Új privát üzeneted érkezett!

Viol, akkor most leírom...

(Én Márton miatt voltam, úgy látták az uh-n, hogy gond van a veséjével és ha sürgősségi beavatkozásra lenne szükség legyek inkább Győrben...)

Az egyik szobatársam előlfekvő lepény miatt akkor a hetedik hetet húzta már bent, végül szerencsésen a 38. hétben programozott császárral egészséges kislánya született, de a másik csaj aki bejárt hozzá látogatóba ő nagyon megszenvedett.
Éjjel indult be a vérzés amit nem vett észre időben és mire a műtőbe került a baba sokáig volt rossz körülmények között a pocakjában. Igaz ez sajnos a 33hetesen történt és nem elég, hogy koraszülött lett, de a károsodásait sem tudták akkor megítélni, mert sajnos még éleszteni is kellett a születés után. Ne ijedj meg, ő is előlfekvő lepényes volt. Tehát a méhszájra teljesen rátakart a lepény. Ha az esetedben is ez állna fenn már rég a kórházban várnád a császár napját amit előre megbeszélnének veled, folytonos megfigyelés mellett persze.
De ezt azért meséltem el, mert ha arra kerül a sor, hogy pár napra be kellene menned akkor azt ne rossz dolognak éld meg, hanem a veled való törődésnek és ha hirtelen kellene szülni akkor nem Hegykőröl kéne indulnod.
Míg ott voltam a kórházban sok dolog átértékelődött bennem, mert rengeteg egyedi esetes kismamával jártam a vizsgálatokra és persze mindenki elmesélte miért van ott. Volt olyan aki az egészet fekve, ágytálazva csinálta végig... Ez most itt nem a rémtörténetek estéje, csak tudni kell örülni, hogy szerencsések vagyunk, vagytok, hogy megfogant a baba, egy szép gondtalan terhesség után az a pár nap a gyerek egészsége érdekében már nem olyan vész a kórházban.
Remélem nem voltam nagyon ijesztő, nem szerettem volna, csak ha befektetnek az inkább az orvosod gondossága. Bár szerencsére nálad csak mellette van a lepény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Végül szerencsére nálunk is jól alakultak a dolgok, még most is időnként vesenézegetésre járunk, és nemrég derült ki, hogy a férjemé is épp olyan...

Szép álmokat mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra, babáitokra!

Szonját holnap Isten éltesse!!!!!!! Boldog szülinapot!!!!!!!!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica,
köszönöm, így már rémlik valami abból, amit akkor meséltél...
Nekem hátsó fali van, de tényleg, legalább nincs rajt teljesen. Ha rajt lenne, nem is gondolkodnék rajt, hogy jóval (jóval!!! másnak kevés az a 2 hét, én meg sokkallom... Kép) korábban befeküdjek-e vagy sem...
Ma este utánakerestem kicsit a neten a dolognak, külön kitértek az "érintős" dologra is (placenta praevia marginalis). Ez esetben is, mint a teljesen rátapadó (totalis praevia), vagy picit rátapadó (partialis praevia) ügyben, a vérzés, amivel indulhat, fájdalom- és görcsmentes lesz/lenne. Szóval nem tuti, hogy az ember időben észrevenné...
Azon már én is gondolkodtam, hogy Hegykőnek ez a hátránya... Nem 5 perc, míg odakerülök a kórházba, ha hirtelen kéne indulni...
Szóval tudom, ahogy a doki, úgy ti is, csakis jószándékból, és nem ijeszgetésből javasoljátok a bentfekvést. Ennek ellenére benne van a seggemben a félsz... Kép De nem vészes...
Annak örülök, hogy Márton már "kinőtte" (ha lehet így fogalmazni) ezt a vese dolgot, és most már csak "vesenézegetés" van belőle, nem pedig ide-oda mászkálás és vizsgálatok tömkelege. Gondolom én... Kép

Jó éjt Mindenkinek, kellemes hétvégét, ha valakivel nem "találkoznék" idefent! Kép

Viol és Dorka 37+1 Kép

nadine81

Nahát két óra elteltével újra ide jutottam és kezdhetem előröl az egészet!Na szóval.

