De vagyok!
Bocs, de megint taknyos a Balint, ez napi 25 orrszivast jelent, ezenkivul befejeztem a tavaszni nagytakaritast, ugyhogy most mar leszek! Koszi a hianyolast!
Eszti!
Szonjanak utolag is boldog szulinapot!!!! Nagyon edes a kepeken! Tok jo lehetett a capas tura!
Vero!
Aronnak - szinten utolag - boldog nevnapot!!
En ilyen tortakat meg egyebeket nem tudok, ugyhogy kepzeljetek hozza a jokivansagokhoz.
Mirama!
Udv itt! Ill. mivel te mar visszatero vagy: udv ujra itt!
En 33 eves vagyok, ket fiam van. A nagyobbik Bence 5 1/2, a kicsi Balint 1 eves. 10 eve Kanadaban, Calgaryban elek, de elotte 23-at Sopronban toltottem.
En szemely szerint nem ismerlek, de az iwiwen tobb ismerosom ismerose kozott szerepelsz: Togyi, Lang Rita, Strassner Szilvi, Kiss Mariann. Szoval lehet, hogy latasbol ismerjuk egymast. En egyebkent anno a Togyiek, Tokaek fele tarsasagban voltam, ill. a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Nagyon edesek a gyerekeid, de nem volt idom az osszes kepeteket megnezegetni.
Viol!
Ez a befekves nem hangzik jol, de en is ugy gondolom, hogy a semmire nyilvan nem fektetnek be a korhazba. Most mar annyira a "veget jarod", tok izgi!!!
Kepzeljetek, ugy nez ki, hogy en fogom szervezni a 15 eves erettsegi talalkozonkat!!! En, aki a vilag masik vegen el. Jo mi? Szep kis osztaly, hogy senki nem akarja csinalni.
Na megyek, holnap jovok, es most majd igyekszem rendesen kovetni a topicban tortenteket.
Ja, Gabi! Gratula a vizsgahoz!! Ugyes vagy, csak igy tovabb!!