Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek bár azt hittük végre vége ,Roli tegnapra be-bárányhimlősödött. A doktor nénivel azt számoltuk, hogy ennek a hétnek a végén lejár az esetleges fertőzés ideje, erre tessék... Nagyon érdekes, mert olyan mintha nem is venné észre a pöttyöket. Én azt hittem ez marhára viszket, Bia szenvedett is tőle, de ezek szerint Õ nem érzi , vagy legalábbis nem zavarja. Azt mindenesetre nagyon élvezi mikor bekenem a pöttyeit, mert egy darabig nem adom rá a ruháit, és igen tetszik neki ,hogy pucéron rohangászik a lakásban.
steiff

Sziasztok!
Minden nap olvaslak benneteket, és szükség szerint, lélekben azzal vagyok, annak drukkolok, akinek éppen aktuális.
Mostanában ugye leginkább Boszinak, Töltikének, s legfrissebben Amnerisnek.Kép
De arra nincs már időm, hogy mindenre reagáljak, bár van véleményem a táblázatos vitáról, szokeszről stb. Ugye nem nagy baj?
Köszi az érdeklődést, Vicki, jól vagyunk, minden rendben. Nem tudom, melyik névre gondolsz, az első keresztnevet a vsz adta, de nem akartam megváltoztatni már. Azt viszont érdemes tudni a névadás előtt, hogy nagyon gyakori, tele van az ovi és a bölcsi ezzel és a "rokon", tehát becézésben azonos vagy hasonló nevekkel, ami nem olyan szerencsés. A második nevünk tavaly a legnépszerűbb lánynév volt (megintcsak nem ilyen babérok miatt adtuk neki), mégsincs annyi gyerek a környezetünkben ilyen névvel, mint a D-betűsből.
A lányunk nagyon aranyos, egyre okosabb, nagyon vidám, kifejezetten jó a humora és a memóriája. A szája be nem áll egész nap, de tipikus gyerek, mert ha valakivel találkozunk, persze szeretném, ha "szerepelne" - naná, hogy szótlan, bújós, jó, ha köszön egyáltalán. Amint lépünk egyet tovább, ömlik a szó... A náthán kívül nem volt más betegség ezen a télen, mi szülők sokkal többet nyüglődtünk. Épp visszaolvasgattam a csecsemőotthonos naplóját a bárányhimlő miatt (a fél ovi beteg volt), s láttam, mennyit volt beteg az első másfél évben... Lekopogom, az együtt töltött 2 év alatt 4 napot voltam (tényleges)betegállományban a gyerek miatt... (na jó, a nyári bölcsiszünet idejéről pszt!)
S tényleg nem tudom, mennyire véletlen/tudatos döntés volt, ami Õt nekünk választotta, de máig hihetetlen számomra, hogyan tud egy pici gyerek alkalmazkodni a szülők életstílusához ennyire: első perctől szeret utazni, holott előző életében háromszor ült autóban, a kórházi vizsgálatokra vitték, szereti az állatokat, holott addig nem látott egyet sem - szóval sorolhatnám, de minek is...? Tényleg olyan csodálatos ez az egészKépKépKép
Na, eldugulok, bújok vissza mellé, ugye együtt aludtunk el, csak én 1-kor felébredtemKép Sajnos a gyerekszoba nálunk csak játszóként funkcionál, rég beköltözött a "nagyágyba" a kisasszonyKépKépKép
mera

Amnneris
Kép Már tényleg nem olyan vagy mint eddigKép
Írásaidból kitűnik, hogy már nem egy vágyakozó kismami vagy, hanem ahogy Hildus is írta aggódó, gondoskodó, szerető ÉDESANYA!KépKépKép Örülök, hogy Zitus egyre jobban vanKép Hogy becézitek?

Idusa
Elküldtem mail címedet AmnerisnekKép.

Mera
Miért nem jösz gyakrabban, olyan jó olvasni TégedKép

Steiff
Rolidnak mielőbbi pöttyetlenedést kívánunkKép

Latimi
-5Kép, ahogy Ancsúr is írtaKép

Töltike
Olyan jó volt Téged is olvasni, melegség járta át a szívemKép

Rayo
Örülök, hogy látlakKép Nagyon ügyi vagyKép

GgabsziKép
Van abban igazság amit írtál, de a hír még megerősítésre várKép

Tehát a gólyák mai állása szerint, Ggabszit is a kis listánkra felvéveKép
Naninga 97
Sünireni 100
Rvan 125
Tviky 128
Zsussi 132
Ancsúr 142
Vicki 138
Petyaanya 155
Ggabszi 160
Jiny 162

Tegnap nagyon későn értünk haza, már ma volt mire ágyba kerültünk. Minden elkészült. Még a szőnyeget, hűtőt és mosógépet kell átvinnünk és kezdődhet a fotózás. A fürdőbe, konyheszekrényre kell még egy-egy lámpa, egy tükör és egy kép. És jöhetnek az albérlők.Kép

Hildus
Hannának jó ücsörgést, neked pedig jó tanulástKép

Szép vasárnapot mindenkinek!
Süni
Kép
süni_renóca

Sziasztok!

Steiff: Remélem Roli gyorsan túl lesz a bárányhimlőn. Azért csozé, hogy élvezi a pöttyökkel való szaladgálást. Az unokahugiról, mikor pici volt és bárányhimlős mindig Pimpa jutott eszembe. Õ is ugy szaladt, hogy azt hittem elhagyja a pöttyeit. Kép

Mera: KépKépNe dugulj el, nagyon jó volt olvasni így várakozónak!Kép

Hildus: Jaj, de ügyi már! Hogy nőnek ezek a kis csöppségek, ugyi?Kép

Süni: Jól látom, hogy te sem unatkozol?

Ma virágot ültetek át.KépKép Kertész leszek. Kép A kis emeletes házunkban. Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Kelimoni!
Nem gondoltam, hogy meg akartál volna bántani, nem így ismertelek meg a hozzászólásaidból. Csak én jobban szeretem, ha megnevesítenek. Az általánosságokban az a rossz, hogy nem igazán lehet tudni, kinek szánták, így olyan is magára veheti, akire nem is gondoltunk.

Hildus, Gabszi, Ancsúr és a többiek!

Valóban örömteli események miatt kerültünk átmeneti állapotba. Babát várunk! Ami egy igazi csoda a mi esetünkben. Az az igazság, hogy amíg meg nem születik a baba, addig sorban állunk, csak utánna kerülünk ki a sorból.

Ildikó!

Azért örülök ám, hogy a táblázatban maradhattunk. Köszi! A táblalakó megnevezés nagyon találó ránk.
mony

Szia Mony!

Te ugyanaz vagy, aki a PCO-s topicba írogattál régen????

ha igen, gyere oda egyszer, és mondd el légyszi, mi van veled-veletek, mert mi nem felejtettünk el ám téged, hétről-hétre emlegetünk, hogy mi lehet veled, és nagyon aggódunk, hogy nem jelentkezel!!!! KépMár a legrosszabbra gondoltunk!!!!

Remélem jól vagytok, (és te vagy az illető!Kép)

rejo

Kép

Kép
rejo

Kedves Mindenki!