Eszti!Jobb is,hogy inkább elmentetek ebédelni kitudja mi sült volna ki az ebédből.Én minden esetre megköszönném neki,hogy az unokája fél a fürdéstől.Egy uccsó kegyelemdöfés ha egyáltalán érdekli.Érdekli?de jó lesz nektek holnap!!KépKépKépKépAztán vigyázzatok ám magatokra meg a Szonjára.Tudod vigyázni az úton a városba előzéskor.Meg nem ám megesznek a cápák!KépKépKépA vizsga könnyű volt,de mire bekerültem "az utolsó elötti négyesbe"Leizzadtam rendesen.De megvan ez a lényeg most már tényleg csak azt kéne eldöntenem,hogy kihez akarok menni.Jövő héten már neki kéne állnom.na addig majd megálmodom.Mégegyszer nagyon jó szórakozást és boldog szülinapot a kiscsajszinak!!KépKépKép:Kép

Nadine!Fütyisapi cak most ugrott be úúútálom,de ez van ezt kell szeretni.Még nem akarok terhes lenni.Szóval akkor Nst minden oké.Most akkor a jövő héten megmondja mégis mire számíts majd szülésnél?Én azt mondom már csak az én példámat említve,hogy jó ha tudja az ember,hogy mire számítson.Sima v. császi.Rohadt szar az mikor végig kinlódsz x órát és egyszer csak azt veszed észre,hogy rohangálnak mint az őrültek fel-alá,hogy még időben beérjenek a műtőbe és kikapják a pindurit.Ennél rohadtabb érzés nincs a világon.De nálad nem lesz semmi baj miért is lenne.Ha meg azt mondja,hogy be kell menni akkor be kell menni.Jaj olyan izgi nemsokára kibujik az icinke-picinke Dorkácska.KépKépKépKépDe jó lenne ha húsvétkor akkor otthon leszünk és be tudnék menni.Ja telcsi számot küldök mindenkinek.

Hajnus!Mindenkit szívesen látunk ez már olyan mint egy kis család.Azt hittem,hogy Bence 4-éves,de most látom,hogy 4-hónapos.Teszelel majd képeket?Miért voltál bent két hétig?És Sopiba merre fele laktok?

Katus!Et a hányás-hasmenéses nyavaját kaptátok el?A kirándulásnak azért volt jó pillanata is?

Jaj levágtuk most este a husi haját csutka rövid majd teszek fel képeket.Ja és este mikor neteztem képzeljétek úgy lekokszolta itt mellettem a sarokpadot,hogy elkezdett vérezni a kis szája elharapta.Asszem még hozzá kell szoknom ezekhez a dolgokhoz,mert biztos lesz még ennél durvább is,de még ilyedős vagyok-e téren.Majd talán idővel megedződöm.Meg megvettük az etetőszéket is majd azt is felteszem.Most dzsaveszolok mosdani aztán alukáli a kis golyófejü porontyom mellé.
Ja és köszi a gratulát mindenkinek!!KépKépKép
Jó éjt mindenkinek!KépKépKépKép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Szonja nevében köszönjük a szülinapi jókívánságokat.Kép
Egyébként nagyon aranyos volt tegnap mert kérdeztük tőle,hogy mit szeretne még a cápanézegetés mellé ajándékul és azt mondta,hogy virágot.KépIgazi kis nőcis kérés.Kép

Viol!
Bárhogy is lesz te csak ne aggódj egy percig sem!KépA könyvre meg ha menned kell ne vesztegessed az idődet mert majd meglesz máskor!KépJúj,elfelejtettem tegnap rácsörögni a Verora.Majd ma!

