Új privát üzeneted érkezett!

Szonja érdeklődésének egyik középpontja

Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!Eszti!boldog szülinapot kívánok Szonjának!
Szia Mirama!Zsanett vagyok és van egy kislányom aki május 15-én lesz 3éves.Látásból ismerlek a kórházból.Múltkor a Plázai DM-be köszöntünk is egymásnak.Nagyon jók a képek.

KépKép
kola2

Sziasztok!
Na itt vagyok csak csaviztunk egyet.
Nadine, most már csak egy kutyusunk van, egy retriver, de pár éve még három volt. Most böven elég ez az egy is. Cicánk is egy van, de ö is kinti, lakásban nincs állatunk.
Örülök, hogy tetszenek a képeink, jó sokat is készítek, nem bírom visszafogni magam. :-)

Szia Zsanett! Hú, ki lehetsz? Nem raksz fel egy képet?

KépKép
KépKép
mirama

Szisztok!
Vero megtanított képet felrakni így Viol többet nem zaklatlek ezzel.Kép

Mirama!Szia!Kriszti a neved ugye?Üdv itt!Én Kópházán lakom a férjemmel és a 3 éves kislányommal Szonjával.Amúgy soproni vagyok.A Korona üzletházban dolgozom mint fogászati asszisztens.Nagyon ismerős vagy nekem,biztosan összefutottunk pár százszor már.Szép kis családod van.Kép

Reni!
Vero azt mondja biztosan átállítottad a gépet amerikai módra.Talán a Dieter vissza tudja állítani ha te nem is.Sok szerencsét hozzá.Kép

Viol!
Teljesen felizgattál a 3.Koontzal.Megyek is ha esik ha fúj!Kép

Gabóca!
Sajnos én sem tudom megnézni a képeidet pedig többször is próbáltam.KépMi a manó lehet vele?

KépKép
eszti76

Ja, a honlapot a férjem csinálta. Kis ügyi, mi?! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Mirama! Nekem isnagyon-nagyon szimpatikus Marcsi! Kép

KépKép
nicika

Eszti!
Nekem is nagyon ismerös vagy.
Igen, Kriszti vagyok.
Lám-lám, Sopron kis város. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Eszti, ismerös?Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Mirama!

Örülök, hogy csatlakozol hozzánk.
Nagyon szuper az oldal, amit a férjed készített, tényleg nagyon ügyiKép
Nagyon tetszenek az esküvői képek, szépek vagytok.
A gyerekeid nagyon aranyosak.
Harkán laktok? Képekből gondolom.
Mi 2 éve költöztünk Sopronba, Pécsről.
Nekünk egy 7 hónapos kisfiunk van, Máté.
Én gyógyszertári asszisztensként dolgoztam a Segítő Mária gyógyszertárban.
Te mivel foglalkoztál, hol dolgoztál?

Gabó!

Sajnos a képeket én sem tudom megnézniKép

Nadin!

Kitartás alig van vissza, egyre izgibb.Kép Mekkora a pocid, mikor lesz pocifoto?

Eszti!

Nagyon aranyos a Szonja, tisztára rád hasonlít, igazi kis hölgy.Kép
Remélem nemsokára öt is, megismerhetem.

Vero!

Majd holnap elküldöm újra az e-mailt.
Volt ma ünneplés? Mit kapott az Áron? Múltkor láttam Ausztriában egy Spongyabobos (nem tudom, hogy kell írni) tollat, ami világított, ha ír vele, egyből Áron jutott eszembe, 2 euro volt, ha látok ilyet, vegyek neki?Kép

Ági merre jársz?
Remélem, jól vagytok!

Ha valakit kihagytam bocsi.

katus78

Mirama,
hát igen, a digitális fényképezés előnyei! Kép Nincs olyan, hogy sok! Kép Gépre, lemezre elmenti az ember, és ott vannak! Kép

Eszti,
a 3. címe Mr. Murder! Kép

Katus,
most kedden lesz a fotó napja! Kép Amikor az elsőt készítettem, akkor voltam valahány hetes és 5 napos! Kép És azóta tartom magam a pontosan kétheti dologhoz! Kép És ez keddekre esik! Kép
De az is biztos, hogy akárhogyan indul is a szülés, egy uccsó képnek bele kell férni az időbe, akármilyen nap is lesz! Kép

Tényleg nincs az Ági...

nadine81

Kriszti!
Nem gond ha a neveden szólítalak?Kép
Sok ismerőst fedeztem fel az esküvőtökön.Van közte harkai is(Reni)Már neki és a párjának is van kisgyermekük.Kép
Férjed is soproni?Mert ő nem ismerős.
Merre dolgoztál?

