na, megvagyok, csak még bóklásztam kicsit a neten...
Gabó,
most már én is úgy gondolom, hogy bemennék, ha mondaná... Ez pénteken lesz. Azt nem fogja mondani szerintem, hogy már hétvégén feküdjek be, mert szerintem hétvégén nem szoktak... De ha mondja, a hétvégét akkor is itthon akarom még tölteni, aztán megyek hétfőn, ha az jó nekik...
Biztos, hogy jobb, ha a kórházban indulna meg a dolog, mert innen még be kell érni, ott meg max kiszállok az ágyból, és közlöm, hogy ez van...
Levi kutyázott kint? Azokkal a kutyusokkal, akiket a korábbi képeken láttunk? Azt hiszem kettőt láttam...
Katus,
egyáltalán nem kioktatásnak vettem, sőt, köszönöm. Azért is gondolom már másképpen a dolgokat, mert amióta felírtam ide is a dolgokat, illetve meséltem másnak, mindenki azt javasolta, hogy ha mondják, akkor feküdjek be, mert úgy a jobb. Azt az másfél-két hetet tényleg kibírom, ez lenne mindkettőnk érdeke. Persze én nem érzem úgy, hogy ilyen szörnyű lenne a helyzet, de ha azt mondják bármi lehet, akkor jobb ott bent.
És ehhez még közölte szomszédunk (igaz nem a szülészeten, de ápolónő) anyunak, hogy akkor is menjek, ha nem vérzés, csak barnás váladék van, illetve még az sem biztos, hogy lesz, mert lehet, hogy belső vérzés... Kössz!
A képek nagyon nagyon jók, megnéztem őket!
Nagyon szépek az esküvői fotók is!
De a favorit természetesen Máté!
A cigis-sörös, a békás-fürdős és az utolsó, a popós viszi a prímet!
Eszti,
akkor azért összességében jól telt a napotok!
Lehet, hogy Szonjának kell még 1-2 év, és akkor jobban lekötik a kisebb-nagyobb tengeri herkentyűk is, nemcsak a nagy cápák!
Megvan az a plusz egy könyv is, amit lent találtam, de fel még nem hoztam, a címét meg nem jegyeztem meg...
De megírom majd. .)
Vero,
az álmok elég viccesek!
A ruháshoz no comment
, a babás-Mátéshoz annyi kérdésem lenne, hogy azon kívül, hogy a baba úgy nézett ki, mint Máté (és még járt is!
), olyan nagy is volt?? Mert akkor nem lehetett könnyű menet...
Nici,
Szintin a kiütés valószínű a tejtől van, ezt csak onnan gondolom, hogy sokan írják így az első hetekben, hogy ilyen van, és az általában a tejtől... De persze ez még nem bizti, csak gondolom. Majd a többiek!!
Nekem már nem is a természetes szülés reménye lebeg a szemem előtt, inkább az, hogy OK legyen minden. Tőlem aztán császározhatnak is, csak rendben menjenek a dolgok... Mindenesetre már bepakoltam még több bugyit és hálóinget arra az esetre, ha korábban kéne menni pár nappal...