Gabóca!
Anyu is azt mondta,hogy csak meséljem el az anyósnak mit is okozott a meggondolatlanságával.Én még várok egy picit,hátha javul a helyzet aztán ha nem elmondom neki.Kép
Igenis főnök!Vigyázni fogunk magunkra!KépKépKép
Apa vezet mert ő jobban bírja a hosszú utat mint én.Nomeg én az úton Szonjával is foglalatoskodom(eszi,iszi,játékok....)
Édes lehet a kis Husikád!Kép
Küldöm az emailcímemet amire megadhatod a tel.számodat.Jó lenne összefutni!Kép
//szonja2003@citromail.hu//

Katus!
Ez sajnos nálunk is többnyire így szokott lenni.Szonja vagy mi szülők végigfertőzzük az egész családot!Kép
Gyógyuljatok meg minél hamarabb!
A filmet szerdán viszem.Megvan az 1 is az is kell?

Szép napot mindenkinek!

KépKép
eszti76

Helloka!

Amíg felforr a husileves, gyors pötyögök egyet! Kép

Gabi,
pont az a baj, hogy nem tudjuk mi lesz szülésnél... Kép Várunk. Jövő héten az derül ki, hogy be kell-e feküdnöm, és ha igen, akkor mikor. Mert ha rajt lenne valamennyire is a lepény a méhszájon, akkor lenne egyértelmű. De így, hogy "csak" érinti, akkor derülne ki, hogy megy-e a dolog, ha beindulna a szülés. Mert táguláskor vagy felfelé mozdul, és akkor lehet szülni, vagy lefelé, és akkor vérzik. De ez ugye csak akkor derül ki. Azzal, hogy befektetne, még nem tudom pontosan mit tervez. Vagy azt, hogy megindítja (de szerintem ez nem lesz, mert csak úgy nem indítgatnak meg császároznak), vagy pedig azért fektet be mittomén másfél héttel a kiírt dátum előtt, hogy ha majd egyszer valamelyik nap megindul, akkor már ott legyek bent, és ne akkor kelljen otthonról indulni. Erre felejtettem el rákérdezni tegnap. De akkor pénteken! Kép Meg az is érdekelne, hogy egy ilyen vérzős esetben (ha csak érinti a lepény) mondjuk nagy mennyiségű vérre számítsak, vagy kevesebbre, illetve mi az, ami történhet ebből kifolyólag. Illetve mennyire komolyan rohanjak. Mert említette, hogy szirénázva jöjjek... De az gondolom nem szirénázó mentőautót jelent, hanem egy gyors autós jövetet. Remélem... Kép
Levi hagyta, hogy levágjad? Nem sírt vagy hisztizett közben? Ez volt az első alkalom, hogy vágni kellett? Várjuk a képeket! Kép Meg az etetőszékről is. Hol és mennyiért vettétek?

Eszti,
azt hiszem lent, anyu könyvespolcán is láttam egy Koontz könyvet, valaki másé, de már hosszú évek óta itt van nálunk. Majd megnézem, hogy mi a címe, lehet, hogy az is érdekelne. De az is lehet, hogy korábban már felhoztam, nemtom. Majd megnézem és megírom.
Különben én Pestre nem is vezetnék... Írtam, hogy szeretek, de nem kínzom magam egy ilyen úttal. Úgy értem, ha valaki mondja, merre kell menni, elvezetek odáig, de mihelyt kicsit forgalmasabb helyre érnénk, átadnám a kormányt! Kép

Futok, le kell habozni a levest! Kép
Kép

nadine81

vagyok, vagyok kösz az érdeklődést, mindjárt visszaolvasok csak módosítanom kell az emailemet.
Katus küldd át mégegyszer az emailt erre a címre nem tudom megnyitni a csatolást a rohadt hotmailen!!
puszi :v

veronikabertha@citromail.hu
Vendég

SZONJÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Vero,
ezt tök eltaláltad!!! Kép Kép KépCápa is meg szülinap is!!! Király!!! Kép Kép Kép

nadine81

Kép
Vendég

A felsőt hol találtad?

