopi miatt együttérzek veled!Szilvi is ilyen,semmi mást nem fogad el ha cicizni akarKépPróbáltam éjszaka cumisüveget adni,mert még mindig felkel 2x,de bekapni se hajlandó,csak ordit ezerrel.Nem tudom,hogy fog erről leszokni.Az esti elalváshoz is cici kell.Most már napközben ,hogy többet sétálunk a babakocsiban elalszik szopi nélkül.És mivel jön alul a két foga nem valami kellemes!Na kipanaszkodtam magamKép

Vuka:
Nagyon jó a pihenőszék!KépÉs a baba is aki benne ülKépNekem is jól jött volna egy ilyen pár hónappal elöbbKép

Gabi:
Voltatok méreckedni?Hány kilo Livi?

Tücsökmami:
Nekünk is sok elvárásunk van az új kocsival szembenKépKönnyű,lehessen vele BKV-val közlekedni,a háttámla dönthető legyen,esővédő legyen rajta ,stb.Nem tudom van-e ilyen egyáltalánKép
A kenguruzásban az én derekam is kikészülKép

Kép

Kép
novum

Coolasa,
még jobb... Plasztikai sebész lesz a gyerekből, apukája már ki is nézte neki, hogy hol fognak magánklinikát csinálni. Komolyan!!!

Kép
mancs

Mancs, ünnepélyesen visszavonom a gyermek megbomlott elmeállapotára vonatkozó megjegyzésem.

Kép Kép
coolasa

Coolasa, majdnem. Az én csemetém annyira nem fitneszezik. És nem kicsi, már lelóg a lába ha ölbe veszem. Lassan a 62-es ruhák is nyugdíjba mennek, mert nem tudja bennük kinyújtani a lábát. Ha így halad nem lesz mélynövésű, de lehet én is majd csak a derekáig érek.
Novum, most nem nyugtattál meg. Én abban reménykedtem, hogy csak az extra pici az az fiatal manók szokása ez a folytonos mellen lógás. Akkor ki sem tudtok nagyon mozdulni? Vagy te simán szoptatsz nyilvánosan? Nekem nem megy, csak a kórházban voltam merész anyatigrisKép

Kép Kép
natasa1975

Hát lányok, öröm ide jönni, annyit nevettem a hozzászólásaitokon!
Coolasa, Natasa, kéééééészek vagytok! Kép

Csak az én gyerekem ilyen gyorsan evő fajta? 10-15 perc az evés, aztán beájulás következik....

Mancsa, szupcsi csini vagy! Le a kalappal. Magasság ide vagy oda.

Viszont egyben hasonlít az én csemetém a tiétekre, viszonylag erős decibellel bírja jelezni, ha már ideje annak a tízpercnek, amikor rácuppan a cicijeimre.

Csók, addig is írjatok vicceseket!

Vuka, rezgős székes részt én is láttam!!!! Kép Kép
Vendég

Na sziasztok,

Mamacka! Gratulálunk nektek, majd tegyél fel jó sok képet Áronbabáról!!!

Mancs,
TE JÓ ÉG!!!! Az tuti hogy egy-két napon belül szülni fogsz!!!Jó nagy ez a poci! De nagyon szép!!!!KépKépKép
A Laktoherbet én (barna)cukorral iszom, de szerintem jó anélkül is. Azt a párnát is be lehet tenni, én is mikrós sterilizálóval használom.

Tücsökmami,
nem írtad meg a hibaüzenetet, hogy mi volt...én is akarok képeket!!!Kép
Ha MArcinak elmúlik a hőemelkedése, akkor péntekhez mit szólsz?
A fentiekből következik, hogy Marcinak most hőemelkedése van, remélem csak a szuritól... Ez szerintetek normális ilyenkor? Mármint hogy másnap hőemelkedése van. És mikorra múlik el?

Coolasa, Natasa
Jó ez a párbeszéd. Tetszik!!!KépKépKépKép

Coolasa,
te nem raksz ki képet magatokról mostanság? Csak az újszülötteseket láttuk. Már biztos sokat változott Noémi! Hadd lássuk, azt a fitness-bajnokot!

Ilba, Gabi
jók ezek a képek. Mindig olyan örömmel nézem ezeket.
Gabi, jó az a macis frizkó! Régen én is csináltam ilyet magamnak - 2 éve vágattam le a hajam majdnem rövidre, de előtte olyan volt kb hosszra, mint a Tiéd - és én is mindig bírtam, hogy a szembejövők hogy röhögnek...Néha csináltam csak két copfot is, az is ilyen hatással volt az emberekre. Bent a munkahelyemen meg olyankor ovisnak szólítottak...Kép

A húgod nagyon hasonlít az egyik barátnőm lányára. Sajnos nincs róla képem, de egyazegyben olyan mint a húgod.

