Sziasztok!
Rayo: Nagyon édes ez a kép rólatok, csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg nagyon hasonlítotok egymásra! Az anyák napi alkotás is szuper lett, nagyon belejöttél a "képkeretezésbe"!
A nagy konyhámért odavagyok!
Amikor először jöttünk megnézni ezt a házat, rögtön levett a lábamról a konyha! Két oldalról van ablaka, tehát egész nap besüt a nap, nagyon fényes, nagyon tágas, nagyon klassz!
Lehet, hogy ezért is szeretek sütni-főzni? ;) Amúgy én is panelben nőttem fel, mini-konyhával...
Töltike: Örülök, hogy tudtunk kicsit chatelni. Gyönyörűek a gyermekeid!!! És nagyon jó olvasni boldog soraidat!
Ancsúr: Anyukád messze lakik tőletek? El is hiszem, hogy már vár az unokára
Az én anyukám most jött tegnap és itt lesz péntekig. A gyerekek azóta, amióta belépett az ajtón, rajta lógnak
Vivi tegnap este vele is aludt, igaz, éjszaka visszatért hozzánk...
Sikerült a virágok átültetése? Sok szobanövényed van?
Amneris: De jó, hogy már van IGAZI kapcsolat közöttetek! Zita biztos pikk-pakk meggyógyul, a szeretet szerintem is csodákra képes, hatalmas ereje van! Férjed is be tud menni veled együtt a kórházba?
Hildus: Nem kaptam meg a Skype címedet. Elküldöd még egyszer?
Tündéri lehet Hanna, hogy már fel tud ülni!
És tényleg éjszaka is felül?
Steiff: Rolandnak jobbulást kívánok! Sok pötty jött ki rajta? hogy tűri?
Mera: Ggabszihoz csatlakozom, én is nagyon szeretem olvasni bölcs soraidat! Gyere többször, ha tudsz!
Kelimoni: Édes az anyáknapi kép!!!
Gilice: Annyira szépek ezek a lányok! Tetszik, hogy ennyit csavarogtok
Simineni: Hmm, elég fura szülők lehettek, akik ottfelejtették a gyereküket
Puszilom Szandrát
Sajnos úgy tűnik, hogy a topictalira nem tudunk elmenni
Viszont a családos gólyahíres találkozón ott leszünk (június 10.), oda jöttök? Sőt, még az sem kizárt, hogy az április 22-ein is ott leszünk, igaz, Apa nélkül, a Nagyival - de ez még nem biztos.
A skype-neved átírom a táblázatban.
Szuperboszi: Szóval akkor őszi kismanód lesz
Nem lehet egyszerű álmosnak lenni 3 gyerek + 1 férj mellett
a kutyusokról nem is beszélve... A nagyok megértőek most Veled szemben?
Atan: Látom, Ggabszi megválaszolta a kérdésedet az ovis beszoktatással kapcsolatban. Az enyémek nem jártak bölcsibe, úgyhogy én ebben nem vagyok jártas, viszont engem pedig az érdekelne (Süni?), hogy ha elköltözünk és ovit váltunk, akkor az új óvodában hogyan érdemes beszoktatni a gyereket. Ugyanúgy, mintha most menne először oviba? Vagy ez csak úgy jön magától?
Ggabszi: Édes ez a sztori!
A levélről nem felejtkeztem el, most, hogy itt van anyukám, több időm lesz
Mony: Azt hiszem én még nem tettem meg, csak akartam... Szóval most szeretnék szívből gratulálni Nektek a Pocaklakóhoz!
Kívánom, hogy egészségben és boldogságban jöjjön erre a világra.