Gabóca!
Tegnap este itt járt a szerelmünk és lefényképeztem.Elküldöm neked a képet.Kérlek irigykedjél!KépKép
Ez a hálómban készült.....utána!

KépKép
eszti76

Viol!
Az sincs meg nekem!KépHurrá!

KépKép
eszti76

Ja, nézi valamelyikőtök a Született feleségeket? Biztosan... Kép Csak mert én eddig nem láttam egy egész részt sem, csak úgy nagyjából voltam képben, hogy ki kicsoda, és a mostani részben valami összefoglaló-szerűség volt. Épp a tv2 szólt, itt ültem a gép előtt, és fél füllel hallottam, hogy nagyon mesél egy pasas, egyre gyakrabban néztem oda, aztán oda is ültem. Abbahagytam a netet is, leültem a tv elé, és végignéztem. Kép És most nem lesz két hétig. Mi volt ez a "különleges" rész? Tudja valaki?

nadine81

Bocsi, Eszti, de olyan a kép, mintha valaki térdelne Vin előtt... Kép Kép Kép

nadine81

Ja, aranyos a kép a gyerekkel, csak vigyázz, ha ennyire örülsz, még a végén beleesel abba a bilibe! Kép

nadine81

Viol!
Nem,nem azt mondta éppen,hogy milyen jó volt és szeretne mindíg velem lenni.Kép

KépKép
eszti76

Ezen a képen Bradi fiú épp azt kéri tőlem, hogy ne mondjuk el senkinek, mi is történt kettőnk között... Kép

Kép

nadine81

Te,vigyázz mert Gábor elkezd gyanakodni.....Kép
Dorka Pitt,nem is rossz!KépKép

KépKép
eszti76

Akkor egy kis álom-elősegítő a Vin Diesel rajóngóknak Kép :

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

nadine81

Remélem ennyi elég, csajok! Kép
Ha mégsem:

http://www.sztarfotok.hu/index.php?subcat=2163

Négy oldal tömény Vin Diesel... Kép

nadine81

Kész vagyok a pasitól,bár az első képen a hónaljkutyája épp csak nem ugat.Fúj!
Tegnap nem volt neki.KépKép

KépKép
eszti76

Óóó, Eszti ez nem fordulhat elő, arra már rég szakítottunk... Elküldtem, mert már untam picit... Kép Kép Kép
Mostanában valami Vin hívogat. Nem ismered véletlenül?? Kép Kép Kép

nadine81

Biztosan Leonardo DaVINci csak nem hallottad rendesen a nevét.Kép

KépKép
eszti76

Ja, lehet, hogy ismered, úgy rémlik, mintha már említetted volna... Kép De ne aggódj, nem az esetem, nem is értem mit kapar még mindig, már mondtam neki, hogy van pasim, meg babát is várok! Kép Majd csak lerázom valahogyan... Kép
Esetleg szólok néhány szót az érdekedben! Kép

Jóccakát Mindenkinek, megyek Aptya mellé punnyadni, elvégre vasárnap van! Kép

Sziasztok!

Viol és Dorka 37+3 Kép

nadine81

Na gyerekek ez Babanet nem szexpartner-kereső! Kép
Tessék befejezni! Kép Kép

Kriszti üdv!
Mi már megdumáltuk h ismerjük egymást! És ( és éssel nem kezdünk mondatot! Kép)mégegyszer nagyon szép család!!!

Reni!
Valóban úgy tűnik a billentyűzetet átállítottad angol nyelvűre!

Nicika!
Bizos h tejkiütés, Esztivel megdumáltuk!!
Vendég

Áááá, nem ő volt, ő szegény már nem is él...
De most, hogy a fenti képeket elnézem, azt hiszem ez a Vin volt... De mindegy... Hiába a sok kép, már nem kell... Van jobb... Kép

Na tényleg pá!! Kép

nadine81

Jó éjt mindenkinek!Kép

KépKép
eszti76

Vero,
nem keresünk, már találtunk... Kép

nadine81

Sziasztok!
Csak bekukkKép

Szia Mirama! Nekem is van egy majdnem 3éves lánykám és egy 4,5éves fiam és most 25hetes vagyok egy újabb gyerkőccelKép
Üdv ittKép, a nevek alapján azt hittem ismerlek, de összetévesztettelek sajna valakivel...

