Új privát üzeneted érkezett!

Latjatok azt hiszem en is beindulok ezekkel a figurakkal!!

Kép
Kép
reni76

Jó reggelt Mindenkinek!!
No lám, ma én vagyok az első... Kép

Reni,
még mindig nem jöttek meg a képek... Kép easymailre küldted? Mert oda már jó másfél napja nem kapok semmit, pedig ilyen nem szokott lenni.. van egy volt osztálytársam, aki minden nap küld egy csomó hülyeséget, mennyiségileg úgy 3 és 10 között... Kép De semmi nincs, szóval lehet, hogy az easymail akar jópofa lenni... Kép De előbb-utóbb biztosan megjönnek. Nézem szorgalmasan, hogy azonnal fel tudjam tenni neked, és persze nekünk!! .O Kép

Gabi,
én még nem jutottam el az albumodig, igyekszem. Mindjárt! Kép

Amica,
akkor már értem! Kép Tényleg nem tudtam, hogy mire értetted... Kép NST-re péntekenként megyek, még 3 nap az izgis eseményig! Kép

nadine81

Gabi,
naaagyon jók a képek! Kép Milyen nagy szemekkel tud nézni Levi!! Mindegyik képek csak úgy figyel azokkal a nagy barna szemeivel! Kép És a képek alatti szövegek is haláliak... Kép

nadine81

Sziasztok!
Remélem még nem felejtettetek el!Hétvégén Apáé volt a gép,tegnap este ment csak dolgozni.Meg névnapoztunk is.
Az albumba nem tudok képet tenni,mert csak 1 megáig fogadja el,nekünk meg mindegyik több.Ide meg én se tudom lekicsinyiteni.
Mirama!Üdvözöllek!Hajni vagyok,soproni.Egy 8 éves és egy 4 honapos kisfiu anyukája.Isti és Bence.
Képzeljétek jön a Picuri foga!Hogy lehet ez?Már látni neki.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
természetesen nem felejtettünk el! Kép Ilyenek a férfiak! Kép Még a gépet is elhappolják előlünk... Kép
Párod nem tudja lekicsinyíteni a képeket?
Ha gondolod, akkor ezennel Kép neked is felajánlom, hogy szívesen felteszem ide, ha elküldöd nekem mailben. Néhány anyukáét már feltettem Kép, valaki már bele is jött, hogyan kell kicsinyíteni Kép, de attól függetlenül tényleg szívesen felteszem, ha gondolod.

ggviol@easymail.hu

Bár most épp nem fogad szót az easymail.hu, mert várom Reni képeit, nemtom miért nem fogadta még a postafiókom, de egyszer majd csak ideér... Kép
Esetleg próbáld meg elküldeni, kíváncsi lennék tőled megérkezik-e.

nadine81

Ja, a fogakhoz nem értek. Még... Kép

nadine81

Nadine!Köszi A dícséretet Levi nevében.Már nem is fogjuk neki hagyni,hogy megnőljön a hajacskája.Mikor lesz NST?

Hajnus!Itt senkit nem felejtünk ám el!!KépKépKépA Katuséknál jött ilyen korán a Máté foga.Lehetséges.Az öcsémnek 3-hósan már kint volt a foga.Gyereke válogatja.A Levinel még csak 4-van aztán már elmúlt 10-hós.

Haláli ez a kölyök.Most épp megint táncikál mint a rokkerek ül és rázza a kis fejét ezerrel.Na most meg már az ajtóban támaszkodik nézi a kuszikat.Egyszer itt egyszer ott.Olyan mint a villám.

Olyan szupi idő van asszem ma is elmegyek a Husival ebéd után csavarogni.
Vendég

N megyek iszom egy cappucinót.KépKépKép
Vendég

Gabó,
péntekenként megyek NST-re és UH-ra, mindjárt itt is van!! Kép
És ilyenkor Levi valami zenére nyomja, vagy csak úgy?? Kép

nadine81

Köszi Viol,megprobálom.A vicc az,hogy 2 gép van,igy sem férek oda.