Tábli ügyben szeretném leírni - utoljára - amit gondolok. Természetesen senkinek sem címezve.

Saját magamból indulok ki. Korábban írtam egy másik topicban is, ám nem nagyon találtam ott magamra , inkább olvasgattam, mint írtam. Bekerültem az ő táblázatukba, megkaptam a kódot a honlapjukhoz. Bizalmat szavaztak Nekem.

Egy idő után azt éreztem, nem tudom megtisztelni a többieket azzal, hogy náluk tag legyek. Így elköszöntm Tőlük és kértem, töröljenek a táblázatból, illetve a honlapjukhoz sincs azóta közöm.

Saját magam nézetei azt diktálják, ha önként vállalom, hogy egy közöség tagja leszek, akkor időnként megtisztelem a többieket azzal, hogy pár sor erejéig tudatom, mi van velem, illetve esélyt adok mindenkinek, hogy megismerjenek. Nyilván így fogom én is megismerni az újonnan csatlakozókat.
Amennyiben nem tudok részt venni a dologban, jelezni fogom és elköszönök.

Szerintem így tudunk őszintén és tiszta szívvel drukkolni egymásnak, ha elérkezik az idő, illetve addig is egymás támaszai lenni. Már, ha erre valakinek szüksége van. Feltételezem, igen, ha csatlakozott.

Hangsúlyozom, ezek az én nézeteim és elfogadom, ha valaki mást gondol a dologról.
Nem vagyunk egyformák!

KépKép
KépKép
kelimoni

Mony: Gratulálok a gyermekáldáshoz, nem lesz semmi baj!
Annak a picikének meg kell születnie.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Ja! És a Gólyahíres fórum még mindig várja, hogy beinduljon a pörgés.Kép Segítsünk már nekiKép

http://www.golyahiregyesulet.hu/forum.php

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Ahogy nézem a sorszámokat, valamit nem értek. Ez a Gólyahíres országos lista sorszámotok?
Mert hogy mi a Tegyesznél várakozunk itt a megyénkben és igaz,hogy év elején a 34.-ek voltunk, de ha jól tudom azóta sem mozdult a sor, nálatok meg pörögnek az események és persze a sorszámok is!(Hála Istennek!)
És ha változik a sorszám mindig küldenek levelet?
Szép napot mindenkinek!

Kép
csöpke

Mony!

Gratulálok!!!Kép

Csöpke!
Ezek a számok a Gólyahír Egyesület sorszámai.
Mindig változik, hisz a várakozók közül is sokan kiesnek(babájuk születik, elválnak, meggondolták magukat stb...).
És sok kisbaba születik sajnos... Persze ez az örökbefogadóknak öröm is egyben, de azért érezzük, hogy nem olyan örömteli öröm ez, én úgy gondolom... mármint ha úgy csak magát az örökbeadást nézzük.
Ha mindig kapnánk levelet, akkor képzeld csak el 1 év alatt kb. 100 levelet is kaphatnánk, na akkor az Egyesület pénze a levelezésre menne el, nem a rászorultak segítésére...
Aki érdeklődik telefonon annak Gabika mindig elmondja a sorszámot(és kedves szavakkal segíti a várakozást könnyebbé tenniKép), de ha már az elsők közé kerülnek a várakozók, akkor telefonon ő ezt jelzi előre!!!
És annyira jók ezek a telefonos beszélgetésekKép

Remélem tudtam segíteniKép

mindenkinek szép vasárnapot és jó étvágyat az ebédhez!!!!

Megyek NoriszhozKép
Kép

KépKép
napsugaracska

Ja, és természetesen országosKép
Hát a tegyeszre várni..... ott 4-5 év a várakozás kb... nekem ezt mondták...

KépKép
napsugaracska

Mony: Ez szuper dolog! És bizti minden rendben lesz a babáddal! Kép

Kelimoni: Majd írok oda is, csak annyi fórumnak nem tudok igazán tagja lenni, mert annyi időm sajna most nincs. Vagyis nem sajnálom igazán, mert akkor a várakozás rosszabb lenne, így meg pörögnek a hónapok, egyik szalad a másik után, észre se veszem, hogy telik az idő. Kép

Csöpke: Azt hiszem Napsugi mindent leírt. Kép És sajna tényleg a Tegyeszes sor nem halad, ezt mondta nekünk is a gyermekvédelmis, mert felhívták a figyelmüket, hogy mindenkit nyugtassanak meg, mi meg az utcán összefutottunk vele. Kép Õ nagyon aranyos nő, azt mondta segíteni fog nekünk mindenben. Eddig így is volt.Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!
Ancsúr! Ti is tegyesznél vagytok? És mióta vártok?Sorszámotok?(persze csak ha publikus)A mi nénink is nagyon rendes, bár már hónapok óta nem beszéltünk vele, csak sejtem,hogy áll a sor.
Napsugi: Köszönöm a választ ,bár nem lettem túl vidám tőle.Na mindegy, most már marad ez az út azt hiszem. Akkor ez tűnt jó döntésnek.A ti csökkenő sorszámaitoknak meg nagyon örülök.Puszi

Kép
csöpke

Sziasztok!

Csöpke! Ha jól tudom mindenki aki örökbefogadásra vár, az vár a Tegyesznél is. Viszont ha a nyílt örökbefogadás sem áll távol tőletek, akkor mindegy hogy tegyesznél is vártok, beadhatjátok bármikor a Gólyahírhez is. A Tegyeszes 34.-ik lehet hogy több időbe, mint a Gólyahíres 200.-ik. Kép Persze nem rábeszélni akarlak, csak úgy éreztem hogy ezt tudnod kell.

Ancsúr jó a jövőhét, csörögj rám hogy bejössz az irodába, vagy találkozzunk máshol?

Hildus jó a jövőhét vége! Már nagyon várom! Többit emailben. Kép

KépKép
jiny

Sziasztok! Sajnos az utóbbi napokban nem nagyon volt időm írni és visszaolvasni is csak futtában.. de nagyon igyekszem utólérni titeket!

Amneris! Köszönöm a képeket, igazán nagyon szép kislány Zitus! Azért a csövek engem kicsit megijesztenek, remélem nem sokáig lesz már rájuk szükség és végre a saját szobájában aludhat ez a kis Tündérke!! Kép Énekelj neki, az biztosan sokat segít!! Kép

Ildi! Élvezte a görkorizást, fülig ért a szája, csak mi kevésbé, egy idő után úgy éreztem, leszakad a derekam..

Mony! Nagyon gratulálok!! Kép Biztos, minden rendben lesz, ne aggódj és pihenj sokat!!

Steiff! Remélem, hamar túl lesztek a bárányhimlőn és nem viseli meg Rolit nagyon!! Kép

Süni! De jó most nektek!! Kép Remélem, mi is hamarosan albérletet kell, hogy keressünk! Sajnos nem hiszem, hogy nálad jelentkeznénk, most úgy néz ki, hogy jó lenne anyuék közelében maradni. Meg hát persze kellene valaki, aki megveszi a lakást.. Kép

Kelimoni! Reggel próbáltam neked írni, de elrepült az egész, úgyhogy ha lesz egy kis időm (talán este vagy holnap), akkor írok!