Nici, Mártonnak nem, de Jankának is volt tejkiütése, néhány hét alatt rendbejött, meg Reni Laraja is pöttyös voltKép

Kép
Kép
Kép
amica

De vagyok! Kép

Bocs, de megint taknyos a Balint, ez napi 25 orrszivast jelent, ezenkivul befejeztem a tavaszni nagytakaritast, ugyhogy most mar leszek! Koszi a hianyolast! Kép

Eszti!
Szonjanak utolag is boldog szulinapot!!!! Nagyon edes a kepeken! Tok jo lehetett a capas tura!

Vero!
Aronnak - szinten utolag - boldog nevnapot!!

En ilyen tortakat meg egyebeket nem tudok, ugyhogy kepzeljetek hozza a jokivansagokhoz. Kép

Mirama!
Udv itt! Ill. mivel te mar visszatero vagy: udv ujra itt! Kép En 33 eves vagyok, ket fiam van. A nagyobbik Bence 5 1/2, a kicsi Balint 1 eves. 10 eve Kanadaban, Calgaryban elek, de elotte 23-at Sopronban toltottem. Kép En szemely szerint nem ismerlek, de az iwiwen tobb ismerosom ismerose kozott szerepelsz: Togyi, Lang Rita, Strassner Szilvi, Kiss Mariann. Szoval lehet, hogy latasbol ismerjuk egymast. En egyebkent anno a Togyiek, Tokaek fele tarsasagban voltam, ill. a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Nagyon edesek a gyerekeid, de nem volt idom az osszes kepeteket megnezegetni.

Viol!
Ez a befekves nem hangzik jol, de en is ugy gondolom, hogy a semmire nyilvan nem fektetnek be a korhazba. Most mar annyira a "veget jarod", tok izgi!!! Kép

Kepzeljetek, ugy nez ki, hogy en fogom szervezni a 15 eves erettsegi talalkozonkat!!! En, aki a vilag masik vegen el. Jo mi? Szep kis osztaly, hogy senki nem akarja csinalni. Kép
Na megyek, holnap jovok, es most majd igyekszem rendesen kovetni a topicban tortenteket.

Ja, Gabi! Gratula a vizsgahoz!! Ugyes vagy, csak igy tovabb!!

Kép
Kép
agi

Ja, es meg: Katus!
Nagyon jok a kepek!! Most, hogy tudod hogy kell feltolteni csak hajra! Olyan edes Mate!!

Kép
Kép
agi

Hogy Ti mennyit tudtok írni?!
Én egy benzinkúton /MOL-határ/ dolgoztam mielött elmentem szülni. Most már több mint 3 éve nem dolgozom. Vagyis szerintem dolgozom, itthon,
nevelem a gyerekeimet. Az is munka, nem?! ;-)

Igen, Harkán lakunk.

Eszti! Kit láttál az esküvönkön aki harkai és Reni? Reni nevüt nem ismerek.
A férjem nem soproni születésü de azért már régóta itt él. De ugye nem idejárt suliba, meg nem is itt dolgozik, lehet azért nem is ismerös.

Ti képeket, hogy raktok fel? Az elöbbit jól lekellett kicsinyítenem mert nem engedte máshogy.
A smile-k hol vannak?
Kicsit régen voltam itt a Babaneten.

Remélem elöbb-utóbb képben leszek Veletek, megakarom majd minden baba képét nézni.

Hú, az a Brad Pitt-es kép..............

Szia Vero! :-)

Szia Amica! De jó, harmadik gyerköc? Még én is gondolkodom rajta. Csak kicsit késöbb.

KépKép
KépKép
mirama

Szia Ági!
Ismerös vagy Nekem. Biztos találkoztunk annak idején. Ki tudja, lehet együtt buliztunk. ;-)
Régen én is néha voltam a Tögyiék társaságában a volt barátom lévén. Bár az még nem volt 10 éve.
Szépek a fiaid. Csak a magyar nevüket használjátok? A Liam nagyon tetszik!

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!
Ugy hasznaljuk a nevuket, hogy angolul az angol nevuket, magyarul meg a magyart. En csak magyarul beszelek veluk, a Jason meg angolul (mivel o nem tud magyarul Kép). A Liam az en valasztasom volt, mar a Bencenel is azt akartam, de akkor le lettem hurrogva, most viszont veghez vittem az akaratomat. Kép

Ha a Togyiekkel kevesebb mint 10 eve voltal egy tarsasagban, akkor nem hiszem, hogy egyutt buliztunk, mert en az elmult 10 evben csak hebe-hoba vagyok otthon, es amikor osszejovunk a regi haverokkal, akkor altalaban csak a regi banda verodik ossze. Nem baj am, majd most a nyaron megismerjuk egymast! Kép

Most itt kozben nagyjabol atlapoztam a kepeidet. Nagyon jok! Aranyosak a gyerekeid!