nadine81

Néhány napja írtam, hogy néha, ha megyek (nem pont séta közben, hanem, ha itthon is), érzek egy kis nyomást lent a szeméremcsontomnál. De csak néha. Na most ez mára egész napossá vált. Olyan érzés, mintha ettől érezném úgy, hogy olyan "kacsásan" Kép (olyan tipikus kismamásan... Kép) kell mennem, mert úgy a kényelmes... Ez normális? Azért van, mert nehezebb a baba, és nyomja? Mert ez még nem a leszállás és beilleszkedés, ugye, mert akkor azt a hasamon is észrevenném... De az ugyanolyan. Ugyanott van.

nadine81

Eszti!Ment az emil.Remélem szerencsésen oda értetek és nagyon jól érzitek magatokat.Isten éltesse a kis szülinapost!!KépKépKépKép

Nadine!Mindíg utánna jut eszébe az embernek minde,hogy még mennyit mindent tudott volna kérdezni.Lehet,hogy az lenne a legjobb ha már bentről mennél szülni nem?Vagy te ezt hogy látod?Az a nyomó érzés a baba feje.szerintem.A leszállást én nem éreztem csak többen mondták,hogy már a 34. héten lement a hasam.Lassan készülődig Dórika kifelé.
Fürcsi előtt vágtuk le neki "apa vágta géppel"és egy hangja sem volt.Szereti a brümmögő gépek hangját.Egyszer mikor porszívóztam lekapcsoltam és elkezdett sírni,hogy kapcsoljam vissza.Ez jó,mert az orrszívótol sem fél.Baromi rövid lett neki mikor megláttam miután a Balázs elkezdte kicsit megíjedtem.Teljesen más lett a kis arca hozzá kellett szokni.Most lassan lépek kimegyünk az udira amíg apa fát vág a picur meg kutyázik.
Vendég

Kép

katus78

Sziasztok!

Később írok többet, de most tanultam meg a képet, felrakni.Kép

Nadin!

A barátnőm szült előttem 2 héttel és neki volt olyan, hogy a méhszájon volt teljesen a lepény, három hónapot feküdt bent, és vérzéssel indult neki a szülés.
Mind a ketten jól vannak, gyönyörű kislány.
Csak annyit akartam tegnap mondani, hogy ne fogd fel tragédiánk, ti érdeketek, ha bent kell feküdnöd, én, is mint Amica sok mindent láttam az alatt, amíg bent feküdtem.
Ne izgulj a dokik, tudják mi jó nektek, Hegykő kicsit messze van, ezért akarnak biztonság kedvéjért ott tartani, én majd meglátogatlak, ha tényleg rákerül a sor.

Később jövök.
Szisztok
Nem kioktatásként irtam, csak szeretnélek megnyugtatni.
Nem tudom mekkora sikerrel.

katus78

ÉDES A MÁTÉ!!!!!!!!!!

Viol! Ha be kell feküdni, én a helyedbe bemennék nem kockáztatnék! Két hét nem olyan sok!!

A startlapon van ilyen hogy képeslapok, azon belül asszem képeslapröptető és simán lementettem a képet. Esztinek (Szoninak pontosabban)elkültem emailben ott zenél is! vagy így:

http://www.szivkuldi.hu/kepeslap/

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Sikerült egy albumot készítenem.
Ha van kedvetek, kukkantsátok meg Kép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=8400

katus78

Nagyon jó Katus!
Kedvencem Gungl Máté narancssárga pólóban, mezteln égnek álló fenékkel!!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!
Megérkeztünk és jelentem nekünk szülőknek(pedig már voltunk) lenyűgözőbb volt az Ocenárium mint a drága kis szülinaposnak.Õt csak és kizárólag a cápák és az üzletházban fellelhető összes 100ft-ossal működő mozgó autó,motor,állat érdekelte míg mi szivesen időztünk volna az egyéb halak,bogarak nézegetésével.
De mit tegyünk ez az ő napja volt.
Köszönjük szépen mindenkinek a jókívánságokat!Kép
Most nagyon fáradtak vagyunk(én még mosok,porszívóztam,mosogattam)és megyünk csicsikázni.