Sajtine,
akkor csütörtökön beszélünk. Kép

Natasa,
Szonja tisztára rád hasonlít! Nagyon szép baba...Kép

Eszti, Ilba, Vuka,
akkor most a héten nem is lesz István parki tali? Mert a jövő héten elmennénk mi is. És Sajtine is azt mondta, hogy szívesen eljönne, és akkor együtt mennénk. Na mit szóltok?
Kár hogy nem nagyobb az autó, hogy többen is mehetnénk egyszerre...bárkiért elmennék előtte szívesen.

Vuka,
én is azt kérdezem, amit Ilba. Hogy rezeg? És ez jó a babának? Amúgy tök jó kis pihenőszék...Kép

Anya, tök vicces ez a két láb!!!Kép
KépKép
Azé' nem vagyok én olyan kicsi ám máááááá'! Hát jó már rám Apa vagesz satyija is! Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, és többiek,

nekem jó a jövő heti találkozás! Kép
Vendég

Mancs!

Még az első gyerekkel repedtem szanaszét a pocimon, pedig akkor már a még alig pocit kenegettem minden félével. Avonossal, Milupáva, Babaolajjal... úgy felváltva. Aztán a 34. hét környékén a tükörben észrevettem, hogy a pocim alsó részén, ahová akkor már nemláttam megjelentek az első 1 cm széles kb 7-8 cm hosszú csíkok... Tehetetlen voltam. Ez alkati kérdés lehet, vagy hajlam, vagy mittoménKép Irigykedni azért lehet ugyi?Kép

Jajj, az én fiam is csinálta ezt! Már nem emlékszem milyen alkalomkor vendégségben voltunk és ha csak egy pillanatra nem figyeltünk (ilyenkor azért még anya is szeret beszélgetni, kikapcsolni...) már a szájánál volt a pohár. Hihetetlenek ezek a gyerkőcök. Lehet ő is orvos lesz?Kép

Szopi!
Gábor is örökké a cicin csüngött, aztán erről leszokott. Olyan 4-5 hónapos korában már alig 10 perc alatt végzett a kajálással, aztán olyan is volt, hogy még egy légy se zümmöghetett, mert akkor meg inkább nem is evett, annyira érdekelte bármi megmozdult is. Abban az időben két véglet volt. Vagy 10 perc alatt belakott, vagy 1 órát etettem, és úgy kellett rákönyörögni a cicire, mert folyton volt valami érdekesebb látnivalóKép
Hát igen, én sem hittem volna egy 5 órás szopimaraton után, hogy ilyen is lesz... Aztán már alig emlékszem arra is, hogy milyen volt őt szoptatniKép
Dani az már más tészta volt. Tündéri kisbaba, aki betartotta a 3-4 órás evési időket, az elején másfél óra alatt végzett, később ez arányosan csökkent... Hozátáplálásnál is úgy habzsolt, hogy még, és szinte egyből mindenből 200 ml adagokat megevett és ma is harcol a pocakjáért. GAbiba úgy kell beleimádkzni az ételt és egészen 1 éves koráig szinte csak kóstolgatta a szilárd táplálékot, 1 üveg bébikaja 3 napig elég volt és a maradékot én ettem meg... a 4. napon. A Dani meg olyan patáliát csap, ha csak egy kicsit is csúszok a hamivalKép Hihetetlen mennyire mások tudnak lenni a testvérek.Kép

Na jó abbahagyom, csak néha nem győzök ámulni rajtuk.

sasha

(ezt az üzenetet kb 1 órája írtam, és valamiért nem küldte el a babanet, de még időben kimentettemKép)

Kép
sasha

Natasa:
Nem, nincs nyilvános szopiKépNem szeretem mutogatni magam.Ilyenkor nem kap Szilvi csak cumisüvegből,ilyenkor elfogadja,csak éjszaka nem.
Nem lehet,hogy Szonja éhes és azért nem alszik sokat?És azért kér ennyiszer cicit?

Bubek:
Marci irtó aranyos ahogy mosolyog!Kép

Kép

Kép
novum

Coolasa,
ugye mondtam?Kép Nem hülye az a gyerekKép Visszavonás elfogadva!KépKép Csatlakozom Bubekhez, szeretnénk újabb képeket látni Noémiről!