Kép
Kép
agi

Kriszti!
a 4.esküvői képen láttam egy csajt aki azt én Reni ismerősömnek véltem de ezek szerint nem ő az.Kép
Arcok ismerősek de a nevüket nem tudom.Erről az ominózus 4.képről 3 arc is ismerős.
A Pfandler Ottót nem ismered véletlenül a benzinkútról?Kép
Szonja bulijáról töltök fel pár képet.
Szonja apóssal és anyóssal:Kép
Apukámmal akitől a motort kapta.Háttérben Vero és Lackó:Kép

KépKép
eszti76

és a tortával:Kép

KépKép
eszti76

Jó ez a motor. Gondolom Szonja örült Neki.
Igen, ismerem az Ottót, bár sokat már nem dolgoztam Vele, szinte akkor jött amikor én elmentem.
A 4.esküvöi képen csak az egyik lánynak van gyereke, a szöke hajunak, Ö Gabi, és két fia van. De nem harkai.
Na megyek csicsikálni.
Sziasztok, jó éjt!

KépKép
KépKép
mirama

Akkor a Gabit néztem Reninek.Kép
Szonja le sem akart szállni a motorról.Holnap azzal akar oviba menni.Ám,legyen.
KépImádja a motorokat a keresztpapája azzal foglalkozik és még pici korában"megfertőzte".
Ottó a legjobb barátnőm férje.

KépKép
eszti76

Eszti!
Tok jo a torta! Te sutotted?

Kép
Kép
agi

Ági!
Nem én egy sütési analfabéta vagyok.
A sógornőm(nem Vero)hozta ő is úgy rendelte egy cukrászdából.
Nagyon finom volt!Kép
Én életemben 2 szer sütöttem.Egyszer sajtos rudat amit úgy elsóztam,hogy ehetetlen lett egyszer pedig egy gyümölcstortát amin a puding úgy összeugrott,hogy rossz volt ránézni.Kép
Többet nem is próbálkozom.Kép

KépKép
eszti76

Eszti!Nagyon jók a szülinapi képek,a torta nagyon tetszik.Gondolom Szonja örült neki.
Mirama!NST-én is voltunk párszor együtt majd teszünk fel képet ,akkor biztos tudni fogod ki vagyok.
Nadine!Engem is be fektettek annak idején mert vizesedtem és még 3 hetem lett volna.Teljessen kiakadtam,hogy mit fogok ott csinálni de másnap este megszületett a Virág.Igy csak 1hét lett .Attól indult be a szülés,hogy magzatvíz vizsgálatot csináltak.Az jó szar volt,rosszabb mint az egész szülés.

KépKép
kola2

Most már tényleg lelépek!
Jó éjt mindenkinek!
Kép
Áginak szép napot!Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Na látom van, aki éjjel is nyomja! Kép Hogy tudtok addig fent lenni?? Kép Nekem még nincs babám, de olyan fáradt és álmos tudok lenni! Kép

Ági,
akkor most az egész ház ragyog, mi? Kép És milyen az idő? Múltkor említetted, hogy még hó van... Nekem nem is lenne kedvem ilyenkor takarítani... Ablakot is akkor keztdtem megpucolni, amikor már jobb idő lett... Kép
A mi osztályunk is olyan volt mindig, hogy akármit kellett csinálni/szervezni, mindig olyan nyögvenyelősen ment. De hogy onnan kintről intézni az osztálytalálkozót?? Ez igen! És megvan mindenki címe, száma, stb? Mert értesíteni még csak csak menni fog, de olyan, hogy étterem lefoglalása? Azt is te?