Tölti! Ádámnak és Nikinek sok puszi!! Kép Írj, milyen "nagycsaládos" anyukának lenni, kell minden info! Kép

Ha Marci felébred megyünk egy Gólyahíres családhoz vendégségbe. Megpróbálom rávenni az anyukát, hogy olvasgasson Õ is minket, hátha rászánják magukat a kistesóra! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Nézzétek, mit készített nekem Rayo! Örök hálám érte.Kép
Kép

Marci anyu: Várom a méltKépPuszi Nektek és jó szórakozást!

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket, csak nem nagyon van időm írni. Elszomorított a feszültség, ami a tábli ügy kapcsán keletkezett. Bíztam bennetek, hogy sikerűl tisztázni a félreértéseket!
Szeretek itt lenni, szeretem az őszinteségeteket, a nyitottságotokat. Maradjon ez a közösség ilyen!! Süni idézete nagyon találó, én is így gondolom.

Amneris, más lettél, hisz ÉDESANYA vagy és ez sugárzik minden szavadból! Zitának a legjobb orvosság a te felé áradó szereteted és ezt ő nagyon is érzi.
A lányok is akkor kezdtek el fejlődni igazán, amikor már mellettük voltunk a kórházban. Remélem hamarosan haza mehettek!!!

Atan, megpróbálunk menni a következő Tomboldába, jöttök?

Simineni, ne haragudj elfelejtettem válaszolni a fogas kérdésre. Többet kéne tudnom a fogról, elvileg tömhető, hívj fel ha kérdésed van vagy írj róla többet( bölcsesség fog, volt e gyökérkezelve stb.)

Magunkról annyit, rémes hetünk volt. Az etető cumink hiánycikk, próbálkoztunk mással több kevesebb sikerrel, de ma helyre állt a rend kaptunk.
Ma elkisértük apát a vizilabda mérkőzésre, aggódtam, hogy bírják majd az uszoda klímáját. Várakozáson felűl sikerűlt. Janka aki a kocsiban még nyűgös volt, benn már jókat vigyorgott, Sára pedig hamar elaludt. Együtt szurkolhattunk a csapatnak (jól is játszottak)!
Kép

KépKép
gilice

Gilice!
Te milyen programmal csináltad ezt a képet? Nagyon tetszikKép

Kép
rayo

Lányok!
Ezek a képek nagyon tetszenek Olyan édesek benne a gyerekek.
Amneris!
Olyan jó olvasni soraidat, érződik minden szavadból, hogy milyen boldog vagy. Zitusnak pedig jobbulást és gyógypuszikat küldök.
Töltike!
Édesek lehetnek a gyerekek együtt. Gondolom kicsi szived túlcsordul a boldogságtól.Szeretgesd meg mindkettőt helyettem is.Tuti, hogy nem kopnak el, legalábbis az enyimek elég jól bírják.
Rayo!
Regi kifejezetten hasonlít rád.én is szeretnék anyunak ilyen képet csinálni, majd próbálkozom.
Gilice!
Párod vizilabdázik? Régen én is sokat jártam meccsekre, mert gyerekkoromban apu a fél vizilabdacsapat szabója volt és sokat hívtak meccsekre. a Szíyós Pistához jártunk fogorvoshoz.Azutan meg az öcsém vizilabdázott, de sajnos egy szerelmi csalódás után Miamiig meg sem állt, azóta is ott él.Sokszor nagyon hiányzik, de a skypen akár naponta beszélhetek vele és ez olyan jó. A fogam már be lett tömve köszi .
Ildikó!
A lányomnak Vivien a kedvence. Biztos jót játszanak majd a talin. Ha meglátja a képét, mondja, hogy nézd az Ildikó néni Vivikéje! Nagyon ügyes, hogy így segít neked, majd megyek hozzá sütő tanfolyamra. Azt sajna nem tudok.
Légyszives írd át a tábiban a skypi nevemet.
Marci-anyu!
A derekad majd akkor fog fájni, ha bringázni tanultok.Én nem gyöztem futni a köröket.
Mellesleg a 90 napossal, már -4kg-tól szabadultam meg. Te csinálod?
Madri!
Jó volt veled beszélgetni. Gyere máskor is.
Kelimóni!
Te feltelepítetted már a skypi-ot?
simineni

Még ezt le kell írnom. Ma 3 órán keresztül volt egy harmadik gyerekem. Délelőtt 11 körül sétálgatott az osztályomon egy 2 év körüli fiúcska. Odamentem és megkérdeztem tőle, hogy hol van a mamád. Intett a kis kezével, hogy nincs, de nem igazán aggódott. Bemondattam a hangosbemondóba, végigsétáltam vele a fél áruházon, hátha meglátjuk anyut, de semmi.
1 órakor elvittem edédelni, megpisiltettem és jobb híján visszavittem magammal az osztályra. Hoztam neki játékokat, rajzolgattunk. A kisfiú nagyon jól elvolt, csak én voltam kissé ideges, hogy hol a fenébe lehetnek a szülei. már 10 percenként bemondta a hangos, hogy találtunk egy 2 év körüli kisfiút.Semmi. 2 óra után jön egy teljesen nyugodt nő és megszólal- Ja itt vagy Csabika! Nem volt rossz?- kérdezte tőlem.
Ha nem munkaruhába, hanem civilbe vagyok lett volna egy-két keresetlen szavam hozzá, de így udvariasra vettem a figurát és csak annyit mondtam, hogy nem nagyon aranyos volt, de megkérem, hogy legközelebb jobban vigyázzon a gyerekére.Kiderült, hogy bevásároltak, hazamentek és ebéd után kezdett hiányozni a gyerek. Na ez szerintem nem édesanya.
Valószinüleg többször otthagyták már, mert nem is hiányolta az anyukáját, igazán nem is örült neki.Legszivesebben hazahoztam volna.
simineni

Jiny!
Az igazság az,hogy féltem is a nyílt öf.-tól, de én még hagyján, a férjem hallani sem akart róla. A helyzet az,hogy vette a lapot végig, szinte ő volt a kezdeményező abban a szörnyű időszakban, amikor én totál padlón voltam és először merült fel komolyan az öf gondolata, szóval mindenben partner volt, csak ezt az egyet mondta, hogy inkább titkos legyen.
Na mindegy, ez lehet,hogy zavaros volt, de ha csak telik és telik az idő, és nem lesz babó, talán megpróbáljuk azt az utat is.Köszönöm a válaszodat!!!
Kelimoni és Gilice!
Csodásak a babák,gyakran kérünk ilyen képeket!!!
Szép hetet és sok napsütést mindenkinek!

Kép
csöpke

Sziasztok!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök. Igen jók ezek a képek, majd én is rábeszélem a kedves férjet az alkotásraKép

Mony! Gratulálunk!!!

Amneris, hogy van a lánykátok? Kellenek még a csövek? Mit mondanak, mikorra várható gyógyulás?