Bubek,
legyen igazad!!!! Szülni akarok!!!!! Tegnap nézegettem, már jó 4-5 ujjnyi hely van a hasam felső része és a bordám középső része (vagy mi az) között. Szóval látványosan lejjebb mentKép A végén már focizhatok a hasammal, annyira le fog lógniKépKépKép Tündéri a kis vigyorid!Kép

Eszti,
kösziKép Hajrá S&NY!!! Gabuskát meg rá kell vennünk, hogy legalább 1-2 rész erejéig üljön le a tv elé, és nézze megKép Még nem látott egyet sem.

Akkora bögre málnalevél teát ittam ma is meg, hogy azóta is a wc-re futkorászom. Ez az egyetlen hatásaKép Sok pisi, kölök sehunKép

Kép
mancs

Addig is, míg visszaolvasok, íme néhány gondűző kép.

A feszélyezett gyermek...
Kép

És itt egy alvós is, ami nappal nem készülhetett volna el, ugye Natasa...
Kép

Kép Kép
coolasa

Halihóóóóóóó!

Hát, Esztihez hasonlóan én is jót vigyorogtam, miközben olvasgattam a két kis vámpír anyukáját!Kép

Noémiről rég láttunk képet!Kép

Timi,
nem mentünk el a védőnőhöz. Képzeld, akkora huzat volt a házak között az Üllői túloldalán, azt hittem a Határ útig repülünk. Gyorsan spuriztam vissza a mozi felé! Szóval nem jutottunk el az SZTK-hoz.
Holnap megyünk 10-kor? Mostmár felkutatom a játékainkat!

Dia,
hol vagytok? Gyertek holnap!Kép

Mancs,
mikor van ez a sorozat és hol?
Nagyon jól nézel ki! Petike büszke lesz a mamijára, ha nagyob korában visszanézi ezeket a képeket!

A kis vámpírok anyukáit kérdezem, hogy hogy bírják az állandó szoptatást, én tuti becsavarodtam volna már! Mindig kajolnak is, vagy sokszor csak komfortszopiznak? Lehet, hogy 2-3 húzós napba kerülne, de le lehetne szoktatni őket róla. Remélem, hogy nem feltételeztek bántó szándékot irányomból, de azért megerősítem, hogy semmi rosszindulat nincs bennem, csak magamból indulok ki, Livicsek 3 óránként szopizott kábé 30-40 perceket és én már attól ki voltam konyulva, el sem tudom képzelni, hogy bírtam volna, amit Ti. Szóval csak ámulok és bámulok!!!Kép

Pelenkázás nálunk már nem fitneszezés, hanem pankráció!KépKépKép Egyelőre még én szoktam győzni.

Livicsek este hancúrozott Apával, csak közben kidobta a rókát a lepedőre. Elmentem másikért, közben kényelembe helyezte magát a drága. (A "művet" diszkréten letakartam a képen...)
Kép

Mostmár mehetünk a mosógépbe!
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, vámpírok........ez jóóóóóóóóóó Kép Kép
Vendég

Jucus, jól megvicceltél a wiwen Kép
Vendég

Gabi,
megbuheráltam egy képet az esküvőnkről, így tudtam csinálni egy képet a barinőm lányáról. Egyébként őt Timinek híjják...
Hát akkor lássátok a hasonlóságot...Kép
KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
télllleg hasonlítanak!Kép

Livicsek 2-3 lépést már mászik, lehet, hogy tényleg pont a szülinapomra tökéletesíti!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép Ha Szonja hasonlít rám, akkor én baba vagyok vagy vámpír? Vagy csak hiányos a logikám???
Egyébként éppen Garmastan-ban fürdenek a melleim, hogy bírják a következő támadást. Eddig Szonja a hasamon aludt miközben n is bókoltam az ágyon.
Bubek, simán mehetnétek rap-pelni. A sapis kép király!
Gabuska, leet le leetne szoktatni, de én egyszerűen nem bírom elviselni amikor Szonja keservesen sír. Ha csak nyüszög az OK, de amikor nagyon sír akkor eleve utálom magamKép Egyébként vmit rosszul csinálok, mert az én szennyestartómból nem jön elő gyerek.
Coolasa, Noémi nem a kisujját hanem a nagyujját emeli fel, méghozzá a lábán. Ez aztán a felsőbbrendőség! Egyébként látom, ő is előszeretettel teszi az alkarjára a fejét.
Novum, ne tessék mondani, hogy Szonja éhes, mert eleve parázok. Egyébként nem éhes, mert akkor vadállat módjára szív, de ma elég volt neki ha csak tartotta a szájában.

