Sziasztok!
Amica! Neked is kitartás, bár 2 picivel nem lehet könnyű! A szüleink amúgy nekünk sem sokat járnak, de Áron már nagyfiú ő a legnagyobb segítségem, tényleg elképesztő hogy milyen rendes velem mióta a picit várjuk. Cipeli a bevásárlást, még a kistatyómat is elkérte a múltkor hogy azt se vigyem
, csinál magának kaját, becsukja az ajtót ha alszom, szóval tényleg irtó rendi. A Lacus meg segít nagybevásárolni, meg itthon is amire kérem. Úgyhogy megoldjuk és olyan jó érzés hogy ilyen rendik a pasijaim. Sajnos a fáratsággal nem tudok mit kezdeni, szedem a magnézium b6-ot, próbálok pihenni, de őszintén én nem nagyon szeretem ha más csinálja meg a munkát itthon, inkább másnapra hagyom ha nagyon rosszul vagyok. Nem izgat hogy mit szól mondjuk a védőnő vagy akárki ha nincs rend a konyhán, én szeretek főzni, mosogatni viszont nincs minden percben kedvem. Így valamikor vár rám az egész...
Tegnap almás pitét sütöttem, immáron 50 deka vajjal 5 deka helyett!!
Eszti!
Nálunk van a kispárna, megnéztem a többi kispárna közt az Áron rökcsijén. Hiányolja a Szonika?
Reni!
Nem semmi az időjárás, nálunk még nem csinálja ezt! Jó hogy mennek a szüleid, biztos jól fogjátok érezni magatokat!!
Ági!
Fúú, 6 hónap után visszamenős sztori nagyon horror-os volt, szegénykék, elhiszem hogy sírtál. A fősulin azt mondta az egyik anyanyelvi tanár hogy Franciaországban 3 hónap a gyes (!!!). Nem tudom hogy csinálják meg...
Tegnap pont erről volt szó a Frei dossziéban, amerikai gazdag nőci elképedt azon hogy Mo-on itthon lehet lenni 3 évet. Szerintem ez nagyon jó igaz, azért 3 év egy kicsit sok sztem én nem leszek annyit itthon mert nekem az Áron is unatkozott már 2 éves korától így fél napot bölcsis volt, én meg ottthonról dolgozgattam. Így kihúztuk a beteges időszakot úgy, hogy otthon lehetett velem ha beteg volt. Mire "igazi" munkahelyem lett, arra már teljesen beszokott és az immunrendszere is erősebb lett. Tehát ennek is volt előnye. Most is úgy tervezem, hogy szépen lassan elezdek esténként tanítgatni, amikor apuci már itthon van, kb annyi órát mint most (heti 4-5) és akkor nem kell másnak vigyáznia rájuk. Meglátjuk...
Mirama!
Anyukádék is Harkán laknak? Azért gondolom, mert azt írtad "átviszed" a Mirát.
Puszilom őket, megmondod?
A Momába babástól jársz tornázni? Akkor engem is érdekelne a dolog ha aktuális lesz...
Hajnus!
Szép csemeték!!!
Lányok! Vitte valaki babaúszni a picijét??