Vero!
Lackó is küldött emailt neki és neked is nagyon köszönjük és az öreg Berthával együtt várunk titeket holnap 4-kor(körül).puszi

Katus!
Jókat nevettem a fotókon főleg a cigis-sörösön de a popós is nagyon tetszett.
Nem is lapos a férjed feje!KépCsak azért mert egyszer említetted,hogy az a dilemmája,hogy Máté az ő lapi fejét örökölte.Nem is!Nem is lapi.

Gabóca!
Megjött!El is raktároztam!Kép

Viol!
Vevő(kölcsönkérő)vagyok minden Koontz könyvre.Köszi!Kép

KépKép
eszti76

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!

KépKép
eszti76

Jó reggelt!

Azt álmodtam h megszületett a pici és olyan volt mint a Máté! Viszont tudott menni is!!! Kép
(Meg az is benne volt az álmomban, h bementem egy ruhaboltba még terhesen és az eladó azt mondta nincsen fogyókúrás ruhájuk -az mi??- én meg közöltem vele hogy te barom, terhes vagyok nem dagadt!!! micsoda hülye álom!!! Kép)
Vendég

Sziasztok!

Vero!
Klassz kis álom.KépVárunk titeket!
Boldog névnapot Áronnak!

Viol!
Küldtem a freemailcímedre 2 tegnap készült képet,ha ráérsz feltennéd?Köszi!
Mizujs a medencenyomással?KépDorka még bírja odabenn?

KépKép
eszti76

Nagyon boldog szülinapot kívánunk kicsi Szonja!Kép

Kép

Kedves Áron neked meg nagyon boldog névnapot kívánunk!Kép

Kép

katus78

Katus!
Köszi szépen.Szonja meg is tekintette a cápaképet.Kép
Tetszett neki.
Hogy vagytok?

KépKép
eszti76

Eszti!

Köszi, Máté már jobban van, igaz olyan még a hangja, mint Darth Vadernek.

Kép

Mi még dögrováson vagyunk, maszkban mászkálunk, nehogy visszafertőzzük a kis mókust.
Voltam az ügyeleten, azt mondták vírusos, 10 napig is fájhat a torkunk.
Ja igen, ha hozod a filmet, akkor az egyet is légyszi, majd maszkban leszek. Kép ráér ám pénteken is, remélem, addigra jól leszünk,mert már szeretnék az Erikáékkal sétálni, menni.Kép

katus78

Pénteken nem megyek melózni úgyhogy egy életem egy halálom én felviszem a filmeket szerdán!KépKép
Gyógyuljatok meg gyorsan mert itt a jó idő és sétálni kell naphosszat.
Ha fáj a torkotok gargalizzatok sós vízzel.Iszonyatosan szar de jót tesz!Kép

KépKép
eszti76

Köszi, majd kipróbáljuk.
Nem küldesz képeket? Mert akkor nem várakozom, ledőlök kicsit pihizni, Máté elaludt.

Várlak szerdán. Harci díszbenKép

A doki mondta, hogy már mennyünk most is minél többet sétálni, segít.Kép
De ugye addig nem mehetünk mással, amíg nem gyógyultunk meg, nehogy kis Alíz, meg persze a szülei elkapják.
Szerdán jönnek haza, reménykedem, addigra jól leszünk.

Sziasztok, majd még jelentkezem.

katus78

Sziasztok! Megpróbálok picit visszaolvasni! Mi jól vagyunk! Szinti szépen tartja már a fejét! Viszont van rajta egy csomó kiütés is, gondolom a tejtől! Szerintetek?

KépKép
nicika

Nadin! Amiatt ne aggódj hogy nincs előtejed! A kórházban a szobatársamnak sem volt, aztán harmadnapra több teje lett mint nekem. Még a mai napig is feji! Úgyhogy fel a fejjel! Hidd el hogy nagyon kevés az a nő aki egyáltalán nem tud szoptatni!
Szorítok érted a lepény miatt! Remélem szülhetsz természetes úton! A befekvésen pedig ne is gondolkodj előre, majd kialakul! Kép

Katus! Nagyon cuki a Máté a képen! És az album is nagyon szuper!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Már visszaolvastam, írok is nemsokára, csak felteszem Eszti képét! Kép Viszont csak egy jött, Eszti... Egy mailben egy db kép...