Kép

Kép
hajnus

Elküldtem!

Kép

Kép
hajnus

Nadine!Zenére nyomja,DE CSAK A PÖRGÕSEK JÖNNEK BE NEKI AMINEK VAN EGY KIS RITMUSA.
Vendég

Hajnus,
2 gép?? Kép És ki van a másiknál?? Kép A fiúk?? Kép
Várom, nézegetem gyakran a postafiókot...

Gabi,
pörgősek!! Kép Ez tök jó! Kép Akkor azért olyan, mint a villám!! Kép

nadine81

Hajnus,

Gabi,

nadine81

Hajnus,

Gabi,

Megjött!!
Kép

nadine81

Te jó ég, hányszor jött el...
Mindegy, ott a kép is, az a lényeg! Kép

Szóval íme Hajnus Istvánja és Bencéje!! Kép
Aranyosak nagyon! Kép

Reni,
nemtom tiéd miért nem jött még meg... Kép Hajnus pár perccel ezelőtt küldte, és már ott is volt nálam...
Esetleg próbáld újra... Bocsika... Kép

nadine81

Hajnus!Arik a fiúk és mennyire hasonlítanak egymásra!!Isti nem volt féltékeny?bár ő már nagyfiú!KépKépKép
Vendég

Egyik gépnél Apa,másiknál Isti.Hétvégén játszanak ezerrel.A képen Bence 2 honapos.Hétvégén majd lesznek uj képek,mert csak a sogoromnak van gépe,ő meg Pesten lakik,de jön szavazni.Küldhetek majd?
Mi lesz velünk,amig korházban leszel?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!Hajni!Aranyosak a fiúk.Isti tiszta apukája.

KépKép
kola2

Nagyon figyelünk,de elég nehéz.Jo hogy járnal Apával uszni,igy a kedd és csüt. délután csak az övé.
Sokáig volt"egyke",és 1 napra se volt soha tölünk távol.Ha Viol megengedi,küldök magamrol is majd.

Kép

Kép
hajnus

Hajni,
akkor addig küldj sokat, amíg itthon vagyok, illetve akkor ha már megjöttünk!! Kép
De most komolyan. Ha hétvégén csináltok sokat, akár egyből küldheted. Csak pár perc, neked is, nekem is. Ha be akar utalni a doki "üdülni" Kép, akkor hétfőnél előbb tuti nem, szerintem legalábbis... Szóval mielőtt elhúzok, még felteszem őket. Azt a két-három hetet meg kibírjátok utána! Kép

nadine81

Hajni,
na jó Kép, egye fene Kép, megengedem Kép, küldhetsz magadról is... Kép Kép Kép

nadine81

Ha Viol megírod,hogy csinálod én szívesen átveszem ezt a posztot amíg nem leszel.
Vendég

További szép délelőttöt.Megyek megnézem megkaptam-e a "fizetésem".Délután benézek.

Kép

Kép
hajnus

Meg persze míg a babuval leszel elfoglava.Majd ügyeskedek,de apa biztos tudni fogja,hogy kell majd véghez vinni.Kép
Vendég

Gabi,
kikeresem hova mentettem a képet, ott megnyitom. Fent a legördülő menünél nekünk van egy olyan fül, hogy "Image", legördítem. Azon belül pedig a "Resize". Oda vannak kiírva, hogy mekkora éppen a kép, és ott tudod megváltoztatni a méretet. Én pixelben szoktam megadni, itt a babaneten max 600*600-as lehet a feltölthető méret. Szóval beállítom, "OK", és elmentem. Vagyis legördítem a "File"-t, ott pedig a "Save" vagy "Save as".
Tulajdonképpen ennyi. Csak nem mindenkinek ilyen programja van...
Azért próbáld meg. Max nektek magyarul van, vagy más eltéréssel, de valahogy ilyesmi lesz belőle... Kép Szerintem. Kép
De ha nem megy, csinálom én, csak ki kell várni, amíg hazacuccolunk! Kép

nadine81

Hajnus,
kellemes pénzvadászatot! Kép

Gabi,
én is csak onnan tudom, hogy sasoltam Gábort mit hogyan csinál, aztán megkértem, hogy akkor ezt most tessék elmagyarázni léplésről lépésre... Kép