Siminéni, azért ez döbbenet. Lehet, hogy én azért ennyi idő esetében valami hatóságot kirendeltem volna, hátha legközelebb figyelnek a gyerekre, egy 2 éves gyerek még nagyon kicsi. Ki tudja, legközelebb elmennek nyaralni, és 1 hét múlva jut eszükbe?

Nálunk minden rendben. (Pihenek is, ugyanis állandóan hulla álmos vagyok.) A baba nemét még nem tudjuk, így még név sincs, majd ha kiderül, ráérünk csatázniKép Október 1-re vagyok kiírva (most jön a 14 hét), de a cukor miatt ez valószínűleg szeptember közepe lesz. Szombaton voltunk 4D ultrahangon, már olyan 10 cm körüli, és ficánkolt, rugdalózott, fordult jobbra balra, még a popsiját is kidugta. Arcát is láttuk,igaz csak haloványan, mert még nagyon pici, a hasfalam meg nagyon vastag. De majd a 28 hét környékénKép Azért kaptunk pár fotót, így mindenki gyönyörködhet. (Ez most újdonság nekem, ilyesmi a nagyoknál nem volt, nem volt még sima ultrahangképem sem, most meg mindent begyűjtünk)

Na megyek, fektetem a népet, szép estét mindenkinek!
Boszi
szuperboszi

Simineni: Nem jutok szóhoz a döbbenettől. Legközelebb légyszives hívd a rendőrséget, ők beszállítják a gyermeket a legközelebbi gyermekvédelmi intézménybe. Ez a gyermek olyan szinten van veszélyeztetve a családban, hogy az hihetetlen. Emiatt a szülők nagyon megüthetik a bokájukat. Ki tudja, hol hagyják még el a gyermeket. És, hogy még ebédelni is haza mentek.
Borzalmas.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Élek ám, csak nem nagyon volt időm irni, mert a párom egész 7végén dolgozott, minden rám maradt, és hát ugye sajna nekem minden lassabban megy. Kép

Olvasgatni azért olvasgattam, na persze nem mindent sikerült, töviről hegyire.

Amneris drága! Bár sms-ben, illetve telefonon már megtettem, de itt is hadd gratuláljak Zitushoz! Kép Nagyon sok boldogságot kivánok az egész családnak!

Mony! Nektek gratula a babához! Pihenj sokat és vigyázz magatokra!

Boszi! Nektek is gratula a kis fickándozóhoz!

Steiff! Jobbulást kivánok a kis pöttyös betegnek!

Töltike! Örülök nagyon, hogy Ádám már otthon van! Sok boldogságot négyesben! Kép

Sünike! Gratula a lakáshoz, pihenjetek a sok munka után! Üggyel kapcsolatban holnap rákérdezek a fönőknél. Én nem felejtettem el, remélem ő sem.

Sok-sok puszi mindenkinek, igyekszem majd még jönni! Mindenki nagyon vigyázzon magára!
Vendég

3-ig dolgoztam és gondoltam, ha addig nem jönnek kihívom a rendőrséget. Csak belegondoltam, hogy mégiscsak jobb helyen van itt velem, mint a rendőrségen ki tudja meddig. Nem is akartam szegényt megrémíteni egy rendőr bácsival.
Bár lehet, hogy a gyereknek jobb lett volna a családja körein kívül.A szülőknek meg, ha egy kicsit megijednek.
simineni

Simineni! Ez borzalom! Ez kiskorú veszélyeztetése, simán! Még haza is megy ebédelni... brrrr!!!!
Én már akkor ideges leszek, ha a fiúk - főleg Mati - el akar rohanni mellőlem, mert ugye nem tudok utánuk szaladni, ennek a kisgyereknek a szülei pedig holt nyugodtak voltak... Ez szörnyű!
Vendég

Sziasztok!

Siminéni
döbbenten olvastam..., és még ők édesanyák?!! Ilyenkor mindig a gyereket sajnálom. Az a pici rossz kezekbe is kerülhetett volna...
Egyébként jó volt "beszélgetni"Kép

Boszi
vigyáz magadra és főleg a picire!

Amneris
olyan jó olvasni a soraidat, te igazi Édesanya vagy, ezt a babád is érzi már!Kép

Gilice, Rayo
a lányok csodálatosak! Olyan jó képszerkesztő programotok vanKép! Nagyon ügyesek vagytok!

Kelimoni
Rayot dicséret illeti, Gergő baba nagyon szép a képen és gondolom a dédi is nagyon fog örülniKép Szép anyáknapi ajándék lesz!

Steiff
gyógyulást a kisbetegnek!

Kellemes estét mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok

Lányok, fantasztikusak a képek, gyönyörű anyák napi ajándék.Kép

Steiff, jobbulást Rolinak. Szerencsés dolog, hogy őt nem viseli meg igazán.Kép

Amneris, örülök, hogy a kis Zita már jobban van.
Szurkolok, hogy minél hamarabb otthon legyen. A lányoknak igaza van, egész másképp írsz mióta boldog Anyuka vagy.Kép

Töltike, de jó hogy Niki, ilyen szeretettel fogadta a testvérét. Nagyon aranyos lehet, amikor puszilgatja.Kép

Mera, sokszor hiányollak ám én is. Olyan jó olvasni téged. Lekopogom, mi sem sokat hiányoztunk a bölcsiből, pedig mindenki ijesztgetett, hogy sokat lesz beteg, mert egymástól kapják el oda-vissza a bacikat.
Felvettek minket az oviba szeptembertől. Ott újra lesz beszoktatás?

Süni, gratula a lakáshoz. A vele járó munkát nem irigylem, biztos jól elfáradtatok.Kép

Rayo, nagyon hasonlít rád a Regi. A mosolyotok egyformán gyönyörű.Kép
Ne izgulj, én sem vagyok konyhatündér.Kép

Siminéni, ez döbbenet, érdekes szülők akik csak ebéd után veszik észre, hogy nincs ott a gyerek.

Mony, ez nagyon jó hír. Gratulálok. Szorítunk nektek, biztos rendben lesz minden.Kép

Gilice, megyünk, és már nagyon várom, hogy újra találkozzunk, sokszor emlegetünk ám.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok Lányok! Kép

Ma újabb mérföldkvet léphetteünk át! Kép
Ma már olyan anya-lánya voltunk, bár az inkubátor miatt a nagy ölelés még mindíg várat magára...

Úgy tűnik, az én kis Tündékém már egészen erősnek és tettre késznek érzi magát!
Ráunhatott szegénykém az állandó mozdulatlanságra, a kezelésekre, csövekre vezetékekre. A nővérkéknek bizony ma sokat kellett harcolniuk Vele: ha jobbra fordították a fejecskéjét, ő visszafordította. Feszegette a kezecskéit: mégse járja, hogy még emelgetni se szabad! Pedig a csövecskék még fontosak, nem lenne jó kiráncigálni őket a helyükről...
Kicsit átmozgatták hát, más párnácskára fektették - szemlátomást jól esett neki a törődés! Kép
Csak aztán a nővérke újra visszacsukta azt a fránya inkubátort, ő meg megint ott maradt!!!
Keserves sírásba kezdett szegénykém, így összeszedtem minden bátorságomat, és megkérdeztem: ha én is fertőtleníteném a kezem, nem vígasztalgathatnám én magam?
Csak épp egy kis simi, meg a kis cumika, amit bevittem neki...