No, kivégeztem egy tál sajtos-tejfölös tésztát. UzsiraKép Hja, még én panaszkodom a súlyom miatt. Még szerencse, hogy az Árkádbanva egy XXL-es bolt. Lehet a hétvégén ott költöm majd a pénzt.

Mindenki megnyugodhat akinek csíkosodik a hasa. Valaki mindig lesz nála csíkosabb. ÉN! holnap megyek dokihoz, szerintem azt hiszi majd ZOO-ban jár.
N

Kép Kép
natasa1975

Gabus, Noémit nem érdemes leválasztani magamról, mert konkrétan eszik, nem csak múlatja az időt, valamint azért sem, mert múlt héten mérte először a védőnő, holnap megyünk visszaigazoló méricskélésre, ahol először fog tehát kiderülni, mi történt vele súlyilag 1 hét alatt, és nem szeretném, ha azt állapítaná meg, hogy otthonunk egy csecsemő számára szigorított fogyókúrás tábornak felel meg.

Natasa: ez a nagylábujj-kunszt semmi! Noémi összes lábujja önálló életet képes élni..... mely elengedhetetlen készséget kedves édesanyjától örökölte! Beláthatod ezek után, hogy nekem feltétlenül kellett sokasodnom, hisz kár lett volna veszni hagyni ezt az értékes génállományt..

Kép Kép
coolasa

Lányok, öröm titeket olvasni.... Kép Kép
Vendég

Eszti, köszi... a többiek nevében, akiket örömmel olvasol, bárki legyen is az...

Lányok, nincs valakinek Bp-en élő belga/holland ismerőse, aki vállal(na) holland nyelvoktatást? Nem is szabályos órákra gondolok feltétlenül, inkább beszélgetésekre, teljesen alapszintű alanynak, tehát ez egy anyanyelvinek megeröltetés nélküli smafu volna....

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
az unokatesóm Belgiumban élt, nemrég költöztek haza, megkérdezzem? (Jóvágású pasi!Kép 2 kisgyereke van.Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

De hülye vagyok! Õ franciaául tud. Bocsi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus:
Megyünk a bölcsibe holnap!Csak annyit kérdezek,hogy ha vacak az idő akkor is megyünk?

Kép

Kép
novum

Gabus: épp lendültem a klaviatúra felé, hogy lecsapjak a lehetőségre, de te már azóta megvitattad magaddal a helyzetet...
azért továbbra is érdekel, ha van vki anyanyelvi a közeletekben! (a kísértés legyőzése végett legjobb, ha nem is tud magyarul, max angolul, hogy valamilyen nyelven azért ki tudjam neki fejteni, mennyire nagyon nem tudok hollandul...)

Kép Kép
coolasa

Szép jó estét mindenkinek!

A Babanet helyszíni tudósítója jelentkezik. Jelentem a vízállás tovább emelkedett, ami a következő képeken jól látható.
A képeket az óriasi pocakos Mancsnak ajánlom KépKépKép:
KépKép
KépKép

A következő fotókat meg Vukának. Megnéztem, virágok sajna nincsenek, így néz ki:
KépKép
Kép

Natasa,
Szonja nagyon édesdeden alszik. Kép

Mancs,
98-as cickó!!!!!!!!!!!!???????????????? Hűűűűű! KépKépKép Írigy!!!!!!! Kép

Timi,
András 178cm. Én 170.

Eszti,
Mamackáról nincsen újabb híred?

Bubek,
Marcinak sok gyógypuszi! Kép
Tali nekünk is jó jövő héten. Jó idő lesz? Kispesti bagázs! Kép Nem tudnátok csatlakozni?
Marci nagyon aranyos a nevetős képen. KépKépKép

Tücsökmami,
naaaa, mi volt a dokinál?

Kép
Kép
Kép
ilba

Fügéről tudunk vmit? Legutóbb még aggódott biz. rendszertelen fájástevékenységek miatt, szeretném tőle hallani, hogy mindez vaklárma volt....

Kép Kép
coolasa

Most kaptam meg a vasárnapi fotókat.
Itten van a teraszon szopi és a kutyusos.
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nem fázott a cickó?????