Na én is megyek, én nem pénzt behajtani megyek, hanem várom Esztit, mindjárt jön! Kép

nadine81

Hajnusék pocaklakó Bencéje, Hajnus, István, és szerintem az apuka.. Kép Ha nem, akkor ő fényképez... Kép Majd Hajni megmondja! Kép

Kép

nadine81

Küldj egy képet az emilre és megpróbálom.

Hajnus!Õ a férjed?Olyan ismerős!
Vendég

Bár nekem mindenki ismerős valahonnan,de ez a 6-év,hogy nem élek otthon már sok és egy csomó ismerős kiesik,hogy honnan.Itthon mindenkiben Sopis ismerősöket látok otthon meg Kanizsaiakat.Ez őrület!KépKépKépKép

Üdv Esztinek!
Vendég

Itt etetem a Levit és közben bőgök.Most küldte az egyik Kanizsai anyuka a kisfiának az Édes kisfiamat.Én hülye,de ilyenkor olyan könnyen el tudok érzékenyülni.Meg ha van valami olyan film ahol csak egy pici érzelem van már folyik a könnyem.Pedig a való életben rohadt nehéz megbőgetni.Bár mióta Levi megvan ez egy kicsit változott.
Vendég

Gabó,
nemtom ám, hogy ő-e Hajni férje, csak gondoltam... Kép Lehet, hogy tesó vagy rokon... Kép
Lehet, hogy Apa a fényképész! Kép
De nemtok most nagy képet küldeni, mert nincs... Kép
Nektek nincs új?

Az nem baj, ha elérzékenyülsz, így van ez jól. Szerintem. Pláne, ha kisfiad van neked is! Kép

Most ment el Eszti, megbeszéltük, ha valamelyikünk nyer a lottón, megvesz egy régi kastélyt, ahol természetesen szellemek is vannak, és rendezünk majd egy Halloween-partyt!! Kép
Kép

nadine81

Na elköszönök én is nemsokára neki indulunka husival a hegymenetnek.Megyek egyet napozni is asszem.Ja megyek is így döntöttem.Na most,hogy ilyen jól megbeszéltem magammal el is megyek.

Szép napot mindenkinek!KépKépKép
Vendég

Hát az szupi lenne akkor meg tessék bőszen lottózni és nyerni!Csak azért gondoltam,hogy a férje,mert az Isti hasonlít rá.De majd Hajnus elárulja.
Vendég

Sziasztok!

Amica! Neked is kitartás, bár 2 picivel nem lehet könnyű! A szüleink amúgy nekünk sem sokat járnak, de Áron már nagyfiú ő a legnagyobb segítségem, tényleg elképesztő hogy milyen rendes velem mióta a picit várjuk. Cipeli a bevásárlást, még a kistatyómat is elkérte a múltkor hogy azt se vigyem Kép, csinál magának kaját, becsukja az ajtót ha alszom, szóval tényleg irtó rendi. A Lacus meg segít nagybevásárolni, meg itthon is amire kérem. Úgyhogy megoldjuk és olyan jó érzés hogy ilyen rendik a pasijaim. Sajnos a fáratsággal nem tudok mit kezdeni, szedem a magnézium b6-ot, próbálok pihenni, de őszintén én nem nagyon szeretem ha más csinálja meg a munkát itthon, inkább másnapra hagyom ha nagyon rosszul vagyok. Nem izgat hogy mit szól mondjuk a védőnő vagy akárki ha nincs rend a konyhán, én szeretek főzni, mosogatni viszont nincs minden percben kedvem. Így valamikor vár rám az egész...

Tegnap almás pitét sütöttem, immáron 50 deka vajjal 5 deka helyett!!
Kép

Eszti!
Nálunk van a kispárna, megnéztem a többi kispárna közt az Áron rökcsijén. Hiányolja a Szonika?