MEGENGEDTÉK!! KépKépKép

Simogattam a kis fejét, fogtuk egymás kezét, aztán kipróbáltuk azt a szuper cumit! Kép
Hát: az egy csuda jó dolog!! Kép Csak úgy cuppogott a kis Virágszál, pedig nem lehet éppen könnyű dolog a csövecske mellett a cumira koncentrálni.
Ki is pottyant időről időre, de anyu olyan szépen teszegette vissza, amilyen szépen egy anyuka csak teszegethet! Kép

Szóval ma már kommunikáltunk is: sírt, ha segítség kellett, és szabad volt kicsit segítenem.
Remélem, hamarosan sokkal fontosabb dolgokat is rámbízhatnak majd! Úgy szeretném már végre magamhoz ölelni! Kép

Sünikém! Becézzük ám, ahogy sikerül: Zitus, Zizi, Zituka, Kiscsillag, Mókuska, Kistündér... meg, ami még eszünkbe jut.
Olyan friss még az ismerettségünk, hogy az igazi becenév még csak kerestetik.Kép

Ölellek Titeket! - Amneris -

KépKép
amneris

Kedves Napsugaracska!

Hálásan köszönöm a szakszerű és pontos információt, a kérdésre adott választ. Látom, hogy a "gólyahíresek" tábora egyre bővül, és segít ahol tud!!!
nikinozso

Most látom beindult a "gólyahíres" fórum KÖSZÖNÖM (Kelimoni, Amnesis)!!!
nikinozso

Amneris: Most megint homályos lett a képernyő. Szerinted ez így is marad?Kép Nagyon-nagyon kívánom, hogy minél hamarabb a karodba zárhasd Zitust! Kép

Szuperboszi: Kép Tündériek lehetnek a képek! Kép És bizti csodállatos dolog látni ahogy kalimpál a kis drága! Kép

Siminemi: Kép Sajnos néha én is találkoztam már ilyen jó "édesanyákkal". Kép

Jinny: Oksika majd felhívlak, átvizslatom az órarendem, mert megint bekavartak. Talizhatunk az irodádban. Kép Már talán odatalálok, majd kérek telefonos segítséget, ha nem megy!KépKép

Csöpke: Persze nem titok a sorszám, csak nekünk, már az elején mondták, hogy ne hívogassuk, de mivel nem is sok, vagyis semmi reményt nem fűztem hozzájuk így ezt nem is tettük meg. Akivel mi beszélgetni szoktunk az a városunkban él és akit hívogatni kellene a megyeszékhelyen. Ja és anno a férjem lesekedett csak sorszámok ügyében, de az nagyon magas volt. Mi a Gólyahírhez adtuk be a papirokat, és ott várakozunk. Kép Főleg azért mert a megyénkben pici babát nem igen lehet örökbe fogadni.Kép És idetalálátam, szimpatikus volt minden, reményt adott...Kép A végét még nem ismerjük, de meg fogjuk ismerni.Kép

Tényleg Jinny: Nektek ott mondtak sorszámot???? Rendeset, nem kilesettet? Vagy lestetek ki? mint miKép

KépKép
ancsúr

Kedves Amneris, nagyon szurkolok Zitusnak, hogy minél előbb otthon legyen!

Simineni, ez hihetetlen! Nem találok szavakat!

Mony, éljen, éljen! Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!

Mera, de jó, hogy írtál! Sok írásodból jegyeztem meg már részleteket, aztán meg gondolkodtam, vajon kis írta ezt? Aztán rájöttem, hogy Te. Kell a tapasztalt, bölcs is a háznál, gyere gyakrabban!Kép

Atan, az oviban is van beszoktatás, de aki bölcsis is volt, annak ez már semmi!Kép

Rayo, nagyon helyesek vagytok Regivel!!
És a téglás konyha teljesen elvarázsolt! Én is olyat szeretnék az új házban!!

Boszi, aludj sokat, ne sajnáld rá az időt!Kép

Töltike, Diti, hogy telnek a napok? Nagyon kiváncsi vagyok a babákra! Irjatok, ha tudtok, és képet is kérek, ha lehet!

Lányok, nekem egyszerűen nincs időm két fórumra, sajnos!
Munka, gyerek, gyereknek edzés és más programok, háztartás... már néha azért is lelkiismeretfurdalásom van, itt mennyi időt töltök veletek. Skype van nekem is, de szántszándékkal nem üzemel: akkor már az egész napomat kitöltené, mi is van veletek!... és sajnos, egy nap csak 24 óra.
Ebben a szűkreszabott kis időben kell jó anyukának, gondos feleségnek, remek szakácsnőnek, precíz bejárónőnek (aki vasal és miegymás), lelkes kertésznek és nem utolsó sorban elsőrangú munkaerőnek lennem. Kép Mint nektek is..., ezzel a sok szereppel nem vagyok egyedül!
Hogy hol is van ebben a halmazban Ggabszi maga?
Azért egy kis időt arra is kell lopni, pédául most, és az esti olvasgatások idején.Kép
Azt szoktam viccesen mondani Balázsnak, amikor este kilenc óra után számos mesét követően, még szomjas, pisilnie kell, viszket a lába(!), hogy: Sajnos, drágám, lejárt a műszakom ! Tudom, tudom...motyogja magában és kacsingat.
Most biztos azt gondoljátok, milyen szívtelen vagyok vele... hát nekem is kell egy kis idő a napon belül, amikor olvasgathatok és csend van és nyugalom és beszélgetés apával! Ti nem így vagytok vele?

Mindenkit puszilok, Amneriséket külön is!!

Kép
Kép
ggabszi

Jaj, ezt még leakartam írni Nektek.Annyira megmutatja milyen más kisgyerekes anyukának lenni, mint a hétköznapi létünk!Kép

Az eset velem történt meg, amikor Balázs 2 év körül lehetett. Otthon lenni nagyon élveztem, de felnőtt társaságban, ha kiszabadultam otthonról, mindig bénán éreztem magam, mindenhol feldőlő poharakat, kiömlő gyümölcsleveket láttam , és állandóan készenlétben álltam a pisiltetésre...Kép

Egy nap csengett a telefon. Az iskolaigazgató volt,a főnököm. Azért hívott, hogy visszamennék-e dolgozni, nagyon kellene valaki év közben!
Beszélgettem vele... Balázs még kicsi...stb.
Kisbalázs ott áll mellettem, és rángatja a nadrágomat és természetesen folyamatosan mondogatja: Mamikakilnikell, anyakakilnikell.
Míg végül Gabszi ezt bírta mondani a telefonba:
-Bocsánat, most le kell tennem, mert kakilni kell!
Az igazgatónő egy pillanatig nem jutott szóhoz, majd annyit mondott:
-Persze, menj csak Gabikám!