Íme a szülinapos Szonja! Kép Nagyon aranyos, csinos!! Kép

Kép

nadine81

na, megvagyok, csak még bóklásztam kicsit a neten... Kép

Gabó,
most már én is úgy gondolom, hogy bemennék, ha mondaná... Ez pénteken lesz. Azt nem fogja mondani szerintem, hogy már hétvégén feküdjek be, mert szerintem hétvégén nem szoktak... De ha mondja, a hétvégét akkor is itthon akarom még tölteni, aztán megyek hétfőn, ha az jó nekik...
Biztos, hogy jobb, ha a kórházban indulna meg a dolog, mert innen még be kell érni, ott meg max kiszállok az ágyból, és közlöm, hogy ez van... Kép
Levi kutyázott kint? Azokkal a kutyusokkal, akiket a korábbi képeken láttunk? Azt hiszem kettőt láttam... Kép

Katus,
egyáltalán nem kioktatásnak vettem, sőt, köszönöm. Azért is gondolom már másképpen a dolgokat, mert amióta felírtam ide is a dolgokat, illetve meséltem másnak, mindenki azt javasolta, hogy ha mondják, akkor feküdjek be, mert úgy a jobb. Azt az másfél-két hetet tényleg kibírom, ez lenne mindkettőnk érdeke. Persze én nem érzem úgy, hogy ilyen szörnyű lenne a helyzet, de ha azt mondják bármi lehet, akkor jobb ott bent.
És ehhez még közölte szomszédunk (igaz nem a szülészeten, de ápolónő) anyunak, hogy akkor is menjek, ha nem vérzés, csak barnás váladék van, illetve még az sem biztos, hogy lesz, mert lehet, hogy belső vérzés... Kössz!
A képek nagyon nagyon jók, megnéztem őket! Kép Nagyon szépek az esküvői fotók is! Kép De a favorit természetesen Máté! Kép A cigis-sörös, a békás-fürdős és az utolsó, a popós viszi a prímet! Kép

Eszti,
akkor azért összességében jól telt a napotok! Kép Lehet, hogy Szonjának kell még 1-2 év, és akkor jobban lekötik a kisebb-nagyobb tengeri herkentyűk is, nemcsak a nagy cápák! Kép
Megvan az a plusz egy könyv is, amit lent találtam, de fel még nem hoztam, a címét meg nem jegyeztem meg... Kép De megírom majd. .)

Vero,
az álmok elég viccesek! Kép A ruháshoz no comment Kép, a babás-Mátéshoz annyi kérdésem lenne, hogy azon kívül, hogy a baba úgy nézett ki, mint Máté (és még járt is! Kép), olyan nagy is volt?? Mert akkor nem lehetett könnyű menet... Kép

Nici,
Szintin a kiütés valószínű a tejtől van, ezt csak onnan gondolom, hogy sokan írják így az első hetekben, hogy ilyen van, és az általában a tejtől... De persze ez még nem bizti, csak gondolom. Majd a többiek!! Kép
Nekem már nem is a természetes szülés reménye lebeg a szemem előtt, inkább az, hogy OK legyen minden. Tőlem aztán császározhatnak is, csak rendben menjenek a dolgok... Mindenesetre már bepakoltam még több bugyit és hálóinget arra az esetre, ha korábban kéne menni pár nappal... Kép

nadine81

Ja, és az egész Bertha családnak kellemes délutánt kívánok!! Kép
No persze a többieknek is, csak a Bertháék most összeröffenést tartanak! Kép

KépKépKép
Kép

nadine81

Viol!

Pont olyan volt mint a Máté, csak mikor letettem a pokrócra a földön (ez érdekes hogy álmomban ezt csináltam mert a Katus is játszós-hempergős-pokrócra tette mikor náluk voltam!) akkor átfordult, elkezdett mászni én meg: jééé! erre felállt és elindult. Fura álom volt de olyan jó érzés volt fogni a kezemben a picit h már megvolt!