Reni!
Nem semmi az időjárás, nálunk még nem csinálja ezt! Jó hogy mennek a szüleid, biztos jól fogjátok érezni magatokat!!

Ági!
Fúú, 6 hónap után visszamenős sztori nagyon horror-os volt, szegénykék, elhiszem hogy sírtál. A fősulin azt mondta az egyik anyanyelvi tanár hogy Franciaországban 3 hónap a gyes (!!!). Nem tudom hogy csinálják meg...
Tegnap pont erről volt szó a Frei dossziéban, amerikai gazdag nőci elképedt azon hogy Mo-on itthon lehet lenni 3 évet. Szerintem ez nagyon jó igaz, azért 3 év egy kicsit sok sztem én nem leszek annyit itthon mert nekem az Áron is unatkozott már 2 éves korától így fél napot bölcsis volt, én meg ottthonról dolgozgattam. Így kihúztuk a beteges időszakot úgy, hogy otthon lehetett velem ha beteg volt. Mire "igazi" munkahelyem lett, arra már teljesen beszokott és az immunrendszere is erősebb lett. Tehát ennek is volt előnye. Most is úgy tervezem, hogy szépen lassan elezdek esténként tanítgatni, amikor apuci már itthon van, kb annyi órát mint most (heti 4-5) és akkor nem kell másnak vigyáznia rájuk. Meglátjuk...

Mirama!
Anyukádék is Harkán laknak? Azért gondolom, mert azt írtad "átviszed" a Mirát.
Puszilom őket, megmondod?
A Momába babástól jársz tornázni? Akkor engem is érdekelne a dolog ha aktuális lesz...

Hajnus!
Szép csemeték!!!

Lányok! Vitte valaki babaúszni a picijét??
Kép
Vendég

Gabi,
kellemes sétát és napozást! Kép Ez gondolom a szoli, ugye? Na, oda én még nem mehetek. De azt hiszem kiülök a hintaágyra, ott tök jól süt a napocska! Kép

Kép

nadine81

míg írtam a kisregényem egy csomó mindenki írt!
Kép
nem baj később is jövök!
Vendég

Sziasztok!Mi jártunk babaúszásra de hamar abbahagytuk mert a Virág összeszedett valami húgyuti fertőzést,és utána már nem mertem vinni.De nagyon jó volt.Jártunk még baba-mama tornára a kórházba az még jobb volt .Sok baba meg az anyukák együtt nagyon jó.Ott fordult át a másik oldalára előszőr a Virág.

KépKép
kola2

Vero,
a védőnőnek semmi köze a konyhához... Törődjön a babával, ha majd meglesz. Rendben van, hogy a család- és környezetlátogatás is beletartozik a munkájába, de nehogy már a rendet is sasolja! Kép
Kép
50 deka?? Kép De az 5 meg nem kevés lett volna??

Én tegnap úgy döntöttem, hogy valamelyik nap máglyarakást fogok csinálni, mert az is egyszerű... Kép És finóóóóm!! Kép Elő is kerestem a "tankönyveimet" abban van máglyarakás recept. Tudniillik általános iskolában csináltam először és utoljára máglyarakást... Ebből gondolom, hogy nem lehet egy bonyolult dolog... Kép
Kép

Az itthonmaradást én is úgy 2 éves korig tervezem, aztán meglátjuk, hogy bírjuk... .)

nadine81

Zsanett,
én is szeretném majd vinni, de pont az ilyen szir-sz@roktól tartok...

nadine81

Viol!

küldtem a kepeket.

köszi

Kép
Kép
reni76

Engem az is érdekelne babaúszással kapcs, hogy mikortól lehet pl. Álítólag Di-per-te oltás után csak, igaz ez?

Viol! Az öt dekás volt az almás keksz, elszúrtam a receptet karácsonykor. Kép
Lehet h már nem emléxel...
Te tanultál a vendéglátóban szakácsnak lenni is? Az olyan jó lehet, minden trükköt ismerni!