A volt főnökömnek nincs gyereke, és csak hónapokkal később, amikor véletlenül összefutottunk derült fény arra: kis használta a toalettet a telefonbeszélgetés után!
Nekem olyan természetes volt, hogy amikor Balázsról beszélek, olyan , mintha magamról beszélnék és fordítva! Azóta naggggyon vigyázok ezzel: Õ=Balázs, én= Gabi...és ez így van rendjén. (Különben gond akadhat némely tevékenység elkülönítésével!Kép)

Legyen vidám napotok!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat és hogy ilyen biztosak vagytok benne, hogy nem lesz baj. Bárcsak én is ilyen magabiztos lennék!

Boszi!

Mi majdnem egyidősek vagyunk! Már betöltöttük a 14. hétet és szeptember 29-re vagyok kiírva. Próbálok magamra vigyázni, de holnaptól újra munkába állok. Te dolgozol? Nincsenek rosszulléteid? Írnál kicsit a 4D-ről. Milyen hosszú anyagot készítenek? Videón, cd-n, dvd-n? Mi későbbre terveztük a nagy mozizást, mert most még olyan kis mókás kinézete volt a mienknek a 12.héten.
mony

Sziasztok!

Csak bekukk. Alszanak a gyerkőcök.

Elég mozgalmas éjszakám volt. Niki és Ádám felváltva ébresztett. kb 2 óra hosszat aludtam. DE szinte meg sem érzem:-))
Most épp a dokinőt várom.. Ádámnak begyulladt a jobb szemecskéje. Hiába kamillázom nem javul..éjszaka is mosogattam neki de piros és folyik.. Remélem nem lesz nagyobb baj .. kicsit ideges vagyok e miatt.. Amugy szépen eszik és nagyon jó kisfiú.

Hihetetlen mennyire más a kisfiú meg a kislány:-) Kelimoninak is meséltem msn-en,hogy a kisfiú íves kipisilése a pelusból ha levegőváltozást érez a kis kuki néha váratlanul ér.. :-)))

Amneris: Sugárzik a mondataidból a szeretet a kis Zita felé és az aggódás na és persze a boldogság. Igazi Édesanya vagy:-)

GGabszi: Olyan jót nevettem ezen a kis történeten:-)

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!
Amneris, simogasd csak amennyit tudod, ez segít legjobban a gyógyulásbanKép

Töltike, a szemcsepp gyorsan szokott hatni, remélem nem lesz semmi gond.

Gabszi, jó kis sztoriKép

Mony! Legutóbb már nekem is szept 29-et mondtakKép
Dolgozom, de szakfordító és tolmács vagyok, jövő héten megyek még egyet tolmácsolni, és azt befejezem (eddig is csak kivételes esetben mentem Bobi mellett). Fordítások azért jönnek, de momentán nem bírok annyit, állandóan aludnék, így visszavettem a tempót. Az a szerencsém, hogy akkor kelek fel a géptől, amikor akarok, és ha fáradok, lefekszem. Rosszulléteim nincsenek, ezt most megúsztam, lehet, mégis fiúka leszKép (Antóniánál a migrénes görcstől a rókáig minden volt.)
A 4D-re vinni kellett videokazettát, arra vették volna fel, de lehetett DVD-re kérni felárért, így azt kértük. Képet is nyomtattak. Az anyag 12 perc lett, de örülhettem, hogy egyáltalán látszott valami. (van amikor 30 percet is felvesznek, kb. ennyi idő jut 1 emberre). Igazából a 25-28. hét körülre ajánlották. Majd megyünk akkor is. Antónia jött velem, be is jöhetett, a néni mindent szépen elmagyarázott. Látni lehetett a gerincét, talpacskáit, sőt egyszer felénk fordult, és még valami szemszerű foltok is látszanak.
A felvételen szépen kivehető a keze, lába, hasa, combcsont, mozgások, forgások. Szóval érdekes. A későbbi felvételeken meg állítólag úgy látszik az arc, hogy kivehetők a születéskori vonások. Na kíváncsi vagyokKép
(Ja és bennem is rendes félsz munkál, be vagyok sz@rva rendesen, mi lesz, milyen szülés lesz, milyen bajok lehetnek, mi lesz ha..., de gondolom, ez majd elmúlik.)

Na ballagok tovább, eddig kint voltunk a kertben, de jön az eső. Pedig már olyan szépen eszi a homokot a kis kincsemKép

Boszi
szuperboszi

Sziasztok!

Steiff szegény Roli, nagyon viszketnek a kis pöttyök??

Mony szívből gratulálok!!! Pihenj sokat és ne aggódj nem lesz semmi gond!!! Várom a válaszod....

Renike de jó, hogy összeírtad a sorszámokat így egy darabig nyomon tudjuk követni. Ügyesek vagytok, sok sikert az új lakás kiadásához. Találjatok rendes, normális albérlőket mert nem könnyű ehez is szerencse kell!!!

Mera de jó, hogy írtál magatokról is!! Igen az első nevére gondoltam a kislányodnak de a második neve is tetszik. Nem tudtam, hogy az életetadó adta neki. Köszönöm a tanácsod, biztosan így van látszik hogy én mostanában nem járok óvodába.

Amneris kitartást, hamarosan eljön az ideje és Zitácska kikerül az inkubátorból!!! Hát persze, hogy igazi Édesanya lettél!!! Olyan jó olvasni a soraidat, ha még van időd gyere és oszd meg velünk az érzéseiteket, a boldogságotokat. Ezekből mi várakozók erőt merítünk, igaz Lányok???

Simineni nem semmi, teljesen kiakadtam ezen a családon. Hogyhogy hazamentek ebédelni???? Olyan sok gyerekük van, hogy fel sem tűnt az egyik hiányzik??? Aki ráadásul még ilyen kicsi. Hű nem találok szavakat annyira felháborított a dolog.

Tündériek a képek továbbra is!!!!!

Gilice annyira egyformák a Lányok!!!

Kelimoni Gergő anyáknapi ajándéka a Dédikének nagyon jól sikerült!!!! Milyen édes ezen a képen, igaz a többin is az.

Töltike jobbulást Ádámnak!! Megnézegettem a saját oldalatokat, hát nem semmi min mentetek Ti is keresztül. A soraidban teljesen magamra ismertem.

Ggabszi nagyon tetszik a történet!! Biztosan nagyon kiakadt az igazgatónő.

Boszi de jó lehetett az ultrahang!! Kérdeztem már korábban csak gondolom nem olvastad, hogy mit szóltak a gyerekek a tesóhoz?

Mindenkinek szép napot!

Vicki
vicki

Sziasztok Lányok!

Megkaptam a táblázatot Ildikótól. Köszönöm. Még nem is volt időm átnézni rendesen.
A héten eltűnök, mert csütörtökön vizsgázom közigazgatási jogból, majd 14-én munkapszichológiából, szóval tanulok nagyon, meg a munkám is leköt rendesen.

Csöpke! Az én férjem sem akart hallani a nyílt öf-ról, de a felkészítő tanfolyamon úgy megnyugodott, hogy nem is kellet győzködnöm. Ne haragudj a megjegyzésért, de lehet, hogy a férjed egyszerűen csak tájékozatlan. Mi a Pest Megyei TEGYESZ-nél voltunk tanf. és nagyon sokat segített.