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja, Vuka
akartam írni, hogy aszontad 3 nevetős kép van...és hol a másik kettő????Ide velük!!! Hát hisz Petra is nagyon cuki!!!!!KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
KépKépKép
Mindegy, de szopott!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Embörök, mászik a jányom!!!!!!! És mikor veszem le a ruháját, magától kihúzza a kezét a pulcsi ujjából, felvételkor meg, ha épp van valami a kezében, akkor a soros kezéből átrakja a másikba, hogy be tudjam bújtatni a pulcsi ujjába! A harmadik hír pedig az, hogy ha fekszik és megfogom a kezét, egyből feláll és lépeget fel a hasamon. Megzabálom!!!!!

Timi,
ha csak csepereg az eső, akkor még jó nekünk. Ha már rendesen esik, vagy nagyon fúúúú a szél, akkor nem. Reggel írjunk egymásnak, ha változás van.

DIA?????????????????

Ilba,
nagyon jó képeket csináltál! Már ha lehet ezt az állapotot jónak nevezni.Kép
Részemről oké a találka, ha Apóskám ráér! Timiéket is elvisszük! Diának nemtom van-e kocsija.

Mancs,
az enyém kábé 68-as!KépKépKép

Coolasa,
azé' mögkérdezem, tud-e valakit, elég sok embert ismer. Okszi?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Juj, de aranyos Beni! Még a kapucnit is fogja, le ne fújja a fejéről a szél! A kutyás képen fél óráig kerestema a kutyát, de azé' meglett!Kép

Igen, igen! Még nevetős Petrát! És még Noémit is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, előre is köszi a hollandust...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Livike!
Szívből gratulálok a mászáshoz!Kép
Kép

Gabi,Timi!
Holnap megyünk a bölcsibe"remélem nem esik az eső".

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

na, itt vagyok, visszaolvastam, de bocsi nem tudok reagálni hulla vagyok.

kölekecske csak 20 dekát hízott 2 hét alatt, mit csináljunk. 6550 g. Szerintem normálisan evett, de nagyon sokat és sokszor hányikázott. se a dokinéni, se a védőnő nem aggódott, de azér asszem visszaszokom a fejésre.

mára ennyit, lehet hogy holnap csak este leszek, de akkor reszkessetek annyit fogok írni KépKép
Vendég

Gabi,
hűűű, de nagy a csajszi már! KépKépKép
Képeket kérünk a produkciókról! Kép
Kutyu élőben elég nagyocska, Jackie-nek hívják.
Akkor a találkát még majd pontosítjuk, ok?

Tücsökmami,
2 hét alatt 20 deka? Az nem rossz, he! Kép Beni több héten kerestül heti 12 és 16 deka között hízott. És én sem aggódtam. Pedig ez nagy szó! Kép
Most néztem a füzetben mi 17 hetesen voltunk 6550g. Ti hány hetesek is vagytok?

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsökmami,
csatlakozom Ilbához. Marci két hete csak 10 és 12 dekát hízott. És enyhén szólva sokkal gebébb mint Gergő...Kép
Ja azt akartam írni, hogy a dokinéni azt mondta, hogy az még jó hogy lábújjhegyen akar állni Marci. Mert ez valami reflex, amit csak 7-8 hónaposan nőnek ki, amikor is tényleg felállnak. Erre majd kérdezz rá, ha legközelebb mész a védőnőhöz, vagy a dokihoz, merugye Gergő meg a talpán szeretne megállni.
Mi most vagyunk (vasárnap) 5890g - nál (15. hét ugyebár). Szóval asszem nemkéne aggódni...

Ilba, a kutyát én is kerestem ám! KépKép
Na jóccakát!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabi!
KÉPET!!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Jóóóó reggelt!

Csak azért vagyok ilyen friss, mert mindjárt irány a kórház, megynk ctg-re.

Ilba,
köszi az árvizes képeket! A lagzi azért tutira jó lesz, ezt mondd meg az ifjú párnak is! A miénken szakadt az eső, pedig gyalog mentünk volna, úgyhogy csődbe ment az egész terv, de mégis jól sikerült. Utólag már nem fogja érdekeleni őket, csak az, hogy boldogok együtt, és örökre összekötötték az életüketKép Cickók: hát ja, ekkorák. Voltak. Mondom most fogalmam sincs mekkorák, de majd megmérem őketKép A kutyát alig találtam meg a képenKép