A védőnő még nem volt, csak példának írtam asszem pont nálad toppant be csak úgy. Viszont ha én nagyot főzök, tuti mindig jön a postás, villanyórás stb...
Ha rend van senki felénk se néz. Murphy...
Vendég

Reni,
mindjárt nézem! Kép

Vero,
így, hogy "almás keksz" már beugrik... Kép Akkor is így fogalmaztál... Kép
A suliban 6 év alatt beletanultunk (vagyis beletanítottak) mindenbe, pont ezért nem megy minden 100%-osan... Kép
Volt ételkészítés (előétel, leves, főétel, desszert), cukrászat, felszolgálás, díszterítés, menü- és itallap összeállítás, gyalogos- és buszos idegenvezetés, stb. Szóval ezt takarja a vendéglátó- és idegenforgalmi technikus! Kép

nadine81

Reni,
3 db kép jött, mindjárt nézem és "törpítem" Kép őket!

nadine81

Íme Reni és Lara Kép

Kép
Kép
Kép

Hihetetlen, hogyan elment az idő! Kép Nemrég született ez a kislány, most meg már olyan nagy és fejlett, hogy csuda! Kép És milyen sok haja van!! Kép

nadine81

Vero!Virág májusba született és szeptemberbe kezdődőtt a bébiúszás.Nyáron nincs is.Nem emlékszem milyen feltétele volt a dolognak.Gyerekorvosi igazolás az tuti kellett.

KépKép
kola2

Viol!!

NAgyon köszönöm!!! Kép Most nem tudok irni, mert mi is megyünk setalni. Megnezzük apat a haznal, ma betonozzak a lepcsöt!
Mindenkinek szep napot!!

Kép
Kép
reni76

Reni és Lara!

Kép

Nagyon tündéri NAGYlányod van!!
Vendég

Sziasztok!
Bébiuszira mi is járunk. Mirával 4 hónapos kora óta, persze voltak kihagyások, de azért végig jártunk. Mira már átkerült a nagyokhoz. Noellel is 4 hónaposan kezdtük az uszit. Hajni /oktató/ szerint 3 hós kortól lehet már vinni, más feltétele nincs. Igen, gyerekorvosi igazolás kell. Noel elöször sírt, de most már élvezi. Merültünk is Vele. Szerintem jó dolog az uszi, Mira nagyon megszerette a vizet és nem fél, szeret víz alá is menni.
Vero! Anyuék nem Harkán laknak, Sopronban, a Kuruc-dombon. Nem tudom már mit írtam, szerintem az ovira írtam, hogy csak átviszem, az van nagyon közel. Anyuékhoz kocsival viszem a gyerekeket, hétköznap délelöttönként szoktam 2-3 órát otthagyni Öket. Addig elmegyek tornászni. A Momába nem babás torna van. De biztos van valahol ilyen is. Talán a kórházban.

Gabó! 20 évig a Cseresznye soron laktunk, utána kicsit a Bezerédj utcában, most meg 5 éve Harkán.

Szia Hajnus! És már érzed is a fogát vagy csak látod? Mert Noelnek is 3 hónapos kora óta látni az alsó kettöt. És nagyon nyálzik! De annyira, hogy sokszor ruhát kell cserélni. Rág mindent, keze mindig a szájában. De fog még sehol. Most már még jobban látni, fehérlik mint a fene, de nem bújt ki. Úgyhogy lehet Nálatok is csak láni de az áttörés majd késöbb jön.
Helyesek a fiaid! KépTe is látásból ismerös vagy.
Reni! Nagggyon helyes Lara!!! Tiszta kislányos.

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Szia Mirama!Anyukámék is a Kurucz-dombon laknak.Szerettem én is ott lakni,olyan nyugis környék.Virág is nagyon szeret ott lenni ,van nagy udvar meg kert és az tetszik neki.Szombaton szalonnát sütöttek meg ültettek a kertbe.Szalonnát nem eszi ám meg csak tetszik neki a sütése.
Reni!Nagyon helyes Lara!

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?