Bocs, de most rohanok, majd jelentketem.
Mindenkinek puszi.

Kép
tviky

Sziasztok!

Rayo: Nagyon édes ez a kép rólatok, csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg nagyon hasonlítotok egymásra! Az anyák napi alkotás is szuper lett, nagyon belejöttél a "képkeretezésbe"! Kép
A nagy konyhámért odavagyok! Kép Amikor először jöttünk megnézni ezt a házat, rögtön levett a lábamról a konyha! Két oldalról van ablaka, tehát egész nap besüt a nap, nagyon fényes, nagyon tágas, nagyon klassz! Kép Lehet, hogy ezért is szeretek sütni-főzni? ;) Amúgy én is panelben nőttem fel, mini-konyhával...

Töltike: Örülök, hogy tudtunk kicsit chatelni. Gyönyörűek a gyermekeid!!! És nagyon jó olvasni boldog soraidat!

Ancsúr: Anyukád messze lakik tőletek? El is hiszem, hogy már vár az unokára Kép Az én anyukám most jött tegnap és itt lesz péntekig. A gyerekek azóta, amióta belépett az ajtón, rajta lógnak Kép Vivi tegnap este vele is aludt, igaz, éjszaka visszatért hozzánk...
Sikerült a virágok átültetése? Sok szobanövényed van?

Amneris: De jó, hogy már van IGAZI kapcsolat közöttetek! Zita biztos pikk-pakk meggyógyul, a szeretet szerintem is csodákra képes, hatalmas ereje van! Férjed is be tud menni veled együtt a kórházba?

Hildus: Nem kaptam meg a Skype címedet. Elküldöd még egyszer?
Tündéri lehet Hanna, hogy már fel tud ülni! Kép És tényleg éjszaka is felül? Kép

Steiff: Rolandnak jobbulást kívánok! Sok pötty jött ki rajta? hogy tűri?

Mera: Ggabszihoz csatlakozom, én is nagyon szeretem olvasni bölcs soraidat! Gyere többször, ha tudsz! Kép

Kelimoni: Édes az anyáknapi kép!!!

Gilice: Annyira szépek ezek a lányok! Tetszik, hogy ennyit csavarogtok Kép

Simineni: Hmm, elég fura szülők lehettek, akik ottfelejtették a gyereküket Kép
Puszilom Szandrát Kép Sajnos úgy tűnik, hogy a topictalira nem tudunk elmenni Kép Viszont a családos gólyahíres találkozón ott leszünk (június 10.), oda jöttök? Sőt, még az sem kizárt, hogy az április 22-ein is ott leszünk, igaz, Apa nélkül, a Nagyival - de ez még nem biztos.
A skype-neved átírom a táblázatban.

Szuperboszi: Szóval akkor őszi kismanód lesz Kép Nem lehet egyszerű álmosnak lenni 3 gyerek + 1 férj mellett Kép a kutyusokról nem is beszélve... A nagyok megértőek most Veled szemben?

Atan: Látom, Ggabszi megválaszolta a kérdésedet az ovis beszoktatással kapcsolatban. Az enyémek nem jártak bölcsibe, úgyhogy én ebben nem vagyok jártas, viszont engem pedig az érdekelne (Süni?), hogy ha elköltözünk és ovit váltunk, akkor az új óvodában hogyan érdemes beszoktatni a gyereket. Ugyanúgy, mintha most menne először oviba? Vagy ez csak úgy jön magától?

Ggabszi: Édes ez a sztori! Kép Kép Kép A levélről nem felejtkeztem el, most, hogy itt van anyukám, több időm lesz Kép

Mony: Azt hiszem én még nem tettem meg, csak akartam... Szóval most szeretnék szívből gratulálni Nektek a Pocaklakóhoz! Kép Kívánom, hogy egészségben és boldogságban jöjjön erre a világra.
ildi_ko

Szia Lányok!

Msn-em és skype om.im.em.öm is van. Sajna csak írni tudok, beszélni nem, mert nincs mikrofonom. Vettünk két fejhallgatót mikrofonnal, de lefagy tőle a gép Kép
Most egy sima mikorfonnal fogunk próbálkozni Simineni javaslatára. Hátha ...Kép

Puszi és szép estét mindenkinek!

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Süni_renóca!
Minden vágyad így teljesüljön!
A 73-as szám felettiek -1 (vérszerinti baba született)
nikinozso

Sziasztok!
Bocsi, hogy rövid leszek, de Regi lázas, mert jön a foga! Szerencsére itt van anyukám, így felváltva szórakoztatjuk!Kép Remélem, holnapra jobb lesz!!!Kép

Süni!
Látod, hogy én megmondtam, hogy gyorsabban leszel első, mint gondolnád!Kép

Mindenkinek puszi
Kép

Kép
rayo

Sziasztok Lányok! Kép Megjöttem!

A mai napról is van mit mesélnem - nagyon mozgalmas dolog egy ilyen kis prücsök anyukájának lennei!!Kép

Az történt, hogy ma láttam elöször a kislányomat ruhában!!! KépKépKép Naggyon jól áll neki: sárga, és van rajta egy csomó kis fekete vakond...
Ez azért olyan nagy szám, mert ruhácskát csak azok a babusok kapnak ám ott az intenzíven, akik már szépen gyógyulnak. Bizony!! Kép

És az is a mai nap elörelépése, hogy már nem szondán át uzsiztunk - igazi kajcsit ettünk igazából szájon át! Hát: ez egy csuda jó dolog!! Kép
És ma énekeltünk is: a Figaróból dúdoltam az én Kis Virágomnak, mert azt mondják, Mozartot szeretik a babák... - Minden esetre nem tiltakozott. (Igazság szerint aludt, szóval esélye sem volt...Kép)

Remélem, nem untatlak Titeket a minden napos beszámolókkal - szóljatok ám, ha sok belölünk! Kép
Csak annyira erre vagyok most hangolódva, hogy kevés fontosabb dolog foglalkoztat, mint ami Zitussal kapcsolatos...
Húúú: ez most nagyon anyukás volt, mi?! KépKépKép

Jó éjt mindenkinek! Nagy ölelés! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok!

Új vagyok itt (sőt az egész "topikolás"-ban). Már egy ideje olvasgatlak Titeket, csak azért nem írtam előbb, mert szerettem volna visszaolvasni, de - szerencsére - ez egyre lehetetlenebb feladat. Kép
Most mindenesetre eljutottam oda, hogy ismerem a topik első és utolsó pár hónapját, és persze Titeket is egyre jobban kezdelek megismerni. Nagyon jó kis társaság gyűlt itt össze, tényleg csak gratulálni tudok Nektek, és persze szeretnék csatlakozni, he lehet.
Az utóbbi egy-két hónapban Veletek együtt örültem, drukkoltam, hatódtam meg és pityeregtem...
Szívből gratulálok a legfrissebb CSALÁDOKnak, ÉDESANYÁKnak és ÉDESAPÁKnak!!!