Mirama,
biztosan nagy feladat a gyereknevelés, akár lehet munka is! Kép Én még csak ismerkedek a gondolattal, de szerintem lövésem sincs, hogy valójában milyen! Kép
Smile-kat, képeket és hülyeségeket én innen szoktam letöltögetni (vagyis ritkán, de elmentettem a kedvencekhez, hogy legalább legyen! Kép)

http://hok.poliod.hu/wade/smiley/index.php?dir=vegyes8

vagy

http://gif.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://gif.fpn.hu/

vagy

http://www.loogoos.hu/php/anigif.php?number=6

vagy

http://www.millan.net/

vagy

http://www.animaatjes.com/Disney_animaties1.htm

vagy

http://www.kiscsilli.try.hu/

vagy

http://www.peppiclip.de/Smilies/

De ha azt használod, amit eddig, az is jó, csak hagyd ki belőle az "orrot"! Kép

mosolygós
kettőspont és egyből a zárójel záró része Kép

vigyorgós
kettőspont és egyből egy nagy O betű Kép

szomorú
kettőspont és egyből a zárójel nyitó része Kép

Eszti,
húú, nagyon jól sikerülhetett a buli, látszik a képeken, hogy Szonja is jól érezte magát! Király a motor és guszta a torta! Kép Én egyszer egy "fésűt" kaptam, mert hogy sokat foglalkoztam a hajammal... Kép Á, dehogy... Kép

Zsanett,
de ha még volt három heted, akkor minek csináltak magzatvízvizsgálatot?? Azt nem csak túlhordásnál szoktak? Én azt hittem... Vagy ha "csak" vizesedsz, akkor is? Jujj... Mert azt én is hallottam, hogy marha sz@r..

nadine81

Sziasztok!
Annyit bírtok írni, hogy képtelenség követni, úgyhogy most nem is olvastam vissza!
A pöttyök mára megritkultak! Remélem hamarosan el is tűnnek. Ma jön a védőnő és ő is megnézi azért a biztonság kedvéért.

KépKép
nicika

Eszti,
azt elfelejtettem írni az előbb, hogy ma reggel jött meg a freemail-re a másik kép, az akváriumos, de azt hiszem azt már nem teszem fel, mert tegnap neked is sikerült! Kép

nadine81

Nici,
majd mesélj, mi volt!

nadine81

Sziasztok!Nadine!A Csécsei csinálta a magzatvíz vizsgálatott azért mert nagyon vizesedtem azt mondta a biztonság kedvéért megnézi.Minden rendben volt és még azt mondta:Na most talán nem kell várnunk 3hétig.Utána másnap elkezdtem vérezni ,meg jöttek a fájások és estére megszületett a Virág.De estére már ömlött belőlem a vér.Jó rossz volt de megérte minden fájdalom és kellemetlenség ellenére.Már elsem tudnám képzelni az életem a Virág nélkül.
Én azért írok éjjel mert ilyenkor jutok a géphez addig apa gépezik,meg hát a Virág mellett se nagyon lehet mert már ő is mindig nyomkodja a billentyüket.

KépKép
kola2

Atya isten mennyit termeltetek!

Először is!El vagyok alélva ettől a psitól.Asszem ezek után fénypostázok neki,hogy jó lenne ha beruccana és csillapítaná a felgyülemlett vágyaimat."megdöglök"ezért a pasiért.Puszika mindenhova neki!Jaj istenem csak egy csókot az álmomba,de ha több is történik nem fogok ellenkezni.Viol ezekkel a képekkel máris jobbá tetted a napomat.Köszike!!!KépKépKépKépKép
A Pitt sem rossz,de a Dieselt egy férfi sem éri utol.Persze kivétel ezalol apa.

Eszti!Az első képen ők apukádék v. anyósodék?Szupi kis mocit kapott a csajszi el is hiszem,hogy trónolt rajta.Édi a tortája is puncsos volt?

Ági!Na hú akkor vége a takarításnak.Csak porszívózod az orrát v. használsz valamilyen orrcseppet is?Jobbulást a kis picurnak.

Mirama!Nekem is olyan ismerős vagy,de nem tudom honnan.Biztos a városból!Mióta laktok Harkán?Hát bele telt egy kis időbe mire végig néztem a képeket,de megérte nagy élmény volt.Gyönyörű gyerekeid és családod.Nagyon ügyi a férjed,hogy ilyen honlapot tud csinálni.KépKépMekkora haja van Nolenek!!Nagyon édes!

Lassan nekem is megkéne tanulnom képet feltölteni a fényképezőröl így nem kéne mindíg a Balázsra várnom.Az albumot megnéztem nekem rendesen megnyitotta.A k-betűnél és ott a Kis Husi alatt.
Vendég

Szia Gabó!Nagyon helyes kisfiad van!Régebben volt egy kép itt a hozzászólásoknál és azon van egy srác az a báttyád?Õ olyan ismerős volt.Azt hiszem valami karácsonyi kép lehetett az ágyon ültettek azt hiszem te is rajt vagy.

KépKép
kola2

Köszi!Igen ő a bátyám!Krisztiánnak hívják,de a beceneve Geri.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?