Gabi,
GRATULA Livikének!!! Képet! Képet! Képet! Képet akarok a fókázásról!!!! (ez nálam a mászást jelentiKép) meg a többiről is!!! A Szex és New York a Viasaton megy péntek esténként 9-től. Most kezdték el ismételni a legelejétől, úgyhogy könnyen be tudsz kapcsolódni. Vasárnap du. is megy egy "light" változata, de az szar, mert pont a jó dumákat és jeleneteket vágják ki belőle a korhatár miattKép

Tegnap mondták a tv-ben, hogy az RTL-es Holló Mártának megszületett a fia, 61 centivel és 4500 grammal. Uhhhhhhh!
Ja, és tegnap du. megint megkockáztattunk egy fagyit a Zilah kávézóban, hátha... De még mindig nem lehet fagyit kapni!!!!Kép Vacsira a Szarvas csárda ténél lévő önkiszolgáló kínaiban olyan jót ettem, hogy csak na! Még erős-savanyú levest isKép Vhol olvastam, hogy az erős, fűszeres kaják is megindíthatják a szüléstKépKépKépKép

Kép
mancs

Mancs.... aha, a Szarvas csárda tér nekem is ismerős, holott nem vagyok lőrinci.. nem ismered ott véletlenül az Alexander éttermet? A lászló tanya után van 1 sarokkal, mi nagyon szeretjük a főztjüket, a tulaj végtelenül kedves...ezért is tartottuk ott az esküvőnket időszámításunk előtt 2003-ban, a környékbeli dinoszauruszok naaagynagy örömére.

Kép Kép
coolasa

Sziasztok lányok!

Pesten is ramaty idő van? Mert Bicskén baromi felhős, eddig még nem mertem elindulni sétálni, hátha elered... Pedig van egy ismerős kismama és tegnap voltunk is nála. Az ő Dórijuk dec. 22-én született, vagyis egy hónappal kisebb Andrisnál. Képzeljétek, most nem Andris lendült be, mint múltkor Marcinál, hanem Dóri fülön fogta Andrist. Kép
Persze fényképezőgép one. Kép Az ottaniból meg kimerüle az elem... Kép
De nagyon élveztük a babalátogatást. Volt egy mérleg is és gyorsan kaptam az alkalmon, hogy méreckedjünk. HÁÁÁÁt: 7650 g. Kép
Ruhákat is kaptunk kölcsönbe. Kép
Szóval eddig jól alakul az itteni létünk.

Jó sokat írtatok, külön élvezet volt olvasni a vámpíros párbeszédet. Amúgy én is Gabi nézeteit vallom, és leszoktatnám valahogy az állandó cicinlevésről a csemetémet, mert a energiátok véges, sajna. Kép Nálunk a 2 óránkénti szopi se nagyon ment a hasfájás miatt, olyankor rosszabb lett a helyzet, mert az emésztetlen tej összekeveredett az emésztettel. Szóval ezzel kell vigyázni, nem jó keverni és egyfolytában szoptatni.
Wolga, a nagyon tudós kismama. KépKépKép
Persze ez csak egy tanács, hozzászólás, aztán ti úgyis úgy, ahogy nektek jó meg a babának. Csak gondoltam a sírás hátterében ez is lehet, nem mindig az éhség.
Mikor sír, gondoljátok végig mi lehet az oka, mikor evett, hasfájás, pelus, puki gondok Kép, álmos vagy csak nyűgös és szüksége van rátok...
Szóval sztem megéri átszoktatni, hogy utána mozdulni tudjatok a szép tavaszi időben, pl. találkozni velünk KépKépKép

Mancs, CTG???

Bubek, ez a kép nagyon édes MArciról. KépKép ÉS a többi is, az egyiken különösen látszik, milyen édi kerek feje van. Kép

Ilba, itt is van kutya kettő, egy puli és egy többmint németjuhász. Szabadon vannak, s csak akkor csukom őket hátra a kertbe, ha kinn altatom Andrist és én szeretnék mást is csinálni, nem csak az álmát őrizni. Kép
Nem semmi a Duna a fényképeiden...

Gabi, gratu Livi gyors előrehaladásához, csatlakozom én is: KÉÉÉÉPPPEEET!!!!!!!!!!!

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Ma is jól kiduhajkodták magukat a csemeték a bőőőcsiben, Lívi még most randalírozik.Kép Ma még nem rukkolt elő az új tudományával.Kép
Voltak Diáék is, már azt hittem, valami gond van, mert hétfő óta nem hallottunk róluk, de szerencsére minden oké!Kép

Majd még jövök!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?