És akkor most magunkról:
Idén lesz a 8. házassági évfordulónk, házasságkötésünk óta szeretnénk gyermek(ek)et. Nekem a teherbeeséssel nem volt gondom, viszont a kihordással annál inkább. Sokszor voltam terhes, de a babák mindig elhaltak a 20-24. hét körül. Egyszer csak nem rugdostak tovább. Mivel már előrehaladott terhességekről volt szó, így mindig meg kellett szülnöm a halott magzatot. Ez általában 2-3 napig tartott, mivel elég nehéz volt beindítani a szülést. Az okot sokáig csak találgatták az orvosok, jobban mondva nem nagyon volt semmi ötletük, csak hogy próbálkozzunk tovább. Legutóbb kiderült, hogy valószínűleg vércsoport beli problémák okozzák, ellenanyagot termel a szervezetem. Ez hasonló az Rh+/- problémához, csak sokkal-sokkal ritkább, így ellenszer sincs. (Az emberiség 0,02%-ába tartozom, nem szólhat meg senki, hogy nem vagyok elég különleges KépKépKép)
Egyszóval sok lelki és testi fájdalmon vagyunk túl, csakúgy, mint itt legtöbbetek. Tavaly őszre teljesen "megértünk" az örökbefogadásra, így jelentkeztünk a TEGYESZ-nél, és elindítottuk a folyamatot. Decemberben voltunk tanfolyamon, január végére lett meg az alkalmasságink.
Először féltem a nyílt öf-tól, pontosabban az esetleges későbbi zaklatástól, de a pszichológus megnyugtatott minket, és a topikot olvasva is egyre inkább világossá válik, hogy nem lesz gond.
Jelentkeztünk a Gólyahírhez, a nemrég megkapott borítékon nekünk a 192 szám fityegett Kép, de ugye ebből már le lehet vonni 5-öt, így a mai állásunk 187.
Remélem az áprilisi találkozón minél többetekkel találkozhatunk! Tényleg, kik jönnek?

Nos, búcsúzom mára, így is jó hosszúra sikeredtem Kép.

Réce

KépKép
réce

Amneris, olyan szépen írsz. Nagyon jó, hogy már foghattátok egymás kezét, és simizhetted, ettől biztos gyorsabban gyógyul.Kép

Ggabszi, köszi a választ. Ez a beszoktatás kb. hány napig tarthat? A szabadságomat már előre tervezni kell, ezért érdekel.
Ez a "lejárt a műszakom", nekem nagyon tetszik, lehet, hogy honosítom.Kép Nem vagy szívtelen, nekünk is kell egy kis pihenő, és feltöltődés.Kép
A telefonos sztori nagyon aranyos.Kép

Mony, Szuperboszi csak nem együtt fogtok szülni?Kép

Töltike, jobbulást Ádámnak. Mit mondott a dokinéni?

Kép
Kép
atan

Hahó Réce!
Üdv a társaságban!Bár én is nagyon új vagyok, de azért szeretettel köszöntelek.Tényleg nagyon jó itt!
Amneris!
Olyan jó téged olvasni,írjál még rengeteget!Gyönyörű lehet a picúr a vakondos ruhácskában és hamarosan OTTHON lesz veletek!Villámgyors gyógyulást kívánok neki,bár ilyen anyukával nem lesz nehéz!Puszi

Kép
csöpke

Én mindig csak ámulok, hogy hogyan tudtok mindenkinek írni pár kedves mondatot... Írás közben visszaolvastok, jegyzeteltek?Kép Hiszen olyan sokan vagyunk, szerencsére... Mindenesetre köszönöm azoknak, akik engem is "megszólítottak", igen jól esett, bár én ugye nemigen szoktam mindenkit egyenként, csak úgy globálisanKép

Szóval előszöris Amnerisnek üzennék, hogy várjuk a beszámolókat minden nap! Ilyenkor érdemes a gép elé ülni igazán, várni a jó és egyre jobb híreketKépKépKép Emlékszem, mikor mi ismerkedtünk, olyan kedvesen érdeklődtetek minden nap, szinte hihetetlen volt, hogy másokat így érdekelhet a sorsunk... s most magam is ezt érzem, benneteket olvasva. Sokszor a tágabb családunk kevesebb részletet tud, mint mi itt a topicon. szóval beszámolni kötelezőKépKépKép hogy mi is örülhessünk!

Atan, a bölcsiseknek tényleg könnyebb a beszoktatás is, az ovis "lét" is, tehát az alkalmazkodás a szokásokhoz. Míg nálunk a bölcsinél 1 hét bőgés volt (gyerek benn, anya kint), addig az oviba 1,5 nap alatt beszokott. Első nap 1 órát volt bent, (egyedül) második nap délig, harmadik nap ott aludt. Második nap reklamált, hogy neki még nincs ágyaKép Jó, legörbülő szájacska volt az első két nap, de semmi több. Még néhány reggelen elmondta, hogy inkább a bölcsibe szeretne menni, de nem volt vészes. Épp ma reggel közölte, hogy "Apa is megy a munkahelyére, Te is, nekem az óvoda a munkahelyem"

Steiff, pöttytelenek vagytok már? D. azzal jött a múltkor, hogy "az oviban bárányvírus van..."

Gabszi, jó kis történeteden ma a munkahelyemen vigyorogtam, írtam is rá választ jó sokat, s jött egy hirtelen áramszünet, s huss, elszállt... (remélem, most nem járok így). Inkább el is küldömKép
mera

Most olvastam megint vissza, na neee, hogy én bölcs... ilyen szépen szokták kifejezni az "érett kort"?
Gabszihoz annyit még, (bár régebben is írtam), hogy tényleg fel kell készülni az állandó elfoglaltságra, a 24 órás szolgálatra. Tudom, mindenki ezt várja, de akik kicsit megszokták a "szabadságot" - mint én isKép- bizony 2 év után döbbentem rá, hogy minden estémet itthon töltöttem a gyerek megérkezése óta. Aztán tudatosan kezdtem mostanában picit elszakadni, néha torna, színház, egy koncert - egyedül vagy barátokkal, legyen addig a gyerek az apjáé. Először üvöltött (a gyerek), most már azt mondja elmenetkor: Várj, adok egy puszit! Muszáj néha magunkkal is törődni, kikapcsolni(!) egy-két órára, bármennyire imádjuk a büdös kölkötKép
(Na jó, kikapcsolni nem tudom, de úgy intézem, hogy legyen megetetve, megfürdetve, mielőtt elmegyek,hogy ne kelljen túl sokat aggódni abban a két órában sem...) Ugyanis egyszer jövök haza, gyerek ül a franciaágy közepén, nézi a tévét, s pszt-t int az ujjával: pszt, apa alszik! S lám, tényleg...kiderült, se fürdés, se mese... na ilyen azóta nem fordult elő, a házisárkány gondoskodott rólaKépKépKép

Ma este "árvizet" néztünk, remélem, tartanak a gátak, mert itt van a szomszédunkban a víz, jóval magasbban a házaknál. A töltés innenső oldalán is áll a víz a földeken, D. nézi, majd megszólal: Ki borííította ide ezt a sok vizet???

Jó iccakátKép
mera

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?