Nici!
A kiütésre nem nagyon lehet így látatlanban tanácsot adni, nekem annyi kérdésem lenne h melegben jobban előjön-e, pl fürdéskor, és hogy hol vannak a pöttyök. Mindenhol, csak hajlatokban, csak popón? ?? És hogy néznek ki? Kis piros, vagy foltokban, vagy fehér közepe van (nagyon kis pici fehér gombostűnyi). Annyi minden lehet, bár legvalszínűbb a tejkiütés. Reninek-mármint Larának- is volt hasonló úgy emlékszem...

Eszti!
Szonja nagyon csinos! Kép

Ági hová tűnt? ??
Vendég

Köszönjük a képeket és a jókívánságokat!!!
Vendég

segitseg!!!

megnyomtam valamit a billentyuzeten es ossze vissza vannak a dolgok! A z az y es forditva! STB!!! Mit kell ujra megnyomnom

Kép
Kép
reni76

Katus!Édesek a képek főleg a 3-hós tetszik amikor egy doboz cigi meg sör van a kezében.Azért mennyit változik az ember a terhesség ideje alatt nem?Te is teljesen másképp nézel ki mint az esüvői képeken.Én is teljesen más voltam mint most v. előtte.Lassan ti is kikecmeregtek ebből a nyavalyából és mehettek nagyon csavizni.

Vero!én is boldog névnapot kívánok Áronnak.Izgi lehetett az álmod!Már nem sok és a valóságban is kezedben tarthatod a picit.Név űgyben hogyan álltok?

Eszti!Édes Szonja!Ugye milyen nagy élmény!KépKép:Én is alig várom,hogy újra menjünk.A mamiktól mit kapott?Jó bulit nektek.

Nadine!Igen ők ketten a mi szukáink.Levi már kutyázik ma meg is lovagolta a nagyot.Cleo a nagy paci!KépKépKépKép

Nicika!A kiütések valószínű tejcitől vannak ha csak nem a popón v. hajlatban.Lehet,hogy ettél olyat amit ő nem bír.Nekem annó azt mondta védőnőm,hogy ezek a pöttyök 3-hós korig tartanak.a Levi betöltötte és utánna egy sem jött ki bár nekünk nem is volt sok csak egy-kettő.Ne aggódj elmúlik.

Teszek fel pár képet.
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Régen írtam ide, de látom most újraéledt a fórum és jó csapat alakult ki. :-)
Két gyermek anyucija vagyok, van egy lassan 3 éves csajszim, Mira, és van egy csibész 5 hónapos kisfiam, Noel.
Jelenleg itthon vagyok Velük, még egy darabig biztos így lesz.
Szilveszternél és a Marcsinál szültem mindkét lurkót, én maximálisan elégedett voltam Velük.
Remélem betudok kapcsolódni közétek. ;-)

KépKép
KépKép
mirama

tettem fel az albumba képeket
Vendég

Szia Mirama!
Nekem egy 7 hetes kislányom van Szintia. Én a Farshidnál és a Marcsinál szültem. Mindkettejükkel maximálisan meg voltam elégedve! Üdv nálunk, érezd jól magad!

KépKép
nicika

A kiütések csak az arcon, a füle tövében és a nyakán jelentkeznek. Egyre több van már belőle és nem meleg hatására jön elő. Igazából nem is pirosak, inkább testszinűek, de kiemelkednek. Már mindent elhagytam az étrendemből amire gyanakodtam, nem tudom mitől lehet. Lehet hogy tényleg tejkiütések!

KépKép
nicika

Szia Mirama!Téged is üdv köztünk.Minden új anyukát,kismamát szívesen látunk.Bár kismamánk lassan már csak kettő lesz.Vagyis kismamás anyucik.Édesek a gyerekek.Csinálsz maj albumot?A Mira és a Noel név honnan jött?Nagyon különleges és szép nevek.
Nekem van egy 10-hós Levikém igazi ördögfióka.

Eszti!Csináltatok képeket Pesten?
Vendég

Akkor valószínű,hogy tejcitől van szerintem.
Vendég

Azt olvastam a neten - egy szoptatási tanácsadó írta - hogy a tejkiütések szinte a legtöbb babánál előfordulnak és minden kezelés nélkül 3 hós korra el is múlnak. A nagykönyv szerint attól alakulnak ki hogy a baba túl sűrűn eszik, nem tudja megemészteni elég gyorsan a tejet és a fehérje üti ki az arcát. Tehát a túletetett babáknál jelenik meg a kiütés. Viszont a szoptatási tanácsadó szerint nem lehet egy gyereket túletetni, mert nyilván ha nem éhes, akkor nem kér enni. Úgye ez az igény szerinti szoptatás alapja.

Mi sem mindíg tartjuk be a 3 órát a szopik között, de azért igyekszem hogy így legyen! De van hogy 2 óránál többet nem bír ki. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a 60-70 gramm csak 2 órára elég neki. Ha 100 gramm felett szív, akkor kibírja a 3 órát. Szóval szerintem én jól csinálom! Kép

KépKép
nicika

A kiütésektől pedig nem lehet semmi baja!

KépKép
nicika

Nicika! Nekünk is volt ilyen, Noel 6 hetes korában jött elö, elég csúnya volt de kb. 2 hét alatt elmúlt. És nekem is azt mondták, hogy ez az anyatejes kiütés. Állítólag a 6.hét környékén szokott jelentkezni. Úgyhogy ez Rátok is illik. Biztos ez van Szintiának. Mindenféle kezelés nélkül megszünt nálunk.

Marcsi olyan aranyos, nem? Nagyon csípem. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Gabó!
Van egy honlapunk, tele képekkel, ha van hozzá eröd nézeges meg. :-) www.gaszi.hu a címe.
Viszonylag ritka és különleges neveket kerestünk. Így esett ezekre a választás. Nem bántam meg, annyira illik rájuk.
Én nem tudom megnézni az albumod. Nem jó most?

KépKép
KépKép
mirama

Vero,
ha Katus is pokrócra tette, amikor ott voltál, akkor valószínű te is ezért álmodtad bele még ezt is! Kép Ezek különben marha érdekes dolgok...
ÉS BOLDOG NÉVNAPOT ÁRONNAK!!! Kép Kép Kép

Reni,
én nem tudom mit kell csinálni... Kép Remélem megoldódik, de ha megjön Gábor, megkérdezem mit csinálhattál... De addigra csak meglesz... Kép

Gabi,
azért kérdeztem, mert azok a kutyusok jó nagyok, ha jól emlékszem! Kép Levi nem fél tőlük? Kép

Mirama,
szia!! Természetesen kapcsolódhatsz! Kép A neved különben ismerős, lehet, hogy azért, mert korábban, amíg nem volt itt senki, én felnézegettem, hogy van-e valami élet, és korábbi hozzászólásokat is olvasgattam... Kép

Én most várom az első lurkót, csütörtökön töltöttem be a 37. hetet, szóval megy az izgi! Kép
Ha minden igaz, akkor kislány, és ha kislány, akkor Dorka! Kép

Mindjárt nézem a képeket is Gabi és Mirama! Kép

nadine81

Gabi,
egyelőre nekem sem jön be az albumod, hiába klikkelek a "frissítés"-re, ugyanúgy visszajön ugyanaz az oldal...

nadine81

Jééé, ezt be kell írnom!!
Még csak az elején vagyok Mirama oldalának, de valami iszonyat jóóó!! Ki csinálta?? Jaj, sietek, folytatom... Kép Kép

nadine81

Mirama,
nagyon jó képek!! Kép A gyerekek gyönyörűek, Noel maga egy kis mosolyalbum! Kép
A sok kutyus mind nálatok van?

nadine81

Szonja és anyuci a Tropicariumban
Kép

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X